Top 3 60GB πακέτα κινητής τηλεφωνίας από 4.90 € το μήνα και όχι μόνο το πρώτο έτος, το κινητό post – φθηνά πακέτα κινητής τηλεφωνίας, μπλοκαρισμένα/απεριόριστα πακέτα και προπληρωμένες κάρτες

Πακέτο SIM χωρίς υποχρέωση

Μια ερώτηση σχετικά με την προσφορά σας ? Παίρνετε μια απάντηση μέσα σε 5 λεπτά σε έναν αξιωματικό πελάτη στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σας ή τηλεφωνικά.

Top 3 60GB πακέτα κινητής τηλεφωνίας από 4.90 € το μήνα και όχι μόνο το πρώτο έτος

Επωφεληθείτε από τις χειμερινές πωλήσεις του 2022 για να μειώσετε τον προϋπολογισμό των τηλεπικοινωνιών σας και όχι μόνο το πρώτο έτος. Σήμερα σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τρεις μη δεσμευτικές προσφορές, όπως ένα άνετο φάκελο ιστού και απεριόριστες επικοινωνίες από τα 4.90 € το μήνα και χωρίς κατάσταση διάρκειας. Επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το κορυφαίο 3 από τα μη δεσμευτικά πακέτα με 60GB σε σταθερή τιμή στο δίκτυο 4G του Bouygues Telecom ή SFR !

60GB στα 4.90 €: Η καλή προσφορά για ένα φτηνό πακέτο χωρίς αύξηση των τιμών μετά από ένα έτος !

Ο χειριστής Syma Mobile παρέχει ένα υπέροχο Πακέτο για κινητά για λιγότερο από 5 € Ποιος έχει τα πάντα για να ευχαριστήσει. Προτείνεται ασυναγώνιστη τιμή 4.90 € ανά εμέναS, αυτή η προσφορά περιλαμβάνει εξαιρετικές υπηρεσίες κάθε μήνα. Και αυτό δεν είναι όλα: Αυτή η προσφορά ισχύει για τη ζωή ! Μπορείτε πράγματι να επωφεληθείτε από ένα πλήρες φτηνό πακέτο και όχι μόνο το πρώτο έτος, όλα χωρίς δέσμευση διάρκειας.

Promo 60GB Syma Mobile

 • 60GB 4G στο δίκτυο SFR
 • 3GB ανά μήνα στην Ευρώπη, Λιχτενστάιν, Νορβηγία και Ισλανδία
 • Απεριόριστες κλήσεις στη μητροπολιτική/Dom France και την Ευρώπη
 • Απεριόριστο SMS και MMS στη Μητροπολιτική/Δομική Γαλλία και την Ευρώπη

60GB 4G στα 10 €/μήνα και όχι μόνο το 1ο έτος

Ο χειριστής Auchan Telecom εμφανίζει επίσης ένα κινητό σχέδιο με 60GB 4G στο δίκτυο ποιότητας του Bouygues Telecom. Αυτή η συνδρομή Auchan Telecom Mobile πωλείται σε ελάχιστη τιμή € 10/μήνα Αντί για € 14.99/μήνα μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις μετά από μερικούς μήνες: Αυτή η προσφορά ισχύει χωρίς διάρκεια διάρκειας !

Πακέτα προωθήσεων 60GB

Με το Crunching για αυτήν την απεριόριστη προσφορά κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε:

 • Κλήση και ανταλλαγή SMS και MMS χωρίς να μετράτε στη Γαλλία και να ταξιδεύετε στην Ευρώπη και το DOM
 • Καταναλώνουν 60GB 4G στη Γαλλία

Το 4G 60GB promo του CDISCOUNT Mobile στις 9.99 € !

Ο χειριστής Κινητό cdiscount Δημοσιεύτηκε επίσης α Φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο το πρώτο έτος. Όπως και οι άλλοι δύο τύποι αυτής της επιλογής, ο φάκελος ιστού που επιτρέπεται στη Γαλλία περιλαμβάνει 60GB δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η συνδρομή CDISCONT Mobile σας προσφέρεται χωρίς χρόνο σε πολύ καλή τιμή € 9.99/μήνα αντί για € 14.99/μήνα μέχρι τις 17 Ιανουαρίου: Μην χάσετε αυτήν την καλή υπόθεση !

60GB πακέτο promo

Αυτό Τηλεφωνικό πακέτο χωρίς υποχρέωση καταλαβαίνουν :

 • 60 GB 4G στην ηπειρωτική Γαλλία
 • 10GB στην Ευρώπη και το DOM
 • Κλήσεις, SMS/MMS Unlimited στην ηπειρωτική Γαλλία, από τα υπερπόντια τμήματα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πακέτο SIM χωρίς υποχρέωση

Αλλαγή δράσης πακέτου

Έχετε απλώς ένα έγγραφο ταυτότητας, ένα νεύρο και μια τραπεζική κάρτα. Και αν θέλετε να διατηρήσετε τον τρέχοντα αριθμό σας, φροντίζουμε να αναλύσουμε τη γραμμή σας με τον τρέχοντα χειριστή σας για να ανοίξετε τη νέα σας γραμμή μαζί μας !

Αλλαγή δράσης πακέτου

Η προσφορά σας εξελίσσεται μαζί σας

Μια ερώτηση σχετικά με την προσφορά σας ? Παίρνετε μια απάντηση μέσα σε 5 λεπτά σε έναν αξιωματικό πελάτη στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σας ή τηλεφωνικά.

Εξυπηρέτηση πελατών στο l

Πάντα ένα αυτί για εσάς

Μια ερώτηση σχετικά με την προσφορά σας ? Παίρνετε μια απάντηση μέσα σε 5 λεπτά σε έναν αξιωματικό πελάτη στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σας ή τηλεφωνικά.

Φορητό εικονίδιο δικτύου SFR δικτύου

Το δίκτυο που χρειάζεστε

Επωφεληθείτε από την ποιότητα του δικτύου 4G/5G του SFR: ίδια ροή, το ίδιο κάλυμμα, για καθημερινή άνεση.

Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ.

Τιμές TTC από 08/21 έως 05/11/2023 συμπεριλαμβανομένων. Προσφέρει το LA Poste Mobile υπό όρους, στην ηπειρωτική Γαλλία, υπόκειται σε κάλυψη.

Πακέτα SIM που υπόκεινται στην προηγούμενη αγορά κάρτας SIM στα 9,90 ευρώ στο www.λαβοστεμοβίλος.FR (Essential Rib). Προσφορά υπό όρους, στην ηπειρωτική Γαλλία, υπόκεινται σε κάλυψη. Πακέτα SIM ανοιχτά σε άτομα και επαγγελματίες. (*) Για οποιαδήποτε νέα συνδρομή ενός πακέτου SIM μεταξύ 31/08 και 09/23/2023 περιλαμβάνεται, η LA Poste Mobile προσφέρει τον κάτοχο της γραμμής συνδρομής 4 μηνών (εξαιρουμένων των πληρωμένων επιλογών, των εξωτερικών επικοινωνιών και πέρα ​​από το πακέτο, Billing Pro Rata και την τιμή αγοράς της κάρτας SIM). Οι μήνες που προσφέρονται εφαρμόζονται με τη μορφή μηνιαίων εκπτώσεων που θα χρησιμοποιηθούν στη μηνιαία τιμή του πακέτου από το 1ο τιμολόγιο, υπό την προϋπόθεση ότι η γραμμή είναι ενεργή.
Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται: Εάν η γραμμή έχει απλήρωτη, σε περίπτωση αλλαγής κινητού σχεδίου.
Μη -Συμμευτική Προσφορά με: Η Προσφορά ευχαριστώ, τα κέρδη της επιχείρησης “Το μεγάλο παιχνίδι όπου κερδίζει ο καθένας ! », Προσφορές που σχετίζονται με το άνοιγμα ή τη συγκράτηση ενός γαλλικού τραπεζικού λογαριασμού μου ή ενός λογαριασμού Formula La Banque Postale, το πακέτο SIM 100MB δεν μπλοκάρει στο 0 € χάρη στο κουτί παράδοσης και οι προσφορές που υποδεικνύονται ως ασυμβίβαστες με αυτό.
Προσφέρετε συμβατή με τους πελάτες, τους πρεσβευτές και τους πρεσβευτές των κουτιών, αλλά όχι σωρευτικά κατά την εφαρμογή των 4 μηνών της προσφοράς συνδρομής: οι εν λόγω εκπτώσεις θα ισχύουν μετά από αυτούς τους 4 μήνες που προσφέρονται. Δεν θα επιστραφεί η επιστροφή του λογαριασμού για το κινητό, από τη συσσώρευση αυτών των μηνών με άλλες εκπτώσεις ή προωθητικές προσφορές, εάν τερματίσετε τη γραμμή.

Πακέτα SIM που υπόκεινται στην προηγούμενη αγορά πακέτων κάρτας SIM σε € 14,90 σε ταχυδρομείο ή € 9,90 από τραπεζικό σύμβουλο, τηλεχειριστήριο κινητής τηλεφωνίας ή στο Lapostemobile.FR (εξαιρουμένων της κάρτας SIM που προσφέρεται). Ουσιαστική πλευρά.

> Απεριόριστες φωνητικές κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία και από την ηπειρωτική Γαλλία στο DOM (εξαιρουμένου του Visio, η τιμή της υπηρεσίας των αυξήσεων και των προσαυξήσεων μας): περιορίζεται σε 129 παραλήπτες το μήνα (πέρα από αυτές τις κλήσεις αναστέλλονται μέχρι τον επόμενο κύκλο τιμολόγησης) και 3 και 3 ώρες μέγιστο ανά κλήση (πέρα από, η κλήση κόβεται).
> Απεριόριστα SMS και MMS (εξαιρουμένων των SMS+, MMS+ και προσαυξήσεων): SMS στην ηπειρωτική Γαλλία και από την ηπειρωτική Γαλλία στο DOM (εκτός από το SIM 100mo μπλοκαρισμένα και μη μπλοκαρισμένα πακέτα SIM) και MMS στη Μητροπολιτική Γαλλία, το καθένα περιορίζεται σε 250 διαφορετικούς παραλήπτες ανά μήνα , και υπόκειται σε πίστωση επικοινωνίας μεγαλύτερη από € 0,01 για το πακέτο SIM 100mo blocked (πέρα από, τιμολόγηση σε € 0,10/sms/παραλήπτη στην ηπειρωτική Γαλλία, στα € 0,30/sms/παραλήπτη από τη Μητροπολιτική Γαλλία στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και € 0,30 και € 0,30 /Mms/παραλήπτης στην ηπειρωτική Γαλλία).
> Κινητό Διαδίκτυο στην ηπειρωτική Γαλλία, που ισχύει με συμβατά κινητά τηλέφωνα. Χρησιμοποιήστε το μπλοκαρισμένο στο κατώφλι που αναφέρεται στην προσφορά μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης και επαναφορτιζόμενης ημερομηνίας καλώντας το 2525 (δωρεάν κλήση).
> Κινητό Διαδίκτυο στην ηπειρωτική Γαλλία, που ισχύει με συμβατά κινητά τηλέφωνα. Χρησιμοποιήστε το μπλοκαρισμένο στο κατώφλι που αναφέρεται στην προσφορά μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης και επαναφορτιζόμενης ημερομηνίας καλώντας το 2525 (δωρεάν κλήση).

Μέγιστο μηνιαίο όγκο που χρησιμοποιείται με κινητά συμβατά στην Ευρώπη και τις περιοχές DOM/COM:
– Για το πακέτο SIM 100MB: 100MB Detice του 100MB που περιλαμβάνεται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο SIM 60GB: 12GB εξαπάτηση του 60GB που περιλαμβάνονται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο SIM 120GB: 20GB Detice του 120GB που περιλαμβάνεται στη Μητροπολιτική Γαλλία.

Πέρα από αυτό, χρησιμοποιήστε μπλοκαρίστηκε μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης και επαναφορτιζόμενης ημερομηνίας καλώντας το + 33 970 808 660. Σε περίπτωση μη φυσιολογικής ή καταχρηστικής χρήσης, τιμολόγηση πρόσθετων δαπανών. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσθετο κόστος στον οδηγό τιμών.

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS (εξαιρουμένων του Visio, τιμής της υπηρεσίας των αυξήσεων μας, SMS+, MMS+ και προσαυξήσεων) επίσης χρησιμοποιήσιμες από τις ζώνες της Ευρώπης και του DOM/COM σε αυτές τις ίδιες περιοχές και στη Μητροπολιτική Γαλλία. Σε περίπτωση μη φυσιολογικής ή καταχρηστικής χρήσης, τιμολόγηση πρόσθετων δαπανών. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσθετο κόστος στον οδηγό τιμών.

Το πακέτο SIM SIM 100MO μπορεί να επαναφορτιστεί ανά πάσα στιγμή με τις χρεώσεις πακέτων και τα ξαναγεμίσματα του Διαδικτύου που παρουσιάζονται στον Οδηγό Τιμών.

Πακέτα + κινητά με:

> Απεριόριστες φωνητικές κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία και από την ηπειρωτική Γαλλία στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα (εξαιρουμένων του Visio, η τιμή της υπηρεσίας των αυξήσεων και των προσαυξήσεων μας): Περιορισμένη σε 129 παραλήπτες/μήνα (πέρα από αυτές τις κλήσεις αναστέλλονται μέχρι την επόμενη ημερομηνία χρέωσης) και 3 ώρες μέγιστο ανά κλήση (πέρα από, η κλήση κόβεται).
> Απεριόριστα SMS και MMS (εξαιρουμένων των SMS+, MMS+ και προσαύξησης): SMS στην ηπειρωτική Γαλλία και από την ηπειρωτική Γαλλία σε DOM και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, καθένα από τα οποία περιορίζεται σε 250 διαφορετικούς παραλήπτες το μήνα ( Ηπειρωτική Γαλλία, σε € 0.30/SMS/παραλήπτη από την ηπειρωτική Γαλλία στο DOM και 0.30 €/mms/παραλήπτης στην ηπειρωτική Γαλλία).
> Κινητό Διαδίκτυο στην ηπειρωτική Γαλλία, που ισχύει με συμβατά κινητά τηλέφωνα. Μειωμένη ροή πέρα ​​από το όριο που υποδεικνύεται στην προσφορά. Πέρα από τα 10GB που χρησιμοποιείται σε μειωμένη χρέωση, χρησιμοποιήθηκε χρήση μέχρι την επόμενη τιμολόγηση και επαναφορτιζόμενη ημερομηνία καλώντας το 2525 (δωρεάν κλήση).

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS (εξαιρουμένων του Visio, Prix για το NO Holded OS, SMS+, MMS+ και προσαυξήσεις) επίσης χρησιμοποιήσιμες από τις ζώνες της Ευρώπης και του DOM/COM σε αυτές τις ίδιες περιοχές και στη Μητροπολιτική Γαλλία. Σε περίπτωση μη φυσιολογικής ή καταχρηστικής χρήσης, τιμολόγηση πρόσθετων δαπανών. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσθετο κόστος στον οδηγό τιμών.

Μέγιστος μηνιαίος όγκος που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη και τις περιοχές DOM/COM:

– Για το πακέτο + Mobile 500MB: 500MB εξαπάτηση των 500MB που περιλαμβάνονται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο + κινητό 20GB: 20GB εξαπάτηση των 20GB που περιλαμβάνονται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο + κινητό 80GB: 25GB μετρήσεις του 80GB που περιλαμβάνονται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο + κινητό 140GB: 30GB εξαπάτηση των 140GB που περιλαμβάνονται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο κινητής τηλεφωνίας 200GB: 45GB Detice των 200GB που περιλαμβάνεται στην ηπειρωτική Γαλλία.

Πέρα από αυτό, χρησιμοποιήστε μπλοκαρίστηκε μέχρι την επόμενη τιμολόγηση και επαναφορτιζόμενη ημερομηνία καλώντας το + 33 970 808 660 (περιλαμβάνεται σε απεριόριστες κλήσεις). Σε περίπτωση μη φυσιολογικής ή καταχρηστικής χρήσης, τιμολόγηση πρόσθετων δαπανών. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσθετο κόστος στον οδηγό τιμών.

Επιλογή 5G: Επιλογή επωφελής, σε καλυμμένες περιοχές και με 5G συμβατό τερματικό, από σύνδεση με το δίκτυο 5G. Επιλογή που χρεώνεται την επόμενη ημερομηνία για την τιμολόγηση της προαγωγίας μεταξύ της ημερομηνίας συνδρομής και της ημερομηνίας χρέωσης καθώς και του επόμενου μήνα. Η επιλογή που μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή, ωστόσο κάθε μήνα ξεκινά χρεώνεται εξ ολοκλήρου. Αποτελεσματικός τερματισμός κατά την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης ή κατά την ημερομηνία τιμολόγησης του επόμενου μήνα εάν το αίτημα τερματισμού γίνει λιγότερο από 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία χρέωσής σας. Η επιλογή διαθέσιμη μόνο με επιλέξιμα πακέτα (βλ. Εμπορική τεκμηρίωση).

 • Κινητά πακέτα
 • Μη δεσμευτικά πακέτα
 • Επαγγελματικά πακέτα
 • Πακέτο 5G
 • Διεθνές πλεονέκτημα
 • Κλασική προπληρωμένη κάρτα
 • Διεθνής προπληρωμένη κάρτα
 • Προσδιορίστε την προπληρωμένη μου κάρτα
 • Προσφορές επιστροφής χρημάτων
 • Όλα τα τηλέφωνα
 • Κινητά σε 1 €
 • Γυμνή κινητά τιμή
 • Samsung Galaxy A14
 • Το Apple iPhone 11 επαναπροσδιορίστηκε
 • Vivo Y21
 • Apple iPhone 14
 • Xiaomi Redmi Σημείωση 12 Pro 5G