Zoom – μία πλατφόρμα για σύνδεση στο App Store, Κατεβάστε το Zoom Meeting for PC (δωρεάν)

Μεγέθυνση συνάντησης Zoom

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Ζουμ – μία πλατφόρμα για σύνδεση 4+

Η εφαρμογή και η υπέροχη μας επιτρέπει να διατηρούμε επαφή με τις οικογένειές μας για να κάνουμε τα μαθήματά μας ή να έχουμε επαγγελματικές συναντήσεις.
Αλλά υπάρχει έλλειψη ενός μικρού πράγμα που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για την ομαλή λειτουργία των μαθημάτων επειδή είμαι μαθητής ενός δευτερολέπτου και παρατήρησα ότι όταν κάποιος έχει πρόβλημα δικτύου δεν εμφανίζεται στη συνάντηση στην πραγματικότητα L ‘Display του ατόμου που έχει πρόβλημα στο Διαδίκτυο δεν αλλάζει, είναι ακόμα εκεί σαν να ήταν σε μια συνάντηση όταν δεν συνδέεται και ακούει περισσότερο ή δεν βλέπει πλέον ότι θα συμβεί έτσι θα είναι ωραίο να βάλουμε ένα είδος Κωδικός χρώματος για το δίκτυο μπαρ ή κάτι με στυλ. Με την αίτησή του είναι υπέροχη και ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες.

Εξαιρετική ! Αλλά πρέπει να βελτιώσετε το βίντεο

Είναι ένα καλό εργαλείο, πολύ λειτουργικό και φιλικό, πραγματικά μου αρέσει το ζουμ. Επιπλέον, μου επιτρέπει να μείνω σε επαφή με φίλους από τις 4 γωνίες του κόσμου και όλοι μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον ταυτόχρονα που είναι μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία. Μερικοί βρίσκονται στην Αγγλία, άλλοι βρίσκονται στον Μαυρίκιο, όπου στη Γερμανία . Είμαι στη Γαλλία ! Μπορούμε όλοι να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε σαν να ήμασταν δίπλα ! Είναι πραγματικά μαγικό ! Από την άλλη πλευρά έβαλα ένα αποθεματικό σε σχέση με την ποιότητα του βίντεο που προσωπικά βρίσκω άσχημα (παραμόρφωση των προσώπων για παράδειγμα), καθώς είμαι πολύ ντροπαλός που με χάντρα . Εάν το ζουμ θα μπορούσε να κάνει τη ζωή μου λίγο πιο όμορφη (κυριολεκτικά και εικαστικά) θα ήταν φανταστική !

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής Zoom Video Communications, Inc. έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που δημιουργούν έναν σύνδεσμο μαζί σας

 • Τοποθεσία
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Περιεχόμενο χρήστη
 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Πώληση Zoom Video Communications, Inc.

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 11.0 ή αργότερα. Το iPad απαιτεί iPados 11.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 11.0 ή αργότερα.

Γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, απλοποιημένα κινεζικά, παραδοσιακά κινεζικά, κορεατικά, ισπανικά, ινδονησιακά, ιταλικά, ιαπωνικά, ολλανδικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρωσικά, τουρκικά, βιετναμέζικα

Θέση ακόμα και όταν δεν είναι ανοιχτή, αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γεωγραφική σας θέση και να μειώσει την αυτονομία της συσκευής σας.

Μεγέθυνση συνάντησης Zoom

Ζουμ-cloud-ceetings

Δωρεάν ζουμ συνάντησης για υπολογιστή Τα Windows 7/10/11 είναι το καλύτερο μέρος για να φέρετε όλους τους συν-μέλη και τους μαθητές σας κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλεμης. Η URL συνάντησης έστειλε απλή, αναγνωριστικό συνάντησης ή άμεση ειδοποίηση για να προσκαλέσει τους συναδέλφους σας. Η πραγματική συνεργασία σε μικρά και μεγάλα έργα είναι δυνατή με τη χρήση των τελευταίων εργαλείων πληροφορικής. Οργανώστε απεριόριστες δωρεάν συναντήσεις με έως και 100 μέλη τη φορά και η διάρκεια μιας συνάντησης είναι 40 λεπτά. Η εφαρμογή είναι ουσιαστικά σχεδιασμένη για συσκευές Android, αλλά τώρα είναι διαθέσιμη για άλλες πλατφόρμες όπως τα Windows, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω εφαρμογής Android για τη μεγάλη οθόνη χρησιμοποιώντας έναν εξομοιωτή όπως Bluestacks και Nox Player.

Μεγέθυνση-pc

Περιεχόμενα

Το Zoom συναντά εύκολη πρόσβαση

Η εφαρμογή παρέχει δωρεάν λογαριασμό για να επωφεληθείτε από ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες. Σε έναν δωρεάν λογαριασμό, έχετε περιορισμένες προσφορές όπως οι επιλογές χρόνου και κοινής χρήσης οθόνης. Αυτός είναι αναμφισβήτητα ένας αξιόπιστος τρόπος σύνδεσης και συνεργασίας εξ αποστάσεως με την ομάδα σας. Μπορείτε να αγοράσετε τον επαγγελματικό λογαριασμό για εταιρείες ή ομάδες όπως 14,99 δολάρια το μήνα και ανά κεντρικό υπολογιστή, ένα επαγγελματικό επιτόκιο στα 19,99 δολάρια με τη δυνατότητα αύξησης της ομάδας έως 300 μελών και η διαλειτουργικότητα Skype, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης σύννεφων, είναι διαθέσιμη για εσείς.

Συμβατό με τα Windows

Μεταβλητή λήψη για υπολογιστή με μεταβλητή συμβατότητα με όλους τους τύπους συσκευών, το πρόγραμμα περιήγησης έχει ειδική συμβατότητα με όλους τους τύπους Windows —- Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista και Windows XP είναι κυρίως ένα λειτουργικό σύστημα για την εκτέλεση της εφαρμογής με πολύ ρευστό και αξιόπιστο τρόπο. Επιπλέον, απαιτεί διαμόρφωση 64 -bit.

Πολλά εργαλεία

Ένα ολοκληρωμένο ημερολόγιο που είναι συμβατό με το Outlook, το Gmail και το ICAL σας βοηθά να σχεδιάσετε τις συναντήσεις σας και να ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας ή την άμεση συνάντησή σας, να καταγράψετε την ιστορία των συναντήσεων σας, τα εργαλεία συνεργασίας με την οθόνη End -to -End, Sharing Tools κ.λπ. . Επιπλέον, η δυνατότητα εφαρμογής της εντυπωσιακής προβολής για αυτόματα ή με μη αυτόματο τρόπο τα μέλη μιας εικονικής σκηνής. Μπορείτε να μετακινηθείτε καθώς και το μέγεθος της εικόνας των μελών. Μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στη γκαλερί ή στην προβολή ηχείων αν θέλετε.

Μεγέθυνση-συνάντηση-για-pc

Απλή διαδικασία

Η συμμετοχή της επανένωσης είναι πολύ απλή. Η απλή διεπαφή ενσωματωμένη με διάφορες επιλογές, όπως η κοινή χρήση της οθόνης, η ενημέρωση της επανένωσης, το πρόγραμμα μιας συνάντησης και όλες αυτές οι επιλογές εμφανίζονται με μεγάλα εικονίδια. Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το ημερολόγιο ή τις εικονικές συναντήσεις από την επιλογή “Συναντήσεις”.

Ανοίξτε την αίτηση, επιλέξτε την επιλογή συμμετοχής για να παρακολουθήσετε μια υπάρχουσα συνάντηση δίνοντας το αναγνωριστικό της συνάντησής σας. Ένα παράθυρο συμφραζομένων θα εμφανιστεί στην οθόνη και θα βρείτε αρκετές εντολές συνάντησης στο κάτω δεξιά. Χρησιμοποιήστε αυτές τις παραγγελίες για να συμμετάσχετε στην επανένωση.

Πώς να κατεβάσετε το Zoom για φορητό υπολογιστή Windows 7/8/10

Η συνάντηση Zoom είναι διαθέσιμη τώρα για την πλατφόρμα των Windows, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο EXE και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε την παλιά διαδικασία για την εγκατάσταση της εφαρμογής Android Zoom στον υπολογιστή σας μέσω του εξομοιωτή του οποίου έχουμε 2 διαδικασίες εγκατάστασης.

Οι περισσότερες εφαρμογές έχουν πλέον σχεδιαστεί για συσκευές Android και δεν αναπτύσσονται επίσημα για τη μεγάλη οθόνη. Αλλά μπορείτε να τα δοκιμάσετε στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας με μερικές συμβουλές. Εγκαταστήστε έναν εξομοιωτή όπως Bluestacks ή NOX και κατεβάστε την εφαρμογή για τη μεγάλη οθόνη και απολαύστε μια απεριόριστη ανώνυμη πλοήγηση. Εάν θέλετε να κατεβάσετε το Zoom για τον υπολογιστή σας, βρίσκεστε στη σωστή θέση. Θα δώσω οδηγίες για το βήμα για το σκοπό αυτό. Όπως ανέφερα παραπάνω, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας έναν εξομοιωτή

 1. Κατεβάστε τη συνάντηση Zoom χρησιμοποιώντας Bluestacks
 2. Κατεβάστε τη συνάντηση Zoom χρησιμοποιώντας το Nox Player

Μέθοδος 1 (χρησιμοποιώντας Bluestacks)

Το Bluestacks είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους για τη λήψη οποιασδήποτε εφαρμογής για υπολογιστή ή Mac. Ο εξομοιωτής σας δίνει εύκολα πρόσβαση σε οποιαδήποτε εφαρμογή Android. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται

 • Κατεβάστε το αρχείο APK από Bluestacks από τον δεδομένο σύνδεσμο.
 • Σε περίπτωση αυτόματου μη ανοίγματος, κάντε δεξί κλικ σε Bluestacks και ανοίξτε το.
 • Ξεκινήστε τον εξομοιωτή κάνοντας διπλό κλικ σε αυτό.
 • Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Google.
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο εξομοιωτή για να εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας.
 • Γράψτε το όνομα της συνάντησης Zoom στη γραμμή αναζήτησης Play Store.
 • Ξεκινήστε τη λήψη της εφαρμογής.
 • Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από την εφαρμογή για τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή.

Μέθοδος 2 (Player Nox)

Το Nox Player είναι μια άλλη δημοφιλής μέθοδος για τη λήψη οποιασδήποτε εφαρμογής Android για τον υπολογιστή σας. Πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται για το σκοπό αυτό

Ζουμ-για-παραθέσεις

 • Πρέπει να κατεβάσετε το player nox εάν δεν το έχετε ήδη εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας.
 • Εγκαταστήστε τον εξομοιωτή από τον παρακάτω σύνδεσμο.
 • Το αρχείο APK θα εγκατασταθεί σε λίγα λεπτά.
 • Χρησιμοποιήστε την επιλογή Drag and Drop για να μεταφέρετε τον εξομοιωτή στον διαχειριστή αρχείων.
 • Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε απλά να ξεκινήσετε το αρχείο και να ξεκινήσετε τη λήψη της εφαρμογής για τον υπολογιστή σας.

κύρια χαρακτηριστικά

 • Εύκολη πρόσβαση
 • Συμβατό με τα Windows
 • Απλή διαδικασία
 • Πολλά εργαλεία
 • Επιλογή εντυπωσιακής προβολής
 • Επέκταση ζουμ χρωμίου