Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Xiaomi πρόκειται να αποκαλυφθεί? Όπως το Xiaomi 14?, Η Xiaomi θα ξεκινήσει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το MS11, σε λιγότερο από ένα χρόνο

Η Xiaomi θα ξεκινήσει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το MS11, σε λιγότερο από ένα χρόνο

Κατά τη διάρκεια συνάντησης αφιερωμένη στους επενδυτές, α Ημέρα επενδυτών Στο Tesla, ο Lei Jun εξήγησε ότι το πρόγραμμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Xiaomi είχε επιταχυνθεί τους τελευταίους μήνες, ιδίως μέσω της πρόσληψης εκατοντάδων μηχανικών. Η ομάδα Ε & Α που αφιερώνεται στο έργο υπερβαίνει τώρα τα 2.300 μέλη, η οποία μιλάει όγκους για την απεργία του κατασκευαστή, αλλά και για τις φιλοδοξίες του στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Xiaomi, η εκτόξευση στην αγορά μοντέλου MS11 σχεδιάζεται το 2024. Ο στόχος θα ήταν να φτάσει στη μαζική παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Η Xiaomi θέλει να κατασκευάσει, στο εργοστάσιο του Yizhuang, κοντά στο Πεκίνο, περίπου 300.000 οχήματα, από το πρώτο του έτος.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Xiaomi πρόκειται να αποκαλυφθεί ? Όπως το Xiaomi 14 ?

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Xiaomi-MS11

Μοντέλο Tesla πρέπει να περιμένουμε

Ο Xiaomi θα ήταν έτοιμος να παρουσιάσει το Xiaomi 14 και το MS11 του. Το πρώτο είναι ένα smartphone, το δεύτερο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο !

MI γιατί, Xiaomi γιατί ποιο θα είναι το τελικό όνομα του τρέχοντος έργου MS11 στο Xiaomi ? Η αγωνία θα μπορούσε σύντομα να τελειώσει. Και ακόμη και πολύ γρήγορα … είναι ο ιστότοπος Carnewschina, ήδη στην προέλευση μερικών διαρροών σχετικά με τον νεοφερμένο στην αγορά αυτοκινήτων που αποκαλύπτει τις πληροφορίες. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προφανώς πολύ καλά ενημερωμένα, λέει ότι η Xiaomi θα ήταν μερικές εβδομάδες για να αποκαλύψει το πρώτο ηλεκτρικό όχημά του. Η ανακοίνωση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρίου ταυτόχρονα με την τυποποίηση του Xiaomi 14.

Ο κατασκευαστής smartphones και άλλων σκούτερ θα ήταν, σε κάθε περίπτωση, στο τέλος της διαδικασίας που θα οδηγήσει στην έναρξη του πρώτου αυτοκινήτου του. Επίσης, σύμφωνα με τα ίδια μέσα, η Xiaomi θα παράγει σήμερα περίπου 50 πρωτότυπα την εβδομάδα. Αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τις τελευταίες δοκιμές πριν από την τοποθέτηση στην αγορά, αλλά και για να ληφθούν οι διάφορες προσεγγίσεις που απαιτούνται για το μάρκετινγκ. Σύμφωνα με μια άλλη πηγή από την Carnewschina, το τελευταίο κύμα πρωτότυπων, αυτός που πρέπει να λάβει την έγκριση του Υπουργείου Βιομηχανίας, Πληροφοριών και Τεχνολογίας (MIIT) πρόκειται να ξεκινήσει. Η τελική εξουσιοδότηση θα μπορούσε να εκδοθεί στην Xiaomi εντός δύο μηνών μέγιστου.

Το μελλοντικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Xiaomi

Ένας νέος ανταγωνιστής για το μοντέλο 3

Λίγες μέρες πριν από την πιθανή εκτόξευση, οι φήμες σχετικά με το τεχνικό φύλλο του αυτοκινήτου δεν έχουν εξελιχθεί. Και οι φωτογραφίες των καμουφλαρισμένων πρωτότυπων επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη γνωρίζαμε. Σημειώστε ότι το MS11 θα είναι ένα ηλεκτρικό sedan κοπής, το οποίο θα εμφανίσει αναλογίες κοντά σε ένα μοντέλο 3 Tesla.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες διαρροές, ο πρώτος ηλεκτρικός οχήματος της Xiaomi είναι πολύ υψηλός όσον αφορά την αυτονομία, καθώς θα μπορούσε να ξεκινήσει μια μπαταρία 101 kWh. Κατά συνέπεια, η αυτονομία της θα υπερβαίνει τα 700 χλμ. Με βάση μια αρχιτεκτονική 800V, το MS11 θα είναι επίσης ικανό για πολύ υψηλές ταχύτητες φόρτισης. Τέλος, τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης επιβεβαιώνουν ότι η Xiaomi βρίσκεται ακόμα στη μέση της πρόσληψης. Αυτό αφορά το εργοστασιακό προσωπικό, πολύ εξειδικευμένο. Περίπου 100 άτομα έχουν ήδη ενταχθεί στις τάξεις του κατασκευαστή τις τελευταίες ημέρες. Η Xiaomi θα ήταν πολύ απαιτητική στα κριτήρια για να εργαστεί στο έργο MS11. Έτσι, οι άνθρωποι που εργάστηκαν για τη Mercedes ή την Tesla θα είχαν αποτύχει στην πρόσληψη λόγω του βιογραφικού τους. Αυτό θα ήταν το τελευταίο κύμα προσλήψεων για την Xiaomi πριν από τις πολύ πιο μαζικές προσλήψεις, του προσωπικού αφιερωμένου στην παραγωγή του οχήματος.

Το μελλοντικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Xiaomi

Αυτό το τελευταίο βήμα εξακολουθεί να έχει προγραμματιστεί για την αρχή του επόμενου έτους και ο στόχος δεν θα είχε μετακινήσει ένα IOTA από την τελευταία ομιλία του Lei Jun σχετικά με το έργο. Ο Xiaomi επιθυμεί να παράγει 300.000 αντίτυπα του ηλεκτρικού του αυτοκινήτου από το πρώτο έτος. Επιπλέον, η τιμή του θα εκτιμηθεί ήδη σε 200.000 γιουάν, η οποία στην Κίνα αντιπροσωπεύει λιγότερο από 30.000 ευρώ. Με αυτό το ρυθμό και λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές του ικανότητες, θα πρέπει να ανταγωνιστεί άμεσα το μοντέλο 3 Tesla. Και στην Ευρώπη ? Η Xiaomi δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει με πιθανή επιθυμία να εμπορευτεί το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο στην παλιά ήπειρο.

Η Xiaomi θα ξεκινήσει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το MS11, σε λιγότερο από ένα χρόνο

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Xiaomi-MS11

Dacia jogger Hybrid

Ο Xiaomi επιβεβαιώνει την άφιξη του αυτοκινήτου του από τις αρχές του 2024. Στόχος 300.000 οχήματα σε ένα έτος !

Σε λίγους μήνες, δεν θα είναι μόνο τα σκούτερ Xiaomi που θα επιτρέπεται να κυλήσουν στο δρόμο. Ο Κινέζος κατασκευαστής φτάνει στην τελευταία φάση του σχεδιασμού του πρώτου 100 % ηλεκτρικού αυτοκινήτου του. Το έργο καταλαμβάνει μια σημαντική θέση στην παγκόσμια στρατηγική της Xiaomi και του CEO, Lei Jun, θα συμμετείχε προσωπικά στην ανάπτυξη αυτού του νέου εξαιρετικού προϊόντος. Ήταν ο ίδιος που ανακοίνωσε την παραγωγή του οχήματος το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Xiaomi-MS11

Κατά τη διάρκεια συνάντησης αφιερωμένη στους επενδυτές, α Ημέρα επενδυτών Στο Tesla, ο Lei Jun εξήγησε ότι το πρόγραμμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Xiaomi είχε επιταχυνθεί τους τελευταίους μήνες, ιδίως μέσω της πρόσληψης εκατοντάδων μηχανικών. Η ομάδα Ε & Α που αφιερώνεται στο έργο υπερβαίνει τώρα τα 2.300 μέλη, η οποία μιλάει όγκους για την απεργία του κατασκευαστή, αλλά και για τις φιλοδοξίες του στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Xiaomi, η εκτόξευση στην αγορά μοντέλου MS11 σχεδιάζεται το 2024. Ο στόχος θα ήταν να φτάσει στη μαζική παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Η Xiaomi θέλει να κατασκευάσει, στο εργοστάσιο του Yizhuang, κοντά στο Πεκίνο, περίπου 300.000 οχήματα, από το πρώτο του έτος.

Ίδια συνταγή όπως για smartphones ?

Ενώ ο σχεδιασμός του MS11, το όνομα αυτού του πρώτου μοντέλου, διαρρέει πριν από λίγες ημέρες, η Xiaomi εξηγεί ότι βρίσκεται σήμερα στη δοκιμαστική φάση των οχημάτων της, πράγμα που σημαίνει ότι η ανάπτυξή τους θα τελείωσε σχεδόν. Ο Lei Jun εξηγεί ότι η ομάδα θέλει να οδηγήσει τουλάχιστον 140 οχήματα κατά τη διάρκεια των μηνών που θα προηγούνται του μάρκετινγκ για να συλλέξουν μέγιστο δεδομένων.

Σε εξέλιξη από το 2021, το MS11 εξακολουθεί να έχει ένα καλό μέρος των μυστικών χαρακτηριστικών του. Εάν αποκτηθεί ότι η μπαταρία θα παρέχεται από την CATL, γνωρίζουμε ακόμα πολύ λίγα για τις δυνατότητες του κινητήρα και ειδικά για τα ηλεκτρονικά του ON -board. Γιατί, σε αυτό το σημείο θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά η Xiaomi. Ανεπαρκής παίκτης στον τομέα των νέων τεχνολογιών, η ομάδα σκοπεύει να θέσει την τεχνογνωσία του στην υπηρεσία του έργου της Conquest Automotive. Ο Lei Jun δεν λέει τίποτα άλλο όταν εξηγεί ότι το αυτοκίνητο προσφέρει νέες ευκαιρίες πωλήσεων που υπερβαίνουν το απλό προϊόν.

Τέλος, η Xiaomi αναμένεται ιδιαίτερα σε ένα τελευταίο κριτήριο: η τιμή. Συνηθισμένο σε πολύ επιθετικές τιμές όταν επενδύει μια αγορά (smartphones, ηλεκτρικά σκούτερ και ακόμη και ηλεκτρικές σκούπες είναι ένα παράδειγμα), ο κινεζικός κατασκευαστής έχει το ίδιο δωμάτιο για ελιγμούς σε ένα προϊόν πολύ υψηλότερο ? Απάντηση σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Xiaomi MS11: Εδώ είναι οι πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και δεν μοιάζει με smartphone

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του κινεζικού γίγαντα Xiaomi αναμένεται εδώ και πολλούς μήνες. Αυτό θα μπορούσε σύντομα να αποκαλυφθεί, αφού η πρώτη 3D απόδοση μόλις δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο. Και ταυτίζονταν από την Xiaomi.

Με την έλευση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, οι νέες επιχειρήσεις ξεκινούν τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Σκεφτόμαστε τη Tesla, αλλά μπορούμε επίσης να αναφέρουμε την κινεζική ομάδα Baidu, την Apple με την Apple, επειδή, η Sony με την Afeela και φυσικά Xiaomi. Η κινεζική ομάδα που ειδικεύεται στα προϊόντα New Technologies επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της. Έχουμε γνωρίσει από το 2021. Εν τω μεταξύ, εμφανίστηκαν μερικές φήμες, όπως η χρησιμοποιούμενη μπαταρία, η οποία θα μπορούσε να επιτρέψει 1.000 χιλιόμετρα αυτονομίας ή την επιθυμία να εμπορευθούν τέσσερα διαφορετικά μοντέλα μακροπρόθεσμα.

Xiaomi MS11 - Αντιγραφή 2

Xiaomi MS11 - Αντιγραφή 3

Xiaomi MS11 - 1

Το πρώτο μοντέλο θα ήταν το Xiaomi MS11 όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα Το σπίτι. Αυτές οι φωτογραφίες προέρχονται από διαρροή, όπως είπε Wang Hua, Οι σχέσεις τύπου της κινεζικής ομάδας που είναι υπεύθυνοι για τις σχέσεις τύπου. Πιο συγκεκριμένα, ο άνθρωπος υποδεικνύει ότι η διαρροή προέρχεται από έναν προμηθευτή, ο οποίος κατέχει εμπιστευτικά έγγραφα για το σχεδιασμό. Αλλά η μάρκα επιμένει ότι αυτό το σχέδιο δεν είναι καθόλου τελικό.

Ένα πολύ κινεζικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι λίγες εικόνες σας επιτρέπουν να εκτιμήσετε τη φόρμα που θα πάρει το μελλοντικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Xiaomi. Αντιμετωπίζουμε ένα sedan που μοιάζει πολύ με ένα Nio ET7. Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία ενός Porsche Taycan καθώς και ενός μοντέλου 3 Tesla. Η πλήρως γυαλισμένη οροφή και το μικρό της πλευρικό sedan φούσκωμα Φέρτε μια μικρή αθλητικότητα στο σύνολο.

Xiaomi MS11 - Αντιγραφή 4

Xiaomi MS11 - Αντιγραφή 5

Βλέπουμε στην κορυφή του παρμπρίζ. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που του δίνει λίγο αέρα του Nio. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτόν τον τύπο τεχνολογιών, η Lidar βελτιώνει (τουλάχιστον σε χαρτί) αυτόνομη οδήγηση. Είναι ένας αισθητήρας που συμπληρώνει κάμερες, ραντάρ και υπερηχητικούς αισθητήρες. Το Lidar υποτίθεται ότι επιτρέπει μια αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3 (δηλαδή χωρίς τα χέρια και χωρίς να είναι υπεύθυνος σε περίπτωση ατυχήματος), αλλά ο Elon Musk δεν το πιστεύει και βάζει τα πάντα στις κάμερες με το Tesla.

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Xiaomi θα πρέπει να διατίθεται στο εμπόριο κατά τη διάρκεια του 2024. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να είναι λίγη υπομονή πριν μάθετε περισσότερα για αυτό το μελλοντικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Είναι έντονα πιθανό ότι η Xiaomi έχει εξελιχθεί τόσο στο σχεδιασμό όσο και στο όνομα του μοντέλου.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Η σουίτα στο βίντεο

Το εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο σας

Καταγράφεται ! Παρακολουθήστε το γραμματοκιβώτιό σας, θα ακούσετε για εμάς !

Λάβετε τα καλύτερα νέα

Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της φόρμας προορίζονται για το Humanoid, εκδοτικό της εταιρείας του ιστότοπου Frandroid ως ελεγκτή θεραπείας. Δεν θα πωληθούν σε τρίτους σε τρίτους. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με την επιφύλαξη της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουν με νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το συντακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύθηκε στο Frandroid. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ξεβιδώνουν σε κάθε ένα από αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλη την πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας και αντιπολίτευσης για νόμιμους λόγους για προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Για να ασκήσετε ένα από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να κάνετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας άσκησης ειδικών δικαιωμάτων.

Ειδοποιήσεις Ιστού

Οι ειδοποιήσεις Push σας επιτρέπουν να λαμβάνετε οποιοδήποτε Fandroid News σε πραγματικό χρόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στο τηλέφωνό σας Android.