Επιλογή των 11 καλύτερων πωλήσεων προϊόντων στο Aliexpress!, Κατάταξη: Τα καλύτερα προϊόντα που πωλούνται στο Aliexpress το 2023

Mega Ranking: Τα καλύτερα προϊόντα που πωλούν στο Aliexpress (και ο λόγος για την επιτυχία τους)

Contents

Πιθανότατα δεν ήξερες πόσο οι φυσικές περούκες μαλλιών είναι ακριβές μέχρι να χρειαστεί να αγοράσετε ένα ..

Οι καλύτερες πωλήσεις AliexPress: Top 11 προϊόντα που χτυπούν επί του παρόντος !

Καλύτερες πωλήσεις AliexPress: Top 11 προϊόντα που συνδέονται τώρα!

Το Aliexpress παραμένει ένας από τους προμηθευτές προτίμησης για όλους τους εισαγωγείς και τους χρήστες του Διαδικτύου που αναζητούν καλές προσφορές και παραγγελίες χαμηλού κόστους.

Αλλά ποια είναι τα προϊόντα που πωλούν τα περισσότερα αυτή τη στιγμή ? Ακολουθεί μια επισκόπηση, με θέμα, ότι οι πελάτες της Aliexpress αγοράζουν περισσότερο για να σας εμπνεύσουν στην έρευνά σας για κερδοφόρα προϊόντα.

Αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας

Το 2021, στο Alibaba και το Aliexpress, τα ηλεκτρονικά προϊόντα καταναλωτικής συνιστούν την πιο δημοφιλή κατηγορία. Ως απόδειξη, καταλαμβάνουν το 30 % της αγοράς.

Για να βρείτε τους καλύτερους προμηθευτές και ποιοτικά προϊόντα, Μπορείτε να ανατρέξετε στις κορυφαίες πωλήσεις φιλτράρισμα της αναζήτησής σας: Κάντε κλικ στα φίλτρα, στη συνέχεια, για παράδειγμα τουλάχιστον 4 αστέρια.

Δώστε επίσης προσοχή στον αριθμό των αναθεωρήσεων και των παραγγελιών στη σελίδα πώλησης του επιθυμητού προϊόντος. Όσο περισσότερο έχει πωληθεί το άρθρο και η συναλλαγή σχολίασε, τόσο πιο σημαντική είναι η αξιοπιστία του πωλητή. Επίσης, ορισμένοι πελάτες προσθέτουν φωτογραφίες στα σχόλιά τους και έτσι μπορείτε να συνειδητοποιήσετε το προϊόν.

Για να μάθετε όλες τις συμβουλές και να βρείτε ποιοτικά προϊόντα που είναι δημοφιλή με την ποιότητα, ανακαλύψτε σε αυτό το άρθρο πώς να βρείτε έναν καλό προμηθευτή στο Aliexpress.

Κοχύλια smartphone

Δεδομένης της υψηλής τιμής των smartphones, συνιστάται έντονα να τα προστατεύσετε χρησιμοποιώντας ένα κέλυφος. Ωστόσο, σε αυτόν τον τομέα, οι ασιατικοί κατασκευαστές δεν στερούνται επιλογής ! Ο κατάλογος αυτών των προϊόντων είναι τεράστιος, όπως ο αριθμός των εμπορικών σημάτων και των πωλητών.

Τα κελύφη smartphone είναι από τα καλύτερα προϊόντα που πωλούν το aliexpress. Υπάρχει κάτι για όλους, όλες τις μορφές φορητού υπολογιστή και όλες τις επιθυμίες !

Ότι η αναζήτησή σας για αγορά είναι σε ένα κέλυφος για το iPhone σας, το Samsung ή το Xiaomi σας, θα βρείτε αναγκαστικά την ευτυχία σας !

Ψάχνετε για ένα κέλυφος που δεν μοιάζει με κανένα άλλο ? Στο Aliexpress, βρίσκεστε στο σωστό μέρος ! United ή με μοτίβα, εκτροπή μορφών καθημερινών αντικειμένων ή με αυτιά κουνελιού ή panda, τα κελύφη τηλεφώνου είναι ένας καλύτερος πωλητής παγκοσμίως !

Θα βρείτε αναγκαστικά τον προμηθευτή σας για το ηλεκτρονικό εμπόριο Dropizi.

Shell smartphone-aliexpress

Ένα από τα πιο διατεταγμένα κελύφη είναι αναμφισβήτητα το διαφανές κέλυφος

Γυαλί με ταχύτητα smartphone

Το γυαλί που είναι εμποτισμένο για smartphones είναι ένα από τα πιο δημοφιλή άρθρα για το Alibaba και το Aliexpress.

Γιατί είναι τόσο αναγνωρισμένο από τους αγοραστές στο Διαδίκτυο ? Λόγω της ασυναγώνιστης τιμής του σε αυτές τις πλατφόρμες.

Στα παραδοσιακά καταστήματα, το υγρό γυαλί για την προστασία των οθονών LED ή άλλων smartphones πωλείται περίπου € 10, γεγονός που αφήνει ένα καλό περιθώριο δικαιούχου στον έμπορο.

Στο Aliexpress, οι τιμές είναι ασύγκριτες. Ο αριθμός 1 έως 2 € μόνο για μια ποικιλία τεσσάρων τεμαχίων γυαλιού !

Με αυτό το ρυθμό, οι χρήστες του Διαδικτύου είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι να περιμένουν τρεις εβδομάδες για να λάβουν την προστασία της οθόνης τους !

Ένα προϊόν που θα πωλούσε πολύ καλά στο κατάστημα Dropshipping Dropizi. Εάν επιλέξετε την πώληση αυτού του τύπου αντικειμένου, προσέξτε για μεθόδους αποστολής και παράδοσης.

Φέρτε την επιλογή σας σε έναν προμηθευτή προσεκτικά επιλεγμένο για να βεβαιωθείτε ότι τα παράθυρά σας θα φτάσουν σε ένα κομμάτι παγκοσμίως !

Συνδεδεμένα ρολόγια

Είναι ένα προϊόν ως αισθητικό όπως είναι πρακτικό, το οποίο είναι πλέον πολύ μοντέρνο στο Aliexpress. Επιπλέον, η τάση μετατρέπεται με μεγαλύτερη ακρίβεια σε συνδεδεμένα ρολόγια.

Δερμάτινη, σιλικόνη, οθόνη LED ή σε αθλητική έκδοση, είναι άμεσα συνδεδεμένο με το smartphone και εμφανίζει όλα τα είδη έξυπνων δεδομένων.

Ενώ ορισμένοι προμηθευτές aliexpress πωλούν ρολόγια στο σύνολό τους, άλλοι, από την άλλη πλευρά, ειδικεύονται σε πρόσθετα μέρη, όπως εναλλάξιμα βραχιόλια, για να ταιριάζουν σύμφωνα με τα ρούχα σας.

Οι καλύτεροι πωλητές θα πουλήσουν τόσο τα ρολόγια όσο και τα εναλλάξιμα εξαρτήματα για να διαφοροποιήσουν την προσφορά τους, μην διστάσετε να τους ζητήσετε αποσπάσματα και γνώμη τους προκειμένου να ορατότητας της μελλοντικής προσφοράς σας.

Connecte-Conne-Connexpress

Το σύμπαν Xiaomi

Εκτός αυτού, τα συνδεδεμένα ρολόγια δεν είναι τα μόνα προϊόντα για να απολαύσετε πρόσθετα μέρη. Τα έξυπνα smartphones και οι προμηθευτές των συνδεδεμένων προϊόντων βασίζονται σαφώς σε αυτή την τάση, όπως και οι μεταπωλητές Aliexpress. Ως εκ τούτου, η Xiaomi προσφέρει μια ολόκληρη συλλογή από μοντέρνα ή συνδεδεμένα άρθρα.

Στο Aliexpress, οι τελευταίοι δεν λείπουν, πηγαίνοντας από Η απλή θήκη smartphone με καθαριστικό κινητού τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένου του αθλητικού περιβραχιόνου ή του φορτιστή. Στο Aliexpress, βρείτε όλα τα είδη gadgets για να ταιριάζουν με το ασιατικό κινητό σας τηλέφωνο…

Η άνοιξη είναι αργή να έρθει και εξακολουθείτε να είστε κρύα στα χέρια σας ? Με το Aliexpress, χωρίς πρόβλημα: Βρείτε ζεστά, αδιάβροχα και γάντια αφής για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας χωρίς να αντιμετωπίζετε θερμοκρασίες κατάψυξης !

Ασύρματα κράνη

Τα ακουστικά Bluetooth ή τα ασύρματα κράνη είναι επίσης δημοφιλή στο Aliexpress ! Αυτά τα πολύ δημοφιλή προϊόντα είναι εναλλακτικές λύσεις για πολύ διάσημο Apple AirPod, στο οποίο η μάρκα Big Apple γίνεται ένα σημαντικό περιθώριο.

Μέχρι σήμερα, ακόμη και αν τα κράνη ακρόασης έχουν πέσει ελαφρώς σε δημοτικότητα υπέρ των ασύρματων ακουστικών, εξακολουθούν να παραμένουν ένα από τα ναυαρχικά προϊόντα της Aliexpress.

Επί του παρόντος, Τα ασύρματα ακουστικά είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα που πωλούν στην Κίνα. Τα φθηνότερα από αυτά κοστίζουν περίπου 2 έως 4 €.

Για ακουστικά καλής ποιότητας, μετράει μάλλον δεκαπέντε ευρώ, τα οποία παραμένουν πολύ χαμηλή τιμή σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα που προσφέρονται σε παραδοσιακά γαλλικά καταστήματα.

Διατίθεται σε πολλά χρώματα, αδιάβροχο … υπάρχει κάτι για όλους και όλες τις ανάγκες ! Επίσης, δεν υπάρχει έλλειψη χρωμάτων και σχημάτων. Μια σοφή αγορά και ένα περιθώριο εύκολα κατασκευασμένο σε αυτό το είδος προϊόντος, μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τους πελάτες σας και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα !

Μοντέρνα προϊόντα

Το υπόλοιπο 70 % των πωλήσεων που πραγματοποιούνται στο Aliexpress αφορούν μια ολόκληρη δέσμη άλλων κατηγοριών στις οποίες εξελίσσονται συνεχώς οι τάσεις. Ας κάνουμε λοιπόν μια γρήγορη επισκόπηση των κερδοφορικών προϊόντων της στιγμής.

Ρούχα, διακόσμηση, σπίτι, ομορφιά, αθλητισμός, ευημερία … αυτά τα προϊόντα μπορεί να σας εξυπηρετήσουν για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα dropshipping και να σας κάνουν να πάρετε την επάνω σκηνή της επιχείρησής σας !

Ημι-μόνιμα βερνίκια

Στο Aliexpress και το Alibaba, τα προϊόντα τέχνης νυχιών, κατανοούν την “τέχνη των νυχιών”, είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο τμήμα. Ιδιαίτερα φθηνό και πωλείται σε τεράστιες ποσότητες σε αυτές τις πλατφόρμες, σας επιτρέπουν να διακοσμήσετε τα δάχτυλά τους όλων των ειδών χρωμάτων και φαντασιών.

Τα ημι-μόνιμα βερνίκια και όλες οι ειδικές συσκευές βρίσκονται στην κορυφή της έρευνας από τη λίστα Aliexpress. Τα βερνίκια είναι διαθέσιμα σε πολλές αποχρώσεις, για όλες τις επιθυμίες.

Πολύ ανθεκτικό, στεγνώνουν σε χρόνο ρεκόρ και υπόσχονται μια άψογη στολή για πολλές ημέρες. Καλύτερα ακόμα: Αύγεια σε κάθε είδους λάμψη ή μικρά μαργαριτάρια, αρκετά για να δώσουν ελεύθερη επιτυχία στη δημιουργικότητά σας !

Το κατάστημά σας θα είναι σε θέση να διαφοροποιήσει προσφέροντας συλλογές χρωμάτων ή εργαλείων για άτομα ή επαγγελματίες, οι πελάτες αναζητούν πάντα νέα προϊόντα σε χαμηλές τιμές !

Vernis-semi-permanent-aliexpress

Multi -Ranks

Πολύ δημοφιλές στους καταναλωτές που πυροβόλησαν στη μόδα, τα περιδέραια είναι από τις καλύτερες πωλήσεις στο Aliexpress.

Εκτός αυτού, ξέρετε ποιες είναι οι τάσεις της στιγμής ? Σε ένα μποέμικο στυλ και ψευδώς χαλαρά, Vogue συλλογές όλο και πιο ευχάριστα plebisé ένα συγκεκριμένο προϊόν: το κολιέ πολλαπλών διαδρομών.

Χρυσό ή ασήμι, συγκεντρώνοντας όλα τα μικρά γοητεία και μενταγιόν, αυτά τα κοσμήματα ήταν ιδιαίτερα ο άνεμος στην πρύμνη τους για αρκετές εποχές και δεν σταματούν να συμμετέχουν στην κορυφαία έρευνα Google !

Πριν τοποθετήσετε τις παραγγελίες σας με έναν προμηθευτή, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τις απόψεις και τις φωτογραφίες των πελατών στο κάτω μέρος της σελίδας ή του φύλλου προϊόντων για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα και να γνωρίσετε τις μεθόδους παράδοσης.

Μικρές μοντέρνες τσάντες

Πείτε αντίο σε μεγάλες, ογκώδεις τσάντες και στις οποίες δεν μπορείτε πλέον να βρείτε το keychain σας.

Για το καλοκαίρι του 2021, Η τάση είναι με μικρές ρετρό και συμπαγείς τσάντες. Υπάρχουν σε πολλές σελίδες στο Aliexpress σε όλα τα πιθανά χρώματα.

Στον ιμάντα ώμου, σε δέρμα απομίμησης, ύφασμα ή διακοσμημένο με μια αλυσίδα, οι μικρές μοντέρνες τσάντες από το Aliexpress θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα πραγματικό dressing room, για να ταιριάζει με τα ρούχα σας ! Οι καταναλωτές το λατρεύουν και η έρευνα στο Google εκρήγνυται !

Sac-a-main-aliexpress

Τα χαλαρά ρούχα των ανδρών

Είναι άμεση συνέπεια του σταδίου “περιορισμού” του έτους 2020 ? Σε κάθε περίπτωση, οι πωλήσεις χαλαρών ενδυμάτων αυξήθηκαν σημαντικά τους τελευταίους μήνες, ειδικά για τον άνδρα πελάτη.

Να είσαι άνετος και να νιώθεις καλά στα πάνινα παπούτσια τους, Πολλοί από αυτούς τους κύριους ρωγμές για τα φορτηγά !

Και πάλι, τα χρώματα είναι πολυάριθμα και οι τιμές που εμφανίζονται στο Aliexpress αψηφούν όλους τους ανταγωνισμό ! Είτε πρόκειται για ένα φουσκωτό φουσκωτό είτε για σακάκι τζόκινγκ, τα αρσενικά χαλαρά ρούχα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες σε ιστότοπους πωλήσεων στο διαδίκτυο.

Επίσης, εστιάζοντας στο έτοιμο για άνδρες, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα Dropizi θα είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει από το παιχνίδι παρά με γυναικεία προϊόντα. Υπάρχουν λιγότεροι ιστότοποι, ώστε το SEO σας στο Google να είναι σε κλικ !

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ

Εάν τα προϊόντα Nails εκτιμούν πολύ στους ιστότοπους, οι πελάτες φαίνονται επίσης πολύ συνδεδεμένα με τα προϊόντα μαλλιών.

Απόδειξη, Τα αντικείμενα για τα μαλλιά είναι πολύ δημοφιλή. Μπαρ, darlings, πολύχρωμες πένσες ή προσκέφαλο, υπάρχει κάτι για όλους, για νέους και ηλικιωμένους.

Καλύτερα ακόμα: Ορισμένα μέρη είναι πιο πρωτότυπα, όπως έγχρωμες επεκτάσεις μαλλιών ή casual -skaped postings. Μια τάση μόδας για το καλοκαίρι !

Meches-coiffure-aliexpress

Παιχνίδια για όλους

Τέλος, επειδή το aliexpress δεν είναι μόνο ένα χρυσωρυχείο για ενήλικες, είναι επίσης μια ιδανική πλατφόρμα για να βρείτε όλα τα είδη παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια για τους νέους και τους ηλικιωμένους δεν λείπουν και τα άρθρα αναψυχής δεν σταματούν ποτέ να μιλάνε για το Aliexpress και το Alibaba !

Μεταξύ των πιο δημοφιλών προϊόντων: εκπαιδευτικά παιχνίδια, δώρα διασκέδασης ή δημιουργικά χόμπι. Το Aliexpress είναι ένας από τους χώρους αναφοράς για να βρει όλα τα είδη επαγγελμάτων για τα παιδιά του χωρίς να σπάσει την τράπεζα.

Επομένως, Οι πωλήσεις των παιχνιδιών εκρήγνυνται, είτε παπλώματα, αξεσουάρ για την ανακούφιση του στρες, των παιχνιδιών Montessori ή των παραδοσιακών κούκλων και των σετ dinet.

Εκτός από τα εμπορικά σήματα για το σπίτι και τα ηλεκτρονικά, τα ρούχα παραμένουν επίσης πολύ πωλημένα αντικείμενα στο Aliexpress. Ιδιαίτερα φθηνό, το τελευταίο απευθύνεται σε όλα τα είδη ακροατηρίων, είτε πρόκειται για άτομα που επιθυμούν να κάνουν καλές προσφορές, όπως οι μεταπωλητές που επιθυμούν να τροφοδοτήσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα για να κάνουν dropshipping στην καλύτερη τιμή και να απελευθερωθούν ένα άνετο περιθώριο.

Εάν η περιπέτεια σας δελεάσει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τους καλύτερους προμηθευτές, να δείξετε σοβαρή και ανταπόκριση και στη συνέχεια να ξεκινήσετε με την πλατφόρμα Dropizi.

Προσφέροντας προϊόντα ποιότητας σε ανταγωνιστική τιμή με μια γρήγορη αποστολή, βάζετε όλες τις πιθανότητες στο πλευρό σας για να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας από τον ανταγωνισμό και να διατηρήσετε τον τελικό σας πελάτη.

Δημιουργήστε το κατάστημα Dropshipping με Dropizi

Julie Sansonetti

Julie Sansonetti είναι ο συντάκτης αυτού του άρθρου

Η Julie είναι ειδικός στο περιεχόμενο ιστού στο Dropizi. Παθιασμένος με το Digital, εκτελεί ενεργό ρολόι στον τομέα και δημοσιεύει σε αυτό το blog συμβουλές, νέα και τα τελευταία της ευρήματα ιστού.

Mega Ranking: Τα καλύτερα προϊόντα που πωλούν στο Aliexpress (και ο λόγος για την επιτυχία τους)

Καθώς είναι συχνά εύκολο να χαθείτε ανάμεσα σε τόσα πολλά προϊόντα στο AliexPress, σας προσφέρουμε σήμερα μια τεράστια κατάταξη των καλύτερων αντικειμένων σε αυτόν τον κινεζικό γίγαντα.

Επιπλέον, εξηγούμε τον λόγο για την επιτυχία καθενός από αυτά τα προϊόντα.

 • 1 Ηλεκτρονικά
 • 2 Υγεία και Ομορφιά
 • 3 μικρές οικιακές συσκευές
 • 4 κοσμήματα και αξεσουάρ
 • 5 μόδα για γυναίκες
 • 6 παιδική μόδα
 • 7 μόδα για άνδρες
 • 8 τσάντες και παπούτσια
 • 9 κινητήρα
 • 10 αθλητικά

Ηλεκτρονικός

Ακουστικά

Βρείτε τα κάνοντας κλικ σε αυτήν την έρευνα.

Αυτές οι συσκευές είναι απαραίτητες για την καθημερινή μας ζωή και γνωρίζετε ότι ποτέ δεν πονάει να έχει ένα ζευγάρι στο συρτάρι για αυτό που μπορεί να προκύψει.

Λοιπόν, στο Aliexpress, έχετε ένα άπειρο επιλογών: ασύρματα ακουστικά για λίγο πάνω από 4 $, με πιο καθιερωμένες μάρκες όπως η Apple ή η Samsung, με πολύ καλές εκπτώσεις.

Καλώδια για κινητά τηλέφωνα

Βρείτε όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας κάνοντας κλικ σε αυτήν την έρευνα.

Ένα άλλο βασικό στοιχείο στη ζωή μας είναι τα καλώδια φορτίου για το smartphone ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Μπορούν πάντα να μας σώσουν από ένα απροσδόκητο, και είναι αρκετά φθηνά ώστε να μπορούμε να έχουμε πολλά στο σπίτι, στη δουλειά ή στο αυτοκίνητο.

Επιπλέον, ρεαλιστικά, διαρκούν εφ ‘όσον αυτά της αρχικής μάρκας όπως κάθε συμβατό καλώδιο, ειδικά αν μιλάμε για την Apple.

Και στο Aliexpress έχετε καλώδια όλων των τύπων: για Android, iOS, πολύ μακρύ, γρήγορο φορτίο (επιτρέποντας να επαναφορτίσετε το 50% της μπαταρίας σας σε μόλις μισή ώρα), διαφορετικά χρώματα και υλικά ..

Συνδεδεμένα ρολόγια

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι τα συνδεδεμένα ρολόγια ως άρθρο πολυτελείας, ακόμη και αν δεν συμβαίνει ακριβώς: στο Aliexpress, έχετε πολύ φτηνά συνδεδεμένα ρολόγια (πολλές από τις καλύτερες πωλήσεις δεν φτάνουν καν 20 $) που περιλαμβάνουν τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά του Premium Μάρκες: Δίνουν το χρόνο, σας επιτρέπουν να ελέγχετε τις παραμέτρους υγείας, να λάβετε ειδοποιήσεις, να σας βοηθήσουν στην πρακτική του αθλητισμού ..

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτό, μπορείτε να συμβουλευτείτε το άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες κινεζικές μάρκες στο Smartwatch στο Aliexpress.

Smartphones

Τα smartphones aliexpress είναι μπεστ σέλερ για διάφορους λόγους:

 • Προσφέρει μάρκες χαμηλής ποιότητας: Xiaomi, Poco, OnePlus, Realme, Huawei, μαύρος καρχαρίας…
 • Κάθε μέρα, έχετε χιλιάδες αντικείμενα: Εάν έχετε χάσει το τηλέφωνό σας στο Aliexpress, θα βρείτε πάντα ένα σε καλή τιμή.
 • Κουπόνια και κωδικούς μείωσης για περαιτέρω μείωση της αγοράς σας: Έχετε βρει μια καλή συμφωνία ? Ελέγξτε εάν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα κουπόνι καταστήματος ή έναν κωδικό έκπτωσης και να το πάρετε χωρίς να το σκεφτείτε.
 • Αποστολή από την Ευρωπαϊκή Ένωση: Αγοράστε n τηλέφωνο και δεν ξέρετε πότε θα συμβεί, σκεφτείτε πια ! Τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα στο Aliexpress αποστέλλονται από αποθήκες στην Ευρώπη.

Αν το σκεφτείτε ξανά, εξηγούμε σε αυτό το άρθρο όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα τηλέφωνο στο Aliexpress.

Περιπτώσεις έξυπνων τηλεφώνων

Στο AliexPress, έχετε όλες τις περιπτώσεις που μπορείτε να φανταστείτε και, πάνω απ ‘όλα, για όλα τα μοντέλα κινητής τηλεφωνίας που έγιναν ποτέ.

Ξέρετε γιατί όλοι επιλέξουν αυτήν την πλατφόρμα για να αγοράσουν τις περιπτώσεις τους ?

Εκτός από την ποικιλία, οι τιμές είναι απίστευτες: η ίδια περίπτωση που μπορείτε να αγοράσετε στο Aliexpress 2-3 $, σε οποιοδήποτε κατάστημα, θα σας κοστίσει τουλάχιστον 10-15 $.

Προστατευτικά οθόνης κινητής τηλεφωνίας

Αυτά τα προστατευτικά υγρού γυαλιού κάνουν τη δουλειά τους τέλεια (προστατεύουν) και είναι τα φθηνότερα που μπορείτε να βρείτε: Για μερικά δολάρια έχετε τουλάχιστον ένα πακέτο τριών μονάδων που θα διαρκέσει μια καλή σεζόν.

Σας συνιστούμε να αγοράσετε μερικά και να τα κρατήσετε σε απόθεμα, γιατί αν είστε σε μια βιασύνη και τα αγοράζετε σε οποιοδήποτε παζάρι, θα σας κοστίζουν πιο διπλά ή τριπλά (ενώ είναι το ίδιο πράγμα).

Κάρτες μικροεπίσεσης

Οι κάρτες SD μας επιτρέπουν να επεκτείνουμε τη μνήμη των smartphones, των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, των δισκίων ή των κονσόλων για να συνεχίσουμε να αποθηκεύουμε πληροφορίες χωρίς πρόβλημα.

Στο AliExpress, έχετε πολλά σε πολύ καλές τιμές. Αλλά μην νομίζετε ότι είναι κακής ποιότητας και μπορούν να σας αφήσουν στο κεραμίδι ανά πάσα στιγμή. Οι καλύτερες πωλήσεις προέρχονται από αξιόπιστες μάρκες όπως Sandisk, Samsung ή Alunx.

Αν ψάχνετε για μια κάρτα για την αποθήκευση εφαρμογών, ορισμένες μάρκες προσφέρουν περισσότερα μοντέλα pro με υψηλότερη ροή για μετάδοση και αντίγραφο δεδομένων.

Ελεγκτές κονσόλας

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι όλα όσα σχετίζονται με τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών είναι αρκετά ακριβά. Ακριβώς για το λόγο αυτό, πολλοί παίκτες επιλέγουν αυτήν την πλατφόρμα να αγοράζουν αξεσουάρ για τις κονσόλες τους σε τιμή πολύ φθηνότερη από οποιοδήποτε εθνικό κατάστημα.

Σε αυτήν την πλατφόρμα έχετε ελεγκτές για όλα τα μοντέλα κονσόλων παιχνιδιών (PlayStation, Nintendo, Xbox, κ.λπ.), ακόμη και για τα πιο ρετρό μοντέλα όπως το SNES ή το SEGA Mega Drive.

Δισκία γραφικών

Είναι σαφές ότι οποιοσδήποτε καλός σχεδιαστής γραφικών ή εικονογράφος χρειάζεται ένα καλό δισκίο γραφικών, αλλά πολλές καλά γνωστές μάρκες όπως το WACOM έχουν υπερβολικές τιμές που δεν μπορείτε πάντα να σας επιτρέψετε.

Αν ψάχνετε να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας ή να μπείτε στον κόσμο του ψηφιακού σχεδίου, το Aliexpress είναι το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε το δισκίο γραφικών σας. Αλλά απευθύνεται επίσης σε επαγγελματίες που θέλουν μια συσκευή καλής ποιότητας χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα, όπως τα δισκία Gaomon, Huion ή XP-Pen.

Υγεία και ομορφιά

Μάσκες

Οι προστατευτικές μάσκες στο aliexpress έχουν γίνει ένα φαινόμενο πωλήσεων: Μπορείτε να το βρείτε σε όλους τους τύπους και τα χρώματα (FPP3, FPP2, Surgical, Fabric …), αλλά πολύ φθηνότερα από ό, τι σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ ή φαρμακείο.

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, οι περισσότερες από τις μάσκες που πωλούνται στη χώρα σας γίνονται επίσης στην Κίνα, οπότε δεν πρέπει να σας κάνει ύποπτους όταν αγοράζετε: όλες αυτές οι μάσκες έχουν περάσει ποιοτικό έλεγχο και είναι σίγουροι (εφ ‘όσον «δεν είναι μάσκες υφασμάτων ·.

Βούρτσες και χτένα

Βρείτε όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας κάνοντας κλικ σε αυτήν την έρευνα.

Σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να βρείτε ακόμη και τις καλύτερες χτένες που ανακοινώθηκαν από τους κομμωτές: για να ξεφορτωθείτε τα μαλλιά χωρίς να τραβήξετε, με τη μορφή ενός κουπιού για ταχύτερο στυλ, γεμισμένες βούρτσες, φυσικές βούρτσες μαλλιών, θερμικές βούρτσες για εξομάλυνση … και όλα αυτά για το ένα τρίτο της τιμής οποιουδήποτε τοπικού καταστήματος.

Μυρωδιά

Το Aliexpress έχει γίνει το ιδανικό μέρος για να αποκτήσετε μάρκα και εντελώς πρωτότυπα αρώματα με πολύ ελκυστικές προσφορές, επειδή έχουν τιμές που δεν θα βρείτε στο Marionnaud, Nocibé ή οποιαδήποτε άλλη αλυσίδα αρώματος.

Εργαλεία μανικιούρ

Βρείτε το καλύτερο Κιτ μανικιούρ Εδώ, το καλύτερο Ημι-μόνιμο βερνίκι Εδώ, το καλύτερο UV λαμπτήρες Εδώ και το Καλύτερες βούρτσες εδώ.

Είτε είστε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης μανικιούρ, το AliExpress μπορεί να ανοίξει έναν κόσμο δυνατοτήτων με χιλιάδες ημι-μόνιμα βερνίκια, λαμπτήρες UV, ακρυλικά πηκτώματα νυχιών, βούρτσες … και όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε σε πολύ χαμηλή τιμή.

Εάν έχετε ήδη κάνει αυτό το είδος μανικιούρ και έχετε ένα μικρό ταλέντο, πιθανότατα δεν θα σας κοστίσει τόσο ακριβό να το κάνετε μόνοι σας. Αν και είναι πάντα καλύτερο να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα για να το ελέγξετε.

Εάν πάτε σε αυτό επαγγελματικά, με τις τιμές που θα βρείτε στο Aliexpress, μπορείτε να κάνετε πολύ υψηλής και ανθεκτικά μανικιούρ, αλλά κάνοντας μεγαλύτερο κέρδος ή ίσως προσαρμόζοντας πολύ περισσότερο την τιμή των υπηρεσιών σας.

Εν ολίγοις, αυτά τα προϊόντα σας προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα και είναι ήδη γνωστά σε χιλιάδες χρήστες που επιλέγουν αυτόν τον ιστότοπο ως προμηθευτή.

Εργαλεία κομμωτικής

Βρείτε το καλύτερο κάπνισμα Κάνοντας κλικ εδώ, το καλύτερο μπούκλα κάνοντας κλικ εδώ και το καλύτερο στεγνωτήρας μαλλιών Κάνοντας κλικ εδώ.

Τα εργαλεία Hairstyle είναι απαραίτητα για να δαμάσουν και να κρατήσουν τα μαλλιά μας online: Επαγγελματικά κεραμικά σίδερα, σίδερα με ή χωρίς πένσες, εξομάλυνση βούρτσες, ιονικούς ξηραντήρες ..

Γνωρίζατε ότι το Aliexpress προσφέρει τα τελευταία νέα σε πλεονεκτική τιμή ?

Επιπλέον, σας λέμε ένα μυστικό: Πολλά από αυτά τα εργαλεία ανακοινώνεται από τους επιρροές στα κοινωνικά τους δίκτυα για πολύ περισσότερα από όσα κοστίζουν εδώ. Επομένως, μην ξεγελιέστε και να αγοράσετε χωρίς μεσάζοντες.

Φυσικές περούκες και επεκτάσεις μαλλιών

Πιθανότατα δεν ήξερες πόσο οι φυσικές περούκες μαλλιών είναι ακριβές μέχρι να χρειαστεί να αγοράσετε ένα ..

CALM DOWN: Στο Aliexpress, έχετε πολλά μοντέλα υψηλής ποιότητας από μόνο 50 $.

Λάβετε υπόψη ότι εάν προσελκύεστε από την τιμή ενός, αλλά ότι δεν είστε πεπεισμένοι από το χρώμα ή το μήκος, καθώς γίνονται με φυσικά μαλλιά, μπορείτε να το κόψετε, να ζεσταθείτε ή να στέκεστε όπως θέλετε χωρίς προβλήματα.

Από την άλλη πλευρά, στο AliexPress, έχετε επίσης πολλές συνθετικές επιλογές, αν και δεν σας συνιστούμε να σπαταλάτε τα χρήματά σας με αυτό το είδος προϊόντος (εκτός αν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε για μεταμφίεση): Τείνουν να ερεθίζουν το τριχωτό βαφή ή σίδερο ή στεγνώστε τους σε θερμότητα και επίσης η λάμψη των μαλλιών είναι πολύ τεχνητή.

Πιστόλια μασάζ μυών

Μπορεί να μην γνωρίζετε ακόμα όλα τα θαύματα των πιστόλι μασάζ: μειώνουν τον πόνο των μυών, ενεργοποιούν την κυκλοφορία βελτιώνοντας τη ροή του αίματος, βοηθούν στην πρόληψη της ακαμψίας ..

Αυτή η συσκευή ήταν ένα φαινόμενο πωλήσεων στο Aliexpress για να έχει πολύ φθηνότερη τιμή από ό, τι σε άλλα καταστήματα, αλλά η ίδια ποιότητα και αυτονομία με τις καλύτερες μάρκες.

Αν και προορίζεται για αθλητές, η μαλακότερη λειτουργία πληκτρολόγησης είναι πολύ χαλαρωτική και τα οφέλη της συνιστώνται ιδιαίτερα για όλους τους τύπους ανθρώπων.

Θερμόμετρα

Κάτι τόσο απλό όσο ένα θερμόμετρο είναι απαραίτητο για το φαρμακείο και το υπουργικό συμβούλιο του Aliexpress προσφέρει τα απλούστερα θερμόμετρα υδραργύρου για ψηφιακά ή υπέρυθρες θερμόμετρα, τα οποία μετράνε τη θερμοκρασία αμέσως και χωρίς επαφή.

Εάν δεν έχετε ακόμα ένα στο σπίτι, ίσως είναι καιρός να αγοράσετε ένα.

Μικρή συσκευή

Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι από τα πιο κοινά αντικείμενα, οπότε είναι σημαντικό να αγοράζουμε μια ανθεκτική συσκευή με μια μπαταρία με καλή αυτονομία.

Σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να βρείτε πιο γνωστές μάρκες οδοντόβουρτσες όπως το Oral-B ή το Phillips αλλά και άλλες κινεζικές μάρκες όπως η Xiaomi, η Oclean ή η Socas, τα οποία δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα και είναι φθηνότερα.

Λάβετε υπόψη ότι οι επαναφορτίσεις του προφορικού Β είναι αρκετά ακριβές, αλλά εδώ έχετε επίσης πολύ προσιτές και καλής ποιότητας συμβατές επαναφορτίσεις.

Χλοοκοπλοία

Έχοντας ένα clipper μαλλιών μας σώζει πολύ στο χτένισμα χωρίς ειδικούς. Στο Aliexpress, έχετε πολύ απλά μοντέλα μόνο για 10 $, καθώς και πιο επαγγελματικά μοντέλα με μεγάλη ακρίβεια.

Εδώ είναι ένα άλλο χλοοκοπτικό, το καλύτερο -πουλές για μακριά μαλλιά: Μόνο εσείς πρέπει να χωρίσετε τα μαλλιά σας από τα φυτίλια και να τα περάσετε με το μηχάνημα έτσι ώστε να ανιχνεύει και να κόβει τις συμβουλές που έχετε επιλέξει.

Μετασχηματιστές τροφίμων

Αυτό είναι το είδος της συσκευής που αγνοήσατε που χρειάζεστε μέχρι να το δοκιμάσετε: χτυπάει, τσεκούρι, αναμιγνύει, ζυμώνει και μετατρέπει όλα τα είδη φαγητού, όπως τα καρύδια και τα αποξηραμένα φρούτα σε κρέμες.

Αναμίκτες βραχίονα

Μια πιο οικονομική εναλλακτική λύση στα γαστρονομικά ρομπότ είναι οι συμβατικοί αναμίκτες βραχίονα, τα οποία μπορεί να είναι αρκετά παρόμοια όσον αφορά την απόδοση, αν και δεν ελαφρύνουν το έργο τόσο πολύ, αφού πρέπει να τα κρατάτε όλη την ώρα για εργασία.

Ρομπότ κουζίνας

Πέρα από τους επεξεργαστές τροφίμων, υπάρχουν γαστρονομικά ρομπότ: ικανά να προετοιμάζουν τις συνταγές εύκολα και όταν τους λέτε.

Αυτές οι συσκευές έχουν τα πάντα για να πετύχουν, δεδομένου του τρέχοντος ρυθμού της ζωής μας. Το πρόβλημα? Ορισμένες μάρκες όπως το Thermomix κάνουν ρομπότ αιχμής -edge, αλλά είναι ειλικρινά ακριβά (περισσότερα από 1.000 $) και μακριά από πολλούς ανθρώπους.

Ωστόσο, πολλοί αγοραστές επέλεξαν πιο προσιτές μάρκες όπως το Cecotec, Create ή Fagor, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο Aliexpress σε πολύ χαμηλότερη τιμή (από 100 έως 150 δολάρια) και με χαρακτηριστικά και υλικά πολύ παρόμοια με αυτά του Thermomix.

Φίλτρα νερού

Μπορεί να μην γνωρίζετε ακόμα τα φίλτρα νερού που τοποθετούνται απευθείας στη βρύση της κουζίνας και καθαρίστε το νερό για να το πιείτε απευθείας. Αυτά τα φίλτρα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή λόγω της ευκολίας τους, αν και αν προτιμάτε, έχετε επίσης συμβατές αντικαταστάσεις για τους decanters τύπου Brita.

Εάν έχετε εγκατάσταση όσμωσης στο σπίτι για να φιλτράρετε τις ακαθαρσίες του νερού σας, αυτή η πλατφόρμα είναι επίσης ένα καλό μέρος για να αγοράσετε φθηνές επαναφορτίσεις.

Κοσμήματα και αξεσουάρ

Σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια Aliexpress έχουν εδώ και καιρό την κατάταξη των καλύτερων αντικειμένων και για πολλούς λόγους: τα τρέχοντα σχέδια τους (πολλά από τα οποία εμπνέονται από άλλες διάσημες μάρκες), καλής ποιότητας (χάλυβα, ασήμι ή χρυσό) και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Βραχιόλια

Ένα άλλο αξεσουάρ που δεν μπορείτε να χάσετε μόνοι σας ή ως δώρο: Έχετε πολλές επιλογές για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και παρόλο που υπάρχουν βραχιόλια κοσμημάτων κοσμημάτων, έχετε επίσης ασημένια βραχιόλια σε παραδοτική τιμή.

Δαχτυλίδια

Ένα κλασικό Aliexpress σε όλα τα μεγέθη και τις εκδόσεις: χάλυβα δακτυλίους, ασημένια δαχτυλίδια ή κοσμήματα κοστουμιών με σχέδια πολύ παρόμοια με τις καλύτερες μάρκες στην αγορά.

Μπορείτε να πιστέψετε ότι διαθέτετε πραγματικά ασημένια δαχτυλίδια από 3 $ ?

Επιπλέον, εάν επιλέξετε χάλυβα ή χρήματα, ίσως είστε βέβαιοι ότι δεν θα αμαυρώσουν το δέρμα σας και δεν θα επιδεινωθούν με την πάροδο του χρόνου.

Περιδέραια

Αυτό ολοκληρώνει το καλύτερο κουαρτέτο κοσμημάτων.

Πολλά περιδέραια, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια στο Aliexpress είναι εξίσου επιτυχημένα επειδή εμπνέονται από μεγάλες μάρκες πολυτελείας ή άλλες γνωστές μάρκες όπως το Pdpaola, το Lui Jewels, το Lueli, το Casilda Finat ή το Singularu.

Ελαστικό μαλλιών

Βρείτε όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας κάνοντας κλικ σε αυτήν την έρευνα.

Παρόλο που μπορείτε να βρείτε πολύ φθηνά ελαστικά μαλλιών οπουδήποτε, στα καταστήματα, δεν έχετε την ποικιλία που υπάρχει στο aliexpress: μεγάλο, μικρό, λεπτό, παχύ, για παιδιά, darlings, πακέτα, φανταχτερά, ελαστικές ζώνες που δεν αφήνουν ίχνη στο μαλλιά ..

Είναι βέβαιο ότι αν ρίξετε μια ματιά, θα πάρετε μερικά στο καλάθι.

Βραχιόλια για το Apple Watch

Εάν έχετε ένα ρολόι της Apple, θα γνωρίζετε ότι τα επίσημα βραχιόλια αυτού του συνδεδεμένου ρολογιού είναι πολύ ακριβά και ότι τα συμβατά που πωλούνται σε καταστήματα ή πολυκαταστήματα είναι λίγο πιο προσιτά, αλλά όχι πολλά.

Το Aliexpress έχει όλα όσα ψάχνετε: όλα τα μοντέλα βραχιόλια, σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα, αλλά για το ένα τέταρτο αυτού που θα σας κοστίσει σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα.

Καπέλα για άνδρες

Τα καπέλα των ανδρών είναι από τις καλύτερες πωλήσεις στο Aliexpress, αν και γνωρίζετε ότι αυτά τα προϊόντα είναι συχνά unisex και είναι κατάλληλα για όλους.

Τα κύπελλα που δεν παίρνουν πολύ χώρο αξίζει να αγοράσετε εκ των προτέρων, έτσι ώστε όταν φτάσει ο κρύος χρόνος, δεν θα πρέπει να περιμένετε το πακέτο σας.

Κασκόλ

Τα καπέλα και τα κασκόλ είναι απαραίτητα για να παραμείνετε ζεστοί και το aliexpress γνωρίζει: Έχετε χιλιάδες διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικά υλικά.

Δεν μπορείτε να αντέξετε φαγούρα μαλλί ή συνθετικά κασκόλ ινών ? Έχετε επίσης 100% επιλογές βαμβακιού σε πολύ καλές τιμές.

Σε σύγκριση με αυτό που θα σας κοστίσει ένα μαντήλι σε οποιοδήποτε κατάστημα, στο Aliexpress είναι πολύ κερδοφόρο, αφού εδώ μπορείτε να αγοράσετε πολλά χρώματα χωρίς να σκέφτεστε πάρα πολύ.

Αθλητικά ρολόγια χαλαζία

Παρόλο που τα αθλητικά ρολόγια βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης AliexPress, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η πλατφόρμα είναι ένα από τα καλύτερα για να αγοράσετε οποιοδήποτε είδος ρολογιού.

Ακόμα κι αν νομίζετε ότι στο Aliexpress, υπάρχουν μόνο μπιχλιμπίδια, η αλήθεια είναι ότι έχετε πολλές ανώτερες επιλογές. Σκεφτείτε λοιπόν αυτόν τον ιστότοπο εάν θέλετε να επενδύσετε σε ένα άρθρο ζωής, χωρίς να ξοδέψετε πολλά.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, σε αυτό το άρθρο (εδώ) σας εξηγούμε τα πάντα για τις καλύτερες μάρκες κινεζικών ρολογιών.

Μόδα για γυναίκες

Παντελόνι και γκέτες

Βρείτε τις καλύτερες γκέτες εδώ και τα καλύτερα παντελόνια εδώ.

Παντελόνια και γκέτες για τις γυναίκες που θριαμβεύουν στις πωλήσεις όχι μόνο για τις τιμές τους, αλλά για τη μεγάλη τους ποικιλία: για την καθημερινή ζωή, για τον αθλητισμό, λεπτό, για το κρύο …

Επιπλέον, έχετε σούπερ καυτά μοντέλα με γούνα μέσα, ιδανικά για πολύ κρύες μέρες ή για φορέματα.

Παλτά

Αυτός ο τύπος ρούχων πωλείται γενικά πιο ακριβό σε κανονικά καταστήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα παλτά Aliexpress είναι τόσο επιτυχημένα: ποιότητα, προσιτά ρούχα και πολλά από τα οποία προσφέρουν δωρεάν σχόλια.

Μην φοβάστε τίποτα αν έχετε ρούχα που δεν σας ταιριάζουν ή ότι δεν σας αρέσουν ο τρόπος που πηγαίνουν σε σας: Τώρα, πολλά ρούχα aliexpress περιλαμβάνουν δωρεάν σχόλια για οποιονδήποτε λόγο.

Αν σας αρέσουν τα ρούχα Zara, γνωρίζετε τους κλώνους Aliexpress για πολύ φθηνότερα ? Εάν όχι, κάντε κλικ εδώ και θα σας εξηγήσουμε τα πάντα.

Φορέματα και φούστες

Βρείτε το καλύτερο φορέματα Εδώ και το καλύτερο φούστες εδώ.

Στο Aliexpress, δεν έχετε μόνο χαλαρά φορέματα: Εάν έχετε ένα σημαντικό γεγονός όπως ένα γάμο, βάπτισμα ή κοινωνία, μπορείτε να βρείτε εδώ το τελετουργικό σας φόρεμα πολύ φθηνότερο από ό, τι σε άλλα καταστήματα όπως το ASOS, το Massimo Dutti, το Adolfo Domínguez, Mango, Mango, Mango, Mango Zara…

Εάν έχετε ήδη κάποια προγραμματισμένα γεγονότα, με αυτές τις τιμές μπορείτε να φορέσετε διαφορετικό φόρεμα κάθε φορά χωρίς να κάνετε μεγάλες θυσίες.

Παιδική μόδα

Ταιριάζουν τα ρούχα για όλη την οικογένεια

Αν θέλετε να δείξετε την οικογένειά σας, θα λατρέψετε τα αντίστοιχα ρούχα στο Aliexpress: πουλόβερ, μπλούζες, πιτζάμες κ.λπ

Είναι μια καλή ιδέα για μια διασκεδαστική φωτογράφηση !

Κοστούμια

Όλοι μας αρέσει να ντύνουμε τα παιδιά μας με τα πιο πρωτότυπα και υψηλής ποιότητας κοστούμια, αλλά δεν θέλουμε να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για κάτι που δεν χρησιμοποιούνται απαραιτήτως.

Λοιπόν, το Aliexpress έχει τα καλύτερα κοστούμια για πολύ λίγα χρήματα.

Μόδα για άνδρες

Μπλουζάκια και μπλούζες

Βρείτε το καλύτερο μπλουζάκια Εδώ και το καλύτερο αθλητική μπλούζα εδώ.

Εδώ έχετε επιλογές για όλα τα γούστα, πιο χαλαρά ή ντυμένα.

Κάθε φορά που αγοράζετε πουλόβερ και μπλούζες, είναι σημαντικό να διαβάζετε τις απόψεις των αγοραστών για να βεβαιωθείτε ότι είναι παχιά και ζεστά.

Μπουφάν και anoraks

Εάν είστε οπαδός των Uniqlo Jackets, αλλά μισείτε ότι είναι τόσο ακριβό, ρίξτε μια ματιά σε αυτό: aliexpress anoraks και anoraks με 100 % πραγματικό κάτω είναι ένα πραγματικό θαύμα και έχουν συσσωρεύσει χιλιάδες πωλήσεις για να το αποδείξουν.

Παντελόνι

Όπως τα παντελόνια των γυναικών, τα παντελόνια των ανδρών είναι μπεστ σέλερ και αναγνωρίζονται για την καλή ποιότητα και την άνεση τους.

Επιπλέον, αν ψάχνετε για κάτι φθηνό για δουλειά, έχετε λεπτό ή ζεστό παντελόνι σε καλή τιμή και πολύ άνετα (εδώ).

Τσάντες και παπούτσια

Τσάντες

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι ήταν πολύ εύκολο να βρείτε απομιμήσεις τσάντες ή άλλα άρθρα μάρκας πολυτελείας στο Aliexpress. Τώρα αυτό έχει αλλάξει ριζικά και το aliexpress τιμωρεί έντονα τους πωλητές που πωλούν πλαστά.

Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε να βρείτε πολλές τσάντες κλώνων διάσημων εμπορικών σημάτων (κάτι εντελώς νόμιμο) και που προσελκύει πολλούς αγοραστές που αναζητούν κάτι οικονομικό αλλά διαφορετικό και ποιότητα.

ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ

Άλλοι άνθρωποι επιλέγουν σακίδια επειδή είναι πολύ πιο πρακτικά για τη μεταφορά και σε αυτήν την πλατφόρμα έχετε επίσης όλα τα σχέδια που μπορείτε να φανταστείτε για τις γυναίκες, τους άνδρες και τα παιδιά.

Σπίτι παντόφλες

Σας αρέσει στα σπίτια στο σπίτι συν τα τακούνια ή να καλύψετε ? Με γούνα ή ομαλή ?

Δεν έχει σημασία, εδώ τα έχετε όλα, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: είναι εξαιρετικά φθηνά.

Μπότες βουνού.

Όταν πηγαίνετε πεζοπορία στα βουνά, είναι απαραίτητο να φορέσετε καλά άνετα και αδιάβροχα παπούτσια. Αλλά γενικά αυτά τα είδη μπότες δεν είναι πολύ φθηνά ..

Τα παπούτσια πεζοπορίας Aliexpress είναι επιτυχία, αλλά σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις επικρίσεις πριν επιλέξετε ένα και διαβουλεύστε τα μεγέθη για να επιλέξετε σωστά το μέγεθός σας.

Εάν είστε μεταξύ δύο μεγεθών, επιλέξτε πάντα το μεγαλύτερο.

Αθλητικά

Όπως τα παπούτσια πεζοπορίας, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για τα πάνινα παπούτσια, ειδικά αν προορίζονται για αθλητισμό.

Εκτός από τα πάνινα παπούτσια, έχετε επίσης casual πάνινα παπούτσια και πολλούς κλώνους άλλων διάσημων εμπορικών σημάτων που είναι μπεστ σέλερ.

Κορδόνια

Η μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων και λίγα λεπτά.

Πέλματα

Εκτός από τα κλασικά πέλματα ή τα αθλητικά πέλματα, μπορεί να χρειαστείτε κάτι πιο συγκεκριμένο εάν έχετε πρόβλημα με τα πόδια: εδώ έχετε ορθοπεδικά σόλες ή σόλες για να μετριάσετε τον πόνο που προκαλείται από σπόρους κατά τη διάρκεια μιας βόλτας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι με το χέρι του Αγίου και ότι η τιμή τους δεν έχει καμία σχέση με αυτό ενός ορθοπεδικού.

Κινητήρας

Βολβοί

Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να έχετε εφεδρικούς λαμπτήρες στο αυτοκίνητό σας, μπορούν πάντα να αποφεύγουν μια δύσκολη κατάσταση σε οποιοδήποτε ταξίδι.

Στο Aliexpress, έχετε εφεδρικά κιτ και λάμπες, οπότε αν τους ξεχάσατε, επωφεληθείτε από αυτό τώρα πριν από την καταρρεύσει ένας από αυτούς.

Λωρίδες φωτός LED για το αυτοκίνητο

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα στο αυτοκίνητό σας, με τις λωρίδες LED, θα δώσετε μια εκλεπτυσμένη και πολύ πρωτότυπη πινελιά στο αυτοκίνητό σας. Για λιγότερο από 2-3 δολάρια, έχετε την επιλογή μεταξύ πολλών επιλογών και της εγκατάστασής τους είναι αρκετά απλή: μπορείτε να τις συνδέσετε με μια θύρα USB, στον αναπτήρα τσιγάρων ή, αν είστε λίγο πιο πολυτελής, απευθείας στο αυτοκίνητο.

Θυμηθείτε πόσο ακριβό είναι να προσθέσετε ένα επιπλέον αυτοκίνητο στο αυτοκίνητό σας όταν το αγοράζετε ?

Σε αυτές τις τιμές, σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο.

Τιμόνι

Σε ένα αυτοκίνητο, το τιμόνι είναι ένα από τα πράγματα που επιδεινώνει το ταχύτερο, αλλά το πληρώνοντάς το για να έχει γενεαλογία είναι ένα ακριβό πράγμα που δεν μπορεί πάντα να είναι χρήσιμο.

Εδώ έχετε κιτ για να ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας ή απλά να βάλετε ένα καθολικό κάλυμμα για να κρύψετε ή να το προστατεύσετε.

Κιτ επισκευής γρατσουνιών

Δεν πρόκειται να σας δελεάσουμε, τα περισσότερα από αυτά τα κιτ δεν είναι γενικά αποτελεσματικά για μεγάλες λωρίδες.

Αλλά γνωρίζουμε ότι η μεταφορά του σε ένα bodybuilder μπορεί να σας κοστίσει αρκετά, έτσι ώστε να μην χάσετε τίποτα προσπαθώντας (το πολύ λίγα ευρώ).

Φουσκωτής ελαστικών (μίνι συμπιεστές)

Πιστεύουμε ότι αυτό το στοιχείο είναι μια καλή αγορά: είναι πολύ εύκολο στη χρήση και τα νέα μοντέλα ηλεκτρικών φουσκωτών εξοικονομούν πολλή δουλειά (έχουν πολύ καλές απόψεις μεταξύ των αγοραστών).

Σημειώστε ότι δεν είναι μόνο χρήσιμα για το αυτοκίνητό σας ή τη μοτοσικλέτα σας: είναι πολύ χρήσιμα για τη διόγκωση των ελαστικών ποδηλάτων, μπαλονιών, στρώσεων ή μπαλονιών.

Αθλητισμός

Ποδηλασία και γάντια

Βρείτε τα καλύτερα φανέλες ποδηλασίας εδώ και τα καλύτερα γάντια ποδηλάτων εδώ.

Στο Aliexpress, μπορείτε να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε για να πετάξετε στο ποδήλατό σας. Όμως, χωρίς αμφιβολία, τα καλύτερα και καλύτερα βαθμολογημένα ρούχα είναι τα φανέλες και τα γάντια ποδηλασίας, επειδή έχουν σχεδιαστεί με απορροφητικά και πολύ ανθεκτικά υλικά.

Θερμαινόμενα γιλέκα

Τα θερμαινόμενα γιλέκα είναι ιδανικά για διαδρομές πεζοπορίας σε κρύο καιρό ή για να ταξιδεύουν μαζί τους, επειδή παίρνουν λίγο χώρο και προσφέρουν πολλή άνεση.

Πόσες καταστάσεις μπορείτε να σκεφτείτε αυτή τη στιγμή όταν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά ?

Αθλητικές κάλτσες

Αυτός ο τύπος ρούχων είναι πάντα πρακτικός για να έχετε και ακόμη περισσότερο εάν έχετε τη δυνατότητα να τα αγοράσετε σε τόσο χαμηλές τιμές: τρέχουσες κάλτσες, κάλτσες ποδοσφαίρου, κάλτσες μπάσκετ, κάλτσες τένις, κάλτσες σκι … μέσα σε 1 € €.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ φορμες

Το αστέρι ένδυμα πολλών ντουλαπιών: Τα κομμάτια δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να παίξουν αθλήματα, μας αρέσουν επίσης να κρεμάσουν γύρω στο σπίτι ή για μια πιο χαλαρή μέρα.

Όπως σας έχουμε ήδη πει, πολλοί λιανοπωλητές προσφέρουν τα ρούχα τους με δωρεάν σχόλια, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε το πιο γαλήνιο μυαλό.