Αυτό που αντιστοιχεί σε αυτήν την υπηρεσία εξαιρουμένων του πακέτου στο τιμολόγιο των τηλεπικοινωνιών μου?, Όλες οι διευθύνσεις για να επικοινωνήσετε μαζί μας Κινητό NRJ

Tel NRJ Mobile

Contents

Για την παρουσίαση της παρτίδας σε συμμετέχοντα κάτω των 18 ετών (δεκαοκτώ χρόνια), η συμφωνία των γονέων του ή των κατόχων (α) της γονικής εξουσίας ή, ελλείψει των νομικών καθηγητών του, θα είναι απαραίτητο. Διαφορετικά, η παρτίδα δεν μπορεί να διατεθεί σε αυτήν και θα παραμείνει ιδιοκτησία της οργανωτικής εταιρείας χωρίς διαφωνία ή πιθανή καταγγελία οποιουδήποτε είδους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

Η τοποθεσία Surmafature.Η FR είναι η πλατφόρμα πληροφοριών καταναλωτών που αφιερώνεται στις λύσεις πληρωμής τιμολογίου που προσφέρονται κυρίως από τους φορείς εκμετάλλευσης ¹ Bouygues Télécom, Bouygues Telecom Business – Διανομή, Free², Orange και SFR .

Υπερπληθυσμός.Fr σου επιτρέπει να :

 • Κατανοήστε καλύτερα τις διαφορετικές λύσεις πληρωμής προσφέρονται από τους φορείς εκμετάλλευσης και υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών που τις χρησιμοποιούν,
 • Master αυτές τις λύσεις και διαχειρίζονται κλήσεις/αγορές/συνδρομές στις Υπηρεσίες του κινητού σας ή το σταθερό τιμολόγιο,
 • Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μιας υπηρεσίας εκτός σχηματισμού που υπάρχει στο κινητό σας/σταθερό λογαριασμό,
 • Αναφέρετε έναν προσαυξρωμένο αριθμό ή SMS+ εκτός μορφής,
 • Μάθετε να προστατεύετε τον εαυτό σας από SMS και ανεπιθύμητες κλήσεις (πρώην. Εμπορική αναζήτηση χωρίς συγκατάθεση, κλήσεις ping ή phishing)
 • Ανακαλύψτε με το Surmafacture blog.Fr το διαφορετικό Καθημερινές χρήσιμες ή διασκεδαστικές υπηρεσίες , προσβάσιμες χάρη στις λύσεις πληρωμών σε κινητά ή σταθερά τιμολόγια.
¹ Πιστοποιητές και συναφείς μάρκες: Bouygues Telecom (B & You), Bouygues Telecom Business – Διανομή (Crédit Mutuel Mobile, CIC Mobile, NRJ Mobile, Auchan Telecom, Cdiscount Mobile), Orange (SOSH), SFR (κόκκινο από SFR).
² μόνο το internet+ box.

Αριθμοί Surtax ES

Τι είναι ένας “αριθμός SVA” ή “ειδικός φωνητικός αριθμός” ?

Είναι ειδικοί φωνητικοί αριθμοί ή “αριθμός SVA”:

 • Οι δέκα αριθμοί που ξεκινούν με 08,
 • Έξι -digit σύντομοι αριθμοί ξεκινώντας με 118
 • Σύντομοι τέσσερις αριθμοί που ξεκινούν με 10 ή 3.[…]

Πώς να γνωρίζετε εάν καταβάλλεται ένας ειδικός αριθμός πριν τον καλέσετε ?

Υπάρχουν 3 κατηγορίες τιμολόγησης μεταξύ των αριθμών φωνής (που ονομάζονται επίσης “αριθμοί SVA”) […]

Πώς να βρείτε τις κλήσεις μου σε πληρωμένους ειδικούς αριθμούς ?

Οι κινητές και οι σταθεροί χειριστές σας παρέχουν ένα διαστημικό χώρο πελάτη και μερικές φορές […]

Σημειώνω κλήσεις που γίνονται από την κινητή/σταθερή γραμμή μου σε αριθμούς SVA, πώς να γνωρίζετε ποιες υπηρεσίες αντιστοιχούν ?

Πάνω απ ‘όλα πρέπει να γνωρίζετε ότι μια κλήση σε ένα ειδικό ζήτημα δεν μπορεί […]

Γραπτό μήνυμα+
Ειδικοί αριθμοί SMS

Βλέπω τις αγορές SMS+ στο λογαριασμό μου, τι είναι ?

Το SMS+ είναι μία από τις λύσεις πληρωμών για το τιμολόγιο των χειριστών που προσφέρονται από την Bouygues Telecom, το Euro Information Telecom¹, το Orange και το SFR. Επιτρέπει την πληρωμή περιεχομένου ή ψηφιακών υπηρεσιών από SMS (Ex. Παιχνίδια, πρακτικές πληροφορίες, τηλεοπτική/ραδιοφωνική διαδραστικότητα, συνομιλίες κ.λπ.).

Πληρώστε με το SMS+, πώς λειτουργεί ?

Το SMS+ είναι μια λύση μικρο-πληρωμής γνωστή ως “στο τιμολόγιο του χειριστή”: Τα ποσά αγοράς που έγιναν με αυτή τη λύση αναβάλλονται στο κινητό τιμολόγιο του χειριστή. […]

Πώς να βρείτε τις αγορές μου μέσω SMS+ ?

Οι χειριστές κινητής τηλεφωνίας σας παρέχουν έναν online χώρο πελάτη και μερικές φορές μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ακολουθήσετε την κατανάλωσή σας και ειδικά […]

Πώς να επικοινωνήσετε με τον εκδότη μιας υπηρεσίας που χρεώνεται μέσω SMS+ ?

Η τοποθεσία Surmafature.Η FR προσφέρει έναν αντίστροφο κατάλογο που σας επιτρέπει να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μιας υπηρεσίας που χρεώνεται μέσω SMS+ .

Αυτός ο κατάλογος είναι προσβάσιμος […]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ+
Λύση ηλεκτρονικής πληρωμής

Βλέπω αγορές διαδικτύου ή συνδρομές+ στον λογαριασμό μου, τι είναι ?

Το Internet+ είναι μια λύση πληρωμής για το τιμολόγιο των φορέων εκμετάλλευσης που προσφέρει η Bouygues Telecom, η Euro Information Telecom*, η Orange και η SFR που επιτρέπουν να πληρώνουν αγορές αγοράς ή ψηφιακές υπηρεσίες online, λαμβάνοντας από το κινητό ή το σταθερό τιμολόγιο. Αυτές οι λύσεις δεν απαιτούν τη μετάδοση στοιχείων επικοινωνίας ή τραπεζικής κάρτας.

Πληρώστε με το Internet+, πώς λειτουργεί ?

Το Internet+ είναι μια λύση πληρωμής “τιμολογίου χειριστή”.
Τα ποσά αγορών ή συνδρομών που έγιναν με […]

Πώς να βρείτε τις αγορές μου που χρεώνονται μέσω του Διαδικτύου+?

Οι κινητές και οι σταθεροί χειριστές σας παρέχουν ένα διαστημικό χώρο πελάτη και μερικές φορές μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ακολουθήσετε το […]

Πώς να επικοινωνήσετε με τον εκδότη μιας υπηρεσίας που χρεώνεται μέσω του Διαδικτύου+ ?

Η τοποθεσία Surmafature.Η FR προσφέρει έναν ανεστραμμένο κατάλογο που σας επιτρέπει να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μιας υπηρεσίας που χρεώνεται μέσω του Διαδικτύου+. […]

Tel NRJ Mobile

Βοήθεια και επικοινωνία

πατατακι

Μια ερώτηση για ?

Συνδρομή Εγγραφείτε σε μια νέα γραμμή

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά με ή χωρίς κινητό, μεταβείτε στον ιστότοπό μας, επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει, συμπληρώστε τα απαιτούμενα δεδομένα, η συνδρομή επεξεργάζεται και στη συνέχεια επικυρώνεται.

Η επικύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να υπόκειται στη μετάδοση υποστήριξης εγγράφων από την πλευρά σας. Η αποστολή παραγγελίας περιορίζεται στις διευθύνσεις στην ηπειρωτική Γαλλία.

Σε όλη τη διαδικασία, έχετε πρόσβαση στην παρακολούθηση της παραγγελίας σας και στη συνέχεια παρακολούθηση της παράδοσής σας.

Για να ανακαλύψετε τα πακέτα μας, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο

Για να ανακαλύψετε τα πακέτα μας με κινητό, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο

Εάν επιθυμείτε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας, συμβουλευτείτε την ενότητα εντολών αυτού του ερωτήματος.

Διατηρήστε τον αριθμό του κινητού σας

Για να διατηρήσετε τον αριθμό του κινητού σας, φροντίζουμε να φτιάξουμε τη φορητότητα του αριθμού σας για εσάς.

Με την εκτέλεση της συνδρομής σας, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας ξεκινώντας με 06 ή 07 που αποτελείται από 10 ψηφία καθώς και τον κωδικό RIO που μπορείτε να πάρετε συνθέτοντας 31 79. Ο κώδικας του Ρίο βεβαιώνει ότι κρατάτε καλά αυτόν τον αριθμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη βοήθεια για κινητά

Δεν είστε πελάτες ακόμα ? Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας για να σας παρακολουθήσουν 09 69 39 03 11 (Διατίθεται από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.).

Παραγγελίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης

Εάν δεν έχετε λάβει ένα email επιβεβαίωσης, φροντίστε να συμβουλευτείτε καλά το αρχείο spam σας.

Για να συμβουλευτείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας, μεταβείτε στην παρακολούθηση της παραγγελίας σας μέσω αυτού του συνδέσμου .

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στη νέα περιοχή πελατών, η πρόσβασή σας σας έχει σταλεί μέσω email.

Μόλις συνδεθεί, κάντε κλικ στο “Η εντολή σας” ή σε αυτόν τον σύνδεσμο .

Για να μάθετε πού είναι η παραγγελία σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε την κατάστασή της, συνδέοντας την παραγγελία σας ακολουθούμενη από παραγγελία ή κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο .

Κουπόνια

 • ταυτότητα
 • Υπογραφή της εντολής εισφοράς
 • IBAN
 • Απόδειξη της διεύθυνσης λιγότερο από 3 μήνες

Εάν αναμένετε επικύρωση των εγγράφων υποστήριξης για να επικυρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε την κατάσταση των δωματίων σας στην παραγγελία σας.

Εάν περιμένετε την κάρτα SIM, γνωρίζετε ότι ο χρόνος παράδοσης διαρκεί μεταξύ 48 και 72 ωρών (εξαιρουμένων των Κυριακών και των διακοπών).

Για να ακολουθήσετε την κατάσταση της παράδοσής σας, ανατρέξτε στην επικοινωνία που λαμβάνεται μέσω email ή SMS.

Για να δείτε τη σύνοψη πληρωμών σας, μπορείτε να μεταβείτε στο χώρο παρακολούθησης παραγγελίας σας ή κάνοντας κλικ στην απεικόνιση του λογαριασμού αγοράς σας .

Προσφέρει πακέτα τα πακέτα μας

Είστε ήδη πελάτης και ψάχνετε για ένα νέο πακέτο ?

Βρείτε τις διαφορετικές προσφορές μας στην περιοχή πελατών σας στην ενότητα:

Δεν είστε πελάτες ακόμα ? Βρείτε τις προσφορές μας στο κατάστημά μας .

Είστε ήδη πελάτης και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τιμές μας, συμβουλευτείτε το φυλλάδιο των τιμών σχετικά με την προσφορά που επιδιώκεται για την κινητή βοήθεια στο τμήμα:

Κινητή Βοήθεια> Τιμές και Γενικές Τιμές και Προϋποθέσεις Υπηρεσιών (CGS)> Κινητό NRJ

Δεν είστε πελάτες ακόμα ? Βρείτε τις προσφορές μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα .

Εάν θέλετε να αναπτύξετε το πακέτο σας, μπορείτε να το αλλάξετε για να βρείτε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

Πακέτο και επιλογές> Διαχείριση του πακέτου σας> Αλλάξτε το πακέτο σας Στη συνέχεια, επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει .

Εάν πηγαίνετε στο εξωτερικό, μπορείτε να προσαρμόσετε το πακέτο σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διεθνείς τιμές, συμβουλευτείτε το φυλλάδιο των τιμών σχετικά με το πακέτο σας.

Τα κινητά τηλέφωνα αλλάζουν κινητά

Είστε ήδη πελάτης και θέλετε να αλλάξετε το κινητό σας, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

Βρίσκετε όλες τις προϋποθέσεις προτού μπορέσετε να κάνετε την επιλογή σας σε αυτόν τον σύνδεσμο

Δεν είστε πελάτες ακόμα ? Βρείτε τις προσφορές μας με κινητά στο κατάστημά μας .

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας και θέλετε να υποβάλετε αίτηση για υπηρεσία μετά την πώληση, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

Εάν θέλετε να προσθέσετε επιλογές (διπλή κλήση, διεθνή, οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο κ.λπ.), μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

Πακέτο και επιλογές> Διαχείριση των επιλογών και των υπηρεσιών σας> Διαχείριση των επιλογών σας

Νέος πελάτης online Περιοχή πελάτη

Είστε νέος πελάτης και θέλετε να συνδεθείτε στην περιοχή σας στο διαδίκτυο, συμβουλευτείτε την βοήθεια για κινητά .

 • Για να συνδεθείτε με τον αριθμό γραμμής κινητού σας στην περιοχή πελάτη Web και στην εφαρμογή για κινητά: λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει έναν προσωρινό εμπιστευτικό κωδικό
 • Για να συνδεθείτε με τη διεύθυνση email σας στην περιοχή πελάτη Web: Θα λάβετε ένα άλλο email που περιέχει έναν προσωρινό εμπιστευτικό κωδικό. Η πρόσβαση στην περιοχή του πελάτη σας με τη διεύθυνση email σας σάς επιτρέπει να συμβουλευτείτε όλες τις γραμμές που κρατάτε στο NRJ Mobile.

Είστε ήδη πελάτης και θέλετε να συνδεθείτε στην περιοχή σας στο διαδίκτυο, συμβουλευτείτε την βοήθεια για κινητά .

Θα χρειαστεί να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε.

Τα τιμολόγια έχουν πρόσβαση στα τιμολόγιά μου

Εάν επιθυμείτε να συμβουλευτείτε τις λεπτομέρειες των μηνιαίων τιμολογίων σας, μεταβείτε στην περιοχή πελατών σας στην ενότητα:

Τιμολόγια> μηνιαία τιμολόγια> Περίληψη τιμολογίου

Κατανοήστε τον λογαριασμό μου

Εάν έχετε δυσκολία στην κατανόηση των λογαριασμών σας, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

Τιμολόγια> μηνιαία τιμολόγια> Κατανοήστε τον λογαριασμό σας .

Παρακαλώ περάστε το ποντίκι σας στους αριθμούς με κόκκινο χρώμα για να έχετε τις λεπτομέρειες του τιμολογίου σας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε βοήθεια σχετικά με τη βοήθεια κινητής τηλεφωνίας .

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή του μηνιαίου τιμολογίου σας, μεταβείτε στη βοήθεια κινητής τηλεφωνίας στην ενότητα “Pay Your Incoice”.

Κατανάλωση πρόσβαση στην κατανάλωσή μου Ακολουθήστε -up

Εάν θέλετε να μάθετε πού βρίσκεστε στη χρήση του πακέτου σας, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

Κατανοήστε την κατανάλωσή μου

Εάν θέλετε να κατανοήσετε την κατανάλωσή σας, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη βοήθεια για κινητά στην ενότητα Παρακολούθηση Conso .

– Επίπεδο 1 -> Πτήση / απώλεια τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης

Εάν έχετε ληστέψει από το τηλέφωνό σας ή το χάσατε, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

Ξεκλειδώστε την κάρτα SIM μου

Εάν πρέπει να ξεκλειδώσετε την κάρτα SIM, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

Αίτημα για νέα κάρτα SIM

Μετά την πτήση ή την απώλεια της κάρτας SIM, θέλετε να λάβετε μια νέα κάρτα SIM, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

Ενεργοποιήστε την κάρτα SIM μου

Εάν έχετε λάβει μια νέα κάρτα SIM και θέλετε να την ενεργοποιήσετε, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα:

πατατακι

Έχετε μια ερώτηση ?

Βρείτε την απάντησή σας σχετικά με τη βοήθεια κινητής τηλεφωνίας, κάνοντας άμεσα την ερώτησή σας.

πατατακι

Χρειάζεστε μια εξατομικευμένη απάντηση ?

Καλέστε έναν σύμβουλο

09 69 36 02 00

Από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Δευτέρα έως Σάββατο, εξαιρουμένων των διακοπών.
Μη κλιμακωτή κλήση

Να ανακαλυφθεί από έναν σύμβουλο ?

πατατακι

Γίνετε μέλος της κοινότητας NRJ Mobile σε κοινωνικά δίκτυα

Instagram - σύνδεσμος Twitter - σύνδεσμος Facebook - σύνδεσμος YouTube - σύνδεσμος

πατατακι

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ?

Έχετε επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών μας και η απάντηση δεν σας δίνει ικανοποίηση ?
Μπορείτε να κάνετε ένα γράψιμο γραπτώς, με την υπηρεσία NRJ Mobile Consumer Service:

• Mobile NRJ – Υπηρεσία καταναλωτών
• TSA 42002
• 75087 Παρίσι CEDESX 02

Σε περίπτωση εξάντλησης των εσωτερικών θεραπειών NRJ Mobile, οι διαφορές IRRESOLUS μπορούν να μεταφερθούν ενώπιον του μεσολαβητή των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (www.Διαμεσολαβητής.fr) σύμφωνα με τον Χάρτη Διαμεσολάβησης.

Γιατί το NRJ Mobile ?

Ακούστε σας από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Bouygues Telecom φροντίζει να σας παρέχει ένα δίκτυο ποιότητας 4G/5G

Το NRJ Mobile φροντίζει τη μεταφορά του τρέχοντος αριθμού σας. Δεν έχετε τίποτα να κάνετε !

 • Ποιοι είμαστε ?
 • Οι δεσμεύσεις μας
 • Πληρωμή πίστωσης
 • Σε σύνδεση
 • Προσφορά επιστροφής χρημάτων
 • Προσαρμοσμένη σε μειονεκτήματα
 • Γνώμη των πελατών
 • Πρόγραμμα θυγατρικών
 • ΠΡΟΣΛΗΨΗ
 • νομικές πληροφορίες
 • Διαχειριστείτε τα cookies
 • Πολιτική προσωπικών δεδομένων
 • Φυλλάδιο τιμών | CGS | CGVAD
 • Προσβασιμότητα: μερικώς συμβατή
 • Σημεία πώλησης
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Εξυπηρέτηση πελατών για κωφούς και σκληρή ακοή
 • Ποιοι είμαστε ?
 • Οι δεσμεύσεις μας
 • Πληρωμή πίστωσης
 • Σε σύνδεση
 • Προσφορά επιστροφής χρημάτων
 • Προσαρμοσμένη σε μειονεκτήματα
 • Γνώμη των πελατών
 • Πρόγραμμα θυγατρικών
 • ΠΡΟΣΛΗΨΗ
 • νομικές πληροφορίες
 • Διαχειριστείτε τα cookies
 • Πολιτική προσωπικών δεδομένων
 • Φυλλάδιο τιμών | CGS | CGVAD
 • Προσβασιμότητα: μερικώς συμβατή
 • Σημεία πώλησης
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Εξυπηρέτηση πελατών για κωφούς και σκληρή ακοή

NRJ Mobile, Υπηρεσία Επιχειρήσεων Bouygues Telecom Business – Διανομή,
Σας προσφέρει χωρίς δέσμευση και κινητά σε χαμηλές τιμές

Κανονισμός για παιχνίδια στην κεραία NRJ προσβάσιμη από το SMS, μέσω του Διαδικτύου και με κλήση προς το τηλεφωνικό πρότυπο

NRJ, μια απλοποιημένη εταιρεία κοινών -stock με κεφάλαιο 10.421.222 ευρώ, που καταχωρήθηκαν με τον αριθμό 328 232 731 στο Εμπορικό και Εταιρείες του Παρισιού, του οποίου η έδρα βρίσκεται 22 Rue Boileau, 75016 Παρίσι (στο εξής ” Οργανωτική εταιρεία ) Οργανώστε στην κεραία NRJ (στο εξής το ” Ραδιόφωνο »), Ειδικά στα αντίστοιχα προγράμματα των εμψυχωτών Manu και Cauet, δωρεάν παιχνίδια και χωρίς υποχρέωση αγοράς (παρακάτω μεμονωμένα το” Παιχνίδι “Ή συλλογικά” Παιχνίδια »).

Άρθρο 2: Προϋποθέσεις συμμετοχής

Η συμμετοχή σε κάθε παιχνίδι είναι ανοικτή για περιορισμένη περίοδο που κοινοποιείται στην κεραία ραδιοφώνου και/ή στον ιστότοπο του WWW Radio.ριπή.FR (κάτω από το ” Ιστοσελίδα ) Σε οποιοδήποτε φυσικό άτομο που κατοικεί στην ηπειρωτική Γαλλία, εξαιρουμένων των υπαλλήλων της οργανωτικής εταιρείας, των ομάδων εταιρειών στις οποίες ανήκουν, εταιρείες εταίρων, εταιρείες που συμμετείχαν άμεσα ή/ και έμμεσα στην προώθηση ή/ και στην πραγματοποίηση του παιχνιδιού ή του SCP Stéphane Emery – Thierry Luciani & Associés, Δικαστικοί επιμελητές, που βρίσκεται 11 rue de Milan, 75009 Παρίσι, καθώς και σε μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγος, concubin, ανερχόμενος, άμεσος απόγονος, αδελφός, αδελφός κ.λπ.Ουσία.

Οποιοσδήποτε ανήλικος που συμμετέχει σε ένα παιχνίδι θα θεωρηθεί ότι συμμετέχει υπό τον έλεγχο και με τη συγκατάθεση των γονέων του ή τους κατόχους της γονικής αρχής ή την αποτυχία των νομικών του δασκάλων, των οποίων η δικαιολογία θα ζητηθεί σε περίπτωση νίκης. Η Οργανωτική Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει αυτόματα τη συμμετοχή στο παιχνίδι του ανήλικου, ελλείψει δικαιολογίας αυτής της εξουσιοδότησης.

Κάθε συμμετέχων που έχει κερδίσει πολλά ως μέρος ενός προηγούμενου παιχνιδιού που διοργανώθηκε από την οργανωτική εταιρεία ή από την NRJ Global, E-NRJ, Cherie FM, Γέλια και Τραγούδια ή εταιρείες νοσταλγίας απέφυγε να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε παιχνίδι που διοργανώνεται από τον διοργανωτή της εταιρείας και/ ή από τις προαναφερθείσες εταιρείες για περίοδο 6 (έξι) μηνών από τη νίκη συμμετοχής, ανεξάρτητα από την παρτίδα που κέρδισε (στο εξής “The” Περίοδος αποχής »).

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται ότι προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με την περίοδο αποχής, η οργανωτική εταιρεία δημιουργεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου για νικητές.

Οποιαδήποτε συμμετοχή που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αποχής θα θεωρηθεί μηδενική και οποιαδήποτε κερδοφόρα χρηματοδότηση θα ακυρωθεί χωρίς διαφωνία ή πιθανή καταγγελία εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Οποιοσδήποτε συμμετέχων που έχει ξεφύγει ή έχει προσπαθήσει να εξαπατήσει στο πλαίσιο ενός προηγούμενου παιχνιδιού που διοργανώθηκε από μία από τις εταιρείες του ομίλου NRJ, αποφεύγεται να συμμετέχει σε οποιοδήποτε παιχνίδι που διοργανώνεται από την οργανωτική εταιρεία ή/και από τις προαναφερθείσες εταιρείες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 2 (δύο) χρόνια από την ημερομηνία παραλαβής της γραπτής κοινοποίησης που εξετάζεται από την σχετική οργάνωση (εφεξής η “περίοδος απαγόρευσης”). Οποιαδήποτε συμμετοχή που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου απαγόρευσης θα θεωρηθεί άκυρη και οποιαδήποτε κερδοφόρα θα ακυρωθεί χωρίς διαφωνία ή πιθανή καταγγελία εκ μέρους του συμμετέχοντα.

Δεν είναι δυνατή η συμμετοχή για τρίτο μέρος.

Οποιαδήποτε απόπειρα απάτης εκ μέρους ενός συμμετέχοντα μπορεί να οδηγήσει στην ακυρότητα της συμμετοχής τους.

Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται με αυτές τις προϋποθέσεις συμμετοχής, συμπεριλαμβανομένης μιας ανωμαλίας (δυσανάγνωστες, ελλιπείς, λανθασμένες ή πλαστογραφημένες λεπτομέρειες επικοινωνίας), που θα πραγματοποιηθούν εκτός της προθεσμίας ή με βάση μια ψευδή δήλωση θα θεωρηθούν άκυρες και θα έχουν ως αποτέλεσμα το μη -award of Η δωρεά ενδεχομένως συνδέεται με αυτό, χωρίς διαφωνία ή πιθανή καταγγελία εκ μέρους του συμμετέχοντα.

Συμφωνείται ρητά ότι τα δεδομένα που περιέχονται στα συστήματα πληροφορικής που έχουν στην κατοχή της την οργανωτική εταιρεία ή τους τεχνικούς παρόχους της έχουν πειστική δύναμη σχετικά με τα στοιχεία σύνδεσης και τον προσδιορισμό των νικητών.

Η συμμετοχή σε ένα παιχνίδι συνεπάγεται πλήρη αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων αυτών των κανονισμών (εφεξής ο “κανονισμός”).

Οι όροι συμμετοχής για κάθε παιχνίδι μπορούν να καθοριστούν, εάν είναι απαραίτητο, στο ραδιοφωνικό κλάδο, στην περιοχή ή με την τροποποίηση που κατατίθεται στο SCP Stéphane Emery – Thierry Luciani & Associés, Cualiffs Associated, Sis 11 Rue de Milan, 75009 Paris.

Άρθρο 3: Μέθοδοι συμμετοχής

Ο συμμετέχων αναλαμβάνει να σέβεται όλους τους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω για να συμμετάσχουν σε ισοπαλία και να προσπαθήσουν να κερδίσουν μία από τις παροχές που τίθενται σε λειτουργία για μια δεδομένη συνεδρία παιχνιδιού (στο εξής “The” Συνεδρία παιχνιδιού »),

Εάν προγραμματίζονται αρκετές μέθοδοι συμμετοχής να συμμετέχουν στο ίδιο παιχνίδι ή/και στην ίδια συνεδρία παιχνιδιού, αυτές οι λειτουργίες δεν είναι σωρευτικές. Ο ίδιος συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μόνο σε ένα παιχνίδι ή/και σε μια συνεδρία παιχνιδιού μόνο με έναν μόνο τρόπο συμμετοχής.

Οι συνθήκες και οι μέθοδοι συμμετοχής για κάθε παιχνίδι μπορούν να καθοριστούν, εάν είναι απαραίτητο, στο ραδιοφωνικό κλάδο, στον ιστότοπο ή μέσω της τροποποίησης που κατατίθεται στο SCP Stéphane Emery – Thierry Luciani & Associés, Associates, που βρίσκεται 11 Rue de Milan , 75009 Παρίσι.

Επιπλέον, θα ληφθεί υπόψη μόνο μία συμμετοχή στη συνεδρία του παιχνιδιού (ο πρώτος (ο αριθμός κινητού και/ή οποιοδήποτε άλλο αναγνωριστικό που ανακοινώθηκε από τον συμμετέχοντα) θα ληφθεί υπόψη.

Εν πάση περιπτώσει, απαιτούνται δύο σωρευτικές συνθήκες για να κερδίσουν οριστικά ένα δωρεά:

 • ότι ο συμμετέχων θα σχεδιαστεί από την οργανωτική εταιρεία,
 • και ότι ο συμμετέχων είναι διαθέσιμος για να μεταβεί στην κεραία ραδιοφώνου όταν υπενθυμίζει ο τελευταίος.

Αν δεν απαντήσει στο τηλέφωνο, για οποιονδήποτε λόγο, ο συμμετέχων θα χάσει το πλεονέκτημα της προικίας του χωρίς αμφισβήτηση ή πιθανή καταγγελία από την πλευρά του.

Ο συμμετέχων καλείται να εγγραφεί στον ιστότοπο.

Ο συμμετέχων μπορεί:

 • Είτε ταυτιστείτε με την σύνδεση και τον κωδικό πρόσβασής σας εάν είναι ήδη κάτοχος λογαριασμού
 • είτε δημιουργήστε λογαριασμό στον ιστότοπο, συμπληρώνοντας όλα τα υποχρεωτικά πεδία, συμπεριλαμβανομένου ενός αστερίσκου της φόρμας εγγραφής.

Ο συμμετέχων πρέπει να ελέγξει το πλαίσιο υποδεικνύοντας ότι έχουν διαβάσει αυτούς τους κανονισμούς και αποδεχθούν τους όρους.

Για αυτόν τον τρόπο συμμετοχής, είναι δυνατή μόνο μία εγγραφή ανά συμμετέχοντα και κατά τη συνεδρία παιχνιδιού και θα ληφθεί υπόψη.

Ο συμμετέχων καλείται να στείλει ένα SMS σε 7 10 12 (0.75 €[*] + Οι τιμές SMS σύμφωνα με τα ποσοστά που ισχύουν από τον χειριστή κινητής τηλεφωνίαςΟυσία. Το SMS πρέπει να περιέχει τη λέξη -κλειδί που κοινοποιείται από τον κεντρικό υπολογιστή στην κεραία ή/και στον ιστότοπο.

Για συμμετοχές μέσω 7 10 12, ο συμμετέχων λαμβάνει σε αντάλλαγμα SMS από την οργανωτική εταιρεία που του θέτει μια ερώτηση που σχετίζεται με το παιχνίδι. Εάν ανταποκρίνεται σωστά (0.€ 75* + τιμές SMS σύμφωνα με τις τιμές που ισχύουν για τον φορέα κινητής τηλεφωνίας), Ο συμμετέχων λαμβάνει επιστροφή SMS από την οργανωτική εταιρεία που του ζητά να στείλει τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του (ευγένεια, όνομα, όνομα, ημερομηνία γέννησης, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αριθμός κινητού τηλεφώνου ή/και σταθερή, ταχυδρομική διεύθυνση) και να δείξει ότι έχει διαβάσει και αποδεχθεί Αυτοί οι κανονισμοί, προκειμένου να επικυρωθούν η συμμετοχή του στο παιχνίδι (0.€ 75* + τιμές SMS σύμφωνα με τις τιμές που ισχύουν για τον χειριστή κινητής τηλεφωνίαςΟυσία.

Η συμμετοχή επικυρώνεται μόνο μόλις ανακοινωθούν οι πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω.

  1. Με τηλεφωνική κλήση στο ραδιοφωνικό πρότυπο

  Ο συμμετέχων καλείται να καλέσει το ραδιοφωνικό πρότυπο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του παιχνιδιού, σε έναν από τους ακόλουθους δύο αριθμούς, που καθορίζονται στην κεραία:

  • είτε το 39,37 (0.50 € TTC ανά λεπτό + τιμή κλήσης)
  • Ή 0800 70 42 48 (δωρεάν κλήσηΟυσία.

  Ο συμμετέχων πρέπει να γνωστοποιήσει τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του (ευγένεια, όνομα, όνομα, ημερομηνία γέννησης, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αριθμός κινητού τηλεφώνου ή/και σταθερή, ταχυδρομική διεύθυνση) και υποδεικνύει ότι δέχεται αυτούς τους κανονισμούς.

  Η συμμετοχή επικυρώνεται μόνο μόλις ανακοινωθούν οι πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω.

  Ο συμμετέχων καλείται να μεταβεί στη σελίδα Facebook/Instagram της οργανωτικής εταιρείας ή σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα που αναφέρεται στο ραδιοφωνικό κλάδο ή/και στον ιστότοπο και να πραγματοποιήσει την ζητούμενη ενέργεια (Δημοσίευση σχολίου ή δημοσίευσης, αγαπήστε μια δημοσίευση ή ένα σχόλιο, στείλτε ένα ιδιωτικό μήνυμα, κ.λπ.Ουσία.

  Ο συμμετέχων καλείται να στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που αναφέρεται στο ραδιοφωνικό κλάδο ή/και στον ιστότοπο. Πρέπει να γνωστοποιήσει τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του (Civility, όνομα, όνομα, ημερομηνία γέννησης, αριθμός κινητού τηλεφώνου ή/και σταθερή, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και να αποδεχθεί αυτούς τους κανονισμούς.

  Ο συμμετέχων καλείται να συνδεθεί με τη συνομιλία αφιερωμένη στο NRJ του Social Network Twitch. Θα προσκληθεί να εκτελέσει τη δράση που ζητήθηκε από τους εμψυχωτές.

  Για αυτόν τον τρόπο συμμετοχής, είναι δυνατή μόνο μία εγγραφή ανά συμμετέχοντα και κατά τη συνεδρία παιχνιδιού και θα ληφθεί υπόψη.

  Άρθρο 4: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ – Ορισμός νικητών

  Κάθε συμμετέχων πρέπει να σεβαστεί, ανάλογα με το παιχνίδι που εξετάζεται, οι διαφορετικοί μηχανικοί που περιγράφονται παρακάτω.

  Για τα παιχνίδια στους οποίους οι συμμετέχοντες πρέπει να παρεμβαίνουν στην κεραία μετά την αποστολή, η συμμετοχή πρέπει να είναι διαθέσιμη για να μεταβεί στο ραδιόφωνο του ραδιοφώνου όταν το τελευταίο θα το θυμηθεί. Αν δεν απαντήσουν στο τηλέφωνο, οι συμμετέχοντες θα χάσουν το πλεονέκτημα της συμμετοχής τους στη συνεδρία του παιχνιδιού χωρίς διαφωνία ή πιθανή καταγγελία από αυτούς.

  Για κάθε παιχνίδι, οι μηχανικοί και οι συνθήκες επιλογής των νικητών μπορούν να καθοριστούν, εάν είναι απαραίτητο, στον κλάδο του ραδιοφώνου, στον ιστότοπο ή/και μέσω της τροποποίησης του SCP Stéphane Emery – Thierry Luciani & Associés , Casuffs Associés, που βρίσκεται 11 Rue de Milan, 75009 Παρίσι.

  Για κάθε παιχνίδι ή/και συνεδρία παιχνιδιών, οι συμμετέχοντες που κέρδισαν πολλά θα ενημερωθούν με οποιοδήποτε μέσο από την οργανωτική εταιρεία.

  Από την άλλη πλευρά, κανένα μήνυμα δεν θα σταλεί στους ηττημένους.

  Στο σήμα που δίνεται από τον εμψυχωτή στο ραδιοφωνικό κλάδο ή/και στον ιστότοπο, οι ακροατές καλούνται να χρησιμοποιήσουν μία από τις μεθόδους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 αυτών των κανονισμών.

  Η οργανωτική εταιρεία θα προχωρήσει:

  • είτε σε ισοπαλία -που ονομάζεται ” εβδομάδα »Μεταξύ όλων των συμμετεχόντων της εβδομάδας (από Δευτέρα έως Παρασκευή) και κλήρωση SO -CALLED” σαββατοκύριακο Μεταξύ όλων των συμμετεχόντων του Σαββατοκύριακου (Σάββατο και Κυριακή) και θα ορίσει έναν ή περισσότερους νικητές, ανάλογα με τη συνεδρία του παιχνιδιού,
  • είτε σε ισοπαλία -που ονομάζεται ” εβδομάδα »Μεταξύ όλων των συμμετεχόντων της εβδομάδας (από Δευτέρα έως Παρασκευή) και κλήρωση SO -CALLED” καθημερινά Μεταξύ όλων των συμμετεχόντων της ημέρας και θα ορίσει έναν ή περισσότερους νικητές, ανάλογα με τη συνεδρία παιχνιδιού,
  • είτε σε ισοπαλία των οποίων οι συνθήκες θα οριστούν και θα καθορίζονται από το ραδιόφωνο, τον ιστότοπο ή/και με την τροποποίηση.
   1. Παιχνίδι – κερδίζοντας στιγμιαία/κορυφαία SMS

  Στο σήμα που δίνεται από τον κεντρικό υπολογιστή στο ραδιοφωνικό κλάδο ή/και στον ιστότοπο, οι ακροατές πρέπει να στείλουν ένα SMS που περιέχει τη λέξη -κλειδί που ανακοινώνεται στην κεραία στις 7 10 12 ((0.75 €[†] + Οι τιμές SMS σύμφωνα με τα ποσοστά που ισχύουν από τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας).

  Για κάθε συνεδρία παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν τυχαία, ανάλογα με έναν συνδυασμό ημερομηνίας/ώρας/λεπτού από τον οποίο θα τεθεί σε λειτουργία η παρτίδα.

  Απαγορεύεται η χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων συμμετοχής.

  Ελλείψει νικητή, η νικήτρια στιγμή μπορεί να τεθεί σε λειτουργία μέχρι να διοριστεί ένας νικητής.

  Κατά τη διάρκεια της περιόδου που υποδεικνύεται από τον εμψυχωτή, οι ακροατές καλούνται να επικοινωνήσουν με το πρότυπο ραδιοφώνου. Όλοι οι ακροατές που θα πάνε στην κεραία θα κερδίσουν την ανακοινωθείσα δωρεά.

  Οι ελεγκτές καλούνται να χρησιμοποιήσουν μία από τις μεθόδους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 αυτών των κανονισμών.

  Κάθε κουίζ αποτελείται από μία ή περισσότερες ερωτήσεις. Για κάθε ερώτηση που τίθεται, προτείνονται αρκετές απαντήσεις.

  Μια ισοπαλία γίνεται μεταξύ όλων των συμμετεχόντων που απάντησαν σωστά σε όλα τα ερωτήματα του κουίζ που ζήτησε κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας παιχνιδιού.

  Ο συμμετέχων θα διοριστεί ως νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.

  Οι ελεγκτές καλούνται να χρησιμοποιήσουν μία από τις μεθόδους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 του κανονισμού για να απαντήσουν στην ερώτηση που ζήτησε ο εμψυχωτής.

  Η επιλογή των νικητών θα γίνει με την κατάρτιση των παρτίδων μεταξύ όλων των συμμετεχόντων που έδωσαν τη σωστή απάντηση.

  Μόλις επιλεγεί, ο συμμετέχων πρέπει να είναι διαθέσιμος για να μεταβεί στην κεραία ραδιοφώνου όταν μας θυμίζει ο τελευταίος. Αν δεν απαντήσει στο τηλέφωνο, ο συμμετέχων θα χάσει το πλεονέκτημα της δωρεάς του χωρίς διαφωνία ή πιθανή καταγγελία από αυτόν.

  Στο σήμα που δόθηκε από τον οικοδεσπότη στο ραδιοφωνικό κλάδο, οι ακροατές καλούνται να χρησιμοποιήσουν μία από τις μεθόδους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 του κανονισμού.

  Θα πραγματοποιηθεί ισοπαλία μεταξύ των καταχωριστών για να επιλέξουν τους συμμετέχοντες σε μια τυφλή μουσική δοκιμή.

  Οι συμμετέχοντες που επιλέγονται έτσι θα μεταβούν στο ραδιοφωνικό κλάδο για να αντιμετωπίσουν έναν άλλο ακροατή, έναν ραδιοφωνικό σταθμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που ορίζεται από το ραδιόφωνο ως μέρος δοκιμής τυφλών δοκιμών.

  Τα εκχυλίσματα τραγουδιού θα έχουν πάει στο ραδιόφωνο του ραδιοφώνου και ο συμμετέχων πρέπει να έχει (με τη σειρά του) για να βρει τον τίτλο του τραγουδιού ή/και του διερμηνέα του.

  Ο ταχύτερος συμμετέχων θα κερδίσει το μουσικό τυφλό τεστ και θα οριστεί ως νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.

   1. Παιχνίδι – Συμμετοχή σε μια πρόκληση, μια εκδήλωση ή μια φάρσα στην κεραία ραδιοφώνου

   Στο σήμα που δόθηκε από τον οικοδεσπότη στο ραδιοφωνικό κλάδο, οι ακροατές καλούνται να χρησιμοποιήσουν μία από τις μεθόδους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 του κανονισμού.

   Θα πραγματοποιηθεί ισοπαλία μεταξύ των καταχωριστών για να επιλέξουν τους συμμετέχοντες σε μια πρόκληση, ένα γεγονός ή μια φάρσα στο ραδιόφωνο του ραδιοφώνου.

   Οι συμμετέχοντες που επιλέγονται έτσι θα μεταβούν στην κεραία ραδιοφώνου προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια πρόκληση, μια δοκιμή ή μια φάρσα. Ο συμμετέχων που θα κερδίσει την εκδήλωση, την πρόκληση ή την φάρσα θα διοριστεί ως νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.

   Οι ακριβείς μέθοδοι της πρόκλησης, της δοκιμής ή της φάρσας θα καθοριστούν στο ραδιοφωνικό κλάδο, στον ιστότοπο και/ή μέσω της τροποποίησης που κατατίθεται στο SCP Stéphane Emery – Thierry Luciani & Associés, , 75009 Παρίσι.

   Στο σήμα που δόθηκε από τον εμψυχωτή στο ραδιοφωνικό κλάδο, οι ακροατές καλούνται να καλέσουν το ραδιόφωνο του ραδιοφώνου σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στο άρθρο 3.3 του κανονισμού.

   Ο πρώτος ελεγκτής που θα φτάσει στο ραδιόφωνο του ραδιοφώνου θα μεταβεί στο ραδιοφωνικό κλάδο και στη συνέχεια θα διοριστεί ως νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.

   Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ραδιοφωνικού προγράμματος του Manu με τίτλο “Manu in 6/10” στην κεραία ραδιοφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6 π.μ. έως τις 10 π.μ.

   Μια ισοπαλία ορίζει τον συμμετέχοντα στη συνεδρία παιχνιδιού μεταξύ των καταχωριστών.

   Ο συμμετέχων που επιλέχθηκε σύμφωνα με τους όρους που περιγράφηκαν παραπάνω καλείται στο ραδιοφωνικό κλάδο να συμμετέχει στο παιχνίδι πέντε λέξεων.

   Το παιχνίδι πέντε λέξεων λαμβάνει χώρα ως εξής:

   • Ένας οικοδεσπότης της επίδειξης απελευθερώνεται από το στούντιο
   • Ένας άλλος εμψυχωτής που παρουσιάζει στο στούντιο στη συνέχεια δίνει στους συμμετέχοντες 5 (πέντε) λέξεις. Για κάθε λέξη, ο συμμετέχων πρέπει να υποδεικνύει μέσα στο χρονικό όριο την πρώτη λέξη που του έρχεται κατά νου. Μόνο η πρώτη λέξη που δόθηκε θα ληφθεί υπόψη
   • Μόλις συλλεχθούν οι απαντήσεις του συμμετέχοντος, ο κεντρικός υπολογιστής που κυκλοφόρησε επέστρεψε στο στούντιο. Οι ίδιες 5 (πέντε) λέξεις με αυτές που δόθηκαν στον συμμετέχοντα του δίδονται. Πρέπει επίσης να υποδεικνύει για κάθε λέξη, την πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό του
   • Εάν ο εμψυχωτής και ο συμμετέχων έδειξαν μια κοινή λέξη σε σχέση με μία από τις 5 (πέντε) λέξεις που τους είχαν προταθεί, ο συμμετέχων κηρυχθεί νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.
    1. Ο ήχος στις 10.000 €

   Για κάθε συνεδρία παιχνιδιού και όταν η ραδιοφωνική εκπομπή Manu μεταδόθηκε με τίτλο “Manu in 6/10” στην κεραία ραδιοφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6 π.μ. έως τις 10 π.μ., οι ακροατές καλούνται να χρησιμοποιήσουν αυτή από τις μεθόδους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 του κανονισμού για να εγγραφείτε για ισοπαλία.

   Μια ισοπαλία θα πραγματοποιείται καθημερινά κατά τη διάρκεια του θέματος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του παιχνιδιού και μεταξύ των συμμετεχόντων που είναι τακτικά εγγεγραμμένοι.

   Ο συμμετέχων που έχει επιλεγεί από την Draw θα μεταβεί στην κεραία ραδιοφώνου για να συμμετάσχει στην πρόκληση να μαντέψει ποιος είναι ο ήχος που απελευθερώνεται από τον κεντρικό υπολογιστή.

   Ο συμμετέχων μπορεί να επιλέξει να αποκτήσει από το animator ένα ή περισσότερα δείκτες. Κάθε δείκτης που λαμβάνεται θα μειώσει το ποσό της πιθανής δωρεάς του. Η τιμή κάθε ευρετηρίου θα ανακοινωθεί από τον οικοδεσπότη στο ραδιόφωνο του ραδιοφώνου.

   Η συνεδρία του παιχνιδιού σταματά μόλις ένας συμμετέχων αναγνώρισε τον ήχο του μυστηρίου.

   Ο συμμετέχων έχει ανακαλύψει ότι ο ήχος του μυστηρίου κερδίζει το δοχείο, ένα άθροισμα έως και 10.000 (δέκα χιλιάδες) ευρώ, υπενθυμίζοντας ότι η αξία των αναφερόμενων δείκτη που αναφέρεται παραπάνω θα αφαιρεθεί από αυτό το ποσό.

   Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ραδιοφωνικού προγράμματος του Manu με τίτλο “Manu in 6/10” στην κεραία ραδιοφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6 π.μ. έως τις 10 π.μ.

   Κάθε μέρα, μια ισοπαλία θα ορίσει 2 (δύο) συμμετέχοντες στη συνεδρία παιχνιδιού.

   Οι συμμετέχοντες που επιλέχθηκαν σύμφωνα με τους όρους που περιγράφηκαν παραπάνω καλούνται στο ραδιοφωνικό κλάδο.

   Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα ως εξής:

   • 1 (ένας) εμψυχωτής ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που ορίζεται από το ραδιόφωνο, επιλέγεται για να παίξει με τους συμμετέχοντες
   • 1 (ένας) εμψυχωτής ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που ορίζεται από το ραδιόφωνο, θα ζητήσει από τους 2 (δύο) συμμετέχοντες της ημέρας, με τη σειρά του, το ίδιο ερώτημα
   • Εάν οι 2 (δύο) συμμετέχοντες δεν δώσουν την ίδια απάντηση, θα έχουν 10 (δέκα) δευτερόλεπτα για να συμφωνήσουν σε μια απάντηση
   • Στη συνέχεια, η ίδια ερώτηση θα ζητηθεί από τον εμψυχωτή ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που έχει οριστεί από το ραδιόφωνο που έχει διατηρηθεί προηγουμένως για να παίξει μαζί του
   • Εάν ο οικοδεσπότης ή το άτομο που έχει οριστεί από το ραδιόφωνο δίνει την ίδια απάντηση με τους δύο (2) συμμετέχοντες και αυτή η απάντηση αποδεικνύεται ότι είναι η σωστή, οι 2 (δύο) συμμετέχοντες έχουν δηλωθεί νικητές της συνεδρίασης του παιχνιδιού.
    1. “Στο Popocoche στο Manu”

   Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ραδιοφωνικού προγράμματος του Manu με τίτλο “Manu in 6/10” στην κεραία ραδιοφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6 π.μ. έως τις 10 π.μ.

   Κάθε μέρα, μια ισοπαλία θα ορίσει τους συμμετέχοντες της ημέρας που θα επιλεγεί μεταξύ των τακτικά εγγεγραμμένων ακροατών, οι οποίοι θα περάσουν/έχουν στον αέρα του ραδιοφώνου.

   Ο συμμετέχων που επιλέχθηκε έτσι μπορεί να θέσει μια ερώτηση σχετικά με το αντικείμενο που έβαλε ο Manu στην τσέπη του. Εάν ο Manu απαντήσει ” Ναί Στην ερώτηση που τέθηκε, ο συμμετέχων έχει το δικαίωμα να υποβάλει πρόταση. Εάν ο Manu απαντήσει ” Οχι “, Ο συμμετέχων έχασε, χωρίς τη δυνατότητα να θέσει μια άλλη ερώτηση.

   Ο Manu θα είναι σε θέση να δώσει δείκτες στο αντικείμενο στο αντικείμενο στην τσέπη του.

   Η συνεδρία του παιχνιδιού σταματά αμέσως μόλις ο ελεγκτής βρήκε το αντικείμενο κρυμμένο στην τσέπη του Manu.

   Για κάθε συνεδρία παιχνιδιού όπως καθορίζεται από την τροποποίηση ή στο ραδιόφωνο, οι ακροατές καλούνται να επικοινωνήσουν με το πρότυπο ραδιοφώνου στις 39 37 (0.50 € TTC ανά λεπτό + τιμή κλήσης) Μόλις ακούσουν 2 (δύο) τίτλους που ακολουθούν τον καλλιτέχνη που υποδεικνύεται πριν υποδείξει. Ο πρώτος ελεγκτής που θα επικοινωνήσει με το Radio Standard θα δηλωθεί νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.

   Για κάθε συνεδρία παιχνιδιού όπως ορίζεται στο ραδιοφωνικό κλάδο ή, οι ακροατές καλούνται να εγγραφούν σύμφωνα με μία από τις μεθόδους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 του κανονισμού.

   Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του παιχνιδιού, μια πρόταση θα επαναληφθεί αρκετές φορές την ημέρα από τους διάφορους ραδιοφωνικούς εμψυχωτές (στο εξής “The” Πρόταση NRJ »).

   Μια ισοπαλία θα γίνει μεταξύ των ανθρώπων που είναι τακτικά εγγεγραμμένοι. Το άτομο που θα έρθει σε επαφή μέσω τηλεφώνου και θα πρέπει να δώσει την πρόταση NRJ.

   Εάν ο συμμετέχων αποκαταστήσει σωστά την πρόταση NRJ στο σύνολό του, θα κηρυχθεί νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.

   Εάν ο συμμετέχων είναι λάθος ή δεν είναι διαθέσιμος για να μεταβεί στο ραδιόφωνο του ραδιοφώνου, δηλώνεται χαμένος της συνεδρίας παιχνιδιού.

   Πολλές συνεδρίες παιχνιδιού μπορούν να οργανωθούν κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας.

   Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ραδιοφωνικού προγράμματος Cauet με τίτλο “C’Cauet” στο ραδιοφωνικό υποκατάστημα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 3:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ., οι ακροατές καλούνται να εγγραφούν σύμφωνα με έναν από τους τρόπους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 του κανονισμού.

   Μια ισοπαλία μεταξύ των τακτικά εγγεγραμμένων ακροατών θα ορίσει έναν συμμετέχοντα στη συνεδρία του παιχνιδιού της ημέρας.

   Ο συμμετέχων που επιλέχθηκε σύμφωνα με τους όρους που περιγράφηκε παραπάνω καλείται στο ραδιοφωνικό κλάδο και προσκαλείται να επιλέξει 2 (δύο) εμψυχωτές που θα παίξουν γι ‘αυτόν εναντίον των άλλων εμψυχωτών του προγράμματος.

   Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα ως εξής:

   • Ένας οικοδεσπότης αρχίζει την πρόταση ” Στο τσάι μου .. “(ή οποιαδήποτε άλλη έκφραση) και προσθέστε μια λέξη
   • Ο άλλος εμψυχωτής πρέπει να επαναλάβει την έναρξη της πρότασης ” Στο τσάι μου .. Καθώς και τη λέξη που προηγουμένως επιλέχθηκε από τον πρώτο κεντρικό υπολογιστή προσθέτοντας μια άλλη λέξη
   • Το παιχνίδι συνεχίζεται με αυτόν τον τρόπο με μια παρέμβαση με τη σειρά των εμψυχωτών
   • Ο πρώτος εμψυχωτής που είναι λάθος εξαλείφεται
   • Το παιχνίδι συνεχίζεται με τους άλλους εμψυχωτές μέχρι να υπάρξει μόνο ένα.

   Εάν ο τελευταίος οικοδεσπότης στο τρέξιμο είναι ένας από τους 2 (δύο) εμψυχωτές που επιλέχθηκαν από τον συμμετέχοντα, ο συμμετέχων έχει δηλωθεί νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.

   Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ραδιοφωνικού προγράμματος Cauet με τίτλο “C’Cauet” στο ραδιοφωνικό υποκατάστημα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 3:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ., οι ακροατές καλούνται να εγγραφούν σύμφωνα με έναν από τους τρόπους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 του κανονισμού.

   Μια ισοπαλία μεταξύ των τακτικών εγγεγραμμένων ακροατών θα ορίσει 2 (δύο) συμμετέχοντες στη συνεδρία του παιχνιδιού της ημέρας.

   Ένας εμψυχωτής θα επιλέξει ένα αντικείμενο στο στούντιο. Οι συμμετέχοντες θα κάνουν ερωτήσεις για να μαντέψουν ποιο αντικείμενο είναι. Ο οικοδεσπότης θα απαντήσει σε ερωτήσεις από “ναι” ή “όχι”.

   Ο πρώτος ελεγκτής που θα βρει το αντικείμενο θα κηρυχθεί νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.

   Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ραδιοφωνικού προγράμματος Cauet με τίτλο “C’Cauet” στο ραδιοφωνικό υποκατάστημα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 3:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ., οι ακροατές καλούνται να εγγραφούν σύμφωνα με έναν από τους τρόπους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 του κανονισμού.

   Μια ισοπαλία μεταξύ των τακτικά εγγεγραμμένων ακροατών θα ορίσει έναν συμμετέχοντα για να μεταβεί στην κεραία.

   Ο συμμετέχων πρέπει να είναι διαθέσιμος για να μεταβεί στο ραδιόφωνο του ραδιοφώνου όταν μας θυμίζει το τελευταίο. Αν δεν απαντήσει στο τηλέφωνο, ο συμμετέχων θα χάσει το πλεονέκτημα της συμμετοχής του στη συνεδρία του παιχνιδιού χωρίς διαφωνία ή πιθανή καταγγελία από αυτόν.

   Ο συμμετέχων πρέπει να “καταγγείλει” μια “κακή δράση” διαφορετικά ονομάζεται “φάρσα” σχετικά με μία από τις γνώσεις του.

   Ένας οικοδεσπότης της επίδειξης καλεί τότε τη γνώση του συμμετέχοντα που επηρεάζεται από τη φρίκη που είπε ο τελευταίος. Ο οικοδεσπότης λέει σε αυτό το άτομο που γνωρίζει τον συμμετέχοντα την “κακή δράση” που τον σχετίζεται με τον σχετικά με αυτόν.

   Λαμβάνοντας υπόψη τη συζήτησή του με αυτό το δεύτερο άτομο, ο εμψυχωτής αξιολογεί την ειλικρίνεια της “φάρσας” που είπε ο συμμετέχων. Εάν ο οικοδεσπότης πιστεύει ότι αυτή η “φάρσα” είναι αλήθεια, ο συμμετέχων έχει οριστεί ως νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.

   Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ραδιοφωνικού προγράμματος Cauet με τίτλο “C’Cauet” στο ραδιοφωνικό υποκατάστημα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 3:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ., οι άνθρωποι αποτελούν το ίδιο σπίτι ή/και οικογένεια και έχουν την ίδια διεύθυνση κατοικίας, καλούνται να εγγραφούν σύμφωνα με μία από τις μεθόδους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 του κανονισμού.

   Μια ισοπαλία μεταξύ των τακτικά εγγεγραμμένων ακροατών θα καθορίσει το επιλεγμένο σπίτι που θα μεταβεί στο ραδιόφωνο του ραδιοφώνου.

   Τα μέλη του Foyer θα πρέπει να απαντήσουν σε 4 (τέσσερις) ερωτήσεις. Εάν απαντήσουν σωστά στις 4 (τέσσερις) ερωτήσεις, ορίζονται ως νικητές της συνεδρίας παιχνιδιού.

   Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ραδιοφωνικού προγράμματος Cauet με τίτλο “C’Cauet” στο ραδιοφωνικό υποκατάστημα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 3:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ., οι ακροατές καλούνται να εγγραφούν σύμφωνα με έναν από τους τρόπους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 του κανονισμού.

   Για κάθε συνεδρία παιχνιδιού, μια ισοπαλία μεταξύ των τακτικά εγγεγραμμένων ακροατών θα ορίσει έναν συμμετέχοντα για να μεταβεί στην κεραία.

   Κατά τη διάρκεια του περάσματος στο υποκατάστημα του συμμετέχοντα, ένας οικοδεσπότης του προγράμματος του ζητά 3 (τρία) συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με το τι συνέβη κατά τη διάρκεια του προγράμματος της ημέρας.

   Εάν ο συμμετέχων απαντήσει σωστά σε 2 (δύο) από τις 3 (τρεις) ερωτήσεις που έχουν τεθεί, δηλώνεται νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.

   Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ραδιοφωνικού προγράμματος Cauet με τίτλο “C’Cauet” στο ραδιοφωνικό υποκατάστημα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 3:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ., οι ακροατές καλούνται να εγγραφούν σύμφωνα με έναν από τους τρόπους συμμετοχής που περιγράφονται στο άρθρο 3 του κανονισμού.

   Μια ισοπαλία μεταξύ των τακτικά εγγεγραμμένων ακροατών θα καθορίσει το επιλεγμένο άτομο που θα μεταβιβάσει τον αέρα.

   Μόλις βρεθεί στην κεραία, ο συμμετέχων πρέπει να επιλέξει έναν οικοδεσπότη που θα παίξει για λογαριασμό του.

   Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα ως εξής:

   • Ο Cauet αρχίζει να τραγουδάει, στον αέρα του παιδικού τραγουδιού “3 Little Cats”, με μια λέξη της επιλογής του
   • Με τη σειρά τους, οι εμψυχωτές παρεμβαίνουν με μια λέξη που ακολουθεί την προηγούμενη λέξη που δόθηκε
   • Ο πρώτος εμψυχωτής που δεν δίνει μια λέξη μέσα στο χρονικό όριο εξαλείφεται
   • Το παιχνίδι συνεχίζεται με τους άλλους εμψυχωτές μέχρι να υπάρξει μόνο ένα.

   Εάν ο τελευταίος οικοδεσπότης στο τρέξιμο είναι ο οικοδεσπότης που επιλέχθηκε από τον συμμετέχοντα, ο συμμετέχων δηλώνεται νικητής της συνεδρίας παιχνιδιού.

   Άρθρο 5: Δωρείες και εκπτώσεις

   Η δωρεά ποικίλλει ανάλογα με κάθε παιχνίδι.

   Η δωρεά και οι όροι έκπτωσης θα καθοριστούν, για κάθε παιχνίδι, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του παιχνιδιού στο ραδιοφωνικό κλάδο, στον ιστότοπο ή μέσω της τροπολογίας που κατατέθηκε στο SCP Stéphane Emery – Thierry Luciani & Associés, Δικαστικοί Δικαστικοί Δικαιοσύνης, Βρίσκεται 11 που βρίσκεται 11 Rue de Milan, 75009 Παρίσι.

   Κανένας συμμετέχων σε μια συνεδρία παιχνιδιού δεν θα είναι σε θέση να κερδίσει περισσότερες από μία φορές.

   Η δωρεά που συνδέεται με ένα παιχνίδι συνίσταται μόνο στην παράδοση της τιμής που περιγράφεται. Κατά συνέπεια, και αν δεν αναφέρεται ρητά στην περιγραφή της δωρεάς, όλα τα έξοδα αξεσουάρ που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση ή το γενικό κόστος που συνδέεται με την είσοδο στην κατοχή των κατανομών – ιδίως το κόστος ταξιδιού στον προορισμό, τις μεταφορές, τα τέλη τροφοδοσίας, καταλύματα, κλπ. – θα παραμείνει ευθύνη των νικητών. Καμία φροντίδα ή επιστροφή χρημάτων θα οφείλεται ως τέτοια.

   Η οργανωτική εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, στο πλαίσιο κάθε παιχνιδιού, για να αντικαταστήσει κάθε δωρεά που ανακοινώθηκε από πολλή διαφορετική φύση και ισοδύναμη αξία όταν δεν θα μπορέσει να παράσχει το δωρεά που ανακοινώθηκε για οποιαδήποτε αιτία (ιδιαίτερα στην εκδήλωση των εκδηλώσεων ανεξάρτητα από τη θέλησή του, όπως η εμφάνιση τοπικών ή/και εθνικών περιορισμών, τεχνικών εμποδίων, δημόσιων λόγων ή οποιωνδήποτε άλλων εξαιρετικών περιστάσεων, όπως ιδιαίτερα σε μια επιδημία ή κρίση στον τομέα της υγείας) και αυτό, χωρίς να μπορεί να εμπλέξει την ευθύνη της ευθύνης της οργανωτικής εταιρείας για οποιαδήποτε αιτία. Κανένας ομόλογος ούτε οικονομικός ισοδύναμος δεν μπορεί να διεκδικηθεί είτε από τους συμμετέχοντες είτε από τους νικητές.

   Η οργανωτική εταιρεία απορρίπτει οποιαδήποτε ευθύνη για όλα τα περιστατικά ή τις ζημίες οποιουδήποτε είδους που μπορεί να προκύψουν λόγω της εισόδου ή όχι στην κατοχή, της απόλαυσης ή όχι της χρήσης της δωρεάς, την οποία αποδέχονται ρητά οι νικητές.

   Ένα ενιαίο δωρεά εκχωρείται από τον νικητή, δηλαδή σε οποιονδήποτε με το ίδιο όνομα, το ίδιο όνομα, την ίδια ταχυδρομική διεύθυνση ή/και την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και την ίδια ημερομηνία γέννησης. Χωρίς πιθανή αναγνώριση των στοιχείων επικοινωνίας ενός νικητή, ο τελευταίος θα αποκλειστεί και η δωρεά θα χαθεί και αυτό χωρίς αμφισβήτηση ή πιθανή καταγγελία οποιουδήποτε είδους, εκ μέρους του νικητή.

   Κάθε νικητής δέχεται όλους τους ελέγχους σχετικά με την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του (όνομα, όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμός τηλεφώνου). Σε αυτό το πλαίσιο, κάθε συμμετέχων θα πρέπει να παρέχει στην οργανωτική εταιρεία ένα έγχρωμο αντίγραφο retrato-verso των εγγράφων, που δικαιολογεί την ταυτότητά τους (ταυτότητα ή/και το διαβατήριο), απόδειξη της διεύθυνσης, καθώς και ένα τιμολόγιο που δικαιολογεί την τηλεφωνική γραμμή χρησιμοποιείται ως μέρος του παιχνιδιού.

   Σε περίπτωση που ο νικητής δεν στέλνει την οργανωτική εταιρεία τα έγγραφα που ζητούνται εντός 1 (ενός) μηνών από το κλείσιμο της συνεδρίασης του παιχνιδιού, οποιαδήποτε κερδοφόρα θα ακυρωθεί χωρίς διαφωνία ή πιθανές καταγγελίες του μέρους του συμμετέχοντος. Ανάλογα με ορισμένους περιορισμούς που σχετίζονται με τη δωρεά, η οργανωτική εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μειώσει αυτή την περίοδο σε 1 (μία) εβδομάδα.

   Η οργανωτική εταιρεία ή οι συνεργάτες της θα είναι υπεύθυνοι για τη μετάδοση των κατανομών που κέρδισαν στο πλαίσιο των Αγώνων και θα ενημερώσουν τους νικητές για τους όρους παράδοσης των επιχορηγήσεων στη διεύθυνση που ανακοινώθηκαν από τον τελευταίο κατά τη συμμετοχή τους (μέσω Post, με Simple Mail , με συνιστώμενα ή Colissimo, με απόσυρση στην έδρα της οργανωτικής εταιρείας, παραδίδοντας στον τόπο της εκδήλωσης κ.λπ.) και αυτό εντός 3 (τριών) μηνών από την ημερομηνία λήξης των συνεδριών παιχνιδιού.

   Σε περίπτωση που η οργανωτική εταιρεία ή οι συνεργάτες της δεν είναι σε θέση να υποβάλει το Δωρεά που ανακοινώθηκε στον νικητή για οποιαδήποτε αιτία, ο τελευταίος διατηρεί το δικαίωμα να επεκταθεί όσο χρειάζεται ο χρόνος για να ορίσει την δωρεά του παραπάνω.

   Η οργανωτική εταιρεία ή οι συνεργάτες της δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές, κλοπή ή απώλεια που συμβαίνει όταν η παράδοση της δωρεάς.

   Οποιαδήποτε δωρεά επέστρεψε στην οργανωτική εταιρεία μετά την αποστολή στον νικητή (εντός του ορίου των 2 (δύο) μέγιστων αποστολών) και τα οποία δεν θα διεκδικηθούν εντός του μήνα που ακολούθησε αυτή την επιστροφή, θα χαθεί και θα παραμείνει αποκτηθεί από την οργάνωση της εταιρείας.

   Ομοίως, κάθε δωρεά που πρέπει να αποσυρθεί, η οποία δεν θα διεκδικηθεί από έναν νικητή στις προθεσμίες που μεταδίδονται θα χαθούν οριστικά και αυτό χωρίς διαφωνία ή πιθανή καταγγελία εκ μέρους του νικητή.

   Η δωρεά αποδίδεται στον μοναδικό νικητή, δεν είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάστηκε ούτε δωρεάν ούτε με αμοιβή, ο νικητής δεν μπορεί επομένως να δώσει, να πουλήσει ή να νοικιάσει το δωρεά του.

   Οι παροχές δεν μπορούν ούτε να ανταλλάσσονται, να καλύπτονται ούτε να αποτελούν αντικείμενο οικονομικής εκτίμησης ούτε σε οικονομικό ισοδύναμο της τιμής. Χωρίς αλλαγή (ημερομηνία, τιμή, κ.λπ.) για οποιονδήποτε λόγο τι μπορεί να ζητηθεί από την οργανωτική εταιρεία. Εν πάση περιπτώσει, η χρήση των δωρεών θα γίνει/θα κάνει σύμφωνα με τους όρους που κοινοποιούνται από την Οργανωτική Εταιρεία. Οποιεσδήποτε καταγγελίες σχετικά με την παροχή παροχών δεν μπορούν να αποτελούνται από οικονομική αποζημίωση ή/και οικονομικό ισοδύναμο.

   Όλες οι πληροφορίες ταυτότητας ή οι ψευδείς διευθύνσεις οδηγούν στην ακυρότητα της συμμετοχής του νικητή, συμπεριλαμβανομένης σε περίπτωση απάτης ή σε απόπειρα απάτης οποιουδήποτε είδους.

   Οποιοσδήποτε ανήλικος που έχει κερδίσει ένα δωρεά στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού πρέπει να δικαιολογήσει τον έλεγχο και τη συγκατάθεση των γονέων του ή του κατόχου της γονικής εξουσίας ή ελλείψει των νομικών καθηγητών τους, τη συμμετοχή τους και στο τέλος της δωρεάς. Ελλείψει απόδειξης, ο ανήλικος θα χάσει το πλεονέκτημα της δωρεάς τους.

    1. Διατυπώσεις εις βάρος των νικητών

    Εάν ένα δωρεά αποτελείται (NT) σε ένα ταξίδι ή/και παραμένουν έξω από τη Γαλλία, ο νικητής και, εάν είναι απαραίτητο, τα συνοδευτικά του πρέπει Για την απόκτηση έγκυρης ταυτότητας, ένα έγκυρο διαβατήριο, θεώρηση, ηλεκτρονική εξουσιοδότηση ταξιδιού (ESTA).

    Όλες οι παραβιάσεις κατά την εκτέλεση αυτών των προσεγγίσεων και διατυπώσεων είναι η αποκλειστική ευθύνη του νικητή και, εάν είναι απαραίτητο, των συνοδευτικών του, οι οποίοι θα φέρουν μόνο τις συνέπειες μόνο.

    1. Διατυπώσεις για έναν δευτερεύοντα νικητή

    Για την παρουσίαση της παρτίδας σε συμμετέχοντα κάτω των 18 ετών (δεκαοκτώ χρόνια), η συμφωνία των γονέων του ή των κατόχων (α) της γονικής εξουσίας ή, ελλείψει των νομικών καθηγητών του, θα είναι απαραίτητο. Διαφορετικά, η παρτίδα δεν μπορεί να διατεθεί σε αυτήν και θα παραμείνει ιδιοκτησία της οργανωτικής εταιρείας χωρίς διαφωνία ή πιθανή καταγγελία οποιουδήποτε είδους.

    Σε περίπτωση που η δωρεά συνεπάγεται τη μετατόπιση των μικρών νικητών, οι νικητές πρέπει να συνοδεύονται από τους νόμιμους/νόμιμους αντιπροσώπους τους ή από έναν ενήλικα, που ορίζονται από τους νόμιμους εκπροσώπους τους.

    Άρθρο 6: Νομική αποθήκη και αποδοχή κανονισμού

    6.1 Αυτοί οι κανονισμοί κατατίθενται με την SCP Stéphane Emery – Thierry Luciani & Associés, δικαστικοί επιμελητές Associates, που βρίσκονται 11 Rue de Milan, 75009 Παρίσι.

    Αυτοί οι κανονισμοί μπορούν να τροποποιηθούν ή/και να συμπληρωθούν ανά πάσα στιγμή στο ραδιόφωνο, στον ιστότοπο ή μέσω τροποποίησης που κατατίθεται από την οργανωτική εταιρεία στο SCP Stéphane Emery – Thierry Luciani & Associés, επιμελητές που συνδέονται, που βρίσκεται 11 rue de Milan, 75009 Παρίσι.

    6.2 Οποιαδήποτε συμμετοχή συνεπάγεται πλήρη αποδοχή της μηχανικής του παιχνιδιού, αυτοί οι κανονισμοί και οι πιθανές εγκρίσεις του.

    Οποιοσδήποτε δράστης σε ένα ή περισσότερα από τα άρθρα σε αυτούς τους κανονισμούς θα στερηθεί το δικαίωμά του να συμμετέχει στους Αγώνες και, εάν είναι απαραίτητο, για να αποκτήσουν προσφορές που συνδέονται με αυτό.

    6.3 Αυτοί οι κανονισμοί και οι πιθανές εγκρίσεις του είναι προσβάσιμες δωρεάν στον ιστότοπο ή μπορούν να αποσταλούν δωρεάν στο όριο ενός αντιγράφου από τον συμμετέχοντα (ίδια διεύθυνση), σε οποιοδήποτε άτομο υποβάλλοντας το γραπτό αίτημα στην ακόλουθη διεύθυνση: NRJ/ ” Service NRJ Game “, 22 Rue Boileau, 75016 Παρίσι.

    Άρθρο 7: Επιστροφή χρημάτων

    7.1 αίτημα επιστροφής χρημάτων

    Για κάθε συνεδρία παιχνιδιού, το αίτημα για επιστροφή χρημάτων πρέπει να αποσταλεί μέσω ταχυδρομείου στο e-NRJ, “NRJ Service Game”, 22 Rue Boileau, 75016 Παρίσι και να συνοδεύεται από τα ακόλουθα στοιχεία:

    • Επώνυμο, όνομα, διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου του συμμετέχοντος,
    • Όνομα του παιχνιδιού και ημερομηνίας της συνεδρίας παιχνιδιού,
    • Απόδειξη συμμετοχής (για παράδειγμα, λογαριασμός τηλεφώνου για την ενδιαφερόμενη περίοδο).

    Το κόστος συμμετοχής σε κάθε συνεδρία παιχνιδιού θα επιστραφεί εντός του ορίου 1 (ένα) συμμετοχής ανά ημέρα, ανά συμμετέχοντα, μέσω τηλεφώνου που χρησιμοποιείται για να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

    Η αποζημίωση του κόστους φωτοτυπίας και των ταχυδρομικών τελών που πραγματοποιήθηκαν βάσει αυτού του άρθρου θα υποβληθούν με απλό κοινό αίτημα για την αίτηση επιστροφής επιστροφής των τελών συμμετοχής.

    Δεν μπορεί να γίνει αίτημα επιστροφής χρημάτων μέσω τηλεφώνου ή email.

    Οποιοδήποτε αίτημα για επιστροφή χρημάτων πρέπει να αποστέλλεται το αργότερο 15 (δεκαπέντε) ημέρες μετά την παραλαβή της απόδειξης συμμετοχής (αντίστοιχο τιμολόγιο), η ημερομηνία που θεωρείται ότι υποδεικνύεται στο τιμολόγιο και το ταχυδρομείο είναι απόδειξη.

    Οποιοδήποτε αίτημα επιστροφής δεν αντιστοιχεί σε αποτελεσματική συμμετοχή, όχι καθιερωμένη όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τη θεραπεία του και αναφέρονται παραπάνω, που μεταδίδονται εκτός των μεταδοθέντων, ελλιπών, παράνομων, άχρηστων ή ακόμη και διορθωμένων προθεσμιών θα θεωρηθούν μηδενικές και δεν μπορούν να τιμηθούν χωρίς διαφωνία ή πιθανή καταγγελία εκ μέρους του αιτούντος.

    Εν πάση περιπτώσει, δεν θα τιμηθεί το αίτημα επιστροφής χρημάτων μετά την περίοδο των 2 (δύο) μηνών από την ημερομηνία λήξης της συνεδρίας παιχνιδιού στην οποία επισυνάπτεται το αίτημα αποζημίωσης.

    7.2 Βάση επιστροφής

    Οι επιστροφές των τελών κλήσης θα γίνουν με βάση το μέγιστο των 2 (δύο)
    (€ 0.50 συμπεριλαμβανομένου του φορολογικού φορολογικού φορέα που ισχύει).

    Οι κλήσεις επιστρέφονται μόνο με βάση τις τιμές που ισχύουν για τα σταθερά τηλέφωνα, ανεξάρτητα από το είδος του τηλεφώνου που χρησιμοποιείται από τον συμμετέχοντα (συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων).

    Οι επιστροφές του κόστους SMS θα γίνουν με βάση τον αριθμό των SMS που είναι απαραίτητες για την εγκυρότητα μιας συμμετοχής (€ 0,75 συμπεριλαμβανομένου του φόρου ανά SMS).

    Οι επιστροφές των δαπανών επικοινωνίας στο Διαδίκτυο θα γίνουν με βάση τα 5 (πέντε) λεπτά (ο χρόνος εγγραφής στον ιστότοπο). Η επικοινωνία χρεώνεται στο δεύτερο από το 1ο δευτερόλεπτο σε τιμή € 0,020, συμπεριλαμβανομένου του φόρου/λεπτό. Εγκατάσταση τιμών κλήσεων € 0,10 συμπεριλαμβανομένου του φόρου. Με εξαίρεση τις απεριόριστες συνδρομές στο Διαδίκτυο.

    Η επιστροφή των δαπανών φωτοτυπίας που προέκυψε για την παροχή των απαραίτητων εγγράφων υποστήριξης θα πραγματοποιηθεί με βάση τα € 0,10, συμπεριλαμβανομένου του φόρου, έως και των 2 (δύο) φωτοτυπιών ανά συμμετέχοντα και με τη σύνοδο παιχνιδιού.

    Η επιστροφή των αμοιβών ταχυδρομικών ταχυτήτων που πραγματοποιήθηκαν για την αίτηση για επιστροφή χρημάτων θα ληφθούν βάσει του αργού επιτοκίου που ισχύει.

    7.3 Επιστροφή χρημάτων

    Η επιστροφή των δαπανών συμμετοχής και των ταχυδρομικών αποστολών και των φωτοτυπικών δαπανών θα πραγματοποιηθεί με στρογγυλεμένες ταχυδρομικές σφραγίδες στο δέκατο ανώτερο.

    Η επιστροφή των τελών συμμετοχής και ταχυδρομικών τελών θα τιμηθεί εντός μέσης περιόδου 6 (έξι) εβδομάδων από την παραλαβή του γραπτού αιτήματος επιστροφής.

    Άρθρο 8: ευθύνη

    8.1 Η οργανωτική εταιρεία δεν θα θεωρείται υπεύθυνη σε περίπτωση:

    • δυσλειτουργία δικτύων,
    • αποτυχία οποιουδήποτε υλικού υποδοχής ή γραμμών επικοινωνίας,
    • Προβλήματα τηλεφωνικής σύνδεσης,
    • κακόβουλη παρέμβαση ως μέρος μιας συνεδρίας παιχνιδιού,
    • Αποτυχία λήψης ή καταστροφής συμμετοχής,
    • Προβλήματα και δυσλειτουργίες πλατφορμών, λογισμικού ή υλικού,
    • Ανθρώπινα ή ηλεκτρικά σφάλματα,
    • Διαταραχές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία μιας συνεδρίας παιχνιδιού,
    • Ανωρίζοντας τη δύναμη όπως ορίζεται από το άρθρο 1218 του Αστικού Κώδικα και τη νομολογία του Δικαστηρίου Cassation.

    8.2 Υπενθυμίζεται ρητά ότι τα δίκτυα Internet και Mobile δεν είναι ασφαλή δίκτυα. Επομένως, η οργανωτική εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη μόλυνση από πιθανούς ιούς ή για την εισβολή τρίτου στο σύστημα του τερματικού σταθμού των Αγώνων και μειώνει κάθε ευθύνη για τις συνέπειες της σύνδεσης των συμμετεχόντων σε δίκτυα.

    Συγκεκριμένα, η οργανωτική εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν στους συμμετέχοντες, τον εξοπλισμό του υπολογιστή/κινητής τηλεφωνίας και τα αποθηκευμένα δεδομένα εκεί, καθώς και συνέπειες που μπορούν να οδηγήσουν στην προσωπική ή επαγγελματική τους δραστηριότητα.

    Η οργανωτική εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη περισσότερο σε περίπτωση που ένας ή περισσότεροι συμμετέχοντες δεν συμμετείχαν στο παιχνίδι (x) λόγω οποιουδήποτε προβλήματος ή τεχνικού ελάττωμα που συνδέεται ειδικότερα με την ακαταστασία των δικτύων.

    8.3 Η οργανωτική εταιρεία απορρίπτει οποιαδήποτε ευθύνη για όλα τα περιστατικά ή τις αποζημιώσεις οποιουδήποτε είδους που μπορεί να προκύψει λόγω της εισόδου στην κατοχή ή όχι, της απόλαυσης ή της χρήσης ή όχι της δωρεάς – τι αναγνωρίζουν και αποδέχονται οι νικητές.

    Κάθε νικητής παραιτείται συνεπώς οποιασδήποτε καταγγελίας, οποιασδήποτε ενέργειας και οποιασδήποτε προσφυγής κατά της οργανωτικής εταιρείας ή οποιασδήποτε από τις εταιρείες του ομίλου στις οποίες ανήκει σε σχέση με τις κατανομές, ιδίως την ποιότητά τους ή οποιαδήποτε συνέπεια που προκύπτει από την κατοχή εφαρμογής ενός δωρεά.

    Επιπλέον, κάθε νικητής αναγνωρίζει ότι η χρήση της προέλευσης που διατίθεται στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο παιχνίδι μπορεί, ανάλογα με τη φύση του, περιλαμβάνει κινδύνους. Επίσης, κάθε νικητής δηλώνει να αναλάβει όλους τους κινδύνους που προκύπτουν από τη χρήση ή την απόλαυση της διαδοχικής δωρεάς. Κάθε νικητής δηλώνει επίσης ότι είναι ασφαλισμένοι σε σχέση με οποιαδήποτε αξίωση, οποιουδήποτε είδους, που προκλήθηκε στον εαυτό του ή σε τρίτους λόγω της χρήσης ή της απόλαυσης του δωρεά.

    Έτσι, σε περίπτωση που μία από τις κατανομές αποτελείται από ένα ταξίδι, η οργανωτική εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν απεργίες μεταφορέων ή άλλων εξαιρετικών περιστάσεων, όπως η ακύρωση της επιχείρησης για δημόσιους λόγους που διαταράσσουν την κανονική πορεία της διαμονής.

    Ομοίως, σε περίπτωση που η δωρεά αποτελείται από μια συναυλία, η οργανωτική εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη σε περίπτωση ακύρωσης ή αναβολής της συναυλίας για οποιονδήποτε λόγο.

    Τελικά, Εναπόκειται σε κάθε νικητή να ελέγχει τους όρους πρόσβασης στην εκδήλωση με τον διοργανωτή, ιδίως όσον αφορά το πρωτόκολλο υγείας που δημιουργήθηκε από τον διοργανωτή.

    Εν πάση περιπτώσει, η οργανωτική εταιρεία δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί υπεύθυνη σε περίπτωση δυσκολιών στη χρήση του Δωρεά, συμπεριλαμβανομένων για λόγους υγείας.

    Άρθρο 9: απόφαση της οργανωτικής εταιρείας

    Η Οργανωτική Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, σε συμφωνία με εταιρείες εταίρων και για οποιονδήποτε λόγο, να συντομεύσει, να παρατείνει, να τροποποιήσει, να αντικαταστήσει, να διακόπτει, να αναστείλει ή να ακυρώσει οποιοδήποτε παιχνίδι ή/και οποιαδήποτε συνεδρία παιχνιδιού ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση, χωρίς να συμμετέχει ευθύνη για οποιαδήποτε αιτία. Κανένας ομόλογος ούτε οικονομικός ισοδύναμος δεν μπορεί να διεκδικηθεί ως τέτοιος από τους ακροατές, ούτε από τους συμμετέχοντες, ούτε από τους νικητές.

    Η οργανωτική εταιρεία θα διατηρήσει ιδιαίτερα τον νόμο, εάν ισχύει, για να ακυρώσει ή/και να ακυρώσει το σύνολο ή μέρος μιας συνεδρίας παιχνιδιού, εάν φαίνεται ότι η απάτη ή οι δυσλειτουργίες έχουν παρεμβαίνει με κάποιο τρόπο και ιδίως με έναν υπολογιστή Το πλαίσιο συμμετοχής στο παιχνίδι ή ο προσδιορισμός των νικητών. Σε αυτή την υπόθεση, διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδίδει τα δωρεά (ες) στον απατεώνα και/ή να συνεχίσουν τα αρμόδια δικαστήρια αυτού του/αυτών/αυτών των απάτης (ες). Η απάτη οδηγεί στον άμεσο αποκλεισμό του συγγραφέα της.

    Άρθρο 10: Συμφωνία απόδειξης

    10.1 Συμφωνείται ότι η οργανωτική εταιρεία θα είναι σε θέση να επικρατήσει, ιδίως για την απόδειξη οποιασδήποτε πράξης, παραλείψεων ή παράλειψης, προγραμμάτων, δεδομένων, αρχείων, αρχείων, λειτουργιών και άλλων στοιχείων (όπως ακολουθούμενες αναφορές ή άλλα κράτη ) ή σε υπολογιστές ή ηλεκτρονικές μορφές ή υποστηρίξεις, καθιερωμένες, παραλήφθηκαν ή διατηρούνται άμεσα ή έμμεσα από την οργανωτική εταιρεία, ιδίως στα πληροφοριακά της συστήματα.

    10.2 Τα στοιχεία που θεωρούνται αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία και, εάν παράγονται ως μέσα αποδείξεων από την οργανωτική εταιρεία σε οποιαδήποτε αμφισβητούμενη ή άλλη διαδικασία, θα είναι παραδεκτά, έγκυρα και αντίθετα με τον ίδιο τρόπο, υπό τις ίδιες συνθήκες και με την ίδια πειστική δύναμη που οποιοδήποτε έγγραφο που θα δημιουργηθεί, θα ληφθεί ή θα διατηρηθεί γραπτώς.

    Άρθρο 11: Πνευματική ιδιοκτησία

    Όλες οι μάρκες ή τα ονόματα των προαναφερθέντων προϊόντων είναι σήματα κατατεθέντα.

    Η αναπαραγωγή, η εκπροσώπηση ή η εκμετάλλευση όλων ή μέρος των στοιχείων που αποτελούν το παιχνίδι, ο κανονισμός που περιλαμβάνεται, απαγορεύεται αυστηρά.

    Όλες οι μάρκες, τα λογότυπα, τα κείμενα, τα βίντεο, οι δημιουργίες που επωφελούνται από το καθεστώς πνευματικών δικαιωμάτων και άλλα διακριτικά σημάδια που αναπαράγονται στα διάφορα μέσα επικοινωνίας που αφιερώνονται στο παιχνίδι είναι η αποκλειστική ιδιοκτησία των κατόχων τους.

    Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, συνολική ή μερική, μη εξουσιοδοτημένη από αυτά τα διάφορα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας αποτελεί πλαστή τιμωρία ειδικότερα για ποινικές κυρώσεις.

    Οποιοδήποτε άλλο όνομα, όνομα ή/και σημάδι οποιουδήποτε είδους, που προορίζεται να ορίσει τη δραστηριότητα του ραδιοφώνου και η οποία δεν θα αποτελούσε κατ ‘ανάγκη η εγγραφή, παραμένει ο πλήρης ιδιοκτήτης του Full the Radio.

    Άρθρο 12: αμφισβήτηση/ αποκατάσταση

    12.1 Οποιαδήποτε διαφωνία ή καταγγελία σχετικά με μια συνεδρία παιχνιδιού, την πρόοδό της, τη δωρεά που συνδέεται με αυτήν, ή/και τους κανονισμούς και τις πιθανές εγκρίσεις της πρέπει να αποστέλλονται γραπτώς (με εγγεγραμμένη επιστολή) στην οργανωτική εταιρεία σε στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στο άρθρο 6.3 από αυτούς τους κανονισμούς.

    12.2 Οποιαδήποτε διαφορά ή καταγγελία που υποβάλλεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12.1 θα ληφθεί υπόψη, με την επιφύλαξη της παραλαβής της αλληλογραφίας από την οργανωτική εταιρεία, εντός 1 (ενός) μηνών, από την ημερομηνία κλεισίματος του θέματος της καταγγελίας ή της διαφοράς ή της διαφοράς. Για καταγγελίες σχετικά με τις επιστροφές επιστροφών για τη συμμετοχή, τη φωτοτυπία και τα τέλη ταχυδρομικών τελών, η περίοδος αυτή αυξάνεται σε 4 (τέσσερις) μήνες από την ημερομηνία λήξης της συνεδρίας του παιχνιδιού που υπόκειται στην καταγγελία ή στη διαφορά.

    Άρθρο 13: Διαφωνία

    Η Οργανωτική Εταιρεία θα αποφασίσει κυριαρχικά, με σεβασμό του γαλλικού νόμου, οποιαδήποτε διαφορά σχετικά με την ερμηνεία ή/και την εφαρμογή των κανονισμών και τις πιθανές εγκρίσεις της.

    Σε περίπτωση συνεχούς διαφωνίας σχετικά με την εφαρμογή ή την ερμηνεία του κανονισμού και τις πιθανές εγκρίσεις της ή ελλείψει φιλικής συμφωνίας, η διαφορά θα εμπίπτει στην αποκλειστική δικαιοδοσία των γαλλικών δικαστηρίων.

    Ο συμμετέχων παραδέχεται χωρίς επιφύλαξη ότι το απλό γεγονός της συμμετοχής στο παιχνίδι (x) για αυτούς τους κανονισμούς υποβάλλεται αναγκαστικά στους γαλλικούς νόμους, ιδίως για οποιαδήποτε διαφορά που θα γεννηθεί λόγω συμμετοχής στο (x) παιχνίδι ( x) Αντικείμενο αυτών ή που θα συνδέονταν άμεσα ή έμμεσα με αυτό (αυτά) -ci, χωρίς προκαταλήψεις σε οποιονδήποτε κανόνες σύγκρουσης νόμων που μπορούν να υπάρχουν.

    Άρθρο 14: Προστασία προσωπικών δεδομένων

    Η οργανωτική εταιρεία (στο εξής ” Υπεύθυνος για τη θεραπεία ») Συλλέγει και επεξεργάζεται πληροφορίες σχετικά με τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι (εφεξής το” ενδιαφερόμενο “) σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (στο εξής” Κανονισμός λειτουργίας »), Ειδικότερα ο κανονισμός του 2016 (ΕΕ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, σχετικά με την προστασία των φυσικών προσώπων όσον αφορά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (εφεξής” GDPR ») Και νόμος 78-17 της 6ης Ιανουαρίου 1978 σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων, τα αρχεία και τις ελευθερίες (παραπάνω Νόμος περί προστασίας δεδομένων »).

    Όταν συμμετέχουν στο παιχνίδι, οι συμμετέχοντες μεταδίδουν έναν ορισμένο αριθμό πληροφοριών με προσωπική φύση (“προσωπικά δεδομένα” ή “δεδομένα”) που μπορεί να είναι:

    – Δεδομένα αναγνώρισης (π.χ. όνομα, όνομα, διεύθυνση, email)

    – Δημογραφικά δεδομένα (π.χ. φύλο, ηλικία).

    Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται είναι ότι είναι αυστηρά απαραίτητα για τη συμμετοχή στο παιχνίδι. Υπόκεινται σε αυτοματοποιημένη θεραπεία από την οργανωτική εταιρεία.

    Τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την οργανωτική εταιρεία αποκλειστικά για την οργάνωση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, τα δεδομένα συλλέγονται για τους ακόλουθους σκοπούς:

    1. Την εγγραφή και τη συμμετοχή στο παιχνίδι (επαλήθευση της επιλεξιμότητας του συμμετέχοντα σύμφωνα με τα κριτήρια που ζητήθηκαν για το παιχνίδι όπως υποδεικνύεται στους κανονισμούς)
    2. Επικοινωνία μεταξύ της οργανωτικής εταιρείας και των συμμετεχόντων, μεταξύ άλλων για να ενημερώσουν τους νικητές των αποτελεσμάτων
    3. Παράδοση ή αποστολή παροχών ·
    4. Έλεγχος της συμμόρφωσης με την περίοδο αποχής και ανίχνευσης απάτης ή απόπειρας απάτης.
    5. Ο έλεγχος της συμμόρφωσης με την περίοδο απαγόρευσης συμμετοχής στο παιχνίδι, σε περίπτωση που ένα άτομο που έχει εξαπατήσει ή έχει επιχειρήσει να εξαπατήσει έχει απαγορευτεί από τη συμμετοχή.
     1. Επικοινωνία προσωπικών δεδομένων σε εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη

     Τα προσωπικά δεδομένα είναι προσβάσιμα μόνο σε άτομα των οποίων η πρόσβαση είναι αυστηρά απαραίτητη για τη σωστή διοίκηση του παιχνιδιού.

     Επιπλέον, τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να μεταδοθούν σε εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη για τους ακόλουθους σκοπούς:

     • Παρουσίαση των αποικοδόμων στους νικητές (π.χ. αποστολή με ταχυδρομική θέση) και οργάνωση ορισμένων παροχών από τους συνεργάτες μας (π.χ. οργάνωση ταξιδιού, συναντήσεις με καλλιτέχνες)
     • Τη διαχείριση της πλατφόρμας που επιτρέπει την τεχνική εφαρμογή του παιχνιδιού εάν είναι απαραίτητο και αυτοματοποιημένοι συστήματα ελέγχου των νικητών ·
     • συμμόρφωση με νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις και υπεράσπιση ή άσκηση νόμου στο δικαστήριο.
      1. Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων

     Τα προσωπικά δεδομένα των καταχωρητών και των συμμετεχόντων στο παιχνίδι διατηρούνται για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω για 3 (τρεις) μήνες από την ημερομηνία εγγραφής για το παιχνίδι.

     Τα δεδομένα σχετικά με τους νικητές του παιχνιδιού διατηρούνται για περίοδο 1 (ένα) έτος, από την ημερομηνία συμμετοχής στο παιχνίδι.

     Στο τέλος αυτών των αντίστοιχων διάρκειων, τα δεδομένα των συμμετεχόντων και των νικητών αρχειοθετούνται για περίοδο 2 (δύο) ετών, για δοκιμαστικούς σκοπούς, σε περίπτωση διαφοράς ή διαφοράς σχετικά με την πορεία του παιχνιδιού.

     Επιπλέον, τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν τους συμμετέχοντες που έχουν εξαπατήσει ή προσπαθήσουν να εξαπατήσουν στο πλαίσιο του παιχνιδιού διατηρούνται προκειμένου να ελέγξουν τη συμμόρφωση με την περίοδο απαγόρευσης για το παιχνίδι για περίοδο 2 (δύο) ετών από την ημερομηνία υποδοχής του Η γραπτή ειδοποίηση απαγόρευσης που απευθύνεται από την οργανωτική εταιρεία στον συμμετέχοντα.

     Στην εφαρμογή του Κανονισμός λειτουργίας Σε ισχύ σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, κάθε συμμετέχων στο παιχνίδι έχει ιδίως στα δεδομένα τους τα ακόλουθα δικαιώματα: δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (“δικαίωμα να ξεχαστεί”), δικαίωμα αντιπολίτευσης, δικαίωμα περιορισμού της θεραπείας, Δικαίωμα φορητότητας.

     Οι συμμετέχοντες μπορούν να ασκήσουν τα δικαιώματά τους, ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας το αίτημά τους από:

     • E-mail: [Email Protected]
     • Ταχυδρομική αλληλογραφία: NRJ, “NRJ Game Service”, 22 Rue Boileau, 75016 Παρίσι

     Η οργανωτική εταιρεία αναλαμβάνει να ανταποκριθεί σε αυτά τα αιτήματα εντός 1 (ενός) μηνών από την υποδοχή τους. Αυτή η περίοδος μπορεί να παραταθεί κατά 2 (δύο) μήνες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα και τον αριθμό των αιτήσεων που λαμβάνονται.

     Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων του, ο συμμετέχων έχει την σχολή να υποβάλει καταγγελία στην Εθνική Επιτροπή για την Προστασία Δεδομένων (CNIL) (CNIL).

     Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση προσωπικών δεδομένων από την οργανωτική εταιρεία είναι διαθέσιμες στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, διατίθενται επίσης στη σελίδα της ιστοσελίδας της οργανωτικής οργανωτικής εταιρείας.

     Η οργανωτική εταιρεία λαμβάνει τα απαραίτητα και κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων που συλλέγονται στο πλαίσιο του παιχνιδιού να μην χαθούν ούτε να εκτρέφονται, να τροποποιούνται, να τροποποιηθούν ούτε να αποκαλυφθούν σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Για να γίνει αυτό, η οργανωτική εταιρεία έχει εφαρμόσει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία και τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των δεδομένων που επικοινωνούν σε αυτήν.

     Άρθρο 15: Εξουσιοδοτήσεις

     Οποιοσδήποτε συμμετέχων του οποίου η συμμετοχή μεταδίδεται στο ραδιοφωνικό κλάδο με την ευκαιρία του παιχνιδιού, εξουσιοδοτεί την οργανωτική εταιρεία να χρησιμοποιεί, εν όλω ή εν μέρει, το πρώτο της όνομα και τη φωνή του που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του πέρασμα του στον αέρα, με όλα τα μέσα και τις διαδικασίες, και σε όλα τα υποστηρίγματα, ιδίως στο ραδιοφωνικό κλάδο, ζωντανά ή καθυστερημένα, για τις ανάγκες του παιχνιδιού ή την προώθηση του παιχνιδιού ή της οργανωτικής εταιρείας, για περίοδο 1 (ένα) έτος από την ημερομηνία της συνεδρίας του παιχνιδιού και Για τη Γαλλία, χωρίς αυτή τη χρήση να είναι σε θέση να δημιουργήσει οποιοδήποτε αντίστοιχο.

     [*] Η τιμή που ισχύει μπορεί να τροποποιηθεί από τους χειριστές κινητής τηλεφωνίας. Αυτές οι αλλαγές θα καθοριστούν εάν είναι απαραίτητο για κάθε ενδιαφερόμενο παιχνίδι.

     * Η τιμή που ισχύει μπορεί να τροποποιηθεί από τους χειριστές κινητής τηλεφωνίας. Αυτές οι αλλαγές θα καθοριστούν εάν είναι απαραίτητο για κάθε ενδιαφερόμενο παιχνίδι.