Κριτικές Upway – 1 Κριτικές πελατών UPWAY, συζητήσαμε με την υπεράσπιση, τη γαλλική εκκίνηση του ανακατασκευασμένου ηλεκτρικού ποδηλάτου

Συζητήσαμε με την υπερηφάνεια, τη γαλλική εκκίνηση του ηλεκτρικού ποδηλάτου

Αγορά που έγινε τον Αύγουστο του 2023, εύκολη και καλά ενημερωμένη επαφή συνομιλίας από τους φορείς εκμετάλλευσης, το ποδήλατο είναι πολύ καθαρό και έτοιμο να πάρει το δρόμο, αφού είναι deballage υπάρχουν 3-4 Manips για να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του ποδηλάτου εξηγούνται καλά Και όλα τα χαρτιά που αφορούσαν το ποδήλατο και την μπαταρία ήταν σε φάκελο το ποδήλατο ήταν πολύ καλά τυλιγμένο σύμφωνα με την περιγραφή σε πολύ καλή μηχανική κατάσταση, όταν στην παράδοση ήταν πολύ γρήγορη είναι η 1η αγορά που έγινε σε αυτόν τον ιστότοπο και ειλικρινά όχι απογοητευμένος
Κωδικός προώθησης

Κριτικές για τα κορυφαία

Κριτικές πελατών

Κορυφαία κριτική: 10/10 Maryline, το 13ο.09.2023

Αγορά που έγινε τον Αύγουστο του 2023, εύκολη και καλά ενημερωμένη επαφή συνομιλίας από τους φορείς εκμετάλλευσης, το ποδήλατο είναι πολύ καθαρό και έτοιμο να πάρει το δρόμο, αφού είναι deballage υπάρχουν 3-4 Manips για να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του ποδηλάτου εξηγούνται καλά Και όλα τα χαρτιά που αφορούσαν το ποδήλατο και την μπαταρία ήταν σε φάκελο το ποδήλατο ήταν πολύ καλά τυλιγμένο σύμφωνα με την περιγραφή σε πολύ καλή μηχανική κατάσταση, όταν στην παράδοση ήταν πολύ γρήγορη είναι η 1η αγορά που έγινε σε αυτόν τον ιστότοπο και ειλικρινά όχι απογοητευμένος
Κωδικός προώθησης

Σφάλμα φόρτωσης ειδοποίησης

Κάθε ειδοποίηση ελέγχεται από το συντακτικό μας προσωπικό. Σας ζητάμε να σέβεστε ορισμένους κανόνες: σωστή γλώσσα, σεβαστή και ευγενική γνώμη, εποικοδομητική γνώμη σχετικά με ένα πραγματικό γεγονός, ρητό τίτλο γνώμης. Οποιαδήποτε ειδοποίηση δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους κανόνες θα απορριφθεί συστηματικά και δεν θα φέρει καμία αμοιβή. Απορρίπτονται επίσης, απόψεις άλλου ιστότοπου, διαφήμιση ή ανεπιθύμητα μηνύματα, αιτήματα χορηγίας και εκείνες που περιέχουν προσωπικά δεδομένα ή διευθύνσεις URL.

Cashback Upway Online Exclusive Μέλος +€ 3 Προσφέρεται στην εγγραφή 2,9% Επιστράφηκε στην ηλεκτρονική σας αγορά

Συζητήσαμε με την υπερηφάνεια, τη γαλλική εκκίνηση του ηλεκτρικού ποδηλάτου

Τα ηλεκτρικά ποδήλατά τους είναι μεταξύ 20 και 60% φθηνότερα από το νέο.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουνίου 2022 στις 10:00 π.μ

Παραχώρηση

Υπάρχουν εταιρείες που αναπτύσσονται ταχύτερα από άλλες. Ενώ ο κόσμος εκκίνησης αναπτύσσεται στη Γαλλία, μερικοί από αυτούς καταφέρνουν να ξεχωρίζουν προσφέροντας μια νέα προσφορά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα.

Αυτή η πολύ νεαρή εταιρεία, που ιδρύθηκε στο μόλις 2021, βάσει όλων των εργασιών της γύρω από τρεις μεγάλες ιδέες: αναπτύσσουν μια οικολογικά υπεύθυνη λύση, η οποία έχει άμεσο αντίκτυπο στις ζωές των χρηστών και που επιτρέπει τη διατήρηση της «βιομηχανικής τεχνογνωσίας» όπως την ορίζει Toussaint Η Wattinne, ένας από τους δύο συνεργάτες της εταιρείας, πρώην περιφερειακός διευθυντής της Uber.

Με τον Stéphane Ficaja, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στο παρελθόν, αυτός ο ενθουσιώδης του Τουρισμού είχε την ιδέα να ξεκινήσει μια επιχείρηση ικανή να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα, χωρίς να ζητά τρελά ποσά. “” Σημειώσαμε ότι στην αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων είχαμε νέα, πολύ ακριβά προϊόντα στη μία πλευρά, και από την άλλη μια δεύτερη αγορά με προϊόντα σε πολύ κακή κατάσταση “.

UPWEAT: Προσφέρετε μια δεύτερη λύση ποιότητας

Από αυτό το απόθεμα θα γεννηθεί επομένως κάτω. Σήμερα, η εταιρεία είναι παρούσα μέσω του ηλεκτρονικού της κατάστημα στη Γαλλία και το Βέλγιο. Προσφέρει μια ευρεία επιλογή ηλεκτρικών ποδηλάτων που ανακαινίζονται, με ελαττωματικές τιμές όλων των ανταγωνισμού: από 20 έως 60% φθηνότερα από το νέο.

Εάν η δεύτερη αγορά έχει συχνά μια κακή εικόνα, η Upway επιδιώκει να προσφέρει ποδήλατα υψηλής ποιότητας: “Δεν υπάρχει πραγματικά ένα πρότυπο για την ανακατασκευή ηλεκτρικών ποδηλάτων σήμερα, οπότε έχουμε θέσει 20 σημεία ελέγχου, για να αναθεωρήσουμε το ποδήλατο με τον πιο απαιτητικό τρόπο που υπάρχει”.

Η ιδέα είναι τότε να προσφέρετε μια λύση που σας επιτρέπει “Αποσυνδέστε τον εαυτό σας από τα διαλύματα αυτοκινήτου και άνθρακα, αλλά και για να εξοικονομήσετε κυκλική και τελικά και πάνω απ ‘όλα για να διατηρήσετε τη γαλλική τεχνογνωσία και όχι τα εισαγόμενα τελικά προϊόντα”, λέει ο Toussaint Wattinne.

Με μια ακμάζουσα δεύτερη αγορά, και πλατφόρμες όπως η αγορά ή πίσω αγορά, η οποία σήμερα ζυγίζει εκατομμύρια, ο Toussaint Wattinne ήθελε να τοποθετήσει τον εαυτό του σε μια ακόμα αρκετά κενή αγορά, αυτή του ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Με ποδήλατο

Καλά γνωστά ονόματα μεταξύ των επενδυτών

Αντί να εμπιστευτεί την επισκευή και την ανακαίνιση των ποδηλάτων σε τρίτους, η Upway λειτουργεί μόνο εσωτερικά, με επαγγελματικούς μηχανικούς. Μια ποιοτική μέθοδος που απαιτεί κεφάλαια και η οποία επομένως δικαιολόγησε μια μεγάλη συγκέντρωση κεφαλαίων: στα τέλη Μαΐου, ολοκλήρωσε έναν πίνακα 25 εκατομμυρίων στη σειρά Α, μετά από 5 εκατομμύρια εκατομμύρια το Νοέμβριο του 2021.

Η Upway ελπίζει να είναι σε θέση να αναπτύξει, να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της, τις ομάδες της, αλλά και να επεκτείνει τον ιστότοπό της σε άλλες χώρες όπως η Ολλανδία και η Γερμανία, των οποίων η εκτόξευση είναι επικείμενη. Γεμάτο με φιλοδοξία, η εταιρεία προσπαθεί να πείσει ένα κοινό που χρησιμοποιείται για την αγορά νέων ποδηλάτων.

Με αυτή τη συγκέντρωση κεφαλαίων, η Upway κατόρθωσε να πείσει καλά τους γνωστούς επενδυτές στον κόσμο των νεοσύστατων επιχειρήσεων όπως η Sequoia και η Global Founders Capital, αλλά και το Ταμείο Origins, που δημιουργήθηκε από τον Blaise Matuidi.

Ο επαγγελματίας παίκτης ποδοσφαίρου και ο πρώην μέσος PSG δημιούργησαν αυτό το ταμείο πριν από λίγους μήνες για να βοηθήσουν τους επαγγελματίες αθλητές να επενδύσουν σε έργα που έχουν άμεσο αντίκτυπο για τους ανθρώπους. Παρουσιάζοντας προς τα πάνω στον πρώην ποδοσφαιριστή, ο Toussaint Wattinne ισχυρίζεται ότι έχει “ελέγξει όλα τα κουτιά” που εξηγεί την παρουσία προέλευσης μέσα στη συγκέντρωση κεφαλαίων.

Ανοδικός Fondeur

Μεγαλώνουν, εξάγουν και προσλαμβάνουν

Εκατομμύρια ευρώ που θα επιτρέψουν στην πολύ νέα εκκίνηση να αναπτύξει λίγο περισσότερο. Ανάλογα με τα λόγια του συν -ιδρυτή, αυτά τα 25 εκατομμύρια δολάρια θα επιτρέψουν να ανοίξουν νέα εργοστάσια για να διευρύνουν το στόλο ηλεκτρικών ποδηλάτων που διατίθενται στον ιστότοπο.

Αυτή η συγκέντρωση κεφαλαίων θα πρέπει επίσης να καταστεί δυνατή η ανάπτυξη διεθνώς, η έναρξη της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζεται επίσης τους επόμενους μήνες.

Τέλος, αυτά τα χρήματα θα επιτρέψουν να στρατολογήσουν. Περίπου δεκαπέντε θέσεις πρέπει τώρα να συμπληρωθούν στην εταιρεία. “Και οι δύο μηχανικοί για να εργαστούν απευθείας σε ποδήλατο και προγραμματιστές για τον ιστότοπο, αλλά και διαχειριστές επιχειρήσεων που βασίζονται στο εξωτερικό”.