Το Vinfast Car, το μελλοντικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο Vinfast θα κοστίσει πραγματικά 10.000 ευρώ?

Το μελλοντικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο Vinfast θα κοστίσει πραγματικά 10.000 ευρώ

Το Vinfast παρουσιάζει μια υπερσύγχρονη επίδειξη πολυμέσων για την επιστροφή της καναδικής εθνικής έκθεσης

Αινιγματικό αυτοκίνητο

VF 6

5 καθίσματα επιβατών | 399 (χλμ) Η αυτονομία WLTP εκτιμάται 1

VF 7

5 καθίσματα επιβατών | 450 (χλμ.) Εκτιμώμενη αυτονομία WLTP 1

VF 8

VF 9

Το VF 8 πλήρως ηλεκτρικό

Ανακαλύψτε τώρα

Εξερευνήστε την οικογένεια Vinfast

Ένα ηλεκτρικό όχημα Vinficast για όλους. Είτε ψάχνετε για έναν πλήρη οικογενειακό τάφο είτε ένα συμπαγές αστικό ανιχνευτή.
Το Vinfast προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για όλους τους καναδούς.

All-inclusive τιμή *

Τώρα παραγγείλετε ανακαλύψτε το VF 8

Από

Ερχομαι συντομα

Ερχομαι συντομα

Το τέλειο μείγμα άνεσης
και υψηλή ποιότητα

Το Vé Vinfast είναι εξοπλισμένο με μια τεχνολογία με επίκεντρο τον άνθρωπο που βελτιώνει την οδηγική εμπειρία, ενώ εστιάζει σε εσάς.

Το τέλειο μείγμα υψηλής ποιότητας και άνεσης

Ανώτερη εμπειρία ποιότητας

στην οδήγηση ασφαλείας
Σε αυτοκινητόδρομο (Επίπεδο 2) 2

λογισμικό
Ζωντανή 2

ψυχαγωγία
15.6 ”

Ποιότητα ηλεκτρισμού

Το Vé Vinfast είναι κατασκευασμένο με τεχνογνωσία εμπειρογνωμόνων και τα μέρη υψηλής ποιότητας για να εξασφαλιστεί η ανεπανόρθωτη ασφάλεια, αξιοπιστία και άνεση σε κάθε ταξίδι.

Κίνητρα με αυτοπεποίθηση

Εγγύηση 10 ετών/200.000 χλμ

Περιορισμένη επαναφόρτιση

Εμπειρία ιδιοκτησίας

Προγραμματίστε μια οδική δοκιμή

Διάγραμμα δοκιμής οδήγησης

Βρείτε μας εδώ

Εξερευνήστε τα ενοικιάσεις Vinfast - Viet Nam Electric Car Shows στην CA

Κρατώ τώρα

Οπτικοποιήστε και προσαρμόστε τα αυτοκίνητά σας Vinfast EV με ευκολία

Δελτία Τύπου

Το Vinfast παρουσιάζει μια υπερσύγχρονη επίδειξη πολυμέσων για την επιστροφή της καναδικής εθνικής έκθεσης

Κερδίστε ένα ταξίδι στο Βιετνάμ!
Vinfast Canadian Roadshow Tour Release

Ακολουθήστε το ρεύμα

Εγγραφείτε εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά κάθε Vinfast και στην αποστολή μας που συνίσταται στην ενθάρρυνση του κόσμου να υιοθετήσει ηλεκτρικά οχήματα.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

1) Οι τιμές που ανακοινώθηκαν υπόκεινται σε αλλαγές. Οι εκτιμώμενες εκτιμήσεις WLTP είναι στόχοι και υπόκεινται σε αλλαγές.

2) Ορισμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της οδήγησης συστημάτων αυτόματης βοήθειας (SAAC) ενδέχεται να υπόκεινται σε καθυστερημένη διαθεσιμότητα και να τεθούν σε λειτουργία κατά τη διάρκεια μιας μελλοντικής ενημέρωσης του λογισμικού του οχήματος σας και μπορούν να κάνουν τη συνδρομή.

3) Οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας θα προσφερθούν σύντομα στον Καναδά.

4) Οι εικόνες και τα βίντεο που εμφανίζονται περιέχουν οχήματα προπαραγωγής. Τα πραγματικά οχήματα παραγωγής ενδέχεται να διαφέρουν.

5) Το όχημα μπορεί να έχει προαιρετικά αξεσουάρ που δεν περιλαμβάνονται στο βασικό όχημα και τα οποία υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

Το μελλοντικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο Vinfast θα κοστίσει πραγματικά 10.000 ευρώ ?

Ο κατασκευαστής του Βιετνάμ Vinfast επιθυμεί να αυξήσει μαζικά τις πωλήσεις του το 2023. Για να επιτευχθεί αυτό, μετράει στην ανάπτυξή της στην Ευρώπη, αλλά και στην έναρξη ενός πρωτοφανών ηλεκτρικού αυτοκινήτου της πόλης μεταξύ 10.000 και 12.000 ευρώ. Τι κάνει το Dacia Spring Tremble ? Δεν είναι τόσο απλό και εξηγούμε γιατί.

Εάν δεν γνωρίζετε ακόμα το Vinfast, δεν πρέπει να είναι πολύ. Επειδή η μάρκα της Βιετναμέζικης προέλευσης, Ιδρύθηκε το 2018 από τον δισεκατομμυριούχο Phạm NHật Vượng Αργά αρχίζει να εισβάλλει στην Ευρώπη. Θυμόμαστε ιδιαίτερα την παρουσία του στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο τον Οκτώβριο, με πολλά μοντέλα της εμβέλειας του.

Μια επιθετική στρατηγική

Σήμερα, ο κατασκευαστής διαθέτει ήδη πολλά οχήματα στον κατάλογό του, συμπεριλαμβανομένων των VF6 και VF9, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε το VF8 στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ανταγωνιστεί την Tesla. Αλλά η επιχείρηση δεν θέλει να σταματήσει με τέτοιο καλό τρόπο, ειδικά επειδή εξακολουθεί να έχει πολλή δουλειά πριν ισοδυναμεί με την επιχείρηση του Elon Musk, η οποία παραμένει ο αριθμός 1 του αυτοκινήτου στον κόσμο.

Στη συνέχεια ακολουθείται από την Volkswagen, ενώ το Vinfast είναι πολύ μακριά, πολύ πίσω. Αλλά ο τελευταίος σκοπεύει να ανακτήσει τα μαλλιά του θηρίου, ενώ Η κατάστασή του δεν είναι αρκετά σταθερή, με τα οικονομικά ακόμα με κόκκινο χρώμα. Αν και αυτό δεν είναι ανησυχητικό, όπως για παράδειγμα, όπου τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.

Που αναμεταδόθηκε από το βρετανικό πρακτορείο Τύπου Reuters, Ο ιδρυτής της μάρκας ανακοινώνει τον νέο στόχο πώλησης, Εμφανίζεται σε 50.000 αυτοκίνητα που καταγράφηκαν παγκοσμίως το 2023. Επτά φορές περισσότερο από το 2022, αφού μόνο 7.400 οχήματα πωλήθηκαν πέρυσι. Για να φτάσετε εκεί, η ασιατική εταιρεία έχει περισσότερα από ένα τέχνασμα στην τσάντα της.

Πρώτα απ ‘όλα, βασίζεται στο Συνολική αύξηση της ζήτησης σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Για την καταγραφή, οι πωλήσεις του τελευταίου υπερέβησαν το ντίζελ στη Γαλλία πέρυσι. Επιπλέον, τα θερμικά οχήματα θα απαγορεύονται προς πώληση στην Ευρώπη από το 2035. Αλλά αυτό δεν είναι όλα, επειδή ο κατασκευαστής σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει τον κατάλογό του τους επόμενους μήνες.

Ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο

Το πρώτο μοντέλο θα είναι μια ηλεκτρική παραλαβή, που θα πρέπει να ανταγωνιστεί με το Tesla Cybertruck, το Rivian R1T καθώς και το Ford F-150 Lightning. Αλλά αυτό που πρέπει να είναι το πιο αναμενόμενο από το ευρύ κοινό και ιδιαίτερα το πιο ελπιδοφόρο όσον αφορά την πώληση είναι πολύ μικρότερο. Θα είναι πράγματι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η τιμή του οποίου πρέπει να είναι Εμφανίζεται μεταξύ $ 10.000 και $ 12.000 (περίπου 9.300 και 11.191 ευρώ), Σίγουρα εκτός φόρου.

Ωστόσο, μια τιμή που θα πρέπει να αναθεωρηθεί προς τα πάνω όταν φτάνει στην Ευρώπη, η οποία προφανώς θα ήταν εκπληκτική, μόνο με 20 % ΦΠΑ. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για αυτό το αυτοκίνητο, το οποίο θα πρέπει να κυνηγάει απευθείας στα εδάφη της άνοιξης της Dacia. Το τελευταίο πρέπει ήδη να αντιμετωπίσει την άφιξη πολλών αντιπάλων, όπως το επόμενο.Πηγαίνετε κινητό e.Wave X ή το ολοκαίνουργιο πόνυ Invicta.

Ένας άλλος σημαντικός ανταγωνιστής ετοιμάζεται επίσης να φτάσει στο σπίτι: BYD Seagull, ο οποίος πλησιάζει στο δελφίνι που φτάνει επίσης στην Ευρώπη. Η επιχείρηση του Βιετνάμ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη παραδόσεις των αυτοκινήτων της στην Ευρώπη, αλλά δεν πρέπει να είναι μεγάλη. Έχει ήδη Αρκετές παραχωρήσεις στην παλιά ήπειρο, συμπεριλαμβανομένου ενός στην καρδιά του Παρισιού.

Αυτό είναι ήδη ανοιχτό και έχει καλωσορίσει τους πελάτες για αρκετούς μήνες. Ο κατασκευαστής επιθυμεί να αυξήσει την επίθεση του για να ανταγωνιστεί τον Tesla. Γι ‘αυτό, αναθεώρησε κυρίως τις τιμές ορισμένων μοντέλων του, προκειμένου να αντιμετωπίσει καλύτερα την πτώση των τιμών που λειτουργούσε η εταιρεία Elon Musk στο μοντέλο 3 και το μοντέλο Y του.

Για να μας ακολουθήσετε, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας Android και iOS. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα, τα αρχεία μας και να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο του YouTube.