WiFi 6: Πώς να το εκμεταλλευτείτε? | Bouygues Telecom, WiFi Repeater: Ο τέλειος ενισχυτής για το σπίτι | Bouygues Telecom

Repeater WiFi: Ο τέλειος ενισχυτής για το σπίτι

Ακόμη πιο πρόσφατο, το 6ο WiFi και η ζώνη συχνοτήτων 6 GHz σάς επιτρέπουν να επωφεληθείτε από μια ακόμα βελτιωμένη ταχύτητα και κάλυψη σε σύγκριση με το WiFi 6 ! Το Box Ultym με την ίνα είναι ήδη εξοπλισμένη με αυτό, για να σας προσφέρει το καλύτερο WiFi παντού στο σπίτι.

WiFi 6: Πώς να το εκμεταλλευτείτε ?

Wifi 6 πώς να το εκμεταλλευτείτε

Ταχύτερη ροή, εκτεταμένη εμβέλεια. Ξεκίνησε στα τέλη του 2019, το WiFi 6 υποσχέθηκε αύξηση της απόδοσης. Εδώ είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε. Ένα ακόμη ταχύτερο και αποτελεσματικό WiFi από το προηγούμενο. Ξεκίνησε στα τέλη του 2019, το WiFi 6 είναι η τελευταία γενιά ασύρματων προτύπων σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Ένα πρότυπο με το οποίο τα περισσότερα από τα πιο πρόσφατα smartphones είναι πλέον συμβατά. Από τη δημιουργία του το 1997, το WiFi έχει υποβληθεί σε πολλές εξελίξεις, κάθε πρότυπο που παρέχει νέες βελτιώσεις. WiFi 6 (802 πρότυπο.11ax) Διαδέχεται το WiFi 4 που εμφανίστηκε το 2009 (Standard 802.11n) και το WiFi 5 εμφανίστηκε το 2013 (802 πρότυπο.11AC).

Τα πλεονεκτήματα του WiFi 6: Speed, Multiconnection.

  • Μια πολύ υψηλή ροή, μέχρι 40 % ταχύτερα από το WiFi 5
  • Η πιθανότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών ταυτόχρονα στο κουτί σας, χωρίς να χάσετε τη ροή
  • ένα πιο εκτεταμένο εύρος από ό, τι με τα προηγούμενα πρότυπα WiFi, γεγονός που το καθιστά πολύ αποτελεσματικό σε μεγάλα σπίτια
  • Ένας μικρότερος χρόνος σύνδεσης με τις συνδεδεμένες συσκευές σας (smartphone, φορητό υπολογιστή. Ουσία
  • μειωμένη κατανάλωση ενέργειας για τις συνδεδεμένες συσκευές σας, η οποία αυξάνει την αυτονομία τους

Και τώρα, κάντε δρόμο για το 6ο WiFi !

Ακόμη πιο πρόσφατο, το 6ο WiFi και η ζώνη συχνοτήτων 6 GHz σάς επιτρέπουν να επωφεληθείτε από μια ακόμα βελτιωμένη ταχύτητα και κάλυψη σε σύγκριση με το WiFi 6 ! Το Box Ultym με την ίνα είναι ήδη εξοπλισμένη με αυτό, για να σας προσφέρει το καλύτερο WiFi παντού στο σπίτι.

WiFi 6 Repeaters για ακόμη μεγαλύτερο πεδίο εφαρμογής

Στο Bouygues Telecom, προσφέρουμε 100% εξατομικευμένη διάγνωση WiFi για να γνωρίζουμε συμβουλές WiFi και ειδικά για να βελτιστοποιήσουμε το WiFi στη διαμονή σας. Έχετε επιλέξει το Box Ultym με την ίνα ? Ανάλογα με το αποτέλεσμα της διάγνωσης, μπορούμε να σας προσφέρουμε δωρεάν έως και δύο επαναλήπτες WiFi για ακόμα πιο βέλτιστη κάλυψη. Επιπλέον, η εγκατάσταση μπορεί να γίνει από έναν τεχνικό στο σπίτι σας ! Στη συνέχεια, η επανάληψη θα αυξήσει το φάσμα του WiFi που εκπέμπεται από το κουτί σας λίγο περισσότερο: το WiFi που έχει πιαστεί στον τελευταίο όροφο ή στο γκαράζ, αυτό είναι από το παρελθόν !

Ένα καλοκαίρι είναι πολύ μεγάλη ταχύτητα

Repeater WiFi: Ο τέλειος ενισχυτής για το σπίτι

Επαναλαμβάνεται ο WiFi Η λύση για τη βελτίωση της πόρτας του WiFi σας

Το κουτί σας στο Διαδίκτυο μεταδίδει σωστά WiFi στη διαμονή σας, εκτός από μερικά μακρινά δωμάτια, στη βεράντα σας ή στον κήπο σας ? Ένας επαναλήπτης WiFi μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον πολύ πρακτικό εξοπλισμό.

Πώς λειτουργεί ένα WiFi Repeater ?

Το WiFi Repeater είναι ένα μικρό ηλεκτρικό κουτί για να συνδεθείτε σε μια ηλεκτρική πρίζα. Η αρχή των επαναλήψεων WiFi είναι πολύ απλή. Έχουν δύο μέρη: το ένα συλλαμβάνει το σήμα WiFi που εκδίδεται από το κουτί σας στο Διαδίκτυο, το άλλο δημιουργεί ένα σήμα WiFi με την ίδια ισχύ σαν να είχατε βάλει το κουτί σας σε αυτή τη θέση. Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, αυτά τα μικρά κουτιά επαναλαμβάνουν μόνο το σήμα WiFi που λαμβάνουν ! Αποτέλεσμα: Το φάσμα του WiFi επεκτείνεται κατά αρκετά μέτρα, για να φτάσετε στα μακρινά μέρη του κουτιού σας, όπου μέχρι στιγμής είχατε δύσκολο να λάβετε το σήμα. Από την άλλη πλευρά, ο επαναλήπτης WiFi δεν αποσκοπεί στη βελτίωση της ροής κοντά στο κουτί σας. Εάν βρείτε τη σύνδεσή σας ADSL πολύ αργή, μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας ινών ή να ανακαλύψετε την προσφορά μας 4G Box.

Με ποιο κουτί θα χρησιμοποιήσετε έναν επαναλήπτη WiFi ?

Η χρήση ενός επαναλήπτη WiFi είναι δικαιολογημένη εάν το σήμα του πλαισίου σας WiFi δεν φτάνει σε ορισμένα μέρη μακριά από το μόντεμ σας ή πολύ ασθενώς. Η ποιότητα του σήματος WiFi τείνει να μειωθεί με την απόσταση. Εάν το κατάλυμα σας είναι μεγάλο, οι τοίχοι και τα ανώτατα όρια είναι πολυάριθμα ή παχιά, ή τα δωμάτιά του είναι απομακρυσμένα, μπορεί να εμφανιστούν δυσκολίες στο WiFi. Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί έξω από το κατάλυμα σας (βεράντα, κήπος, γκαράζ.Ουσία. Όλα τα πλαίσια Internet (ADSL, VDSL, Fiber, 4G Box) μπορούν να συσχετιστούν με έναν επαναλήπτη WiFi. Η προσφορά μας Bbox Ultym με οπτικές ίνες σας επιτρέπει να λαμβάνετε δωρεάν ένα ή δύο επαναλήπτες WiFi, ανάλογα με τα αποτελέσματα της 100% εξατομικευμένης διάγνωσης WiFi που μπορείτε να εκτελέσετε από την περιοχή του πελάτη σας. Για βέλτιστη λειτουργία, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε έναν επαναλήπτη της ίδιας γενιάς με το πρότυπο WiFi του κουτιού σας: Εάν έχετε ένα κουτί WiFi 6, θα πρέπει να επιλέξετε ένα WiFi 6 Repeater.

Ένα καλοκαίρι είναι πολύ μεγάλη ταχύτητα