Πώς λειτουργεί το Tinder?, Πώς λειτουργεί το Tinder? Ο πλήρης οδηγός του Tinder – Roast

Πώς λειτουργεί το Tinder? Ο πλήρης οδηγός του Tinder

Συνηριστικό πλεονέκτημα

Πώς λειτουργεί το Tinder ?

Το Tinder είναι μία από τις πιο γνωστές και πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές χρονολόγησης στη Γαλλία. Ξεκίνησε το 2012, συνίσταται στην κύλιση των προφίλ σύμφωνα με πολλά κριτήρια για να συναντήσετε ανθρώπους και να βρείτε έναν σύντροφο ψυχής. Εστίαση σε αυτήν την δωρεάν εφαρμογή.

Π Ξεκινήστε το βήμα: Δημιουργήστε το προφίλ χρήστη σας

Μετά τη λήψη της εφαρμογής στο App Store ή στο Google Play Store, δημιουργήστε έναν λογαριασμό εισάγοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Tinder απευθείας στον επίσημο ιστότοπο . Μετά την ενεργοποίηση της τοποθεσίας, η εφαρμογή σας προσφέρει προφίλ όχι μακριά από το σπίτι σας: όπως ή τα απορρίμματα ! Συμπληρώστε το προφίλ σας: Επιλέξτε Καθαρίστε, καλά -. Η Tinder έχει επίσης ξεκινήσει μια πιστοποίηση φωτογραφιών . Στη συνέχεια, γράψτε την παρουσίασή σας υποδεικνύοντας τις ιδιότητές σας, τα λάθη σας, τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, αυτό που ψάχνετε σε μια σχέση κ.λπ. Ιδανικά, Αποκτήστε ένα μπλε σήμα που δείχνει ότι το προφίλ σας είναι επαληθευμένο και αυθεντικό. Για τι ? Ο Tinder αγωνίζεται εναντίον ψευδών λογαριασμών !

Δωρεάν ζευγάρι: Πώς λειτουργεί;

Το ελεύθερο ζευγάρι βασίζεται σε σεξουαλική μη αποκλειστικότητα

Πώς λειτουργεί το Tinder ? Ο πλήρης οδηγός του Tinder

Ψάχνετε για αγάπη στην ψηφιακή εποχή ? Μάθετε πώς λειτουργεί το Tinder Super Popular Dating Application. Είτε είστε αρχάριος στο Tinder είτε σε έναν πιο έμπειρο χρήστη, διαβάστε τα ακόλουθα για να ανακαλύψετε τα μυστικά αυτής της εφαρμογής όπως κανένας άλλος.

Πώς λειτουργεί ο Tinder έναν ολοκληρωμένο οδηγό του Tinder

Είναι ειλικρινές να πούμε ότι ο Tinder είναι ο τελικός πρωταθλητής όλων των αιτήσεων συνάντησης. Λέγεται για την εφαρμογή ότι είχε την αξία της επανάστασης του κόσμου των online συναντήσεων και έχοντας διαδηλώσει το χτύπημα ως ουσιαστικό στοιχείο της λειτουργίας πολλών τόπων χρονολόγησης.

Το να είναι η πιο δημοφιλής και μοντέρνα εφαρμογή συνάντησης, βοηθά εκατομμύρια χρήστες να βρουν έναν σύντροφο ψυχής. Οι ενημερώσεις και οι συνεχείς τροποποιήσεις της διεπαφής του μπορούν ωστόσο να φέρουν τους χρήστες της να ρωτήσουν: αλλά πώς λειτουργεί το Tinder ?

Για να μην αισθάνεστε απογοητευμένοι και να χαθείτε με όλα τα περίπλοκα χαρακτηριστικά της εφαρμογής, αναλάβετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας στις περιπέτειες της συνάντησης.

Ο πλήρης οδηγός μας θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση της εφαρμογής Tinder, η οποία θα σας εμποδίσει να αισθανθείτε όχι μόνοι και κατάθλιψη κατά την επόμενη περίοδο των διακοπών.

Θέλετε να πάρετε περισσότερα παιχνίδια ?

Κάντε αυτό το 2 λεπτό τεστ, βελτιστοποιήστε το προφίλ σας και το matche ������

Λίστες ελέγχου Tinder

256.862 Ικανοποιημένοι χρήστες Εμπιστοσύνη

Περιεχόμενα

Εδώ είναι το σχέδιο του άρθρου, μην διστάσετε να πηδήξετε στο τμήμα που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

  1. Tinder, τι ακριβώς είναι ?
  2. Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Tinder ?
  3. Πώς να δημιουργήσετε ένα προφίλ Tinder ?
  4. Κύρια χαρακτηριστικά του Tinder
  5. Τα πληρωμένα χαρακτηριστικά του Tinder αξίζουν ?

Τι ακριβώς είναι ο Tinder

Tinder, τι ακριβώς είναι ?

Το Tinder είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας που επιτρέπει σε singles να έρχονται σε επαφή με πιθανούς αγώνες ανάλογα με την ηλικιακή τους ομάδα, το φύλο και την τοποθεσία τους.

Χάρη στη λειτουργία Swipe Application, οι χρήστες του Tinder μπορούν είτε να σπρώξουν προς τα δεξιά μια πιθανή αντιστοίχιση που τους αρέσουν είτε προς τα αριστερά αν δεν ενδιαφέρονται. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ένα χτύπημα στο αριστερό ανώνυμο CRSETE και ότι το άλλο άτομο δεν θα προειδοποιηθεί επομένως.

Εάν τα δύο μέρη όπως ο ένας τον άλλον και εκφράσουν ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον, εμφανίζεται ένας αγώνας και οι δύο χρήστες μπορούν στη συνέχεια να αρχίσουν να συνομιλούν χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ιδιωτικής ανταλλαγής μηνυμάτων της εφαρμογής. Οι βασικές λειτουργίες σας σας επιτρέπουν Δημιουργήστε ένα προφίλ, Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Swipe Right για να σας αρέσει κάποιος και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αριστερά για να μεταβείτε στο ακόλουθο προφίλ.

Για να προειδοποιήσετε περαιτέρω, η εφαρμογή προσφέρει μια συνδρομή premium με βελτιωμένες λειτουργίες όπως απεριόριστη διάρμιση και τη δυνατότητα να δει ποιος έχει ήδη ξεπεράσει το προφίλ σας.

Ο Tinder προσφέρει μια φιλική εμπειρία παρόμοια με μια συνάντηση με κάποιον που σας προσελκύει σε ένα πλαίσιο μπαρ, για παράδειγμα, χωρίς να αισθάνεστε αμηχανία και αβέβαιη για την αμοιβαία έλξη του άλλου ατόμου.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι φίλοι σας εργάζονται σε εφαρμογές χρονολόγησης, αλλά όχι εσείς ?

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι κάνει ένα ελκυστικό προφίλ χρονολόγησης και ακόμα πιο δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες φωτογραφίες είναι καλές ή όχι.

Με το Ι Ι Ι μας.Έχω. Εισβάλλετε σε περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες που αξιολογούνται από μια ομάδα γυναικών και προπονητές αγάπης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας και να ξεχωρίζετε.

Κάντε πιο ελκυστικό προφίλ χρονολόγησης σε μόλις 2 λεπτά.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Tinder

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Tinder ?

Το ψητό μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε Περισσότερα παιχνίδια με άτομα που σας αρέσουν πραγματικά.

Ψήνετε περισσότερους αγώνες

Το Tinder είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να βρείτε στην εφαρμογή iPhone και Google Play για χρήστες iOS. Σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας χρησιμοποιώντας το Tinder.com.

Πριν έπρεπε να έχετε λογαριασμό στο Facebook για να συνδεθείτε, αλλά τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Tinder χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου σας. Η χρήση του αριθμού τηλεφώνου σας μπορεί να σας εμποδίσει από συγκεκριμένες δυνατότητες όπως η προβολή κοινών φίλων ή των άλλων χρηστών.

Πώς να δημιουργήσετε το προφίλ σας Tinder

Πώς να δημιουργήσετε ένα προφίλ Tinder ?

Το φιλικό προς τον χρήστη της Tinder επιτρέπει στα άτομα να έρχονται σε επαφή με πιθανούς αγώνες ανάλογα με την τοποθεσία και το ενδιαφέρον τους. Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κατεβάστε την εφαρμογή: Σε μερικά κλικ, μπορείτε να κατεβάσετε το Tinder από το App Store (για χρήστες iPhone) ή το Google Play Store (για χρήστες Android).
  • Διαμορφώστε τον λογαριασμό σας : Μετά τη λήψη της εφαρμογής, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Tinder. Μπορείτε να εγγραφείτε για να επωφεληθείτε από ένα δωρεάν λογαριασμόςΧάρη στον λογαριασμό σας στο Facebook και στον αριθμό τηλεφώνου σας ή ακόμα και να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Spotify και τον λογαριασμό σας Instagram για να δείξετε περισσότερα πράγματα για εσάς.
  • Διαμορφώστε το προφίλ σας : Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να διαμορφώσετε το προφίλ σας προσθέτοντας φωτογραφίες και γράφοντας ένα σύντομο βιολογικό που θα μιλήσει για την προσωπικότητά σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τους πιθανούς αγώνες σας, όπως η ηλικιακή ομάδα και το σεξ.
  • Λειτουργία έξυπνης φωτογραφίας : Επωφεληθείτε από τη λειτουργία Smart Photos για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να πάρετε αγώνες. Αυτή η λειτουργία σας βοηθά να επιλέξετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας προφίλ λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις άλλων χρηστών.
  • Ξεκινήστε το κτύπημα : Όταν συναντάτε ένα προφίλ που σας ενδιαφέρει, σύρετε τα δεξιά για να υποδείξετε ότι σας ενδιαφέρει. Εάν το άτομο σας αγαπά, τότε ταιριάζει ! Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνομιλία με τον αγώνα σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι φίλοι σας εργάζονται σε εφαρμογές χρονολόγησης, αλλά όχι εσείς ?

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι κάνει ένα ελκυστικό προφίλ χρονολόγησης και ακόμα πιο δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες φωτογραφίες είναι καλές ή όχι.

Με το Ι Ι Ι μας.Έχω. Εισβάλλετε σε περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες που αξιολογούνται από μια ομάδα γυναικών και προπονητές αγάπης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας και να ξεχωρίζετε.

Κάντε πιο ελκυστικό προφίλ χρονολόγησης σε μόλις 2 λεπτά.

Σημαντικά χαρακτηριστικά Tinder

Κύρια χαρακτηριστικά του Tinder

Το ψητό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε Γιατί και πώς να το διορθώσω.

Ανασκόπηση προφίλ ψησίματος

Το Tinder είναι μια ηλεκτρονική εφαρμογή που χρονολογείται από τον κύριο στόχο του οποίου είναι να σας προσφέρει περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να πάρει περισσότερα παιχνίδια. Εδώ είναι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

Σούπερ αρέσει και ενισχύει

Ένα σούπερ σαν είναι μια συνάρτηση που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να υποδείξουν ότι ενδιαφέρονται σούπερ για έναν άλλο χρήστη. Όταν κάποιος στέλνει ένα σούπερ σαν ένα άλλο άτομο, θα λάβει μια ειδοποίηση που δείχνει ότι ήταν σούπερ άρεσε. Το Super Likes μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την ημέρα για δωρεάν λογαριασμούς, αλλά οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν επιπλέον σούπερ συμπαθεί αν θέλουν να τα χρησιμοποιούν πιο συχνά.

Μια άλλη λειτουργία, Boost, μπορεί να βοηθήσει το προφίλ ενός χρήστη να πάρει μεγαλύτερη ορατότητα. Όταν ένας χρήστης ενεργοποιεί μια ώθηση, το προφίλ του θα εμφανιστεί σε περισσότερους χρήστες στην περιοχή του για μια συγκεκριμένη περίοδο, συνήθως περίπου 30 λεπτά. Μπορείτε να βρείτε τις ενισχύσεις πιέζοντας το εικονίδιο του Purple Lightning.

[Super Likes and Boosts (https: // ψητό.Dating/FR/Blog/Tinder-Super-Boost) μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε περισσότερες αντιστοιχίες στο Tinder, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη. Έχοντας ένα πηγάδι προφίλ και ξεκινώντας συνομιλίες με πιθανές αντιστοιχίες είναι απαραίτητη για τις οποίες ψάχνετε για μια πραγματική σύνδεση.

Δονάρια

Ο Tinder ξεκίνησε τη λειτουργικότητα Vibes το 2021. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν έως και πέντε vibes από περισσότερες από 30 επιλογές για να επισημάνουν την προσωπικότητά τους και το ενδιαφέρον τους για το προφίλ τους. Οι αγώνες σας μπορούν να δουν αυτά τα vibes και αν έχουν επιλέξει παρόμοια, ο Tinder μπορεί να στείλει μια ειδοποίηση για να τους ενθαρρύνει να ξεκινήσουν μια συνομιλία.

Εάν τα vibes μπορεί να είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να κάνετε μια καλή εντύπωση, να έχετε ένα ελκυστικό προφίλ, με ένα ελκυστικό βιογραφικό, προσφέροντας συναρπαστικές συνομιλίες παραμένει σημαντική για τη δημιουργία πραγματικών συνδέσεων στην εφαρμογή.

Καυτές λήψεις του Tinder

Το Hot Takes είναι μια λειτουργικότητα Tinder που προσφέρει στους χρήστες μια σειρά θεμάτων ή αμφιλεγόμενες ερωτήσεις επιτρέποντάς τους να σπάσουν είτε στα αριστερά για να υποδείξουν συμφωνία είτε διαφωνία για το εν λόγω θέμα. Αφού απαντήσουν στις ερωτήσεις, οι χρήστες μπορούν να δουν το ποσοστό των χρηστών που συμφωνούν με τις απαντήσεις τους και έτσι συγκρίνουν τις απόψεις όλων.

Το Catch είναι ότι οι γάτες είναι χρονομετρημένες, οπότε θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα για να εντυπωσιάσετε τον συνομιλητή σας και να καθορίσετε εάν είναι ή όχι αγώνας – αλλιώς θα χαθεί για πάντα.

Αξίζουν τα χαρακτηριστικά του Tinder

Τα πληρωμένα χαρακτηριστικά του Tinder αξίζουν ?

Το Tinder προσφέρει πολλά αμειβόμενα χαρακτηριστικά, όπως:

Συνηριστικό πλεονέκτημα

Αυτή η συνδρομή προσφέρει πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως η πιθανότητα ακύρωσης των swipes σας, η πρόσβαση σε έναν απεριόριστο αριθμό προτιμήσεων και τη δυνατότητα αλλαγής της τοποθεσίας σας ώστε να ταιριάζει με ανθρώπους σε άλλες πόλεις.

Χρυσός

Αυτή η πληρωμένη λειτουργία περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του Tinder Plus, ιδίως της πιθανότητας να δει ποιος σάρωσε το προφίλ σας στα δεξιά και να είναι σε θέση να εμφανίσει τις προσεκτικά επιλεγμένες λίστες πιθανών αγώνων.

Πλατινένιο

Πρόκειται για μια υπηρεσία συνδρομής Premium που σας επιτρέπει να δείτε ποιος έχει ήδη σαρώσει το προφίλ σας στα δεξιά, να στέλνετε μηνύματα ακόμη και προτού φτιάξετε παιχνίδια και δώστε προτεραιότητα στο προφίλ σας σε σύγκριση με εκείνους που υπάρχουν στη λίστα αναμονής Swipe. Σας δίνει επίσης πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του Tinder Plus και του Tinder Gold.

Σούπερ σαν (Μου αρέσει)

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν ένα σούπερ σαν κάποιον να δείξει ότι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για αυτόν.

Η γνώση εάν αυτά τα πληρωμένα χαρακτηριστικά είναι έγκυρα ή δεν εξαρτώνται από τους στόχους κάθε χρήστη. Τα πληρωμένα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι χρήσιμα σε κάποιον που επιθυμεί να αυξήσει την προβολή του στην εφαρμογή ή που έχει πολύ συγκεκριμένες προτιμήσεις όσον αφορά πιθανούς αγώνες. Ωστόσο, οι πληρωμένες λειτουργίες δεν είναι απαραιτήτως απαραίτητες για κάποιον που αναζητά πιο ειλικρινείς και αυθεντικές σχέσεις.

Είναι επίσης σημαντικό να εξεταστεί το κόστος αυτών των χαρακτηριστικών και να εκτιμηθεί εάν αντιστοιχεί στον προϋπολογισμό του χρήστη. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να διαπιστώσουν ότι το κόστος των χαρακτηριστικών δεν αξίζει τα πιθανά πλεονεκτήματα.

Στο τέλος, εναπόκειται σε κάθε χρήστη να αποφασίσει αν τα πληρωμένα χαρακτηριστικά του Tinder αξίζουν ή όχι.

Πολλαπλασιάζει τους αγώνες σας κατά 10

Λάβετε δεδομένα που βασίζονται σε δεδομένα και συγκεκριμένες ενέργειες για να βελτιώσετε το προφίλ σας τώρα, να λάβετε περισσότερα παιχνίδια και να βρείτε το ιδανικό άτομο.

Λίστες ελέγχου Tinder

256.862 Ικανοποιημένοι χρήστες Εμπιστοσύνη

συμπέρασμα

Οι τοποθεσίες που χρονολογούνται όπως το Tinder σας επιτρέπουν να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να δημιουργήσετε πραγματικούς συνδέσμους, αλλά η εύρεση ενός ατόμου που αντιστοιχεί στις δονήσεις σας θα απαιτήσει προσπάθειες και πολλά swipes.

Είτε πρόκειται για μια περιστασιακή περιπέτεια, μια μακροπρόθεσμη σχέση, η εφαρμογή της χρονολόγησης Tinder μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Το Tinder σας βοηθά να συναντήσετε αγώνες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τα κριτήρια που έχετε ορίσει.

Πληρωμένες λειτουργίες όπως το Tinder Gold, το Tinder Plus και άλλοι σας δίνουν τη δυνατότητα να αυξήσετε την προβολή σας ή να βρείτε πιο συγκεκριμένους αγώνες. Συνολικά, το Tinder είναι μια πρακτική και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα που θα επιτρέψει στους ανθρώπους να συνδεθούν και ενδεχομένως να βρουν αγάπη ή να σφυρηλατήσουν συνδέσμους.

Πριν φύγετε, τι θα λέγατε για να μάθετε ποια είναι η δύναμη του προφίλ σας Tinder?

Αυτή η ανάλυση προφίλ θα σας επιτρέψει τελικά να γνωρίζετε πώς να κάνετε το προφίλ σας πιο ελκυστικό, να πάρετε περισσότερους αγώνες και να μεταβείτε σε άτομα που πραγματικά τους αρέσει.

Αποκτήστε το αποτέλεσμα σας σε χρόνο εγγραφής χάρη σε αυτό το τεστ αναπτύχθηκε από την ομάδα συναντήσεων μας σε συναντήσεις και ρομαντικές σχέσεις.

Μπεν ψητό

Μπεν Μπέιλι

Ο Ben είναι ένας από τους καλύτερους εμπειρογνώμονες του Tinder που γνώρισα και ένας από τους λίγους που έσπασε τον αλγόριθμο Tinder. Κάθε εβδομάδα, ο Ben δημοσιεύει νέα άρθρα σχετικά με το ψητό, βοηθώντας περισσότερα από 5 εκατομμύρια ανθρώπους όπως εσείς παίρνετε περισσότερα παιχνίδια, ραντεβού και ίσως ακόμη και ο εκλεγμένος εκπρόσωπος των καρδιών τους !