VPN στο τηλέφωνο: Πώς λειτουργεί?, Καλύτερα VPNs Android: Δωρεάν και πληρωμένες προσφορές αναφοράς

Καλύτερα VPNs Android: Δωρεάν και πληρωμένες προσφορές αναφοράς

Contents

Ο απομακρυσμένοι διακομιστές Σερβίρετε ως προορισμός για την ποσοτικοποιημένη σήραγγα δεδομένων σας. Τα δεδομένα σας αποστέλλονται σε διακομιστές VPN σε άλλες χώρες για να κάνουν την ταυτότητά σας ανώνυμη. Όταν τα δεδομένα αποστέλλονται και μετακινούνται στον τελικό στόχο τους, όλα τα δεδομένα εντοπισμού προέρχονται από τον απομακρυσμένο διακομιστή και όχι από το δικό σας. Αυτοί οι διακομιστές VPN είναι ο “διαμεσολαβητής” σας που σας προστατεύει και τα οποία καμουφλάζουν τα δεδομένα σας έναντι παρεμβολών.

VPN στο τηλέφωνο: Πώς λειτουργεί ?

Η χρήση ενός τηλεφώνου VPN σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο με κρυπτογραφημένο και ασφαλή τρόπο. Η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεφωνικών VPN είναι δωρεάν εφαρμογές που μπορούν να μεταφορτωθούν, αλλά έχουν πληρωθεί χαρακτηριστικά. Πώς λοιπόν ένα VPN για τηλεφωνική εργασία και τι είναι αυτό ? Πώς να ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο Android VPN ή το καλύτερο iPhone VPN ? Απαντήσεις αμέσως !

Ψάχνετε για ένα κινητό σχέδιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας ?

 • Το ουσιώδες :
 • ΕΝΑ VPN για τηλέφωνο Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο με κρυπτογραφημένο, ασφαλή και ανώνυμο τρόπο.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε ένα τηλέφωνο κατεβάζοντας ένα Εφαρμογή VPN ασφαλής.
 • Ο Δωρεάν VPN δεν είναι πάντα 100% ασφαλή και προσφέρουν μειωμένα χαρακτηριστικά.
 • Είναι απαραίτητο να έχετε ένα πακέτο για κινητά Αρκετά δεδομένα για κινητά, Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε πλήρως από ένα VPN.

Τι είναι το VPN ?

Διαδίκτυο στον κόσμο

Ένα VPN είναι ένα ιδιωτικό εικονικό δίκτυο (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στα αγγλικά) το οποίο είναι με άλλα λόγια μια κρυπτογραφημένη σήραγγα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Ο VPN δεν βασίζεται στη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας ή του τηλεφώνου σας για να μεταβείτε στο Διαδίκτυο. Δημιουργεί άλλο Κατεύθυνση IP που λοιπόν, σας επιτρέπει να ανταλλάξετε πληροφορίες ή να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα, με ανώνυμο και ασφαλή τρόπο.

Τι είναι το VPN ?

Μία από τις λειτουργίες για τις οποίες το VPN Χρησιμοποιείται πολύ συχνά είναι η δύναμη Αλλαγή γεωγραφικής γραμμής Χρησιμοποιήθηκε διεύθυνση IP. Πολύ συγκεκριμένα αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο σαν να βρίσκεστε σε άλλη χώρα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους που διατίθενται στο εξωτερικό, χωρίς να μετακινηθείτε από εσάς.

Σε πιο επαγγελματική χρήση, χρησιμοποιούνται VPNs για Ασφαλής ανταλλαγή πληροφοριών (συνδέσεις με τραπεζικούς λογαριασμούς για παράδειγμα) ή για την προστασία της ταυτότητας ενός ατόμου. Οι δημοσιογράφοι μπορούν για παράδειγμα να το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν έρευνα για θέματα που λογοκρίνονται από τις μηχανές αναζήτησης ορισμένων χωρών.

Πιο συγκεκριμένα, α VPN χρησιμοποιείται για να :

 • Προστατέψτε την περιήγηση στο διαδίκτυο όταν συνδεθείτε σε ένα Δημόσιο Wi-Fi,
 • Πρόσβαση σε ιστότοπους ή ιστότοπους ιστότοπων, διαθέσιμοι στο άλλες χώρες,
 • Αποτρέψτε τους ιστοσελίδες να συλλέγουν το δικό σας Κατεύθυνση IP, Και τα προσωπικά σας δεδομένα.

Φανταστείτε ένα νέο πακέτο για κινητά για να χρησιμοποιήσετε το VPN σας χωρίς όριο ? Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους της Selectra για να εγγραφείτε στην προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας με έναν από τους συνεργάτες μας.

Είναι η χρήση ενός νόμιμου VPN ?

Η χρήση ενός VPN Στη Γαλλία είναι εντελώς νόμιμη και φέρνει πολλά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, δεδομένου ότι η ανιχνευσιμότητα της ταυτότητάς σας είναι αδύνατη με ένα VPN, ορισμένοι χρήστες το χρησιμοποιούν για να κρύψουν εγκληματικές πράξεις και είναι αυτή η χρήση που εγκρίνεται από το νόμο.

ΕΝΑ VPN είναι ένα εργαλείο, είναι επομένως ουδέτερο και δεν έχει κανένα σκοπό. Μόνο ο χρήστης του εργαλείου είναι σε θέση να καθορίσει τι θα είναι ο σκοπός του, επειδή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο εργαλείο για Αρκετοί διαφορετικοί τρόποι. Πάρτε το παράδειγμα ενός υπολογιστή, είναι ένα ουδέτερο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εργασία, την παρακολούθηση ταινιών κ.λπ. Αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μεταβεί σε παράνομους χώρους και ως εκ τούτου να χρησιμοποιηθεί για την ανατροπή, είναι η ίδια αρχή για VPN.

Να είστε προσεκτικοί εάν το VPN είναι ένα νομικό εργαλείο, οι χρήσεις που μπορείτε να κάνετε με αυτό δεν είναι πάντα. Έτσι φροντίστε να συμφωνήσετε με το Τρέχοντες κανονισμοί στη χώρα όπου βρίσκεστε, πριν χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο τηλέφωνο ?

Από τη στιγμή που ενεργοποιείτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο τηλέφωνό σας, συνδέεται αυτόματα στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας Μια διεύθυνση IP που είναι δικό του. Αυτή η διεύθυνση IP είναι μοναδική και θεωρείται από το CNIL ως προσωπικά δεδομένα Επειδή περιλαμβάνει πληροφορίες για την ταυτότητά σας.

Το smartphone συνδέεται στο VPN

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο τηλέφωνό σας Για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο ανώνυμα ή για να αποκτήσετε πρόσβαση στον κατάλογο Netflix Films σε άλλη χώρα για παράδειγμα, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα Εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας VPN.

ΕΝΑ VPN Γενικά είναι μεταξύ του εργαλείου που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο (το τηλέφωνό σας σε αυτή την περίπτωση) και το ίδιο το δίκτυο Διαδικτύου. Εάν ψάχνετε να χρησιμοποιήσετε ένα online VPN με το smartphone σας, δεν θα πετύχετε να καλύψετε εντελώς τη διεύθυνση IP σας, επειδή το VPN δεν θα είναι Μεταξύ του τηλεφώνου και του διαδικτύου σας, Θα είναι ήδη στο Διαδίκτυο.

Επομένως μόνο με την εγκατάσταση α Εφαρμογή VPN ότι μπορείτε να ενεργήσετε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και να αποκρύψετε πραγματικά τη διεύθυνση IP σας.

Υπάρχουν πολλά Εφαρμογές Android ή iPhone VPN, ότι μπορείτε να βρείτε απευθείας στο Google Play Store (Android) ή στο App Store (iPhone). Ας κάνουμε απολογισμό Το καλύτερο Android και το iPhone VPN.

Ποια είναι τα καλύτερα vpns Android και iPhone ?

NORDVPN: Το καλύτερο Android VPN

Με ήδη πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες NORDVPN στο Android, μπορούμε να πούμε ότι είναι το Το καλύτερο Android VPN της αγοράς.

Το NordVPN είναι ένα premium VPN που προσφέρει ένα 30 -ημερών δοκιμαστική περίοδος μετά από αυτό μπορείτε να επιστραφούν εάν δεν είστε ικανοποιημένοι. Αυτό σας δίνει λοιπόν χρόνο για να το χρησιμοποιήσετε VPN δωρεάν Και λάβετε μια ιδέα.

Τα καλά νέα με το NordVPN είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο δικό σας Smartphone Android, αλλά και σε ένα iPhone, έναν υπολογιστή Windows ή Mac. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε 6 ταυτόχρονες συσκευές Και έτσι γιατί να μην διαιρέσετε το κόστος με ένα άτομο που θα είχε επίσης τη χρησιμότητα.

Περιγραφή του NORDVPN
Αριθμός χωρών 59
Ταυτόχρονες συνδέσεις 6
εύρος ζώνης Απεριόριστος
Τιμή € 10,64/μήνα με συνδρομή 1 μήνα
€ 8.01/μήνα με συνδρομή 6 μηνών

Δεν πρέπει να το ξεχνάμε, ακόμα κι αν είναι το Nordvpn Το καλύτερο Android VPN Κατά τη γνώμη μας, χρειάζεστε ένα πακέτο για κινητά με ένα φάκελος δεδομένων κινητής τηλεφωνίας Για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε από οπουδήποτε.

Φανταστείτε ένα νέο πακέτο για κινητά για να χρησιμοποιήσετε το VPN σας χωρίς όριο ? Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους της Selectra για να εγγραφείτε στην προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας με έναν από τους συνεργάτες μας.

ExpressVPN: Το καλύτερο iPhone VPN

Όπως το NORDVPN, το Express VPN είναι Συμβατό με το iPhone σας Αλλά και με ένα smartphone Android, έναν υπολογιστή Mac ή Windows, δεν θα είστε περιορισμένοι ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση.

Εάν το expressVPN είναι για εμάς το Το καλύτερο iPhone VPN, Είναι μεταξύ άλλων για την περίοδο δοκιμής των 30 ημερών, εγγυημένη ικανοποιημένη ή επιστροφή. Είναι επίσης επειδή παρέχει στους χρήστες της τη ζωντανή εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη 24/7.

Το άλλο ισχυρό σημείο αυτού VPN iPhone είναι το ρευστό και διαισθητικό περιβάλλον της που σας επιτρέπει να το πάρετε στο χέρι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να παρασιτοποιείτε τα εξαρτήματα αξεσουάρ ή τη διαφήμιση, αφού είναι ένα Πριμοδότηση.

Περιγραφή του ExpressVPN
Αριθμός χωρών 94
Ταυτόχρονες συνδέσεις 5
εύρος ζώνης Απεριόριστος
Τιμή 11.25 €/μήνα με συνδρομή 1 μήνα
8,68 €/μήνα με συνδρομή 6 μηνών

Cybergost VPN

Cybergost VPN είναι επίσης μέρος των πιο δημοφιλών VPNs στην αγορά.

Προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμή 45 ημέρας Και είναι συμβατό με όλα τα Windows, Mac, iOS, Android και Linux, καθώς και κονσόλες παιχνιδιών, έξυπνες τηλεοράσεις και δρομολογητές.

Είναι ένα Πριμοδότηση που εξασφαλίζει αποτελεσματική απόδοση μέχρι 7 ταυτόχρονες συσκευές.

Περιγραφή του ExpressVPN
Αριθμός χωρών 91
Ταυτόχρονες συνδέσεις 7
εύρος ζώνης Απεριόριστος
Τιμή 11.99 €/μήνα με συνδρομή 1 μήνα
€ 3,79/μήνα με συνδρομή 1 έτους

Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν VPN: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Δωρεάν ασφάλεια VPN

Μπορεί να το γνωρίζετε ήδη, αλλά δωρεάν είναι μερικές φορές εγγύηση κακής ποιότητας όταν πρόκειται για το Διαδίκτυο. Εάν χρησιμοποιείτε δωρεάν ένα εργαλείο, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δημιουργοί αυτού του εργαλείου πρέπει να πάνε Ψάξτε για χρηματοδότηση αλλού Αυτό στο πορτοφόλι σας, και αυτό είναι όπου μπορεί να γίνει λιγότερο ευχάριστο.

άτομο με smartphone

Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι δωρεάν ιστότοποι online και εργαλεία σας προσφέρουν (ή σας πλημμυρίζουν) διαφημίσεις για να είναι σε θέση να αναμεμεταχθεί. Φαίνεται λογικό, η εταιρεία πρέπει να προκαλέσει το εργαλείο να είναι σε θέση να κάνει τον κύκλο εργασιών για να διαιωνίσει τη δραστηριότητά της. Αλλά σε άλλες περιπτώσεις, μπορούν μεταπωλήστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλες εταιρείες για τη δημιουργία εισοδήματος και επομένως Συμβιβαστείτε την ανωνυμία σας Και η ηλεκτρονική σας ασφάλεια.

Ο Δωρεάν VPN Ως εκ τούτου, θα χρησιμοποιήσει το ένα ή το άλλο από τις λύσεις του για να μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη λήψη ενός Android δωρεάν VPN ή iPhone.

Ψάχνετε για έναν φορέα κινητής τηλεφωνίας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας ?

Δωρεάν απόδοση VPN

Εκτός από τον κίνδυνο σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, πρέπει να το γνωρίζετε αυτό Δωρεάν VPN έχουν περιορισμένη απόδοση:

 • Περιορισμένη ταχύτητα πλοήγησης στο διαδίκτυο,
 • Όριο αριθμός χωρών Διατίθεται στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε,
 • Αποκλεισμός της πρόσβασης σε ορισμένους ιστότοπους,
 • Ελλιπής προστασία της διεύθυνσης IP σας και επομένως η ανωνυμία σας.

Η καλύτερη λύση εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ακίνητα ή ψάχνετε για ένα Δωρεάν VPN Ακριβώς για να δοκιμάσετε τα χαρακτηριστικά, είναι να κατεβάσετε ένα premium VPN με ένα Ελεύθερος. Μόνο κάνοντας αυτό, μπορείτε να απολαύσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ VPN SAFE.

Ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου σας (Android ή iOS), μπορείτε να ανατρέξετε στα προηγούμενα μέρη αυτού του άρθρου για να βρείτε το Το καλύτερο Android και το iPhone VPN Και να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το VPN σε ένα τηλέφωνο ?

ΕΝΑ VPN (Virtual Private Network) είναι ένα ιδιωτικό εικονικό δίκτυο που δημιουργεί κρυπτογραφημένη σήραγγα για τα δεδομένα σας και καλύπτει τη διεύθυνση IP σας.

Πώς να ενεργοποιήσω το VPN του τηλεφώνου μου ?

Για Ενεργοποιήστε το VPN σας χρειάζεσαι :

 • Ανοίξτε το μενού για το VPN σας.
 • Επιλέξτε την καρτέλα Ρυθμίσεις.
 • Επιλέξτε την καρτέλα Networks.
 • Πληκτρολογήστε διαμόρφωση VPN.
 • Διαμόρφωση του διακομιστή VPN.
 • Επιβεβαιώστε την επιλογή.

Τι ενδιαφέρον για την κατοχή ενός VPN ?

Έχοντας ένα VPN σας επιτρέπει να κάνετε 3 πράγματα. Πρωτα απο ολα Απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας, Επειτα Προστατέψτε την περιήγηση στο διαδίκτυο και τελικά πρόσβαση στο διαθέσιμο περιεχόμενο Μόνο στο εξωτερικό.

Ενημερώθηκε στις 10/15/2022

Η Pauline εργάστηκε στο Echos du Net μεταξύ 2020 και 2022 και εποπτεύει την συντακτική ομάδα ειδικότερα.

Καλύτερα VPNs Android: Δωρεάν και πληρωμένες προσφορές αναφοράς

Το 2023, το Android ήταν το λειτουργικό σύστημα για τα πιο χρησιμοποιούμενα smartphones και tablet στον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι 100% αξιόπιστο. Πράγματι, τα smartphones ή τα δισκία Android δεν προστατεύονται από τους κινδύνους του ιστού. Εκτός αυτού, μόλις συνδεθεί στο Διαδίκτυο, κανείς δεν είναι πραγματικά εκτός από τους χρήστες του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Πολύ στο Vogues αυτή τη στιγμή, αυτά τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα σάς επιτρέπουν να αποκτήσετε πλήρη προστασία στο Android. Σε αυτό το άρθρο, θα σας κάνουμε να ανακαλύψετε τα καλύτερα δωρεάν και πληρωμένα VPNs για το Android το 2023.

Καλύτερο VPN για Android

Τα καλύτερα VPNs για το Android το 2023:

 • ExpressVPN
 • Cyberghost
 • Βόρειος
 • VPN Atlas (δωρεάν προσφορά)
 • Protonvpn (δωρεάν προσφορά)
 • Κρύβω.Εγώ (δωρεάν προσφορά)
 • Windscriber (δωρεάν προσφορά)

3000 διακομιστές

94 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

5 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα από τα καλύτερα VPNs στην αγορά !

9000 διακομιστές

91 καλυμμένη χώρα

45 ημέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

7 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα εξαιρετικό VPN με πολύ μεγάλο δίκτυο

5500 διακομιστές

60 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

6 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα πολύ καλό VPN για ασφάλεια και ανωνυμία

Γιατί ένα VPN σε ένα τηλέφωνο Android ?

Αντιμέτωποι με το μέγεθος των κενών ασφαλείας και της ηλεκτρονικής συλλογής δεδομένων, είναι όλο και πιο σημαντικό να προστατευτείτε αποτελεσματικά τον εαυτό σας. Σε αυτό το συνδεδεμένο σύμπαν, τα smartphones και τα δισκία Android προφανώς δεν είναι εξοικειωμένα. Έτσι θα σας εξηγήσουμε γιατί η χρήση ενός VPN στο Android (δωρεάν ή πληρωμένη) είναι απαραίτητο αυτές τις μέρες.

Ασφαλίστε τη σύνδεσή της παντού

Είμαστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι για να χρησιμοποιήσουν τα smartphones Android μας για να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο. Οι χάκερ έχουν καταλάβει αυτό και οι επιθέσεις πολλαπλασιάζονται σε κινητές συσκευές και δισκία. Είτε μέσω ενός σημείου πρόσβασης σε δημόσιους χώρους είτε από το σπίτι σας, δεν είστε καταφύγιο.

Για να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή της όλη την ώρα και όπου κι αν βρίσκεστε, υπάρχει μόνο μία λύση που είναι διαθέσιμη σε εσάς: την εγκατάσταση ενός VPN στις συσκευές Android (και όλες τις συσκευές γενικά). Αυτό το εργαλείο είναι σε θέση να κρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας, δηλαδή να το κάνει ένα κρυπτογράφημα για να καταστήσει όλη τη πλοήγηση σας online δυσανάγνωστη. Μόνο έτσι μπορείτε να πάτε στο Διαδίκτυο και να προστατεύεστε μπροστά στην ανασφάλεια των δημόσιων δικτύων Wi-Fi και ακόμη και με τον δικό σας χειριστή που μπορεί να ανακάμψει εύκολα δεδομένα.

Κρατήστε ανώνυμο στο διαδίκτυο

Η ηλεκτρονική ιδιωτική ζωή είναι σίγουρα μια από τις σημαντικότερες δυσκολίες της εποχής μας. Στο Android και σε άλλα λειτουργικά συστήματα, οι πληροφορίες για εσάς συλλέγονται συνεχώς. Στο Διαδίκτυο, η κυβέρνηση και οι διαφημιζόμενοι γνωρίζουν ποιοι είστε.

Για να διατηρήσετε την ψηφιακή σας ταυτότητα, το VPN στο Android είναι για άλλη μια φορά το ιδανικό εργαλείο επειδή θα είναι σε θέση να αποκρύψει τη διεύθυνση IP σας. Ο διακομιστής στον οποίο είστε συνδεδεμένοι έχει ενισχύσει την ασφάλεια και τη δική του διεύθυνση IP σε αυτήν. Η απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας είναι η μόνη διαδικασία που σας επιτρέπει να είναι εντελώς ανώνυμη και έτσι να διατηρήσετε το απόρρητό σας στον ιστό.

Ξεκλειδώστε τις τοποθεσίες φιλτραρίσματος και τις εφαρμογές

Μερικές φορές αυτό προσπαθώντας να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή από τη συσκευή σας Android, μπλοκαρίσατε. Ορισμένοι ιστότοποι μπορούν πράγματι να είναι απρόσιτες λόγω ορισμένων δικτύων (πανεπιστημίων, εταιρειών κ.λπ.) ή κυβερνήσεων που περιορίζουν οικειοθελώς την πρόσβαση.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το καλύτερο VPN στο Android θα σας εξοικονομήσει. Στην εργασία, στο πανεπιστήμιο ή ακόμα και σε μια χώρα που καταθέτει το Διαδίκτυο, η σύνδεση με το VPN θα κρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας και το δίκτυο δεν θα μπορέσει να ελέγξει τις δραστηριότητές σας. Ως εκ τούτου, δεν θα είναι επίσης σε θέση να απαγορεύσει την πρόσβαση στην πρόσβαση σε εσάς. Θα ξεκλειδώσετε τον ιστότοπο που θέλετε και μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή που θέλετε χωρίς να μπλοκάρετε. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το πώς να ξεκλειδώσετε έναν ιστότοπο.

Ξεκλειδώστε την εφαρμογή Android VPN

Αναπτύξτε το περιεχόμενο ροής

Εάν είστε ένας από τους πολλούς χρήστες του Διαδικτύου που χρησιμοποιούν το tablet σας ή ακόμα και το smartphone Android για να παρακολουθήσετε ταινίες, σειρές και τηλεοπτικά κανάλια, θα χαρούμε να μάθετε ότι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο.

Οι πλατφόρμες βίντεο κατόπιν ζήτησης προσφέρουν διαφορετικό περιεχόμενο ανάλογα με τη χώρα και μπορεί να είναι απογοητευτικό να μην έχει πρόσβαση σε αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τηλεοπτικά προγράμματα που είναι αδύνατο να προβάλετε από το εξωτερικό λόγω των γεωγραφικών μπλοκ λόγω της γεωγραφικής σας θέσης.

Χρησιμοποιώντας ένα από τα καλύτερα VPN Android που συνιστούμε, μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε μια αλλαγή της διεύθυνσης IP και ως εκ τούτου η γεωγραφική θέση χάρη στους διακομιστές της διασκορπισμένους σε όλο τον κόσμο. Έτσι, θα έχετε πρόσβαση σε ένα συχνά ευρύτερο και πλήρες περιεχόμενο που είστε στο σπίτι ή ταξιδεύετε.

Το καλύτερο πληρωμένο Android VPN

Τώρα που εξετάσαμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε ένα VPN, ας επικεντρωθούμε στην επιλογή του τελευταίου. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τρεις δωρεάν προσφορές στο κάτω μέρος σε αυτό το άρθρο, αν και αυτό δεν είναι τα αγαπημένα μας.

Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε ένα VPN που λειτουργεί με το Android. Η καταβληθείσα κατάταξη VPN στοχεύει επομένως να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο VPN για τη συσκευή σας Android.

Αφού μελετήσουν τις προσφορές τους με τις μικρότερες λεπτομέρειες και δοκιμάστηκαν τις απεριόριστες συνδρομές τους, εξηγούμε γιατί τους συνιστούμε. Μεταξύ των επόμενων 3 προμηθευτών, θα πρέπει να βρείτε την ευτυχία σας, δεν υπάρχει αμφιβολία !

1) ExpressVPN

Στην κορυφή αυτής της κατάταξης των καλύτερων πληρωμένων VPNs για το Android, βρίσκουμε το ExpressVPN.

Χάρη στην ταχύτητα, την ευκολία χρήσης και την εξαιρετική απόδοση, είναι αναμφισβήτητα ο αριθμός 1. Δεν είμαστε οι μόνοι που το εκτιμούμε τόσο πολύ αφού αντιπροσωπεύει το VPN Το πιο κατεβάστηκε από το Android και παραθέτει εκατομμύρια χρήστες μέχρι σήμερα.

Ηγέτης στην αγορά του, το ExpressVPN έχει όλα όσα περιμένετε από ένα VPN. Πρέπει να ειπωθεί ότι από τη δημιουργία του το 2009 είχε χρόνο να αποκτήσει εμπειρία και να βελτιώσει την υπηρεσία του. Η συνδρομή του θα σας ωφελήσει από απεριόριστα χαρακτηριστικά όσον αφορά την ταχύτητα και την εξαιρετικά ασφαλή προστασία.

ExpressVPN για Android

Τα δυνατά του

Η ταχύτητα αυτού του εικονικού ιδιωτικού δικτύου είναι επίσης μία από τις πτυχές που θέλαμε να τονίσουμε και αυτό τον κάνει το καλύτερο και το αγαπημένο μας.

Οι δοκιμές ταχύτητας που κάναμε στο Android με και χωρίς το ExpressVPN το αποδεικνύουν: Μόλις επιβραδύνει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η διαφορά είναι τόσο ελάχιστη που δεν θα το παρατηρήσετε. Είναι επομένως ιδανικό για όλες τις δραστηριότητες προβολής ροής και βίντεο στο διαδίκτυο.

Εάν το ExpressVPN εκλεγεί αγαπημένο αυτής της κατάταξης των καλύτερων VPNs στο Android, είναι επίσης χάρη στην παρουσία του στον κόσμο. Περισσότεροι από 3000 διακομιστές σε 94 χώρες διατίθενται στους χρήστες της. Για να ξεκλειδώσετε το γεωγραφικό περιεχόμενο, θα είστε χαλασμένοι για επιλογή ! Για να μάθετε περισσότερα, μας ExpressVPN γνώμη Θα σας διαφωτίσει.

Ακόμη και αν ορισμένοι ανταγωνιστές προσφέρουν περισσότερους διακομιστές, σημειώνουμε, ωστόσο, ότι είναι πάνω απ ‘όλα η ποιότητα και η ροή του τελευταίου που έχει σημασία. Με το ExpressVPN, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε επειδή, όπως είπαμε, η ταχύτητα σύνδεσης είναι εξαιρετική χάρη σε ένα απεριόριστο εύρος ζώνης. Είναι ακόμη σε θέση να λειτουργούν στην Κίνα, ένα πολύ σπάνιο χαρακτηριστικό που το διαφοροποιεί για άλλη μια φορά από τους άλλους.

Η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολη στη χρήση σε Android και ακόμη και τηλεόραση Android, συμπεριλαμβανομένων των αρχαρίων. Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN για την ασπίδα Nvidia που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε. Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις θα σας επιτρέψουν να επωφεληθείτε από το πρωτόκολλο που είναι πιο κατάλληλο για το προφίλ σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών. Πολύ διαθέσιμο, οι ομάδες μπορούν να είναι προσβάσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα από την ηλεκτρονική γάτα στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Το ExpressVPN προσφέρει επίσης μια ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης 30 ημερών, χρόνο για να ανακαλύψετε την εφαρμογή Android και να το εκτιμήσετε. Εάν δεν μπορεί να σας πείσει, ζητήστε την επιστροφή χρημάτων της υποστήριξης πελατών χωρίς όρους.

Για όλες αυτές τις ιδιότητες, το ExpressVPN είναι τελικό το καλύτερο Android VPN το 2023.

Οι αδυναμίες του

Ακόμα κι αν σας συμβουλεύουμε να κατεβάσετε το ExpressVPN, συμβατό στις εκδόσεις Android 10, Pie, Oreo, Nougat, Marshmallow και Lollipop, εξακολουθεί να παρουσιάζει ορισμένα σφάλματα που πρέπει να γνωρίζετε-ως ελάχιστα όπως αυτοί.

Αυτό αφορά τις τιμές που ασκείται από το ExpressVPN. Δεν είναι πολύ για εσάς μην ανησυχείτε, αλλά πρέπει ακόμα να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε κάποια χρήματα. Φυσικά, αυτή η τιμή δικαιολογείται από την ποιότητα της πριμοδότησης της και γρήγορα συνειδητοποιούμε ότι αξίζει τον κόπο.

Μικρή παρένθεση: Γνωρίζετε ότι αυτή τη στιγμή και για περιορισμένη περίοδο, ο προμηθευτής προσφέρει μείωση 49% για τη συνδρομή 12 μηνών που σας δίνει 3 δωρεάν μήνες. Το μηνιαίο επιτόκιο γίνεται αμέσως πιο προσιτό.

Τέλος, το άλλο μικρό μειονέκτημα που μπορεί να βρεθεί στο ExpressVPN είναι ο αριθμός των ταυτόχρονων συνδέσεων. Προσφέρει “μόνο” 5. Αυτό σημαίνει ότι ο μόνος λογαριασμός σας θα σας προσφέρει τη δυνατότητα εγκατάστασης σε 4 άλλες συσκευές Android ή Apple. Ακόμη και αν ο αριθμός αυτός είναι αρκετά κατάλληλος και επαρκής για τους περισσότερους ανθρώπους, πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένοι ανταγωνιστές προσφέρουν περισσότερα. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα του CyberGhosyt (7) ή του NordVPN (6).

2) Cyberghost

Στη δεύτερη θέση αυτής της σύγκρισης του Android που πληρώθηκαν VPNs, βρίσκουμε το CyberGhost. Αυτός ο προμηθευτής VPN που βασίζεται στη Ρουμανία έχει πολλά πλεονεκτήματα για το Android και πολλοί χρήστες το θεωρούν ως το πιο ενδιαφέρον VPN όσον αφορά την αξία για τα χρήματα. Είναι προφανώς συμβατό σε όλα τα smartphones και τα δισκία κάτω από την Android όπως η Samsung, η Huawei, η HTC, η Sony, η LG κ.λπ.

Cyberghost για Android

Τα δυνατά του

Το Cyberghost υπογραμμίζει την ασφαλή και γρήγορη σύνδεσή του που θα σας κάνει ανώνυμο στον ιστό. Σε αυτά τα σημεία, συμφωνούμε πραγματικά και αυτό εξηγεί ότι είναι τόσο καλά τοποθετημένο στον κατάλογο των καλύτερων VPNs για το Android.

Γνωρίζοντας ότι η εμπιστευτικότητα του Διαδικτύου είναι μια πραγματική πρόκληση το 2023, αυτό το VPN εγγυάται την ηλεκτρονική ανωνυμία των χρηστών του Διαδικτύου προσφέροντας πολύ προσβάσιμες τιμές. Για λιγότερο από € 3 το μήνα, μπορείτε να επωφεληθείτε αποτελεσματικά από μια ποιοτική υπηρεσία και την πλήρη προστασία της ταυτότητάς σας. Είναι μια πολύ σωστή τιμή, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι μπορείτε να την εγκαταστήσετε σε 7 συσκευές και να το χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα.

Αν αγαπάμε το cyberghost τόσο πολύ στο Android, είναι επίσης για το απίστευτο ποσό των διακομιστών του. Με περίπου 9.000 διακομιστές σε 90 χώρες, κανένας ομιλητής δεν καταφέρνει να ανταγωνιστεί. Εάν είστε συχνά σε ένα ταξίδι, μπορείτε να τον υπολογίζετε παντού και να ξεκλειδώσετε το περιεχόμενο πολλών χωρών.

Θέλουμε επίσης να σας πούμε για τις πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές cyberghost, όπως το κουμπί αυτόματης διακοπής (διακόπτης Kill) ή ο αποκλεισμός διαφήμισης. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας επιτρέψουν να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Διαδικτύου χωρίς τα μειονεκτήματα.

Γρήγορη και εύκολη στη χρήση, η εφαρμογή CyberGhost στο Android δεν απαιτεί δεξιότητες πληροφορικής. Η λήψη πραγματοποιείται από το Google Store, όπως κάθε άλλη εφαρμογή. Μετά τη συνδρομή σας, θα έχετε 45 ημέρες για να αποσυρθείτε εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία. Ενώ οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι προσφέρουν 30 ημέρες, εδώ το Cyberghost σας αφήνει περισσότερο από ένα μήνα για να αλλάξετε γνώμη και να λάβετε την επιστροφή σας !

Οι αδυναμίες του

Το Cyberghost θα μπορούσε σχεδόν να ανέβει στο πρώτο βήμα του βάθρου των καλύτερων εφαρμογών VNP για Android. Ωστόσο, προς το παρόν, μερικές μικρές ατέλειες το εμποδίζουν.

Μπορούμε για παράδειγμα να αναφέρουμε την ανικανότητά του να είναι λειτουργική παντού. Και ναι, κατά τη θέα της αστρονομικής φιγούρας των διακομιστών, θα μπορούσαμε να περιμένουμε από το cyberghost να εργάζεται παντού. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει επειδή δεν λειτουργεί στην Κίνα, την Τουρκία και τη Ρωσία. Εάν έχετε προγραμματίσει να μεταβείτε σε ένα από αυτά τα εδάφη, είναι προς το ExpressVPN (καλύτερο Android VPN) που θα πρέπει να γυρίσετε.

Τέλος, αυτό το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο μπορεί μερικές φορές να στερείται ελαφρά σταθερότητας. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, παρατηρήσαμε αποσυνδέσεις από καιρό σε καιρό. Να είστε σίγουροι, συμβαίνει πολύ σπάνια και η λειτουργία διακόπτη Kill είναι ενεργή και θα σας προστατεύσει ό, τι συμβαίνει. Επιπλέον, το CyberGhost ανησυχεί πολύ για την ικανοποίηση των πελατών του και καταβάλλει συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της σταθερότητας της εφαρμογής του. Μπορείτε να εμπιστευτείτε το cyberghost παρά αυτές τις μικρές αδυναμίες ! Δεν είναι για τίποτα ότι παραμένει μια από τις αγαπημένες επιλογές των χρηστών Android.

3) Nordvpn

Το NORDVPN ιδρύθηκε το 2012 και παρόλο που δεν έχει καν 10 χρόνια αρχαιότητας, η μάρκα έχει ήδη προσελκύσει 12 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Μπορούμε να αναθέσουμε πολλά πλεονεκτήματα στο NORDVPN, όπως το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και την έξυπνη σχεδιασμένη εφαρμογή της. Είναι επίσης χάρη στον τελευταίο ότι καταφέρνει να προκριθεί για την τάξη των καλύτερων επιλογών του πληρωμένου VPN για το Android.

Nordvpn για Android

Τα δυνατά του

Εάν σας συμβουλεύουμε έντονα να επιλέξετε το NORDVPN για να προστατεύσετε τις συσκευές σας Android, είναι ειδικά για την ασφάλεια που εξασφαλίζει. Με έδρα τον Παναμά, το NORDVPN επωφελείται από την έλλειψη νομοθεσίας αυτής της χώρας όσον αφορά τη διατήρηση των δεδομένων. Έτσι, ακόμη και υπό την πίεση των κυβερνήσεων, τα δεδομένα σας δεν μπορούσαν να μεταδοθούν, αφού απλά δεν συλλέγονται. Στην επίσημη ιστοσελίδα της, μπορείτε ακόμη και να διαβάσετε το Black on White στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ότι η NORDVPN δεν διατηρεί καμία πληροφορία σχετικά με τις online δραστηριότητες των χρηστών ή των αρχείων καταγραφής (εφημερίδες σύνδεσης).

Σε περίπτωση που δεν αρκεί για εσάς, το NORDVPN προσφέρει την επιλογή διπλού VPN (δείτε στο δικό μας Κριτικές NORDVPNΟυσία. Αυτή η διαμόρφωση καθιστά δυνατή την ενίσχυση της προστασίας σας χάρη σε μια διπλή κρυπτογράφηση που γίνεται από δύο πρωτόκολλα σε δύο διαφορετικούς διακομιστές. Τα δεδομένα σας είναι διπλάσια για να αποκρυπτογραφήσετε. Καθώς αυτή η τεχνική μπορεί να επιβραδύνει τη σύνδεσή σας, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση πραγματικής αναγκαιότητας, δηλαδή εκτός της καθημερινής σας πλοήγησης.

Δεν μπορούσαμε να το ορίσουμε ως το καλύτερο VPN για το Android αν δεν είχε μεγάλο αριθμό διακομιστών. Έτσι, θα είστε χαλασμένοι για επιλογή με περισσότερους από 5.600 διακομιστές σε 59 χώρες. Και αν δεν μπορείτε να επιλέξετε το διακομιστή που σας ταιριάζει από αυτή την ευρεία επιλογή, το NordVPN το κάνει για εσάς επιλέγοντας αυτό που φαίνεται πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας και την τοποθεσία σας.

Εάν εξακολουθείτε να διστάσετε, δοκιμάστε απλά μόνοι σας απολαμβάνοντας την εγγύηση ικανοποιημένη ή επιστροφή 30 ημερών. Η εφαρμογή Android NordVPN μπορεί να μεταφορτωθεί από αυτόν τον σύνδεσμο:

Οι αδυναμίες του

Εάν βρίσκεται στην τρίτη θέση αυτού του κορυφαίου 3 από τα καλύτερα VPNs στο Android, οφείλεται σε μερικές ατέλειες.

Πρώτα απ ‘όλα, η εφαρμογή του, αν και πολύ εργονομική, δεν λειτουργεί παντού. Μπορούμε για παράδειγμα να αναφέρουμε την Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αυτά τα κράτη γίνονται ολοένα και περισσότερο επισκέπτονται οι τουρίστες και οι ομογενείς που ζουν εκεί κάθε μέρα. Επομένως, αναμένουμε ένα VPN ότι οι διακομιστές του είναι σε θέση να λειτουργούν εκεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ExpressVPN είναι ο μεγάλος νικητής αυτής της σύγκρισης και ξεπερνά το NordVPN σε αυτό το σημείο.

Θα μιλήσουμε τώρα για την τιμή. Ο προμηθευτής προσφέρει πολλές προσφορές: 1 μήνα, 1 έτος, 2 χρόνια και 3 χρόνια, η πιο οικονομική επιλογή. Ακόμα κι αν η φθηνότερη συνδρομή του σε € 3,10 το μήνα μπορεί να φαίνεται ελκυστική με την πρώτη ματιά, να κοιτάξουμε πιο προσεκτικά, συνειδητοποιούμε ότι αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά. Πράγματι, για αυτήν την τιμή, πρέπει να συμμετάσχετε σε περίοδο 3 ετών. Για μερικούς, αυτή η δέσμευση μπορεί να φαίνεται μεγάλη, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τη συνδρομή πάνω από 15 μήνες expressVPN. Για άλλους, αυτό αντιπροσωπεύει την ηρεμία και την πλήρη προστασία για 3 χρόνια.

Τέλος, εξακολουθούμε να θέλουμε να προκαλέσουμε τα πρόσφατα σφάλματα ασφαλείας ενός από τα κέντρα δεδομένων στα οποία ενοικιάζει διακομιστές. Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να τον καταγραφούμε άμεσα, τα γεγονότα είναι εκεί.

Αυτές οι αδυναμίες είναι αμελητέες και σίγουρα δεν πρέπει να σας εμποδίσουν να επιλέξετε το NordVPN που είναι μια πολύ καλή επιλογή για το Android.

Το καλύτερο δωρεάν Android VPN

Παρόλο που οι πληρωμένες προσφορές είναι εκείνες που παρέχουν την πιο προηγμένη απόδοση και χωρίς όριο όσον αφορά την κατανάλωση δεδομένων, τα δωρεάν VPNs στο Android θα πρέπει επίσης να ενδιαφέρονται περισσότερο από ένα άτομο. Γι ‘αυτό, παρουσιάζουμε μια ειλικρινή λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές VPN για όλες τις συσκευές Android. Και μιλάμε για πραγματικά δωρεάν προσφορές, δεν υπάρχουν απάτες ! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τραπεζική σας κάρτα κατά τη λήψη της εφαρμογής στο Google Play Store ή μετά.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι τα ακόλουθα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα προσφέρουν επίσης συνδρομές πληρωμένων. Εδώ θα παρουσιάσουμε μόνο τις δωρεάν προσφορές που θεωρούμε τις πιο ενδιαφέρουσες και κατάλληλες για το Android.

Για να περιγράψουμε αυτές τις ελεύθερες προσφορές στη μεγαλύτερη διαφάνεια, θα συζητήσουμε τα περιουσιακά στοιχεία καθώς και τις αποτυχίες που μπορούσαμε να σημειώσουμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας.

1) Atlas VPN

Το καλύτερο δωρεάν VPN που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το 2023 είναι αυτή που προσφέρει ο Atlas VPN. Αυτή η υπηρεσία που αγοράστηκε πρόσφατα από την NORD Security (η εταιρεία πίσω από το NORDVPN), κάνει μια καταχώρηση στην αγορά στην αγορά.

Πράγματι, προσφέρει μόνο την υπηρεσία της από το 2020. Αλλά παρά τη σχετική νεολαία, θα μπορούσαμε να δούμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας ότι προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και μάλλον ικανοποιητικές ταχύτητες. Επιπλέον, η εφαρμογή Android είναι πολύ απλή στη χρήση, εκτός από το να είναι οπτικά ευχάριστο.

Android VPN Atlas

Τα δυνατά του

Τι κάνει το Atlas VPN την καλύτερη δωρεάν υπηρεσία για το Android ? Καλά πρώτα απ ‘όλα, όπως αναφέραμε, είναι σε θέση να εγγυηθεί καλές ροές.

Είναι απλό, κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, δεν βρήκαμε κανένα προμηθευτή που να προσφέρει καλύτερες ταχύτητες από αυτόν (μεταξύ των ελεύθερων προσφορών, το Atlas VPN παραμένει κάτω από τις πληρωμένες προσφορές που παρουσιάστηκαν παραπάνω). Οι ταχύτητες που θα μπορείτε να απολαύσετε δεν θα απέχουν πολύ από εκείνες της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Και ακόμη και συνδέοντας με έναν διακομιστή μακριά από την τρέχουσα γεωγραφική σας θέση.

Το άλλο πλεονέκτημα της προσφοράς του έγκειται στην ποιότητα της εφαρμογής της. Το τελευταίο είναι ευχάριστο και απλό στη χρήση. Όλα θα γίνουν με ένα κλικ. Επιπλέον, εκτός από τη συμβατότητά του με το Android, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε Windows, iOS, Linux, Fire TV ή Android TV.

Για να επωφεληθείτε από την δωρεάν προσφορά Atlas VPN, θα πρέπει μόνο να δώσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό είναι όλο. Σε καμία περίπτωση ο προμηθευτής θα σας ζητήσει την τραπεζική σας κάρτα ή άλλα μέσα πληρωμής.

Τέλος, το τελευταίο πλεονέκτημα που τον βρίσκουμε είναι η ανταπόκριση και η ποιότητα της υποστήριξης πελατών του. Για να επικοινωνήσετε με έναν πράκτορα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο μια φόρμα επικοινωνίας που διατίθεται στον ιστότοπό του. Μετά από αυτό, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορείτε να συνομιλήσετε με τον πράκτορα που είναι υπεύθυνος για το αρχείο σας. Γενικά, μπορείτε να ελπίζετε να λάβετε μια απάντηση σε λίγες μόνο ώρες, και ότι ακόμα κι αν είστε απλά ένας απλός δωρεάν χρήστης.

Οι αδυναμίες του

Ακόμη και αν το Atlas VPN είναι το καλύτερο δωρεάν VPN στο Android, απέχει πολύ από το τέλειο. Σε μια ανησυχία για τη διαφάνεια, θα παρουσιάσουμε τις αδυναμίες της προσφοράς της σε εσάς.

Το πρώτο πράγμα που είναι καλό να σημειωθεί είναι το όριο εύρους ζώνης που επιβάλλεται κάθε μήνα. Θα πρέπει πράγματι να είστε ικανοποιημένοι με 5 GB εύρους ζώνης. Υπάρχει χειρότερο, αλλά υπάρχει και καλύτερος.

Τούτου λεχθέντος, εάν ο στόχος σας είναι απλά να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια, τότε αυτή η τιμή θα είναι περισσότερο από αρκετή. Όπου κολλάει λίγο είναι αν βασίζεστε στον Atlas VPN για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας ή να κατεβάσετε ογκώδη αρχεία (το VPN Atlas υποστηρίζει επίσης λήψη P2P).

Το άλλο μικρό ελάττωμα που βρίσκουμε σε αυτό το δωρεάν VPN για το Android είναι η έλλειψη χώρας του. Σε όλα και για τα πάντα, οι διακομιστές της καλύπτουν 2 χώρες και 3 τοποθεσίες (1 στις Κάτω Χώρες, 2 στις Ηνωμένες Πολιτείες). Θα θέλαμε να έχουμε πρόσβαση σε πρόσθετες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας φυσικά.

Παρ ‘όλα αυτά, παραμένει για εμάς το καλύτερο VPN 100% δωρεάν με μια εφαρμογή Android.

2) Protonvpn

Στην κατηγορία των καλύτερων πραγματικά δωρεάν VPNs για το Android το 2023, υπάρχει ProtonVPN. Αυτό το VPN με έδρα την Ελβετία, στη Γενεύη, κάθεται με υπερηφάνεια στη δεύτερη θέση σε αυτόν τον κατάλογο. Εάν ήταν τόσο καλά ταξινομημένο το 2023, είναι χάρη στην εκτεταμένη απόδοση του ελεύθερου πακέτου και της εφαρμογής Light πολύ καλά βελτιστοποιημένη στο Android.

Android Protonvpn

Τα δυνατά του

Δεύτερον αυτής της σύγκρισης, το ProtonVPN απεικονίζεται ως ένα πολύ καλό Android δωρεάν VPN για διάφορους λόγους. Ήδη, το ProtonVPN έχει την αξία να προσφέρει μια απεριόριστη δωρεάν προσφορά στους χρήστες Android.

Πράγματι, σε αντίθεση με άλλους δωρεάν προμηθευτές, το ProtonVPN δεν περιορίζει τα μηνιαία δεδομένα. Επομένως, μπορείτε να επωφεληθείτε από την απόδοση και την ασφάλεια του ProtonVPN όλη την ώρα, ανεξάρτητα από την κατανάλωση δεδομένων σας. Σήμερα όλοι περνάμε πολύ χρόνο πίσω από τις οθόνες μας και η κατανάλωση GO γρήγορα εκρήγνυται. Επομένως, είναι μια πολύ σημαντική πτυχή στην οποία ο προμηθευτής αυτός καταφέρνει να διαφοροποιηθεί με λαμπρή.

Το ProtonVPN Free σας επιτρέπει να αποκρύψετε διαφημίσεις. Τις περισσότερες φορές, αυτή η επιλογή ισχύει μόνο για το πακέτο premium. Επομένως, θέλαμε να επισημάνουμε την προσπάθεια του προμηθευτή σε αυτό το σημείο. Ο διαφημιστής θα σας εγγυηθεί ένα πολύ πιο ευχάριστο κινητό και tablet.

Η ProtonVPN αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την premium έκδοση και προσφέρει στους χρήστες του Διαδικτύου να εγγραφούν στην δωρεάν προσφορά 7 ημέρες “συν”. Είναι ένας καλός τρόπος για να έχετε πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό χωρών, καλύτερη ταχύτητα και χείμαρρους. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης διπλάσιο επειδή, στο τέλος αυτής της εβδομάδας δοκιμών, θα βρείτε αρκετά περιορισμένη απόδοση και το κενό μπορεί να φανεί όλο και μεγαλύτερο.

Αυτές οι πολλές ιδιότητες τοποθετούν σαφώς το ProtonVPN ως το δωρεάν αγαπημένο μας VPN στο Android. Παρά τα πάντα, δεν είναι τέλειο.

Οι αδυναμίες του

Το ProtonVPN μπορεί να φαίνεται σχετικά υψηλό στην επιλογή των αγαπημένων δωρεάν VPNs στο Android, εξακολουθεί να έχει μερικά αδύναμα σημεία και ο αριθμός των περιορισμένων γεωγραφικών θέσεων είναι ένα.

Πράγματι, οι διακομιστές του είναι διαθέσιμοι μόνο στο 3 χώρες, δηλαδή οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και οι Κάτω Χώρες. Αντιπροσωπεύει πραγματικά λίγες διαθέσιμες γεωγραφικές τοποθεσίες. Αρκεί να το πω όσον αφορά το περιεχόμενο ιστού και τη διεύθυνση IP, θα είστε γρήγορα περιορισμένοι. Δεν θα είστε, για παράδειγμα, να παρακολουθήσετε γαλλικά, ελβετικά ή ακόμα και βελγικά τηλεοπτικά κανάλια κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό.

Με την εφαρμογή ProtonVPN Free, θα λάβετε μόνο μία ταυτόχρονη σύνδεση με τον λογαριασμό σας. Αρκεί να πούμε ότι απέχουν πολύ από τα 7 αεροσκάφη που προσφέρει το Cyberghost, αλλά δεν συγκρίνετε τις πληρωμένες προσφορές με δωρεάν. Θυμηθείτε ότι όλοι μπορούν εύκολα να πάρουν το ProtonVPN με τη λήψη δωρεάν από το Google Store.

Τέλος, για να ολοκληρωθεί με τις αδυναμίες αυτού του προμηθευτή, σημειώστε ότι το δωρεάν σχέδιο δεν επιτρέπει το P2P ή την πρόσβαση στο δίκτυο TOR.

Παρά τα λίγα μειονεκτήματα, μην ξεχνάτε ότι είναι πάνω απ ‘όλα ένα δωρεάν πακέτο και ότι τα πλεονεκτήματα είναι αναμφισβήτητα παρόντα. Το ProtonVPN θα είναι σε θέση να προστατεύσει τα δεδομένα σας και να εγγυηθεί την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο.

Αυτό είναι, αυτή τη στιγμή, το μόνο πραγματικά δωρεάν και απεριόριστο VPN στο Android. Να επωφεληθούν από αυτό !

3) απόκρυψη.Εγώ (μπόνους)

Αναρωτιέστε γιατί κρύβετε.Είμαι ένα από τα μη πληρωμένα VPNs για το Android ? Θα σας αποδείξουμε ότι έχει τη θέση του σε αυτήν την κατάταξη. Θα μπορούσε ακόμη και να καλύψει τις ανάγκες σας και να σας ενδιαφέρει. Πριν από τη λήψη δωρεάν και χωρίς να αποκρύψετε την τραπεζική κάρτα.Εγώ στη Nokia, Sony, LG ή Samsung Galaxy, θα αναθεωρήσουμε την προσφορά του.

Hide.me Android

Τα δυνατά του

Η παρουσίαση του ελεύθερου πακέτου απόκρυψης.Με ξεκινά σε ένα εξαιρετικό σημείο με την πρόσφατη αλλαγή που έγινε από τον προμηθευτή στο επίπεδο του ορίου δεδομένων του. Αρχικά, το VPN προσέφερε στους χρήστες του μόνο 2 GB (και για να σας πω ότι έχουν φτάσει γρήγορα σε αυτά), σήμερα πηγαίνει στα 10 GB. Φυσικά, η προσφορά του παραμένει δωρεάν. Βεβαίως, είναι πολύ λιγότερο από ό, τι με τις συνδρομές του περισσότερο και premium, αλλά είναι πολύ καλό. Θα πρέπει απλώς να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σχετικά με την κατανάλωση του διαδικτύου σας.

Το δωρεάν πακέτο απόκρυψης.μου προσφέρει επίσης μια προηγμένη κρυπτογράφηση δεδομένων 256-bit και έναν διαφημιστικό αποκλεισμό. Επομένως, το VPN καταφέρνει να προστατεύσει αποτελεσματικά τη συσκευή σας Android χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε οτιδήποτε !

Απόκρυψη διακομιστών.βρίσκονται σε 5 χώρες. Υπάρχουν δύο τοποθεσίες στις ΗΠΑ, μία στη Σιγκαπούρη, μία στην Ολλανδία και τον Καναδά. Αυτός ο αριθμός μπορεί να φαίνεται αδύναμος, αλλά είναι ακόμα καλύτερος από τον Atlas και το ProtonVPN. Εξαρτάται από εσάς να δείτε τις περιοχές του κόσμου που χρειάζεστε απολύτως.

Τέλος, απόκρυψη.Το Me έχει μια online γάτα στην επίσημη ιστοσελίδα της προσβάσιμη 24/7. Αυτό είναι ένα σπάνιο πράγμα σε έναν δωρεάν προμηθευτή VPN και θέλουμε πραγματικά να επισημάνουμε αυτό το σημείο. Έτσι, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή, μπορείτε να συμμετάσχετε στις ομάδες οποιαδήποτε στιγμή.

Οι αδυναμίες του

Εάν επιλέξετε να κατεβάσετε απόκρυψη.και επιλέξτε τη δωρεάν συνδρομή του, στο τέλος δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει κάποια ελαττώματα που πρέπει να γνωρίζετε για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τα 10 GB που προσφέρονται μηνιαία από το Hide.Μπορώ να ικανοποιήσω μέρος του πληθυσμού. Από την άλλη πλευρά, αυτός ο περιορισμός αντιπροσωπεύει επίσης μια αδυναμία για τους ανθρώπους που συνδέονται για αρκετές ώρες κάθε μέρα που θα φτάσουν σε αυτόν τον αριθμό πολύ γρήγορα.

Ευτυχώς, πριν εγκαταλείψετε το VPN πέρα ​​από τα 10 GB, μια άλλη λύση είναι διαθέσιμη σε εσάς για να απολαύσετε πάντα προστασία στις συσκευές σας Android. Είναι για παράδειγμα δυνατή η εγγραφή σε ένα άλλο δωρεάν VPN παράλληλα. Αυτό θα αποφύγει να περιορίσει τις συνεδρίες σας στο Διαδίκτυο ή να αγνοήσει την προστασία.

Απόκρυψη.Δεν είμαι καλύτερα ταξινομημένος, είναι σίγουρα λόγω του ακόλουθου σημείου: οι γαλλικοί διακομιστές δεν είναι ανύπαρκτες με αυτό το δωρεάν Android VPN. Αυτό είναι προβληματικό για διάφορους λόγους. Οι άνθρωποι που ζουν στο εξωτερικό που θέλουν να έχουν πρόσβαση στα γαλλικά τηλεοπτικά κανάλια δεν θα μπορούν. Ομοίως, οι Γάλλοι ομογενείς ή ταξίδια δεν θα έχουν τη δυνατότητα λήψης γαλλικής διεύθυνσης IP.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και πολύ απλή στη δοκιμή ! Κατεβάστε το και απεγκαταστήστε το ανά πάσα στιγμή. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε την πληρωμένη επιλογή για να αυξήσετε την απόδοση και να ανακαλύψετε όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του εικονικού ιδιωτικού δικτύου.

Αυτή η υπηρεσία εξακολουθεί να αξίζει τη θέση της στην κατάταξή μας χάρη στο δωρεάν Android VPN που σας προσφέρει 10GB μηνιαίου εύρους ζώνης με 5 διακομιστές στους οποίους σας συνδέετε.

4) Windscribe (μπόνους)

Στην τελευταία θέση αυτής της ελεύθερης κορυφής VPN για το Android, βρίσκουμε το Windscribre. Είναι γνωστό στην ελεύθερη αγορά VPN όπως έχουμε δει με το Δωρεάν VPN για iPhone. Με περισσότερες προτεινόμενες γεωγραφικές τοποθεσίες, καταφέρνει να κάνει καλύτερα από τον ανταγωνιστή του και θα μπορούσε να σας ταιριάζει. Για να μάθετε, διαβάστε προσεκτικά τη συνέχιση.

Android Windscribe

Τα δυνατά του

Η προσφορά Free Windscribre αντιπροσωπεύει την ιδανική βραχυπρόθεσμη λύση για να έχει όλα τα βασικά πλεονεκτήματα ενός VPN. Πράγματι, μετά από να το κατεβάσετε δωρεάν, θα επωφεληθείτε από την προστασία στη συσκευή σας Android. Και για καλό λόγο, η σύνδεση με τον διακομιστή είναι κρυπτογραφημένη και οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες κωδικοποιούνται, οι οποίες τους καθιστούν εντελώς αδιαμφισβήτητες από τρίτους. Αυτό είναι όλο και πιο απαραίτητο όταν το smartphone σας είναι συνδεδεμένο με το δημόσιο Wi-Fi.

Εάν υπάρχει σε αυτή τη σύγκριση, είναι επίσης χάρη στις γεωγραφικές τοποθεσίες των διακομιστών της. Προσφέρει διακομιστές σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι κάτι περισσότερο από τους ανταγωνιστές της Atlas VPN και ProtonVPN. Αυτή η ευρύτερη επιλογή θα σας ανοίξει περισσότερες δυνατότητες όσον αφορά το περιεχόμενο του Διαδικτύου, επειδή μπορείτε να λάβετε διευθύνσεις IP σε διάφορες χώρες. Εάν είστε συνηθισμένοι να ταξιδεύετε και να πηγαίνετε σε επαγγελματικό ταξίδι, θα εκτιμήσετε σε μεγάλο βαθμό τη δυνατότητα να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας προγράμματα.

Το Windscriber είναι βέλτιστο για εσάς εάν καταναλώνετε Λιγότερο από 10 GB ανά μήνα, δεδομένου ότι περιορίζει τα δεδομένα. Μόλις επιτευχθεί αυτός ο αριθμός, δεν θα μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πρόσβαση στο VPN του. Για να σας δώσουμε μια ιδέα, 10 GB αντιπροσωπεύει περίπου 7 έως 10 ώρες ροής (ανάλογα με την ποιότητα 720p ή 1080p που επιλέγετε). Εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιήσετε με σύνεση το WindScribre και αποθηκεύετε δεδομένα, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε όταν κρίνετε τη σύνδεσή σας λιγότερο σε κίνδυνο (στο σπίτι σας για παράδειγμα).

Τα περιουσιακά στοιχεία του δωρεάν σχεδίου Windscribe δεν σταματούν εκεί. Επιλέγοντας αυτόν τον προμηθευτή, θα επωφεληθείτε από τον αποκλεισμό διαφήμισης και κακόβουλου λογισμικού. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι απαραίτητα σήμερα. Από τη μία πλευρά, αυτή η συνάρτηση σας εμποδίζει να εισβάλετε από διαφημίσεις από όλες τις πλευρές και, από την άλλη πλευρά, σας ενημερώνει σε περίπτωση κακόβουλου λογισμικού (ιός, Τρωικός ίππος, …) και αποκλείει την πρόσβαση στον ιστότοπο. Αυτό το ασφαλές Rampart ενισχύει μόνο τα πλεονεκτήματα της προσφοράς Windscribe.

Οι αδυναμίες του

Εάν δεν μπορούμε να του απονείμε το χρυσό μετάλλιο για το καλύτερο VPN χωρίς κόστος, είναι επειδή ο Windscriber παρουσιάζει κάποιες αδυναμίες που είναι, κατά τη γνώμη μας, πολύ σημαντικές για να παραλειφθούν. Ανακαλύψτε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση τα σημεία στα οποία εκτιμούμε ότι η Windscribe θα μπορούσε να βελτιώσει τις υπηρεσίες του.

Πρώτα απ ‘όλα, μετά τη χρήση της συνδρομής Windsribe στις συσκευές Android, συνειδητοποιήσαμε ότι η ταχύτητα δεν ήταν ιδανική και η σύνδεση με το VPN φάνηκε να επιβραδύνει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο (σχεδόν λιγότερο από 20%). Για την δωρεάν προσφορά, ο αριθμός των διακομιστών που έχετε πρόσβαση είναι πολύ χαμηλότερος. Αυτή η επιβράδυνση εξηγείται σίγουρα από την υπερφόρτωση των διακομιστών τους. Επιπλέον, δεν λειτουργεί στην Κίνα και τα ΗΑΕ.

Εντοπίσαμε επίσης ορισμένες αστάθειες κατά τη διάρκεια της σύνδεσής μας. Αλλά ευτυχώς, κατά τη διάρκεια μιας μη εμετικής αποσύνδεσης του VPN (μετά από όλα, μπορεί να συμβεί), το κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης ή ο διακόπτης Kill μας προστατεύει σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν θα χρειαστεί να το καταφέρετε.

Τέλος, ακόμη και αν η υπηρεσία είναι της ποιότητας και ο Windscriber υπογραμμίζει τη μη συντήρηση των κορμών, αυτό το VPN εδρεύει στον Καναδά. Αυτή η χώρα ανήκει στη Συμμαχία Υπηρεσιών Πληροφοριών (5 Μάτια). Αυτό δεν είναι αυτό που είναι πιο καθησυχαστικό.

Παρά τα πάντα, καταλαμβάνει μια πολύ ωραία θέση σε αυτό Σύγκριση VPN Πραγματικά δωρεάν (αλλά περιορισμένο) για Android.

Δωρεάν ή πληρωμένο VPN στο Android: σύγκριση

Δεν ξέρετε ποια λύση για να ευνοήσετε για το smartphone σας ή το tablet σας Android ? Αυτό είναι καλό, θα σας διαφωτίσουμε. Ποιες είναι οι δυνάμεις και οι αδυναμίες ενός δωρεάν VPN σε σύγκριση με μια αμειβόμενη υπηρεσία ?

Λοιπόν από την άποψη της δύναμης, ένα δωρεάν VPN για το Android δεν έχει πολλά. Το μόνο πραγματικό πλεονέκτημα είναι ότι η υπηρεσία της είναι διαθέσιμη δωρεάν. Αυτό είναι ακριβώς για τα πάντα.

Για οτιδήποτε άλλο, η χρήση μιας δωρεάν υπηρεσίας στη συσκευή σας Android έχει πολλά. Αυτό περιλαμβάνει: μειωμένες ροές, λίγους διακομιστές και καλυμμένες χώρες, περιορισμένη ασφάλεια και πολύ συχνά ανύπαρκτη υποστήριξη πελατών. Εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο γεωγραφικό περιεχόμενο, θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τη χρήση ενός δωρεάν VPN. Είναι αναποτελεσματικά, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα streaming που σας ενδιαφέρει.

Θα καταλάβετε, θα κερδίσετε ευρέως επιλέγοντας μια αμειβόμενη υπηρεσία. Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να καταστρέψετε τον εαυτό σας για να απολαύσετε μια τέτοια λύση. Υπάρχουν πράγματι πολλά καλά φτηνά VPNs συμβατά με τις συσκευές Android.

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πρόσβαση σε ικανοποιητικές ροές, χωρίς περιορισμό (κατανάλωση δεδομένων), τη δυνατότητα εύκολα ξεκλειδώματος περιεχομένου ροής, λήψη σε P2P με ασφαλή τρόπο και όλα αυτά απολαμβάνοντας τη μέγιστη ασφάλεια.

Συμπέρασμα: Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN στο Android

Εάν έχετε διαβάσει αυτή τη σελίδα στο σύνολό της, αυτό δεν είναι πλέον μυστικό για εσάς: Τα καταβαλλόμενα vpns Android προσφέρουν πολύ καλύτερη απόδοση από ό, τι δωρεάν. Ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσετε, τα πλεονεκτήματα εξακολουθούν να είναι πολύ ανώτερα από τις δωρεάν προσφορές.

Είναι μάλλον λογικό εκτός από το σκοπό των εικονικών ιδιωτικών δικτύων δωρεάν είναι να σας κάνει να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Premium τους. Επομένως, οι πληρωμένες προσφορές είναι πολύ πιο ελκυστικές από την άποψη των επιλογών από ό, τι χωρίς συνδρομές κόστους. Είναι επίσης εντελώς απεριόριστα. Το ExpressVPN είναι επομένως το πιο ενδιαφέρον VPN που προτείνουμε στο Android. Το CyberGhost και το NordVPN αποτελούν επίσης πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις.

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε και να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα δωρεάν, Το τέχνασμα είναι να επωφεληθεί από τις εγγυήσεις που ικανοποιούνται ή επιστρέφονται στα VPNs. Αφού υποβάλετε το αίτημα εντός της προθεσμίας για το Android VPN, θα λάβετε την επιστροφή χρημάτων μετά από 30 ημέρες ή 45 ημέρες ανάλογα με τον προμηθευτή. Συνεχίστε μέχρι να εξαντλήσετε όλες τις προσφορές δοκιμών για αμειβόμενες υπηρεσίες. Αυτή η τεχνική δεν είναι η πιο ηθική ηθική, αλλά η προσέγγιση είναι εντελώς νόμιμη.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα VPNs για το Android

Για να ολοκληρώσουμε αυτό το άρθρο, θα απαντήσουμε σε μερικές από τις ερωτήσεις που ζητούνται συχνότερα.

�� Τα Pay VPN είναι καλύτερα από τα δωρεάν ?

Ναι, για πολλούς λόγους, συνιστάται σε μεγάλο βαθμό να λάβετε ένα αμειβόμενο VPN και όχι δωρεάν για το smartphone ή το tablet σας Android. Έτσι θα έχετε καλύτερη ασφάλεια, καλύτερη ταχύτητα, περισσότερους διακομιστές και καλυμμένες χώρες ή ακόμα καλύτερη υποστήριξη πελατών και περισσότερες λειτουργίες.

�� Πρέπει να πάω στο κατάστημα παιχνιδιού για να κατεβάσω το VPN μου ?

Οχι απαραίτητα. Παρόλο που αυτή η μέθοδος συχνά χρησιμοποιείται από τους χρήστες, είναι δυνατόν να κατεβάσετε το λογισμικό στο APK και να το εγκαταστήσετε απευθείας στο smartphone σας. Ωστόσο, η απλούστερη μέθοδος είναι ακόμα να περάσει από το κατάστημα παιχνιδιού κατά τη γνώμη μας.

�� Do Android VPNs προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ?

Οι καλύτεροι πληρωμένοι προμηθευτές προσφέρουν μια ικανοποιημένη ή επιστροφή περιόδου 30 (ή ακόμα και 45) ημερών για να δοκιμάσουν την υπηρεσία τους χωρίς κίνδυνο. Θα μπορείτε να επωφεληθείτε από το ExpressVPN, το CyberGhost ή το NordVPN για αρκετούς μήνες για να ανακαλύψετε το λογισμικό τους δωρεάν για να ανακαλύψετε το λογισμικό τους.

�� Μπορούμε να δούμε το Netflix με ένα VPN στο Android ?

Αρκετά. Ωστόσο, φροντίστε να επιλέξετε έναν προμηθευτή VPN που είναι συμβατός με το Netflix. Θα είστε σε θέση να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές από το smartphone ή το tablet σας στην αγαπημένη σας πλατφόρμα streaming.

VPN για smartphones: Ένας οδηγός

Οι υπηρεσίες VPN για smartphones αντιπροσωπεύουν έναν αξιόπιστο τρόπο για να εξασφαλίσετε τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο. Καθώς αποστέλλονται τόνοι προσωπικών πληροφοριών κατά τη χρήση του τηλεφώνου σας, οι χάκερ υπολογιστών αγαπούν να στοχεύσουν αυτά τα δεδομένα. Είτε χρησιμοποιείτε την κυτταρική σας σύνδεση είτε ένα δίκτυο Wi-Fi, το smartphone σας εκθέτει σε κλοπή ταυτότητας και άλλους cyberdangers. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι σκόπιμο να μάθετε για τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα ενός VPN για να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο, εκθέτετε τον εαυτό σας σε όλα τα είδη των κυβερνοχώρων. Η ασφάλεια μπορεί να είναι εκφοβιστική, αλλά ευτυχώς, οι υπηρεσίες, όπως τα VPN, διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό τη διατήρηση της ασφάλειας.

Τι είναι το VPN ?

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) καλύπτει δεδομένα στο Διαδίκτυο που μετακινούνται στη συσκευή σας και από αυτό.

Το λογισμικό VPN βρίσκεται στις συσκευές σας, είτε πρόκειται για υπολογιστή, tablet ή smartphone. Στέλνει τα δεδομένα σας σε μια θολή μορφή (αυτό ονομάζεται κρυπτογράφηση) η οποία είναι δυσανάγνωστη για όποιον θέλει να τους παρακολουθεί.

Γιατί είναι απαραίτητη η κρυπτογράφηση ? Λοιπόν, επειδή στέλνετε τόνους προσωπικών πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου, είτε το γνωρίζετε είτε όχι. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά χωρίς να περιορίζονται:

 • Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πολύ ευαίσθητο περιεχόμενο.
 • Αναγνωριστικά και μηνύματα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.
 • Τραπεζικές πληροφορίες, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών και αριθμοί λογαριασμών.
 • Διαφορετικοί κωδικοί πρόσβασης.

Επιπλέον, οι λεπτομέρειες επισυνάπτονται στα δεδομένα που μπορούν να αποκτήσουν πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με εσάς. Μπορεί να είναι το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής σας, η γεωγραφική σας θέση κ.λπ.

Τα VPN είναι σημαντικά, επειδή οι συνδέσεις στο Διαδίκτυο μπορούν εύκολα να ακουστούν από οποιονδήποτε, ακόμη και από ανθρώπους που έχουν μόνο μερικές έννοιες στην επιστήμη των υπολογιστών. Έτσι, είτε χρησιμοποιείτε ασύρματες είτε ασύρματες συνδέσεις, τα δεδομένα σας μπορούν να είναι ορατά από άλλους ανθρώπους που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ένα δίκτυο Wi-Fi που προστατεύεται από έναν κωδικό πρόσβασης είναι ένας πιθανός κίνδυνος για εσάς και για τα ιδιωτικά σας στοιχεία. Κατά συνέπεια, η απόκρυψη αυτών των δεδομένων βοηθά στη διατήρηση της ιδιωτικής σας ζωής, ανεξάρτητα από τον τρόπο που περιηγείστε στον ιστό.

Πώς λειτουργεί ένα VPN ?

Τα VPN χρησιμοποιούν μερικές μεθόδους για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των ανώνυμων δεδομένων:

Ο κρυπτογράφηση θολώνει τα δεδομένα σας σε μορφή που μόνο ο παραλήπτης μπορεί να διαβάσει. Στη συνέχεια χρησιμοποιούνται πρωτόκολλα σήραγγας για τη δημιουργία “σήραγγων” κρυπτογράφησης στο Wi-Fi ή Cellular Network. Αυτά παρέχουν προστασία απομονώνοντας και καλύπτοντας τα δεδομένα σας σε άλλους χρήστες του δικτύου. Αυτή η διαδικασία είναι χρήσιμη σε οποιοδήποτε δίκτυο Διαδικτύου, είτε είναι ασφαλές είτε όχι.

Ο απομακρυσμένοι διακομιστές Σερβίρετε ως προορισμός για την ποσοτικοποιημένη σήραγγα δεδομένων σας. Τα δεδομένα σας αποστέλλονται σε διακομιστές VPN σε άλλες χώρες για να κάνουν την ταυτότητά σας ανώνυμη. Όταν τα δεδομένα αποστέλλονται και μετακινούνται στον τελικό στόχο τους, όλα τα δεδομένα εντοπισμού προέρχονται από τον απομακρυσμένο διακομιστή και όχι από το δικό σας. Αυτοί οι διακομιστές VPN είναι ο “διαμεσολαβητής” σας που σας προστατεύει και τα οποία καμουφλάζουν τα δεδομένα σας έναντι παρεμβολών.

Μαζί, αυτές οι κύριες μέθοδοι καθιστούν δυνατή την πρόληψη των ιδιωτικών σας πληροφοριών από το screeching και το κλεμμένο. Το αποτέλεσμα που λαμβάνεται είναι ένα επίπεδο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και εμπιστευτικότητα που θα σας φέρει μεγαλύτερη ειρήνη.

Πώς το VPN προστατεύει τις συσκευές σας στο Διαδίκτυο

H2> Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός VPN

Τα πλεονεκτήματα ενός VPN σχετίζονται κυρίως με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά υπάρχουν και άλλοι.

Η επισκεψιμότητα του Διαδικτύου προστατεύεται από οποιαδήποτε παρακολούθηση. Τα μη κρυπτογραφημένα δεδομένα μπορούν να προβληθούν από οποιονδήποτε έχει πρόσβαση στο δίκτυο και επιθυμεί να τα δει. Εάν έχει ρυθμιστεί ένα VPN, οι χάκερ υπολογιστών και οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου δεν μπορούν να ακούσουν τις πόρτες. Χρειάζονται ένα “κλειδί κρυπτογράφησης” για να του δώσουν νόημα και θα χρειαστούν δισεκατομμύρια χρόνια σε έναν υπολογιστή για να βρουν τον κώδικα ως μέρος μιας βίαιης επίθεσης δύναμης. Έτσι, οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο δεν είναι σε θέση να παρεμποδίσουν τα δεδομένα σας και η δραστηριότητά σας είναι καμουφλαρισμένη με αυτοπεποίθηση, ακόμη και σε δημόσια δίκτυα.

Εκεί εμπιστευτικότητα της τοποθεσίας Αποτελέσματα από το γεγονός ότι οι διακομιστές VPN σας αντιπροσωπεύουν στο Διαδίκτυο. Καθώς τα δημογραφικά δεδομένα σχετικά με τη θέση προέρχονται από το διακομιστή μιας άλλης χώρας, η πραγματική σας θέση δεν βρίσκεται. Επιπλέον, οι περισσότερες υπηρεσίες VPN δεν αποθηκεύουν εφημερίδες στη δραστηριότητά σας στην υπηρεσία τους. Έτσι, κάθε πιθανό ίχνος της χρήσης σας είναι σίγουρα κρυμμένο.

Ο Το περιεχόμενο ιστού που περιορίζεται σε ορισμένες περιοχές ξεκλειδώνεται, Και μπορείτε να το έχετε πρόσβαση σε οπουδήποτε. Οι υπηρεσίες και οι ιστότοποι προσφέρουν μερικές φορές περιεχόμενο που είναι προσβάσιμο μόνο από ορισμένες περιοχές του κόσμου. Οι προεπιλεγμένες συνδέσεις χρησιμοποιούν τοπικούς διακομιστές στη χώρα για να καθορίσουν τη θέση σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν ταξιδεύετε, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που προσφέρεται από τη χώρα διαμονής σας και ότι, στη χώρα σας, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διεθνές περιεχόμενο. Χάρη στην τροποποίηση της θέσης από το VPN, μπορείτε να μεταβείτε από έναν διακομιστή σε άλλο, το οποίο σας επιτρέπει να “αλλάξετε” τη θέση σας.

Οι κίνδυνοι ζημιών στην προστασία των εταιρικών δεδομένων μειώνονται στο πλαίσιο της απομακρυσμένης εργασίας. Όταν εργάζεστε εκτός του εσωτερικού δικτύου της επιχείρησής σας, ίσως χρειαστεί να έχετε πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες. Αυτά τα αρχεία απαιτούν τη χρήση ασφαλούς σύνδεσης για λόγους ασφαλείας της εταιρείας και πολλοί οργανισμοί δεν θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα χωρίς αυτή τη σύνδεση. Οι υπηρεσίες VPN συνδέονται με ιδιωτικούς διακομιστές και χρησιμοποιούν μεθόδους κρυπτογράφησης για να αποκλείσουν οποιοδήποτε κίνδυνο διαρροής δεδομένων.

Πότε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN

Τα VPN επιτρέπουν άλλες ειδικές χρήσεις που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και να το κάνουν πιο ασφαλές. Εδώ είναι μερικά:

Είναι δυνατόνΠρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένες βιβλιοθήκες υπηρεσίας ροής βίντεο Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή VPN. Με την τροποποίηση της θέσης σας, οι υπηρεσίες συνεχούς ροής θα θεωρήσουν ότι βρίσκεστε σε άλλη χώρα, η οποία θα σας επιτρέψει να δείτε ταινίες και τηλεοπτικό περιεχόμενο που δεν προσφέρονται στο σπίτι.

Μπορείτε να γνωρίζετε τις “πραγματικές” τιμές κατά την κράτηση καταλύματος. Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν ιχνηλάτες που ονομάζονται cookies για να καθορίσουν τη διαμονή που ψάχνετε. Συνδέοντας τα ενδιαφέροντά σας με την ταυτότητά σας, αυτές οι εταιρείες είναι γνωστές για τεχνητά φουσκωτές τιμές. Αυτή είναι μια συμβουλή που χρησιμοποιείται για να σας ενθαρρύνει να ψωνίσετε γρηγορότερα, η οποία επιτρέπει στις εταιρείες να κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Το VPN σας μπορεί να σας κάνει ανώνυμο και να σας εξοικονομήσει αυτές τις αυξήσεις, πράγμα που σας επιτρέπει να απολαύσετε καλύτερες τιμές.

Αποφύγετε να ακολουθηθείτε από τον ISP σας (πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου) και άλλες εταιρείες. Οι εταιρείες είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν τα δημογραφικά σας δεδομένα για να βελτιώσουν το μάρκετινγκ και τις υπηρεσίες τους. Αυτή η διαδικασία δεν είναι αναγκαστικά κακόβουλη, αλλά ίσως να μην θέλετε πάντα αυτές οι πληροφορίες. Ορισμένες υπηρεσίες συλλέγουν και πωλούν αυτά τα δεδομένα σε τρίτες εταιρείες που ενδέχεται να μην ανησυχείτε για τη συμμόρφωση με τα δεδομένα σας. Όσο περισσότερο τα δεδομένα σας διανέμονται σε πολλά μέρη, τόσο περισσότερο είστε ευάλωτοι στις διαρροές δεδομένων. Ένα VPN καλύπτει τα δημογραφικά δεδομένα που αποστέλλονται ως μέρος της δραστηριότητάς σας στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε να μην μπορεί να ακολουθηθεί.

Τα πλεονεκτήματα του

VPN για smartphone

Σήμερα, τα smartphones είναι γενικά συσκευές που χρησιμοποιούμε για πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ειδικά όταν είμαστε εν κινήσει. Επομένως, είναι σοφό να χρησιμοποιείτε ένα VPN στο τηλέφωνό σας καθώς και στον φορητό υπολογιστή σας ή στον υπολογιστή σας.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα προστασίας από τα οποία θα επωφεληθείτε από εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN για το smartphone σας:

ΕΝΑ Ασφαλίστε τη χρήση δημόσιων δικτύων Wi-Fi. Τα smartphones χρησιμοποιούνται συχνά για την πρόσβαση στα δημόσια δίκτυα Wi-Fi. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε μια σύνδεση προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης, είστε ορατοί σε άλλους χρήστες δικτύου. Ένας χάκερ υπολογιστή μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο καφέ, όπως και εσείς. Η χρήση ενός VPN σάς επιτρέπει να προστατεύετε τον εαυτό σας μέσω της κρυπτογράφησης και της ανωνυμίας των δεδομένων.

Κρυπτογράφηση οικονομικών δεδομένων. Οι ηλεκτρονικές τραπεζικές εφαρμογές σε smartphones είναι δημοφιλείς, αλλά χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία, στέλνετε τα οικονομικά σας στοιχεία στο Διαδίκτυο. Οι ηλεκτρονικές αγορές μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν μια απειλή όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές αγοράς, όπως το Amazon και το Groupon. Αν και αυτές οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους συστήματα κρυπτογράφησης, ένα VPN μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι κανείς δεν θα κλέψει τα δεδομένα σας.

Κρυπτογράφηση δεδομένων φωνητικών και συνομιλιών βίντεο. Όλες οι συνομιλίες σας μέσω της εφαρμογής Apple, Skype και Google Hangouts Apple, ακόμα και κλήσεις Wi-Fi, μπορούν ενδεχομένως να προσελκύσουν ανεπιθύμητους “ακροατές”. Η κρυπτογράφηση καθιστά δυνατή την πρόληψη των χάκερ υπολογιστών ή άλλων οργανισμών δεν μπορούν να συνδεθούν και να καταγράψουν τις συνομιλίες σας χωρίς την εξουσιοδότησή σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για smartphones

Είτε ψάχνετε για ένα VPN για Android ή άλλη συσκευή, θα πρέπει να μάθετε να το χρησιμοποιείτε. Ευτυχώς, η χρήση των υπηρεσιών VPN για smartphones είναι πολύ απλή και γενικά οδηγεί στα εξής:

ΜΕΓΑΛΟ’ευκολία Συνήθως περιλαμβάνει τη λήψη μιας εφαρμογής από το iOS App Store ή το Google Play Store. Για να επωφεληθείτε από τις πιο διάσημες υπηρεσίες, πρέπει να έχετε μια ενεργή και να πληρώσετε συνδρομή.

Εκεί διαμόρφωση είναι εξίσου απλό, οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις είναι ιδανικές για τον μέσο χρήστη. Απλά φροντίστε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και οι περισσότερες εφαρμογές θα σας καθοδηγήσουν στα κύρια βήματα.

Στις περισσότερες εφαρμογές VPN για κινητές συσκευές, τοΕνεργοποίηση του VPN κυριολεκτικά ισοδυναμεί με ενεργοποίηση ενός διακόπτη. Θα βρείτε πιθανώς το διακόπτη απευθείας στην αρχική οθόνη.

Ο αλλαγή διακομιστή Μπορεί να γίνει χειροκίνητα εάν θέλετε να αλλάξετε τη θέση σας. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο μενού και να βρείτε εύκολα τη χώρα που ψάχνετε. Απλά επιλέξτε τη χώρα και voila.

ΕΝΑ Προηγμένη διαμόρφωση Μπορεί να προσφερθεί σε πιο ενημερωμένους χρήστες στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ανάλογα με το VPN σας, ίσως μπορείτε να επιλέξετε άλλα πρωτόκολλα που θα χρησιμοποιήσετε για τη μέθοδο κρυπτογράφησης σας. Η αίτησή σας μπορεί επίσης να προσφέρει διαγνώσεις και άλλες λειτουργίες. Προκειμένου να βρείτε το VPN προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, φροντίστε να μάθετε σχετικά με αυτά τα χαρακτηριστικά πριν από την εγγραφή συνδρομής.

Μόλις έχετε τη συνήθεια να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, φροντίστε να την ενεργοποιήσετε κάθε φορά που χρησιμοποιείτε κυτταρικά δεδομένα.

Εκτός από τις προαναφερθείσες βασικές αρχές, φροντίστε να ακολουθήσετε αυτές τις πρακτικές ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε το VPN σας:

Θυμηθείτε ότι μόνο τα δεδομένα του Διαδικτύου είναι κρυπτογραφημένα. Τα δεδομένα που δεν χρησιμοποιούν καμία κυτταρική ή σύνδεση Wi-Fi δεν κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Επομένως, το VPN σας δεν θα ποσοτικοποιήσει τις φωνητικές σας κλήσεις ή τα συνήθη μηνύματά σας. Για να διασφαλίσετε την κρυπτογράφηση των φωνητικών επικοινωνιών, χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες ψήφου στο IP (VOIP). Οι λειτουργίες τηλεφώνου, όπως κλήσεις Wi-Fi και υπηρεσίες, όπως το Skype and Line, χρησιμοποιήστε το Διαδίκτυο για να πραγματοποιήσετε κλήσεις. Καλέστε τα μηνύματά σας χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά όπως η εφαρμογή IMessage της Apple ή τα μηνύματα Android RCS. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες τρίτες υπηρεσίες, όπως το WhatsApp ή το Facebook Messenger.

Φροντίστε να εμπιστευτείτε την υπηρεσία VPN. Η ασφάλεια ενός VPN εξαρτάται από την πολιτική του όσον αφορά τη χρήση και την αποθήκευση δεδομένων. Μην ξεχνάτε ότι το VPN δρομολογεί τα δεδομένα σας στους διακομιστές του και ότι αυτοί οι διακομιστές συνδέονται στο Διαδίκτυο για λογαριασμό σας. Εάν διατηρούν τις εφημερίδες δεδομένων, φροντίστε να καταλάβετε τι κάνουν. Οι προμηθευτές VPN που θεωρούνται γενικά τοποθετούν το απόρρητό σας στο προσκήνιο, οπότε επιλέξτε έναν προμηθευτή αυτοπεποίθησης, όπως η Kaspersky VPN Secure Connection.

Σχετικά Άρθρα :

 • Ασφάλεια ιστότοπου: Η επιχείρησή σας απειλείται ?
 • Η ασφάλεια των δισκίων σας προστατεύει από την αύξηση των απειλών
 • Ασφάλεια για κινητά για το smartphone σας
 • Κίνδυνοι που σχετίζονται με την έλλειψη προστασίας μιας συσκευής που συνδέεται με το Διαδίκτυο

VPN για smartphones: Ένας οδηγός

Τι είναι το VPN για το smartphone ? Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στην κινητή συσκευή σας ? Προστάτευσε τον εαυτό σου. Μάθετε πώς ένα VPN μπορεί να εμποδίσει τους ανεπιθύμητους ανθρώπους να δουν τα πιο ευαίσθητα δεδομένα σας.