Toyota | Η γκάμα των ηλεκτρικών υβριδικών αυτοκινήτων, τα υβρίδια της Toyota: όλα τα μοντέλα και τις τιμές τους

Toyota Hybrid: Τιμή, απόδοση, αυτονομία, κατανάλωση

Contents

Αυτό το κράμα καθιστά δυνατό να επωφεληθεί από κάθε μία από τις δύο ενέργειες ενώ περιορίζει τα μειονεκτήματα: εξοικονόμηση καυσίμων Και Μείωση των εκπομπών CO2.

Ανακαλύψτε την υβριδική σειρά Toyota

Ένα υβριδικό αυτοκίνητο είναι ένα όχημα που συνδυάζει τόσο έναν ηλεκτρικό κινητήρα όσο και έναν κινητήρα θερμότητας. Ο ηλεκτρικός κινητήρας τροφοδοτείται από ηλεκτρική μπαταρία, ενώ ο κινητήρας θερμότητας τροφοδοτείται γενικά από βενζίνη.

Τα υβριδικά αυτοκίνητα, επίσης γνωστά ως HEV (Hybrid Electric Vehicle), έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO 2 .

Πηγαίνετε στο Toyota Hybrid !

Κάθε πρώτο βήμα μετράει: Η πρώτη δήλωση της αγάπης, το πρώτο σόλο ταξίδι, το πρώτο ισχυρό συναίσθημα. αλλά και να κάνετε το βήμα από τη μετάβαση στο υβριδικό. Επειδή η Toyota επιθυμεί να υποστηρίξει κάθε Γάλλο σε αυτή την επιλογή ζωής για να αποκλείσει την κινητικότητά του, ήρθε η ώρα να μεταβείτε στην Toyota Hybrid.
Όπως και τα 21 εκατομμύρια οδηγοί μας για 25 χρόνια, εξοικονομώντας ενέργεια* κυλιόμενη μέχρι 55%** του ηλεκτρικού σας ταξιδιού στο ηλεκτρικό.

Η γκάμα των υβριδικών οχημάτων μας

Από το αυτοκίνητο της πόλης σε SUV, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υβριδικών οχημάτων, κατάλληλα για όλους τους τρόπους ζωής. Από το Dynamic C-HR ή το κομψό Yaris για να σπάσει το Corolla μέσω RAV4, υπάρχει πάντα ένα υβριδικό όχημα που σας ταιριάζει.

Υβριδικό yaris

Κινητήρες – 116 ch box e-cvt Κατανάλωση (WLTP) – 3.8 έως 4,4 l/100km Σώμα – 5 πόρτες Εκπομπές2 (WLTP) – 87 σε 101 g/km

Yaris Cross Hybrid

Κινητήρες – 116 ch box e-cvt Κατανάλωση (WLTP) – 4.4 έως 5.1 L/100km Σώμα – 5 πόρτες Εκπομπές2 (WLTP) – 100 έως 117 g/km

Νέο Corolla Hybrid

Κινητήρες – 140 hp ή 196 hp e-cvt box Κατανάλωση (WLTP) – 4,4 έως 4,7 l/100 km* Σώμα – 5 πόρτες Εκπομπές2 (WLTP) – 100 έως 106 g/km* *Σύμφωνα με τον κύκλο WLTP

New Corolla Touring Sports Hybrid

Κινητήρες – 140 hp ή 196 hp e-cvt box Κατανάλωση (WLTP) – 4,5 έως 4,8 l/100 km* Σώμα – 5 πόρτες διάλειμμα Εκπομπές2 (WLTP) – 101 έως 108 g/km* *Σύμφωνα με τον κύκλο WLTP

Toyota C-HR υβριδικό

Κινητήρες – 122 hp ή 184 hp e-cvt box Κατανάλωση (WLTP) – 4,9 έως 5,3 l/100 km Σώμα – 5 πόρτες Εκπομπές2 (WLTP) – 110 έως 121 g/km

Υβριδικό rav4

Κινητήρες – 218 hp ή 222 hp e-cvt box Κατανάλωση (WLTP) – 5.6 έως 5.9 l/100 km Σώμα – 5 πόρτες Εκπομπές2 (WLTP) – 126 έως 134 g/km

Prius Hybrid Rechargable

Κινητήρες – 2.0L επαναφορτιζόμενο υβριδικό (223 hp) Κατανάλωση (WLTP) – 0,5 l/100 km Σώμα – 5 πόρτες Εκπομπές2 (WLTP) – 11 g/km

Επαναφορτιζόμενη υβριδική RAV4

Κινητήρες – 2.5L υβριδικό (306 hp) Κατανάλωση (WLTP) – 1,0 l/100 km Σώμα – 5 πόρτες Εκπομπές2 (WLTP) – 22 g/km

Toyota Highlander Hybrid

Κινητήρες – 2.5 υβριδική δυναμική δύναμη (248 hp) Κατανάλωση (WLTP) – 7,0 έως 7,1 l/100km Σώμα – 5 πόρτες Εκπομπές2 (WLTP) – από 158 έως 160 g/km

Υβριδική Toyota

Χάρη σε μια τεχνογνωσία πάνω από 25 χρόνια, η υβριδική τεχνολογία υψηλότερου επιπέδου προσφέρει απαράμιλλη απόδοση, αυτονομία και ηρεμία. Η κλίση σε έναν διαφανή τρόπο μεταξύ της καθαρής ηλεκτρικής πρόωσης και της βενζίνης στην πιο αποτελεσματική στιγμή, τα υβριδικά οχήματα αυτόματης φόρτισης προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε.

Υβριδική Toyota,
Κάθε χιλιόμετρο μετράει

Ελάτε σε αντιπροσωπείες και κυλήστε περισσότερο από το 50% του ηλεκτρικού ταξιδιού σας.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Πώς να επαναφορτίσετε το υβριδικό σας αυτοκίνητο ?

Για να επαναφορτίσετε το υβριδικό όχημά σας, υπάρχουν δύο πρόσθετες λύσεις σύμφωνα με την τυπολογία του οχήματος. Στο Περίπτωση κλασικών υβριδίων, Πραγματοποιείται ανεφοδιασμός ανεξάρτητα Κατά τη διάρκεια των διαφορετικών φάσεων κυκλοφορίας κατά την επιβράδυνση. Η αποκατάσταση της ηλεκτρικής ενέργειας που συσσωρεύεται στην μπαταρία καθ ‘όλη τη διάρκεια της οδήγησης, τα συμβατικά υβρίδια δεν χρειάζεται να συνδεθούν ή, φυσικά, επαναφορτίζονται.

Αυτό δεν συμβαίνει με επαναφορτιζόμενα υβρίδια που, αν και το σύστημά τους είναι παρόμοιο με τα παραδοσιακά υβρίδια, θα απαιτήσει να παρατηρηθεί μια φάση σύνδεσης με το ηλεκτρικό δίκτυο. Πράγματι, εξοπλισμένα με μεγαλύτερες μπαταρίες, πρέπει να συνδεθούν για να επαναφορτιστούν πλήρως.

Πώς λειτουργεί ένας υβριδικός κινητήρας ?

Ένα υβριδικό αυτοκίνητο προχωρά χάρη σε διάφορους κινητήρες μέσα σε αυτό που μπορούν να λειτουργούν με κοινό τρόπο ή εναλλάξ.

Στη Toyota, όταν μιλάμε για έναν υβριδικό κινητήρα, πλησιάζουμε το Σύζυγος ενός κινητήρα θερμότητας Καυσίμων -Ιδική, με ηλεκτρικό κινητήρα της οποίας η ενέργεια αποθηκεύεται σε μπαταρίες. Έχοντας την ικανότητα δημιουργίας ηλεκτρικού ρεύματος, τα υβρίδια χρησιμοποιούν αυτήν την ηλεκτρική ενέργεια για να προωθήσουν τους τροχούς. Ο κινητήρας θερμότητας θα δεσμεύεται όταν είναι απαραίτητο να παρέχει περισσότερη ισχύ στο όχημα.

Αυτό το κράμα καθιστά δυνατό να επωφεληθεί από κάθε μία από τις δύο ενέργειες ενώ περιορίζει τα μειονεκτήματα: εξοικονόμηση καυσίμων Και Μείωση των εκπομπών CO2.

Πώς να επωφεληθείτε από το υβριδικό μπόνους ?

Για οποιαδήποτε αγορά οχήματος από την υβριδική σειρά Toyota, είναι δυνατόν επωφεληθείτε από ένα μπόνους μετατροπής Μπορεί να φτάσει τα 5000 ευρώ (ανάλογα με το φορολογικό εισόδημα αναφοράς) σε αντάλλαγμα για την ανοικοδόμηση ενός παλιού οχήματος. Το τελευταίο μπορεί να είναι βενζινοκίνητο αυτοκίνητο πριν από το 2006 ή ένα αυτοκίνητο ντίζελ πριν από το 2011. Η κατοικία της στη Γαλλία και η απόκτηση του οχήματος πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2022 είναι επίσης προϋποθέσεις για τη χορήγηση αυτού του οικολογικού μπόνους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ενοικίασης ή της αγοράς επαναφορτιζόμενου υβριδικού οχήματος, όπως το υβριδικό επαναφορτιζόμενο ή επαναφορτιζόμενο υβριδικό RAV4, είναι επίσης δυνατό να απολαύσετε ένα Οικολογικό μπόνους που μπορεί να ανέβει μέχρι 2000 ευρώ.

Απαιτούνται οι ακόλουθες συνθήκες: Το όχημα πρέπει να καταχωρηθεί στη Γαλλία, να εκπέμπει μέγιστο 50g/km co2, να αγοραστεί ή να ενοικιαστεί για ελάχιστη διάρκεια 2 ετών και ο αγοραστής πρέπει να είναι ηλικίας και να διαμένει στη Γαλλία. Επιπλέον, το εν λόγω όχημα δεν πρέπει να πωλείται στο εξάμηνο που θα ακολουθήσει την απόκτηση του και δεν έχει ταξιδέψει πάνω από 6000 χιλιόμετρα κατά την περίοδο. Το μπόνους μετατροπής και το οικολογικό μπόνους είναι σωρευτικό, το ασφάλιστρο για ένα υβριδικό αυτοκίνητο μπορεί επομένως να κορυφωθεί μέχρι 7000 ευρώ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από αυτά τα εθνικά συστήματα, οι κοινότητες δήμων, τμήματα ή ακόμα και περιοχές μπορούν επίσης να προσφέρουν βοήθεια για την αγορά υβριδικού οχήματος. Για παράδειγμα, η μητρόπολη του Μεγάλου Παρισιού και το πρόγραμμα “Metropolitan Roll” του μπορούν να χορηγήσουν επιχορήγηση μέχρι 6000 ευρώ για την αγορά ενός νέου ή μεταχειρισμένου υβριδικού οχήματος.

Τι διαφορά μεταξύ ενός υβριδικού οχήματος και ενός ηλεκτρικού οχήματος ?

Με Θερμική ενέργεια σύζευξης με κινητήρα με μία ή δύο ηλεκτρικές μπαταρίες Εισερχόμενα στην ενίσχυση, τα υβριδικά αυτοκίνητα έχουν πολύ ανώτερη αυτονομία παραδοσιακών οχημάτων που λειτουργούν με βενζίνη ή ντίζελ και ηλεκτρικά οχήματα. Ο τελευταίος, εντελώς σιωπηλός και inodores, θα λειτουργήσει πλήρως με ηλεκτρική ενέργεια.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, όταν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα προσφέρει μια πλήρως ηλεκτρισμένη πρόσφυση, το υβρίδιο θα εναλλάσσει τις ανάγκες του μεταξύ του 100% ηλεκτρικού και του 100% θερμικού.

Στην επιθυμία του να υπερβεί τις μηδενικές εκπομπές, και μετά από χρόνια καινοτομίας και ηγεσίας στο υβριδικό τμήμα, η Toyota ετοιμάζεται να ξεκινήσει το “BZ” ανοίγει σε νέο παράθυρο το φάσμα των οχημάτων 100 % 100 % Electric. BZ, νέα μάρκα ομάδας.

Ποια είναι η αυτονομία ενός υβριδικού αυτοκινήτου ?

Η συνολική αυτονομία ενός υβριδικού οχήματος θα εξαρτηθεί από την ηλεκτρική του αυτονομία στην οποία θα προσθέσουμε τον αριθμό των χιλιομέτρων που θα είναι δυνατόν να ταξιδέψουμε σε 100% θερμική φάση (βενζίνη). Εάν μπορεί να κυμαίνεται από 20 έως 60 χιλιόμετρα γενικά, η ηλεκτρική αυτονομία ενός συμβατικού υβριδικού οχήματος ή επαναφορτιζόμενου υβριδίου Εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους.

Μεταξύ αυτών, υπάρχει η συμπεριφορά οδήγησης του αυτοκινητιστή. Η ευέλικτη οδήγηση θα προωθήσει την επέκταση της αυτονομίας και την καλή επαναφόρτιση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ένας άλλος παράγοντας: Η διαδρομή. Ένας ελκυστικός ή ορεινός δρόμος, καθώς και οι αυτοκινητόδρομοι και οι γρήγορες διαδρομές θα οδηγήσουν σε υπερκατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας που συσσωρεύονται σε υβριδικό κινητήρα. Τέλος, η εξωτερική θερμοκρασία έχει επίσης αντίκτυπο στην απόδοση.

Ένα ανοίγμα σε νέα μελέτη παραθύρων που διεξήχθη στο Hybrid Toyota Corolla το 2020 δείχνει ότι το όχημα έχει κυκλοφορήσει σε ηλεκτρική λειτουργία “μηδενικής εκπομπής”, χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτιστεί, σχεδόν το 70% του χρόνου (68%). Αυτό και πάλι πιστοποιεί ότι η υβριδική τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Toyota είναι μια εξαιρετική απάντηση στα προβλήματα του “Rolling Ecolo”.

Toyota Hybrid: Τιμή, απόδοση, αυτονομία, κατανάλωση

Ψάχνετε για ένα υβριδικό αυτοκίνητο Toyota και επηρεάζεστε από τη διατήρηση του περιβάλλοντος ? Σας ενδιαφέρει ένα οικολογικό αυτοκίνητο ?

Προσφέρουμε πληροφορίες από όλα τα υβριδικά μοντέλα: τιμή, αυτονομία, τεχνικά φύλλα και όλα σχετικά με την επαναφόρτιση ενός υβριδικού αυτοκινήτου Toyota.

Όλα τα υβριδικά μοντέλα Toyota

Toyota Prius

Toyota Prius

€ 29.300 από ποινή ή οποιοδήποτε διάταγμα μπόνους

Toyota C-HR

Toyota C-HR

29.300 € εκτός ποινής ή οποιοδήποτε μπόνους

122 HP 86 g/km 122 HP 29.300 €
184 CH 118 g/km 184 CH 34.000 €

Toyota Rav4

Toyota Rav4

33.550 € από ποινή ή οποιοδήποτε μπόνους

AWD – 222 hp 105 g/km 222 CH
2WD – 218 hp 102 g/km 218 CH

Toyota Yaris

Toyota Yaris

19.450 € εκτός ποινής ή οποιοδήποτε διάταγμα μπόνους

Toyota Corolla

Toyota Corolla

27.900 ευρώ από ποινή ή οποιοδήποτε μπόνους

122 HP (συμπαγής) 76 g/km 122 HP Σταμάτησα
180 hp (συμπαγής) 85 g/km 180 hp Σταμάτησα
140 hp (συμπαγής) 100 g/km 140 hp € 27.900
196 HP (διάλειμμα) 106 g/km 196 CH 38.750 €
140 hp (διάλειμμα) 103 g/km 140 hp 29.900 €

Toyota Prius+

Toyota Prius+

32.300 € εξαιρουμένων της ποινής ή οποιουδήποτε διατάγματος

Toyota Auris Hybrid

Toyota Auris Hybrid

24.950 € από ποινή ή οποιοδήποτε μπόνους

Toyota Yaris (νέα)

Toyota Yaris (νέα)

€ 21.950 από ποινή ή οποιοδήποτε μπόνους

116 CH 85 g/km 116 CH € 21,950
130 hp 96 g/km 130 hp

Toyota Camry

Toyota Camry

39,100 € από ποινή ή οποιοδήποτε μπόνους

Toyota Highlander

Toyota Highlander

56.500 ευρώ εκτός ποινής ή οποιοδήποτε μπόνους

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

€ 26.900 από ποινή ή οποιοδήποτε μπόνους

FWD 100 g/km 116 CH 26,900 €
Awd 107 g/km 116 CH 30.400 €

Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser

Τιμή TTC εξαιρουμένων των οικολογικών ή πιθανών οικολογικών μπόνους
Ηλεκτρική αυτονομία σύμφωνα με το πρότυπο WLTP
Επαναφόρτιση σε km αυτονομίας που ανακτάται ανά ώρα το μέγιστο της επαναφόρτισης

Όλες οι υβριδικές πράξεις Toyota

Toyota: Το Land Cruiser πηγαίνει στο Hybrid, αλλά όχι στην Ευρώπη

Toyota: Το Land Cruiser πηγαίνει στο Hybrid, αλλά όχι στην Ευρώπη

Η Toyota μόλις παρουσίασε μια εντελώς νέα γενιά του Land Cruiser, με ρετρό εμφάνιση. Ξεκινά με ένα.

Νέο εύρος υβριδικής σειράς Toyota C-HR (2023): Άνοιγμα κρατήσεων

Νέο εύρος υβριδικής σειράς Toyota C-HR (2023): Άνοιγμα κρατήσεων

Έχετε λάμψει στο νέο C-HR ? Για να είναι ένας από τους πρώτους που εξυπηρετούνται, είναι δυνατόν να τα κρατήσουμε.

Μοντέλα αυτοκινήτων ανά τύπο, κινητοποίηση και μάρκα

με κινητήρα και τύπο

 • 1 4×4 ηλεκτρικό
 • 12 συμπαγή ηλεκτρικά sedans
 • 18 ηλεκτρικά sedans
 • 2 ηλεκτρικά διαλείμματα
 • 5 ηλεκτρικά μετατρέψιμα
 • 24 ηλεκτρικά αυτοκίνητα της πόλης
 • 3 ηλεκτρικά κουπόνια
 • 11 ηλεκτρικά minivans
 • 44 ηλεκτρικό SUV
 • 22 Ηλεκτρικά βοηθητικά προγράμματα
 • 6 ηλεκτρικά καροτσάκια
 • 2 χωρίς ηλεκτρική άδεια
 • 5 4×4 επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 12 συμπαγή υβριδικά επαναφορτιζόμενα sedans
 • 25 επαναφορτιζόμενα υβριδικά sedans
 • 2 επαναφορτιζόμενες υβριδικές διαλείμματα
 • 1 επαναφορτιζόμενες υβριδικές μετατροπές
 • 7 επαναφορτιζόμενες υβριδικές περικοπές
 • 3 επαναφορτιζόμενα υβριδικά minivans
 • 44 επαναφορτιζόμενο υβριδικό SUV
 • 1 επαναφορτιζόμενες υβριδικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας
 • 1 4×4 υβρίδια
 • 8 συμπαγή υβριδικά sedans
 • 8 υβριδικά sedans
 • 2 υβριδικά διαλείμματα
 • 4 υβριδικό αυτοκίνητο πόλης
 • 2 υβριδικές περικοπές
 • 2 υβριδικά minivans
 • 22 υβριδικό SUV

με κινητήρα και μάρκα

 • 1 Electric Aaways
 • 7 Ηλεκτρικό Audi
 • 5 BMW Electric
 • 2 ηλεκτρικό κηλίδα
 • 1 ηλεκτρικό byd
 • 2 Byton Electric
 • 1 ηλεκτρικό chevrolet
 • 9 Ηλεκτρική Citroën
 • 1 ηλεκτρικό κάλυμμα
 • 1 ηλεκτρικό cupra
 • 1 ηλεκτρική Dacia
 • 1 DS Electric
 • 1 ηλεκτρικό Faraday
 • 4 Ηλεκτρική Fiat
 • 3 Electric Ford
 • 1 ηλεκτρικό fuso
 • 1 Ηλεκτρική Honda
 • 6 Ηλεκτρική Hyundai
 • 2 ηλεκτρική jaguar
 • 4 Kia ​​Electric
 • 2 ηλεκτρικό lexus
 • 1 Ηλεκτρικό Lucid
 • 2 ηλεκτρικό lumeneo
 • 1 ηλεκτρικός διευθυντής
 • 1 ηλεκτρικό Mazda
 • 12 Mercedes Electric
 • 3 mg ηλεκτρικό
 • 1 Mia Electric Electric
 • 1 μίνι ηλεκτρικό
 • 1 Mitsubishi Electric
 • 1 ηλεκτρικό κινητό
 • 2 ηλεκτρικό NIO
 • 6 Ηλεκτρική Nissan
 • 1 ηλεκτρικό ουσιαστικό
 • 7 Opel Electric
 • 1 ORA Electric
 • 10 ηλεκτρικό Peugeot
 • 1 ηλεκτρικό ποιητικό
 • 2 ηλεκτρική Porsche
 • 8 Renault Electric
 • 1 ηλεκτρικό κάθισμα
 • 1 ηλεκτρικά seres
 • 2 ηλεκτρικό skoda
 • 2 ηλεκτρικά smarts
 • 1 ηλεκτρικοί κινητήρες
 • 1 ηλεκτρικό ssangyong
 • 1 Subaru Electric
 • 1 Ηλεκτρικό Tazzari
 • 7 Tesla Electric
 • 4 ηλεκτρική Toyota
 • 8 Volkswagen Electric
 • 2 Volvo Electric
 • 3 Electric Xpeng
 • 8 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Audi
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Bentley
 • 10 επαναφορτιζόμενα υβρίδια BMW
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Cadillac
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό chevrolet
 • 2 Citroën Hybrid Rechargable
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό cupra
 • 3 επαναφορτιζόμενα υβρίδια DS
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Ferrari
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό fisker
 • 4 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Ford
 • 2 επαναφορτιζόμενα υβρίδια Hyundai
 • 2 jaguar επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 4 επαναφορτιζόμενο υβριδικό τζιπ
 • 6 kia επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 5 Land Rover υβριδικό επαναφορτιζόμενο
 • 1 σύνδεσμος & επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό maserati
 • 9 Mercedes Hybrid Rechargable
 • 1 mg επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 1 μίνι επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 2 Mitsubishi επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 3 επαναφορτιζόμενο υβριδικό opel
 • 3 επαναφορτιζόμενο υβριδικό peugeot
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό ποιητικό
 • 4 επαναφορτιζόμενη υβριδική Porsche
 • 2 Renault επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό κάθισμα
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό skoda
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Suzuki
 • 2 επαναφορτιζόμενη υβριδική Toyota
 • 7 Volkswagen επαναφορτιζόμενο υβριδικό
 • 6 υβριδικό επαναφορτιζόμενο Volvo
 • 1 υβριδικό citroën
 • 1 υβριδικό Dacia
 • 2 υβρίδια Ford
 • 5 υβρίδια Honda
 • 4 υβρίδια Hyundai
 • 2 υβρίδια Kia
 • 9 υβριδικό lexus
 • 1 υβριδικό πετρέλαιο καυσίμου
 • 2 υβριδική Mercedes
 • 3 υβρίδια Nissan
 • 2 υβρίδια Peugeot
 • 4 υβρίδια Renault
 • 1 υβριδικό suzuki
 • 12 υβρίδια Toyota
 • 1 υβριδική Volkswagen
 • 1 υδρογόνα Honda
 • 2 Hydrogen Hyundai
 • 1 υδρογόνο Mercedes
 • 1 υδρογόνο Toyota

Ανά τύπο και μάρκα

 • 2 4×4 τζιπ
 • 1 4×4 Land Rover
 • 1 4×4 Mitsubishi
 • 1 4×4 Tesla
 • 2 4×4 Toyota
 • 1 συμπαγή audi sedans
 • 2 συμπαγή sedans cupra
 • 1 συμπαγή sedans DS
 • 1 συμπαγή sedans Ford
 • 2 συμπαγή sedans honda
 • 3 συμπαγή sedans hyundai
 • 1 συμπαγή sedans kia
 • 2 συμπαγή sedans lexus
 • 3 Compact Mercedes sedans
 • 2 συμπαγή sedans Nissan
 • 1 συμπαγή sedan opel
 • 1 συμπαγή sedans peugeot
 • 2 συμπαγή sedans Renault
 • 1 συμπαγή sedans tesla
 • 4 συμπαγή sedans Toyota
 • 4 συμπαγή sedans Volkswagen
 • 1 συμπαγή sedans xpeng
 • 6 audi sedans
 • 1 sedans Bentley
 • 5 sedans BMW
 • 1 Byton sedans
 • 1 sedans Cadillac
 • 1 sedans Chevrolet
 • 2 sedans citroën
 • 1 sedans ds
 • 1 sedans Faraday
 • 1 sedans Ford
 • 1 sedans Honda
 • 1 sedans Hyundai
 • 2 kia sedans
 • 2 Sedans Lexus
 • 1 διαυγές sedans
 • 7 Sedans Mercedes
 • 1 κινητοποιήστε sedans
 • 1 opel sedans
 • 2 sedans Peugeot
 • 1 sedans polestar
 • 1 renault sedans
 • 1 sedans καθίσματος
 • 2 sedans skoda
 • 1 sedans Tesla
 • 2 sedans Toyota
 • 4 sedans Volkswagen
 • 2 sedans Volvo
 • 1 sedans xpeng
 • 1 διαλείμματα της Dacia
 • 1 διαλείμματα της Mercedes
 • 1 διαλείμματα mg
 • 1 διαλείμματα της Porsche
 • 1 διαλείμματα Suzuki
 • 1 διαλείμματα Volvo
 • 1 BMW Convertibles
 • 1 Bolloré Convertibles
 • 1 Citroën Convertibles
 • 1 jaguar convertibles
 • 2 Tesla Convertibles
 • 2 εργάτες της πόλης BMW
 • 1 Bolloré City Dweller
 • 1 κάτοικος Citroën City
 • 1 κάτοικος της πόλης Dacia
 • 2 εργάτες της πόλης Fiat
 • 2 αυτοκίνητα της πόλης Honda
 • 1 Mia Electric City Dweller
 • 1 μίνι αυτοκίνητο πόλης
 • 1 Mitsubishi Citadines
 • 1 Citadines Opel
 • 3 εργάτες της πόλης Peugeot
 • 4 εργαζόμενοι Renault City
 • 1 κάθισμα κάθισμα
 • 1 κάτοικος της πόλης Skoda
 • 2 έξυπνοι κάτοικοι της πόλης
 • 1 Motors Sound City Dweller
 • 2 εργάτες της πόλης Toyota
 • 1 κάτοικος της πόλης Volkswagen
 • 1 Audi Coupe
 • 1 Coupe BMW
 • 1 Coupe Ferrari
 • 1 κουπόνια Fisker
 • 2 lexus coupes
 • 1 polestar coupe
 • 4 Coupes Porsche
 • 1 Coupe Volvo
 • 1 Minivan Citroën
 • 1 Ford minivan
 • 3 Mercedes
 • 2 minivans Nissan
 • 2 minivans Opel
 • 2 minivans Peugeot
 • 1 Renault minivan
 • 2 Minivans Toyota
 • 2 minivans Volkswagen
 • 3 Citroën Utilities
 • 2 βοηθητικά προγράμματα Fiat
 • 2 Ford βοηθητικά προγράμματα
 • 1 βοηθητικό πρόγραμμα FUSO
 • 1 βοηθητικά προγράμματα
 • 3 βοηθητικά προγράμματα Mercedes
 • 1 χρησιμότητα Nissan
 • 2 επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας
 • 4 βοηθητικά προγράμματα Peugeot
 • 2 επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας Renault
 • 1 Utilities Toyota
 • 1 βοηθητικά προγράμματα Volkswagen

Τιμή ΦΠΑ Εξωτερική ποινή ή οποιοδήποτε οικολογικό μπόνους
(1) Ηλεκτρική αυτονομία σύμφωνα με το πρότυπο WLTP

Κορυφαία ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το Clean Automobile είναι ένας ιστότοπος πληροφοριών της κοινότητας που είναι αφιερωμένος σε όλα όσα σχετίζονται με το αυτοκίνητο και το περιβάλλον. Τα πιο δημοφιλή θέματα του auto blog μας είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα υβρίδια, αλλά προσεγγίζουμε επίσης το αυτοκίνητο GNV / GPL, το αυτοκίνητο υδρογόνου, τις πολιτικές και περιβαλλοντικές πτυχές που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Οι χρήστες του Διαδικτύου καλούνται να αντιδράσουν σε άρθρα blog στα σχόλια, αλλά και στα διάφορα φόρουμ που γίνονται επάνω τους. Το πιο δημοφιλές από αυτούς είναι σίγουρα το φόρουμ ηλεκτρικών αυτοκινήτων που συγκεντρώνει τις συζητήσεις σχετικά με την άφιξη αυτών των νέων οχημάτων. Ένα λεξικό συγκεντρώνει τους ορισμούς των κύριων τεχνικών λέξεων που χρησιμοποιούνται στο blog, ενώ μια βάση δεδομένων των αυτοκινήτων (στο εμπόριο ή όχι) απαριθμεί ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα.

 • Ενεργειακή επανάσταση
 • Εκκαθαριστής
 • Κύριε EV
 • Chargemap
 • Επιχείρηση chargemap
 • Επαναφόρτιση τερματικού προσφορά
 • Χρυσά βατ
 • Ποιοι είμαστε ?
 • Ελα μαζί μας
 • Διαφημιστική ηθική
 • Γίνετε διαφημιζόμενος
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων
 • Φόρτιση καλώδια
 • Σταθμοί φόρτισης
 • Αξεσουάρ για επαναφόρτιση
 • Διαλύματα οχημάτων
 • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 • Προτιμήσεις μπισκότων
 • |
 • Ειδοποιήσεις
 • |
 • Νομική ειδοποίηση
 • |
 • Αναφέρετε παράνομο περιεχόμενο
 • |
 • Κουδούνι

Copyright © 2023 Clean Automobile – All Rights Reserved – Ένας ιστότοπος που δημοσιεύθηκε από την Saabre Sas, μια εταιρεία από τον όμιλο Brakson