Αυτή είναι η επιτυχία: ο ιδρυτής του Tinder: Τι είναι πραγματικά να χτίσετε μια εκκίνηση 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη δεκαετία του ’20 σας σε podcasts της Apple, πόσα μου αρέσει να μπορείτε να πάρετε στο Tinder? Ψητό

Πόσα συμπαθείτε μπορείτε να πάρετε στο Tinder

Contents

Θέλετε να πάρετε περισσότερα παιχνίδια ?

Tinder Founder: Τι είναι πραγματικά να χτίσετε μια εκκίνηση 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη δεκαετία του ’20 σας είναι επιτυχία

Ο Sean Rad, ο ιδρυτής της εφαρμογής Dating Tinder, ήξερε αμέσως ότι είχε μια εφαρμογή hit στα χέρια του. Σε συνέντευξή του στο Business Insider Editor-in-Chief Alyson Shontell, ο Rad συζήτησε τα ψηλά και τα χαμηλά επίπεδα οικοδόμησης μιας επιχείρησης. Εξηγεί πώς ήρθε με την ιδέα για τον Tinder, πώς η ομάδα διατίθεται στο εμπόριο της εφαρμογής, ώστε να πάει ιογενή και πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσετε μια εκκίνηση στη δεκαετία του ’20 σας – ακόμα και όταν η εκκίνηση είναι επιτυχής.

Δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο https: // art19.Com/Privacy and California Private ειδοποίηση στο https: // art19.Com/privacy#do-not-sell-my-info.

  • Περισσότερα επεισόδια
  • © 2019 Insider Inc.

Ο Sean Rad, ο ιδρυτής της εφαρμογής Dating Tinder, ήξερε αμέσως ότι είχε μια εφαρμογή hit στα χέρια του. Σε συνέντευξή του στο Business Insider Editor-in-Chief Alyson Shontell, ο Rad συζήτησε τα ψηλά και τα χαμηλά επίπεδα οικοδόμησης μιας επιχείρησης. Εξηγεί πώς ήρθε με την ιδέα για τον Tinder, πώς η ομάδα διατίθεται στο εμπόριο της εφαρμογής, ώστε να πάει ιογενή και πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσετε μια εκκίνηση στη δεκαετία του ’20 σας – ακόμα και όταν η εκκίνηση είναι επιτυχής.

Πόσα συμπαθείτε μπορείτε να πάρετε στο Tinder ?

Οι αιτήσεις συνάντησης είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να συναντήσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους θα είστε σε θέση να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον, αλλά να έχετε κατά νου ότι υπάρχει ένα παρόμοιο όριο στο οποίο έχετε το δικαίωμα. Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μας για να μάθετε πόσα swipes μπορείτε να πάρετε στο Tinder.

Πόσα αρέσει στο tinder μπορείτε να πάρετε

Είτε ξοδεύετε ήδη πολύ χρόνο στην εφαρμογή είτε θεωρείτε τον εαυτό σας ευθέως ως σειριακό swiper, πιθανότατα θα συμβεί να σπρώξετε απαλά την εφαρμογή και ξαφνικά να βρεθείτε σε συμπεράσματα. Δεν υπάρχει τίποτα απογοητευτικό να λάβετε αυτό το είδος μηνύματος από μια αίτηση συνάντησης και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε παιχνίδια για λίγο.

Όπως συμβαίνει με πολλές άλλες εφαρμογές χρονολόγησης, όταν φτάσετε στο όριο σας όπως στο όριο Tinder, θα δείτε αυτό το μήνυμα και θα αναγκαστείτε να περιμένετε για τις ελεύθερες σας αρέσει να ανασυσταθείτε. Μπορεί να αναρωτηθείτε πόσες ελεύθερες συμπαθείς μπορείτε να πάρετε στο Tinder πριν το χάσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Tinder Likes.

Θέλετε να πάρετε περισσότερα παιχνίδια ?

Κάντε αυτό το 2 λεπτό τεστ, βελτιστοποιήστε το προφίλ σας και το matche ������

Λίστες ελέγχου Tinder

256.862 Ικανοποιημένοι χρήστες Εμπιστοσύνη

Περιεχόμενα

Εδώ είναι το σχέδιο του άρθρου, μην διστάσετε να πηδήξετε στο τμήμα που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

  1. Γιατί οι εφαρμογές χρονολόγησης όπως ο Tinder περιορίζουν τον αριθμό των συμπαθών ανά ημέρα ?
  2. Πόσα μου αρέσουν μπορείτε να πάρετε στο Tinder ?
  3. Πόσες ελεύθερες αρετές σας δίνει Tinder ?
  4. Πώς να πάρετε περισσότερες αρέσει στο Tinder ? Χρησιμοποιήστε το Tinder Plus, το χρυσό ή την πλατίνα.

Γιατί οι εφαρμογές χρονολόγησης όπως το Tinder ορίζουν ένα όριο για τις αρέσει ανά ημέρα

Γιατί οι εφαρμογές χρονολόγησης όπως ο Tinder περιορίζουν τον αριθμό των συμπαθών ανά ημέρα ?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ο Tinder καθορίζει ένα όριο limike ανά ημέρα. Μπορεί να αναρωτιέστε τι χρησιμοποιείται αυτό το όριο καθημερινά, όταν θα μπορούσαμε επίσης να αφήσουμε τους χρήστες Swiper ήσυχα όλη την ημέρα. Ευτυχώς, ο Tinder ευνοεί τις αυθεντικές συνδέσεις και όχι τις ώρες που ξοδεύετε στο Tinder στο Swiper, καθώς και άλλους παράγοντες που συμβάλλουν σε έναν περιορισμό των συμπαθών ανά ημέρα στην εφαρμογή.

Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ο Tinder θέτει ένα όριο limke ανά ημέρα:

1. Ποιότητα και όχι ποσότητα

Ο Tinder θα μπορούσε να επιτρέψει σε όλους τους χρήστες να έχουν απεριόριστο αριθμό συμπαθειών και να τους ενθαρρύνουν να περάσουν όλο το χρόνο σε νέα προφίλ, αλλά αυτό θα αποθάρρυνε τους χρήστες στις αναζητήσεις αυθεντικών συνδέσεών τους. Λαμβάνοντας τα παιχνίδια τους πιο σοβαρά, οι άνθρωποι θα είναι πιο επιλεκτικοί και θα μεταβούν μόνο προς τα δεξιά από ό, τι σε εκείνους που τους αρέσουν πραγματικά και με τους οποίους μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν έναν σύνδεσμο.

Αυτό οδηγεί σε ποιοτικούς αγώνες και συνδέσεις που προωθούν την πραγματική ζωή, και αυτό είναι ακριβώς αυτό που η εφαρμογή επιδιώκει να ευνοήσει.

2. Ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να αγοράσουν το Tinder Premium

Με τον περιορισμό των συμπαθειών, ο Tinder δημιουργεί μια αγορά για όσους θέλουν περισσότερες αρέσει για την καθημερινή τους. Οι άνθρωποι που αναζητούν σοβαρά έναν σύντροφο θα είναι πιο πιθανό να πάνε στο Tinder Premium και να πληρώσουν για να τους βοηθήσουν να βρουν τον ιδανικό συνεργάτη τους. Με το Tinder Premium, μπορεί να έχετε απεριόριστο αριθμό συμπαθειών και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το γεγονός ότι δεν σας αρέσει σε καθημερινή βάση.

3. Δημιουργήστε μια πραγματική κοινότητα συνάντησης

Εάν η Tinder εξουσιοδοτημένη απεριόριστη συμπαθεί για όλους, πολλοί άνθρωποι θα γίνουν swipers σειρές και θα έσπαζαν να αισθάνονται καλύτερα χωρίς να σκοπεύουν πραγματικά να στείλουν μηνύματα στους αγώνες τους. Για να δημιουργήσει μια πιο ενεργή, πιο φιλική και αυθεντική κοινότητα χρονολόγησης, ο Tinder έχει δημιουργήσει το όριο του Like Lim.

Με αυτόν τον τρόπο, το Tinder μπορεί να συσχετίσει άτομα που αναζητούν αυθεντικές συνδέσεις και εντοπίζουν ρομπότ που σαρώνουν αυτόματα τα προφίλ, γεγονός που μειώνει τον αριθμό των απατεώνων και των ψευδών προφίλ.

Λίγο στην άκρη. Γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να κάνετε το προφίλ σας πιο ελκυστικό σε 2 λεπτά και να λαμβάνετε περισσότερα παιχνίδια κάθε μέρα ?

Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη μας που εκπαιδεύτηκε σε περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες που αξιολογούνται από τις γυναίκες, μπορείτε να λάβετε ανατροφοδότηση και εξατομικευμένες συμβουλές για να ενισχύσετε το προφίλ σας για χρονολόγηση για πάντα.

Θα ξέρετε ακριβώς ποιες φωτογραφίες είναι καλές ή όχι, και ειδικά γιατί.

Λοιπόν, τι περιμένετε να αναλάβετε την αγάπη σας ?

Πόσα μου αρέσουν μπορείτε να πάρετε στο Tinder

Πόσα μου αρέσουν μπορείτε να πάρετε στο Tinder ?

Θέλετε περισσότερα παιχνίδια ?

Σταματήστε το Swiper για τίποτα, χρησιμοποιήστε τα ψητά για τα σχόλια που βασίζονται σε δεδομένα και ένα Σαφές σχέδιο δράσης για να αποκτήσετε περισσότερους αγώνες.

Ψήνετε περισσότερους αγώνες

Στο παρελθόν, ο Tinder ανέφερε στους χρήστες τον αριθμό των ελεύθερων συμπαθών που είχαν, ο οποίος ήταν γενικά μεταξύ 120 αρέσει ανά περίοδο 12 ωρών. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα μείωσε τον αριθμό των συμπαθειών της με 100 αρέσει και αυτό ακόμα για την ίδια περίοδο των 12 ωρών.

Αυτό, γνωρίζετε ότι δεν θα μπορείτε να δείτε και να ξέρετε πόσα συμπαθεί και ο Tinder δεν δίνει επίσημη φιγούρα. Ο Tinder συνεχίζει να διατηρεί ένα όριο στον αριθμό των συμπαθειών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες του και αυτό το όριο εξαρτάται από τον αλγόριθμο της εφαρμογής. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε κατά νου ότι τα αγόρια συχνά παίρνουν λιγότερα αρέσουν από τα κορίτσια.

Πόσες ελεύθερες αρετές σας δίνει ο Tinder

Πόσες ελεύθερες αρετές σας δίνει Tinder ?

Ο αριθμός των ελεύθερων συμπαθειών που παίρνετε εξαρτάται πάνω απ ‘όλα ότι είστε αγόρι ή κορίτσι. Οι άνδρες γενικά λαμβάνουν λιγότερες αρετές από τα κορίτσια κατά τη χρήση της εφαρμογής. Ο Tinder γενικά δίνει 50 αρέσει στα αγόρια ανά περίοδο 12 -hour.

Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί τα αγόρια παίρνουν λιγότερα συμπαθήματα από τα κορίτσια στην αίτηση της συνάντησης και η απάντηση έρχεται κάτω στις συνήθειες swiping. Οι άνδρες είναι γνωστοί για το Swipe στα δεξιά πολύ πιο συχνά από τα κορίτσια.

Είναι κορίτσια, αντίθετα, πολύ πιο επιλεκτικά για τους ανθρώπους που πρόκειται να σπρώξουν προς τα δεξιά και είναι επίσης πιο πιθανό να ξεκινήσουν μια συνομιλία από τους άνδρες χρήστες. Αυτό δείχνει τον αλγόριθμο Tinder ότι τα κορίτσια είναι πιο σοβαρο.

Υπάρχουν επίσης και άλλοι πιο μυστικοί λόγοι που εξηγούν τον αριθμό των ελεύθερων συμπαθειών που λαμβάνουν οι άνδρες στο Tinder, αλλά αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες έχουν λιγότερες προτιμήσεις από τα κορίτσια.

Παρόλο που ο Tinder δεν μοιράζεται τον ακριβή αριθμό των αρχείων που παίρνουν τα κορίτσια στο Tinder, εκτιμάται ότι λαμβάνουν περισσότερα από 50 αρέσουν την ημέρα. Καθώς τα κορίτσια είναι πολύ πιο επιλεκτικά από τους άνδρες όταν πρόκειται να σπρώξουν κάποιον προς τα δεξιά, ο αλγόριθμος Tinder παίζει προς όφελός τους και τους ανταμείβει με περισσότερες αρέσει.

Όπως τα αγόρια, τα κορίτσια δεν λαμβάνουν απεριόριστες ελεύθερες προτιμήσεις στην εφαρμογή, αλλά καθώς τα χρησιμοποιούν με φειδώ, σπάνια χρειάζονται περισσότερα από την ποσότητα που τους παρέχεται κατά τη διάρκεια της ημέρας στο Tinder. Ο αλγόριθμος Tinder έχει επίσης αντίκτυπο στον αριθμό των συμπαθειών ότι τα κορίτσια και τα αγόρια παίρνουν στο Tinder, ακόμα κι αν μπορεί να ποικίλει από το ένα χρήστη σε άλλο.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι φίλοι σας εργάζονται σε εφαρμογές χρονολόγησης, αλλά όχι εσείς ?

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι κάνει ένα ελκυστικό προφίλ χρονολόγησης και ακόμα πιο δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες φωτογραφίες είναι καλές ή όχι.

Με το Ι Ι Ι μας.Έχω. Εισβάλλετε σε περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες που αξιολογούνται από μια ομάδα γυναικών και προπονητές αγάπης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας και να ξεχωρίζετε.

Κάντε πιο ελκυστικό προφίλ χρονολόγησης σε μόλις 2 λεπτά.

Πώς να πάρετε περισσότερες προτιμήσεις στο Tinder Χρησιμοποιήστε το Tinder Plus Gold ή Platinum

Πώς να πάρετε περισσότερες αρέσει στο Tinder ? Χρησιμοποιήστε το Tinder Plus, το χρυσό ή την πλατίνα.

Μπορεί να αναρωτιέστε πώς να πάρετε περισσότερα αρέσει στο Tinder. Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε έναν απεριόριστο αριθμό προτιμήσεων στο Tinder είναι να μεταβείτε από μια δωρεάν συνδρομή σε μια συνδρομή Tinder Premium. Όχι μόνο το Tinder Premium είναι απαλλαγμένο από διαφημίσεις, αλλά κάθε ένα από τα τρία επίπεδα της συνδρομής σας επιτρέπει να αποκτήσετε απεριόριστες προτιμήσεις στην εφαρμογή.

Μπορείτε να επιλέξετε να μεταβείτε στο Tinder Plus, Tinder Gold ή Tinder Platinum για να αποκτήσετε έναν απεριόριστο αριθμό προτιμήσεων στο Tinder. Το Tinder Platinum σας προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες με το Tinder Plus και το Tinder Gold, αλλά έχει μερικές πρόσθετες αποκλειστικές λειτουργίες.

Είναι ενδιαφέρον να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας στο Tinder ?

Μπορεί να αναρωτιέστε αν το Tinder Premium είναι πραγματικά έγκυρο ? Εάν είστε ειλικρινά παρακινημένοι να βρείτε μια πραγματική και αυθεντική σχέση στην εφαρμογή και βρίσκεστε χωρίς ελεύθερες προτιμήσεις και swipes, είναι σίγουρα μια αναβάθμιση που αξίζει να δοκιμάσετε. Πηγαίνετε από μια δωρεάν συνδρομή στο Tinder σε μια αμειβόμενη έκδοση του Tinder Plus, το Tinder Gold ή το Tinder Premium θα είναι ενδιαφέρον αν θέλετε πραγματικά να συναντήσετε περισσότερους αγώνες στις online περιπέτειές σας.

Πολλαπλασιάζει τους αγώνες σας κατά 10

Λάβετε δεδομένα που βασίζονται σε δεδομένα και συγκεκριμένες ενέργειες για να βελτιώσετε το προφίλ σας τώρα, να λάβετε περισσότερα παιχνίδια και να βρείτε το ιδανικό άτομο.

Λίστες ελέγχου Tinder

256.862 Ικανοποιημένοι χρήστες Εμπιστοσύνη

συμπέρασμα

Εάν δεν σας αρέσει στο Tinder, ίσως είναι καιρός να μεταβείτε σε μια premium έκδοση του Tinder για να αποκτήσετε έναν απεριόριστο αριθμό συμπαθών. Για εκείνους που δεν θέλουν να αναλάβουν τη δυνατότητα, ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε σε αγώνες ποιότητας και swiper δεξιά στους ανθρώπους να σπρώχνουν αυτούς τους καλούς ανθρώπους.

Πριν φύγετε, τι θα λέγατε για να μάθετε ποια είναι η δύναμη του προφίλ σας Tinder?

Αυτή η ανάλυση προφίλ θα σας επιτρέψει τελικά να γνωρίζετε πώς να κάνετε το προφίλ σας πιο ελκυστικό, να πάρετε περισσότερους αγώνες και να μεταβείτε σε άτομα που πραγματικά τους αρέσει.

Αποκτήστε το αποτέλεσμα σας σε χρόνο εγγραφής χάρη σε αυτό το τεστ αναπτύχθηκε από την ομάδα συναντήσεων μας σε συναντήσεις και ρομαντικές σχέσεις.

Μπεν ψητό

Μπεν Μπέιλι

Ο Ben είναι ένας από τους καλύτερους εμπειρογνώμονες του Tinder που γνώρισα και ένας από τους λίγους που έσπασε τον αλγόριθμο Tinder. Κάθε εβδομάδα, ο Ben δημοσιεύει νέα άρθρα σχετικά με το ψητό, βοηθώντας περισσότερα από 5 εκατομμύρια ανθρώπους όπως εσείς παίρνετε περισσότερα παιχνίδια, ραντεβού και ίσως ακόμη και ο εκλεγμένος εκπρόσωπος των καρδιών τους !

Θα μπορούσατε επίσης να αγαπήσετε

Χωρίς τύχη στο OkCupid: Πώς να είστε πιο επιτυχημένοι στην αίτηση συνεδρίασης το 2023

Χωρίς τύχη στο OkCupid: Πώς να είστε πιο επιτυχημένοι στην αίτηση συνάντησης το 2023.

Χωρίς τύχη στο Badoo: Πώς να πάρετε περισσότερους αγώνες στην εφαρμογή το 2023

Χωρίς τύχη στο Badoo: Πώς να αποκτήσετε περισσότερους αγώνες στην εφαρμογή το 2023.

Ανασκόπηση προφίλ ψησίματος

Πολλαπλασιάζει τους αγώνες σας κατά 10

Λάβετε δεδομένα που βασίζονται σε δεδομένα και συγκεκριμένες ενέργειες για να βελτιώσετε το προφίλ σας τώρα, να λάβετε περισσότερα παιχνίδια και να βρείτε το ιδανικό άτομο.