5g πακέτο SOSH χωρίς υποχρέωση σε λιγότερο από € 21 | Καλύτερη τιμή, το SOSH προσφέρει τελικά ένα πακέτο 5G: 140 GB στα € 20.99/μήνα στο Orange Network

Το SOSH προσφέρει τελικά ένα πακέτο 5G: 140 GB στα € 20,99/μήνα στο Orange Network

Η ανάγνωση ήχου που προορίζεται για συνδρομητές

Πακέτο 5G SOSH Χωρίς υποχρέωση: συνδρομή, τιμή και κάλυψη 5G

Ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2023, το πακέτο SOSH 5G είναι μια προσφορά που αποπλανούν μεγάλο αριθμό χρηστών χάρη στην ευελιξία και την προσβασιμότητά του. Πράγματι, επιλέγοντας το 5G SOSH, επωφεληθείτε από μια μη δεσμευτική προσφορά που σας επιτρέπει να παραμείνετε ελεύθεροι στις επιλογές σας, απολαμβάνοντας μια συνδρομή τελευταίας γενιάς στο Orange Network σε λιγότερο από € 21.

Πηγαίνω στο 5G Sosh !

Ποια είναι η τιμή του πακέτου SOSH 5G χωρίς υποχρέωση ?

 • Τα πλεονεκτήματα του πακέτου 5G SOSH
 • Η τιμή του πακέτου SOSH 5G είναι € 20.99/μήνα και επομένως είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και παραμένει ανταγωνιστικό σε σύγκριση με αυτό που γίνεται σε άλλους φορείς εκμετάλλευσης.
 • Ο χειριστής προσφέρει το πακέτο SOSH χωρίς δέσμευση 5G. Αυτός ο ελεύθερος τύπος τερματισμού επιτρέπει στον χρήστη να αλλάξει την προσφορά ή να ακυρώσει τη σύμβασή του ανά πάσα στιγμή, χωρίς πρόσθετο κόστος.
 • Το πακέτο SOSH 5G προσφέρει πολύ περισσότερα από μια απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Καταλαβαίνει :
  1. 140 GB Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σε 5G για να σερφάρετε με εξαιρετική ποιότητα σύνδεσης.
  2. Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη.
  3. 25GB χρησιμοποιήσιμα από την Ευρώπη, DOMS και ορισμένες χώρες στο εξωτερικό.

Το Sosh δεν επικεντρώνεται μόνο σε 5g. Ο χειριστής προσφέρει επίσης μια σειρά από πακέτα 4G σε ανταγωνιστικές τιμές. Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν ποικίλες επιλογές κινητής τηλεφωνίας, απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS. Τα πακέτα 4G της SOSH είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για όσους δεν έχουν ακόμη κάλυψη 5G στην περιοχή τους.

Γιατί να επιλέξετε 5G SOSH ?

Το 5G Sosh αντιπροσωπεύει τη νέα σημαντική εξέλιξη του κινητού δικτύου. Χάρη στην ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων έως και 100 φορές μεγαλύτερη από αυτή του 4G SOSH, το 5G ανοίγει την πόρτα σε πλήθος νέων εφαρμογών και υπηρεσιών.

Αλλά γιατί να επιλέξετε 5G στο SOSH ? Εδώ είναι τρεις κύριοι λόγοι:

 1. Ταχύτητα σύνδεσης: Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του 5G είναι η ταχύτητά του. Αυτό σας επιτρέπει να κατεβάσετε ταινίες, σειρές, να παίξετε σε απευθείας σύνδεση ή ακόμα και να συνεχίσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση σχεδόν στη στιγμή. Είναι ένας βασικός παράγοντας για ένα υγρό και χωρίς διακοπή της εμπειρίας χρήστη.
 2. Μειωμένη λανθάνουσα κατάσταση: Το 5G βελτιώνει σημαντικά τον χρόνο απόκρισης του δικτύου (λανθάνουσα κατάσταση). Αυτή η βελτίωση είναι απαραίτητη για εφαρμογές όπως online παιχνίδια ή εικονική πραγματικότητα.
 3. Μαζική συνδεσιμότητα: Το 5G στο SOSH μπορεί να συνδέσει πολλές περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα σε σύγκριση με 4G. Αυτό διευκολύνει την ανάπτυξη του Διαδικτύου των πραγμάτων (IoT), καθιστώντας δυνατή τη σύνδεση όλων των τύπων συσκευών, από smartphone σε υπολογιστή μέσω του αυτοκινήτου.

Σε αυτό το πλαίσιο, το 5G στο Sosh παίρνει το πλήρες νόημά του. Ως χειριστής αναγνωρίστηκε για την ικανότητά του να καινοτομεί, ο Sosh υιοθέτησε γρήγορα αυτή την τεχνολογία για να προσφέρει στους πελάτες του ένα Εξαιρετική εμπειρία κινητής τηλεφωνίας. Ο Πέρασμα σε 5g στο Sosh Μέσα για τους χρήστες σημαντική βελτίωση στην ποιότητα σύνδεσης, με πρόσβαση σε πιο ποικίλες και πιο αποδοτικές υπηρεσίες.

Πώς να εγγραφείτε στο πακέτο 5G του SOSH ?

Εγγραφείτε σε μια συνδρομή 5G SOSH είναι απλή και γρήγορη που μπορεί να γίνει εντελώς online ή τηλεφωνικά. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε εκεί:

  Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο SOSH και μεταβείτε στη σελίδα αφιερωμένη στα πακέτα κινητής τηλεφωνίας.

Πηγαίνω στο 5G Sosh ! Εγγραφείτε στο πακέτο 5G SOSH

δωρεάν κλήση

Αλλαγή χειριστή και πακέτο σε λίγα λεπτά !

Ψάχνετε για ένα νέο πακέτο κινητής τηλεφωνίας που ταιριάζει απόλυτα με τον προϋπολογισμό σας ? Μην κοιτάτε πια, ο Jechange είναι εκεί για να σας βοηθήσει ! Οι σύμβουλοι μας είναι στη διαχείρισή σας για να βρείτε το καλύτερο πακέτο που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας δωρεάν και εύκολα. Συγκρίνετε τα σχέδια για κινητά με έναν εμπειρογνώμονα μέσω του παρακάτω αριθμού:

Μετά την οριστικοποίηση της συνδρομής σας, Θα λάβετε τη νέα σας κάρτα SIM μέσω ταχυδρομείου τις επόμενες ημέρες. Μόλις λάβετε την κάρτα SIM, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται με την κάρτα.

Χαίρομαι που γνωρίζετε, ωστόσο, για να επωφεληθείτε από το 5G, πρέπει όχι μόνο Εγγραφείτε σε συνδρομή 5G SOSH, αλλά έχουν επίσης ένα Τηλέφωνο 5G. Εάν έχετε μια τέτοια συσκευή, η ενεργοποίηση 5G γίνεται γενικά στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Η διαδικασία για Ενεργοποιήστε 5G SOSH Επομένως, εξαρτάται από τη συσκευή σας.

Επιλογές πακέτου SOSH 5G

Με το SOSH, το πακέτο 5G σας μπορεί να ολοκληρωθεί από ένα σύνολο επιλογών για να κάνετε την εμπειρία του κινητού σας ακόμη πιο ολοκληρωμένη. Αυτές οι επιλογές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από την ασφάλεια της συσκευής σας για πρόσβαση σε περιεχόμενο ψυχαγωγία, μέσω προσθηκών δεδομένα και Διεθνές. Ακολουθεί μια επισκόπηση αυτών των επιλογών:

Κατηγορία Επιλογή Περιγραφή
Ασφάλεια Ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας απέκλεισε τον ιστό Ελέγξτε τους κινδύνους και τον προϋπολογισμό σας εξασφαλίζοντας το τηλέφωνό σας. Απολαύστε 1 μήνα που προσφέρεται
Σουίτα ασφαλείας πορτοκαλιού Προστατέψτε τα δεδομένα και το απόρρητό σας
Κινητό γονικό έλεγχο Ασφαλίστε το κινητό του εφήβου σας
Διαδίκτυο Internet δίκαιη χρήση Προσθέστε από +2GB έως +50GB, μόνο μία ή κάθε μήνα, χρησιμοποιήσιμο στη Γαλλία όπως στην Ευρώπη (για 20 GB και άλλα) πακέτα)
Πολλαπλός Μοιραστείτε το πακέτο σας σε άλλο εξοπλισμό (tablet, airbox, smartphone. Ουσία
Επιλογή Airbox SOSH (με multi-sim) Έως 10 WiFi -καλυμμένο εξοπλισμό με Airbox Sosh
Ψυχαγωγία Δελτίο Απεριόριστη πρόσβαση στη μουσική σας χωρίς διαφήμιση
Pass Video Games Pass Αποκλειστική πρόσβαση σε μια επιλογή παιχνιδιών
OCS Το 100% Bouquet Cinema και Series στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας
Βασικό μπουκέτο τηλεόρασης Περισσότερα από 70 γενικά και θεματικά τηλεοπτικά κανάλια ζουν
Ταινία Το καλύτερο του κινηματογράφου σε κινητά και tablet, που επιλέχθηκε για εσάς
Διεθνές 8 μ.μ. στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ/Καναδάς Από το κινητό σας στη Γαλλία, καλέστε την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική
Επιλογή 1 ώρας στον κόσμο Καλέστε όλες τις χώρες του κόσμου (έξω από την Τυνησία και τη Μαδαγασκάρη) από τη Γαλλία
5 π.μ. στο Orange Africa Mobiles +3 μ.μ. /μηνος από την ηπειρωτική Γαλλία έως την Orange Africa Mobiles έως τις 05/31/23
5 -ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ Ασία, Türkiye και Russia Καλέστε αυτές τις περιοχές από τη Γαλλία
Κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα πορτοκαλί Τυνησία Καλέστε τα κινητά τηλέφωνα πορτοκαλί Τυνησία από τη Γαλλία
Επιλογή Μαρόκου Κλήση σε κινητά τηλέφωνα και καθορισμένο στο Μαρόκο από τη Γαλλία
Παγκόσμιο πέρασμα 50mo, 15 λεπτά, 30 λεπτά ή 1 ώρα κλήσεις από τις 4 γωνίες του κόσμου
ΗΠΑ/Καναδά Πλεονεκτικές τιμές για τις κλήσεις σας από τις ΗΠΑ/τον Καναδά
Pass Evasion 1 10GB Internet ή 2 ώρες κλήσεων από + 60 χώρες
Pass Evasion 2 5GB διαδικτύου ή 2 ώρες κλήσεων από 16 χώρες
Pass Evasion 3 1GB διαδικτύου ή 2 ώρες κλήσεων από 13 χώρες
Κλήσεις και SMS Επιλογή μηνυμάτων φωνής από SMS Μετατρέψτε τα μηνύματα φωνής σας σε κείμενα για εύκολη διαβούλευση
Αναφορά πίστωσης Αναφέρετε τα αχρησιμοποίητα πρακτικά του περιορισμένου πακέτου σας για να βελτιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας
1 ώρα πρόσθετων κλήσεων Προσθέστε μια ώρα πρόσθετων κλήσεων στο πακέτο σας

Αυτές οι επιλογές και περάσετε σας προσφέρουν Περισσότερο Διαδίκτυο, χωρίς υποχρέωση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Γαλλία, όπως στην Ευρώπη, υπό τις ίδιες συνθήκες με το κύριο πακέτο σας. Μπορούν να σας επιτρέψουν να ακούσετε περισσότερη ροή μουσικής ή να παρακολουθήσετε περισσότερα βίντεο HD κάθε μήνα:

 • Μηνιαίες επιλογές
 • Επιλογή + 2 GB κάθε μήνα: 5 € το μήνα
 • Επιλογή + 5 GB κάθε μήνα: 10 € το μήνα
 • Επιλογή + 50 GB κάθε μήνα: 25 € το μήνα

Συμβουλή: Συγκρίνετε τα πακέτα δωρεάν με το Jechange ��

Ένας σύμβουλος θα σας καθοδηγήσει στην αναζήτηση των προσφορών σας για κινητά και θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο για εσάς !

Καλέστε έναν σύμβουλο �� 01 82 88 25 22

Το εξώφυλλο πακέτου 5G SOSH

Sosh, με βάση το πορτοκαλί δίκτυο, Ο πρώτος φορέας κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία, διαβεβαιώνει εξαιρετική Κάλυμμα 5G στην επικράτεια. Η κάλυψη 5G SOSH επεκτείνεται συνεχώς. Αυτό εξηγείται από τη συνεχή ανάπτυξη της υποδομής 5G από την Orange, τον γονέα του χειριστή.

Cover-5g-Sosh

Για να απαντήσετε στην ερώτηση Πότε είναι 5g στο Sosh ? Πρέπει να επιστρέψετε μέχρι σήμερα από το τέλος του 2020. Πράγματι, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κυκλοφόρησε επίσημα στη Γαλλία. Ο Sosh ακολούθησε προσεκτικά το κίνημα προσφέροντας γρήγορα συμβατά πακέτα 5G.

Σύγκριση του πακέτου SOSH με τους ανταγωνιστές του

Αυτός ο συγκριτικός πίνακας πακέτων 5G υπογραμμίζει τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε πακέτου, όπως το τιμή, Ο Όγκος δεδομένων Περιλαμβάνεται, το Επιπλέον επιλογές και το όροι δέσμευσης.

Το SOSH προσφέρει τελικά ένα πακέτο 5G: 140 GB στα € 20,99/μήνα στο Orange Network

Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από το δίκτυο Low -Cost 5G Orange, εκμεταλλευόμενοι το νέο πακέτο SOSH 140 GB. Επί του παρόντος σε promo, η προσφορά προσφέρεται μόνο σε € 20.99/μήνα, αλλά μόνο για νέους πελάτες.

Το SOSH προσφέρει τελικά ένα πακέτο 5G: 140 GB A 20,99 EUR/MONTH ON The Orange Network

Το περιεχόμενο που σχεδιάστηκε και προτείνεται από

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ανάγνωση ήχου που προορίζεται για συνδρομητές

Ο S Osh, ο χειριστής χαμηλού κόστους και μη εμπλοκής της Orange, τελικά εμπορεύεται το πρώτο πακέτο 5G του. Και όπως περιμέναμε, η προσφορά παρουσιάζει μια μάλλον ελκυστική αναφορά δεδομένων/τιμών. Για τα 140 GB των δεδομένων που παρέχονται, η συνδρομή θα χρεωθεί στα 20,99 ευρώ το μήνα. Η τιμή είναι ελκυστική όσον αφορά την ποσότητα των δεδομένων που περιλαμβάνονται. Δυστυχώς, η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε νέα συνδρομή, πράγμα που σημαίνει ότι οι τρέχοντες πελάτες SOSH ή Orange δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν.

Ότι περιέχει το πακέτο 5G SOSH ?

Αυτό το πακέτο SOSH περιλαμβάνει 140 GB δεδομένων, ένα άνετο φάκελο που θα πρέπει να εγγυηθεί μεγάλη ελευθερία σύνδεσης, ακόμη και για εκείνους που χρησιμοποιούν έντονα το smartphone τους. Το γεγονός ότι το πακέτο κινητής τηλεφωνίας είναι συμβατό με 5G καθιστά επίσης δυνατή την περιήγηση σε πολύ μεγάλη ταχύτητα, ειδικά σε πυκνές περιοχές όπου η μέση ταχύτητα φθάνει στα 217 Mbit/s (δεδομένα ARCEP Οκτώβριος 2022). Είναι περισσότερο από αρκετό για να επωφεληθείτε από όλες τις εφαρμογές ιστού, τα κοινωνικά δίκτυα και τις πλατφόρμες ροής.

Σημειώστε ότι ο φάκελος 140 GB μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλήρως στην ηπειρωτική Γαλλία. Το πακέτο μπορεί προφανώς να σας συνοδεύσει στην Ευρώπη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, αλλά με όριο 25 GB. Η ροή θα μειωθεί πέρα. Όσον αφορά τις κλήσεις και το SMS/MMS, όλα είναι φυσικά απεριόριστα, στη Γαλλία από τις ζώνες της Ευρώπης και του DOM (εξαιρουμένων της Ελβετίας και της Ανδόρας).

Εν ολίγοις, αν ψάχνετε για ένα φτηνό πακέτο 5G που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από το πολύ καλό πορτοκαλί δίκτυο, αυτό το πακέτο SOSH Mobile είναι πολύ καλή, ειδικά αφού η τιμή του δεν είναι καταδικασμένη στο τέλος του έτους. Μπορείτε να εγγραφείτε τώρα στον ιστότοπο του χειριστή. Η κάρτα SIM (ή ESIM) θα σας κοστίσει € 10 και μπορείτε να διατηρήσετε δωρεάν τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου σας.

Εν ολίγοις, εδώ είναι αυτό που πρέπει να θυμάστε από αυτό το πακέτο SOSH:

 • 140 GB δεδομένων στην ηπειρωτική Γαλλία
 • 25 GB δεδομένων που περιλαμβάνονται από την Ευρώπη και το DOM
 • Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS στην ηπειρωτική Γαλλία
 • Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS από την Ευρώπη και το DOM
 • Κάλυψη δικτύου πορτοκαλιού
 • Χωρίς δέσμευση