Τα πλεονεκτήματα μιας εφαρμογής ιστού, επέκταση VPN για το Google Chrome | Βόρειος

Προσθέστε την επέκταση NORDVPN στο Chrome

Contents

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα VPN για το Chrome Browser είναι να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση Proxy VPN. Για να το κάνετε αυτό, προσθέστε το μέσω του chrome Web Store και συνδεθείτε σε διακομιστή VPN. Μόλις προσθέσετε το NORDVPN στο πρόγραμμα περιήγησής σας, απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Instant Connection” για να παραμείνετε ασφαλείς όταν περιηγείστε, σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, σε απευθείας σύνδεση ή ταξιδιωτικές τραπεζικές υπηρεσίες.

Τα οφέλη μιας εφαρμογής ιστού

Οι ανταποκρινόμενες λύσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων όπως το Chrome River φιλοξενούνται στο σύννεφο και είναι διαθέσιμες σε προγράμματα περιήγησης όλων των συσκευών. Αντί να έχετε διαφορετικές λειτουργίες και διατάξεις σε φορητό υπολογιστή, tablet, smartphone ή άλλα, απλά πρέπει να ανοίξετε μια σελίδα του προγράμματος περιήγησης και να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τον ποταμό Chrome.

Χάρη στην εύκολη και γραφική διεπαφή και τα χαρακτηριστικά κοινής λογικής, το Chrome River δεν απαιτεί μεγάλη εκπαίδευση. Και επειδή η διεπαφή και τα χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια σε όλες τις συσκευές, δεν χρειάζεται να εκπαιδεύονται χρήστες σε διαφορετικές υποστηρίξεις.

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή για κάθε συσκευή ?

Αυτό το είδος εφαρμογής δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί για μεγάλες εταιρείες. Είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποια είναι η σωστή έκδοση της εφαρμογής και πάνω απ ‘όλα πρέπει να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά σύμφωνα με το εργαλείο.

Οι παγκόσμιες εταιρείες επιλέγουν τα ακίνητα και την ασφάλεια που προσφέρει η εφαρμογή Management Management Chrome Creator.

Γιατί το κάνετε

Χάρη στο σχεδιασμό σπα (εφαρμογή μονής σελίδας), ο Chrome River χρησιμοποιεί πολύ μικρό εύρος ζώνης, λειτουργώντας έτσι ακόμη και αν η ασύρματη κάλυψη είναι χαμηλή. Μερικές φορές το WiFi είναι ανύπαρκτο, αλλά το Chrome River προσφέρει λύσεις εκτός σύνδεσης για τη διαχείριση των εξόδων:

 • Το διάσημο “snap and send” αποδείξεις για εστιατόρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, γεμάτη βενζίνη, κλπ. απαιτεί μόνο κάμερα και email.
 • Τα ηλεκτρονικά τιμολόγια μπορούν να κατασκευαστούν απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο αρχείο σημείων κόστους.
 • Τα ευαίσθητα δεδομένα δεν αποθηκεύονται ποτέ στη συσκευή, ένα σημαντικό σημείο για την ασφάλεια των δεδομένων.

Έξυπνες ιδιότητες που επιταχύνουν την παραγωγικότητα

Πρόσθετα χαρακτηριστικά στον ποταμό Chrome παρέχουν ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και ακόμη και ευχαρίστηση:

 • Τα εικονίδια κρύβουν την πολυπλοκότητα των διαφορετικών λογαριασμών για κάθε κόστος
 • Amadeus, Saber και άλλα εργαλεία
 • Η ευγνώμων οπτική των χαρακτήρων και τα εισιτήρια που καταγράφηκαν στο “Snap and Send” σας επιτρέπουν να κρατάτε ίχνη του κόστους, να τα κρατήσετε οργανωμένα και να τα ταξινομήσετε με χρονολογική σειρά.
 • Ενσωμάτωση Uber για τη μεταφορά των αγώνων στην βαθμολογία κόστους.

Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες χρειάζονται ευελιξία για να εργαστούν σε διάφορες συσκευές

Η εφαρμογή του ποταμού Chrome σας αφήνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ διαφορετικού εξοπλισμού χωρίς να χάσετε δεδομένα ή να επιστρέψετε ξανά τις πληροφορίες.

Με την τακτική πρόσληψη νέων υπαλλήλων, οι υπηρεσίες διαχείρισης και ανθρώπινου δυναμικού χρειάζονται λύση για να αναβάλουν τα έξοδα:

 • Εύκολη και διαισθητική, χωρίς μεγάλη εκπαίδευση
 • Πανομοιότυπο σε υπολογιστή ή κινητή συσκευή
 • Ενημερωτικό για την πολιτική των αμοιβών της εταιρείας σε υπαλλήλους που υποβάλλουν το αίτημά τους
 • Ευχάριστο για τους υπαλλήλους, χωρίς άγχος, ανεξάρτητα από τον τόπο όπου εργάζονται και σε ποια συσκευή.

Πιθανότατα δεν θέλετε μια κλασική εφαρμογή που απαιτεί συνεχείς ενημερώσεις και η οποία περιορίζεται σύμφωνα με τη συσκευή. Θέλετε την πλήρη υπηρεσία που παρέχεται από την εφαρμογή Web του Chrome River να παρέχει την ίδια εμπειρία σε όλες τις υποστηρίξεις.

Ελπίζετε επίσης ότι οι κάρτες πληρωμών, οι τραπεζικές, προσωπικές ή ευαίσθητα δεδομένα δεν αποθηκεύονται σε συσκευές ακόμη και εκτός σύνδεσης. Θέλετε μια ασφαλή λύση βασισμένη σε σύννεφο που σας εγγυάται την ειρήνη του μυαλού.

Για να το πούμε απλά, θέλετε το Chrome River. Το Chrome River έχει σχεδιαστεί με τη σκέψη των μεγάλων παγκόσμιων εταιρειών και των νομαδικών υπαλλήλων τους, για να τους προσφέρει βέλτιστες σε απευθείας σύνδεση ή εκτός σύνδεσης ακινήτων, για το κόστος που χρειάζονται.

Προσθέστε την επέκταση NORDVPN στο Chrome

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης NORDVPN για το Chrome είναι ένας πληρεξούσιος VPN που εξασφαλίζει το πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο και τροποποιεί τη διεύθυνση IP σας. Συνοδεύεται από χρήσιμα πρόσθετα χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της εμπειρίας της πλοήγησης, ως προστασία κατά των μετασχηματισμών, η οποία εμποδίζει τις διαφημίσεις και τους επικίνδυνες συνδέσεις. Οι επεκτάσεις Chrome προστατεύουν μόνο την κυκλοφορία δεδομένων του προγράμματος περιήγησης: Για να προστατεύσετε άλλες δραστηριότητες στο διαδίκτυο, κατεβάστε την εφαρμογή NORDVPN.

Επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα της επέκτασης του Chrome VPN

Εγγυημένη ασφάλεια

Πλοηγηθείτε με ασφάλεια στα δημόσια δίκτυα Wi-Fi

Το NORDVPN Chrome Extension Masks τη διεύθυνση IP σας και προστατεύει την εμπιστευτικότητα σας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, ακόμη και σε ένα μη εξασφαλισμένο δίκτυο Wi-Fi. Διατηρήστε τα δεδομένα πλοήγησης και τις ψηφιακές συνήθειες για εσάς μόνιμα.

Μπλοκ διαφημίσεις και επικίνδυνες συνδέσεις

Εξαλείψτε τους τρέχοντες κινδύνους της ψηφιακής σας ζωής. Η λειτουργικότητα ασφαλείας προστασίας ασφαλείας σας εμποδίζει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους που φιλοξενούν κακόβουλο λογισμικό, ενώ μπλοκάρουν διαφημίσεις.

Προστατέψτε τον εαυτό σας από διαρροές διεύθυνσης IP

Το NORDVPN Proxy Extension απενεργοποιεί το πρωτόκολλο WebRTC, το οποίο μπορεί να αποκαλύψει τη διεύθυνση IP σας και να σας εκθέσει σε επιθέσεις DDOS ή άλλες απειλές στο διαδίκτυο.

Εξατομικεύστε το περιεχόμενό σας με τη διαχωριστική σήραγγα. Η επέκταση του διακομιστή μεσολάβησης NORDVPN σας επιτρέπει να υποδείξετε ποιοι ιστότοποι μπορούν να δουν την πραγματική σας εικονική τοποθεσία και οι οποίες θα σταλούν μέσω διακομιστή VPN.

Μια εύκολη λύση εμπιστευτικότητας

Εμπιστευτικότητα σε ένα κλικ

Ενσωματώστε την ασφάλεια στην καθημερινή σας ζωή. Απλά κάντε κλικ στο “Instant Connection” για να προστατεύσετε τη διεύθυνση IP σας και τη δραστηριότητα του προγράμματος περιήγησης κατάσκοπος από τρίτους.

Ένας λογαριασμός, έξι συσκευές

Πηγαίνετε πέρα ​​από το Chrome: Προστατέψτε ολόκληρο το σπίτι σας. Μπορείτε να διατηρήσετε το NORDVPN ενεργό σε μέγιστο 6 συσκευές κάθε φορά με μία συνδρομή.

Περισσότερες επιλογές πρόσβασης

Το VPN Extension (Proxy) για το Chrome εξασφαλίζει μόνο τη δραστηριότητα του προγράμματος περιήγησης, αφήνοντας άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες της συσκευής σας να χρησιμοποιούν την πραγματική σας διεύθυνση IP για να αποκτήσετε πρόσβαση στο τοπικό περιεχόμενο.

Βέλτιστη εμπιστευτικότητα

Surf χωρίς διακοπή χάρη στην τεράστια υποδομή διακομιστή μας και την προηγμένη τεχνολογία των υπολογιστών μας.

Χωρίς όριο εύρους ζώνης

Δεν θα επιβάλουμε κανένα τεχνητό περιορισμό στην εμπειρία πλοήγησης. Βελτιστοποιήστε τη σύνδεσή σας VPN με το μέγιστο με την εφαρμογή μας ή την επέκταση Chrome.

Σταθερή πρόσβαση παντού

Το δίκτυο NORDVPN διαθέτει περισσότερους από 5.800 διακομιστές σε 60 χώρες σε πέντε ηπείρους για να εξασφαλίσει σταθερή εμπειρία VPN όπου κι αν βρίσκεστε.

Πώς να διαμορφώσετε μια επέκταση VPN
Google Chrome ?

Ακολουθήστε αυτά τα 3 απλά βήματα για να προσθέσετε μια επέκταση VPN στο Chrome. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο λεπτομερές μας σεμινάριο εδώ.

Μεταβείτε στο Web Store Chrome και προσθέστε το Nordvpn.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και περιηγηθείτε στον ιστό με ασφάλεια.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Chrome ?

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα VPN για το Chrome Browser είναι να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση Proxy VPN. Για να το κάνετε αυτό, προσθέστε το μέσω του chrome Web Store και συνδεθείτε σε διακομιστή VPN. Μόλις προσθέσετε το NORDVPN στο πρόγραμμα περιήγησής σας, απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Instant Connection” για να παραμείνετε ασφαλείς όταν περιηγείστε, σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, σε απευθείας σύνδεση ή ταξιδιωτικές τραπεζικές υπηρεσίες.

Πώς να αλλάξω τη διεύθυνση IP μου με ένα VPN για Chrome ?

Είναι εύκολο να τροποποιήσετε τη διεύθυνση IP σας με την επέκταση Chrome NORDVPN. Μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα με τον καλύτερο διακομιστή VPN που είναι διαθέσιμος χάρη στη λειτουργικότητα της NORDVPN ή να επιλέξετε χειροκίνητα από μια λίστα με περισσότερους από 5.800 διακομιστές που διατίθενται σε 60 χώρες.

Ένα δωρεάν VPN για το Chrome είναι μια καλή λύση ?

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καλύτερη δωρεάν επέκταση VPN για το Chrome. Η χρήση μιας δωρεάν υπηρεσίας περιλαμβάνει κινδύνους εμπιστευτικότητας, ανεξάρτητα από την ποιότητα της κριτικής. Τα περισσότερα δωρεάν VPN έχουν κακή ασφάλεια, επιβάλλουν όρια δεδομένων στη χρήση σας και επιβραδύνουν την ταχύτητά σας. Ορισμένες δωρεάν υπηρεσίες VPN εκμεταλλεύονται ακόμη και την πώληση των δεδομένων σας σε αναξιόπιστα τρίτα μέρη, θέτοντας την ασφάλειά σας σε κίνδυνο.

Τα VPN που είναι γνωστά για το Chrome όπως το NORDVPN προσφέρουν επίσης επιπλέον χαρακτηριστικά που μπορεί να είναι χρήσιμα για εσάς. Για παράδειγμα, η επέκταση NORDVPN για το Chrome μπλοκάρει αυτόματα το WebRTC, ένα πρωτόκολλο που θα μπορούσε να διαρρεύσει το IP σας. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η προστασία των αντι-μετασχηματισμών: Αποκλείει τις διαφημίσεις και σας εμποδίζει να έχετε πρόσβαση σε κακόβουλες ιστοσελίδες. Μπορείτε να ελέγξετε τα δύο στον πίνακα ρυθμίσεων επέκτασης.

Πώς να απενεργοποιήσετε το VPN στο Chrome ?

Εάν θέλετε να αποσυνδεθείτε από ένα VPN Extension (Proxy) στο Chrome, ανοίξτε την επέκταση NORDVPN κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στο επάνω δεξιά του προγράμματος περιήγησής σας και κάντε κλικ στο “Disconnect”. Εάν θέλετε μόνο να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση VPN για συγκεκριμένες περιοχές, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία σήραγγας διαχωρισμού NORDVPN. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την επέκταση NORDVPN, κάντε κλικ στο “VPN Ρυθμίσεις”, επιλέξτε “Split Tunneling” και προσθέστε τους ιστότοπους στους οποίους θέλετε να έχετε πρόσβαση χωρίς σύνδεση VPN.

Για να διαγράψετε πλήρως το NORDVPN, κάντε δεξί κλικ στην επέκταση NORDVPN και επιλέξτε την επιλογή “Κατάργηση από το Google Chrome”.

Η καλύτερη επέκταση VPN για Chrome

Έχετε ήδη expressvpn ? Κατεβάστε την επέκταση για το Chrome τώρα.

Η καλύτερη επέκταση VPN για το Chrome

Επέκταση προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome by ExpressVPN: Χαρακτηριστικά

Πλοηγηθείτε σε απευθείας σύνδεση με ασφάλεια και οποιαδήποτε ασφάλεια το 2023 με ισχυρή κρυπτογράφηση VPN. Κάντε την τοποθεσία σας και ελέγξτε την εφαρμογή ExpressVPN από το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Εύχρηστος

Βρίσκεστε στα πρόθυρα να επωφεληθείτε από την καλύτερη online εμπιστευτικότητα και την ελευθερία πρόσβασης σε ιστότοπους ιστού. Ξεκινήστε την προστασία VPN απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, Brave ή Vivaldi. Οι εφαρμογές ExpressVPN επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να συνδεθεί εύκολα στο δίκτυό μας.

Πολυγλωσσική διασύνδεση

Η εμπιστευτικότητα και η ηλεκτρονική ασφάλεια είναι θεμελιώδη δικαιώματα, ανεξάρτητα από τη γλώσσα για την οποία μιλάτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επέκταση VPN Google Chrome είναι διαθέσιμη σε 17 γλώσσες, αυξανόμενη φιγούρα.

Μπλοκάρισμα WebRTC

Διατηρήστε την εμπιστευτικότητα σας εμποδίζοντας τους ιστότοπους να ανακαλύψετε την πραγματική διεύθυνση IP και την τοποθεσία σας. Ορισμένες εφαρμογές υπόκεινται σε διαρροές WebRTC, οι οποίες μπορούν να αποκαλύψουν την πραγματική σας IP ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN. Η επέκταση VPN για το ExpressVPN Chrome εμποδίζει αυτό παρεμποδίζοντας το WebRTC. Κρατήστε την ιδιωτική σας τοποθεσία, προστατέψτε την ταυτότητά σας και απολαύστε μια ασφαλή και εύκολα ασφαλή εμπειρία στο διαδίκτυο.

Εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες

ExpressVPN Η επέκταση Google Chrome έχει βελτιστοποιηθεί για ταχύτητα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα ταχεία ταχύτητα λήψης στις οποίες περιμένετε. Κοιτάξτε τη ροή υγρών και πλεύστε στο διαδίκτυο χωρίς διακοπή κατά τη λήψη της επέκτασής μας VPN στο Chrome.

Αλλαγή τοποθεσίας

Γίνετε ο μόνος που γνωρίζετε την τοποθεσία σας και περιηγηθείτε με ένα ήσυχο μυαλό χρησιμοποιώντας την επέκταση του Chrome ExpressVPN. Όταν συνδέεστε με μία από τις τοποθεσίες Server -Servers ExpressVPN, έχετε διαφορετική διεύθυνση IP και μπορείτε να δώσετε την εντύπωση ότι βρίσκεστε σε άλλη χώρα. Αποφύγετε τις διακρίσεις τιμών με βάση την τοποθεσία και διατηρήστε την ιδιωτική σας ταυτότητα.

Πώς να εγκαταστήσετε μια επέκταση VPN στο Google Chrome

Βήμα 1

Πρώτο βήμα στη σύνδεση του

Εγγραφείτε στο ExpressVPN, εγκαταστήστε την επέκταση VPN για Chrome και κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης για να χρησιμοποιήσετε το VPN.

2ο βήμα

Βήμα 2 της σύνδεσης VPN σε ένα κινητό τηλέφωνο, έναν επιτραπέζιο υπολογιστή και ένα φορητό υπολογιστή

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή VPN από τις συνιστώμενες καρτέλες ή όλες τις τοποθεσίες.

Βήμα 3

Εγκαταστήστε το βήμα VPN 3. Συνδεδεμένη εφαρμογή

Μόλις συνδεθεί, μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο με καλύτερη ασφάλεια και καλύτερη εμπιστευτικότητα.

Δοκιμάστε το VPN για το Chrome in Dark Mode

Η επέκταση VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome προσφέρει σκοτεινή λειτουργία, μια επιλογή θεματικού χρώματος που διευκολύνει την οπτική άνεση.

Εισαγωγή του Dark Mode για επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης ExpressVPN

Κατεβάστε το ExpressVPN σε όλες τις συσκευές σας

Ανακαλύψτε το καλύτερο VPN για iOS, Mac, iPhone, Android και πολλά άλλα.

Κατεβάστε τις εφαρμογές ExpressVPN

Μια συνδρομή ExpressVPN περιλαμβάνει λύσεις λογισμικού για κάθε συσκευή στο σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένων κονσόλων παιχνιδιών όπως το PlayStation και το Xbox, καθώς και τα έξυπνα τηλεοπτικά συστήματα όπως η Apple TV, η Amazon Fire TV Stick και η Samsung Smart TV. Κατεβάστε ένα APK για τις συσκευές σας Android ή μια εφαρμογή VPN για iOS. Μπορείτε ακόμη να πάρετε μια επέκταση VPN για Chrome.

VPN για έξυπνη τηλεόραση

VPN επεκτάσεις για τα αγαπημένα σας προγράμματα περιήγησης

Δεν μπορείτε να βρείτε τη συσκευή σας ? Συμβουλευτείτε αυτά τα χειροκίνητα μαθήματα εγκατάστασης και διαμόρφωσης για περισσότερες συσκευές και πλατφόρμες.

Συχνές ερωτήσεις: VPN για Chrome

Γιατί χρειάζομαι επέκταση προγράμματος περιήγησης VPN ?

Η επέκταση ExpressVPN για το Chrome λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο για την εφαρμογή ExpressVPN, η οποία σας απλοποιεί ορισμένες ενέργειες όπως η σύνδεση, η αποσύνδεση, η τροποποίηση των θέσεων καθώς και άλλες παραμέτρους, όλες από τη γραμμή εργαλείων σας. Αλλά, αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα.

Η επέκταση προσφέρει επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας και εμπιστευτικότητας, όπως η μπλοκάρισμα WebRTC και η αλλαγή της τοποθεσίας, για να εξασφαλίσετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome πέρα ​​από όλα όσα μπορούν να προσφέρουν συνηθισμένο VPN. Εάν συναντήσετε ένα σφάλμα κατά τη διάρκεια της ροής βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή όταν έχετε πρόσβαση σε μπλοκαρισμένες τοποθεσίες, η χρήση της επέκτασης συχνά θα λύσει το πρόβλημα.

Πώς να ενεργοποιήσετε ένα VPN στο Chrome ?

Εάν συνδεθείτε στο ExpressVPN στη συσκευή σας μέσω των εφαρμογών για Mac, Windows και Linux, επωφελούνται ήδη από την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα ενός VPN στο Chrome. Για να επωφεληθείτε από τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης (όπως το μπλοκάρισμα του WebRTC, αποκρύψτε την τοποθεσία σας και HTTPS παντού), ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Εγγραφείτε στο ExpressVPN εάν δεν έχει ήδη γίνει.
 2. Κατεβάστε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης ExpressVPN για Chrome.
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ExpressVPN Extension και Connect.
Υπάρχει δωρεάν VPN για Chrome ?

Παρόλο που υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες VPN και Proxy για το Chrome, δεν συνιστώνται, επειδή δεν προσφέρουν τα ίδια οφέλη από την άποψη της εμπιστευτικότητας και της ασφάλειας όπως τα καταβληθέντα VPNs. Πολλοί δεν λειτουργούν όπως υποσχέθηκαν, μερικοί μπορούν να μεταπωλούν τα δεδομένα σας και οι περισσότεροι αφήνοντας τα δίκτυά σας ευάλωτα σε επιθέσεις.

Τι είναι η επέκταση VPN για το Google Chrome ?

Ναι, είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει την επέκταση του προγράμματος περιήγησης ExpressVPN Google Chrome, επειδή σχεδιάστηκε ειδικά για εμπιστευτικότητα στο μυαλό. Με τις ταχύτητες σούπερ γρήγορης σύνδεσης, την ισχυρή κρυπτογράφηση δεδομένων, το διακόπτη Kill και την εύκολη αλλαγή διακομιστή, χρησιμοποιώντας την επέκταση ExpressVPN Google Chrome είναι πολύ πιο ασφαλής από τη χρήση μιας ελεύθερης επέκτασης του προγράμματος περιήγησης που δεν επωφελείται από την ίδια προστασία.

Το ExpressVPN Google Chrome Browser Extension είναι επίσης μοναδική στο ότι ελέγχει την πλήρη εφαρμογή VPN. Αυτό σημαίνει ότι όλη η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο προστατεύεται από το VPN και όχι μόνο αυτό που περνά μέσω του προγράμματος περιήγησής σας.

Ποια είναι η καλύτερη επέκταση VPN για το Chrome ?

Το Express ExpressVPN έχει πολλά πλεονεκτήματα ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε το Chrome, όπως αυτόματα ανακατεύθυνση στην πιο ασφαλή έκδοση HTTPS μιας ιστοσελίδας, εάν είναι διαθέσιμες και εμποδίζουν τους ιστότοπους να καθορίσουν την πραγματική διεύθυνση IP και την τοποθεσία σας.

Μπορεί η Google να σας παρακολουθήσει με VPN ?

Ναι, η Google μπορεί να σας παρακολουθεί εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN εάν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Google όταν ταξιδεύετε στο διαδίκτυο. Αν και μια επέκταση προγράμματος περιήγησης VPN για το Google Chrome καλύπτει τη διεύθυνση IP και τα στοιχεία σας όλα τα δεδομένα, η δραστηριότητά σας θα συνδέεται πάντα με τον λογαριασμό σας στο Google. Για να αποφύγετε αυτό, θυμηθείτε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Incognito.

Είναι η επέκταση ExpressVPN για το Google Chrome είναι σίγουρη ?

Ναι, η χρήση της ExpressVPN Google Chrome Browser Extension είναι ασφαλής, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εγγυηθεί τη συμμόρφωση με την ιδιωτική ζωή. Χάρη σε πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης, ισχυρή κρυπτογράφηση δεδομένων, διακόπτη Kill και εύκολη αλλαγή διακομιστή, η χρήση της επέκτασης ExpressVPN Google Chrome είναι πολύ πιο ασφαλής από τη χρήση μιας ελεύθερης επέκτασης του προγράμματος περιήγησης που δεν επωφελείται από το ίδιο επίπεδο προστασίας.

ExpressVPN Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης Google Chrome είναι επίσης μοναδική επειδή ελέγχει την πλήρη εφαρμογή VPN. Αυτό σημαίνει ότι όλη η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο προστατεύεται από το VPN και όχι μόνο αυτό που περνά μέσω του προγράμματος περιήγησής σας.

Μήπως ένα VPN καλύπτει την ιστορία του προγράμματος περιήγησής μου ?

Το ιστορικό περιήγησής σας αποθηκεύεται γενικά στις βάσεις δεδομένων του προγράμματος περιήγησής σας. Η χρήση ενός VPN δεν θα αλλάξει αυτό, αλλά μπορείτε να διαγράψετε δεδομένα πλοήγησης στο Google Chrome.

Το ιστορικό του προγράμματος περιήγησής σας μπορεί επίσης να προβληθεί από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα που παρακολουθεί τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, όπως ο ISP ή ο χειριστής σας Wi-Fi. ExpressVPN Δημιουργήστε όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται από τη συσκευή σας σε διακομιστές ExpressVPN, οι οποίοι εμποδίζουν τον ISP σας ή οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο άτομο από την παρακολούθηση των ιστότοπων που επισκέπτεστε.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το ιστορικό πλοήγησης δεν είναι το ίδιο με το ιστορικό της έρευνας. Εάν συνδεθείτε στο Google και χρησιμοποιείτε τη μηχανή αναζήτησης, τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν ακόμη και αν χρησιμοποιείτε ένα VPN. (Μάθετε πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης Google.Ουσία

Πώς να γνωρίζετε αν η επέκταση ExpressVPN για το Chrome είναι ασφαλής ?

Η ασφάλεια βρίσκεται στο επίκεντρο των ανησυχιών μας στο ExpressVPN. Προσπαθούμε όχι μόνο να αναπτύξουμε τις εφαρμογές και τα συστήματά μας για να προσφέρουμε υψηλό επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας, αλλά αναθέτουμε επίσης τακτικά ανεξάρτητους ακροατές για να επικυρώσουμε τους ισχυρισμούς μας όσον αφορά. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τους χρήστες μας να γνωρίζουν αν μπορούν να εμπιστευτούν τις υπηρεσίες μας για την προστασία τους. Συμβουλευτείτε τη λίστα πλήρους ελέγχου και αναφορών.

Πώς να αλλάξω τη διεύθυνση IP μου στο Chrome ?

Για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας στο Chrome, ενεργοποιήστε ένα VPN. Μπορείτε να το κάνετε με το ExpressVPN, είτε μέσω μιας εφαρμογής γραφείου είτε μέσω της επέκτασης Chrome.

 1. Εκκινήστε την επέκταση Chrome ExpressVPN ή την εφαρμογή γραφείου.
 2. Κάντε κλικ στο ⋯ για να ανοίξετε το μενού drop -down για τοποθεσίες VPN.
 3. Επιλέξτε την αγαπημένη σας πόλη.
 4. Εάν δεν είστε ακόμη συνδεδεμένοι με το VPN, κάντε κλικ στο κουμπί “ON”. Χρησιμοποιείτε τώρα μια διαφορετική διεύθυνση IP στο Chrome.
Πώς να απενεργοποιήσετε το VPN στο Google Chrome ?

Για να απενεργοποιήσετε το ExpressVPN στο Google Chrome:

 1. Κάντε κλικ στο >Επεκτάσεις >Διαχείριση επεκτάσεων.
 2. Εντοπίστε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης ExpressVPN για Chrome και κάντε κλικ στο ΔΙΑΓΡΑΦΩ >ΔΙΑΓΡΑΦΩ.
Πώς να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση VPN στο Chrome ?

Η χρήση της επέκτασης ExpressVPN στο Chrome είναι εύκολη ! Εδώ είναι:

 1. Εγγραφείτε στο ExpressVPN και εγκαταστήστε την επέκταση ExpressVPN για το Google Chrome. Πρέπει επίσης να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή ExpressVPN στον υπολογιστή σας.
 2. Μετά τη σύνδεση, επιλέξτε μια τοποθεσία διακομιστή στην οποία θέλετε να συνδεθείτε.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί ON για να δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN.

Μόλις συνδεθεί το VPN, η κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο θα μεταφερθεί με ασφάλεια μέσω του διακομιστή VPN. Αυτό θα προστατεύσει τα δεδομένα σας και τα τρίτα μέρη θα έχουν δυσκολία στην παρακολούθηση ή την ανίχνευση της διαδικτυακής σας δραστηριότητας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση VPN σε ιδιωτική πλοήγηση ?

Για να χρησιμοποιήσετε την επέκταση Chrome ExpressVPN σε ιδιωτική πλοήγηση στο Google Chrome:

 1. Κάντε κλικ στο >Επεκτάσεις >Διαχείριση επεκτάσεων.
 2. Εντοπίστε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης ExpressVPN Chrome και κάντε κλικ στο Λεπτομέριες.
 3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και ενεργοποιήστε Ιδιωτικός.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός VPN και μιας επέκτασης VPN ?

Ένα VPN, ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, προσφέρει μια ασφαλή σήραγγα μεταξύ των συσκευών σας και του Διαδικτύου. Τα VPN βοηθούν να αλλάξετε την τοποθεσία σας, να διατηρήσετε την εμπιστευτικότητα σας, να βελτιώσετε την ασφάλειά σας και να ξεκλειδώσετε το περιεχόμενο λογοκρισίας.

Μια επέκταση VPN είναι μια πρόσθετη ενότητα που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε και να ελέγχετε μια υπηρεσία VPN μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Με το ExpressVPN, η επέκταση λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο για την εφαρμογή, προσφέροντας μερικές επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το Dark Mode.

Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome έχει ενσωματωμένο VPN ?

Όχι, το Chrome δεν έχει ενσωματωμένο VPN. Η χρήση του ExpressVPN στη συσκευή σας προστατεύει ολόκληρη την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της δραστηριότητάς σας στο Chrome, δίνοντάς σας πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία διακομιστών VPN, καθώς και καλύτερη εμπιστευτικότητα και ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Πώς να μάθω αν το VPN μου λειτουργεί με το Chrome ?

Ο ευκολότερος τρόπος να γνωρίζετε είναι να κάνετε αναζήτηση στο Google “What is IP” με και χωρίς ενεργοποιημένη σήραγγα VPN. Θα πρέπει να δείτε την αλλαγή της διεύθυνσης IP όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη επέκταση VPN για Chrome ?

Με τους διακομιστές που διανέμονται σε 94 χώρες, κρυπτογράφηση πρώτης τάξης και εξαιρετικά στρογγυλές ταχύτητες που προσφέρουν ελάχιστο buffer, το ExpressVPN είναι οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες επεκτάσεις VPN για το υπάρχον Chrome.

Μάθετε τι κάνει το ExpressVPN την καλύτερη υπηρεσία VPN.