Pro 5G Mobile Package: NEO Mobile Subscription for Companies, Mobile Package: Πόσα gigas επιλέγουν? | Bouygues Telecom

Πακέτο για κινητά: Πόσα gigas επιλέγουν

Contents

Ποιος σας γνωρίζει και γνωρίζει τα πάντα για τα θέματα και τα ζητήματα της επιχείρησής σας

Είσαι pr o s ? Τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας επίσης !
Κινητά κινητά πακέτα 4G/5G με ή χωρίς δέσμευση.

Απεριόριστα δεδομένα στη Γαλλία 50 GB Στην Ευρώπη κλήσεις, απεριόριστο πακέτο 5G (6) απεριόριστο SMS & MMS (6) Από και προς: Γαλλία / Ευρώπη Περιλαμβάνεται η υπηρεσία Smartphone αντικατάστασης στο J+1 στη Γαλλία και εντός 3 έως 9 ημερών διεθνώς σε περίπτωση κατανομής (5)

Το + του πακέτου επωφελείται από 15 GB με την 2η επιλογή SIM (7)

75 GB 5G (3) κλήσεις, SMS & MMS Απεριόριστες κλήσεις Από και προς: Γαλλία / Ευρώπη Ζώνης Ζώνης 1 (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία) Περιλαμβάνεται η υπηρεσία Αντικατάσταση smartphone εντός 24 ωρών στη Γαλλία και εντός 3 έως 9 ημερών διεθνώς σε περίπτωση βλάβης (4).

Απεριόριστες κλήσεις, SMS & MMS Απεριόριστα δεδομένα στη Γαλλία (5) 200 GB Συμβατό με 5G πακέτο (3) Από και προς: Business Europe Zone 1 & 2 (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Κίνας, του Καναδά και του Μαρόκου) 5 ώρες κλήσεων και 2 GB στη ζώνη Business 3 Περιλαμβάνεται η υπηρεσία Αντικατάσταση smartphone εντός 24 ωρών στη Γαλλία και εντός 3 έως 9 ημερών διεθνώς σε περίπτωση βλάβης (4)

Όσο περισσότερες γραμμές παίρνετε, τόσο πιο επωφελές είναι η τιμή !

Από 3 γραμμές, η τιμή των πακέτων κινητής τηλεφωνίας σας επωφελείται από μια αυτόματη μείωση.

Νέο για τους πελάτες μας ΜΜΕ

Ανακαλύψτε το δικό μας Υπηρεσία υποστήριξης premium Ειδικά φαντάζεται για εταιρείες με λιγότερους από 50 υπαλλήλους που επιθυμούν να επικεντρωθούν στη δραστηριότητά τους.

Υποστηρίζετε Ο αφοσιωμένος σύμβουλος σας Για να διαχειριστείτε τα θέματα τηλεπικοινωνιών σας και μεταβιβάστε τις τεχνικές σας λειτουργίες στην εξειδικευμένη υποστήριξή μας σε όλες τις ηρεμίες ! Το συμβόλαιο Premium PME είναι:

Ποιος σας γνωρίζει και γνωρίζει τα πάντα για τα θέματα και τα ζητήματα της επιχείρησής σας

Διατίθεται σε εκτεταμένες ώρες από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ

Ο διαχειριστής λογαριασμού Premium ακολουθεί και δίνει προτεραιότητα σε όλα τα αιτήματά σας

Οι κάρτες SIM και αντικατάστασης smartphones παραδίδονται παντού στη Γαλλία σε λιγότερο από 4 ώρες*

Αποκτήστε πρόσβαση στη λεπτομερή παρακολούθηση της κατανάλωσης κινητής τηλεφωνίας σας και ειδοποιούνται σε περίπτωση μη πακέτων

Έχετε την άμεση γραμμή του ειδικού διαχειριστή λογαριασμού Premium

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το συμβόλαιο PREMIUM PME ? Ένας σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας !

Pro NEO Enterprise Mobile Packages: Κινητά πακέτα προσαρμοσμένα σε όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας

Εργαστείτε παντού όπως στο γραφείο είναι το κλειδί για την επιτυχία της παραγωγικότητας των υπαλλήλων σας και την ευελιξία του οργανισμού σας. Αλλά πέρα ​​από το smartphone που έχει γίνει σήμερα ένα βασικό εργαλείο εργασίας για τους επαγγελματίες, την επιλογή του Επαγγελματικό πακέτο Οι πιο κατάλληλες για τις χρήσεις και τις ανάγκες κάθε εργαζομένου είναι απαραίτητες για μέγιστη απόδοση και καλή διαχείριση του προϋπολογισμού της επιχείρησής σας.

Διεθνείς εντατικές συνδέσεις με επικοινωνίες φωνής και SMS στη Γαλλία, οι επιχειρήσεις Bouygues Telecom δημιούργησαν μια σειρά από Pro Mobile Packages 4G και 5G (6) σε βελτιστοποιημένες τιμές για να ικανοποιήσετε καλύτερα τις προσδοκίες σας και να προσαρμόσετε τον λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας στις πραγματικές ανάγκες της. Απλά και εξαιρετικά γενναιόδωρα, τα πακέτα Pro 4G και 5G σχεδιάστηκαν ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Νέος !

Προσαρμόστε με ευκολία το κινητό σας στόλο Ανάλογα με τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας και κερδίστε:

 • έλεγχοςΕυκαμψία: Επιλέξτε το πακέτο που αντιστοιχεί στις χρήσεις σας και επίλυση ανά πάσα στιγμή χωρίς κόστος.
 • έλεγχοςΚύριος: Επωφεληθείτε από μια μειωμένη τιμή ανάλογα με τον αριθμό των γραμμών στο κινητό σας πάρκο.

Εικονογράφηση κινητών πακέτων

Τα πακέτα Pros -Enterprise είναι:

 • Κλήση και εργασία στο Διαδίκτυο εκεί που είσαι σε κάθε ηρεμία
 • Προσφέρετε στους υπαλλήλους σας Απεριόριστες επικοινωνίες στη γεωγραφική περιοχή όπου εργάζονται τακτικά
 • Αντιμετωπίστε τα πακέτα και τις επιλογές Ανάλογα με τα διάφορα προφίλ χρηστών
 • Βελτιστοποιήστε τον λογαριασμό σας για κινητά για κινητά περιορίζοντας το κόστος περιαγωγής και το πακέτο

Ανακαλύψτε το φάσμα των πακέτων PROS 4G και 5G από τις επιχειρήσεις Bouygues Telecom

Πακέτο Mobile Pro

Επειδή Η ικανοποίησή σας βρίσκεται στο επίκεντρο των ανησυχιών μας, Οι ειδικοί μας έχουν μελετήσει σε βάθος τις ανάγκες και την κατανάλωση των πελατών μας για να δημιουργήσουν Μια σειρά από κινητά πακέτα προσαρμοσμένα σε όλες τις χρήσεις σας έτσι ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε και να εργάζεστε χωρίς περιορισμούς στην Ευρώπη ή σε όλο τον κόσμο.

Με τις μειωμένες τιμές ανάλογα με τον αριθμό των γραμμών, τα πακέτα PROS σας παρέχουν ένα μεγάλο εθνικό δίκτυο 4G, που καλύπτει περισσότερο από το 99% του γαλλικού πληθυσμού (9) και την πρόσβαση σε 5G (6) για τη βελτιστοποίηση όλων των χρήσεων των επαγγελματιών σας !

Το ήξερες? Τα συμβατά κινητά σχέδια 5G NEO Integral and Integral Company Worl !

Οι επιχειρήσεις Bouygues Telecom σας υποστηρίζουν

Ποια είναι τα πακέτα κινητών πηγών χωρίς υποχρέωση ?

Η γκάμα των μη δεσμευτικών κινητών σχεδίων σας επιτρέπει να παραμείνετε ευέλικτοι για να αντιμετωπίσετε όλες τις καταστάσεις και απρόβλεπτα: επανάληψη της δραστηριότητας, ad hoc αποστολές, απεργίες, ταξίδια, τηλεργασία, .

Επωφεληθείτε από τους φακέλους δεδομένων που κυμαίνονται από 25 έως 200 GB. Και επιλέξτε το πακέτο της εταιρείας NEO χωρίς υποχρέωση έτσι Το τιμολόγιό σας προσαρμόζεται αυτόματα και σε όλη τη διαφάνεια στα 4 επίπεδα κατανάλωσης δεδομένων έως 200 GB συνολικά το μήνα χωρίς να είναι περιορισμένη ή αναγκασμένη.

Μείνετε προσβάσιμοι ανά πάσα στιγμή και εργάζεστε στο διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς !

Οι μηνιαίες τιμές μας ανάλογα με την κατανάλωσή σας:

 • Μόνο φωνή: 14 €
 • Φωνή + κινητά δεδομένα έως 3 GB: 19 €
 • Φωνή + κινητά δεδομένα από 3 GB έως 25 GB: € 29
 • Φωνή + κινητά δεδομένα από 25 GB έως 100 GB: € 49
 • Φωνή + κινητά δεδομένα από 100 GB έως 200 GB: € 89

Ποια είναι τα πακέτα κινητών πακέτων Pros Neo Company, Data, Integral και Integral World ?

Mobile Pro 4G πακέτο κινητής τηλεφωνίας NEO Enterprise

Επικοινωνήστε από και προς τη Γαλλία και την Ευρώπη σε πλήρη ελευθερία !

Οι υπάλληλοί σας πρέπει να είναι προσβάσιμοι και να είναι σε θέση να επικοινωνούν στη Γαλλία και την Ευρώπη χωρίς την ανάγκη για εντατική πρόσβαση στο διαδίκτυο στο κινητό τους ? Αυτό το οικονομικό πακέτο προσαρμόζεται τέλεια σε αυτή τη χρήση. Χάρη σε ένα φάκελο 3 GB και απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS, αυτό το πακέτο θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στα μηνύματα επιχείρησής σας και σε διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία σε λογικές αναλογίες.

Δεδομένα δεδομένων πακέτου κινητού τηλεφώνου Mobile Pro 4G

Επικοινωνήστε απεριόριστα στη Γαλλία, το DOM και την Ευρώπη, ενώ εκμεταλλευτείτε τα 25 GB για να εργαστείτε στο διαδίκτυο !

Οι υπάλληλοί σας συχνά ταξιδεύουν στη Γαλλία ή/και στην Ευρώπη και πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο ακόμη και όταν λείπει το Wi-Fi ? Αυτό το πλήρες πακέτο σάς επιτρέπει να έχετε ένα φάκελο 25 GB / μήνα και απεριόριστο SMS και MMS στη Γαλλία / DOM και Ρυθμιστική Ευρώπη.

Περιλαμβάνει επίσης μια υπηρεσία αντικατάστασης τερματικού στην ηπειρωτική Γαλλία σε περίπτωση αποτυχίας κατασκευαστή ενός κινητού τηλεφώνου που αγοράστηκε από την Bouygues Telecom Entreprises.

Mobile Pro 4G/5G πακέτο κινητής τηλεφωνίας NEO Full Enterprise

Βελτιστοποιήστε τους επαγγελματίες σας χρησιμοποιεί με 5G (6) και διατηρήστε λειτουργική όπου κι αν βρίσκεστε !

Προορίζεται για ταξιδιώτες που χρειάζονται συνεχή πρόσβαση στο Διαδίκτυο, το συμβατό συμβατό συμβατό με συμβατό συμβατό πακέτο που συμβατά με 5G παρέχει συνολική ελευθερία επικοινωνίας – απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS – και φάκελο 75 GB κινητών διαδικτύου στις περιοχές της Ευρώπης και στις επιχειρήσεις 1 συμπεριλαμβανομένων ειδικότερα τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία. Επίσης, επωφεληθείτε από την 2η επιλογή SIM με 15 GB του Διαδικτύου, η οποία μπορεί να εγγραφεί ανά πάσα στιγμή εκτός από το αρχικό πακέτο μόνο για 2 € HT / μήνα ! Επωφεληθείτε από τη δύναμη του δικτύου 5G (6) Bouygues Telecom Enterprises !

4G/5G πακέτο κινητής τηλεφωνίας NEO Integral World Company

Εργαστείτε παντού χωρίς περιορισμούς και περιποιηθείτε τον εαυτό σας στην απόδοση του 5G ! (6)

Αυτό το πακέτο προορίζεται για μεγάλους ταξιδιώτες που κινούνται σε όλο τον κόσμο και πρέπει να επικοινωνούν χωρίς να ανησυχούν για το πακέτο τους. Επωφεληθείτε από την εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα με το δίκτυο 5G Bouygues Telecom Businesses (6) και παραμείνετε συνδεδεμένοι στη Γαλλία, την Ευρώπη και τις επιχειρήσεις 1 & 2 ζώνες χάρη σε έναν φάκελο κινητής τηλεφωνίας 200 GB / μήνα. Επίσης, επωφελούνται από 5 ώρες κλήσεων, 2 GB δεδομένων και απεριόριστα SMS και MMS σε εκατό χώρες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Σαουδικής Αραβίας, της Κίνας, .

Όλα περίπου 5G τεχνολογία από τις επιχειρήσεις Bouygues Telecom

Έτοιμο για 5g ?

Η 5η γενιά του κινητού δικτύου είναι εκεί ! Και με αυτό, πολλές υποσχέσεις: ψηφιακός μετασχηματισμός, κινητό διαδίκτυο “Ultra High Speed” και “Ultra High Speed”, Smart City, .

Οι επαγγελματίες είναι οι πρώτοι που επωφελούνται από το δυναμικό του 5G για την επιτάχυνση του ψηφιακού τους μετασχηματισμού. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των 5G και συμβατών smartphones επιτρέπουν στις εταιρείες να συνδέσουν τις εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες τους, να εφεύρουν νέα οικονομικά μοντέλα και να μετασχηματίζουν τα εργαλεία παραγωγής τους.

Η σταδιακή ανάπτυξη του δικτύου 5G (6) Bouygues Telecom που πραγματοποιήθηκε στην εθνική επικράτεια, αρχίζει με τις μεγάλες συσσωματώσεις στην ηπειρωτική Γαλλία σε οξυγονοτικά 3G και 4G κινητά δίκτυα.

Ποια είναι τα 5G συμβατά smartphones ?

Εξοπλίστε τους υπαλλήλους σας με 5G συμβατά smartphones, προετοιμάστε το μέλλον !

Ένα πραγματικό εργαλείο εργασίας και απόδοσης, το smartphone 5G είναι συμβατό σε όλα τα διαθέσιμα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας: 2G/3G/4G και 5G (6), με την επιφύλαξη ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας συμβατό με 5G 5G. Οι εμπειρογνώμονες μας Bouygues Telecom Enterprises έχουν επιλέξει μια σειρά βελτιστοποιημένων smartphones για να σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα της εξουσίας και των επαγγελματιών του 5G.

Η επιλογή ενός τερματικού 5G σήμερα σημαίνει την επιλογή ενός διαρκούς εργαλείου για την ανάπτυξη και την πρόβλεψη των χρήσεων του αύριο !

Τι διεθνές πακέτο για να επιλέξετε εταιρείες ?

Επικοινωνήστε σε όλο τον κόσμο χωρίς έκπληξη στους λογαριασμούς σας !

Ως μέρος των αποστολών τους, οι επαγγελματίες μερικές φορές οδηγούνται στο ταξίδι στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις Bouygues Telecom δημιούργησαν απλές και κατάλληλες προσφορές για περιστασιακούς ταξιδιώτες επαγγελματίες Προκειμένου να διευκολύνουν τη φωνή και τα δεδομένα τους, οι χρήστες όπου και αν βρίσκονται και ελέγχοντας τα τιμολόγιά τους.

Σε ποιες χώρες αντιστοιχούν σε περιοχές της Ρυθμιστικής Ευρώπης, οι επιχειρήσεις 1, 2 και 3 ?

Η περιαγωγή σε επιχειρηματικές περιοχές είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση με δέσμευση του πακέτου κινητής τηλεφωνίας σας.

Ρυθμιστική Ευρώπη: Azores, Åland, Γερμανία, Ανδόρα, Αυστρία, Μπαλέαρα, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κανάρια, Κύπρο, Κέρκυρο, Κρήτη, Κροατία, Κυκλάδα, Δανία, Ισπανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Γκέρνσεϊ, Ουγγαρία , Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Τζέρσεϋ, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαδίρα, Μάλτα, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Τσεχική Δημοκρατία, Ρόδο, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Άγιος-Μάρριν, Σαρδινία, Σικίνια , Σλοβενία, Σουηδία, Ελβετία, Βατικανό.

DOM: Η Γουαδελούπη (συμπεριλαμβανομένου του Iles Des Saintes, της Marie-Galante, του La Désirade), της Γαλλίας Γουιάνα, της Μαρτινίκα, της Mayotte, της Réunion, του Saint-Martin (French Antilles),.

Business Zone 1: Ολλανδικά Αντίλλες (Bonaire, Curaçao, Saba, Saint-Eustache, Saint Martin), Αυστραλία (συμπεριλαμβανομένης της Τασμανίας), του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (συμπεριλαμβανομένης της Χαβάης και της Αλάσκας), της Νέας Ζηλανδίας, του Πουέρτο Ρίκο.

Business 2 Zone: Νότια Αφρική, Αλγερία, Βραζιλία, Κίνα, Νότια Κορέα, Κούβα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ισραήλ, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μαρόκο, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Τουρκία.

Επιχειρηματικός χώρος 3: Αφγανιστάν, Αλβανία, Αγκόλα, Σαουδική Αραβία, Αργεντινή, Αρμενία, Αρούμπα, Αζερμπαϊτζάν, Μπαχρέιν, Μπανγκλαντ , Κονγκό, Κόστα Ρίκα, Ακτή του Ελεφαντοστού, Αίγυπτος, Εκουαδόρ, Eswatini, Φίτζι, Γκαμπόν, Γαλαπάγκος, Γκάμπια, Γεωργία, Γκάνα, Γκερμανία, Γκουάμ, Γουατεμάλα, Γουινέα, Ισημερινή Γουινέα, Γουινέα-Μπίσα, Γκρίνα, Χόννου, νησί της Κίσις Ο Μαυρίκιος, τα νησιά του Νόρφολκ, τα νησιά του Σαλόμον, τα νησιά Κουκ, οι Ροντρίγκες, τα αμερικανικά τείχη, η Ινδονησία, το Ιράν, η Ιορδανία, το Καραμπάκ, το Καζακστάν, η Κένυα, το Κιργιζιστάν, το Κοσόβο, το Κουουβά, Λεσόθο, η Λιβερία, το Μακάο, το Μαντάγκαρ, το Μαλαγουέ, η Μαλιά. Μικρονία, Μολδαβία, Μογγολία, Μονγκενγκρό, Νααμπία, Ναύρου, Νικαράγουα, Νίγηρας, Νιγηρία, Ουγκάντα, Πακιστάν, Παλαίσος, Παλαιστίνη, Παναμά, Παπούα-Νουβέλ-Γκουνίνη,Paraguay, Περού, Φιλιππίνες, Κατάρ, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Δομινικανή Δημοκρατία, Ρουάντα, Σολομώντα, Σαϊπάν, Σαμόα, Σάο Τόμις και Αρχή, Σερβία, Σεϋχέλλες, Σιέρα Λεόνε, Σομαλία, Σουδάν, Νότιο Σουδάν, Σρι Λάνκα, Σουρινάμ, Συρία, Ταντζικιστάν, Τανζανία, Τσαντ, Ανατολικός Τιμόρ, Τόγκο, Τόνγκα, Τριάδα και Τομπάγκο, Τουρκμενιστάν, Ουκρανία, Ουρουγουάη, Βανουάτου, Βενεζουέλα, Βιετνάμ, Υεμένη, Ζάμπια, Ζανζιμπάρ. Δορυφόροι: Ναυτιλία και αέρας.

Ειδική ζώνη: Η Ανγκουίλα, η Αντίγκουα-Ο-Βαρμπούδα, οι Μπαχάμες, το Μπάρμπαντ, το Μπελίζ, οι Βερμούδες, το Καπέλο, το Τζιμπουτί, το Δομίνικ, η Αιθιοπία, η Γρανάδα, η Αϊτή, τα Νησιά του Κέιμαν, τα Τουρκικά και η νησιά της Βρετανικής Παρθένου, Ιράκ, Τζαμάιτς Λάος, Λάος, Λάος, Λάος, Λάος Λίβανος, Λιβύη, Βόρεια Μακεδονία, Μαλδίβες, Montserrat, Μοζαμβίκη, Νέα Καληδονία, Ομάν, Ouzbékistan, Γαλλική Πολυνησία, Saint-Kitts-et-Nevis, Saint-Vincent-leles Grenadines, Sainte, Sainte -Lucie, Σαλβαδόρ, Σενεγάλη, Ζιμπάμπουε.

Άλλες ερωτήσεις ? Αφήστε τον αριθμό του κινητού σας και θα θυμόμαστε να το συζητήσουμε

Πακέτο για κινητά: Πόσα gigas επιλέγουν ?

πακέτο για κινητά πόσα πηγαίνετε επιλέξτε

Όταν χρησιμοποιούμε το smartphone μας, το ποσό των κινητών δεδομένων που καταναλώνουμε ποικίλλει έντονα ανάλογα με τις ανάγκες μας, τις συνήθειες μας … και καθώς οι χρήσεις εξελίσσονται, χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερα gigas. 5 GB, 10 GB, 100 GB, 200 GB… εδώ είναι μερικές συμβουλές για την επιλογή ενός φακέλου Διαδικτύου κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Ήρθε η ώρα να επιλέξετε ένα νέο πακέτο για κινητά, για εσάς ή το παιδί σας, να αλλάξετε τον χειριστή του κινητού σας ή να αναπτύξετε την τρέχουσα προσφορά σας επειδή μερικές φορές καταναλώνετε όλο το φάκελο σας στο διαδίκτυο ? Όπως πιθανότατα έχετε ήδη παρατηρήσει, ένα από τα κύρια σημεία που επισημάνθηκαν – εκτός από την τιμή – είναι ο αριθμός των gigas που περιλαμβάνονται. Λοιπόν, πόσο χρειάζεστε

Για ποιους είναι οι gigas ?

Πρώτον, πρέπει να καταλάβετε τι χρησιμοποιούνται αυτά τα gigas στον “φάκελο του διαδικτύου” ή στο “φάκελο δεδομένων”. Κάθε φορά που χρησιμοποιούμε το smartphone μας για να μεταβούμε στο Διαδίκτυο (ιστοσελίδες, εφαρμογές κ.λπ.) όταν δεν έχουμε WiFi, το κινητό μας συνδέεται με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του χειριστή μας (3G/4G/5G ανάλογα με το μοντέλο, το πακέτο, Και πού είμαστε). Κάθε λήφθηκε ή αποστέλλεται δεδομένα κινητής τηλεφωνίας από το φάκελο του Διαδικτύου που περιλαμβάνεται κάθε μήνα στο πακέτο μας. Συνέπειες: Όσο περισσότερα gigas έχουμε στο πακέτο μας, τόσο περισσότερο μπορούμε να συνδεθούμε στο διαδίκτυο από το smartphone σας ακόμη και όταν δεν έχουμε WiFi.

Πόσα gigas για αυτό που κάνω με το τηλέφωνό μου ?

Σε κάθε δικτυακό τόπο που συμβουλεύτηκε, κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθη, κάθε βίντεο που παρακολούθησε, κάθε φωτογραφία που αποστέλλεται, κάθε εφαρμογή που έχει εγκατασταθεί, αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο αριθμό δεδομένων, που εκφράζεται σε bytes, megaoctes (MO) ή gigactets (GO). Αλλά όλες αυτές οι χρήσεις δεν είναι τόσο άπληστοι όσο ο ένας τον άλλον. Λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς συνημμένο, συμβουλευτείτε ένα σχέδιο, ανοίξτε την ατζέντα σας online ή δείτε τις τελευταίες προβλέψεις καιρού καταναλώνουν γενικά λίγα δεδομένα. Αντίστροφα, παρακολουθήστε ταινίες και σειρές και σειρές ροής, μετά από βίντεο σε κοινωνικά δίκτυα, παίζουν παιχνίδια δικτύου, μοιράζονται φωτογραφίες σε φίλους ! Με ένα πακέτο που περιλαμβάνει πολλά gigas, μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση σύνδεσης από το τηλέφωνό σας ή να χρησιμοποιήσετε μια 2η κάρτα SIM σε ένα κλειδί 4G. Όταν δεν έχετε WiFi, όταν η ροή σας φαίνεται πολύ αργή σε εσάς ή όταν η γραμμή του Διαδικτύου σας συναντά ένα πρόβλημα, αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε τον υπολογιστή σας στον υπολογιστή σας έως και 10 φορές πιο γρήγορα από το ADSL. Τα gigas που χρησιμοποιείτε σε αυτό το πλαίσιο αφαιρούνται από το φάκελο σας στο διαδίκτυο που περιλαμβάνεται στο πακέτο σας. Πρακτικό όταν επεξεργάσαμε για παράδειγμα

Χωρίς δέσμευση Ανακαλύψτε τα πακέτα μας
B & You σε χαμηλές τιμές !

Πόσα gigas με το πακέτο μου ?

Για να μάθετε πόσα gigas καταναλώνετε αυτήν τη στιγμή κάθε μήνα, μπορείτε να συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε την κατανάλωσή σας τον τρέχοντα μήνα από την τελευταία επαναφορά, αλλά και τη μηνιαία κατανάλωσή σας στους τελευταίους λογαριασμούς σας. Αυτό θα σας δώσει ήδη μια καλή ιδέα για τη μέση κατανάλωσή σας. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε την τρέχουσα κατανάλωσή σας από τις ρυθμίσεις ή τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, γύρω από την ενότητα “Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας” ή “Cellular Data”. Σημείωση: Με την πάροδο του χρόνου, οι χρήσεις μας εξελίσσονται και καταναλώνουμε όλο και περισσότερα δεδομένα για κινητά. Σύμφωνα με την ARCEP, ο ρυθμιστής τηλεπικοινωνιών, ο μέσος αριθμός Gigas που χρησιμοποιήθηκε κάθε μήνα στη Γαλλία αυξήθηκε κατά 37% το 2018, κατά 29% το 2019 και άλλο 20% το 2020 παρά την κρίση της υγείας που συνδέεται με το Covvi- 19.

Πόσα gigas για τον έφηβο μου ?

Ψάχνετε για ένα πρώτο πακέτο για κινητά για τον έφηβό σας ? Αυτό είναι καλό. Στο Bouygues Telecom, εφευρέσαμε το Bouygues Telecom Scalable 1 έως 10 GB πακέτο, ένα πακέτο που μεγαλώνει με τον έφηβο σας. Αρχικά, το παιδί σας έχει 2 ώρες κλήσεων, απεριόριστα SMS/MMS και 1 GB στην ηπειρωτική Γαλλία. Αυτό είναι το απαραίτητο για να φτάσουμε εύκολα. Από έξι μήνες, μπορείτε να το συνοδεύσετε λίγο περισσότερο στη χρήση του ψηφιακού, διασχίζοντας ένα πρώτο επίπεδο: έπειτα έχει απεριόριστες κλήσεις, με 5 GB κινητού διαδικτύου (και πάντα απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS). Και μετά από ένα χρόνο, εάν αισθάνεστε έτοιμο για περισσότερη αυτονομία, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το τελευταίο επίπεδο: εκτός από απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS, έχει 10 GB το μήνα στην ηπειρωτική Γαλλία. Η εξέλιξη του πακέτου γίνεται με μερικά κλικ από την περιοχή του πελάτη σας. Και η τιμή δεν εξελίσσεται για ένα χρόνο: μόνο 3,99 ευρώ το μήνα εάν είστε πελάτης ή πελάτης Box.

Πόσα gigas στο εξωτερικό ?

Όσον αφορά την κατανάλωση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στο εξωτερικό, όλα εξαρτώνται από το πακέτο σας και τη χώρα στην οποία ταξιδεύετε. Πολλά πακέτα παρέχουν αυτό το μέρος του φακέλου του Διαδικτύου – περισσότερο ή λιγότερο σημαντικό – μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη και στο DOM. Εάν έχετε ένα πακέτο μη δεσμευτικού B & You 50 GB, μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσετε 20 GB εάν ταξιδεύετε στην Ευρώπη ή στο DOM. Με ένα πακέτο Bouygues Telecom 100 GB, έχετε 50 GB χρησιμοποιήσιμα στην Ευρώπη, την Ελβετία, την Ανδόρα και το DOM. Αλλά μερικά από τα πακέτα μας περιλαμβάνουν έναν εκτεταμένο κατάλογο χωρών όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο φάκελος Διαδικτύου. Με το πακέτο Bouygues Telecom 200 GB, μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσετε 100 gigas επίσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, εκτός από την Ευρώπη, την Ελβετία, την Ανδόρα και το DOM. Και με το πακέτο 200 GB, σχεδιασμένο ως διαβατήριο για μεγάλους ταξιδιώτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 130 από τα gigas σας από τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Νότια Κορέα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ισραήλ, την Ιαπωνία, τη Ρωσία και την Τουρκία, εκτός από τους προορισμούς που ήδη αναφέρθηκαν παραπάνω.

 • Όχι όλα τα πακέτα καθιστούν δυνατή την κατανάλωση του ίδιου όγκου δεδομένων στο Διαδίκτυο από ένα κινητό τηλέφωνο. Είναι αυτός ο όγκος δεδομένων που εκφράζονται σε mega -typing για μικρά πακέτα (MB) ή πιο συχνά στο Gigabyte (GO).
 • Όσο περισσότερο ο αριθμός των gigas που περιλαμβάνονται στο πακέτο σας είναι σημαντικός, τόσο περισσότερο μπορείτε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο από το τηλέφωνό σας, ακόμα και όταν δεν έχετε WiFi στο χέρι.
 • Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, είναι πιθανό ότι το πακέτο σας θα περιλαμβάνει έναν αριθμό gigas που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες περιοχές εκτός της κύριας Γαλλίας. Σας συνιστούμε να ελέγξετε πριν από την αναχώρησή σας σε ποιο είναι το πακέτο σας, για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.