2022 Toyota Corolla: Hybrid ή Hatchback, είναι όλα καλά – ο οδηγός αυτοκινήτου, η Toyota πειράζει υβριδική αναγεννή

Η Toyota πειράζει υβριδική αναγεννημένη, συμβουλές στο επόμενο Prius

Contents

Μια άλλη εικόνα αποκαλύπτει τη σιλουέτα του νέου μοντέλου. Γνωρίζουμε σίγουρα ότι είναι ένα αυτοκίνητο και όχι ένα SUV, καθώς και η γραμμή οροφής είναι παρόμοια με αυτή του Prius:

2022 Toyota Corolla: Hybrid ή Hatchback, είναι όλα καλά

Αν προσπαθήσω να μετρήσω τον αριθμό των φορές που έχω γράψει ή/και οδηγώ σε μια πώληση Toyota Corolla άρχισα να οδηγώ αυτοκίνητα… δεν νομίζω ότι θα μπορούσα. Το Corolla είναι το νούμερο ένα με τις καλύτερες πωλήσεις γιατί. τσάι. κόσμος. Αφήστε αυτό να βυθιστεί. Η Toyota έχει πουλήσει 50 εκατομμύρια Corollas παγκοσμίως. Αυτό είναι τρελό! Αλλά και εξαιρετικά εντυπωσιακό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βλέπουμε τόσα πολλά Corollas στο δρόμο, όλη την ώρα.

  • Επίσης: μεταχειρισμένα αυτοκίνητα για μαθητές: Τι πρέπει να αγοράσετε?
  • Επίσης: Η Toyota έχει πουλήσει τώρα 50 εκατομμύρια Corollas

Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχω περάσει το καλύτερο μέρος της καριέρας της αυτοκινητοβιομηχανίας μου είτε οδήγηση είτε μιλώντας για το Corolla.

Ως συνεχής ηγέτης στον τομέα του, το Corolla έχει δαπανηθεί γενιές της Mary ενάντια σε μερικούς σοβαρούς βαρύτητες όπως η Honda Civic, η Nissan Sentra και η Volkswagen Jetta. Και όμως συνεχίζει να κάνει καλά και να πωλεί, και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για αυτό.

Είναι ένα πραγματικά καλό αυτοκίνητο.

Αίσθημα προσωπικά #COROLLATTACKED

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επίσης. Εδώ είναι το πράγμα: Με τα χρόνια, το Corolla έχει αυξηθεί και οι αυξήσεις με όλους τους τρόπους που χρειάστηκε για να το διατηρήσετε. Και ακόμη και με τρόπους ίσως δεν περίμενε κανείς.

Ας μιλήσουμε για την τρέχουσα εξωτερική εμφάνιση του Corolla: είναι φοβερό. Οι σχεδιαστές της Toyota πήραν ένα προηγούμενο ήπιο sedan που έμοιαζε με το drum και το γύρισε πάνω από λίγες εγκοπές στην καλή κλίμακα. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι είναι “πάρα πολύ”-ειδικά για τον Ιάπωνο κατασκευαστή γνωστό περισσότερο για την εκτέλεση του μύλου—αλλά λέμε ότι είναι ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι. Σύγχρονη, funky, αλλά όχι πολύ over-the-top.

Εδώ είναι ένα Corolla που θα απευθύνει έκκληση σε όλα τα μέλη της οικογένειας – και αυτό είναι το κλειδί εδώ.

Στο εσωτερικό, η ίδια φλόγα σχεδιασμού μεταφράζεται. Όχι με ενοχλητικό τρόπο, αλλά σίγουρα πήρε το εσωτερικό πάνω και πέρα ​​από αυτό που ήταν στο παρελθόν. Αν και δεν είναι τόσο φουτουριστικό όσο το Prius Center Stack Design, εξακολουθεί να έχει στοιχεία τεχνολογίας, σχεδιασμού και χρηστικότητας που συνδυάζουν πραγματικά όμορφα.

Και αυτό ισχύει για το περίπτερο το hatchback και το sedan.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά (σύμφωνα με τον γιο μου) ήταν τα διαθέσιμα θερμαινόμενα πίσω καθίσματα στο υβριδικό sedan. Για ένα αυτοκίνητο που έρχεται σε AR $ 30k όπως οδηγείται, η προσθήκη θερμαινόμενων οπίσθιων και μπροστινών καθισμάτων, θερμαινόμενο τιμόνι, μαξιλάρι φόρτισης, Apple CarPlay, καθώς και η υβριδική κίνηση ήταν απλά κερασάκι στο κέικ Corolla.

Προβλέψιμα αποτελεσματικός

Και πάλι, αυτό δεν είναι κακό. Η αποδοτικότητα των καυσίμων είναι στο μυαλό όλων αυτές τις μέρες – ειδικά καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου ανεβαίνουν σε ολόκληρη τη χώρα.

Ενώ πήραμε πίσω από το τιμόνι τόσο του εγχειριδίου όσο και του υβριδικού, ο καθένας είχε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, και τα δύο έκαναν καλά από την άποψη της εκδοχής, ο ένας περισσότερο από το άλλο φυσικά.

Ας ξεκινήσουμε με το Corolla Hatchback XSE: Τώρα, επειδή αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο χαρακτήρισε το χειροκίνητο κιβώτιο, οι συνολικοί αριθμοί καυσίμων ήταν ελαφρώς υψηλότεροι από ό, τι θα μπορούσαν να είχαν το hatchback ήταν εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Και όμως ήταν περισσότερο από εντάξει που αιωρείται στις 8.7L/100km για την εβδομάδα. Περνούσαμε ένα συνδυασμό αυτοκινητόδρομων και προαστιακών δρόμων, τόσο πολύ σταματά και πηγαίνοντας, καθώς και ένα φρέσκο ​​στρώμα χιονιού στο έδαφος.

Σημειωτέον: Η οδήγηση της χειροκίνητης έκδοσης του Corolla του δίνει μια εντελώς νέα μίσθωση στη ζωή. Το να είσαι σε θέση να φτιάξουμε τα δικά μας εργαλεία φέρνει το hatchback στη ζωή και πραγματικά αυξάνει μια κίνηση που διαφορετικά θα μπορούσε να θεωρηθεί Dul κατά καιρούς. Όχι, δεν είναι γρήγορο, δεν είναι ισχυρό, και δεν είναι άθλιο, αλλά είναι διασκεδαστικό.

Στο υβριδικό Corolla, ο αριθμός απόδοσης καυσίμου έπεσε σε 5.8L/100km που είναι εκπληκτικό και τόσο καλό για τη σημερινή κατάσταση φυσικού αερίου. Και πάλι, με ένα συνδυασμό αυτοκινητοδρόμων και προαστιακών οδήγησης, εντυπωσιάσαμε με το πόσο καλά ο υβριδικός κινητήρας χειρίστηκε όλα και κράτησε το όχημα σε πλήρη λειτουργία EV όποτε θα μπορούσε, προσφέροντας επίσης μια αξιοπρεπή απόδοση όταν χρειαζόταν.

Ένα corolla για όλους

Όταν πρόκειται για ειδικές προσφορές και διαφορετικά, θα εξετάσουμε πρώτα το Hybrid: εξοπλισμένο με 1.8L 4-κύλινδρος που παράγει 121 ίππους και 105 lb-ft ροπής, ζευγαρωμένο με CVT για απόδοση καυσίμου maxi, παίρνει τη δουλειά και το κάνει τόσο εξαιρετικά καλά πηγάδια. Ποτέ δεν νομίζω ότι θα έλεγα ότι μου άρεσε να οδηγώ ένα CVT ή ένα υβριδικό, αλλά αυτή τη φορά πραγματικά το έκανα.

Με μια φρέσκια χωματερή χιονιού στους δρόμους, το υβριδικό Corolla σε Eco Mode έκανε πολύ καλά με μια κατεστραμμένη απόκριση πεταλούδας που βοήθησε πραγματικά τον έλεγχο της πρόσφυσης της Corolla σε ολισθηρές επιφάνειες.

Τώρα, από την άλλη πλευρά, η έκδοση Hatchback XSE 6 ταχυτήτων έδωσε 2.0L 4-κύλινδρος μύλος που ήταν καλός για 169 ίππους και 150 lb-ft ροπής. Peppier και πιο ζωντανό, το Corolla XSE ήταν μια ευχαρίστηση να πιλότο και το εγχειρίδιο 6 ταχυτήτων προστέθηκε μόνο σε αυτό το επίπεδο απόλαυσης. Επίσης, η κωπηλασία των δικών μας εργαλείων πάνω από τις σειρές που καλύπτονται από χιόνι βοήθησε πραγματικά να παραμείνει στον έλεγχο και απέδειξε ότι ένα όχημα FWD μπορεί να είναι εξίσου εύκολο να οδηγήσει και να ασφαλίσει με AWD στις χειμερινές συνθήκες.

Ακόμα στην κορυφή

Είναι δύσκολο να φανταστείς μια εποχή που το Corolla δεν θα είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που πωλούν στον κόσμο. Έχω περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες trolling οδηγούς Corolla (ιδιαίτερα εκείνους στο μπεζ Corollas), αλλά βαθιά κάτω ξέρω γιατί υπάρχουν τόσα πολλά στο δρόμο και το υποστηρίζω πλήρως αυτό. Ανεξάρτητα από την έκδοση, αυτή είναι μια έξυπνη επιλογή για οποιονδήποτε ψάχνει για ένα καλά κατασκευασμένο, long-la-la-la-la-la-la-lashing, αποτελεσματικό όχημα. Και με την προσθήκη του 2022 Toyota Corolla Cross, μπορεί να πάρουν απλά περισσότερα από ένα τμήματα από καταιγίδα.

  • Bang για το buck σας
  • Μεγάλη εξωτερική σχεδίαση
  • Άνετο εσωτερικό μπροστινό και πίσω
  • Όχι το πιο συναρπαστικό για οδήγηση
  • Θα θελήσετε το εγχειρίδιο, οπότε θα πληρώσετε περισσότερα για καύσιμα
  • Είναι ένα Corolla

Η Toyota πειράζει “Hybrid Reborn”, υπονοεί το επόμενο Prius

Λοιπόν, τι συμβαίνει με το Toyota Prius? Η μητέρα όλων των υβριδίων πλησιάζει στο τέλος της γενιάς της, οι πωλήσεις είναι πολύ κάτω φέτος και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα μοντέλο 2023.

Είναι η εταιρεία που πρόκειται να πουλόβερ το βύσμα? Πώληση Η εισαγωγή του Corolla Hybrid, πολλοί άνθρωποι αμφισβήτησαν την ανάγκη για δύο αερίου-ηλεκτρικά συμπαγή αυτοκίνητα στην ίδια σύνθεση και δικαίως, αλλά φαίνεται ότι ο Prius δεν είναι έτοιμος να πεθάνει.

  • Επίσης: Μελέτη: υβρίδια πενταετής με το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης
  • Επίσης: το σύστημα κίνησης All-Wheel Prius: Πώς λειτουργεί?

Η Toyota μόλις δημοσίευσε κάποιες κρυπτικές εικόνες στα ιαπωνικά κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μπροστά από τον Νοέμβριο. 16 ντεμπούτο -Δεξιά πριν από την έναρξη της εκπομπής του 2022 του Λος Άντζελες. Δύο από αυτούς δείχνουν τη φράση “Hybrid Reborn”, υπονοώντας μια νέα λήψη ενός υπάρχοντος υβριδικού Toyota.

Φυσικά, το Prius έρχεται στο μυαλό. Η τρέχουσα γενιά είναι επτά ετών, ένα περισσότερο από τα προηγούμενα δύο, και η αλλαγή είναι σωστή.

Μια άλλη εικόνα αποκαλύπτει τη σιλουέτα του νέου μοντέλου. Γνωρίζουμε σίγουρα ότι είναι ένα αυτοκίνητο και όχι ένα SUV, καθώς και η γραμμή οροφής είναι παρόμοια με αυτή του Prius:

Δυστυχώς, η αυτοκινητοβιομηχανία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες. Το Prius είχε πάντα πολωτική εμφάνιση και οι σχεδιαστές της Toyota έχουν μερικά κόλπα στην τσάντα τους, όπως φαίνεται με το All-New. Με βάση τα teasers, φαίνεται ότι το εικονικό υβριδικό θα μπορούσε να μοιραστεί μερικά σημάδια με το πλήρως ηλεκτρικό BZ3 που απευθύνεται στην κινεζική αγορά.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ότι ο Prius συνεχίζει τόσο με κανονικές υβριδικές όσο και υβριδικές παραλλαγές. Ω, και όπως έδειξαν προηγούμενες αναφορές, ένας κινητήρας καύσης υδρογόνου μπορεί να προστεθεί στη σύνθεση μέχρι τα μέσα της δεκαετίας.

Επιστρέψτε τον Νοέμβριο. 16 για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τη λεγόμενη αναγέννηση του Toyota Hybrid.

Μια πρόωρη ματιά στο 2023 Toyota Prius Prime XSE Premium

Toyota Prius Prime Hybrid Closer και Review Hybrid Gr Corolla GR86 Yaris Supra

Η Toyota μόλις αποκάλυψε το τελευταίο πρωταρχικό μοντέλο της για το 2023 και, με τη σαφή βελτιώσεις της απόδοσης και των υβριδικών επιδόσεων από την προηγούμενη γενιά, θα μπορούσε να είναι η νέα επιλογή για τους απαιτητικούς, επειδή ο καταναλωτής σε μια “θάλασσα ηλεκτρικής ενέργειας.»

Το ολοκαίνουργιο Prius-το οποίο αναφέρθηκε νωρίτερα αυτό το έτος, με fanfare γύρω από το ουσιαστικά νέο σχεδιασμό του, και το Prime μεγιστοποιείται στο τμήμα εμφάνισης. Συνοψίζοντας, ο Prius Prime είναι ύπνος, με ένα ριζικά μπροστινό παράθυρο που είναι πιο “αθλητικό κομμάτι” από το “αποτελεσματικό αυτοκίνητο της πόλης.”Μια κεκλιμένη οπίσθια οροφή που πέφτει ξαφνικά στο χείλος του καταπακτικού δίνει μια σχεδόν κουραστική γωνία προς τα πίσω προς τα πίσω, ενώ ένας επίπεδης πίσω προφυλακτήρας συμπληρώνει την γωνιακή περιτονία του μπροστινού 90º. Μιλώντας για το οπίσθιο. Περισσότερα για αυτό και αυτές τις αποφάσεις αργότερα.

Το Prime XSE Premium είναι επίσης εξοπλισμένο με τροχούς 19 “που κάθονται δύο INS χαμηλότερα από. Αυτή η στάση και οι μεγάλοι τροχοί δίνουν την εμφάνιση της επιθετικότητας και πάλι αντιβαίνουν στους κόκκους της εκδοχής, αλλά λειτουργεί καλά με την έκκληση του Prius Prime. Οι αιχμηρές γωνιακές προβολείς LED, ένα χαμηλό και έντονο εμπρόσθιο φράγμα αέρα, η οπίσθια λυχνία LED και οι οπίσθιες λαβές στο C-Pillar είναι άλλες οπτικές επιλογές που κάνουν το νέο Prime να ξεχωρίζει.

Toyota Prius Prime Hybrid Closer και Review Hybrid Gr Corolla GR86 Yaris Supra

Toyota Prius Prime Hybrid Closer και Review Hybrid Gr Corolla GR86 Yaris Supra

Toyota Prius Prime Hybrid Closer και Review Hybrid Gr Corolla GR86 Yaris Supra

Toyota Prius Prime Hybrid Closer και Review Hybrid Gr Corolla GR86 Yaris Supra

Toyota Prius Prime Hybrid Closer και Review Hybrid Gr Corolla GR86 Yaris Supra

Toyota Prius Prime Hybrid Closer και Review Hybrid Gr Corolla GR86 Yaris Supra

Toyota Prius Prime Hybrid Closer και Review Hybrid Gr Corolla GR86 Yaris Supra

Toyota Prius Prime Hybrid Closer και Review Hybrid Gr Corolla GR86 Yaris Supra

Toyota Prius Prime Hybrid Closer και Review Hybrid Gr Corolla GR86 Yaris Supra

Στο εσωτερικό, η καμπίνα αισθάνεται πιο εκλεπτυσμένη και εξελικτική, με βελτιώσεις των επιβατών οδηγού στα σημεία επαφής και τα γραφικά να είναι η κύρια διαδρομή. Παύσεις του Red-at the Dashboard, Shifter και ακόμη και στο εσωτερικό του δοκιμαστικού αυτοκινήτου μας που έδωσε τη μάλλον μαύρη ταπετσαρία ένα πολύ απαραίτητο ποπ. Μας άρεσε επίσης η διπλή ψηφιακή οθόνη, ενεργώντας ως το σύμπλεγμα μετρητών και το κέντρο ψυχαγωγίας. Τα σημεία μπόνους για όλα τα κλιματικά χειριστήρια είναι προσβάσιμα μέσω κουμπιών και κουμπιών μάλλον δίδυμα μενού, και για το κουμπί έντασης ήχου, αν και ήταν λίγο μακριά για να φτάσει ο οδηγός. Το πιο εκπληκτικό στοιχείο μέσα στην καμπίνα ήταν το τιμόνι, το οποίο αισθάνθηκε μικρό στο χέρι, δίνοντας την εντύπωση ότι ο Whover το σχεδίασε είχε χειρισμό και τολμούσε “αθλητισμός” στο μυαλό.

Από την απόδοση, το Prius δεν είναι αθλητικό αυτοκίνητο, αλλά έχει δείξει βελτίωση σε σχέση με το τελευταίο γενικό. Μέσα είναι δύο κινητήρες: ένα 2.0L Gas-Powred Engine Καλός για 150 ίππους και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 161 HP που εργάζεται σε συνδυασμό. Το καθαρό σύνολο και των δύο έρχεται σε 220 hp και 139 lb-ft ροπής που επιτρέπει στο Prius Prime να επιταχύνει από 0-60 σε 6.6 δευτερόλεπτα – Ο προηγούμενος Prius ήταν επάνω στα sevens. Ενώ δεν είναι το έδαφος σπορ αυτοκινήτων, η επιτάχυνση σε έξι δευτερόλεπτα είναι ανταγωνιστική έναντι του Audi A3 E-Tron Sportback στις 6.5s, η BMW i3 στις 6.6s και ακόμη και ο turbo-τέσσερις κύλινδρος Mercedes-Benz GLA 250 στα 6.5ος. Συνολικά το αυτοκίνητο αισθάνθηκε φρικτό όταν έπρεπε να είναι και η δύναμη πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετή για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά σίγουρα όχι για τους ενθουσιώδες.

Γιατί λοιπόν η Toyota δημιούργησε ένα νέο Prius με μεγάλους τροχούς, ένα ευρύτερο σώμα και μια χαμηλότερη στάση, οι οποίες είναι ενάντια στα ιδανικά της απόδοσης Maxi? Για το εικονίδιο, το Hybrid Prius είναι μια ιστορία ενάντια στον “νέο κανόνα” των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που βλέπετε στο δρόμο. Μόνο ο σχεδιασμός του Prius προσθέτει ένα νέο στρώμα για τους καταναλωτές σε αναζήτηση ενός αυτοκινήτου που φαίνεται υπέροχο και οδηγεί καλά, ακόμα κι αν θυσιάζει λίγο αποδοτικότητα. Πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι περισσότεροι μπορούν να θυμούνται να κοιτάζουν το Prius και να το περιφρονούν για να είναι ήπια και βαρετά. Για την Toyota να αναστρέψει αυτό το σενάριο και τώρα να θεωρηθεί εναλλακτική λύση σε ένα νέο defacto είναι πάντοτε ένα τολμηρό stément, και αυτό κάνει το νέο prius διαφορετικό, τολμηρό και δυνατό ακόμη και “cool.»

Το Toyota Prius Prime XSE Premium ξεκινά από 39.170 δολάρια ΗΠΑ και αρχίζει να στέλνει το Μάιο. Αν ψάχνετε για κάτι από την Toyota που δεν είναι συμβιβασμοί, το Gr Corolla είναι το τελευταίο στο τμήμα Sporty Affice.

Κείμενο από
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τι να διαβάσετε στη συνέχεια

T-Demand slams, θέσεις και στυλ το 2023 Toyota Prius

T-Demand slams, θέσεις και στυλ το 2023 Toyota Prius

Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ζάντες.

Κοιτάξτε πιο προσεκτικά το νέο της Toyota

Κοιτάξτε πιο προσεκτικά το νέο “1958” Land Cruiser της Toyota

Ένα ρετρό στυλ με σύγχρονες ενημερώσεις.

Μια πρώτη ματιά στο 2024 Toyota Land Cruiser

Μια πρώτη ματιά στο 2024 Toyota Land Cruiser

Το ανακοινωμένο off-road είναι πίσω, με έναν τόνο νέων χαρακτηριστικών διατηρώντας παράλληλα το παλιό σχολείο.

Μια πιο προσεκτική ματιά στο 2023 Lamborghini URUS S

Μια πιο προσεκτική ματιά στο 2023 Lamborghini URUS S

Νέα επιστολή, το ίδιο απίστευτο πακέτο.

Ο Richardson Readies εικονογραφικό αθλητικό για το SS23 Drop 3

Ο Richardson Readies εικονογραφικό αθλητικό για το SS23 Drop 3

Διαθέτοντας φανέλες ποδοσφαίρου και χόκεϊ, η προθέρμανση προσελκύει και αρκετές καλοκαιρινές σιλουέτες.

Ανυψώστε την καθημερινή σας ντουλάπα με κομμάτια από τη συλλογή Spring 2023 της θεωρίας

Ανυψώστε την καθημερινή σας ντουλάπα με κομμάτια από τη συλλογή Spring 2023 της θεωρίας

Εξελιγμένα συρραπτικά που διαθέτουν χρηστικά στοιχεία, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και αισιόδοξες εκτυπώσεις.
Προηγείται από τη θεωρία / 5 Απριλίου 2023

Το Nike Dunk Low Dons ένα σκουριασμένο

Το Nike Dunk Low Dons μια σκουριασμένη εμφάνιση “Rugged Orange”

Διαθέτει βάση καμβά εκτός ρολογιού.

Δεν υπάρχουν πλέον κυβερνήτες που συλλαμβάνουν το μυαλό του Pharrell Williams στο νέο βιβλίο

Δεν υπάρχουν πλέον κυβερνήτες που συλλαμβάνουν το μυαλό του Pharrell Williams στο νέο βιβλίο

Η τελευταία καταχώρηση στη σειρά ‘Ishms’.

Ο δημιουργός της εφαρμογής μετρητών Bob Lee Fatallly μαχαιρώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο

Ο δημιουργός της εφαρμογής μετρητών Bob Lee Fatallly μαχαιρώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο

Η οικογένεια του Lee επιβεβαίωσε τα νέα την Τετάρτη το πρωί.

Η πλήρης συλλογή OG Air Jordan 1 από το 1985 δημοπρατήθηκε

Η πλήρης συλλογή OG Air Jordan 1 από το 1985 δημοπρατήθηκε

Ξεκινώντας από 150.000 δολάρια ΗΠΑ.

8 σταγόνες που δεν θέλετε να χάσετε αυτήν την εβδομάδα

8 σταγόνες που δεν θέλετε να χάσετε αυτήν την εβδομάδα

Διαθέτει υπέρτατο, ουρανό, φόβο του Θεού Essentials, παλάτι και πολλά άλλα.

Το G-Shock προσφέρει μια ματιά πίσω από το θόλο Curta W-Shock

Το G-Shock προσφέρει μια ματιά πίσω από το θόλο Curta W-Shock

Αποκαλύπτοντας μια σειρά σχεδίων, σχεδίων και σκίτσα.

Επίσημη ματιά στο τρέξιμο τα κοσμήματα x nike sb dunk ψηλά

Επίσημη ματιά στο τρέξιμο τα κοσμήματα x nike sb dunk ψηλά

Διαθέτει λεπτομέρειες και εξωτικές επικαλύψεις μαλλιών πόνυ.

Halsey και Moses Sumney να ασχοληθούν με την ταινία τρόμου A24 'Maxxxine'

Halsey και Moses Sumney να ασχοληθούν με την ταινία τρόμου A24 ‘Maxxxine’

Η συνέχεια του ‘X’ ασχολείται επίσης με τους Mia Goth, Lily Collins, Kevin Bacon και πολλά άλλα.
Μια πρόωρη ματιά στο 2023 Toyota Prius Prime XSE Premium

  • Κατάταξη επωνυμίας
  • Κατάλογος επωνυμίας
  • HypeIndex Beta
  • Σχετικά με εμάς
  • Εταιρικά νέα
  • σχέσεις επενδυτών
  • Αμερικανική επαφή
  • Διαφήμιση
  • Θέματα εργασίας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Αργότερο
Διαμορφώσεις
Βίντεο
Σάρκα
Κατάστημα
Ενοικίου
Γέννηση
Περισσότερο
Hypebeast \ n Men’s Streetwear και σύγχρονη κουλτούρα \ n \ n \ n \ n
Hypeart \ n Το τελευταίο στο δρόμο και τη σύγχρονη τέχνη \ n \ n \ n
Hypebae \ n Women’s Streetwear και σύγχρονη κουλτούρα \ n \ n \ n \ n
HBX \ N Αγοράστε τις τελευταίες σταγόνες για ανδρικά και γυναικεία \ n \ n \ n i n “: props = ”>
Αλλού
Ακολουθήστε το Hypebeast

κλειστό

Φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε ένα ad-blocker

Χρεώνουμε διαφημιζόμενους στους αναγνώστες μας. Εμείς με τη λευκής υποστήριξη του ιστότοπού μας. Οι λευκές μας είναι ήδη λευκοί μας? Ανανέωση της σελίδας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις και την πολιτική απορρήτου.

κλειστό

Πώς να μας λευκά

Adblock adblock plus adblocker Ultimate ghostery ublock προέλευση άλλων

στιγμιότυπο οθόνης

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο adblock στην περιοχή επέκτασης του προγράμματος περιήγησης στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Κάτω από “Σπάστε σε αυτόν τον ιστότοπο“Κάντε κλικ”Πάντα».
  3. Ανανεώστε τη σελίδα ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να συνεχίσετε.

στιγμιότυπο οθόνης

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Adblock Plus στην περιοχή επέκτασης του προγράμματος περιήγησης στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. “” “Block Ads On – Αυτός ο ιστότοπος“Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για να το μετατρέψετε από μπλε σε γκρι.
  3. Ανανεώστε τη σελίδα ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να συνεχίσετε.

στιγμιότυπο οθόνης

  1. Κάντε κλικ στο Ultimate Icon Adblocker στην περιοχή επέκτασης του προγράμματος περιήγησης στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για να το μετατρέψετε από “Ενεργοποίηση σε αυτόν τον ιστότοπο“Προς την”Απενεργοποιήθηκε σε αυτόν τον ιστότοπο».
  3. Ανανεώστε τη σελίδα ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να συνεχίσετε.

στιγμιότυπο οθόνης

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ghostery στην περιοχή επέκτασης του προγράμματος περιήγησης στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Κάνε κλικ στο “Μπλοκάρισμα“Κουμπί” στο κάτω μέρος. Θα γίνει γκρι και το κείμενο aboo θα πάει από “on” σε “Μακριά από».
  3. Ανανεώστε τη σελίδα ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να συνεχίσετε.

στιγμιότυπο οθόνης

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ublock Origin στην περιοχή επέκτασης του προγράμματος περιήγησης στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Κάντε κλικ στο μεγάλο μπλε εικονίδιο στην κορυφή.
  3. Όταν γυρίζει το γκρι, κάντε κλικ στο εικονίδιο ανανέωσης που εμφανίστηκε δίπλα του ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να συνεχίσετε.

στιγμιότυπο οθόνης

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης ad-blocker εγκατεστημένη στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Θα βρείτε συνήθως αυτό το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Μπορεί να έχετε εγκαταστήσει περισσότερα από ένα ad-blocker.
  2. Ακολουθήστε τις οδηγίες για την απενεργοποίηση του αποκλεισμού διαφημίσεων στον ιστότοπο που βλέπετε. Μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε μια επιλογή μενού ή κάντε κλικ στο κουμπί.
  3. Ανανεώστε τη σελίδα ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να συνεχίσετε.
Thanks! You've already liked this
No comments