Tiktok για το καλό, Tiktok – Εφαρμογές στο Google Play

Δίδυμος

■ Προσθέστε δωρεάν την αγαπημένη σας μουσική ή ήχο στα βίντεό σας
Επεξεργαστείτε εύκολα τα βίντεό σας με εκατομμύρια δωρεάν μουσικά κλιπ και ήχους. Καθαρίσουμε τη μουσική και τις λίστες αναπαραγωγής ήχου για εσάς με τα πιο καυτά κομμάτια σε κάθε είδος, συμπεριλαμβανομένου του hip hop, edm, pop, rock, rap και χώρας και των πιο ιογενών αρχικών ήχων.

Η ιδέα μας είναι απλή.
Χρησιμοποιήστε το tiktok για να κάνετε καλό.

Ο Tiktok θέλει να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει μια νέα γενιά να έχει θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη και σε αυτούς γύρω τους. Ελέγξτε κάποια οργάνωση που χρησιμοποίησε το Tiktok για να αναπτύξει το ακροατήριό τους, να ενεργοποιηθεί υποστηρικτές και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση γύρω από συγκεκριμένες αιτίες.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους το Tiktok μπορεί να σας βοηθήσει να βοηθήσετε τον κόσμο.

Διαχείριση λογαριασμών

Ας σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες των ταλαντούχων δημιουργών Tiktok μας. Θα βοηθήσουμε μέσα στις βέλτιστες πρακτικές, θα διαχειριστούμε τις σχέσεις και θα προσφέρουμε καθοδήγηση σε κάθε βήμα μέχρι να φτάσετε στον τελικό σας στόχο.

Advanced Analytics (βήτα)

Ας οδηγήσουμε την πραγματική αλλαγή μαζί. Τα δεδομένα και οι ιδέες μας θα σας παρέχουν μια ανάλυση για το λογαριασμό σας και τα βίντεό σας για να δείτε πώς αναπτύσσεται το κοινό σας και πώς εκτελούν τα βίντεό σας με την πάροδο του χρόνου.

Προωθούμενα hashtags

Αύξηση της ευαισθητοποίησης για την αιτία σας με ένα προωθούμενο hashtag. Εκατομμύρια χρήστες tiktok μπορούν στη συνέχεια να δημιουργήσουν βίντεο σε αυτό το hashtag.

Προηγούμενες καμπάνιες

#Edutok

Το Edutok, η πιο δημοφιλής πρόκληση του Tiktok μέχρι σήμερα, ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργήσουν εκπαιδευτικό και κίνητρο περιεχόμενο γύρω από διάφορα θέματα. Εκτός από αυτή την πρόκληση εντός εφαρμογής, η Tiktok ξεκίνησε ένα πρόγραμμα καθοδήγησης με τις επικεφαλής κοινωνικές επιχειρήσεις Josh Talks και το Ίδρυμα/Nudge Foundation, το οποίο θα φτάσει τα 5000 νεαρά άτομα σε 6 ινδικά κράτη με κατώτερες αρουραίους αρουραίων αλφαβητισμού. Ο Edutok υπογραμμίζει τη δέσμευση του Tiktok να προωθήσει τη δημιουργική οικονομία της Ινδίας και τη συμβολή της στη ζωή των ψηφιακών ντόπιων.

8.8 μ Δημιουργήθηκαν βίντεο

48.1Β Προβολές βίντεο

Τικ Τοκ

Το Tiktok είναι ο προορισμός για κινητά βίντεο. Στο Tiktok, τα βίντεο Short-Form είναι συναρπαστικά, αυθόρμητα και γνήσια. Είτε είστε αθλητικός φανατικός, ενθουσιώδης κατοικίδιο ζώο, ή απλά ψάχνετε για ένα γέλιο, υπάρχει κάτι για όλους στο Tiktok. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε, να ασχοληθείτε με αυτό που σας αρέσει, να παραλείψετε αυτό που δεν κάνετε και θα βρείτε ένα ατελείωτο ρεύμα σύντομων βίντεο που αισθάνονται εξατομικευμένα μόνο για εσάς. Από τον πρωινό σας καφέ μέχρι τα απογευματινικά σας πράγματα, το Tiktok έχει τα βίντεο που γελοιοποιούνται για να φτιάξουν τη μέρα σας.

Σας διευκολύνουμε να ανακαλύψετε και να δημιουργήσετε τα δικά σας πρωτότυπα βίντεο παρέχοντας εύχρηστα εργαλεία για να δείτε και να συλλάβετε τις καθημερινές σας στιγμές. Πάρτε τα βίντεό σας στο επόμενο επίπεδο με ειδικά εφέ, φίλτρα, μουσική και πολλά άλλα.

■ Παρακολουθήστε ατελείωτη ατέλειωτα βίντεο προσαρμοσμένα ειδικά για εσάς
Μια εξατομικευμένη ροή βίντεο με βάση αυτό που παρακολουθείτε, όπως και μοιραστείτε. Το Tiktok σας προσφέρει πραγματικά βίντεο και διασκεδαστικά βίντεο που θα κάνουν τη μέρα σας.

■ Εξερευνήστε τα βίντεο, μόνο ένα κύλινδρο μακριά
Παρακολουθήστε όλους τους τύπους βίντεο, από την κωμωδία, τα τυχερά παιχνίδια, το DIY, τα τρόφιμα, τα αθλήματα, τα μιμίδια και τα κατοικίδια.

■ Καταγραφή διάλειμμα πολλές φορές σε ένα βίντεο
Σπάστε και επαναλάβετε το βίντεό σας με μόνο μια βρύση. Τραβήξτε όσες φορές χρειάζεστε.

■ Να είστε ενσωματωμένοι και εμπνευσμένοι από μια παγκόσμια κοινότητα δημιουργών
Εκατομμύρια δημιουργοί βρίσκονται στο Tiktok που παρουσιάζουν τις απίστευτες δεξιότητές τους και την καθημερινή ζωή τους. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί.

■ Προσθέστε δωρεάν την αγαπημένη σας μουσική ή ήχο στα βίντεό σας
Επεξεργαστείτε εύκολα τα βίντεό σας με εκατομμύρια δωρεάν μουσικά κλιπ και ήχους. Καθαρίσουμε τη μουσική και τις λίστες αναπαραγωγής ήχου για εσάς με τα πιο καυτά κομμάτια σε κάθε είδος, συμπεριλαμβανομένου του hip hop, edm, pop, rock, rap και χώρας και των πιο ιογενών αρχικών ήχων.

■ Εκφράστε τον εαυτό σας με δημιουργικά εφέ
Ξεκλειδώστε τόνους φίλτρων, εφέ και AR αντικείμενα για να πάρετε τα βίντεό σας στο επόμενο επίπεδο.

■ Επεξεργαστείτε τα δικά σας βίντεο
Τα ολοκληρωμένα εργαλεία επεξεργασίας σας επιτρέπουν την εύκολη διακοσμητική, κοπή, συγχώνευση και διπλά βίντεο κλιπ χωρίς την εφαρμογή.