Κατεβάστε το Tinder για το Web, το iOS, το Android., Λήψη Tinder για Android (δωρεάν) – Clubic

Tinder για Android

Συνηριστικό πλεονέκτημα

προσάναμμα

Το Tinder είναι μια αίτηση συνάντησης που είναι απόλυτη αναφορά στον κόσμο. Ξεκίνησε το 2012 από αρκετούς Αμερικανούς επιχειρηματίες, ανήκει στην ομάδα Match Group, η οποία έχει πολλές περιοχές χρονολόγησης όπως το Meetic. Ήδη από το 2015, η εφαρμογή έχει κάνει τη δική της χρηματιστηριακή αγορά.

Μέχρι σήμερα, ο Tinder είναι μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές χρονολόγησης στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του 2018, είχε πάνω από 57 εκατομμύρια χρήστες σε 190 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Download Tinder είναι απλό, η γενική του λειτουργία είναι εύκολη στην κατανόηση και είναι αυτό που κάνει την επιτυχία της με τόσους πολλούς χρήστες όλα αυτά τα χρόνια. Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2023 ισχυρίζεται ότι το 60 % των ατόμων που έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία είναι ωστόσο σε σχέση.

Λειτουργία Tinder

Ο Tinder επανάσταση στον τρόπο συναντήσεων των ανθρώπων σε απευθείας σύνδεση χάρη σε μια απλή ιδέα. Πράγματι, οι ιδρυτές της υπηρεσίας επικεντρώθηκαν σε μια εφαρμογή για κινητά μόνο με βάση τη χρήση της σε μία μόνο χειρονομία ή σχεδόν: το “swipe”.

Εάν κατεβάσετε το Tinder, θα πρέπει να εγγραφείτε εισάγοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, επικυρώντας τον χρησιμοποιώντας έναν κωδικό που λαμβάνεται από το SMS. Στη συνέχεια, δημιουργήστε το προφίλ σας. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες και να τροποποιήσετε την παραγγελία καθώς και μια περιγραφή. Σε αυτό, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, αλλά και τα αγαπημένα σας κέντρα ενδιαφέροντος ή μουσικά κομμάτια. Ο αριθμός των χαρακτήρων είναι περιορισμένος, αλλά έχετε αρκετά μεγάλο χώρο για να μιλήσετε για εσάς. Αυτό αναγκάζει τη δημιουργικότητα να διακρίνεται από άλλα προφίλ.

Από τις ρυθμίσεις Tinder, μπορείτε πολύ εύκολα να ορίσετε διάφορα στοιχεία. Τα κύρια κριτήρια είναι το είδος του ατόμου που ψάχνετε (άντρας, γυναίκα κ.λπ.), ηλικία ή περιοχή. Με βάση το Geolocation, η εφαρμογή για κινητά παρουσιάζει άτομα που βρίσκονται σε μια περιοχή κοντά σας ανάλογα με την απόσταση που έχετε καθορίσει. Εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία στο Παρίσι και στη συνέχεια στη Μασσαλία, δεν θα δείτε τους ίδιους ανθρώπους και αντίστροφα. Το πλεονέκτημα του Tinder είναι ότι η υπηρεσία χρονολόγησης χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο: ακόμη και σε διακοπές, μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους.

Μόλις το προφίλ σας και οι ρυθμίσεις σας υπάρχουν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συναντήσετε το Tinder. Ας επιστρέψουμε στο διάσημο κτύπημα. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να μετακινηθείτε διαφορετικά προφίλ που υποτίθεται ότι θα πληρούν τα κριτήρια σας, έτσι ώστε να μπορείτε να σύρετε το προφίλ στα δεξιά της οθόνης παρακαλώ και στα αριστερά της οθόνης αν δεν σας αρέσει.

Στο Tinder, δύο χρήστες swive προς τα δεξιά πρέπει να παρατηρηθούν στην εφαρμογή αγώνας Και ότι μπορούν να έρθουν σε επαφή. Όταν συμβαίνει αυτό, έχετε μια αναφορά που εμφανίζεται στην οθόνη, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιδιωτικά μηνύματα για να συζητήσετε με το άτομο, τόσο γραπτώς όσο και με βιντεοκλήση, υπό την προϋπόθεση ότι οι δύο άνθρωποι είναι και οι δύο συμφωνούν. Μπορείτε επίσης να δείτε αν το άλλο είναι online, εάν τα μηνύματά σας έχουν διαβαστεί και όταν γράφει ο παραλήπτης. Ανά πάσα στιγμή, είναι δυνατόν να αποκλείσετε έναν χρήστη, να το αναφέρετε ή να το διαγράψετε από τη λίστα αγώνας.

Για μερικά χρόνια, ο Tinder στοιχηματίζει σε διάφορες εκδόσεις που έχουν δώσει πρόσβαση σε άλλα χαρακτηριστικά, αυτό σας επιτρέπει να έχετε συμπαθεί απεριόριστο, υπέροχο συμπαθεί να ξεχωρίσεις ή να δεις ποιος σε έχει ματς. Η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών δεν πληρώνουν για την υπηρεσία. Το Tinder είναι διαθέσιμο σε 40 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών.

Συμβατότητα

Το Tinder είναι πρώτα απ ‘όλα μια εφαρμογή για κινητά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο smartphone σας από λειτουργικά συστήματα Android ή iOS. Για μερικά χρόνια, δεν έχετε αναγκαστεί να κατεβάσετε το Tinder στο κινητό σας. Πράγματι, είναι επίσης δυνατή η πρόσβαση στην εφαρμογή χρονολόγησης απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία στον υπολογιστή σας Mac ή Windows.

Τιμή

Η λήψη του Tinder είναι δωρεάν με τον ίδιο τρόπο όπως η εγγραφή στην εφαρμογή χρονολόγησης. Ωστόσο, προσφέρει επίσης πληρωμένες συνδρομές που επιτρέπουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Έχετε την επιλογή μεταξύ τριών συνδρομών, εδώ είναι η λεπτομέρεια των χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται.

Συνηριστικό πλεονέκτημα

 • Συμπαθεί απεριόριστος
 • Χωρίς διαφήμιση
 • Απεριόριστος πίσω
 • Συναντήσεις σε όλο τον κόσμο με έρευνα από την πόλη

Χρυσός

 • Συμπαθεί απεριόριστος
 • Χωρίς διαφήμιση
 • Απεριόριστος πίσω
 • Συναντήσεις σε όλο τον κόσμο με έρευνα από την πόλη
 • Δείτε ποιος άρεσε το προφίλ σας
 • 5 Σούπερτς ανά εβδομάδα
 • 1 δωρεάν ώθηση ανά μήνα
 • Νέα αγαπημένα κάθε μέρα

Πλατινένιο

 • Συμπαθεί απεριόριστος
 • Χωρίς διαφήμιση
 • Απεριόριστος πίσω
 • Συναντήσεις σε όλο τον κόσμο με έρευνα από την πόλη
 • Δείτε ποιος άρεσε το προφίλ σας
 • 5 Σούπερτς ανά εβδομάδα
 • 1 δωρεάν ώθηση ανά μήνα
 • Νέα αγαπημένα κάθε μέρα
 • Αποστολή μηνύματος πριν από την αντιστοίχιση
 • Προτιμήσεις προτεραιότητας
 • Δείτε τις συμπαθείς που έχετε στείλει τις τελευταίες 7 ημέρες

Αυτό που είναι πολύ ιδιαίτερο στη λειτουργία του Tinder είναι ότι η τιμή αυτών των τριών συνδρομών δεν είναι δημόσια και ότι δεν έχει διορθωθεί. Πράγματι, εξελίσσεται σημαντικά ανάλογα με το φύλο και την ηλικία σας, αλλά και άλλα κριτήρια που παραμένουν μυστικά. Η διάρκεια της συνδρομής αλλάζει επίσης την τιμή, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 μήνα, 6 μήνες και 12 μήνες.

Εναλλακτικές λύσεις για τον Tinder

Το Tinder είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που χρονολογούνται στον κόσμο, είναι πολύ αναγνωρισμένο από χιλιετίες ηλικίας 18 έως 35 ετών, αλλά υπάρχουν και ηλικιωμένοι εκεί. Εάν είναι δημοφιλές, υπάρχουν ακόμα και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες χρονολόγησης online, όπως η υιοθεσία (Ex HevementUnmec).

Εάν δεν θέλετε να κατεβάσετε το Tinder, το Adegts είναι η εναλλακτική online κατ ‘εξοχήν online. Προορίζεται για ένα ακροατήριο που βρίσκεται στην ίδια ηλικιακή ομάδα, βασίζεται σε μια έννοια της ελεύθερης για τις γυναίκες και τη συνδρομή για τους άνδρες, προκειμένου να φτάσουν σε μια ισοτιμία. Λεπτομερέστερα, τα χαρακτηριστικά παραμένουν αρκετά παρόμοια με τη δυνατότητα δημιουργίας ενός προφίλ για να προσθέσετε μια περιγραφή και τα κέντρα ενδιαφέροντος. Τότε μπορείτε επίσης να συζητήσετε εύκολα με άλλα μέλη, εφόσον προφανώς συμφωνούν. Ο ιστότοπος χρονολόγησης είναι προσβάσιμος μέσω της εφαρμογής στο iOS και το Android, αλλά και από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Δύσκολο να μιλήσουμε για το Tinder χωρίς να μιλάμε για Meetic που ανήκει στην ίδια ομάδα. Ο Meetic έφτασε στην αγορά πριν από πολλά χρόνια, είναι ένας από τους χώρους που ευνοούσαν μαζικά σε απευθείας σύνδεση συναντήσεις στη Γαλλία, γεγονός που τον καθιστά απαραίτητο. Η ηλικιακή ομάδα είναι υψηλότερη από εκείνη των ομολόγων της για παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά δεν υπάρχει κτύπημα. Και πάλι, είναι ένας ιστότοπος συνοδευόμενος από πληρωμένους τύπους, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

Tinder για Android

Χάρη σε μια απλή διεπαφή, ο Tinder καταφέρνει να παραμείνει ένας από τους αδιαμφισβήτητους ηγέτες στον τομέα των εφαρμογών που χρονολογούνται. Ωστόσο, θα μετανιώσουμε από την αμειβόμενη πλευρά της αίτησης: Θα πρέπει να πάρετε τα χέρια σας στο πορτοφόλι για να απολαύσετε τις πλήρεις δυνατότητες και το πραγματικό δυναμικό Tinder.

Συμβουλευτείτε το αρχείο μας:
Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές χρονολόγησης ?

 • Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Tinder στο Android ?
 • Μια πάντα εντυπωσιακή δημοτικότητα
 • Πώς λειτουργεί η εφαρμογή ?
 • Περιορισμένο δωρεάν περιεχόμενο
 • Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Tinder

Το Tinder είναι μία από αυτές τις εφαρμογές που επωφελήθηκαν από μία από τις μεγαλύτερες εκτοξεύσεις όταν τέθηκε σε λειτουργία το 2012. Υπεύθυνος για τους όρους, δεδομένου ότι γίνονται συνηθισμένοι ως “swipe” ή “superlike”, παραμένει σήμερα μια από τις αναφορές στον τομέα των δωρεάν online συναντήσεων, παρά ένα πολύ ακριβό αλλά σχεδόν απαραίτητο σύστημα συνδρομής.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Tinder στο Android ?

Το Tinder είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή της στιγμής στον τομέα των online συναντήσεων (αγάπη ή όχι). Η υπηρεσία είναι μία από τις πρώτες που έχουν διαδώσει αυτό το είδος εφαρμογών από την κυκλοφορία της το 2012. Με άλλα λόγια, το Tinder είναι ένα κοινωνικό δίκτυο αφιερωμένο στη συνάντηση μεταξύ ανθρώπων.

Απολαμβάνει μια αρχή απλής χρήσης, η οποία έχει καταστήσει επίσης δυνατή την κατασκευή της φήμης σας και ενέπνευσε τις περισσότερες από τις ανταγωνιστικές εφαρμογές: αυτό του “Swipe”. Με άλλα λόγια, ο χρήστης έχει ένα προφίλ που εμφανίζεται σύμφωνα με τον ίδιο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του (γυναίκα, άντρας κλπ.). Εάν το προφίλ του ταιριάζει, μπορεί να “σπάσει” (να είναι μια χειρονομία με το δάχτυλό του) στα δεξιά. Εάν δεν τον αντιστοιχεί, θα γλιστρήσει το προφίλ προς τα αριστερά.

Εάν το άτομο που μας αρέσει “άρεσε το προφίλ μας, τότε έχει ρυθμιστεί μια σύνδεση μεταξύ των δύο χρηστών: μπορούν επομένως να αρχίσουν να επικοινωνούν μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων. Στη συνέχεια, οι δύο χρήστες που συνδέονται τώρα για να σπάσουν τον πάγο.

Μια πάντα εντυπωσιακή δημοτικότητα

Το Tinder είναι αναμφισβήτητα η βασίλισσα εφαρμογής των υπηρεσιών online dating. Ξεκίνησε τον Μάιο του 2012, επωφελείται γρήγορα από μια νέα τρέλα, ιδιαίτερα χάρη στην απλότητα του και την εθιστική πτυχή της διάσκεψης: ο χρήστης μπορεί έτσι να ανατρέψει το προφίλ ενός ατόμου στα δεξιά ή αριστερά με τα δάχτυλά του, για να αποφασίσει αν Ένα άτομο τον ενδιαφέρει ή όχι.

Ενισχυμένη από την επιτυχία της, η εφαρμογή, αρχικά ελεύθερα δωρεάν, ξεκίνησε μια σημαντική ενημέρωση το 2015: Tinder Plus. Από τώρα και στο εξής, η εφαρμογή παραμένει δωρεάν, αλλά περιορίζει τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στους απλούς χρήστες. Για να απολαύσετε το πλήρες δυναμικό του Tinder, πρέπει τώρα να εγγραφείτε στην υπηρεσία Tinder Plus.

Σήμερα, η Tinder είναι μία από τις πιο κερδοφόρες εφαρμογές του Apple App Store, με έσοδα που εκτιμάται σε περισσότερα από 810 εκατομμύρια δολάρια το 2018. Την ίδια χρονιά, ο αριθμός των χρηστών Tinder εκτιμήθηκε σε 57 εκατομμύρια σε 190 χώρες. Επιπλέον, το 2020 εκτιμήθηκε σε περίπου 6,6 εκατομμύρια συνδρομητές στις υπηρεσίες Tinder Paid Services. Αυτό εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές του πεδίου στο Google Play Store, με περισσότερα από 100 εκατομμύρια λήψεις.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή ?

Για να επωφεληθείτε από το Tinder στο Android, απλά πηγαίνετε στο Google Play Store και, στη συνέχεια, εγγραφείτε στο Tinder στη γραμμή αναζήτησης. Μόλις ληφθεί, η εφαρμογή ζητά τη δημιουργία λογαριασμού (η οποία μπορεί να γίνει μέσω του Facebook, του Gmail ή του αριθμού τηλεφώνου του). Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ζητούνται δύο φωτογραφίες από τον χρήστη, για να επισημάνουν το προφίλ τους. Είναι επίσης αυτή τη στιγμή που επιλέγουμε τα ενδιαφέροντά μας, μόνο για να βρούμε κοινά σημεία με άλλους χρήστες.

Στη συνέχεια, φτάνει το σύστημα Swipe: ο χρήστης επιλέγει τα προφίλ που τον αρέσει περισσότερο κάνοντας ένα “swipe” στα δεξιά ή στα αριστερά ανάλογα με τις συγγένειές του. Μόλις δημιουργηθεί μια σύνδεση, δηλαδή ότι ένα άτομο έχει φέρει αμοιβαία ενδιαφέρον, τότε η συζήτηση μεταξύ των δύο ατόμων μπορεί να ξεκινήσει.

Δυστυχώς, το δωρεάν περιεχόμενο Tinder είναι πολύ περιορισμένο και μερικά μερικές φορές κρίσιμα χαρακτηριστικά για την κατάλληλη λειτουργία της εφαρμογής είναι προσβάσιμα μόνο σε χρήστες που έχουν αποφασίσει να πληρώσουν συνδρομή.

Περιορισμένο δωρεάν περιεχόμενο

Πράγματι, εάν η χρήση του Tinder είναι ελεύθερη στην αρχή, θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να επωφεληθεί από όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η εφαρμογή, απαιτούνται μία ή περισσότερες συνδρομές. Επειδή σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών που χρονολογούνται από το φύλο, είναι πράγματι απαραίτητο να υποκύψουμε σε αρκετές συνδρομές που θα δικαιούνται όλα τα χαρακτηριστικά που προτείνονται από τον Tinder.

Από τη μία πλευρά, η συνδρομή Tinder Plus προσφέρει απεριόριστες προτιμήσεις, δωρεάν ώθηση κάθε μήνα (για να αυξήσει την ορατότητα του λογαριασμού σας) ή ακόμα και 5 δωρεάν superlikes την ημέρα. Μια συνδρομή χρεώνεται στα € 9,99 το μήνα εάν αποφασίσετε να δεσμευτείτε για 6 μήνες (και € 19,99 μόνο για ένα μήνα).

Υπάρχει επίσης η συνδρομή Tinder Gold, η οποία προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά της συνδρομής Tinder Plus, με μια κρίσιμη προσθήκη: τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τους ανθρώπους που έστειλαν το προφίλ μας απευθείας, χωρίς να χρειάζεται να τα ταιριάζουν. Μια συνδρομή χρεώνεται € 14,99 το μήνα για μια δέσμευση 6 μηνών (ή € 30,99 μόνο για ένα μήνα).

Τέλος, η συνδρομή Tinder Platinum είναι η πιο πλεονεκτική όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, αλλά και το πιο ακριβό: χρειάζονται 19,99 ευρώ το μήνα για έξι μήνες (ή € 40,99 για ένα μήνα). Προσφέρει όλα όσα υποσχέθηκαν το Tinder Gold, εκτός από τη δυνατότητα αποστολής ενός μηνύματος απευθείας με το Superlike Send, μόνο για να σπάσει τον πάγο, να ταιριάζει αυτόματα με άτομα που άρεσαν το προφίλ του ή να τονίσουν το προφίλ του.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Tinder

Υπήρξε μια εποχή που ο Tinder ενήργησε μόνος του στον τομέα των ηλεκτρονικών εφαρμογών χρονολόγησης. Σήμερα, πολλοί ανταγωνιστές μπόρεσαν να επιβάλουν το πόδι τους χάρη στις καινοτόμες έννοιες: πιστεύουμε ιδιαίτερα στην εφαρμογή που βασίζεται σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πραγματική ζωή. Υπάρχουν όμως πολλά άλλα παραδείγματα εφαρμογών που έχουν λάβει μεγάλη επιτυχία, όπως το HevedteUnmec, το Meetic ή το Badoo.

Προδιαγραφές

Συντάκτης προσάναμμα
Μέγεθος 138.59 MB
Λήψεις 10629 (τελευταίες 7 ημέρες)
Αδεια Ελεύθερο λογισμικό
Εκδοχή 13.0.0
Τελευταία ενημέρωση 04/27/2023
Λειτουργικό σύστημα Android, iOS
Κατηγορίες Συνάντησε