Δωρεάν ή πληρωμένη tinder: πληρώνεται για να χρησιμοποιήσετε το Tinder το 2023?, Tinder χωρίς να πληρώσουμε: Πώς λειτουργεί και τι μπορούμε να κάνουμε

Tinder χωρίς να πληρώσουμε: Πώς λειτουργεί και τι μπορούμε να κάνουμε

Contents

Το Tinder είναι μια εφαρμογή που εξελίσσεται συνεχώς και επομένως δικαιούστε να ρωτήσετε αν ο Tinder είναι δωρεάν ή όχι ? Πρέπει να πληρώσετε για να έχετε πρόσβαση στο Tinder ? Ή να μιλήσω μέσω μηνυμάτων ? Είναι δυνατόν να έχετε πρόσβαση στα πληρωμένα χαρακτηριστικά του Tinder χωρίς να έχετε συνδρομή ? Όλες οι ερωτήσεις που ρωτάτε για το Tinder δωρεάν, θα το απαντήσουμε.

Δωρεάν ή πληρωμένη tinder: πληρώνεται για χρήση tinder ?

Το Tinder είναι μια εφαρμογή που εξελίσσεται συνεχώς και επομένως δικαιούστε να ρωτήσετε αν ο Tinder είναι δωρεάν ή όχι ? Πρέπει να πληρώσετε για να έχετε πρόσβαση στο Tinder ? Ή να μιλήσω μέσω μηνυμάτων ? Είναι δυνατόν να έχετε πρόσβαση στα πληρωμένα χαρακτηριστικά του Tinder χωρίς να έχετε συνδρομή ? Όλες οι ερωτήσεις που ρωτάτε για το Tinder δωρεάν, θα το απαντήσουμε.

Ορισμένες πληροφορίες θα εξηγηθούν λεπτομερέστερα στην αναθεώρηση του Tinder και θα σας προσφέρουμε επίσης συγκεκριμένα παραδείγματα για να γνωρίζετε εάν το Tinder είναι μια αποτελεσματική εφαρμογή.

Είναι δωρεάν η εφαρμογή Tinder ?

Για να ξεκινήσουμε το άρθρο μας, θα απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση που θέτει τεράστια. Ναί, Η εφαρμογή χρονολόγησης Tinder είναι εντελώς δωρεάν ! Είτε πρόκειται για εγγραφή είτε για βασική χρήση του Tinder, δεν θα σας ζητηθεί να πληρώσετε.

Η βασική λειτουργία Tinder, η οποία σας επιτρέπει να βρείτε προφίλ και να έχετε αγώνες είναι 100% δωρεάν. Είναι το ίδιο για μηνύματα μετά από έναν αγώνα.

Είναι αυτό

Φυσικά, θα έχετε ορισμένους περιορισμούς και περιορισμούς, όπως Για παράδειγμα, ο αριθμός των κροτίδων που θα έχετε κάθε μέρα. Και με τη βασική έκδοση του Tinder, προφανώς δεν θα έχετε πρόσβαση στα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν tinder ?

Για να χρησιμοποιήσετε δωρεάν tinder, Απλά κατεβάστε την εφαρμογή ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ηλεκτρονικό ιστότοπο. Αφού δημιουργήσετε ένα προφίλ, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε απευθείας να σπρώξετε δεξιά ή να αφήσετε τα προφίλ ! Η εγγραφή είναι 100% δωρεάν και η λήψη της εφαρμογής είναι επίσης.

Είναι ο κλασικός και βασικός τρόπος να συναντηθούμε γύρω σας χωρίς να πληρώσετε ένα ευρώ.

Πώς να μιλήσετε για το Tinder χωρίς να πληρώσετε ?

Για να μιλήσετε με κάποιον στο Tinder χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε, Θα πρέπει να γίνει ένας αγώνας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, θα πετάξετε δεξιά σε ορισμένα προφίλ. Δηλαδή να σας αρέσει το προφίλ. Εάν αυτό το άτομο αρέσει με τη σειρά του το προφίλ σας, εμφανίζεται ένας αγώνας και τότε μπορείτε να στείλετε το πρώτο μήνυμα Tinder.

Πώς να μιλήσετε στο Tinder χωρίς να πληρώσετε;

Αυτό που προσφέρει επιπλέον την πληρωμένη έκδοση του Tinder ?

Όπως είπα παραπάνω, με την ελεύθερη έκδοση του Tinder, θα είστε σε θέση να σπρώξετε μόνο τα προφίλ και να μιλήσετε με τους ανθρώπους που έχετε ταιριάζει. Είναι απλό, φυσικά, αλλά αυτή η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής μπορεί σίγουρα να σας ικανοποιήσει.

Αφ ‘ετέρου, Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες παιχνιδιού σας Και για να σας αρέσει στο προφίλ σας, το Tinder σας παρέχει χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα μόνο με την πληρωμένη έκδοση του Tinder:

 • Το σούπερ σαν: Είναι μια πληρωμένη λειτουργικότητα του Tinder (αγορά ανά μονάδα ή διατίθεται σε συνδρομή) η οποία Σας επιτρέπει να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για ένα συγκεκριμένο προφίλ. Το Super Like Tinder είναι μια επιλογή που χρεώνεται, χρησιμοποιώντας το σε ένα προφίλ που σας αρέσει, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες παιχνιδιού σας με αυτό το άτομο.

 • Το Boost Tinder: Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Boost Tinder είναι απλά ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να ενισχύσετε την ορατότητα του προφίλ σας για 30 λεπτά σε έναν κύκλο γύρω σας. Ο Tinder υπόσχεται ότι ένα προφίλ που ενισχύεται θα έχει 10x περισσότερη επίσκεψη από ένα προφίλ χωρίς ώθηση.

 • Δείτε ποιον να μας αρέσουν:: Διατίθεται μόνο με το Tinder Gold ή το Platinum, μπορείτε απλά να δείτε ποιος σας αρέσει στην καρτέλα “Likes You”. Τα προφίλ που έχουν σαν θα εμφανίζονται επίσης όταν μετακινηθείτε.
 • Rewind: Εάν έχετε ήδη σπρώξει πολύ γρήγορα σε ένα άτομο και το μετανιώσετε, είναι τώρα δυνατό να επιστρέψετε με το κουμπί επιστροφής που σβήνει το παρόμοιο. Είναι επίσης δυνατό να επιστρέψετε αν το swep έξω πολύ γρήγορα στα αριστερά σε ένα προφίλ που θα θέλατε να σας αρέσει.

Rewind Tinder

 • Προτιμήσεις προτεραιότητας: Διατίθεται αποκλειστικά με το Tinder Platinum, επισημαίνονται οι προτιμήσεις σας, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες παιχνιδιού σας με το άτομο που σας άρεσε.
 • Λειτουργικότητα διαβατηρίου : Σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τον εαυτό σας οπουδήποτε στον κόσμο σε μια προσπάθεια να αποκτήσετε συγγένειες σε μια άλλη πόλη, για να προετοιμάσετε ένα ταξίδι για παράδειγμα. Ιδανικό για όσους θέλουν να συνεχίσουν να συναντούν ανθρώπους, ακόμη και σε διακοπές για παράδειγμα.

Λειτουργικότητα διαβατηρίου Tinder

Φυσικά, με συνδρομή Tinder, Θα έχετε τόσο πολύ σέρβις όσο θέλετε, καθώς και καμία διαφήμιση στην εφαρμογή. Ακόμα κι αν μια συνδρομή είναι μια επένδυση από μόνη της, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητές σας για τον αγώνα.

Και αν ακόμα δεν ξέρετε πώς να φλερτάρετε στο Tinder, η online ομάδα αποπλάνησης είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Πώς να έχετε δωρεάν πληρωμή ?

Δυστυχώς Δεν είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση στα πληρωμένα χαρακτηριστικά του Tinder χωρίς να πληρώσετε. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει προσφορά ή άλλες συμβουλές για την πρόσβαση στο Tinder που πληρώνει δωρεάν. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μια συνδρομή για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες. Δυστυχώς, δεν υπάρχει επίσης δωρεάν δοκιμή για να δείτε αν μια συνδρομή θα μπορούσε να σας ευχαριστήσει.

Στην περίπτωση Super Like ή Boost, θα μπορείτε να τα αγοράσετε ανά μονάδα ή με πακέτο. Και δεν είναι απαραίτητο να έχετε συνδρομή για να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα ανά μονάδα.

Ποιες είναι οι τιμές του Tinder ?

Για να έχετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά Tinder Premium, η εφαρμογή Meeting προσφέρει 3 διαφορετικούς τύπους συνδρομών: Tinder +, Tinder Gold και Tinder Platinum ::

 • προσάναμμα +είναι 4,99 €/μήνα Και για αυτήν την τιμή, θα έχετε πρόσβαση σε απεριόριστες προτιμήσεις, αντιστρέφοντας απεριόριστες και 0 διαφημίσεις.
 • Το Tinder Gold είναι 16,49 €/μήνα Και για αυτήν την τιμή, μπορείτε να μάθετε ποιος έχει άρεσε το προφίλ σας, 5 σούπερ όπως την εβδομάδα, 1 δωρεάν ώθηση ανά μήνα, καθώς και όλα τα χαρακτηριστικά Tinder +.
 • Το Tinder Platinum είναι 21,99 €/μήνα Και για αυτήν την τιμή, θα είστε σε θέση να στείλετε ένα μήνυμα σε ένα προφίλ χωρίς να χρειαστεί καν να χρειαστεί, πρόσβαση σε προτεραιότητες προτεραιότητας, δείτε τους συμπαθητικούς που έχετε στείλει τις τελευταίες 7 ημέρες. Αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά του Tinder + και του χρυσού.

Συχνές ερωτήσεις

Πρέπει να πληρώσετε στο Tinder ?

Όχι, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε το Tinder ! Η εγγραφή και η χρήση του Tinder είναι 100% δωρεάν. Δεν θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες όπως το Super Like ή τη δυνατότητα να επιστρέψετε. Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα των δυνατοτήτων που μπορείτε να ξεκλειδώσετε με μια συνδρομή Tinder Tinder.

Αλλά για την κανονική χρήση της εφαρμογής: swiper και liker των προφίλ, καθώς και να μιλήσετε με τα παιχνίδια σας, Είναι εντελώς δωρεάν ! Θα έχετε περίπου 50 και 100 δωρεάν swipe ανά ημέρα, ανάλογα με ορισμένους παράγοντες. Για να μπορέσετε να σπάσετε χωρίς όριο, θα χρειαστεί να εγγραφείτε σε συνδρομή.

Πληρώνουν τα κορίτσια Tinder ?

Αυτή είναι μια ερώτηση που συχνά ζητείται από την απευθείας σύνδεση και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι χώροι που χρονολογούνται που πληρώνουν προσφέρουν προτιμησιακές τιμές ή ακόμη και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τις γυναίκες για τις γυναίκες. Ωστόσο, Δεν είναι στο Tinder.

Όσο για τους άνδρες, Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να πληρώσουν για να χρησιμοποιήσουν το Tinder. Επίσης, δεν έχουν πρόσβαση σε ειδικές προσφορές. Εάν θέλουν να ξεκλειδώσουν όλα τα χαρακτηριστικά του Tinder (Super Like, Rewind, κ.λπ.), πρέπει επίσης να εγγραφούν σε μια συνδρομή όπως το Tinder + ή το Tinder Gold.

Πώς να δούμε ποιος θα μας αρέσει στο Tinder χωρίς να πληρώσουμε ?

Χωρίς συνδρομή, Δεν υπάρχει, μέχρι σήμερα, κανένας τρόπος να γνωρίζουμε ποιος μας άρεσε στο Tinder χωρίς να πληρώσουμε. Υπήρχε πράγματι πριν από λίγα χρόνια μια μικρή συμβουλή στην εφαρμογή για να εκτρέψει τις εικόνες στην καρτέλα “Likes You”. Αλλά αυτή η συμβουλή εντοπίστηκε γρήγορα και διορθώθηκε από τον Tinder.

Για να δείτε ποιος σας αρέσει στο Tinder θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια συνδρομή. Πρόσεχε, Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο με το Tinder Gold ή το Tinder Platinum.

Tinder χωρίς να πληρώσουμε: Πώς λειτουργεί και τι μπορούμε να κάνουμε

Tinder χωρίς να πληρώνει: πώς λειτουργεί και τι

Το Tinder είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν ραντεβού σύμφωνα με τις δικές τους συνθήκες και τόκους. Χάρη σε μια εξαιρετικά χρήσιμη σειρά δυναμικής, αυτή η εφαρμογή έχει γίνει η κύρια αναφορά όσον αφορά τις συναντήσεις.

Πώς λειτουργεί το Tinder δωρεάν

Κάθε χρήστης πρέπει Δημιουργήστε ένα προφίλ στο οποίο παρουσιάζει μια προσωπική εικόνα και παρέχει κάποιες αναφορές στην προσωπικότητα και την ιστορία του. Στις πληροφορίες σας, πρέπει να προσθέσετε μερικές βασικές ερωτήσεις που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ικανοποιητική αλληλογραφία με άλλους χρήστες.

 • Ηλικία
 • Τοποθεσία
 • Σεξουαλικός προσανατολισμός

Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ορισμένα ενδιαφέροντα, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Επιλέξτε τα ενδιαφέροντά σας κατά τη δημιουργία του προφίλ σας

Επιλέξτε τα ενδιαφέροντά σας κατά τη δημιουργία του προφίλ σας

Όλα τα παραπάνω θα είναι απαραίτητα και δεν θα απαιτήσουν καμία πληρωμή. Χάρη σε αυτά τα δεδομένα, άλλοι χρήστες θα μπορούν να δουν το προφίλ σας να εμφανίζονται στην οθόνη τους και να αποφασίσουν εάν επιθυμούν να προσεγγιστούν. Εάν οι εντυπώσεις του προφίλ που συμβουλεύονται είναι θετικές, οι άνθρωποι θα μπορούν να αγαπούν και να περιμένουν μια αμοιβαία αντίδραση. Εάν οι δύο χρήστες δίνουν τον εαυτό τους Συμπαθεί αμοιβαία, κάνουν Αγώνας. Κάθε φορά που καθιερώνεται η αλληλογραφία, οι άνθρωποι μπορούν να ξεκινήσουν μια συνομιλία και να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Πάρτε έναν αγώνα και ξεκινήστε μια συνομιλία

Πάρτε έναν αγώνα και ξεκινήστε μια συνομιλία

Σε περιπτώσεις όπου το προφίλ που εμφανίζεται στη διεπαφή δεν βρίσκεται στην ευκολία του χρήστη, ο τελευταίος μπορεί να το απορρίψει. Οπως βλέπεις, Τα βασικά χαρακτηριστικά για να ξεκινήσετε την ικανοποίηση των ατόμων στο Tinder δεν απαιτούν πληρωμή ή εισαγάγετε την πιστωτική σας κάρτα.

Μπορώ να δω δωρεάν αλληλογραφία στο Tinder ? Τι μπορούμε να κάνουμε δωρεάν

Για να ξεκινήσετε τη χρήση του Tinder χωρίς να πληρώνετε, απλά κατεβάστε την εφαρμογή, η οποία είναι δωρεάν. Με δωρεάν συμμετοχή, μπορείτε να κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για να συναντήσετε ανθρώπους και να λάβετε ραντεβού. Η επιλογή που επιτρέπει δίνοντας Συμπαθεί ή να μην μου αρέσουν τα προφίλs, καθώς και Αγώνας Και η πιθανότητα συνομιλίας μέσω του Tinder είναι εγκάρσια στοιχεία σε όλα τα επίπεδα συνδρομής, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι ‘αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τη λειτουργία Διαβατήριο, που σας επιτρέπει να αλλάξετε μέρη και να συναντήσετε ανθρώπους από άλλα μέρη από τα δικά σας.

Χρήση l

Χρησιμοποιήστε τη θέση που σας ταιριάζει καλύτερα

Τι δεν μπορείτε να κάνετε δωρεάν στο Tinder

Αυτό που δεν θα μπορείτε να κάνετε στην δωρεάν έκδοση είναι:

 • Συμβουλευτείτε τα Συμπαθεί που σας διατέθηκαν πριν αποφασίσετε αν θα απορρίψετε ή όχι ένα προφίλ.
 • Δίνω Σούπερ αρέσει
 • Λάβετε ένα Φουσκωτόt, το οποίο σας επιτρέπει να γίνετε ένα κορυφαίο προφίλ στην περιοχή σας και να αποκτήσετε ορατότητα.

Μια άλλη επιλογή που απαιτεί επίσης μια συνδρομή πληρωμής είναι η επανέρχομαι. Αυτό σας επιτρέπει να ακυρώσετε την τελευταία σας ενέργεια. Με άλλα λόγια, αν σας άρεσε ή απορρίψετε ένα προφίλ και το μετανιώσετε, μπορείτε να επιστρέψετε και να αλλάξετε την απόφασή σας. Τώρα που ξέρετε πώς λειτουργεί το Tinder, ελπίζουμε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς πρόβλημα και να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Δωρεάν ή πληρωμένη tinder: Πρέπει να πληρώσετε για να το χρησιμοποιήσετε ?

Ο Tinder έγινε γρήγορα η αναφορά όσον αφορά τις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας. Με πολλά εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, έχει γίνει πολύ απλό να ανακαλύψετε νέα singles: απλά swilating από αριστερά προς τα δεξιά οι φωτογραφίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη σας. Μεγάλο 100 % δωρεάν, ο Tinder προσφέρει τώρα μια πληρωμένη έκδοση, Tinder Plus. Καθιστά δυνατό να ξεκλειδώσετε ορισμένα χαρακτηριστικά και να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tinder με έναν εντελώς απεριόριστο τρόπο, κάτι που δεν είναι πλέον δυνατόν δωρεάν. Μεταξύ της δυνατότητας ακύρωσης ενός κτύπου (ένα παρόμοιο ή όχι έτσι θα κάνατε μηχανικά, άθελά) ή για να αλλάξετε τη γεωγραφική σας θέση, το Free Tinder μπορεί να γίνει λιγότερο ελκυστικό για singles που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους να συναντηθούν. Λοιπόν, ποια είναι τα διαφορετικά μεταξύ των ελεύθερων και των πληρωμών Tinder ? Γιατί αυτή η νέα στρατηγική και οι χρήστες κερδίζουν ή χάνουν. Εξηγούμε τα πάντα για τα νέα γρανάζια της πιο δημοφιλούς αίτησης συνάντησης στη Γαλλία στις συμβουλές μας από το Tinder.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Tinder δωρεάν ?

Χρησιμοποιήστε το Tinder δωρεάν είναι ακόμα πολύ δυνατό. Και ναι, για να παραμείνετε η πιο κατεβθυνόμενη αίτηση συνάντησης στη Γαλλία, αδύνατο για την ομάδα πίσω από τον Tinder να το καταβάλει 100 %. Επομένως, θα έχετε πάντα τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας και να επικοινωνήσετε με τα singles κοντά σας χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα. Ωστόσο, δεν θα έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, σε κάθε περίπτωση περισσότερο όσο στο παρελθόν. Λοιπόν, τι έχετε σωστά χρησιμοποιώντας το Free Tinder ? Δεν θα είστε πλέον σε θέση να σας αρέσει επ ‘αόριστον οι φωτογραφίες των singles στην περιοχή σας. Όταν έχετε φτάσει στο όριο των 50 ετών, ο Tinder θα σας αναγκάσει να περιμένετε 12 ώρες πριν να συνεχίσετε να σπρώξετε την εφαρμογή.
Με το Free Tinder, μπορείτε πάντα να συνομιλείτε με singles. Τέλος, η αρχή παραμένει η ίδια και Έχετε πρακτικά πρόσβαση σε όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του Tinder. Η διαφορά με την αμειβόμενη έκδοση, Tinder Plus, θα γίνει σε επιλογές υψηλής ποιότητας που δεν είναι ειλικρινά απαραίτητες για να συναντήσετε ανθρώπους, αλλά μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στην εφαρμογή.

Tinder 100 % δωρεάν: τελείωσε !

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το Tinder Plus;

Επειδή ναι, το Free Tinder στο 100 %, έχει τελειώσει (από τον Μάρτιο του 2015 για να είναι πιο ακριβής). Όπως καταλαβαίνετε, περιορίζοντας τον εαυτό σας στην δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, δεν θα είστε πλέον σε θέση να σας αρέσει το ίδιο προφίλ όπως θέλετε. Αλλά τελικά, 50 αρέσει, ειδικά αν ζείτε σε μια μικρή πόλη, δεν είναι τόσο εύκολο να φτάσετε. Θα σας αναγκάσει να σας δείξουμε λίγο πιο επιλεκτικό. Και να μην αρέσουν όλες τις φωτογραφίες με την ελπίδα να κερδίσουν ένα ραντεβού (μια στρατηγική που δεν αποδίδει πάντα καρπούς). Και για εκείνους που είναι νοσταλγικοί για την περίοδο που ο Tinder ήταν 100 % δωρεάν, Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι η εφαρμογή παραμένει μια επιχείρηση και επομένως χρειάζεται πηγές εισοδήματος Να πληρώσει για τις ομάδες του. Κάποιοι κάνουν την επιλογή να τοποθετήσουν τα διαφημιστικά πάνελ σε κάθε σελίδα (γεγονός που κάνει την εμπειρία μας μάλλον δυσάρεστη): Η Tinder κάνει την επιλογή να προσφέρει μια έκδοση premium, διατηρώντας παράλληλα μια κλασική δωρεάν λειτουργία. Ως εκ τούτου, ένας καλός συμβιβασμός. Αποτέλεσμα: Οι προσφερόμενες υπηρεσίες έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα από άλλες δωρεάν εφαρμογές 100 %. Και ο Tinder μπορεί να διατηρήσει την κατάστασή του ως ηγέτη στις κινητές συναντήσεις.

Κατεβάστε το Tinder δωρεάν

Δωρεάν εφαρμογή Tinder

Για να χρησιμοποιήσετε το Tinder, έχετε δύο επιλογές. Το πρώτο είναι η χρήση μέσω του ιστότοπου. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης Google, Crome, Mozilla ή Safari και πληκτρολογήστε στη γραμμή αναζήτησης “Tinder”, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Tinder σε ένα smartphone ή tablet, απλά πηγαίνετε στο τυφλό σας και κατεβάστε την εφαρμογή. Το Tinder είναι διαθέσιμο στο Apple Store και στο Google Play Store. Έτσι, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tinder ανά πάσα στιγμή.

Τι θα δικαιούστε να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε το Tinder ?

 • Αλλάξτε το τελευταίο σας σαν : Αν βγάλετε τη φωτογραφία αυτής της όμορφης μελαχρινής προς λάθος κατεύθυνση τυχαία,
 • θα έχετε τη δυνατότητα Πήγαινε πίσω ;
 • Όπως το ίδιο προφίλ όπως θέλετε και χωρίς χρονικό όριο (σε αντίθεση με το Free Tinder)
 • Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις και το Swipe χωρίς διακοπή
 • Κάντε το προφίλ σας πιο ορατό (ανάλογα με τις προτιμήσεις ή τα προφίλ σας που σας άρεσε)
 • διευκολύνω Η έρευνά σας Παρουσιάζοντας τα προφίλ των ανύπαντρων κοριτσιών σύμφωνα με τα ερευνητικά σας κριτήρια ή σύμφωνα με την ημερομηνία εγγραφής τους στο Tinder
 • φτάνω στο 1 Boost Tinder προσφέρεται ανά εβδομάδα.

Χρησιμοποιώντας τακτικά το Tinder Plus, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι μεταξύ αυτών των νέων χαρακτηριστικών, δύο είναι πραγματικά ενδιαφέροντα. Το πρώτο είναι η δυνατότητα επιστροφής. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά την εφαρμογή, γνωρίζετε ότι συχνά συμβαίνει να μην αρέσει κατά λάθος η φωτογραφία ενός πανέμορφου κοριτσιού. Αποτέλεσμα: δαγκώνουμε τα δάχτυλά μας, επειδή είναι πρακτικά αδύνατο να το βρούμε. Με το Tinder Plus, μπορείτε να επιστρέψετε.

Πρέπει να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε το Tinder;

Το δεύτερο είναι οι 5 σούπερ αρέσει που θα σας προσφερθεί (αν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή πολύ τακτικά). Για εκείνους που δεν γνωρίζουν αυτήν την επιλογή, ένα σούπερ όπως το Tinder σας επιτρέπει να είστε πιο ορατοί και να είστε σε θέση να μιλήσετε με ένα κορίτσι στο οποίο πραγματικά ερωτεύεστε, ότι έχει ταιριάζει σε αντάλλαγμα ή όχι.

Τέλος, η ελεύθερη ώθηση Tinder την εβδομάδα είναι επίσης πολύ χρήσιμη, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε το προφίλ σας πιο ορατό για 30 λεπτά και ως εκ τούτου να συλλέξετε περισσότερα παιχνίδια. Χωρίς συνδρομή, θα πρέπει να πληρώσετε 2,70 ευρώ για 10 ενισχύσεις και 4,93 ευρώ αν τα αγοράζετε ανά μονάδα.

Μπορούμε να δοκιμάσουμε το Tinder περισσότερο δωρεάν ?

Εάν ορισμένοι ιστότοποι που καταβάλλονται χρονολογούνται προσφέρουν δωρεάν δοκιμές για αρκετές ημέρες (όπως συμβαίνει για το Meetic με μια δοκιμή premium για 3 ημέρες), αυτό δεν συμβαίνει ακόμη με την Tinder. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν την πληρωμένη έκδοση του Tinder, δεν θα έχετε άλλη επιλογή παρά να πληρώσετε.

Και αν μπείτε στον πειρασμό να “χτυπήσετε” την εφαρμογή, ελέγξτε τη θέση σας επειδή αυτές είναι γενικά απάτες που δεν λειτουργούν ποτέ. Πράγματι, μετά από πολυάριθμες προσπάθειες hacking (ιδίως με το πέρασμα των ανδρών για γυναίκες) μετά το πέρασμα στην πληρωμένη έκδοση του Tinder Plus, Η εφαρμογή έχει ενισχύσει το σύστημά της και έχει αφαιρέσει τις υπάρχουσες ατέλειες. Επομένως, δεν είναι πλέον δυνατό να ξεπεράσετε το σύστημα.

Δωρεάν tinder για όσους κάτω των 18 ετών ?

Άλλα κακά νέα. Μέχρι πρόσφατα, ο Tinder ήταν 100 % δωρεάν για singles κάτω των 18 ετών. Αυτό δεν συμβαίνει πλέον και όλα τα ελεύθερα έχουν διαγραφεί στην εφαρμογή, για την έκδοση premium. Έτσι φτάνετε πολύ αργά αν ελπίζετε να απολαύσετε δωρεάν χάρη σε αυτήν την συμβουλή.

Πρέπει να πληρώσουμε για να ξεκλειδώσουμε το Tinder Plus ?

Πρέπει λοιπόν να πείτε αντίο στο Tinder Free και πηγαίνετε στην πληρωμένη έκδοση. Αξίζει τον κόπο. Λοιπόν, δεν υπάρχει έτοιμη -απάντηση σε αυτήν την ερώτηση και εξαρτάται πραγματικά από αυτό που ψάχνετε σε αυτήν την αίτηση της συνάντησης.

Δωρεάν Tinder: Πρέπει να πληρώσετε για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η τιμή Tinder Plus θα ποικίλει (μεταξύ 2 και 30 ευρώ) ανάλογα με έναν αλγόριθμο που λαμβάνει αρκετά κριτήρια στο λογαριασμό:

 • η ηλικία σου ;
 • Ο αριθμός του αγώνα σας.

Για παράδειγμα, εάν είστε κάτω των 30 ετών, οι τιμές Tinder Plus θα είναι:

 • Για ένα μήνα: 7,83 ευρώ
 • Για συνδρομή στο Tinder περισσότερο από 6 μήνες: 6,15 ευρώ/μήνα (ή 36,90 συνολικά)
 • Για συνδρομή στο Tinder περισσότερο από 1 έτος: 5,08 ευρώ/μήνα (ή 61 ευρώ συνολικά).

Εάν συγκρίνουμε αυτές τις τιμές με το ποσό μιας συνδρομής σε έναν άλλο ιστότοπο που χρονολογείται, οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Αυτό εξηγείται από τη λειτουργία της εφαρμογής, η οποία είναι ήδη πλήρης στην δωρεάν έκδοση της. Εάν οι τιμές ήταν πολύ υψηλότερες, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι λίγοι άνθρωποι θα επέλεξαν την πληρωμένη έκδοση και όχι για το Tinder Free.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι τιμές αυξάνονται ανάλογα με την ηλικία σας, από τότε«Υπάρχει πλειοψηφία singles κάτω των 30 ετών στην εφαρμογή. Οι πιθανότητες να προσελκύσουν κορίτσια είναι λιγότερα (με τον ισχυρό ανταγωνισμό που βασιλεύει για αυτήν την εφαρμογή), χρειάζεται περισσότερο να ελπίζει για έναν καλό αριθμό παιχνιδιών και ως εκ τούτου να συναντηθεί.

Πώς να δείτε τους αρέσει στο Tinder χωρίς να πληρώσετε ?

Εάν επιθυμείτε να συμβουλευτείτε τους συμπαθητικούς που έχετε λάβει στο Tinder, θα πρέπει να περάσετε από μια συνδρομή πληρωμής. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, εμφανίστηκε ένα τέχνασμα.

Είναι πλέον δυνατό να δείτε ποιος έχει άρεσε το προφίλ σας στο Tinder. Για να γίνει αυτό, είναι επιτακτική η χρήση του Tinder στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Αφού εισαγάγετε τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύνδεσή σας, μεταβείτε στην καρτέλα παρόμοια. Ένα αναδυόμενο παράθυρο εμφανίζεται προσφέροντάς σας να μεταβείτε στη χρυσή έκδοση. Αρνούμαι την πρόταση. Έτσι θα δείτε όλες τις φωτογραφίες των προφίλ που σας άρεσαν. Τραβήξτε την πρώτη φωτογραφία και κάντε δεξί κλικ. Θα εμφανιστεί ένα μενού μενού και θα πρέπει να επιλέξετε “Επιθεώρηση”. Στη συνέχεια, η οθόνη θα διαχωριστεί σε δύο μέρη: το ένα θα είναι η σελίδα που συμβουλεύεστε στο Tinder και η άλλη θα είναι μια σελίδα του κώδικα HTML.

Στη συνέχεια, καταγράψτε ευθεία για δεύτερη φορά στη σελίδα Tinder. Στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο ένα νέο κουτί με κωδικούς. Κοιτάξτε προσεκτικά τη λέξη “Ροή” Και διαγράψτε το. Έτσι θα δείτε τη φωτογραφία του ατόμου που του άρεσε το προφίλ σας εμφανίζεται.