Λος Άντζελες, Καλιφόρνια Πληροφορίες Vé Σταθμός φόρτισης, Σταθμός φόρτισης: Βρείτε ένα τερματικό γύρω μου

Οι συνολικοί τερματικοί σταθμοί επαναπλήρωσης συνολικών υπηρεσιών

Ηλεκτρικά φορτηγά ή οχήματα που λειτουργούν σε υδρογόνο (επίπεδα CO2 < 20g/km) de plus de 60 000€

Λος Άντζελες, Καλιφόρνια Πληροφορίες Επαναφόρτητες Τελικά για εμπειρία

Υπάρχουν 4143 δημόσιοι σταθμοί φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα (Επίπεδο 2 και Επίπεδο 3) σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων από το Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες . Το 93% των σταθμών φόρτισης είναι τα ακροδέκτες επιπέδου 2 και 17%.

Το εργοστάσιο ονείρου, που ονομάζεται επίσης Λος Άντζελες (Καλιφόρνια), είναι μια πόλη που καταλαμβάνεται από πλήθος 18 εκατομμυρίων πολιτών. Αυτή η πόλη όπου βρίσκεται το εμβληματικό πνεύμα της δυτικής ακτής, αποτελείται από 88 πράσινες περιοχές, όπως το Beverly Hills, το Χόλιγουντ, καθώς και η Santa Monica, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Λος Άντζελες είναι γεμάτο ενέργεια και οδική κυκλοφορία. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε τη Disneyland κοντά που προσελκύει κύματα οικογενειών στις διακοπές.

Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε μια τέτοια ανθοδέσμη. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη διαδραστική κάρτα ChargeHub που διατίθεται στην εφαρμογή iOS και Android για να οργανώσετε τη διαμονή σας στο Λος Άντζελες καλά.

Έχοντας μια τεράστια κοινότητα κυμάτων με τα κύματα της Hermosa Beach, την παραλία του Μανχάταν, την παραλία Redondo και την Torrance Beach, το Διεθνές Φεστιβάλ Surf πραγματοποιείται στο Λος Άντζελες. Υπάρχουν σταθμοί φόρτισης επιπέδου 2 και σταθμοί φόρτισης επιπέδου 3 που συνορεύουν με όλες αυτές τις παραλίες και διανέμονται μέσω της πόλης. Το bodybuilding και το τζόκινγκ είναι επίσης πολύ δημοφιλείς δραστηριότητες στη διάσημη παραλία της Βενετίας.

Οι τερματικοί σταθμοί επαναφόρτισης δικτύων που βρέθηκαν στο Λος Άντζελες, μεταξύ άλλων αναβοσβήνουν, Greenlots, Tesla, Charge Poild ή Semacharge, είναι άφθονα στους Beverly Hills του Χόλιγουντ, την οικονομική περιοχή και τρέχουν κατά μήκος των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων που διασχίζουν την πόλη. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα δίκτυα φόρτισης (λειτουργία, συνδρομή, κόστος φόρτισης), στην ενότητα δικτύου μας.

Το 2016, το Λος Άντζελες καταγράφηκε μεταξύ των δέκα πιο υποσχόμενων πόλεων για ηλεκτρικά οχήματα. Την ίδια χρονιά, ο δήμος αντικατέστησε 7.242 χιλιόμετρα λαμπτήρων με λαμπτήρες.μι.μεγάλο. Για το σκοπό αυτό, οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής μπορούν να χρησιμοποιήσουν εξοικονόμηση ενέργειας για την παροχή περισσότερων από 100 τερματικών επαναφόρτισης. Στην πραγματικότητα, 30 από αυτά τα τερματικά που χρησιμοποιούν ενεργειακό πλεόνασμα εγκαταστάθηκαν το 2016.

Έχοντας τον Éric Garcetti ως δήμαρχο της πόλης το 2015, ανυπόμονο να δει την κοινότητα να εξελίσσεται και ιδιοκτήτης ενός ηλεκτρικού οχήματος, η πόλη δεσμεύτηκε να εγκαταστήσει 1.000 νέους σταθμούς φόρτισης πριν από το 2017. Ακριβώς, η Αστυνομική Υπηρεσία του Λος Άντζελες (LAPD) πρόσθεσε 100 BMW I3 Electric στο στόλο της το 2016. Ημερομηνία του σήμερα, οι σταθμοί φόρτισης επιπέδου 2 και σταθμοί φόρτισης επιπέδου 3 εγκαθίστανται σε ακτίνα 15 χλμ. Από το Λος Άντζελες και άλλοι θα ακολουθήσουν.

Οι συνολικοί τερματικοί σταθμοί επαναπλήρωσης συνολικών υπηρεσιών

Ψάχνετε για ένα πρατήριο καυσίμων για να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό όχημά σας ? Η διαδραστική μας κάρτα σάς επιτρέπει να εμφανίζετε όλους τους σταθμούς που βρίσκονται στη διαδρομή σας. Προκειμένου να διευκολυνθεί η καθημερινή χρήση ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων, διατηρώντας ταυτόχρονα το ενδιαφέρον που προκαλούν το ευρύ κοινό μακροπρόθεσμα, εργαζόμαστε μέρα με τη μέρα για να αυξήσουμε τον αριθμό των σταθμών φόρτισης που διατίθενται στην επικράτεια.

Σε αυτοκινητόδρομους και υψηλούς δρόμους: Μέχρι το τέλος του 2023, 150 τοποθεσίες θα είναι εξοπλισμένοι με σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος, με μέσο όρο 8,2 σημεία επαναφόρτισης ανά τοποθεσία.

Βρείτε ένα παράδειγμα εγκατάστασης ηλεκτρικών ακροδεκτών σε ένα σταθμό υπηρεσιών Totaler:

Totalnergies – Electric Terminals HPC Orléans Gidy

Η Totalnergies προβλέπει την εγκατάσταση 1.000 σταθμών φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το Totalnergies διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο σταθμών εξυπηρέτησης στη γαλλική επικράτεια και στην Ευρώπη, ειδικά κοντά στους αυτοκινητόδρομους. Η εταιρεία σκοπεύει να αναπτύξει το φάσμα των διαθέσιμων υπηρεσιών στο σταθμό, ιδίως αυξάνοντας τον αριθμό των τερματικών επαναφόρτισης που διατίθενται στους οδηγούς ηλεκτρικών ή υβριδικών οχημάτων.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ένας τρόπος μεταφοράς γεμάτο μέλλον

ηλεκτρομορφία

Το αίτημα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν πρέπει να αποδυναμωθεί τα επόμενα χρόνια και η εγκατάσταση ηλεκτρικών σταθμών φόρτισης θα προχωρήσει ταυτόχρονα. Η κυβέρνηση δείχνει ότι ο αριθμός των εγγραφών το 2018 ήταν 31 ετών.059 και αντιπροσώπευε το 1,4% της αγοράς αυτοκινήτων, υπολογίσαμε 162.106 Εγγραφές (9,8% της αγοράς αυτοκινήτων) στα τέλη του 2021. Ένα αρχείο που πρέπει να υπερβεί ευρέως στο τέλος του έτους, δεδομένου ότι καταγράφηκε 140.965 Εγγραφές ηλεκτρικών οχημάτων (12,7% της αγοράς αυτοκινήτων) από την 1η Ιανουαρίου 2022 έναντι 106.945 μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Η υποστήριξη που παρέχεται από την κυβέρνηση σε νοικοκυριά που επιθυμούν να επενδύσουν σε πιο φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα θα πρέπει να βοηθήσουν στη διατήρηση του ενδιαφέροντος για τα οχήματα λιγότερο ρυπογόνο με την πάροδο του χρόνου. Ένα οικολογικό μπόνους έχει πράγματι χορηγηθεί για την αγορά ηλεκτρικών ή υβριδικών οχημάτων.

Εξέλιξη του οικολογικού μπόνους

Από την 1η Ιουλίου 2021 έως τις 30 Ιουνίου 2022

Από την 1η Ιουλίου 2022

Ηλεκτρικά οχήματα (επίπεδα CO2 < 20g/km) de moins de 45 000 €

Το 27 % της τιμής καλύφθηκε στα 6.000 €

Το 27 % της τιμής καλύφθηκε στα € 5.000

Το 27 % της τιμής καλύφθηκε στα 4.000 €

Το 27 % της τιμής καλύφθηκε στις € 3.000

Ηλεκτρικά οχήματα (επίπεδα CO2 < 20g/km) de 45 000 € à 60 000 €

Ηλεκτρικά φορτηγά ή οχήματα που λειτουργούν σε υδρογόνο (επίπεδα CO2 < 20g/km) de plus de 60 000€

Επαναφορτιζόμενο υβριδικό όχημα (ρυθμός CO2 μεταξύ 21 και 50g/km) μέγιστης € 50.000 και αυτονομίας> 50 χλμ