Ανακαλύψτε το τηλέφωνο VPN και τις κινητές συσκευές μας NORDVPN, Best VPN Smartphone: Πώς να επιλέξετε? Σύλλογος

Ποιο VPN θα επιλέξει για το smartphone σας

Contents

Τα VPN επιτρέπουν επίσης τις λήψεις από ομοτίμους (torrent) και άλλους που ρέουν μόνο σε μερικούς διακομιστές. Επομένως, είναι σημαντικό να το ελέγξετε αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε ιδιαίτερα στο πλαίσιο αυτών των χρήσεων.

Το ταχύτερο κινητό VPN για την εμπιστευτικότητα και την ασφάλειά σας

Μείνετε ασφαλείς όπου κι αν περάσετε από το εύκολο στη χρήση VPN για κινητές συσκευές.

Προστατέψτε την καθημερινή σας ζωή με την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας NORDVPN

Χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο για τα πάντα: Εργασία, αναψυχής, επικοινωνία, τράπεζα, ταξίδια. Και διατηρείτε ένα σημαντικό ποσό προσωπικών δεδομένων εκεί. Που είναι πολύ λίγο ασφαλές.

Ένα VPN για τηλέφωνα και tablet, τι είναι ?

Ένα κινητό VPN, ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων σας, είτε χρησιμοποιείτε το Wi-Fi του σπιτιού σας, ένα hotspot του τοπικού καφέ σας ή του κινητού σας δικτύου. Εδώ είναι γιατί χρειάζεστε ένα VPN στο τηλέφωνό σας:

 1. Κάθε φορά που συνδέεστε με ένα ακάλυπτο δίκτυο Wi-Fi, εκθέτετε τον εαυτό σας σε κυβερνοχώρες.
 2. Οτιδήποτε κάνετε στο διαδίκτυο μπορεί να παρακολουθείται και να καταγράφεται από τον παροχέα πρόσβασης στο Διαδίκτυο για κινητά.
 3. Όλοι οι ιστότοποι που συμβουλεύεστε μπορούν να δείτε τη διεύθυνση IP σας.

Πώς κινητό VPN
εργάζεται ?

Ένα VPN προστατεύει τη σύνδεσή σας δημιουργώντας μια ασφαλή κρυπτογραφημένη “σήραγγα” για την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Πρώτον, η εφαρμογή NORDVPN αριθμώνει τα δεδομένα σας και τα ανακατευθύνει σε έναν από τους ασφαλείς διακομιστές VPN μας. Μόλις λάβει τα δεδομένα σας, ο διακομιστής αποκρυπτογραφεί και το μεταδίδει με ασφάλεια στον επιθυμητό προορισμό σας.

Τα κρυπτογραφημένα δεδομένα μοιάζουν με πονοκέφαλο χωρίς το σωστό κλειδί αποκρυπτογράφησης, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος παρακολουθεί δεν θα μπορεί να ξέρει τι κάνετε. Επιπλέον, οποιοσδήποτε εκτός της κρυπτογραφημένης σήραγγας θα δει μόνο τη διεύθυνση IP του διακομιστή VPN, καλύπτοντας έτσι την εικονική σας τοποθεσία με τα αδιάκριτα μάτια.

3 βήματα για να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας NORDVPN

Κατεβάστε την εφαρμογή NORDVPN από το App Store ή το Google Play.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας NORDVPN.

Πατήστε το κουμπί Quick Connect και ένας ειδικός αλγόριθμος θα σας συνδέσει με τον διακομιστή NordVPN που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Γιατί το κινητό VPN είναι απαραίτητο

Τα κινητά τηλέφωνα χαρακτηρίζονται από όλο και μεγαλύτερη συνδεσιμότητα. Σας επιτρέπουν να συμβουλευτείτε τα μηνύματά σας, να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας Vlogs YouTube, να περιηγηθείτε σε κοινωνικά δίκτυα, να παίξετε βιντεοπαιχνίδια ή να αγοράσετε online ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι εξίσου σημαντικό να έχετε ένα ασφαλές κινητό ώστε να έχετε ένα προσωπικό φορητό υπολογιστή ή έναν ασφαλή επιτραπέζιο υπολογιστή.

Στην πραγματικότητα, ένα τηλέφωνο VPN μπορεί να είναι ακόμη πιο απαραίτητο, αν θεωρείτε ότι μοιράζεστε τα ιδιωτικά και ευαίσθητα δεδομένα σας σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi σε αεροδρόμια, καφετέριες, βιβλιοθήκες ή ξενοδοχεία. Οι εφαρμογές VPN για κινητά σας επιτρέπουν να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο όταν είστε οι πιο ευάλωτοι: όταν χαλαρώνετε μετά από ένα μακρύ ταξίδι, όταν συνομιλείτε με τους φίλους σας ή όταν ελέγχετε τα οικονομικά σας σε έκτακτη ανάγκη στο εξωτερικό.

Καλέστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας

Το NORDVPN χρησιμοποιεί πρωτόκολλα ασφαλείας που προσφέρουν ισχυρή κρυπτογράφηση για κινητά τηλέφωνα.

OpenVPN Nordlynx ikev2/ipsec

Ασφαλίστε τις συσκευές iOS σας χάρη στην κρυπτογράφηση νέας γενιάς. Επωφεληθείτε από την ταχύτητα και τη σταθερότητα υψηλής απόδοσης. Τα διαθέσιμα πρωτόκολλα VPN είναι Nordlynx και OpenVPN. Το IKEV2/IPSEC μπορεί να διαμορφωθεί με μη αυτόματο τρόπο.

OpenVPN Nordlynx ikev2/ipsec

Απολαύστε μια αξιόπιστη, γρήγορη και ασφαλή εμπειρία VPN στις συσκευές Android ανά πάσα στιγμή. Προηγμένη κρυπτογράφηση διαθέσιμη με Nordlynx και OpenVPN. Το IKEV2/IPSEC μπορεί να διαμορφωθεί με μη αυτόματο τρόπο.

Cybersecurity προσαρμοσμένη στο smartphone σας

Τα κινητά VPN προσφέρουν το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας με τις παραδοσιακές υπηρεσίες VPN, αλλά είναι προσαρμοσμένες στους περιορισμούς του ασύρματου κόσμου. Έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμοστούν αυτόματα όταν μετακινείτε μεταξύ διαφορετικών δικτύων Wi-Fi ή εκτός της περιοχής κάλυψης, η οποία σας επιτρέπει να παραμείνετε ασφαλείς ακόμη και αν η σύνδεσή σας διακόπτεται.

Ένα ασφαλές και προστατευμένο φορητό υπολογιστή από το NORDVPN σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε ανεπίσημα δημόσια δίκτυα Wi-Fi χωρίς να ανησυχείτε για το περίεργο, προστατεύοντας τη διεύθυνση IP σας από τα αδιάκριτα μάτια όταν δεν είστε στο σπίτι και πρόσβαση στο αγαπημένο περιεχόμενό σας όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Προστατέψτε 6 συσκευές ταυτόχρονα

Εκτός από τις εφαρμογές για iOS και Android, το NORDVPN προσφέρει προστασία για macOS, Windows και Linux. Μπορείτε να συνδεθείτε έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα για την ίδια τιμή. Ένας μόνο λογαριασμός είναι συνώνυμος, μεταξύ άλλων, ασφαλούς κινητού, ασφαλούς φορητού υπολογιστή, ασφαλής έξυπνη τηλεόραση.

Χιλιάδες διακομιστές Ultra Fast VPN

Η ταχύτητα της σύνδεσης VPN εξαρτάται από την εγγύτητά σας με τον διακομιστή VPN. Το NORDVPN διαθέτει περισσότερους από 5.800 βελτιστοποιημένους διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες. Εάν δεν θέλετε να τα επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο, απλά πατήστε Quick Connect και ο έξυπνος αλγόριθμος μας θα επιλέξει τον καλύτερο διακομιστή για εσάς σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οι εξειδικευμένοι διακομιστές σας προσφέρουν μοναδικές λειτουργίες

Κρεμμύδι πάνω από VPN. Συνεργάζεται με την ανωνυμία του δικτύου TOR με την ασφάλεια μιας ποσοτικοποιημένης σήραγγας VPN.

P2P. Οι εξειδικευμένοι διακομιστές προσφέρουν έναν γρήγορο και πρακτικό τρόπο για τις δραστηριότητες από ομοτίμους σας.

Αγαπημένη. Προσθέστε τους αγαπημένους σας διακομιστές στη λίστα των αγαπημένων με ένα κλικ.

Για ενισχυμένη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα στη συσκευή σας Android, το NORDVPN προσφέρει την επιλογή Double VPN για κρυπτογράφηση δεδομένων των δεδομένων.

Ξεκινήστε να λαμβάνετε σοβαρά την ασφάλεια του κινητού σας με το NORDVPN

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα VPN σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ?

Ναι, αν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi ή χρησιμοποιείτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Τα κινητά VPN απλά κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας και ανακατευθύνετε τα δεδομένα σας μέσω ασφαλούς διακομιστή VPN. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα VPNs για τα τηλέφωνα δεν θα επιβραδύνουν σημαντικά τη σύνδεσή σας για κινητά, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από την ηλεκτρονική ασφάλεια χωρίς απώλεια άνεσης.

Χρησιμοποιεί ένα VPN επικίνδυνο το τηλέφωνό σας ?

Η χρήση ενός VPN στο τηλέφωνό σας είναι απολύτως ασφαλής εάν επιλέξετε σοβαρή υπηρεσία. Ωστόσο, ορισμένες εφαρμογές VPN, ιδίως δωρεάν υπηρεσίες VPN, ενδέχεται να μην είναι ασφαλείς λόγω των πολιτικών καταγραφής δεδομένων ή των τρωτών ασφαλείας τους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πάντα τα σχόλια σχετικά με την εμπιστοσύνη κινητών σημείων αξιολόγησης VPN για να διαπιστώσετε εάν το VPN για τηλέφωνο έχετε επιλέξει να σας ταιριάζει.

Ποιο VPN είναι το πιο αποτελεσματικό για τα τηλέφωνα ?

Οι καλύτερες εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας VPN θα πρέπει να είναι σε θέση να εξασφαλίσουν προστασία χωρίς υπερβολικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής σας. Εάν πρέπει να θυσιάσετε την ταχύτητα σύνδεσης για ασφάλεια, ίσως απλά να μπείτε στον πειρασμό να κρατήσετε το VPN του εξαφανισμένου smartphone σας. Επομένως, πρέπει να λάβετε υπόψη τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται από την υπηρεσία VPN, τον αριθμό των διαθέσιμων διακομιστών και τον τύπο της εφαρμογής VPN για κινητά που προσφέρει.

Για παράδειγμα, η εφαρμογή NORDVPN Mobile είναι ελαφριά και απλή στη χρήση, καθιστώντας την ηλεκτρονική ασφάλεια τόσο εύκολη όσο κλικ σε ένα κουμπί. Με περισσότερους από 5.800 Ultra -γρήγορους διακομιστές VPN παγκοσμίως και το επαναστατικό πρωτόκολλο Nordlynx με βάση το WireGuard®, είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε τη γρήγορη, σταθερή και ασφαλή σύνδεσή σας VPN σας.

Ποιο VPN θα επιλέξει για το smartphone σας ?

Χρησιμοποιούμε τα smartphones μας παντού μετακινώντας. Μπορούμε τότε να χρησιμοποιήσουμε συνδέσεις Wi-Fi που δεν είναι πάντα ασφαλείς. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε ένα VPN μπορεί να αποδειχθεί λύση. Αλλά ποιο να επιλέξει για το τηλέφωνό σας ?

 • Γραφική διασύνδεση υγρού
 • Απόδοση και αξία για τα χρήματα
 • Οι διακομιστές βελτιστοποιήθηκαν για ροή και P2P
 • Εξαιρετική απόδοση
 • Ροή (συμπεριλαμβανομένου του Netflix US) και πολύ αποτελεσματική πρόσβαση στην τηλεόραση
 • Πολύ μεγάλος αριθμός διακομιστών
 • Πολύ υψηλές και γραμμικές ταχύτητες σύνδεσης
 • Τεράστια γεωγραφική κάλυψη
 • Ξεκλειδώστε τους καταλόγους ξένων streaming, όπως το Netflix US και το Amazon Prime Video

Με το ίδιο θέμα:

Τι είναι το VPN ?

Για ορισμένους χρήστες, ένα VPN παραμένει κάτι μάλλον ασαφές. Εάν το ακούμε όλο και πιο πρόσφατα χάρη σε μια όλο και πιο σημαντική υιοθέτηση του ευρύτερου κοινού, μερικές φορές παραμένει δύσκολο να κατανοήσουμε το ενδιαφέρον της χρήσης α.

Στην πραγματικότητα, το VPN σημαίνει “εικονικό ιδιωτικό δίκτυο”. Είναι τότε μια σήραγγα σύνδεσης που θα είναι μεταξύ του smartphone σας και του ιστότοπου που θα προσπαθήσετε να έχετε πρόσβαση. Όλα όσα περνούν σε αυτή τη σήραγγα κρυπτογραφούνται, δηλαδή ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις πληροφορίες που προστατεύονται η διαμετακόμιση και η ταυτότητά σας.

Σαφώς, είστε ανώνυμοι στο Διαδίκτυο και η διεύθυνση IP σας είναι κρυμμένη, επειδή αντικαθίσταται από εκείνη του διακομιστή VPN. Δεν δέχεστε πλέον απευθείας στους ιστότοπους της επιλογής σας, αλλά είναι ο διακομιστής που θα φορτώσει όλες τις πληροφορίες πριν το επιστρέψετε σε εσάς, όλα με κρυπτογραφημένο τρόπο.

Η χρήση ενός VPN μπορεί επομένως να έχει πολλά συμφέροντα. Πρώτα απ ‘όλα, σας κάνει πάντα πιο ανώνυμο. Περιηγηθείτε χωρίς να εντοπίσετε και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι κάνετε στο Διαδίκτυο. Στα μάτια του ISP σας καθώς και στον ιστότοπο που έχετε πρόσβαση, έτσι δεν είστε πραγματικά localizable και αναγνωρίσιμοι.

Η διεύθυνση IP σας είναι ο τρόπος για να σας ταυτοποιήσετε στο Διαδίκτυο. Κάθε χρήστης έχει διαφορετικό και σας επιτρέπει να επιστρέψετε σε εσάς ενώ σας εντοπίζει. Χάρη σε ένα VPN, το IP σας γίνεται κρυμμένο και αντικαθίσταται από αυτό του διακομιστή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επομένως να παραμορφώσετε την τοποθεσία σας.

Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, μπορείτε πράγματι να επιλέξετε στη συντριπτική πλειοψηφία από τον οποίο ο διακομιστής θέλετε να συνδεθείτε. Ένας κατάλογος χωρών είναι διαθέσιμος σε εσάς, επομένως γίνεται πολύ εύκολο να μετακινηθείτε από το ένα έδαφος στην άλλη. Στα μάτια των τοποθεσιών που έχετε πρόσβαση: μπορείτε επομένως να είστε στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες ή στην Ιαπωνία σε μερικά κλικ !

Ένα άλλο πράγμα: ένα VPN καθιστά επίσης δυνατή την εξασφάλιση της σύνδεσής σας. Ποιος λέει ιδιωτική και ασφαλή σήραγγα, λέει ότι κανείς δεν μπορεί στη συνέχεια να αποκτήσει τις πιθανές πληροφορίες που κυκλοφορεί εκεί. Η σύνδεση σε ένα δημόσιο δίκτυο WiFi μπορεί να είναι επικίνδυνη, καθώς οι κακόβουλοι άνθρωποι μπορούν ενδεχομένως να παρεμποδίσουν τα δεδομένα που κυκλοφορούν εκεί. Χάρη σε ένα VPN: προστατεύετε τον εαυτό σας και γίνεται αδύνατο.

Τέλος, ένα VPN θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε τη λογοκρισία. Σε ορισμένες χώρες όπως η Κίνα, πολλοί ιστότοποι είναι πράγματι μπλοκαρισμένες. Δύσκολο σε αυτήν την περίπτωση για να αποκτήσετε πρόσβαση στους χάρτες Google από το smartphone σας για να ταξιδέψετε στην πόλη. Γνωρίστε λοιπόν ότι χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, μπορείτε να πάρετε γύρω από αυτά τα μπλοκαρίσματα και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google ή ακόμα και στις υπηρεσίες Facebook χωρίς πρόβλημα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε είναι ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο smartphone ?

Η χρήση ενός VPN δεν προορίζεται για υπολογιστές. Σήμερα, είναι πολύ εύκολο στο smartphone σας να τα εγκαταστήσετε και να τα χρησιμοποιείτε καθημερινά. Είτε σε σύνδεση WiFi ή 4G, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά.

Υπάρχουν δωρεάν και άλλες πληρωμένες αιτήσεις. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτά τα εργαλεία μπορεί να είναι ενδιαφέροντα για διάφορους λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, καταναλώνουμε πολλά βίντεο στα smartphones μας σήμερα, αλλά γνωρίζατε ότι η επανάληψη ορισμένων τηλεοπτικών καναλιών μπλοκάρει στο εξωτερικό ?

Πράγματι, αν θέλετε να παρακολουθήσετε τις τελευταίες εκπομπές TF1 ή M6 σε επανάληψη σε ένα ταξίδι στην Ιαπωνία: απλά δεν θα είναι δυνατόν. Ένα μήνυμα σφάλματος θα σας πει ότι δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο από την επικράτειά σας. Χάρη σε ένα VPN, μπορείτε στη συνέχεια να σας κάνει να πιστέψετε ότι συνδέεστε από τη Γαλλία και βρείτε πρόσβαση στα αγαπημένα σας προγράμματα στο Catch -up.

Αυτό δεν είναι όλα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική για να παρακάμψετε το γεωγραφικό φίλτρο Netflix. Κάθε χώρα έχει τον δικό της κατάλογο με περισσότερα ή λιγότερο πρόσφατα νέα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κατάλογος των πρόσφατων ταινιών παρέχεται πολύ περισσότερο από αυτόν στη Γαλλία. Χάρη σε ένα VPN, είναι δυνατόν να προσομοιωθεί μια σύνδεση από τις ΗΠΑ και έτσι να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν πολύ ευρύτερο κατάλογο.

Εάν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο smartphone, πιθανότατα είναι σε σχέση με τις δημόσιες συνδέσεις WiFi. Συνδέουμε εύκολα με μερικά κλικ από τις κινητές μας συσκευές κάτω από το iOS και το Android, αλλά το τελευταίο μπορεί να είναι επικίνδυνο. Θυμηθείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες για να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα σας και να περιηγηθείτε με το πιο ήσυχο μυαλό.

Ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να επιλέξετε ένα smartphone VPN ?

Όταν επιλέγετε ένα VPN για το smartphone σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη αρκετά σημαντικά κριτήρια. Θα εξαρτηθεί από τη χρήση που θέλετε να το κάνετε. Παρ ‘όλα αυτά, ορισμένα στοιχεία είναι απαραίτητα για να έχουν μια ευχάριστη πλοήγηση σε καθημερινή βάση.

Ένα VPN προσφέρει πρώτα διάφορες λειτουργίες. Αυτό μπορεί να είναι διπλή κρυπτογράφηση για παράδειγμα ή ένας αποκλεισμός ιχνηλάτη. Τέλος πάντων, αυτές οι μικρές προσθήκες που σε καθημερινή βάση κάνουν την εμπειρία σας καλύτερη επιτρέπει επίσης διαφορετικές υπηρεσίες να διαφοροποιηθούν οι ίδιοι. Μπορούν να παίξουν στην κλίμακα.

Ένα άλλο σημαντικό κριτήριο: Η επιλογή των διακομιστών. Όσο περισσότερο ένα VPN προσφέρει διακομιστές σε πολλά εδάφη και όσο περισσότερο θα σας επιτρέψει να πιστέψετε ότι συνδέεστε από διαφορετικά μέρη. Για να παρακάμψετε μια λογοκρισία ή το geoblocting ορισμένων υπηρεσιών, είναι σημαντικό να έχετε μια ευρεία επιλογή.

Η απλότητα χρήσης αυτών των διακομιστών και το επίπεδο ασφάλειας τους είναι προφανώς απαραίτητη. Ο σεβασμός για το απόρρητό σας πρέπει να παρέχεται από αυτές τις υπηρεσίες και πρέπει να είστε ιδιαίτερα σε επαγρύπνηση για αυτό το θέμα. Γι ‘αυτό, τίποτα καλύτερο από την ανάγνωση των γενικών συνθηκών χρήσης αυτών των εργαλείων.

Τα VPN επιτρέπουν επίσης τις λήψεις από ομοτίμους (torrent) και άλλους που ρέουν μόνο σε μερικούς διακομιστές. Επομένως, είναι σημαντικό να το ελέγξετε αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε ιδιαίτερα στο πλαίσιο αυτών των χρήσεων.

Τελευταίο βασικό σημείο: η ποσόστωση δεδομένων στην οποία έχετε το δικαίωμα. Ορισμένα VPN σας περιορίζουν στη χρήση της μπάντας τους και μπορείτε στη συνέχεια να περιορίζεστε μόνο σε 500MB για παράδειγμα. Αφού καταναλώσουν αυτά τα δεδομένα, πρέπει να μεταβείτε στο ταμείο για παράδειγμα. Ορισμένα VPN περιορίζουν επίσης τη ροή που σας χορηγείται.

Μερικοί θα πουν ότι η τιμή του VPN είναι προφανώς ένα σημαντικό κριτήριο. Είναι μια πραγματικότητα, αλλά στην πραγματικότητα, μια υπηρεσία αυτού του τύπου που πληρώνει θα είναι πάντα πιο αποτελεσματική και θα σέβεται το απόρρητό σας με πιο σημαντικό τρόπο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ δωρεάν και πληρωμένων VPNs στα τηλέφωνα ?

Τα δωρεάν VPN είναι πολλά σε smartphones. Βασίζονται κυρίως σε ένα οικονομικό μοντέλο freemium ή χρηματοδότησης χάρη στη διαφήμιση ή τις πωλήσεις δεδομένων χρήστη. Πράγματι, η λειτουργία ενός VPN αντιπροσωπεύει ένα κόστος και ορισμένα από αυτά τα VPN και μην διστάσετε να συλλέξετε τα δεδομένα σας για να τα μεταπωλήσετε σε διαφημιστικά πρακτορεία.

Ποιος λέει ότι ο ελεύθερος λέει συχνά περιορισμένος. Είναι γεγονός, επειδή το κόστος αυτών των υπηρεσιών είναι πολύ υψηλό για να προσφέρει μεγάλο αριθμό διακομιστών ή ακόμα και μόνιμα απεριόριστο εύρος ζώνης για παράδειγμα. Ένα πληρωμένο VPN μπορεί στην περίπτωσή του να έχει περισσότερα μέσα για να σας προσφέρει μια πιο ποιοτική υπηρεσία σε αυτά τα σημεία.

Οι αμειβόμενες υπηρεσίες VPN συχνά προσφέρουν ενδιαφέροντα πρόσθετα χαρακτηριστικά καθώς και βελτιωμένη ασφάλεια. Προσθέστε σε αυτό μια πολύ δραστική εξυπηρέτηση πελατών και πιο σημαντικό απόρρητο των χρηστών και θα καταλάβετε ότι η μετάβαση στο ταμείο μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα.

Ορισμένα από αυτά τα δωρεάν VPN βρίσκονται επίσης σε χώρες όπως η Κίνα. Όσο να σας πω, δεν γνωρίζουμε πραγματικά πού πηγαίνουν τα δεδομένα που συλλέγονται. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι σε περίπτωση αίτησης για δικαιοσύνη, ορισμένοι νόμοι σε αυτές τις χώρες απαιτούν υπηρεσίες VPN ότι επικοινωνούν όλες τις πληροφορίες σας. Είμαστε μακριά από την υποδειγματική προστασία της ιδιωτικής σας.

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες για να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ? Συμβουλευτείτε τα άρθρα μας:

 • Πώς λειτουργεί ένα VPN ?
 • Πώς να δημιουργήσετε ένα VPN ?
 • Είναι αυτό επικίνδυνο να χρησιμοποιήσει ένα VPN ?
 • Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε ένα VPN ?
 • Πώς να διαγράψετε ένα VPN ?