Κατεβάστε το Chargemap – Voyage – Numériques, 3 δωρεάν εφαρμογές για να βρείτε ένα σταθμό φόρτισης για το ηλεκτρικό όχημά σας

3 δωρεάν εφαρμογές για να βρείτε ένα σταθμό φόρτισης για το ηλεκτρικό όχημά σας

Η εφαρμογή, η οποία προσομοιώνει τις διαδρομές, λαμβάνει υπόψη την αυτονομία του οχήματός σας σύμφωνα με διάφορα κριτήρια (μέση ταχύτητα, μεταφερόμενο βάρος κ.λπ.) και υποδεικνύει την υπόλοιπη αυτονομία που εκτιμάται σε διαφορετικά στάδια του ταξιδιού. Μπορείτε να γνωρίζετε αρκετά εύκολα τη γεωγραφική περιοχή όπου θα πρέπει να κάνετε μια στάση επαναφόρτισης. Αυτό απαιτεί την επιλογή του τερματικού επαναφόρτισης κοντά σε κάθε στάση που προτείνεται από την εφαρμογή για να αποκτήσετε την πλήρη διαδρομή που συνοδεύεται από τις λεπτομέρειες της κατανάλωσής σας.

Chargemap

Το CharGemap είναι μια δωρεάν εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας που υποδεικνύει τους σταθμούς φόρτισης για το ηλεκτρικό όχημά σας κοντά σας ή σε μια δεδομένη διαδρομή.

Περιγραφή

Έχετε ένα επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο και ανησυχείτε για τη διάσπαση του ταξιδιού σας ? Λήψη και εγκατάσταση της αναζήτησης δωρεάν σταθμών φόρτισης LoadMap. Διατίθεται σε smartphones και tablet iPhone και iPad, το σύστημα γεωγραφικής γραμμής σας λέει σε έναν διαδραστικό χάρτη, σταθμούς φόρτισης κοντά σας ή σε μια δεδομένη διαδρομή.

Η διεπαφή CharGemap παραμένει πολύ απλή και μεταφρασμένη σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών. Για τη Γαλλία, το λογισμικό βασίζεται σε επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης σχετικά με τους τερματικούς σταθμούς επαναφόρτισης της χώρας. Σημειώστε ότι η εφαρμογή παραθέτει περισσότερους από 166.000 ηλεκτρικούς σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά, για ορισμένες χώρες που δεν κάνουν αυτό το επίσημο έργο απογραφής, είναι χρήστες που υποδεικνύουν τη θέση των συνδετήρων.

Η χρήση της εφαρμογής είναι διαισθητική και πολύ εύκολη. Εξουσιοδότηση του LoadMap για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα γεωγραφικών σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να φιλτράρετε τα συστήματα συνδετήρων συμβατά με το όχημά σας. Για κάθε τερματικό, οι χρήστες μπορούν να συμβουλευτούν διαφορετικές πληροφορίες: τύποι υποδοχών, χρονοδιαγράμματα, μέσα πρόσβασης, δύναμη φόρτισης, κοινοτικές σημειώσεις και σχόλια, καθώς και φωτογραφίες που λαμβάνονται από τους χρήστες για να αναφέρουν ελάχιστα ορατά τερματικά για παράδειγμα. Επειδή το chargemap είναι επίσης μια κοινοτική εφαρμογή όπου οι χρήστες μπορούν να δώσουν τη γνώμη τους, να σχολιάσουν και να δώσουν πρόσθετες ενδείξεις για να βοηθήσουν άλλα μέλη της κοινότητας.

Πρόκειται να πάρετε το δρόμο και ψάχνετε για όλα τα τερματικά στο ταξίδι σας ? Το Chargemap είναι ακόμα εκεί για να σας βοηθήσει. Αναφέρετε την αναχώρησή σας και το επίπεδο φόρτισης, εισαγάγετε το σημείο άφιξής σας και φιλτράρετε τους τύπους τερματικών συμβατών με το αυτοκίνητό σας. Η δωρεάν εφαρμογή θα υπολογίσει τη διαδρομή έτσι ώστε να μην καταρρεύσει.

Σημειώστε ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με το σήμα ChargEmap Pass που σας επιτρέπει να πληρώσετε σε διάφορους τύπους τερματικών και προσφέροντας διαφορετικές συνδρομές ή τύπους πληρωμής. Επιπλέον, με την εφαρμογή chargemap, το κόστος και ο χρόνος επαναφόρτισης σε κάθε τερματικό λαμβάνονται υπόψη στη διαδρομή σας.

3 δωρεάν εφαρμογές για να βρείτε ένα σταθμό φόρτισης για το ηλεκτρικό όχημά σας

Αποφύγετε την ξηρή αποτυχία, βρίσκοντας εύκολα ένα σταθμό φόρτισης για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο.

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων το γνωρίζουν καλά, προτού προχωρήσετε σε μια αποχώρηση, είναι καλύτερο να σχεδιάσετε το ταξίδι σας εκ των προτέρων για να παράσχετε τις στάσεις επαναφόρτισης. Με χαμηλότερη αυτονομία και διαφορετική κατανάλωση θερμικού οχήματος, η μετάβαση στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν γίνεται χωρίς λίγες τρομορείς: η αυτονομία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη θερμότητα, τη φόρτωση αυτοκινήτου και την ταχύτητα, ενώ υπάρχουν αρκετές υποδοχές για να συνδέσετε το όχημά σας με ένα σταθμός ανεφοδιασμού.

Εάν είναι πολύ εύκολο να βρείτε μια αντλία καυσίμου, η εύρεση ενός σταθμού φόρτισης στη μέση του πουθενά δεν μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε εφιάλτη. Για να αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε ένα φορτηγό ρυμούλκησης λόγω μιας επίπεδης μπαταρίας, το συντακτικό προσωπικό έχει επιλέξει τρεις εφαρμογές για να βρείτε ένα σταθμό φόρτισης για το ηλεκτρικό όχημά σας.

1. Chargemap

Chargemap είναι η αναφορά για να βρείτε σταθμούς φόρτισης. Πραγματικός κύριος επιβήτορας στο θέμα, Chargemap Ήδη ισχυρίζεται πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες και περίπου 450.000 σταθμούς φόρτισης στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Αφού σας έχουν γεωγραφεί, η εφαρμογή εμφανίζει όλους τους σταθμούς φόρτισης που βρίσκονται κοντά και ταξινομούνται χρησιμοποιώντας έναν κώδικα χρώματος σύμφωνα με την ταχύτητα φόρτωσης τους. Κάθε σταθμός που αναφέρεται από την εφαρμογή διαθέτει λεπτομερείς πληροφορίες, όπως ώρες πρόσβασης. Λειτουργώντας χάρη στους χρήστες του, Chargemap Σας προσκαλεί επίσης να χρησιμοποιήσετε τον εαυτό σας δημοσιεύοντας φωτογραφίες και σχόλια σχετικά με τους σταθμούς φόρτισης που χρησιμοποιείτε ή ακόμα και με την προσθήκη νέων τερματικών.

Chargemap

Η εφαρμογή εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης και σας επιτρέπει να φιλτράρετε την αναζήτησή σας. Επομένως, μπορείτε να αναζητήσετε έναν ακροδέκτη φόρτωσης ανά τύπο σύνδεσης, ταχύτητα φόρτωσης, συμβατότητα με το δελτίο LoadMap, δωρεάν τερματικά, ανοικτά τερματικά 24/7, μόνο σε περιοχές αυτοκινητοδρόμων κ.λπ. Επιπλέον, η εφαρμογή γνωρίζει πώς να δημιουργήσει μια διαδρομή και σας προσφέρει να ανοίξετε τη συνήθη εφαρμογή GPS για να ξεκινήσετε πλοήγηση στο σημείο επαναφόρτισης.

Τελικά, Chargemap προσφέρει ένα σήμα πληρωμής συμβατό με την πλειοψηφία των τερματικών φόρτωσης στην Ευρώπη, χωρίς συνδρομή και που σας επιτρέπει να πληρώσετε μόνο αυτό που καταναλώνετε. Ένα λεπτομερές τιμολόγιο που συνοψίζει όλα τα ξαναγέμισά σας αποστέλλεται σε κάθε άκρο του μήνα. Θα σας κοστίσει περίπου είκοσι ευρώ για να το αποκτήσετε, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας.

Το +:
+ Αριθμός αναφερόμενων σημείων φόρτισης
+ Πληρότητα των παρεχόμενων πληροφοριών
+ Ευκολία στη χρήση
+ Δυνατότητα απόκτηση του σήματος πολλαπλών ειδών για να πληρώσετε τις επαναφορές σας

Ο – :
– Δεν είναι δυνατή η κράτηση
– υποχρέωση σύνδεσης για πρόσβαση στις τιμές

2. Παξιμάδι

Θυμόμαστε σχεδόν 440.000 δημόσιους σταθμούς σε όλο τον κόσμο, Παξιμάδι λειτουργεί επίσης χάρη σε ένα κοινοτικό σύστημα. Στα γεωγραφικά πλάτη μας, η εφαρμογή απαριθμεί τους σταθμούς φόρτισης των κύριων δικτύων και παρουσιάζεται ως επίσημος εντοπιστής των σταθμών φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα εκμεταλλεύονται. Είναι επίσης αυτή που λειτουργεί για να βρει τους κοντινούς σταθμούς φόρτισης μέσα στην εφαρμογή Myford Mobile.

Αφού σας έχει γεωγραφεί, Παξιμάδι Υποδεικνύει σε χάρτη όλους τους κοντινούς σταθμούς φόρτισης. Η υποστήριξη σε ένα από αυτά καθιστά δυνατή την απόκτηση βασικών πληροφοριών όπως το δίκτυο φόρτωσης ή ο τύπος του βύσματος. Εισάγοντας τις λεπτομέρειες, θα λάβετε την ακριβή διεύθυνση, τον λεπτομερή κατάλογο των προτεινόμενων υποδοχών, τις ώρες πρόσβασης, καθώς και τις συνθήκες που απαιτούνται για τη χρήση του (σήμα ειδικά για το δίκτυο, τον ιδιωτικό τερματικό, που προορίζεται για μέλη/πελάτες κ.λπ.Ουσία. Εάν όλοι οι σταθμοί δεν στεγάζονται στο ίδιο εμπορικό σήμα, ορισμένοι έχουν φωτογραφίες που δημοσιεύονται από άλλους χρήστες και μερικές φορές ακόμη και σχόλια, η εφαρμογή που επιτρέπει να “δείξει” για να υποδείξει την παρουσία σας και να δημοσιεύσει γνώμη.

Παξιμάδι

Κατά γνώσης, Παξιμάδι σας προσφέρει μόνο τους σταθμούς φόρτισης συμβατά με το όχημα που εισάγεται στην πρώτη χρήση. Ωστόσο, είναι δυνατό να ξεκινήσετε μια αναζήτηση τροποποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα που προσφέρονται στην εφαρμογή. Τέλος, ένας προγραμματιστής ταξιδιού ενσωματώνεται στην εφαρμογή για να σας βοηθήσει να βρείτε πιο εύκολα ένα σταθμό φόρτισης συμβατό με το όχημά σας σε μια καθορισμένη διαδρομή.

Το +:
+ Αριθμός σταθμών που απαριθμούνται
+ Όρια φιλτράρισμα με συμβατότητα με το όχημά σας
+ Δυνατότητα προγραμματισμού ενός ταξιδιού

Ο – :
– Δεν είναι δυνατή η κράτηση
– υποχρεωμένος να συνδεθεί για να δημιουργήσει ένα ταξίδι

3. Επόμενο φορτίο

Διεκδικώντας περισσότερα από 200.000 σημεία χρέωσης για ηλεκτρικά οχήματα παγκοσμίως, Επόμενο φορτίο παραθέτει τόσο τους τερματικούς σταθμούς δημόσιας επαναφόρτισης, αλλά και τα τερματικά του δικού τους δικτύου. Προς το παρόν είναι πολύ περιορισμένο στη Γαλλία, το δίκτυο επαναφόρτισης Επόμενο φορτίο είναι ωστόσο καλύτερα αναπτυγμένη σε γειτονικές χώρες και επιτρέπει την πληρωμή απευθείας από το smartphone.

Σχετικά με τη θέση των δημόσιων σταθμών φόρτισης, Επόμενο φορτίο Εμφανίζει τα απευθείας σε μια κάρτα ή σε μια κάρτα ανάμιξης και λίστα διπλής οθόνης. Οι ακροδέκτες που αναφέρονται ταξινομούνται χρησιμοποιώντας έναν κώδικα χρώματος που υποδεικνύει την κατάστασή τους: πράσινο όταν είναι ελεύθεροι, πορτοκαλί όταν κατειλημμένοι, καφέ σε συντήρηση, μοβ όταν εγκαθίσταται ένας σταθμός φόρτισης και μπλε όταν

Επόμενο φορτίο

Η κατάσταση είναι άγνωστη.

Για καθένα από τους ακροδέκτες που αναφέρονται, η εφαρμογή υποδεικνύει την ταχύτητα φόρτωσης, τους τύπους των συνδετήρων που χρησιμοποιούνται, τις ώρες πρόσβασης, την ακριβή διεύθυνση καθώς και τυχόν σχόλια άλλων χρηστών. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια διαδρομή προς το σταθμό φόρτισης της επιλογής σας από τη συνήθη εφαρμογή GPS σας. Προτείνει επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα σύμφωνα με διάφορα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας φορτίου και του τύπου της υποδοχής που προσφέρεται.

Η εφαρμογή, η οποία προσομοιώνει τις διαδρομές, λαμβάνει υπόψη την αυτονομία του οχήματός σας σύμφωνα με διάφορα κριτήρια (μέση ταχύτητα, μεταφερόμενο βάρος κ.λπ.) και υποδεικνύει την υπόλοιπη αυτονομία που εκτιμάται σε διαφορετικά στάδια του ταξιδιού. Μπορείτε να γνωρίζετε αρκετά εύκολα τη γεωγραφική περιοχή όπου θα πρέπει να κάνετε μια στάση επαναφόρτισης. Αυτό απαιτεί την επιλογή του τερματικού επαναφόρτισης κοντά σε κάθε στάση που προτείνεται από την εφαρμογή για να αποκτήσετε την πλήρη διαδρομή που συνοδεύεται από τις λεπτομέρειες της κατανάλωσής σας.

Μόνο σκιά στο διοικητικό συμβούλιο, εάν οι διαδρομές μπορούν να αποθηκευτούν και να εξαχθούν, Επόμενο φορτίο δεν τους επιτρέπει να τα ανοίξουν στο σύνολό τους σε μια εφαρμογή GPS με καθοδήγηση όπως οι Χάρτες Google ή Waze.
Το +:
+ Αριθμός δημόσιων τερματικών που απαριθμούνται
+ Δυνατότητα προσομοίωσης διαδρομών με εκτίμηση της αυτονομίας σύμφωνα με διάφορα κριτήρια
+ Δυνατότητα προγραμματισμού μιας πλήρους διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων των στάσεων χρέωσης

Ο – :

– Λίγες πληροφορίες για τους τερματικούς σταθμούς για έλλειψη χρηστών
– Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της διαδρομής που δημιουργείται από την εφαρμογή σε μια πραγματική εφαρμογή GPS