Οι 6 καλύτερες τοποθεσίες άμεσης λήψης ταινιών και σειρών στα γαλλικά για το 2023 #DDL #Warez Maj Σεπτέμβριος 2023��, κατεβάστε Vidmasta (Free) – Clubic

Λήψη σειράς

Ένας άλλος εξαιρετικός Γαλλικός Γενικός Γενικός Γενικός Στιγμιότυπο DDL γνωστός πρώην ως Lybertyland.

Οι 6 καλύτεροι ιστότοποι άμεσης λήψης ταινιών και σειρών στα γαλλικά για το 2023 #DDL #Warez [Maj Σεπτέμβριος 2023��]

Θέλετε να κατεβάσετε δωρεάν ταινίες, ντοκιμαντέρ, σειρές, animés, ebook, mp3 και άλλα flac δωρεάν? Πρέπει λοιπόν να σας πω ότι αυτή η πρακτική είναι εντελώς παράνομη στη Γαλλία και στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Όλα όσα θα σας προσφέρω εδώ είναι μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και γνωρίζω ότι δεν ενθαρρύνω την παράνομη λήψη.

Σας προσφέρω σε αυτό το άρθρο Η λίστα των 6 καλύτερων ιστότοπων άμεσης λήψης Οι ταινίες και οι σειρές στα γαλλικά είναι διαθέσιμα σήμερα στον ιστό. Η άμεση λήψη ή η DDL δεν ελέγχεται καθόλου από την Επιτροπή Hadopi, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος λήψης, γι ‘αυτό και αυτή η μέθοδος είναι πολύ δημοφιλής και προσβάσιμη σε όλους για λήψη περιεχομένου. Ωστόσο, είναι παράνομο και με αυτόν τον τρόπο δεν πληρώνετε τους συγγραφείς περιεχομένου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που μου γράφουν τακτικά για να μου πείτε για τις αλλαγές των συνδέσμων.

Πριν ανακαλύψετε τους καλύτερους ιστότοπους άμεσης λήψης της στιγμής, σας καλώ να παρακολουθήσετε αυτό το μικρό βίντεο που αναφέρει μια επιστροφή σε ισχύ της πειρατείας σήμερα, αναμφισβήτητα ένα αποτέλεσμα του πληθωρισμού που οδηγεί πολλά για να μειώσουν το Netflix, το Spotify Subscription, η Disney και η Company για λήψη δωρεάν.

Οι δικαστικές αποτυχίες, μπλοκάρισμα από τους ISP, μη ανανέωση στο Google, Download Zone (ZT για κανονικούς) είναι πάντα καλό αυτού του κόσμου.

Η περιοχή λήψης είναι σήμερα η σημαντικότερη αναφορά της άμεσης λήψης (DDL) και θα βρείτε το 90% του περιεχομένου της στιγμής.

2- Λήψη ακραίων

  • Σύνδεσμος : https: // www.ακραία προς τα κάτω.Al/

Ένας από τους καλύτερους γαλλικούς γενικούς ιστότοπους DDL συγκρίσιμους με συγκρίσιμες Κατεβάστε τον κατάλογο.

3- libertyvf

Σύνδεσμος : https: // www.ελευθερία.Al/

Ένας άλλος εξαιρετικός Γαλλικός Γενικός Γενικός Γενικός Στιγμιότυπο DDL γνωστός πρώην ως Lybertyland.

4-Emule-Island

  • Σύνδεσμος : https: // eMule-Island.ΕΕ/

Το Emule Island είναι μέρος των πρεσβυτέρων και εξακολουθεί να είναι τόσο ενδιαφέρον. Αυτός ο ιστότοπος αναφέρει τους συνδέσμους άμεσης λήψης, streaming, αλλά και torrents (για torrents χρησιμοποιώντας ένα VPN για λήψη μιας ταινίας torrent σας επιτρέπει να μην πιάσετε το Hadopi).

5- Wawacity

  • Σύνδεσμος : https: // www.wawacity.Σπίτια/

Το Wawacity είναι ένα άλλο μεγάλο headliner of Direct and Streaming Download sites. Δυστυχώς ο ιστότοπος είναι γεμάτος από παμπ και αναδυόμενα παράθυρα όλων των ειδών, είναι επομένως απαραίτητο ένας καλός αποκλεισμός διαφήμισης. Όσον αφορά το περιεχόμενο θα βρείτε πολλά νέα προϊόντα με πολλά περιεχόμενα σε HD 720 και 1080.

6- Darkino

  • Σύνδεσμος : https: // www2.Σκοτεινός.IO/FR

Αν γνωρίζετε το Palixi Tirexo ή το Papaflix και λυπάστε ότι είναι κλειστά και καλά θα είστε ευτυχείς να γνωρίζετε ότι αυτοί οι χώροι έχουν μόλις ξαναγεννηθεί με το όνομα του Σκοτεινός ! Αυτός ο θρυλικός ιστότοπος Direct Download and Streaming προσφέρει ταινίες, σειρές, manga, λογισμικό, παιχνίδια, μουσική ή ακόμα και δωρεάν download eBooks. Με περισσότερες από 10.000 ταινίες διαθέσιμες, ο κατάλογος Darkino είναι αρκετά εντυπωσιακός

Πώς να κατεβάσετε μια ταινία για άμεση λήψη ?

Για να κατεβάσετε μια ταινία από έναν ιστότοπο άμεσης λήψης, είναι πολύ απλό και εντελώς δωρεάν.

1- Πρώτα ψάχνετε για το περιεχόμενο που σας ταιριάζει σε έναν από τους ιστότοπους που σας παρουσίασα προηγουμένως. Έχετε γενικά μια μηχανή αναζήτησης για αυτό, αλλά πολλά φίλτρα σας επιτρέπουν να αναζητήσετε ανά κατηγορία ή κατά ημερομηνία εάν προτιμάτε.

2- Μόλις επιλέξετε το περιεχόμενο, πρέπει να βρείτε τον σύνδεσμο λήψης στην εν λόγω σελίδα. Δεν είναι πάντα εύκολο να ταυτοποιήσετε με την πρώτη ματιά αν δεν είστε συνηθισμένοι σε αυτό, αλλά επειδή υπάρχουν συχνά πολλές διαφημίσεις που εμφανίζονται. Ο ιστότοπος δεν φιλοξενεί κανένα περιεχόμενο, εμφανίζει μόνο συνδέσμους λήψης σε πλατφόρμες διαμονής, όπως 1fichier, uptobox, turbobit, έτσι έχετε μερικές φορές αρκετούς συνδέσμους για το ίδιο περιεχόμενο.

3- Αφού βρήκατε τον σύνδεσμο κάντε κλικ σε αυτό και θα μεταφερθείτε στον κεντρικό υπολογιστή περιεχομένου. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε την ταινία σας ή τη σειρά σας χωρίς πρόβλημα. Οι οικοδεσπότες πληρώνονται αλλά Όλοι προσφέρουν μια δωρεάν προσφορά που σας επιτρέπει να κατεβάσετε περιεχόμενο με ορισμένους περιορισμούς στη ροή ή τον αριθμό των πιθανών λήψεων την ημέρα. Γενικά, δεν υπάρχει ανάγκη να καταχωρήσετε κάτι τέτοιο.

Αντί για μια μακρά ομιλία, ακόμη και αν η λήψη μιας ταινίας για άμεση λήψη είναι εξαιρετικά απλή, σας καλώ να συμβουλευτείτε αυτό το σεμινάριο:

Τοποθεσίες κάτω ..

[Down] Wawa-Mania : Αυτό είναι ένα φόρουμ ή μια εγγραφή (δωρεάν) είναι υποχρεωτική. Το πλεονέκτημα του φόρουμ είναι ότι είναι χρήστες που το εμπλουτίζουν με περιεχόμενο και αντικαθιστούν τους νεκρούς συνδέσμους με έγκυρους συνδέσμους. Το Wawa-Mania είναι μια αναφορά στο είδος και σίγουρα θα βρείτε την ευτυχία σας σε ταινίες, μουσική και eBooks. Αντικαθιστά τέλεια τον παράδεισο και είναι σίγουρα ο καλύτερος τρέχοντος ιστότοπου λήψης.

Νέα από τις 10/10/2016: Τεχνική κατανομή από τις αρχές Οκτωβρίου, ελπίζω ότι δεν είναι κάτι άλλο ..

[Down] Planet Series : Αυτός ο ιστότοπος ειδικεύεται σε σειρά. Η εγγραφή, όχι υποχρεωτική, προσφέρει κάποιες περισσότερες επιλογές, όπως η επιλογή πολλών συνδέσμων ταυτόχρονα.

Νέα από τις 01/06/2016: Ο διαχειριστής της σειράς Planet συνελήφθη στη Μασσαλία. Όταν έφυγε, συνέλαβε αμέσως την περιοχή ελπίζοντας για την επιείκεια του δικαστή κατά τη διάρκεια της μελλοντικής του δίκης. Σημειώστε ότι κινδυνεύει 5 χρόνια φυλάκισης και 500.000 πρόστιμα ευρώ. Για να μην αναφέρουμε τις ζημιές των μεγάλων εταιρειών που θα τον φορτώσουν καθώς χρεώνουν την τιμή των Daubes που μας πωλούν στο εμπόριο..

[Down] Down Paradise : Αυτό είναι ένα φόρουμ όπου η εγγραφή είναι υποχρεωτική. Η μετριοπάθεια είναι αυστηρή ποιότητα είναι εκεί! Το σύστημα φόρουμ καθιστά δυνατή τη μείωση του αριθμού των νεκρών συνδέσμων και την αύξηση του δυναμισμού του περιεχομένου. Όταν το περιεχόμενο εκτιμάται, αφήνοντας ένα σχόλιο σας επιτρέπει να ανεβείτε στο μυαλό. Επομένως, τα διαφορετικά τμήματα είναι συνεχώς σε κίνηση για να προσφέρουν μόνο το καλύτερο. Μόνο μειονέκτημα, το φόρουμ, το θύμα της επιτυχίας του, μερικές φορές διασπώνται … περιμένετε μερικές ώρες και επαναλάβετε την τύχη σας δεν θα το μετανιώσετε.

Ειδήσεις της 12/29/2014: Το Down Paradise δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Φαίνεται ότι ένας από τους εμψυχωτές αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τη δικαιοσύνη στο σημείο που ο ιδιοκτήτης της εταιρείας του ονόματος τομέα προτιμούσε να κάνει μη διαθέσιμη πρόσβαση στον ιστότοπο. Μυρίζει σαν το δέντρο για τον Παράδεισο που γνώριζε ήδη πολλά οικονομικά προβλήματα. Το αφήνω στην κατάταξη … για τώρα γιατί αν επιστρέψει, παραμένει ένας εξαιρετικός ιστότοπος άμεσης λήψης.

Υπενθύμιση στις μεθόδους λήψης

Υπάρχουν 3 σημαντικές μέθοδοι για τη λήψη ταινιών, σειρών, mp3.

1- Ο ομότιμος σε ομότιμο (p2p / torrent)

Αυτό το πρωτόκολλο βασίζεται στην αρχή της κοινής χρήσης που ονομάζεται Peer to Peer ή P2P.

Το BitTorrent είναι μια λύση P2P.

Αυτή η μέθοδος λήψης παρακολουθείται στη Γαλλία από την κυβέρνηση μέσω της Επιτροπής Hadopi. Ο χάκερ τιμωρείται σε περίπτωση λήψης περιεχομένου που προστατεύεται από διάφορα γράμματα και στη συνέχεια μια περικοπή της πρόσβασης του ADSL.

Αλλά αυτή η επιτήρηση δεν σταματά τους Πειρατές που έχουν μια πολύ απλή συμβουλή για λήψη στο P2P χωρίς κανέναν κίνδυνο: Η χρήση ενός VPN.

Το VPN είναι μια μικρή πληρωμένη, αλλά πολύ προσιτή υπηρεσία, η οποία σας επιτρέπει να κατεβάσετε εντελώς ανώνυμα. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες VPN, αλλά δεν είναι όλοι ίσες και μεταξύ των καλύτερων VPN υπάρχουν υπηρεσίες όπως το NORDVPN, το ExpressVPN ή το PureVPN, όλα συνιστώνται από το torrent freak και τη βελτιστοποίηση για λήψη.

2- ομάδες συζήτησης

Η λήψη περιεχομένου από τις ομάδες ειδήσεων είναι λίγο ξεπερασμένη. Παρ ‘όλα αυτά, αυτή η πολύ δημοφιλής μέθοδος πριν από δέκα χρόνια ήταν μάλλον αποτελεσματική και ασφαλής. Για να κατεβάσετε στο Newsgroup, χρειάζεστε μια συνδρομή πληρωμένης. Η αρχή είναι να κατεβάσετε τα επιθυμητά θραύσματα περιεχομένου στον υπολογιστή σας, κοιτάζοντας στις διάφορες ομάδες που προσφέρονται. Στη συνέχεια, το λογισμικό σας επιτρέπει να κάνετε εκ νέου να διαδραματίσετε τα κομμάτια και παίζεται το voila.

3- Άμεση λήψη [Μέθοδος που παρουσιάζεται σε αυτό το άρθρο]

Αυτή η τελευταία μέθοδος είναι να κατεβάσετε απευθείας από έναν κεντρικό υπολογιστή που ειδικεύεται στην αποθήκευση δεδομένων. Η άμεση λήψη πραγματοποιείται στο HTTPS, το ίδιο πρωτόκολλο που να συμβουλεύεται τις σελίδες του Διαδικτύου. Δεν ελέγχεται από το Hadopi όταν οι λήψεις γίνονται σε διακομιστές στο εξωτερικό. Επειδή ο Hadopi δεν έχει εξουσία έναντι αυτών των διακομιστών. Επομένως, ο Hadopi δεν μπορεί να ανακτήσει τη διεύθυνση IP που σχετίζεται με το περιεχόμενο που έχει ληφθεί. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται έτσι πολύ από τους εκκολαπτόμενους χάκερ, επειδή είναι τόσο απλή και απόλυτα ασφαλής.

Οι κεντρικοί υπολογιστές δεδομένων, αν και πολλοί και πληρωμένοι, επιτρέπουν σχεδόν όλους να κατεβάσουν δωρεάν με μερικούς περιορισμούς (αριθμός λήψης, όγκος δεδομένων που κατεβάστηκε καθημερινά και ταχύτητα λήψης). Το πιο δημοφιλές είναι το 1ficher, το μεταφορτωμένο ή το uptobox επειδή όλοι οι διακομιστές τους βρίσκονται έξω από τη Γαλλία και υπάρχουν σχεδόν τα πάντα.

Οι οικοδεσπότες είναι ικανοποιημένοι να φιλοξενήσουν. Δεν αναφέρονται σε αυτό που φιλοξενούν. Για να αναζητήσετε τα μέσα για να κατεβάσετε από τους κεντρικούς υπολογιστές, απλά βρείτε Σύνδεσμοι αναφοράς σε αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές, Αυτό είναι το αντικείμενο αντικειμένου πώς να κατεβάσετε μια ταινία με λήψη / κατάλογο καταλόγου / καταλόγου καταλόγου ή σας προσφέρω μια επίδειξη, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε. Σας υπενθυμίζω ότι όλα αυτά είναι παράνομα, είναι απλά ενημερωτικό.

Ρήτρα μη ευθύνης !

Αυτό το άρθρο που προσφέρεται ως εκπαιδευτική βάση αναφέρεται σε πλατφόρμες που προσφέρουν τη λήψη του νομικού περιεχομένου, αλλά και το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Σημειώστε ότι η λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από τα πνευματικά δικαιώματα απαγορεύεται από το νόμο, ακόμη και για ιδιωτική αντιγραφή εάν η πηγή δεν είναι νόμιμη. Επομένως, απορρίπτουμε κάθε ευθύνη για τη χρήση που μπορείτε να κάνετε για τις τεχνικές που παρουσιάζονται εδώ. Πρέπει πάντα να βεβαιωθείτε ότι η εργασία που κατεβάσετε είναι δωρεάν από τα δεξιά, διαφορετικά πρέπει να απευθυνθείτε στη νόμιμη προσφορά που σας υπάρχει.

Βιδωτήρα

Το Vidmasta είναι καλό λογισμικό που μεταφράζεται στα γαλλικά και είναι εύκολο να χειριστεί. Μεταξύ των αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών της, της ισχυρής μηχανής αναζήτησης και της ευκολίας της λήψης ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Λογισμικό για να ανακαλύψετε !

Βιδωτήρα Είναι λογισμικό για αναζήτηση, παρακολούθηση και λήψη ταινιών και επεισοδίων τηλεοπτικών σειρών. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιεί έναν πελάτη και πολλές μηχανές αναζήτησης BitTorrent.

Οι προηγμένες ερευνητικές λειτουργίες προσφέρουν τη δυνατότητα εύρεσης των καλύτερων πηγών λήψης και των αποτελεσμάτων φιλτραρίσματος σύμφωνα με πλήθος κριτηρίων: από το όνομα, το μέγεθος, το φύλο, τη γλώσσα ή τη σημείωση. Οι κατηγορίες συγκεντρώνουν επίσης τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Εξάλλου, Βιδωτήρα Επιτρέπει τη λήψη υπότιτλων σύμφωνα με διάφορες γλώσσες και βίντεο σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας έως 720p ή 1080p αναλύσεις. Το λογισμικό προσφέρει επίσης μπάντες -Annonces και διάφορες πληροφορίες σε κάθε επεισόδιο ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών.

Από την πλευρά της ασφάλειας, το λογισμικό υποστηρίζει την ενσωμάτωση του Peerblock, τη διαχείριση του Proxys καθώς και την κρυπτογράφηση των λήψεων σας.
Τέλος, σημειώστε ότι σας συμβουλεύουμε έντονα να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να προβάλετε και να κατεβάσετε τα δικαιώματα -ελεύθερα έργα.