Δημόσιες τουαλέτες κοντά |, πού να βρείτε δωρεάν WC στη Νέα Υόρκη? Φουρκέτα

Πού να βρείτε δωρεάν WC στη Νέα Υόρκη

δημόσιες τουαλέτες.Το COM δημοσιεύει τον πρώτο χάρτη της διανομής δημόσιων τουαλετών στη Γαλλία. Ανακαλύπτω.

Πλησίον

Είναι απαραίτητο να δεχτείτε τη γεωγραφική θέση και να Geolocate τον εαυτό σας, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στις τουαλέτες που βρίσκονται πλησιέστερα στη θέση σας. Εάν δεν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα για να βρείτε εγκαταστάσεις υγιεινής όπου θέλετε.

Τελευταία άρθρα για ανάγνωση

Περισσότεροι από 100 αναφορές σε πέντε χρόνια: ο κίνδυνος της “καθαρής” τουαλέτας

Μια παγκόσμια πρεμιέρα: Μια γυναίκα ουρητήρια σε μια στάση που εγκαθίσταται στη Γαλλία

La carte de france des τουαλέτες publics

δημόσιες τουαλέτες.Το COM δημοσιεύει τον πρώτο χάρτη της διανομής δημόσιων τουαλετών στη Γαλλία. Ανακαλύπτω.

Χάρη σε μια ενιαία συσκευή αναφοράς, είναι δυνατόν για κάθε χρήστη να προειδοποιεί άλλους χρήστες όταν οι εγκαταστάσεις υγιεινής είναι εκτός λειτουργίας (κατανεμημένες, πολύ βρώμικες ή προσωρινά απρόσιτες) ή, αντιστρόφως, να προειδοποιούν όταν οι τουαλέτες αναφέρονται και πάλι σε λειτουργία.
Δείτε τη διαδικασία.

Πού να βρείτε δωρεάν WC στη Νέα Υόρκη ?

WC New York τουαλέτα

Η εύρεση δημόσιων τουαλετών στη Νέα Υόρκη δεν είναι απαραιτήτως η πιο εύκολη. Τώρα όταν γίνεται αισθητή μια πιεστική ανάγκη, είναι καλύτερο να έχετε κάποιες διευθύνσεις στο μυαλό ! Θα βρείτε προφανώς τις δημόσιες τουαλέτες σε όλα τα μουσεία, τα μπαρ και τα εστιατόρια στη Νέα Υόρκη. Αλλά αν περπατάτε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και το διάλειμμα είναι επείγον, εδώ είναι άλλες λύσεις για να βρείτε δωρεάν τουαλέτες στη Νέα Υόρκη:

1/ Starbucks Cafes

 • Το αμερικανικό κανάλι είναι μια καλή λύση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Οι τουαλέτες είναι γενικά ελεύθερες, ακόμη και αν κάποιοι καφέδες του Midtown καταδίκασαν τις τουαλέτες τους λόγω του πλήθους. Στα άλλα καφέ του καναλιού, δεν υπάρχει πρόβλημα: οι τουαλέτες παραμένουν προσβάσιμες και δωρεάν.
 • Στο Starbucks, δεν χρειάζεται να παραγγείλετε τίποτα για να χρησιμοποιήσετε τις τουαλέτες, σε αντίθεση με αυτό που γίνεται σε άλλα κανάλια όπου πρέπει να ζητήσετε πιο συχνά το κλειδί παρουσιάζοντας την απόδειξή σας.

2/ τα πολυκαταστήματα

Τα πολυκαταστήματα είναι πολυκαταστήματα της Νέας Υόρκης. Και, αναπόφευκτα, όλοι έχουν δωρεάν δημόσιες τουαλέτες για τους επισκέπτες τους, ανεξάρτητα από το αν αγοράζετε κάτι ή όχι.
Μεταβείτε στον πλήρη κατάλογο των πολυκαταστημάτων στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένων αυτών των 3 πρακτικών και βασικών διευθύνσεων:

 • Το Macy’s, στην πλατεία Herald, μια πέτρα από την αυτοκρατορία του κτιρίου του κράτους. Η διεύθυνση: 151 West 34th Street, μεταξύ 7ης και 6ης Λεωφόρου.
 • Bloomingdale’s, με ένα κατάστημα στο Midtown και ένα άλλο στο Soho. Διευθύνσεις: 59th Street/Lexington Avenue και 504 Broadway στο SOHO.

3/ δημόσιες βιβλιοθήκες

Οι βιβλιοθήκες είναι από τα καλύτερα σχέδια για να βρείτε δωρεάν τουαλέτες στη Νέα Υόρκη: είναι πάντα καλά συντηρημένο και είναι ειρηνικό επειδή λίγοι άνθρωποι. Συνιστώ ειδικότερα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, στη γωνία της 5ης Λεωφόρου και της 42ης οδού, στην καρδιά του Midtown.
Γνωρίζετε ότι υπάρχουν 88 δημόσιες βιβλιοθήκες στη Νέα Υόρκη και ως εκ τούτου τόσες τουαλέτες. Μερικές διευθύνσεις:

 • Οικονομική Περιφέρεια: Βιβλιοθήκη Battery Park City, στο Battery Park. 175 North End Avenue, μια πέτρα από το One World Tower Center Tower.
 • Midtow: Μεγάλη κεντρική βιβλιοθήκη. 135 East 46th Street, μεταξύ της λεωφόρου Lexington και της 3ης Λεωφόρου.
 • Νησί Roosevelt: Βιβλιοθήκη του νησιού Roosevelt. 524 Main Street, στο νησί Roosevelt. Μια απόρριψη από το τελεφερίκ του νησιού Roosevelt.
 • Greenwich Village: Βιβλιοθήκη της αγοράς Jefferson. Συνιστώ επίσης την παράκαμψη για την αρχιτεκτονική του τόπου ! 425 Λεωφόρο της Αμερικής (6η Λεωφόρο), μεταξύ 9ου και 10 δρόμων.
 • East Village: Βιβλιοθήκη Tompkins Square. 331 Ανατολική 10η οδός, μεταξύ της λεωφόρου Α και της λεωφόρου Β, απέναντι από το Tompkins Square Park.

4/ λόμπι πολυτελών ξενοδοχείων

 • Τα πολυτελή ξενοδοχεία έχουν πολύ συχνά μπαρ, εστιατόρια και αίθουσες συνεδριάσεων. Είναι επομένως πολύ εύκολο να βρεθεί το WC προσβάσιμο δωρεάν. Για να τα χρησιμοποιήσω, σας συμβουλεύω, ωστόσο, να μην προσγειωθείτε σε μια ομάδα στο ξενοδοχείο: Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και να συμπεριφέρετε σαν πελάτης.
 • Σας συμβουλεύω να επιλέξετε μεγάλα διεθνή κανάλια όπως το Marriott, το Hilton, το Intercontinental … όσο μεγαλύτερο είναι το ξενοδοχείο, τόσο πιο απαρατήρητο θα πάτε ! Ωστόσο, αποφύγετε τα ξενοδοχεία του καταστήματος, όπου ένας ρεσεψιονίστ θα σας καλωσορίσει από το λιμάνι του Porte Crossed.

5/ εκκλησίες

Όσο εκπληκτικό μπορεί να φανεί, αρκετές εκκλησίες της Νέας Υόρκης έχουν ελεύθερες δημόσιες τουαλέτες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για αυτές τις 3 πολύ τουριστικές εκκλησίες:

 • Η πολύ όμορφη εκκλησία Trinity, στο Broadway, που αντιμετωπίζει η Wall Street, στην οικονομική περιοχή.
 • Στ. Το παρεκκλήσι του Παύλου, το παρεκκλήσι που χρησιμοποίησε η βοήθεια κατά τη διάρκεια της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Εκτός από το γεγονός ότι αυτό το παρεκκλήσι αξίζει πραγματικά την επίσκεψη, θα βρείτε επίσης δωρεάν τουαλέτες. Η διεύθυνση: 209 Broadway, μεταξύ Vesey Street και Fulton Street.
 • Εκκλησία Riverside, μια μεγάλη εκκλησία από τον ποταμό Hudson, στην Άνω Δυτική πλευρά. Η διεύθυνση: 490 Riverside Drive, μεταξύ 120 και 122nd Street.

6/ τουαλέτες στο Central Park

Παραμένει μια τελευταία θέση στη Νέα Υόρκη όπου μπορεί να σας ενοχλεί γρήγορα αν δεν ξέρετε πού να βρείτε τις τουαλέτες: Central Park ! Να είστε σίγουροι: Το μεγαλύτερο πάρκο της Νέας Υόρκης έχει 20 δημόσιες τουαλέτες. Αναφέρονται στους χάρτες του πάρκου, αλλά εδώ είναι ήδη 5 θέσεις που πρέπει να γνωρίζουν:

 • Τένις Σπίτι: Στη μέση του πάρκου, στο επίπεδο της 94ης οδού. Ανοίξτε όλο το χρόνο.
 • Model Boathouse (Curbs) Cafe: Στη γωνία του νερού του Ωδείου και της 74ης οδού. Ανοίξτε όλο το χρόνο.
 • Cafe Seep Meadow: Στη μέση του πάρκου, στο επίπεδο της 69ης οδού. Χειμώνας.
 • Bethesda Terrace: Στη μέση του πάρκου, στο επίπεδο της 72ης οδού. Χειμώνας.
 • Robert Bendheim Playground: Στη γωνία της 100ης οδού και της 5ης Λεωφόρου. Χειμώνας.