Επισκόπηση Urbanglide | Διαβάστε τις κριτικές του Merchant of, Electric Scooter Urbanglide Ride 80 XL – Δοκιμή και πλήρεις κριτικές

Urbanglide ηλεκτρικό σκούτερ βόλτα 80 xl

Contents

Απάντησε σε 10 αρνητικές κριτικές από τα 67

Urbanglide avis

Mark για να φύγετε απολύτως, αδύνατο να έχετε μια υπηρεσία μετά -sales, απάντηση της παρεξηγημένης ομάδας συμφωνών.
Ο γιος μου αγοράζει το σκούτερ του από το Electro-Depot στις 08 Ιουλίου, το χρησιμοποίησε δύο ημέρες πριν φύγει για αποικία,
Επιστρέφει στις 28 Ιουλίου και στη συνέχεια χρησιμοποιεί το σκούτερ του μόλις μια εβδομάδα, επειδή στις διακοπές στις 04 Αυγούστου, όταν ήταν τελευταία χρήση στις 02 Αυγούστου, τα διαλείμματα ενεργοποίησης του επιταχυντή, η οθόνη δεν εμφανίζεται πλέον, αδύνατο να αλλάξει ταχύτητες, να εργάζεστε και στα δύο σε δύο . Μήνυμα αποστολής σε ομάδα συμφώνων που ζητά να δει με τον μεταπωλητή . Απάντηση κατάθεσης ηλεκτρικής κατάθεσης: Απόσπασμα ύψους € 144 για αντικατάσταση, διότι όχι στην εγγύηση Urbanglid, ο γιος μου που έσωσε για αρκετούς μήνες για να διασκεδάσει να πληρώσει € 228 για να το χρησιμοποιήσει μόλις δύο εβδομάδες και τώρα πρέπει να πληρώσει 144 € για επισκευή. Σύνολο € 372 για ένα σκούτερ που έχει μόλις δύο μήνες και δύο εβδομάδες μέγιστο της χρήσης. Επιβεβαιώνω ότι αυτό το εμπορικό σήμα πρέπει να ξεφύγει, ανύπαρκτο μετά την υπηρεσία Sales, αδύνατη επαφή, δυσκολία στην αναφορά του προβλήματος στην ομάδα του PACT που πρέπει να είναι η μητρική εταιρεία ή υπό θεραπεία .

Ημερομηνία εμπειρίας: 23 Σεπτεμβρίου 2023

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Να φύγω . Μια μάρκα που δεν απαντά .

Η Urban Glide δεν σέβεται τους πελάτες της. Ποιο είναι το σημείο εμπιστοσύνης μιας γαλλικής εταιρείας .
Παραγγείλαμε ένα ανταλλακτικό για το σκούτερ μου. Αλλά ο ιστότοπος δεν μου έστειλε το σωστό.
Κανείς δεν θέλει να μου απαντήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου.
Βρίσκω τον εαυτό μου χωρίς λύση, με ένα σπασμένο σκούτερ και ένα περιττό μέρος που αγόρασε 42 € λιμάνι συμπεριλαμβανομένου.
Ελπίζω πραγματικά ότι το τμήμα πωλήσεων ή ο διευθυντής της κοινότητας θα επικοινωνήσουν μαζί μου και γρήγορα θα μου προσφέρουν μια λύση.
Υπάρχουν ακόμα λόγοι να ανησυχείτε για τη βιωσιμότητα αυτής της μάρκας.

Ημερομηνία εμπειρίας: 11 Σεπτεμβρίου 2023

Αγοράστε Urbanglide M8.

Αγοράστε Urbanglide M8.
Κωδικός σφάλματος E37 μετά από 20kms
Περισσότερη ηλεκτρική βοήθεια
Επιστροφή του ποδηλάτου για επισκευή. που επέστρεψε σε μένα χωρίς να επισκευαστεί.
Ποιοτικό υλικό Pietre. Ανύπαρκτος μετά την υπηρεσία Sales.
Να φύγω. ΚΛΕΦΤΕΣ .

Ημερομηνία εμπειρίας: 12 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημερώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου. 2023

Ανέντιμος

Τα προϊόντα Urbanglid δεν είναι ούτε καλύτερα, ούτε λιγότερο καλά από άλλα ισοδύναμα εμπορικά σήματα, αλλά γνωρίζουν ότι εάν μια μέρα χρειάζεστε επισκευή ή ανταλλακτικό, το Urbanglide μεταφέρει αυτό το έργο στο PACT Group, μια εταιρεία που είναι γνωστή σε αυτόν τον ιστότοπο για την ανικανότητά της και την ατιμωρησία. Πληρώσαμε την τιμή !
Νόμιζα ότι η αγορά γαλλικών ήταν μια εγγύηση ποιότητας, με πήρε άσχημα !
Το επόμενο σκούτερ μου θα είναι από την κινεζική ανταγωνιστική μάρκα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 14 Ιουλίου 2023

Urbanglide Crooking

Μια παραγγελία που τοποθετείται, που καταβάλλεται στο Urbanglide στις 08/11/23 και χρεώνεται από το σύμφωνο υπολογιστών (Bizarre), μια εβδομάδα δεν πηγαίνει από τον αριθμό παρακολούθησης, δεν ανταποκρίνεται σε τέτοια και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συνεχίζεται για περισσότερο από 15 ημέρες .
Μετά από έρευνα όχι GT !
Site του M ____, δυστυχώς είχα 600 €, οπότε προσέξτε!! Με σύμφωνο Urbanglide και υπολογιστή

Ημερομηνία εμπειρίας: 01 Αυγούστου 2023

Είμαι ένα αστέρι γιατί θα μπορούσα ..

Είμαι ένα αστέρι γιατί δεν μπορούσα να βάλω λιγότερα διέταξα έναν φορτιστή σκούτερ στις 8 την εβδομάδα μετά από το δικό μου μου πάντα στην τάξη, έτσι δεν έφυγε από το σπίτι τους που διοικεί μαζί τους πιστεύοντας ότι πηγαίνει γρηγορότερα, δεν μπορώ ακόμη να επικοινωνήσω μαζί τους Αντιμετωπίζω τον μηχάνημα που δεν θυμίζει καν στους ανθρώπους του γαμημένου geule των nulls δεν θα τους παραγγείλω ποτέ ξανά

Ημερομηνία εμπειρίας: 08 Σεπτεμβρίου 2023

Απλώς αγόρασα έναν δρόμο 5 ..

Μόλις αγόρασα έναν δρόμο 5 για λίγες μέρες και έχω αντιμετωπίσει δύο προβλήματα.

Το Trottinette έχει δυσκολία να φύγει μετά από επιβράδυνση και στάση (κυκλική διασταύρωση), πρέπει να βάλω το πόδι στο έδαφος επειδή ο επιταχυντής δεν ανταποκρίνεται στο πρώτο αίτημα.
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι κάτω από τα δεδομένα του κατασκευαστή επειδή δεν υπερβαίνω τα 18 χιλιόμετρα και έχω ήδη πέσει δύο φορές 🙁

Δεν μπορώ να φτάσω στο Urbanglid μετά την υπηρεσία Sales, όχι περισσότερο από τον εισαγωγέα και τα καταστήματα στο Παρίσι είναι κλειστά. 🙁

Ημερομηνία εμπειρίας: 10 Ιουλίου 2023

Το Urbanglide πωλεί ποδήλατα, Trottinnette, κλπ.

Το Urbanglide πωλεί ποδήλατα, σκούτερ, ηλεκτρικά tresiennes. Τους πωλεί καλά, αλλά δεν ανταποκρίνεται σε κανένα αίτημα στον ιστότοπό του. Είναι καλό να τοποθετήσετε ένα πλαίσιο “επαφής” σε έναν ιστότοπο, αλλά πρέπει επίσης να το απαντήσετε.
Την επόμενη φορά θα αγοράσω μια άλλη μάρκα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 30 Αυγούστου 2023

Λοιπόν, είχα τελικά μια ανταλλαγή email ..

Λοιπόν είχα τελικά μια ανταλλαγή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την εταιρεία που διαχειρίζεται αυτό το είδος διαφοράς (δείτε την προηγούμενη κριτική μου παρακάτω)
Μου λένε ότι τα μέρη τους ελέγχονται σχολαστικά και ότι η εγγύηση δεν λειτουργεί σε περίπτωση θραύσης. Τους επισημάνω ότι δεν είναι φυσιολογικό για τη σκανδάλη να μην λειτουργεί πλέον μετά από 50 χλμ. Και μου απαντούν ευγενικά ότι μπορούν να με συνοδεύουν να παραγγείλω άλλο. 70 € του σκανδάλης επιταχυντής κάθε 50 χλμ είναι απλά ντροπή. Pitoyable Brand και After -Sales Service.

Ημερομηνία εμπειρίας: 11 Αυγούστου 2023

Διαβάστε 1 ακόμη κριτική σχετικά με το urbanglide

Εγγύηση 2 ετών εντάξει πάνω από 1 χρονών μου…

Εγγύηση 2 ετών εντάξει για ένα χρόνο το μηδέν μου πρέπει να έχει περάσει 7 μήνες για να επισκευάσει μια ντροπή για 1 μήνα αναμονής για κάθε σκανδαλώδη επισκευή urbanglid ecross max 2×2 Είναι καλό αλλά εξαιρετικά εύθραυστο

Ημερομηνία εμπειρίας: 02 Σεπτεμβρίου 2023

Δραματική επισκευή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εξυπηρέτηση πελατών για την επισκευή της δεξαμενής μου μετά από ένα σοκ ενάντια σε ένα αυτοκίνητο, πολύ κακό που ήταν απαραίτητο να περιμένουμε 2 μήνες, δύο αποστολές και μια κατεστραμμένη επιστροφή δεμάτων.
Μπορώ τελικά να προχωρήσω.

Ημερομηνία εμπειρίας: 15 Ιουνίου 2023

Το Urbanglide έγραψε το Pro Boost που αγοράστηκε

Urbanglide e-cross pro boost που αγοράστηκε. Χωρίς παράπονα.
Από την άλλη πλευρά, πιστοποιημένο ελαστικό άφθαρτο, αλλά ωστόσο τρυπήθηκε μετά από 3 μήνες.
Υπό εγγύηση, αναχώρηση σε υπηρεσία μετά -sales … και εκεί για περισσότερο από ένα μήνα, περισσότερα νέα ..
Δεν θα αγοράσω αυτήν την μάρκα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 08 Αυγούστου 2023

Πρόβλημα Volt

Γεια σας, έχω πρόβλημα με το Urbanglide All Road 2 Scooter Το πρόβλημα προέρχεται από το σκούτερ από το σκούτερ

Ημερομηνία εμπειρίας: 18 Ιουλίου 2023

Λυπηρά προϊόντα και κατάσταση

Επέλεξα ένα προϊόν που έγινε στη Γαλλία για να προωθήσω μια γαλλική εταιρεία και όχι με κινέζικα με πεποιθήσεις και από εγγύτητα σε περίπτωση προβλήματος.
Σήμερα μετά από μια κατανομή (εμφάνιση σε 7 μήνες) είναι αδύνατο να έχετε τηλεφωνική επαφή με έναν σύμβουλο της Urban G και της υπηρεσίας After -Sales που υποβάλλεται από την ομάδα του PACT που σας ζητά να επιστρέψετε το σκούτερ με δικά σας έξοδα χωρίς να μιλάτε για το κόστος στα φορτία και τα μέσα συσκευασίας σας με δικά σας έξοδα. Ψάχνω για ένα χαρτόνι για 3 εβδομάδες που δεν μπορώ να το βρω . Δεν υπάρχει σύστημα παροχής σε ένα ρελέ συσκευασίας. Οι σχέσεις πελατών είναι ειλικρινά καταστροφικές και ερασιτεχνισμός.

Ημερομηνία εμπειρίας: 30 Απριλίου 2023

Απογοητεύθηκε η αξία για τα χρήματα

Μόλις ένα μήνα καθημερινής χρήσης για το ταξίδι στο σπίτι/εργασία των 6 χλμ.
Η μπαταρία έχει μόλις 1 έρχονται και επιστρέφουν και έχω ελαστικά πριν αποπληθωριστεί εντελώς χωρίς να εντοπιστεί μια διάτρηση.
Παραγγείλαλα τον τροχό να τον αντικαταστήσει, πληρωμή από το PayPal, έλαβε ένα τιμολόγιο και τίποτα από τότε. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις καθυστερήσεις παράδοσης ή την ομάδα παράδοσης. Πολύ αμφίβολο, ελπίζω να λάβω τον τροχό μου και να μην έχω πλέον πρόβλημα μετά. 600 ευρώ σκούτερ και ήδη ελαττωματικό. + Ένας τροχός 70EUROS

Ημερομηνία εμπειρίας: 01 Φεβρουαρίου 2023

Φρικτό σκούτερ

Ελαττωματικό σκούτερ μετά από μόλις 2 εβδομάδες χρήσης. Οδικό ατύχημα μετά από αυτό και αδύνατο να επικοινωνήσετε μετά την υπηρεσία Sales.

Ημερομηνία εμπειρίας: 12 Ιουλίου 2023

Ανύπαρκτος μετά την υπηρεσία Sales

Το Scooter αγόρασε στο Reconditioned Veepee .
Πολύ γρήγοροι χρόνοι παράδοσης, αλλά αρχίζει η έναρξη των προβλημάτων.
Η υποδοχή του σκούτερ την συνδέω με τον τομέα και λουρί 5 ώρες όπως είπε στην τεκμηρίωση.
Μετά τις 5 π.μ. το σκούτερ φορτώνεται, αλλά κόβει μόλις 5 δευτερόλεπτα μετά τη χρήση, επομένως η συσκευή έλαβε ελαττωματική.
Και συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει ο αριθμός μετά από μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός υπεργολάβου PACTGROUP.
Στέλνω το scrottette μου το ίδιο βράδυ σε πακέτα .
Έχει περάσει περισσότερο από 1 εβδομάδα από τότε που το σκούτερ βρίσκεται στα χέρια τους και ακόμα κάτι νέο . Στέλνοντας ένα email με απάντηση έχει ανοίξει ένα εισιτήριο, η υπηρεσία μας σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Εδώ είναι μια μεγάλη υποδοχή με μη λειτουργικά ανακατασκευασμένα προϊόντα και μια ανύπαρκτη μετά από υπηρεσία

Ημερομηνία εμπειρίας: 01 Ιουνίου 2023

Urbanglide Ride 100s

Κάνει το τέχνασμα, το φροντίζω, εξακολουθεί να λειτουργεί καλά μετά από 1.000 χιλιόμετρα με.

Από την άλλη πλευρά, είναι πραγματικά 2 έντασης σε επιτάχυνση και τοποθετημένη. Είναι αρκετά δυσάρεστο.

Τα 35 χιλιόμετρα που ανακοινώθηκαν στην αυτονομία είναι μάλλον 15 χιλιόμετρα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 17 Μαΐου 2023

Επικοινωνήστε με τον κ. Jawed…

Που έλαβα επαφή με τον κ. Jawed πραγματικά πολύ σοβαρό το πρόβλημά μου επιλύθηκε σε 72 ώρες που κράτησε αυτή τη λέξη για να μου στείλει μια νέα συσκευή επειδή η δική μου είχε πρόβλημα επισκέπτη.

Πραγματικά στην κορυφή σας ευχαριστώ ξανά

Ημερομηνία εμπειρίας: 26 Οκτωβρίου 2022

Μάλλον θετική εμπειρία

Κάλεσα το S.Έχω.V. της μάρκας για την επισκευή ενός φρένου BP στο σκούτερ μου υπό εγγύηση. Το ανακτήθηκα με το φρένο άλλαξε, αλλά η οθόνη τελείωσε. Πολύ επανασυναρμολογημένος (1 μήνα αναμονής) Κλήθη να ζητήσω εξήγηση και βρήκα τον διευθυντή (κ. Eric) που ήταν πολύ κατανοητός και ήξερε πώς να μου βρει μια λύση γρήγορα με μια εμπορική χειρονομία μπόνους, ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό του. Αφαιρώ 1 αστέρι για την υπηρεσία επισκευής

Ημερομηνία εμπειρίας: 05 Οκτωβρίου 2021

Επιχειρηματικές δραστηριότητες για προβολή

Δεν υπάρχουν πληροφορίες που ελέγχονται προς το παρόν

Απάντησε σε 10 αρνητικές κριτικές από τα 67

Απαντά σε αρνητικές απόψεις σε – 2 εβδομάδες

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Για το urbanglide

Πληροφορίες που έγραψε η εταιρεία

Έχοντας γίνει σημαντικός παίκτης στην αγορά κινητικότητας, το Urbanglide συμμετέχει ενεργά σε αυτήν την ηλεκτρική μετάβαση, με συσκευές που ικανοποιούν τέλεια τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Τα σκούτερ, τα ποδήλατα ηλεκτρικής βοήθειας, καθώς και μια σειρά αφιερωμένη στα παιδιά αποτελούν κομψές και τεχνικές λύσεις για όλη την οικογένεια. Χάρη στον πλούσιο κατάλογό του που καλύπτει πολλά σύμπαντα, το Urbanglide ξέρει πώς να καλύψει όλες τις ανάγκες, με καινοτόμα προϊόντα και των οποίων οι ιδιότητες δεν πρέπει πλέον να αποδειχθούν. Με 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της μεταποίησης, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 5 στην αστική κινητικότητα, η μάρκα έχει δείξει σοβαρή τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα, η οποία της επέτρεψε να αναπτύξει ελκυστικά και προσβάσιμα προϊόντα για να αποπλανήσουν ένα πολύ ευρύ κοινό με τα χρόνια. Λόγω της εμπειρογνωμοσύνης του, το Urbanglide είναι μέλος του FPMM (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Μικρο-Μορενωπίας) καθώς και AFNOR (Γαλλικός Σύνδεσμος Κανονικοποίησης) και συμμετέχει στην ανάπτυξη προτύπων γύρω από την ασφάλεια προκειμένου να εποπτεύει καλύτερα τη χρήση του σε δημόσιο χώρο.

Επικοινωνία

 • Μανταλίνα.nistor@pactgroup.ΕΕ
 • 0155858200
  • 79 Rue de Turbigo
  • 75003
  • Παρίσι
  • Γαλλία

  Urbanglide ηλεκτρικό σκούτερ βόλτα 80 xl

  Urban Glide Ride 80 XL

  Wordpress

  Γνωρίζεις Αστική ολίσθηση, μια σχετικά νέα μάρκα και 100% γαλλικά που έκανε γυροπόδια Το ναυαρχικό του προϊόν. Τώρα επιτίθεται στο ηλεκτρικό σκούτερ και ακόμη και σε ηλεκτρικό skateboard. Και είναι χαρά να δούμε τους Γάλλους στην καινοτόμο αγορά του Αστική κινητικότητα. Κυρίες και κύριοι, ας είμαστε Chauvin και να αγοράσουμε γαλλικά !

  Αστική ολίσθηση περιγράφει τον εαυτό του ως εμπορικό σήμα φιλικό προς το περιβάλλον, Σε επιδράσεις όλα τα προϊόντα τους είναι 100% ηλεκτρικός.

  Urbanglide βόλτα 80 xl

  Πίσω από αυτό το περίπλοκο όνομα κρύβεται ηλεκτρικό σκούτερ πολύ εύκολο στη χρήση, με πολύ καλή αναφορά ποιότητα τιμών. Η κύρια ποιότητα του: είναι σούπερ πρακτικός Επειδή λιγότερο βαρύ και ογκώδες από τους ανταγωνιστές του, για παρόμοιες επιδόσεις. Ένα άλλο πλεονέκτημα βάρους: αυτό ηλεκτρικό σκούτερ οφέλη από ένα εγγύηση Δύο έτη ! Είναι πολύ σπάνιο για αυτό το είδος προϊόντος και η γαλλική μάρκα σας κάνει να επωφεληθείτε από τη βοήθεια στη Γαλλία. Που μειώνει σημαντικά τις προθεσμίες για την αποστολή και την επιστροφή από το τμήμα ή το σκούτερ. Να είστε σίγουροι, ωστόσο, εκτός από την εγγύηση Ubanglide βόλτα 80xl σκούτερ έχει ένα Ευρωπαϊκή πιστοποίηση, Εγγύηση ποιότητας και γνωρίζω -Πως.

  Τι κινητήρας για το αστικό γλύψιμο 80xl

  Από την πλευρά της απόδοσης, το Ubanglide δεν έχει τίποτα να ζηλεύσει τους ανταγωνιστές της, έναν κινητήρα 250 W σε ονομαστική ισχύ, επιτάχυνση μέχρι 25km/h. Προς το παρόν η ίδια απόδοση με το Xiaomi M365. Έχει 3 ταχύτητες που παίρνουν 12, 15 και 25 km/h μέγιστο αντίστοιχα. Σημειώστε ότι είναι πολύ απλό να απελευθερώσετε ηλεκτρικά για να μπορέσετε να φτάσετε ταχύτητα 30 έως 32 χλμ. Ο απλός χειρισμός των κουμπιών στο ταμπλό επιτρέπει. Η συμβουλή μου, κάντε μια έρευνα στο YouTube και παρακολουθήστε ένα σεμινάριο.

  Ποια είναι η μπαταρία της διαδρομής 80 xl αξίζει ?

  Το σκούτερ του σκούτερ είναι μέσα λίθιο και κάνω 36 V Και 6600 MH. Υποσχόμαστε μια σειρά από 23 έως 30 χλμ. Ανάλογα με τη χρήση και επαναφορτίζεται σε 3 ώρες. Το σκούτερ μπορεί να υποστηρίξει πλαγιές 18 ° και ένα μέγιστο φορτίο 120 kg.

  Εάν το μπαταρία σε ένα αυτονομία Αυτό ποικίλλει τόσο πολύ ότι ο τρόπος οδήγησης και το βάρος του οδηγού επηρεάζουν τεράστια τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι, όσο λιγότερο διασχίζετε, τόσο περισσότερο θα κρατήσει η μπαταρία. Όσο περισσότερο επιταχύνετε, τόσο περισσότερο φέρετε ένα σημαντικό βάρος με το σκούτερ, τόσο λιγότερο η μπαταρία θα σας μεταφέρει πολύ μακριά. Οι συμβουλές μας για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο σκούτερ, Βοηθήστε το στις αναρτήσεις πιέζοντας με το πόδι σας.

  Και οι τροχοί ?

  Οι τροχοί του ηλεκτρικό σκούτερ είναι καλά ισορροπημένα: 8 “, περίπου 20,3 cm σε διάμετρο. Είναι γεμάτα (σε αντίθεση με φουσκωτό) άφθαρτος. Να είστε σίγουροι, ωστόσο, το σύστημα διπλής μπροστινής και οπίσθιας ανάρτησης καλύπτει τα σοκ του δρόμου.

  Στο τιμόνι ενός Urban Glide 80xl, Είναι δυνατοί όλοι οι τύποι αστικών εκτάσεων: δρόμος και πεζοδρόμια. Θα είστε επίσης άνετοι σε ένα όπως από την άλλη χάρη στο του Χαμηλή γωνία περιστροφής. Μπορείτε επίσης να μπείτε σε χωματόδρομους σε συνθήκες που το πάτωμα είναι αρκετά ισχυρό. Προσπαθήστε να αποφύγετε την υγρή γη εάν κρατάτε τα αρχικά ελαστικά που είναι ελαφρώς ολισθηρά όταν ο δρόμος είναι υγιής. Εάν σκοπεύετε να έχετε καθημερινή χρήση απο σκούτερ, Σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε τα ελαστικά. Θα βρείτε γρήγορα την ευτυχία σας στο διαδίκτυο αναφερόμενος στις οδηγίες για τεχνικά χαρακτηριστικά.

  Ένα άλλο πολύ καθησυχαστικό σημείο, είναι Σύστημα διπλής πέδησης ! Ένα ηλεκτρονικό φρένο που χρησιμοποιείται στον αριστερό αντίχειρα στο τιμόνι. Το δεύτερο σύστημα πέδησης πραγματοποιείται στο πίσω λάσπη και λαμβάνει χώρα χρησιμοποιώντας το πόδι. Όπως σε ένα κλασικό σκούτερ. Η ηλεκτρονική πέδηση έχει ένα Τεχνολογία ανάκτησης ενέργειας, Να χρησιμοποιηθεί σε προτεραιότητα επομένως?).

  Αυτό που εκτιμούμε πολύ σε αυτό το σκούτερ

  Ο πίνακας ελέγχου του

  Ηλεκτρικό σκούτερ Urban Glide Ride 80 XL Πίνακας ελέγχου

  Πλάτης πλάτης Και στο χρώμα, είναι το περισσότερο που μας ενθαρρύνει να προσθέσουμε περίπου είκοσι ευρώ για να το αποκτήσουμε 80 XL βόλτα σκούτερ. Όλες οι πληροφορίες είναι άμεσα διαθέσιμες => Ταξιδευμένος από απόσταση, ακριβής μετρητής μπαταρίας, Ταχύτητα, Περιστροφή ανά λεπτό. Έχοντας ένα ενσωματωμένο ταμπλό κάνει εγγενώς το παιχνιδιάρικη οδήγηση. Καμία υποχρέωση να προσθέσει ένα smartphone στο τιμόνι, το οποίο μπορεί να είναι επικίνδυνο λόγω των πολλών δονήσεων λόγω της οδού.

  Η πρακτική του πλευρά

  Ο Γαλλικός κατασκευαστής επιλεγμένος αλουμίνιο για το δικό του σκούτερ. Το χαμηλό βάρος και το μικρό μέγεθος μας ενθαρρύνει να το μεταφέρουμε πιο εύκολα από τους ανταγωνιστές του. Το γεγονός ότι οι λαβές του διπλωμένες βελτιώνουν σημαντικά τη μεταφορά του Ουρμπαγγλίδης. Περίπου 11,5 kg για διαστάσεις 116 x 40 x 94 cm ξεδιπλώθηκαν και 33 x 15,5 x 94 cm διπλωμένα.

  Ηλεκτρικό σκούτερ αστική βόλτα Glide 80 XL διπλωμένο

  Ένα άλλο θετικό σημείο => το εξαιρετικά γρήγορο σύστημα αναδίπλωσης χάρη σε έναν ελεγκτή που βρίσκεται στη βάση του δίσκου.

  Η ευκολία χρήσης

  Δεν χρειάζεται να δώσετε μια ώθηση στην αρχή για να ξεκινήσετε, απλά πατήστε το Σκανδάλη επιτάχυνσης Βρίσκεται κάτω από τον αντίχειρα του δεξιού και του ηλεκτρικό πατινάζ Μοιραστείτε το μόνο. Τα φώτα εμφανίζονται χρησιμοποιώντας ένα κουμπί στον πίνακα ελέγχου ή αυτόματα. ΜΕΓΑΛΟ’βομβητής είναι επίσης στον πίνακα ελέγχου. Με δύο λόγια, όλα είναι μέσα στον αντίχειρα.

  Η σύγχρονη και κομψή εμφάνιση είναι

  Διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο ή ασήμι, το Ηλεκτρικό σκούτερ Urbanglide 80xl Ανατολή οπτικά υπέροχα. Τα τελειώματα του και ο πίνακας ελέγχου του δίνουν μια εμφάνιση φουτουρικός που θα αποπλανήσει όλους τους λάτρεις του gadget και της καινοτομίας.

  Μικρές λεπτομέρειες που έπληξαν το μάτι του ταύρου

  Το πλευρικό δεκανίκι που σας επιτρέπει να σταθμεύσετε χωρίς να αναδιπλώνετε το σκούτερ. Το ύψος του τιμονιού είναι εντελώς ρυθμιζόμενο ώστε να έχει πλήρη έλεγχο του σκούτερ. Πολύ πρακτικό και όχι απαραίτητα παρόντες σε όλα τα μοντέλα του σκούτερ.

  Urbanglide ride 80xl, το σκούτερ που σας ακολουθεί παντού

  Επιλέγοντας αυτό το μοντέλο, βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν σύντροφο ταξιδιού αξιόπιστος Και πρακτικός. Η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας και η ευκολία μεταφοράς το καθιστούν ένα βασικό όχημα σε καθημερινή βάση. Ζήστε το Γαλλικό σκούτερ !