Συναντήσεις Zoom – Λήψη, Λήψη Κέντρου – Zoom – CGECI

Κέντρο λήψης – Zoom

Εύκολος έλεγχος του μεγέθους βίντεο και της τοποθέτησης ενώ βρίσκεστε σε πλήρη οθόνη, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε το βίντεο οπουδήποτε και σε οποιοδήποτε μέγεθος στην οθόνη. Πλήρως πληκτρολογούμενα χαρτογραφημένα χαρακτηριστικά και διαλόγους, καλύπτοντας κάθε λειτουργία που χρησιμοποιείται από τον παίκτη χρήσιμο με τηλεχειριστήριο, συσκευές πληκτρολογίου και συστήματα HTPC. Προγραμματιζόμενος επεξεργαστής πληκτρολογίου, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για την αλυσίδα πολλαπλών λειτουργιών σε ένα κλειδί και τα παγκόσμια πλήκτρα hot-keys που λειτουργούν ακόμη και όταν ο παίκτης δεν επικεντρώνεται.

Συναρμολογήσεις ζουμ για Windows

Συναντήσεις μεγέθυνσης

Συναντήσεις ζουμ: Μια αίτηση για τη διοργάνωση συναντήσεων σε μεγάλους αριθμούς

Συναντήσεις μεγέθυνσης είναι μια εφαρμογή κοινωνικής επικοινωνίας με τηλεδιάσκεψη και άμεσα μηνύματα για να επιτρέπεται η οργάνωση των συναντήσεων ομάδας Οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Αυτό το προϊόν επικοινωνιών βίντεο Zoom σας επιτρέπειοργανώνω και του Κρατήστε Videoadings για χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών και χρήστες κινητής τηλεφωνίας χάρη στη διαφανή ενσωμάτωση των ημερολογίων. Επιπλέον, μπορείτε επίσης κοινόχρηστο περιεχόμενο της αίτησης με την ομάδα σας που υπάρχει σε μια συνάντηση. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο για σημαντικές βιντεοκλήσεις που απαιτούν σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση, για να μην αναφέρουμε τα διάφορα χαρακτηριστικά που θα διευκολύνουν την εργασία σας όταν πρόκειται για τη διατήρηση συναντήσεων βίντεο. Επιπλέον, αν και προορίζεται για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, είναι μια καλή εφαρμογή να δοκιμάσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας εάν είστε ο τύπος για να χρησιμοποιήσετε εντατικά τις κλήσεις βίντεο.

Ο συνεργάτης της συνάντησής σας

Ως πρακτική εφαρμογή επικοινωνίας, οι συναντήσεις ζουμ είναι προσβάσιμο σε όλους σε διαφορετικές πλατφόρμες, Αυτό σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε συναντήσεις ανά πάσα στιγμή και παντού, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτή Συγχρονίστε με τα ημερολόγιά σας όπως αυτά του Outlook ή του Gmail και σας επιτρέπει Υψηλής ποιότητας βιντεοπαιχνίδια, από οποιαδήποτε συσκευή. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να υποστηρίξει μέχρι 1.000 συμμετέχοντες και ακόμα 49 βίντεο στην οθόνη. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν Μοιραστείτε ταυτόχρονα οθόνες με αυτήν την εφαρμογή, χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά της Ολοκληρωμένα εργαλεία συνεργασίας. Οι συναντήσεις σας είναι επίσης αυτόματα κρυπτογραφημένος Και προστατεύεται από έναν κωδικό πρόσβασης. Εάν πρέπει να γράψετε την αναφορά της επανένωσης, μπορείτε να αφήσετε την εργασία Διατίθενται μεταγραφές εφαρμογή. Αυτή η λειτουργία καταγράφει τη συνάντηση, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα στη συζήτηση. Η λειτουργία συνομιλίας της εφαρμογής ενσωματώνει ακόμη και κοινή χρήση αρχείων και α Αρχείο 10 ετών.

Οι συναντήσεις ζουμ επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να ακολουθούν ένα ατομική κατάρτιση Εκτός από τις βιντεοπαιχνιδίες. Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εφαρμογή παραγωγικότητας επιφάνειας εργασίας, εμείς συνιστάται ανεπιφύλακτα για την ομάδα σας. Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε εάν είστε εκτός του επαγγελματικού πλαισίου, από τη στιγμή που χρειάζεστε μια καλή εφαρμογή επικοινωνίας για τους φίλους σας ή την οικογένειά σας.

  • Βίντεο και ήχου υψηλής ποιότητας
  • Συγχρονισμός με τα ημερολόγιά σας
  • Υποστήριξη έως 1.000 συμμετεχόντων βίντεο
  • Συναντήσεις πολλαπλών μορφών με υπολογιστές γραφείου και κινητά τηλέφωνα

Κέντρο λήψης – Zoom


Κέντρο λήψης - Zoom

Το Skip to Hand έχει. Κέντρο λήψης. Zoom Πελάτης για συναντήσεις Ο πελάτης του προγράμματος περιήγησης στο Web θα κατεβάσει αυτόματα όταν ξεκινάτε ή συμμετέχετε στην πρώτη σας συνάντηση ζουμ και είναι επίσης αξιόπιστο για χειροκίνητη λήψη εδώ. Zoom Plugin για το Microsoft Outlook Το Plugin Zoom για τις εγκαταστάσεις Outlook Ένα κουμπί στη γραμμή εργαλείων του Microsoft Outlook για να σας επιτρέψει να ξεκινήσετε ή μια συνάντηση με ένα κλικ.

Δείτε το Tutorial για περισσότερες πληροφορίες. Επέκταση ζουμ για προγράμματα περιήγησης Η επέκταση ζουμ για τα προγράμματα περιήγησης σας επιτρέπει να ξεκινήσετε ή να προγραμματίσετε τη συνάντησή σας με ένα μόνο κλικ από το πρόγραμμα περιήγησής σας ή εντός του ημερολογίου Google.

Διατίθεται επί του παρόντος για Chrome και Firefox. Μεγέθυνση των εφαρμογών για κινητά ξεκινούν, συμμετέχουν και προγραμματίζουν συναντήσεις. Αποστολή κειμένου ομάδας, εικόνες και μηνύματα push-to-talk σε κινητές συσκευές. Κατεβάζω. Δωμάτια Zoom για αίθουσες συνεδριάσεων και οθόνη αφής Εγκαταστήστε την εφαρμογή Rooms Rooms Win για να ρυθμίσετε την αίθουσα συνεδριάσεων για μια συνάντηση με ένα πάτημα και ενσωμάτωση ημερολογίου.

Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Θα θέλατε να ξεκινήσετε αυτήν τη συνάντηση? Θα θέλατε να ξεκινήσετε μία από αυτές τις συναντήσεις? Ξεκινήστε μια νέα συνάντηση.

– Κατεβάστε το Zoom Max

Οι ρυθμίσεις του ιστότοπου του Zoom έχουν ήδη προγραμματίσει το πρόγραμμα για να ξεκινήσετε αυτόματα τη λήψη της εφαρμογής επιφάνειας εργασίας που προσπαθείτε πρώτα να φιλοξενήσετε ή να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση με ένα αναγνωριστικό συνάντησης. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο την εφαρμογή με επικεφαλής στο Zoom Download Center και επιλέγοντας “Πελάτη Zoom για συναντήσεις.

Θα βρεθείτε γρήγορα στη σελίδα σύνδεσης, όπου μπορείτε να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για το πρόγραμμα. Εάν έχετε το χρησιμοποιημένο ζουμ πριν, κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ή επικεφαλής στον ιστότοπο Zoom για να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση θα σας ζητήσει αυτόματα τη λήψη της εφαρμογής. Δεν χρειάζεται να ορίσετε γενέθλια για να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση και το Zoom θα ξεκινήσει τη λήψη του Gazeless, οπότε απλά εισάγετε το αναγνωριστικό συνάντησης στην εφαρμογή. Παραλείψτε τα πρώτα τέσσερα ή πέντε βήματα εάν το ζουμ μεταφορτώνει αυτόματα.

Εάν η λήψη αποτύχει ή θέλετε να το κάνετε με το χέρι, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε την εφαρμογή Zoom στο Mac σας. Ανοίξτε το Κέντρο λήψης Zoom στο προτιμώμενο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί “Λήψη” παρακάτω “Πελάτης ζουμ για συναντήσεις. Βρείτε το Zoom Client. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, αυτό θα ανοίξει ένα pop-up confiming που θέλετε να επιτρέψετε λήψεις από τον ιστότοπο. Φορητό coolplayer 2. Xnotika player 1. Πέστροφα 1. Αφήστε μια κριτική.

Αυτό είναι ενοχλητικό δοκιμάστε αυτό αντ ‘αυτού. Γρήγορη «εκκίνηση με» ή «περιέχει» αναζητήσεις πληκτρολογίου μεγάλων λιστών. Ενισχυμένη ρύθμιση “On Playlist Complete”, επιτρέποντας τον έλεγχο των ενεργειών που λαμβάνονται όταν τελειώνει η αναπαραγωγή.

Αποζημίωση αναλογίας αυτόματης εμφάνισης για άσχημα κωδικοποιημένη ευρεία οθόνη και περιεχόμενο πλήρους οθόνης. Συνδέστε εύκολα οποιαδήποτε μορφή αρχείου, συμπεριλαμβανομένης μιας διασύνδεσης πλοήγησης εικονιδίων που σας επιτρέπει να αποφασίσετε εύκολα ποιο εικονίδιο χρησιμοποιείται.

Πολύγλωσσο μεταφρασμένο σε πολλαπλές γλώσσες με υποστήριξη χαρακτήρων Unicode 16bit. Βασικό και προηγμένο παράθυρο διαλόγου Επιλογές, καθιστώντας εύκολη τη συσκευή αναπαραγωγής ζουμ για νέους χρήστες, ενώ παράλληλα παρέχει τελική ευελιξία στους χρήστες τροφοδοσίας.

Εύκολος έλεγχος του μεγέθους βίντεο και της τοποθέτησης ενώ βρίσκεστε σε πλήρη οθόνη, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε το βίντεο οπουδήποτε και σε οποιοδήποτε μέγεθος στην οθόνη. Πλήρως πληκτρολογούμενα χαρτογραφημένα χαρακτηριστικά και διαλόγους, καλύπτοντας κάθε λειτουργία που χρησιμοποιείται από τον παίκτη χρήσιμο με τηλεχειριστήριο, συσκευές πληκτρολογίου και συστήματα HTPC. Προγραμματιζόμενος επεξεργαστής πληκτρολογίου, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για την αλυσίδα πολλαπλών λειτουργιών σε ένα κλειδί και τα παγκόσμια πλήκτρα hot-keys που λειτουργούν ακόμη και όταν ο παίκτης δεν επικεντρώνεται.

Προχωρημένα χειριστήρια ποντικιού με προσαρμόσιμες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης μιας ευρείας σειράς χαρακτηριστικών που υποστηρίζονται από το ποντίκι με ποντίκια εξαιρετικά χρήσιμα με τα συστήματα HTPC. Δυναμική γραμμή ελέγχου, παρέχοντας εύκολη πλοήγηση ενώ βρίσκεστε σε λειτουργία πλήρους οθόνης, συμπληρώστε με επιλεγμένες από τους χρήστες. Αποσπώμενη γραμμή ελέγχου, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε εύκολα τη λειτουργικότητα του παίκτη από μια δευτερεύουσα οθόνη.

Επιλέξτε το φόντο της επιλογής σας. Μόλις επιλέξετε το νέο σας φόντο, κλείστε το μενού. Το φόντο σας έχει αλλάξει. Προκειμένου να καταγράψετε με ζουμ, πρέπει είτε να είστε ο οικοδεσπότης της συνάντησης, είτε πρέπει να έχετε άδεια να καταγράφετε από τον κεντρικό υπολογιστή.

Όταν ξεκινά η κλήση, κάντε κλικ στο εικονίδιο εγγραφής. Το εικονίδιο εγγραφής θα εμφανιστεί. Μετά τη συνάντηση και η εγγραφή θα μετατραπεί και θα αποθηκευτεί στο φάκελο σας. Εγγραφείτε ή φιλοξενήστε σε συναντήσεις.

Κάντε κλικ στο κουμπί SHARE SCREEN που βρίσκεται στα στοιχεία ελέγχου της συνάντησής σας. Επιλέξτε Basic, Advanced ή αρχείο ανάλογα με τις ανάγκες των συνάντών σας. Άλλοι χρήστες στη συνάντηση μπορούν τώρα να η οθόνη σας. Ουγκιά που τελειώσατε, κάντε κλικ στο κουμπί STOP SHARE ή ανατρέξτε στη συνάντηση για να τελειώσετε την κοινή χρήση οθόνης. Ανοίξτε την εφαρμογή Πελάτη Zoom. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εργαλείο που βρίσκεται στα δεξιά της οθόνης.

Εάν υποστηρίζει το εικονικό φόντο της συσκευής σας, κάντε κλικ σε αυτήν την επιλογή. Επιλέξτε μια προϋπάρχουσα εικόνα ή εάν έχετε πράσινη οθόνη, στη συνέχεια, επιλέξτε αυτήν την επιλογή.

Η οθόνη προεπισκόπησης θα εμφανίσει το φόντο. Μόλις είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να κάνετε κλικ στο OK και να κλείσετε το μενού. Ουγκιά έχει ανοίξει, κάντε κλικ στο ζουμ. Επιλέξτε την επιλογή απεγκατάστασης ζουμ στο κάτω μέρος του μενού. Κλείστε το παράθυρο μόλις ολοκληρώσει την απεγκατάσταση. Το Zoom έχει πλέον απεγκαταστήσει. Δοκιμάστε τη νέα μας λειτουργία και γράψτε μια αναθεώρηση για το ζουμ για το ζουμ. Όλες οι κριτικές θα δημοσιεύονται σύντομα.

Γράψε κριτική. Τι πελάτης αρέσει η απόδοση.

– Συναντήσεις σύννεφων ζουμ στο App Store

Πληρωμένο συνήθως εμπορικό λογισμικό ή παιχνίδια παράγονται για βρώμικο ή για την εξυπηρέτηση ενός εμπορικού σκοπού. Εκτεταμένη υποστήριξη γραμμής εντολών.

Κατεβάστε το Zoom Max.Glayer Player Max

Κατεβάστε το player player max for windows pc από το FileHorse. % Ασφαλής και ασφαλή ✓ Δωρεάν λήψη (bit/bit) Τελευταία έκδοση Λήψη Συναντήσεων Zoom Cloud και απολαύστε το στο iPhone, το iPad και το iPod Touch. Εγκαταστήστε την δωρεάν εφαρμογή Zoom, κάντε κλικ στο “New Meeting”, και προσκαλέστε για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση των συναντήσεων Zoom Cloud για Windows. Το Zoom είναι ένα εργαλείο για τα Windows που ελευθερώνετε το εικονίδιο Fire Max (Gameloop).