Το Tinder συναντά και το ραντεβού στο App Store, το νέο λογότυπο Tinder δεν είναι πλέον τυπογραφικό! Αποκρυπτογραφούμε.

Αποκρυπτογράφηση του λογότυπου Tinder: Η φλόγα εκλείψει το εμπορικό σήμα

Αυτή η φλόγα συμβολίζει την υπόσχεση της μάρκας: Παθιασμένες σχέσεις. Όσον αφορά το σχεδιασμό του, έχει αναδιαμορφωθεί. Η φλόγα είναι παχύτερη, πιο στρογγυλεμένη και η Πορτοκαλί χρώμα του παλιού λογότυπου αντικαταστάθηκε από ένα Ροζ αποικοδόμησε από πορτοκαλί. Αυτή η νέα συσχέτιση είναι πιο δυναμική και ανανεώνει την εικόνα του Tinder. Αντικατοπτρίζει περισσότερο το πνεύμα της εφαρμογής και το “avant-garde” της “.

Συνάντηση και συνάντηση Tinder 17+

Ήμουν πολύ ικανοποιημένος με αυτήν την αίτηση για να το χρησιμοποιήσω για λίγο με συνδρομή premium. Φυσικά, βρίσκουμε οποιοδήποτε προφίλ όπως φαντάζομαι σε άλλους ιστότοπους. Αλλά ήμουν σε θέση να έχω όμορφες συναντήσεις με πολύ σοβαρούς ανθρώπους. Δυστυχώς, όπως και άλλοι χρήστες, μου άρεσε χωρίς κανένα λόγο, χωρίς να έχω προειδοποιηθεί και χωρίς δικαιολογία, χωρίς επιπλέον δυνατότητα να μπορέσω να ασκήσω έφεση σε αυτήν την απόφαση ή να επικοινωνήσω με τον Tinder. Όταν διάβασα άλλα παρόμοια σχόλια που παραμένουν αναπάντητα από τον Tinder, νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσετε την πολιτική της αίτησής σας και να λάβετε υπόψη τις απόψεις των χρηστών σας και ότι μπορείτε να τα εξετάσετε περισσότερα. Είμαστε πελάτες σας, εκμεταλλεύουμε την εφαρμογή σας, πληρώνουμε συνδρομές, δεν μπορείτε να κλείσετε ή να αφήσετε πιο κοντά τους λογαριασμούς και να αφήσετε τους χρήστες σας αναπάντητες. Ελάχιστη επικοινωνία, σεβασμός για τους πελάτες σας. Είναι επείγον να αναθεωρήσετε την πολιτική λειτουργίας σας. Θα επιστρέψω με ευχαρίστηση σε αυτήν την εφαρμογή γιατί επαναλαμβάνω γνώρισα πολύ καλά τους ανθρώπους εδώ. Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε τα σχόλια που εγκαταλείπουν και να ενεργούν οι χρήστες σας ανάλογα.

Mademoiselle Mars, 08/18/2023

Βελτιώσεις στα προφίλ -στόχους με περισσότερες λεπτομέρειες

Καλημέρα. Πολύ άσχημα το sous τόσο αγαπητό. Θα πρέπει να προσφέρετε μια δωρεάν εβδομάδα με όλες τις επιλογές για δοκιμή, θα ήταν πιο πειστικό να εγγραφείτε, όπως για το προφίλ, λυπάμαι αλλά πολλοί πολύ “συνηθισμένοι” άνδρες με φωτογραφίες που δεν τους τονίζουν. Όλοι μοιάζουν. Και πάνω απ ‘όλα θα πρέπει να είμαστε σε θέση να έχουμε περισσότερες παραμέτρους για να στοχεύσουμε τα προφίλ: Φυσική (Brown Blonde Chauve Barbe Mustache κ.λπ..) Μελέτες, επιχειρήσεις, ενιαίοι, παντρεμένοι. Κλπ … εντάξει θα μπορούσε να στοχεύσει και να αποφύγει τη σπατάλη άπειρου χρόνου. Οι βελτιώσεις λείπουν για να επιλέξουν και να στοχεύσουν το Y σας όπως και να υιοθετήσετε έναν άντρα που έχει κριτήρια έρευνας. Ήμουν οπαδός των τοποθεσιών για 15 χρόνια, έχω μια πραγματική εμπειρία, η εφαρμογή σας που είναι η πιο γνωστή αξίζει να εξελιχθεί προς αυτή την κατεύθυνση . Διατηρώ ένα προφίλ μερικές φορές μετά από 80 προφίλ! Δεν είναι αρκετά ακριβές ως αναζήτηση. Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε στο τέλος.

Ανενεργό νεκροταφείο ..

Πολύ απογοητευμένος από τον Tinder, αυτή η εφαρμογή είναι σε θέση να σκιάσει μόνο τον εαυτό της. Έχω ένα πιστοποιημένο προφίλ, ένα καλά γραπτό βιολογικό, φωτογραφίες μου από κοντά, από μακριά κλπ … Εν ολίγοις, ένα τακτοποιημένο προφίλ. Και δεν είχα καμία αντιστοιχία αφού άρεσε εκατοντάδες και εκατοντάδες προφίλ .. Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα φυσικά, αλλά hey, μετά από λίγο, πρέπει να έχετε ταιριάζει με κάποιον. Είδα μετά από έρευνα στο Διαδίκτυο ότι τα μη εγγραφή προφίλ είναι “σκιά”, δηλαδή ότι δεν προσφέρονται ή πραγματικά πολύ λίγα και καθόλου προβάλλονται. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω μια συνδρομή 1 μήνα και τελικά καμία αλλαγή, δεν ταιριάζει τίποτα … Στην πραγματικότητα τα προφίλ που προσφέρονται ήταν ανενεργά για μεγάλο χρονικό διάστημα … Πώς το ξέρω ? Βρήκα το προφίλ ενός φίλου για μένα όταν δεν έχει χρησιμοποιήσει το Tinder για 2 χρόνια ! Έτσι, το Tinder σας προσφέρει ανενεργά προφίλ για ηλικίες και επομένως δεν έχετε τύχη με αυτούς τους ανθρώπους, γιατί προσφέρει ανενεργά προφίλ ? Ποιο είναι το νόημα ?! Έτσι, ανάμεσα στο ανενεργό και τη βόσκηση της Ακτής του Ελεφαντοστού, υπάρχουν πολλά να κάνουμε εδώ ειδικά ότι το κερασάκι στην τούρτα, η Geolocation κάνει οτιδήποτε προσφέροντας προφίλ στη Μασσαλία που είναι “15 χλμ” από μένα … Ζω 800 χιλιόμετρα από τη Μασσαλία … …. Εν ολίγοις, αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που δεν πιέζει για κατανάλωση, σας συμβουλεύω Fruitz ! Έκανα αρκετές συναντήσεις χωρίς ομιλία 1 σεντ.

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής Tinder Inc. έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που δημιουργούν έναν σύνδεσμο μαζί σας

 • Ψώνια
 • Τοποθεσία
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Επαφές
 • Περιεχόμενο χρήστη
 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Ευαίσθητες πληροφορίες
 • Διαγνωστικός

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 14.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 14.0 ή αργότερα. Η Apple TV απαιτεί TVOS 9.2 ή αργότερα.

Γαλλικά, Αφρικανικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Αραβικά, Μπενγκάλι, Βουλγαρικά, Καμπότζη, Καταλανική, Απλοποιημένη Κινέζικα, Παραδοσιακά Κινέζικα, Κορεατικά, Κροατικά, Δανικά, Ισπανικά, Εσθονικά, Φιλιππινέζικα, Φιννοϊκά, Ελληνικά, Χίντι, Ουγγρικά, Εβραϊκά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μαλαισιαί, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενική, Σουηδική, Ταμουλού, Τσέι, Τελούγκου, Ταϊλάνδη, Τουρκικά, Ουκραϊκά, Βιετνάμ

Ηλικία 17+ σπάνιες/μετριοπαθείς σκηνές χυδαίου χιούμορ ή βλάσφημες σπάνιες/μέτριες σκηνές σεξουαλικής ή γυμνότητας συχνές/έντονες σκηνές που προορίζονται για ενήλικες (υποδηλωτική)

Αποκρυπτογράφηση του λογότυπου Tinder: Η φλόγα εκλείψει το εμπορικό σήμα !

Η εφαρμογή χρονολόγησης και χρονολόγησης που δημιουργήθηκε το 2012 αλλάζει την εμφάνισή της ! Οφείλουμε αυτό το νέο σχέδιο στο Ο οργανισμός Desigstudio. Πράγματι, έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που ο Tinder εργάζεται για το έργο Ανανεώστε την εικόνα της επωνυμίας της καθώς Εμπειρία χρήστη. Σ’αυτή την περίπτωση, Καλωδό Αποκρυπτογραφήστε για εσάς το Νέος σχεδιασμός εφαρμογών καθώς και η μινιμαλιστική φλόγα που συμβολίζει το Νέο λογότυπο Tinder !

Το νέο λογότυπο Tinder βασίζεται στη φήμη του εγκαταλείποντας το εμπορικό σήμα του

Πράγματι, στο νέο λογότυπο Tinder, το όνομα της μάρκας έχει εξαφανιστεί. Το εικονίδιο της φλόγας, που προηγουμένως κατέλαβε τη θέση του σημείου στην επιστολή “εγώ”, αναλήφθηκε για να σχηματίσει το νέο λογότυπο Tinder. Αυτό δίνει στην εφαρμογή μια δεύτερη ματιά για χρήστες που το έχουν ξεχάσει.

Αυτή η φλόγα συμβολίζει την υπόσχεση της μάρκας: Παθιασμένες σχέσεις. Όσον αφορά το σχεδιασμό του, έχει αναδιαμορφωθεί. Η φλόγα είναι παχύτερη, πιο στρογγυλεμένη και η Πορτοκαλί χρώμα του παλιού λογότυπου αντικαταστάθηκε από ένα Ροζ αποικοδόμησε από πορτοκαλί. Αυτή η νέα συσχέτιση είναι πιο δυναμική και ανανεώνει την εικόνα του Tinder. Αντικατοπτρίζει περισσότερο το πνεύμα της εφαρμογής και το “avant-garde” της “.

Υπενθυμίζει κάπως το Αποκάλυψη του λογότυπου Instagram το 2015, Ο οποίος είδε το κοινωνικό δίκτυο να αντικαταστήσει το σύμβολο της κάμερας vintage με ένα μινιμαλιστικό εικονίδιο και μια ροζ, πορτοκαλί και μοβ κλίση. Επίσης, όπως και για το Instagram, η φήμη του Tinder του επιτρέπει Δεν αναφέρει πλέον το όνομά του στο λογότυπό του. Η εφαρμογή είναι αναγνωρίσιμη από τη φλόγα της και εδώ βρίσκεται όλη η δύναμη αυτού του νέου λογότυπου.

Αυτές οι εξελίξεις του λογότυπου υποδεικνύουν ότι η επίπεδη τάση σχεδιασμού συνεχίζεται, αλλά ενσωματώνει λεπτές παραλλαγές, όπως υποβαθμισμένες ή σκιές.

Ένα νέο Tinder πιο διαισθητική εμπειρία χρήστη

Τώρα μπορείτε να εξερευνήσετε τα προφίλ πολύ πιο εύκολα πιέζοντας τη γωνία μιας φωτογραφίας για να μεταβείτε στην επόμενη φωτογραφία και να επιστρέψετε στο παρελθόν. Όταν πατάτε το κάτω μέρος του προφίλ ενός ατόμου, βρίσκεται σε μια εξαιρετικά υγρή μετάβαση που θα έχετε πρόσβαση στο πλήρες προφίλ τους. Είναι διαισθητικό, είναι γρήγορο. Ο Tinder έδωσε επίσης υπερηφάνεια για τον τόπο: τώρα παίρνουν σχεδόν ολόκληρη την οθόνη.

“Με αυτές τις αλλαγές, θέλαμε η εφαρμογή μας να είναι τόσο διασκεδαστική και όμορφη όσο η κοινότητά της. »» Εξηγήστε το εμπορικό σήμα.

Νέο λογότυπο Tinder

Και εσύ, τι πιστεύεις για τη νέα εμφάνιση του Tinder ?

Ανακαλύψτε επίσης την αποκρυπτογράφηση του νέου λογότυπου του YouTube !

Tinder: χρονολόγηση, συνομιλία & φίλοι 17+

Περισσότερο από μια εφαρμογή χρονολόγησης, ο Tinder έχει ενημερωθεί για να γίνει μια από τις πιο συναρπαστικές, διασκεδαστικές και κοινωνικές εφαρμογές γύρω. Της φυλής, η εύρεση αγώνων εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο hightlight – αλλά με έξυπνες ομαδικές συνομιλίες, μια φοβερή εφαρμογή Apple TV και Super αρέσει να πηγαίνει γύρω, είμαστε swiping ακριβώς σε αυτό.

Vivelavie1977, 09/22/2020

Ήταν καλό αλλά .

Καλημέρα,
Έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που δεν έχω πρόσβαση στο Tinder.
Εισαγάγω τον αριθμό φορητού υπολογιστή μου, αλλά δεν έχω κωδικό ενεργοποίησης σε αντάλλαγμα.
Προκάλεσα τον ιστότοπο, αλλά χωρίς νέα.
Ντροπή
Ατέμπι

Απόκριση προγραμματιστών ,

Λυπάμαι που το μαθαίνω. Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, συμπεριλαμβανομένων:

– Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε μια περιοχή με σταθερή κάλυψη για SMS
– Βάλτε την τελευταία έκδοση του Tinder.
– Δοκιμάστε να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή.
– Συμβουλευτείτε τον προμηθευτή τηλεφωνίας σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα.

Εάν εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε κωδικό μετά από όλα αυτά τα βήματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] από τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας Tinder, ώστε να μπορέσουμε να το ρίξουμε.

Κατηγορίες . Κριτήρια αναζήτησης

Γιατί να μην δημιουργήσετε κατηγορίες: Εκείνοι που αναζητούν αγάπη, εκείνους που αναζητούν σεξουαλικό σχέδιο, εκείνους που αναζητούν φιλία? Και ότι ένας αλγόριθμος διαγράφει αυτόματα τα προφίλ που δεν αντιστοιχούν στα κριτήρια κατηγορίας σύμφωνα με τα δεδομένα κειμένου

App ιδιωτική ζωή

Ο προγραμματιστής, Tinder Inc. , Ανέφερε ότι οι πρακτικές απορρήτου της εφαρμογής μπορεί να περιλαμβάνουν χειρισμό δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της ανάπτυξης.

Δεδομένα που συνδέονται με εσάς

 • Εκκολαπτός
 • Ενοικίου
 • Πληροφορίες επαφής
 • Επαφές
 • Χρήστης ευτυχισμένος
 • Αναγνωριστικά
 • Χρήση δεδομένων
 • Ευαίσθητες πληροφορίες
 • Διάγνωση

Οι πρακτικές απορρήτου ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Το iPhone συμβατότητας απαιτεί iOS 14.0 αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 14.0 αργότερα. Η Apple TV απαιτεί το TVOS 9.2 χρυσό αργότερα.

Αγγλικά, Αφρικανικά, Αραβικά, Μπενγκάλι, Βουλγαρικά, Καμπότζη, Καταλανικά, Κροατικά, Τσεχικά, Δανικά, Ολλανδικά, Εσθονικά, Φιλιππίνων, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Χίντι, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Λετονικά. Λιθουανία, Μαλαισία, Νορβηγική Bokmål, Πολωνική, Πορτογαλική, Ρουμανική, Ρωσική, Σερβική, Απλοποιημένη Κινέζικη, Σλοβακική, Σλοβενική, Ισπανική, Σουηδική, Ταμίλ, Τελούγκου, Ταϊλάνδη, Παραδοσιακά Κινέζικα, Τουρκικά, Ουκραϊκά, Βιετνάμ

Αξιολόγηση ηλικίας 17+ σπάνια/ήπια βλακεία ή ακατέργαστο χιούμορ σπάνια/ήπιο σεξουαλικό περιεχόμενο και γυμνό συχνό/έντονο ώριμο/υποδηλωτικό θέματα