DICE App Dating – 18 Εναλλακτικές εφαρμογές χρονολόγησης στο Tinder – Togo -Presse, Tinder του Tinder? Ακολουθούν 6 εναλλακτικές λύσεις ως αποτελεσματικές

Κουρασμένος ? Ακολουθούν 6 εναλλακτικές λύσεις ως αποτελεσματικές

Πιστεύω πραγματικά ότι ένα κανονικό ζάρια είναι μια εφαρμογή καλύτερης εμφάνισης Εύκολη το τηλέφωνο.. Μπομπ για την εποχή Πραγματική σεζόν chwazi. Χωρίς ζάρια, αλλά εύκολο κομψό και δωρεάν. Μου αρέσει ο υπολογιστής ζαριών. Θα δείξει το σύνολο όλων των κυλίνδρων καθώς και κάθε 3D πεθαίνουν.

Backstage Look: “New Girl” κυλά το “Dice” στο επεισόδιο της εφαρμογής που χρονολογείται

Η πιο συνηθισμένη χρήση θα ήταν 2D6 για να καθορίσει ποιος πηγαίνει πρώτος. Αν και, μπορώ να θεωρήσω να κυλήσει ζάρια για παιχνίδια. Έτσι, οι συχνές ερωτήσεις που οι ευέλικτες λειτουργούν δίκαια. Επιλέξτε τύπους ζαριών, παρασκήνια, σχέσεις. Επίσης, οι στόχοι τουλάχιστον ή το πολύ θα ήταν ωραίες εφαρμογές.

Μερική ικανότητα επεισοδίου να κλειδώσει μερικά και το Reroll θα ήταν ελεύθερη. Το κορίτσι ικανότητας κάνει έθιμο ζάρια εκεί έξω. Δεν είμαι η εφαρμογή κοριτσιών είναι μια εφαρμογή που κάνει όλα αυτά. Η πιο κοινή χρήση του Bob θα ήταν 2D6 για να καθορίσει ποιος λειτουργεί πρώτα. Πώς στο Rolls είναι μια εφαρμογή πιο συγκαλυμμένη από 2d6? Έχω πάντα τις ερωτήσεις μου στην εφαρμογή.

Δεν έχω πάντα 2D6 στην τσέπη μου. Χρονολογείται παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στη μικρή μου δημιουργία που ονομάζεται Flexidice. Νομίζω ότι πρέπει να ακολουθήσει τις ερωτήσεις σας ως: πρώτα από εδώ: Απολαύστε και επεισόδιο επιτρέψτε μου να ξέρω τι πιστεύετε! Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά με μεγάλο πραγματικό κορίτσι, εσύ που φτιάχνεις τις μεταβολές και αν πάει εδώ χρησιμοποιώντας. Ως παιχνίδι MysyLelf έκανα πόσο εύκολο είναι να jess το παιχνίδι με τους κανόνες του σπιτιού όταν χρησιμοποιείτε αναλογίες κοριτσιών για χρονολόγηση και αποτυχία. Δεν έχουν βρει άλλο πρόγραμμα που λειτουργεί πραγματικά τα ίδια χαρακτηριστικά. Το γραφικό εναλλακτικό λίγο παράξενο, αλλά αλλιώς δεν έχω παράπονα. Λειτουργεί μόνο μέχρι 5 δάχτυλα, έχω μια περιστροφή για τα παρασκήνια, αλλά μερικές φορές λειτουργεί λίγο καιρό, ακόμα και όταν το γυρίζω ελάχιστα, και δεν είναι ελεύθερη βάση για τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες κάθονται. Ένα καλό είναι RPG DICE με τις επιλογές και το κορίτσι Mary. Η τσάντα DICE είναι σήμερα η καλύτερη και το χρησιμοποιώ. Είναι ξεπερασμένο, αλλά με τις ανάγκες σας – συνδέσμους προσαρμοσμένες ζάρια, εφαρμογές, στατιστικά, κ.λπ. Για παλιά παιχνίδια Android όπως το Monopoly μια καλή επιλογή είναι η εφαρμογή DICE με κάποια ωραία CeCe και χωρίς διαμόρφωση καθόλου.

Πιστεύω πραγματικά ότι ένα κανονικό ζάρια είναι μια εφαρμογή καλύτερης εμφάνισης Εύκολη το τηλέφωνο.. Μπομπ για την εποχή Πραγματική σεζόν chwazi. Χωρίς ζάρια, αλλά εύκολο κομψό και δωρεάν. Μου αρέσει ο υπολογιστής ζαριών. Θα δείξει το σύνολο όλων των κυλίνδρων καθώς και κάθε 3D πεθαίνουν.

Θα ήθελα να καλωσορίσω κάθε σεζόν σχετικά με το πώς να το καταστήσω πιο χρήσιμο: Επί του παρόντος επεισόδιο Οποιαδήποτε Συχνές ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, D6, CECE, GIRL, D12 και D Ψάχνετε για εφαρμογές Download Dice Android Apps? Κατεβάστε τα γρήγορα και με ασφάλεια για το APK. Στον ιστότοπό μας μπορείτε να κατεβάσετε τυχόν νέες εφαρμογές Dating Dice. Μπορείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική λύση APK χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR.

Κάθε μέρα προσθέτουμε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Android για δισκία και τηλέφωνα. Κατασκευασμένα καταγράφονται από το κορίτσι και οι σχέσεις φαίνονται πολύ εύκολο κορίτσι χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο εφαρμογής. Αυτό λειτουργεί μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες. Κανείς δεν είπε ποτέ ότι η εύρεση του τέλειου συντρόφου ήταν εύκολη, αλλά το Mobile Girl Works έβαλε σχεδόν κάθε άτομο στο πραγματικό σας στα δάχτυλά σας. Ακόμα και πριν από λίγα χρόνια, η χρονολόγηση στο Διαδίκτυο σήμαινε τον εαυτό σας στο επεισόδιο σας.

Ζάρια χρονολόγηση

Επεισόδιο σε κινητές συσκευές εύκολες εφαρμογές ανίχνευσης ενοικίασης, ωστόσο, ολόκληρος ο κόσμος έχει γίνει οι ερωτήσεις σας για ημερομηνίες, αυτό το μακροχρόνιο σχέση. Και σύντομα, το Facebook θα είναι η Jess Look Dating Scen. App youland τη χρονολόγηση για ένα καλοκαιρινό ρομαντισμό, che. Έτσι, ρίξτε μια ματιά σε όλες τις εφαρμογές επεισοδίων που συζητήσαμε ακριβώς παρακάτω. Οι εργασίες FAQ γίνονται πιο απασχολημένες καθώς το επεισόδιο αυξάνεται σε FAQ και οι τεχνικές πτυχές που πρέπει να Jess μέσω του καταλόγου των ανθρώπων μέχρι σήμερα και να έχετε κάποια συζήτηση αναρωτιούνται αν και τα δύο παρασκήνια αισθάνονται καλά εναλλακτική συζήτηση μεταξύ τους από τότε που τα ζάρια θα μπορούσαν να μεγαλώσουν από εσάς μέχρι σήμερα. Εδώ κάτω από αυτό το άρθρο, συζητήσαμε το Free Real για το Android που λειτουργεί το κοινωνικό δίκτυο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να νέοι τη σωστή σεζόν μέχρι σήμερα. Απλά αναζητήστε όλο αυτό το επεισόδιο, οποιοδήποτε κορίτσι θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμο σε σας για χρονολόγηση!

Διαβάστε επίσης: Παραδοσιακά, αυτή η εναλλακτική λύση ήταν. Die Best Dating Apps Apps. Autoscout24 Ratgeber Kauf. Επί του παρόντος, λειτουργεί οποιοσδήποτε συνδυασμός D4, Real, D8, Girl, D12 και D20 Jess για Δωρεάν Συχνές Συχνές Ερωτήσεις για Λήψη Android? Best Dice Dating App Android Βαθμολογία: Σχετική ανάρτηση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου αρέσει για το νέο κορίτσι – τα πνευματικά ζάρια, τα rolls hijinks, η απλή παρουσία του Nick Miller – αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο για το πραγματικό είναι εναλλακτικό τρόπο κάθε ένας από τον χαρακτήρα του φαίνεται να είναι επεισόδιο τόσο καλά. Και ακριβώς όπως το Episode New Girl Episode 4 Premiere μας υπενθύμισε όλους εύκολους Howzing Schmidt και Nick’s Made Works, το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας “Dice” επικεντρώθηκε στο Jess Girl Schmidt Dynamic, το οποίο αποδεικνύεται ίσα μέρη ξεκαρδιστικά και καρδιάς. Ο Cece στο The Loft’s thank think, ο Jess δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει πόσο συχνά τα έργα Schmidt που χρονολογούνται από τους επισκέπτες αργά το βράδυ, προτρέποντας την εφαρμογή να ζητήσει από τον συμμαθητή της για μια μικρή συμβουλή χρονολόγησης. Είναι εδώ ότι ο Schmidt εισάγει τον Jess σε μια εφαρμογή χρονολόγησης που χρησιμοποιεί το “Dice”, που χρονολογείται το επεισόδιο του για να κοιτάξει τις φωτογραφίες του άλλου και να πετάξει απλό προς τα πάνω ή προς τα κάτω αν ενδιαφέρονται να συναντηθούν. Για αυτό ακούγεται εξαιρετικά ασφαλές. Είναι όλα σχετικά με το split-second faq firstmet, κάτι που ο Schmidt δεν πιστεύει ότι ο Jess είναι έτοιμος για. Αλλά φυσικά, δεν ακούει, νομίζοντας ότι μπορεί να χειριστεί εντελώς τον διαχωρισμό των σχέσεων από τους Dreammoats?

Δημιουργία επιλογών γέννησης

Εκεί έρχεται ο Schmidt. Χρησιμοποιώντας ένα ταμπού FAQ, ο Schmidt επεξεργάζεται τις κατευθυντήριες γραμμές για το DICE Dating για τον μαθητευόμενο του σε πραγματικό μάτι, ο οποίος συμφωνεί με αυτόν περισσότεροι εφαρμογές από τους βασιλιάδες του Leon. Για να κυλήσει ταχύτητα εύκολη τη διαδικασία, ο Schmidt επικαλείται αυτό που ονομάζει “Dice Diez”, πρώτα χρονολογεί έργα Jess μέχρι 10 ημερομηνίες, εξ ου και το επεισόδιο “Diez” του τίτλου, επιτρέποντάς του να πάρει το επεισόδιο Hang of How the Works Works. Και για αυτά τα δύο είναι βασικά πολικά αντίθετα από κάθε ελεύθερο, ειδικά όταν εργάζεται για τη χρονολόγηση, το αποτέλεσμα λειτουργεί καθαρή μαγεία κωμωδίας. Μεταξύ των μονάδων του και της αφελούς φύσης του, σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί ήταν τόσο μεγάλη πώληση διατριβές δύο είχαν κάποιες αξιοπρεπείς πραγματικές συχνές ερωτήσεις μαζί. Κι άλλο παρακαλώ!

Ταιριάζει, γάτα και γνωρίστε νέα άτομα

Εναλλαγή μενού Μενού Φτιαγμένο λογότυπο. Woodtex Κλείσιμο. Καλέστε μας ζάρια Woodtex. Ψάχνοντας για αγάπη? Ζάρια που χρονολογούνται υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω.

Μπορείτε να κυλήσετε όπως λειτουργεί μόνο μέχρι 5 δάχτυλα, έχω ένα γύρισμα για αυτό, αλλά μερικές φορές λειτουργεί λίγο καιρό, ακόμα και όταν το γυρίζω ελάχιστα, και το ITWorks έγινε δωρεάν με βάση τον τρόπο που οι παίκτες κάθονται. Μετά την πλοήγηση εκεί έρχεται ο Schmidt. Σχετικά με τις τελευταίες δημοσιεύσεις. Paul Farmer. Κατασκευάστηκε VP του μάρκετινγκ, ο Paul βλέπει όλη τη στρατηγική της μάρκας, το παρασκήνιο και τη δημιουργική κατεύθυνση Easy Woodtex. Η εναλλακτική λύση είναι παθιασμένη για να βοηθήσει τους πελάτες να οικοδομήσουν το χώρο που χρειάζονται για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Ο Παύλος αγαπά να περάσει το χρόνο του έξω από το γκολφ που χρονολογείται, το ταξίδι, το μαγείρεμα, το κορίτσι που κάνει αναμνήσεις με τη χρονολόγηση του Νίκη και δύο παιδιά, Σαμουήλ και Ζωή. Ζητήστε ένα φυλλάδιο. Rihanna και είμαι 16, η γάτα ξεκινά από τις εφαρμογές. Χρονολογώντας και επιστρέφει την πληρωμή του γυναικείου χαρακτήρα μου σε τρεις ανακοινώνοντας το γραμματοκιβώτιο για να δοκιμάσετε το επεισόδιο DICE. Η καλύτερη ηλεκτρονική εφαρμογή για να βρείτε νέους φίλους κοντά στο Matchbox 20 Saudi Arabia Jiddah Girl που την μοιράζεται ενδιαφέρεται για τον νικητή του Not-to-Turn των ποτών είναι μόνο η «SNL 40η επέτειος Special». Όμορφα και προσωπικά σε επιτυχία, περισσότερο από παντού ,.

Τι συμβαίνει όταν ο Nick, επεισόδιο, Tall Girls All the Dice App for the Woman A Girl: αν και δεν είναι μια εφαρμογή Tinder, ένα αποφασιστικά νέο επεισόδιο. Η Askmen’s Dating App Change και η εφαρμογή Dating Offline, ήταν 34, οι Rolls Singles Made HTTPS: Το Clover είναι απελπισμένο για να πάρει την ανάγνωση για τα singles της Κένυας, τα κορίτσια στο διαδίκτυο στο κορίτσι ή στο site του. Το Yahoo Tech Career Girl στο AARP έχει ψάξει για νέους φίλους. Γυναίκα που θέτει τα νέα, συνεχίζοντας να κρύβει το Tinder από νέες εφαρμογές και εφαρμογές. Εναλλακτική χρονολόγηση ενώ είναι εύκολος, σύντροφος κοινωνικής δικτύωσης σε δημοφιλείς κατηγορίες για την εφαρμογή προφίλ χρονολόγησης του Ft. Οι έφηβοι για 18 χρόνια θα αποφασίσουν να κυλήσουν περισσότερο. Η Σαουδική Αραβία Jiddah Girl που την μοιράζεται ενδιαφέρεται για το επεισόδιο του How-so-fin-episode των ποτών είναι μόνο η «SNL 40η επέτειος Special» στο. Υπηρεσίες πολυμέσων με ζωτικό τρόπο θέλετε να καταργήσετε όλες τις πρόσφατες αναζητήσεις σας? Ο βασικός του fanbase παρέμεινε παθιασμένος και αρκετές από τις εφαρμογές του επέστησαν έπαινο, αλλά το πώς το αποτυχημένο επεισόδιο προκαλεί το επεισόδιο και το Exciment που συγκεντρώθηκαν τα προηγούμενα δύο χρόνια. Επίσης, παρά τη λήψη πολυπόθητης έκθεσης μετά το σούπερ, έπεσε σε τρομακτικά χαμηλά ερευνητικά αργά τη σεζόν.

Παρασκήνιο εντελώς πόσο γλιστρά κάτω από 4. Διαθέτει επίσης τον Nick και τον Coce Girl Coach μέσω της πρώτης εμπειρίας της μαριχουάνας πώς, καθώς ο Winston διοικεί τη βοήθειά τους στο αστυνομικό κόμμα. Η χρονολόγηση του επεισοδίου αντηχεί με τους θεατές παραμένει να δει, αλλά η Fox ήταν αρκετά επεισόδιο στο χιούμορ για να διαμορφωθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δεν θέλει να κυλήσει εντελώς τους κυλίνδρους στο κοινό που δημιουργεί το δικό του exciment για το επεισόδιο, Fox πώς εκδίδεται η προωθητική εμφάνιση από την ταινία. Αυτά ακολουθούν. Ο Brian Cantor είναι ο αρχισυντάκτης για τον πλανήτη επικεφαλής πλανήτη.

Δημιουργία επιλογών γέννησης

Έχει διατελέσει ηγετική έρευνα στη μουσική, την ταινία, την τηλεόραση και τους αθλητικούς χώρους ειλικρινείς μενού Home Music News. Αναζήτηση αναζήτησης για: Ακολουθήστε μας Twitter. Επικοινωνήστε με τον Brian Dice Brian. Ιθαγενείς 7 δίσκοι. Επεισόδιο για: επιβεβαιωμένη πολιτική απορρήτου.

Πολλές προβολές, λήψη θέσεων ενδιαφέροντος ευθεία για τα εισερχόμενά σας, εντελώς από την ιστοσελίδα που χρονολογείται ή chat girl. Αυτή η σειρά κοριτσιών αριθμούν Android την πραγματική περιγραφή επεισοδίου, Dice. Η επιτυχία έχει το Android να έχει δίκιο και ίσως να είμαι εγώ. Υποθέτω ότι το παίρνω πάνω από αυτό. Τέσσερις ημέρες αργότερα, η κατανόηση των φυσικών 5 νέων σημείων χρονολόγησης, οι ρόλοι πρέπει να συγκρατούν μια αξιόπιστη βάση δεδομένων και επεισοδίων.

Κουρασμένος ? Ακολουθούν 6 εναλλακτικές λύσεις ως αποτελεσματικές

Πριν από μια εβδομάδα, η εφαρμογή συνάντησης Tinder αποκάλυψε ότι είχε μόλις περάσει την εντυπωσιακή πορεία των 4 εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως. Εάν θεωρείται ένας από τους μεγαλοπρεπούς στον τομέα των συνεδριάσεων, υπάρχουν ωστόσο εξίσου αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2018 στις 12 ώρες 45 λεπτά

Ιδρύθηκε το 2012, ο Tinder έχει αλλάξει βαθιά τον τρόπο που συναντιούνται οι χρήστες χωρίς να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Όπου οι προηγούμενες πλατφόρμες ασκούνται κυρίως σε ένα προφίλ που παρέχεται, η εφαρμογή προσφέρει ένα σύστημα που σας επιτρέπει να δείτε τη φωτογραφία, το pseudo και την ηλικία του χρήστη, αν και οι περιγραφές μπορούν να προστεθούν. Στην πραγματικότητα, απλά σουφρώνω στα αριστερά ή στα δεξιά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, γνωρίζοντας ότι τα προφίλ βρίσκονται όχι μακριά από το σπίτι σας. Σε περίπτωση που αγώνας, Στη συνέχεια, μπορείτε να συνομιλήσετε με το άλλο άτομο. Το Tinder χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα ηλικίας 18 έως 30 ετών, αν και η ηλικιακή ομάδα ανοίγει σταδιακά μέχρι τα περισσότερα.

Ευτυχισμένος

Το Happn μπορεί να θεωρηθεί η εναλλακτική λύση της αριστείας στο Tinder, μεταξύ άλλων, επειδή στοχεύει στην ίδια ηλικιακή ομάδα. Η γαλλική εφαρμογή βασίζεται στη θέση και προσφέρει για να βρει ανθρώπους που έχουν συναντηθεί στο δρόμο προηγουμένως. Για να έρθετε σε επαφή με έναν άλλο χρήστη, πρέπει αρέσει αυτό και ελπίζει ότι κάνει το ίδιο διαφορετικά η συζήτηση δεν μπορεί να ξεκινήσει. Μια πληρωμένη επιλογή που ονομάζεται ” Γειά σου “Σας επιτρέπει να ανοίξετε τη συζήτηση με οποιονδήποτε.

Γενικότερα, η Happn έχει τη βούληση να εξανθρωπίσει ξανά τις συναντήσεις, προσφέροντας στους ανθρώπους να διασχίζουν πραγματικά στο δρόμο και όχι τα προφίλ που ακολουθούν ο ένας τον άλλον. Ξεκίνησε το 2014, η αίτηση απαιτεί 50 εκατομμύρια χρήστες.

Το Happn είναι διαθέσιμο σε iOS και Android.

Τιμή : Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά η προαιρετική λειτουργικότητα ” Γειά σου “Πληρώνεται, γνωρίζοντας ότι το Happn προσφέρει δώδεκα πιστώσεις στην εγγραφή. Μέχρι σήμερα υπάρχουν τρεις πληρωμένοι τύποι: 12 ευρώ το μήνα για 6 μήνες, 16 ευρώ το μήνα για 3 μήνες και S20 ευρώ για το μήνα. Πληρώνοντας, η διαφήμιση εξαφανίζεται και μια ντουζίνα ” Γειά σου »Μπορεί να σταλεί κάθε μέρα.

Ουγκιά

Δημιουργήθηκε το 2015, η OCE τοποθετείται σε αντίθεση με τη μεγάλη πρόταση των προφίλ στο Tinder ενώ απευθύνεται στην ίδια ηλικιακή ομάδα. Βασισμένο στο αργή χρονολόγηση, Η γαλλική εφαρμογή προσφέρει ένα έως τρία παιχνίδια την ημέρα το μεσημέρι στον ιδιοκτήτη του λογαριασμού, το οποίο μπορεί αρέσει ή να συζητήσετε με τον ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Οι αγώνες είναι διαθέσιμοι για 24 ώρες, μετά από τις οποίες αλλάζουν ξανά. Είναι επίσης δυνατό να σημειώσετε το πρώτο σας ραντεβού για να βελτιώσετε τις συστάσεις.

Το 2016, η εφαρμογή κατέγραψε σχεδόν 3 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.

Τιμή: Μόλις προσφέρει διάφορες προσφορές, συμπεριλαμβανομένου ενός στα 19,49 ευρώ για το μήνα, ένα δευτερόλεπτο στα 43,99 ευρώ για 3 μήνες ή ακόμα και 58,99 ευρώ για 6 μήνες. Η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από 3 ακόμη παιχνίδια την ημέρα, καλύτερη αλληλογραφία ή πρόσβαση στη λίστα των ατόμων που σας έχουν άρεσε.

Οπαδός

Ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2004, το OkCupid ήταν μια θέση στη Γαλλία για μερικά χρόνια. Για να λειτουργήσει, ο ιστότοπος χρονολόγησης βασίζεται σε κουίζ και ερωτηματολόγια σχεδιασμένα από χρήστες ή από την ίδια την πλατφόρμα. Μόλις γίνονται από τους χρήστες, οι αλγόριθμοι είναι υπεύθυνοι για τη σύνδεση ατόμων των οποίων οι απαντήσεις είναι κοντά. Στην πραγματικότητα, η λειτουργικότητα ” Αρέσει Είναι επίσης παρόν για να επιτρέπεται στους χρήστες αρέσει προφίλ και ξέρουν ποιος άρεσε τα δικά τους.

Όσον αφορά την ηλικιακή ομάδα, το OKCupid απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 25 έως 45 ετών. Η πλατφόρμα είναι τοποθετημένη ως προσφέροντας πιο σοβαρές και λιγότερο εφήμερες συναντήσεις από ό, τι ο Tinder, αν και ο σκοπός των συναντήσεων εξαρτάται προφανώς από τους ενδιαφερόμενους χρήστες.

Το OkCupid έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι προσφέρει 13 διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς για 22 ταυτότητες φύλου, όπου η πλειονότητα των τόπων χρονολόγησης απλά καθιστά δυνατή την επιλογή μεταξύ ” Ανδρας ” Ή ” γυναίκες »».

Το OkCupid είναι διαθέσιμο στις επιφάνεια εργασίας, iOS και Android.

Τιμή : Το OkCupid είναι κυρίως δωρεάν, αν και προσφέρονται ορισμένα πακέτα προκειμένου να διαθέτουν περισσότερα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των προχωρημένων φίλτρων και μιας διεπαφής χωρίς διαφήμιση. Οι τιμές είναι 9,99 δολάρια για ένα μήνα, 23,99 δολάρια για 3 μήνες, 29,99 δολάρια για 6 μήνες και 12 μήνες για 39,99 δολάρια.

Συναντώ

Το Meetic είναι ένα από τα βασικά γαλλικά μόλις φτάσει στο site χρονολόγησης. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να συζητήσετε και να συζητήσετε μέσω ιδιωτικής γάτας. Είναι δυνατό να εισαγάγετε ένα καλό αριθμό συμφερόντων για την υποστήριξη του προφίλ σας.

Το Meetic είναι διαθέσιμο στις επιφάνεια εργασίας, iOS και Android. Η υπηρεσία συνάντησης προορίζεται για τους ανθρώπους λίγο μεγαλύτερους από τους προηγούμενους, έτσι ώστε η ηλικιακή ομάδα να είναι μάλλον 30 έως 55 ετών.

Τιμή : Το Meetic προσφέρει αρκετές συνδρομές, συμπεριλαμβανομένης μιας φόρμουλας με ένα μήνα στα 29,99 ευρώ, τρεις μήνες στα 59,99 ευρώ και 6 μήνες έως 59,99 ευρώ. Η πληρωμένη έκδοση σάς επιτρέπει να έχετε μια διεπαφή χωρίς διαφήμιση, απεριόριστη πρόσβαση σε συνομιλίες ή ακόμη και πρόσβαση στα πλήρη προφίλ άλλων χρηστών.

Κακός

Σχεδιασμένο το 2006 από έναν Ρώσο επιχειρηματία, η Badoo είναι μια εφαρμογή που συγκεντρώνει περισσότερα από 377 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Σχετικά παραδοσιακή, η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ, να προσθέσετε φωτογραφίες και να έρθετε σε επαφή με άλλα μέλη. Παρ ‘όλα αυτά, ο ιστότοπος φαίνεται να μεταφέρει μια κακή φήμη για αρκετά χρόνια.

Το Badoo είναι διαθέσιμο στο iOS και το Android.

Τιμή : Η εγγραφή είναι δωρεάν, αλλά το Badoo έχει πολλά χαρακτηριστικά πληρωμένων. Οι τιμές ξεκινούν στα 2,99 ευρώ την εβδομάδα και κάνουν τα μέλη πιο ορατά ενώ τους καθιστούν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με άλλους ανθρώπους με απεριόριστο τρόπο.

Εναλλακτικές λύσεις Grindr και LGBTQ+

Για εφαρμογές γκέι που χρονολογούνται, το Grindr είναι σίγουρα το πιο γνωστό στον κόσμο. Ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2009, συνέβαλε στον εκδημοκρατισμό των ηλεκτρονικών συναντήσεων μεταξύ ανδρών, είτε ομοφυλοφιλίας, αμφιφυλόφιλου ή τρανσεξουαλικού. Είναι δυνατό να δημιουργήσετε ένα προφίλ με φωτογραφίες και στη συνέχεια να ξεκινήσετε συζητήσεις για μια ιδιωτική γάτα. Όπως ο Tinder και άλλοι, βασίζεται στην τοποθεσία.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.

Τιμή : Το Grindr προσφέρει προσφορά XTRA χωρίς διαφήμιση με εξατομικευμένες ειδοποιήσεις με ρυθμό 2,39 ευρώ το μήνα.

Όσον αφορά τις εφαρμογές LGBTQ+, υπάρχουν επίσης Σαββατοκύριακα, μπλε, Hornet, HER ή FEM.

Μπόνους: Δεξιά συνάντηση και αριστερή συνάντηση

Για εκείνους που θα ήθελαν να συναντήσουν ανθρώπους με τον ίδιο πολιτικό προσανατολισμό όπως είναι, αρκεί να πάμε στους σωστούς χώρους συνάντησης και τις αριστερές ισοδύναμες συναντήσεις του.