Σχετικά με το πρότυπο βίντεο | Διαχειριστής διαφημίσεων Tiktok, Πώς να κατεβάσετε το πρότυπο | Research Tiktok

Πώς να κατεβάσετε το πρότυπο

Εικόνες

Πρότυπα Tiktok

Το πρότυπο βίντεο είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να κάνει πειστικά βίντεο με μερικά απλά ενεργά. Ανακαλύψτε αυτήν την παρουσίαση για να δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε βίντεο απευθείας στο Tiktok Ads Manager σε λίγα λεπτά.

Το μοντέλο βίντεο του βίντεο (πρότυπο βίντεο) σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πιο εύκολα διαφημίσεις βίντεο. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να δημιουργήσετε τη διαφήμιση βίντεο απλά επιλέγοντας ένα μοντέλο και με την ανάληψη λογότυπων, κειμένων και φωτογραφιών σας.

Επί του παρόντος, δεκάδες προσαρμόσιμα μοντέλα είναι διαθέσιμα για όλες τις υπάρχουσες αναφορές εμφάνισης (κάθετη, οριζόντια και τετράγωνη). Είτε προωθείτε ένα νέο προϊόν, πείτε την ιστορία της μάρκας σας είτε έχετε την αίτησή σας, η βιβλιοθήκη μας για τα έτοιμα μοντέλα προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες μάρκετινγκ σας !

Πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά

Γρήγορα και εύκολο στη χρήση

 • Μειώστε το χρόνο που αφιερώνεται στη δημιουργία βίντεο αναθέτοντας την εργασία σε αυτό το εργαλείο. Δεν υπάρχουν πλέον πολλές ώρες που ξοδεύουν τις διαφημίσεις !
 • Εξοικονομήστε χρήματα, αποφεύγοντας να καλέσετε τους παρόχους να δημιουργήσετε τις υποστηρίξεις σας και να κάνετε εμπορεύσιμα βίντεο.
 • Δημιουργία βίντεο σε ένα μόνο κλικ. Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες που πρέπει ήδη να δημιουργήσετε εύκολα βίντεο 10 -δευτερόλεπτα. Είναι σχεδόν μαγικό !

Μοντέλα προσαρμοσμένα σε όλες τις ανάγκες των ειδικών μάρκετινγκ

 • Κάντε την επιλογή σας από τη μεγάλη βιβλιοθήκη των μοντέλων έτοιμων -χρήσεων που θα προσαρμοστούν σε όλες τις ανάγκες μάρκετινγκ χάρη στα διαφορετικά στυλ και σχέδια τους.
 • Κάντε την επιλογή σας από τα περισσότερα από 300 δωρεάν μουσικά κομμάτια, όλα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Βίντεο καλύτερης ποιότητας βελτιώνουν τις ανακοινώσεις απόδοσης

 • Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή εμπειρία βίντεο με βελτιστοποιημένα μοντέλα κινητής τηλεφωνίας. Κάντε την επιλογή σας από τις αναφορές της κάθετης εμφάνισης 9:16, οριζόντια 16: 9 και τετράγωνο 1: 1.
 • Παρουσιάστε το μήνυμα μάρκετινγκ με μεγαλύτερη σαφήνεια χρησιμοποιώντας βίντεο που ανοίγουν σε ένα νέο παράθυρο: είναι αδύνατο να χάσετε !
 • Αναπτύξτε μια σταθερή εικόνα μάρκας δημιουργώντας βίντεο πιθανό να ευχαριστήσετε ένα κοινό που αγαπά να περιηγηθείτε σε ελκυστικά βίντεο.

Ωφελείται

Προωθήστε διάφορα χαρακτηριστικά ενός μόνο προϊόντος

Αγαπάμε προϊόντα με πολλά χαρακτηριστικά ! Περισσότερα χαρακτηριστικά = περισσότερα πράγματα που πρέπει να παρουσιάσουν. Φορτώστε ξεχωριστές εικόνες για κάθε λειτουργικότητα και παρουσιάστε τον κόσμο του εμπορικού σήματος του προϊόντος σας στον κόσμο. Αυτή η λύση είναι ιδανική για τα αυτοκίνητα και τα ηλεκτρονικά προϊόντα καθώς και για τα ρούχα !

Προωθήστε διάφορα προϊόντα

Θα μπορούσε κανείς σχεδόν να πιστέψει ότι αυτό το εργαλείο σχεδιάστηκε ειδικά για αυτές τις εταιρείες. Εάν προωθήσετε διάφορα προϊόντα ή εάν το προϊόν σας είναι διαθέσιμο σε διάφορα στυλ, χρώματα ή μεγέθη, χρειάζεστε αυτό το εργαλείο ! Παρουσιάστε όλα τα προϊόντα σας με διαφορετικές φωτογραφίες και τα συσχετίστε σε ένα βίντεο προώθησης. Σας απευθύνουμε, ηλεκτρονικά καταστήματα και καταστήματα ειδών ένδυσης !

Πείτε την ιστορία της μάρκας σας

Αναπτύξτε μια σταθερή εικόνα μάρκας, μοιράζοντας την ιστορία σας χρησιμοποιώντας εικόνες που περιγράφουν τα χαρακτηριστικά της μάρκας σας. Μερικές φορές χρειάζονται περισσότερες από μία διαφάνεια για να περιγράψουν το εμπορικό σήμα σας και αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να πείτε την ιστορία σας χρησιμοποιώντας διάφορα γραφικά. Είναι ιδανικό για όποιον επιδιώκει να αναπτύξει μια εικόνα μάρκας και να γίνει πιο γνωστός.

Επιδείξτε το προϊόν ή την εφαρμογή σας

Χρειάζεστε βίντεο τύπου μαθήματος ? Δείξτε στους πελάτες πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, το προϊόν ή το λογισμικό σας χρησιμοποιώντας διαφορετικές εικόνες για να δώσετε λεπτομερείς οδηγίες. Όταν πρόκειται για την παρουσίαση εφαρμογών ή καλλυντικών ή ηλεκτρονικών προϊόντων, αυτό το εργαλείο είναι ένα πραγματικό δώρο από τον ουρανό !

Πώς να χρησιμοποιήσετε μοντέλα βίντεο

 1. Τα παρακάτω στοιχεία επιτρέπουν την πρόσβαση στο μοντέλο βίντεο του βίντεο:
 • Η διαδικασία ανακοίνωσης, μόλις δημιουργηθεί η ομάδα ανακοινώσεων σας.

Πρότυπο βίντεο-πώς να χρησιμοποιήσετε-JPG1

 • Πίνακας ελέγχου> περιουσιακά στοιχεία> διαφημιστικό περιεχόμενο

Πρότυπο βίντεο-πώς για χρήση-JPG2

 1. Από μία από αυτές τις δύο τοποθεσίες, μπορείτε γρήγορα να μπείτε σε μοντέλα βίντεο επιλέγοντας την κατηγορία Συνιστάται, ηλεκτρονικό εμπόριο, παιχνίδια ή τάση.
 2. Περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη για να βρείτε ένα μοντέλο που σας αρέσει.
  1. Μπορείτε να προεπισκόπετε το μοντέλο κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΝΑΓΝΩΣΗ.
  2. Απλά κάντε κλικ στο μοντέλο για να ξεκινήσετε τη δημιουργία του βίντεό σας.

  Παρατηρημένος : Τα κατακόρυφα μοντέλα είναι διαθέσιμα μόνο για την τοποθέτηση Tiktok, ενώ τα οριζόντια μοντέλα είναι διαθέσιμα για όλες τις τοποθετήσεις.

  Υποστηριζόμενες λειτουργίες

  • Επιλέξτε ένα κάθετο, οριζόντιο ή τετράγωνο μοντέλο.
  • Δημιουργήστε ένα βίντεο χρησιμοποιώντας εικόνες ή βίντεο.
  • Εξατομικεύστε τις γραμματοσειρές και επιλέξτε τον τύπο γραμματοσειράς και το χρώμα του κειμένου σας και τις δράσεις σας.
  • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία κάλυψης για να δείτε το βίντεό σας καθώς θα εμφανιστεί ως ανακοίνωση στο Tiktok.
  • Κατεβάστε το περιεχόμενο με ομαδοποιημένο τρόπο και χρησιμοποιήστε το αυτόματο εργαλείο καλλιέργειας για να καλλιεργήσετε το περιεχόμενό σας σε κατακόρυφη μορφή.
  • Υποχωρήστε τις εικόνες σας ομαδοποιημένες. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί καλλιέργειας σε οποιαδήποτε εικόνα για να καλλιεργήσετε όλες τις εικόνες που χρησιμοποιούνται στο βίντεό σας.
  • Επιλέξτε έως και 20 διαφορετική μουσική για το soundtrack, για να δημιουργήσετε 20 μοναδικές εκδόσεις του βίντεό σας.

  Καλές πρακτικές

  Εικόνες

  • Χρησιμοποιήστε εικόνες υψηλής ανάλυσης.
  • Επιλέξτε εικόνες που δείχνουν άτομα που χρησιμοποιούν το προϊόν σας.
  • Χρησιμοποιήστε εικόνες που έχουν λάβει θετικά αποτελέσματα σε προηγούμενες καμπάνιες μάρκετινγκ.
  • Το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού. Χρησιμοποιήστε απλά και καθαρά μηνύματα
  • Υπογραμμίστε ένα κύριο μήνυμα. Κάθε εικόνα πρέπει να παραδίδει ένα μοναδικό και επιθετικό μήνυμα.

  Εκτέλεση της διαφήμισής σας

  • Δημιουργήστε και δοκιμάστε διαφορετικά στοιχεία για το διαφημιστικό σας περιεχόμενο (για παράδειγμα, μοντέλα, βίντεο, μουσική, εικόνες, κείμενα, μινιατούρες και λογότυπα).
  • Δημιουργήστε και δοκιμάστε διαφορετικά ακροατήρια (ηλικία, φύλο, γεωγραφική περιοχή, ενδιαφέροντα κ.λπ.), λέξεις -κλειδιά και επενδύσεις για τις ομάδες διαφημίσεών σας με τα βίντεο που δημιουργείτε.

  Πώς να κατεβάσετε το πρότυπο

  Ανακαλύψτε βίντεο που σχετίζονται με τον τρόπο λήψης του προτύπου στο Tiktok.

  30.8K Μου αρέσει, 94 σχόλια.Video tiktok από slidenest powerpoint tutorials (@slidenest):

  711.3K

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ @DIANITA_ELEVEN Πώς να αποκτήσετε αυτό το δωρεάν πρότυπο ✨ #PowerPoint #DESIGN #Torial #Morph #Students #Teacher #free #PowerPointTurial #PresEntation #StudyTok

  166 Μου αρέσει, βίντεο Lou���� Tiktok (@louisexshift_):

  4808

  Απάντηση στο @mika�� Πώς να κατεβάσετε τα πρότυπα!(: || #louisexshift

  44.5K Μου αρέσει, 94 σχόλια.Video Tiktok από το Easlo (@heyeaslo):

  651.4K

  Ελέγξτε τα πρότυπα της ιδέας μου στον νέο ιστότοπό μου. Η χρήση ενός προτύπου έτοιμου για χρήση είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την έννοια. #Notion #notiontemplate #notiontips #ipadtemplate #ipadplanner #ipadpro #notiontok