Tinder – Ακολουθήστε @tinder στο Instagram! /Tinder �� | Το Facebook, το Facebook Dating ξεκινά στη Γαλλία για να έρθει και να γευτεί Tinder

Το Facebook χρονολογείται στη Γαλλία για να έρθει και ο Titil Tinder

Χαχα αυτό είναι φοβερό. Αποθηκεύω εντελώς το όνομα του άντρα και στη συνέχεια προσθέσω το Tinder μετά από, έτσι ξέρω ότι εκεί βάζουμε. Michelle Elizabeth Libby lol

Facebook

Нes € оμύζα Φεβρουάριος

Γνώση στα γαλλικά . Το πρόγραμμα “Tout Done Doing” εκπέμπεται κάθε Σάββατο το απόγευμα στη Γαλλία 2 και παρουσιάστηκε από τον Julian Bugier ψάχνει για ένα ζευγάρι που συναντήθηκε μέσω μιας ιστοσελίδας εφαρμογής/χρονολόγησης για ένα εξαιρετικά ωραίο σουτ.
Επικοινωνήστε με την Elodie Branson στο MP εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας!

(Elodie, αυτή είναι η έρευνα πηγής: P)

LOL, έβαλα το όνομά τους και έπειτα κασσίτερο, οπότε δεν είναι εισδοχή
Χαχαχα το κάνω αυτό, αλλά με το pof lolol
Marissa Leanne Sean Tinder �� �� �� �� ical
Ba ha ha ha χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το κάνει αυτό χα χα χα

Αυτό είναι ξεκαρδιστικό Belcaus έβαλα κάθε επώνυμο όνομα Tinder ως Tinder Frankie Nicole Alfano Chelci Eaves

Χαχα αυτό είναι φοβερό. Αποθηκεύω εντελώς το όνομα του άντρα και στη συνέχεια προσθέσω το Tinder μετά από, έτσι ξέρω ότι εκεί βάζουμε. Michelle Elizabeth Libby lol

Το Facebook χρονολογείται στη Γαλλία για να έρθει και ο Titil Tinder

Το Facebook ξεκίνησε τη δική του υπηρεσία χρονολόγησης στην Ευρώπη που ανταποκρίνεται στο όνομα του Facebook που χρονολογείται ή χρονολογείται στη γαλλική εφαρμογή. Ο Tinder βλέπει εδώ να προσγειωθεί σε έναν ανταγωνιστή που θα μπορούσε να τον σκιάσει ή όχι.

Dating Facebook

Ήδη διαθέσιμο σε είκοσι χώρες σε όλο τον κόσμο, το Facebook Dating φτάνει στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, μετά από αρκετούς μήνες αργά. Η υπηρεσία χρονολόγησης που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Menlo Park θα πρέπει αρχικά να αναπτυχθεί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υπογραμμίζει το Verge, αλλά τελικά ξεκίνησε σε ένα χρονοδιάγραμμα που εγείρει ερωτήσεις. Η παλιά ήπειρος χτυπάται πραγματικά σκληρά από το δεύτερο κύμα του Covid-19, όχι πολύ ευνοϊκή, επομένως, στις συναντήσεις.

Συγκεκριμένα, πώς λειτουργεί το Facebook Dating, τα οποία θα βρείτε με το όνομα “Meetings” στη γαλλική εφαρμογή. Πρώτα απ ‘όλα, αυτή η υπηρεσία εμφανίζεται στο μενού της εφαρμογής σας ». Κάνοντας κλικ σε αυτό, το κοινωνικό δίκτυο θα σας ζητήσει μια σειρά πληροφοριών για να ολοκληρώσετε το προφίλ σας: τύπος επιθυμητών συναντήσεων, πόλης, μεγέθους, απασχόλησης, αριθμός παιδιών, επίπεδο εκπαίδευσης, κατανάλωση αλκοόλ, γλώσσες που μιλούν.

Κλασική διεπαφή

Να είστε σίγουροι: Δεν είναι υποχρεωτικό να παρέχετε όλες τις προαναφερθείσες πληροφορίες. Ένα κουμπί “Ignore” σας επιτρέπει να περάσετε κάθε βήμα. Η διασύνδεση Dating Facebook είναι μετά από όλα τα κλασικά και αναλαμβάνει τους κώδικες των τρέχουσων εφαρμογών χρονολόγησης: Τα προφίλ εμφανίζονται στην οθόνη, μια χειρονομία προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά σας επιτρέπει να την αγαπάτε ή να αγνοήσετε.

Dating Facebook

Στο επάνω μέρος της οθόνης σας, οι καρτέλες σας δίνουν πρόσβαση στο προφίλ σας, στους ανθρώπους που τους άρεσαν (δωρεάν, αλλά πληρωμένη λειτουργία στο Tinder) και τις συγγένειες – διαφορετικά ονομάζεται Match – δημιουργήθηκε με άλλους χρήστες. Δείτε τα προφίλ των ατόμων με συμφέροντα παρόμοια με τα δικά σας, θα είναι επίσης στο πρόγραμμα, όπως και η έναρξη των βίντεο Messenger Video Calls. Η αποστολή βίντεο, φωτογραφιών και συνδέσμων μπορεί επίσης να αποκλειστεί.

Το δελτίο τύπου Facebook παρουσιάζει επίσης τη λειτουργικότητα Secret Crush, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε εννέα φίλους Facebook ή συνδρομητές Instagram για τους οποίους έχετε κάποιο ενδιαφέρον, χωρίς τα ενδιαφερόμενα μέρη που λαμβάνουν ειδοποίηση. Εάν το άτομο σας προσθέτει στη λίστα μυστικών συντριβών του, θα πραγματοποιηθεί ένας “αγώνας”. Εάν δεν είναι εγγεγραμμένο στην υπηρεσία, τότε τίποτα δεν θα συμβεί.

Tinder στο crosshairs

Η χρονολόγηση Facebook φτάνει εδώ ως ανταγωνιστής του Tinder. Το σημείο αναφοράς στο θέμα δεν πρέπει να ανησυχεί ? ναι και ΟΧΙ. Ο Αμερικανός γίγαντας προσφέρει εδώ μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία που πιθανόν να προσελκύσει πολλούς περίεργους. Αλλά ταυτόχρονα, που πραγματικά θέλει να αποκαλύψει τις ιστορίες αγάπης του σε μια εταιρεία που υπόκειται σε πολλές αντιπαραθέσεις που σχετίζονται με την προστασία των δεδομένων.

Όπως το Uber για να παραγγείλει ένα VTC, το Tinder είναι σήμερα η πρώτη λύση στην οποία οι χρήστες στρέφονται για να συναντήσουν άτομα μέσω μιας εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας. Η υπηρεσία κατάφερε τώρα να παρεμβαίνει στο μυαλό μας: το Facebook θα αναστατώσει τις συνήθειες και τα αντανακλαστικά χρηστών σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση ? Σε κάθε περίπτωση, αυτός είναι ο όλο στόχος.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.