Tiktok Live Studio – Δωρεάν Λήψη – 2023 Τελευταία έκδοση, POV: Tiktok Live Studio

POV: Tiktok Live Studio

Ναι, το Tiktok Live Studio είναι σίγουρο, υπό την προϋπόθεση ότι θα κατεβάσετε και θα εγκαταστήσετε το Tiktok Live Studio από τον επίσημο ιστότοπο. Θα αποφύγετε αυτό το κακόβουλο λογισμικό ή οι ιοί δεν εισβάλλετε στον υπολογιστή σας.

Tiktok Live Studio – Δωρεάν Λήψη – 2023 Τελευταία έκδοση

Οι κριτικοί που βρέθηκαν στο Wizcase είναι αναλύσεις που πραγματοποιούνται από επαγγελματίες αξιολογητές στην κοινότητά μας. Αυτές οι επικρίσεις είναι αμερόληπτες και σε αναλύσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών που εξετάστηκαν από τους αξιολογητές μας.

Ο Wizcase είναι ένας ιστότοπος Leader που προσφέρει αξιολογήσεις λύσεων στον κυβερνοχώρο από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Αξιολογούν και δοκιμάζουν VPN, antiviruses, διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, συστήματα γονικού ελέγχου και άλλα εργαλεία λογισμικού. Οι επικρίσεις μας είναι διαθέσιμες σε 29 γλώσσες, γεγονός που τις καθιστά προσβάσιμες σε ένα μεγάλο κοινό από το 2018. Για να υποστηρίξουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στην ηλεκτρονική αναζήτηση ασφαλείας τους, έχουμε ολοκληρώσει μια συνεργασία με την Kape Technologies Plc, η οποία διαθέτει δημοφιλή προϊόντα όπως το ExpressVPN, το CyberGhost, το Zenmate, το Private Internet Access και το Intego. Αυτά τα προϊόντα είναι μεταξύ αυτών που αξιολογούμε στον ιστότοπό μας.

Οι κριτικές που δημοσιεύθηκαν στο Wizcase συμμορφώνονται με αυστηρά πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων των ηθικών προτύπων, τα οποία υιοθετήσαμε στην εταιρεία μας. Αυτά τα πρότυπα απαιτούν από κάθε κριτική να λάβει υπόψη μια ανεξάρτητη, ειλικρινή και επαγγελματική εξέταση εκ μέρους του αξιολογητή. Τούτου λεχθέντος, ενδέχεται να λάβουμε μια προμήθεια όταν ένας χρήστης εκτελεί μια ενέργεια χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μας, χωρίς να του κοστίζει τίποτα. Στις σελίδες των άρθρων, δημιουργούμε μια ταξινόμηση των παρόχων υπηρεσιών με βάση ένα σύστημα που ευνοεί την εξέταση κάθε υπηρεσίας από τον αξιολογητή, αλλά που λαμβάνει επίσης υπόψη τα σχόλια που λαμβάνονται από τους αναγνώστες μας και τις πωλήσεις συμφωνιών που έχουμε ολοκληρώσει με την υπηρεσία πάροχοι.

Οι κριτικές που δημοσιεύονται στο Wizcase γράφονται από κοινοτικούς αξιολογητές που εξετάζουν προϊόντα σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα που εφαρμόζουμε. Αυτά τα πρότυπα εγγυώνται ότι κάθε κριτική γίνεται ανεξάρτητα, επαγγελματική και ειλικρινής, λαμβάνοντας υπόψη τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος και τις ιδιότητές του, καθώς και την εμπορική του αξία για τους χρήστες. Οι βαθμολογίες που δημοσιεύουμε λαμβάνουν υπόψη τις επιτροπές συνεργασίας που λαμβάνουμε για αγορές μέσω των συνδέσμων στον ιστότοπό μας.

Γραμμένο από: Ηλίας Ugoh

Το Tiktok Live Studio είναι μια εφαρμογή ζωντανής ροής που επιτρέπει στους Tiktors να συνομιλούν με το ακροατήριό τους ή τους οπαδούς τους ως μέρος μιας ζωντανής συνεδρίας. Το εργαλείο είναι ισοδύναμο με το Instagram Live, αλλά λειτουργεί μόνο σε έναν υπολογιστή Windows.

Μόλις εγκατασταθεί ο Tiktok Live Studio στον υπολογιστή σας, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Tiktok, να δημιουργήσετε εύκολα περιεχόμενο και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το κοινό σας στην εμπειρία Tiktok Live Experience.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Tiktok Live Studio δωρεάν στον υπολογιστή σας.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Tiktok Live Studio δωρεάν στον υπολογιστή σας

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης στην πλαϊνή μπάρα για απευθείας πρόσβαση στη σελίδα λήψης Tiktok Live Studio.
 2. Κάντε κλικ στο “Δωρεάν λήψη για Windows”.
  Καταγράφει Δ
 3. Επιλέξτε την αγαπημένη επιλογή για σύνδεση στο Tiktok. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Connect”. Εάν είστε νέοι στο Tiktok, θα σας προσκληθούν να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.
  Καταγράφει Δ
 4. Κάντε κλικ ξανά στο “Δωρεάν Λήψη για Windows” για να ξεκινήσετε τη λήψη. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη, στη συνέχεια μεταβείτε στο φάκελο λήψεων και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο .EX για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος και ξεκινήστε το Tiktok Live Studio. Περιμένετε να φροντίσει η αίτηση. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μετάδοση συνεχώς και να στέλνετε μηνύματα στους οπαδούς σας !

Καταγράφει Δ

Πώς να απεγκαταστήσετε το Tiktok Live Studio του υπολογιστή σας

Εάν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιήσετε το Tiktok Live Studio στον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα του υπολογιστή σας:

 1. Πληκτρολογήστε “Προσθήκη ή διαγραφή προγραμμάτων” στη γραμμή αναζήτησης των Windows και πατήστε το κουμπί εισόδου.
  Καταγράφει Δ
 2. Αναζητήστε το Tiktok Live Studio στη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί απεγκατάστασης.
  Καταγράφει Δ
 3. Όταν ανοίξει ο βοηθός απεγκατάστασης, επιβεβαιώστε ότι θέλετε να απεγκαταστήσετε το Tiktok Live Studio και το λογισμικό θα διαγραφεί πλήρως από τον υπολογιστή σας.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε άλλα ζωντανά εργαλεία ζωντανών μέσων, συμβουλευτείτε τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις παρακάτω.

Επισκόπηση του Tiktok Live Studio

Το Tiktok Live Studio σάς επιτρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Tiktok και να μεταδώσετε ζωντανά από τον υπολογιστή σας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε με το ακροατήριό σας κατά τη διάρκεια ζωντανών ραδιοτηλεοπτικών συνεδριών.

Καταγράφει Δ

Αυτό είναι ένα ιδανικό εργαλείο για τους χρήστες Tiktok που έχουν μεγάλο αριθμό οπαδών και επιδιώκουν να συμμετάσχουν μέσω μιας ζωντανής διάχυσης. Είναι παρόμοιο με το Instagram Live και το Facebook Live, εκτός από το ότι είναι μια αυτόνομη εφαρμογή που λειτουργεί μόνο σε έναν υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι το Tiktok Live Studio δεν είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή για κινητά. Θυμηθείτε ότι για να πάτε ζωντανά στο Tiktok, πρέπει να έχετε λογαριασμό Tiktok που χρονολογείται από τουλάχιστον 30 ημέρες και έχετε τουλάχιστον 1.000 οπαδούς.

Πώς να πάτε ζωντανά στο Tiktok

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Tiktok Live Studio στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας (εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι).
 2. Πατήστε το σημάδι περισσότερο, στο κάτω μέρος στο κέντρο της οθόνης.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Live δίπλα στην επιλογή εγγραφής.
 4. Επιλέξτε έναν τίτλο για τη ζωντανή ροή σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Go Live για να ξεκινήσετε την εκπομπή !

Σημείωση : Εάν δεν βλέπετε την επιλογή ζωντανής εκπομπής στην οθόνη εγγραφής, πιθανότατα είναι επειδή ο λογαριασμός σας δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόσβαση στη ζωντανή λειτουργία του Tiktok. Βεβαιωθείτε επίσης ότι η εφαρμογή είναι ενημερωμένη.

Χαρακτηριστικά στούντιο Tiktok Live

 • Εύκολο να διαμορφώσετε και να χρησιμοποιήσετε
 • Προσθέστε αρκετές ακολουθίες ή σκηνές και πηγές
 • Συζητήστε με το κοινό σας σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία CAT
 • Μοιραστείτε τις ροές βίντεο και την κονσόλα παιχνιδιών από τον υπολογιστή σας
 • Πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία σας
 • Κρατικές πληροφορίες και επιδόσεις της ζωντανής σας συνεδρίας και δυνατότητα να επιτρέψετε στους θεατές σας να συμμετάσχουν

Δωρεάν εναλλακτικές λύσεις στο Tiktok Live Studio

Obs Studio: Το Obs Studio είναι ένα εργαλείο ζωντανής εκπομπής που χρησιμοποιείται από πολλά streamers. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να προσθέσετε διάφορες σκηνές ή πηγές, να προσθέσετε επιλογές ειδοποίησης και να στείλετε εκπομπές σε Twitch, YouTube κ.λπ.

Τράβηγμα: Το Twitch είναι μια άλλη κορυφαία υπηρεσία ζωντανής ροής, που χρησιμοποιείται κυρίως από παίκτες στον υπολογιστή. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι Twitch και να δημιουργήσετε μια κοινότητα οπαδών γύρω από παιχνίδια, μουσική ή οποιοδήποτε άλλο θέμα που είστε παθιασμένοι.

Περισκόπιο: Το Periscope είναι μια ευρέως διαδεδομένη υπηρεσία ζωντανής ροής που αγοράζεται από το Twitter. Ωστόσο, το Periscope συνιστάται κυρίως για χρήση σε Android, iOS και tablet.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι δωρεάν το Tiktok Live Studio ?

Ναι, το Tiktok Live Studio είναι εντελώς δωρεάν. Αλλά πρέπει να έχετε λογαριασμό Tiktok που χρονολογείται από τουλάχιστον 30 ημέρες και έχετε τουλάχιστον 1.000 οπαδούς πριν από την πρόσβαση στο Tiktok Live Studio για ζωντανή εκπομπή. Εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για να σας βοηθήσουμε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Tiktok Live Studio δωρεάν στον υπολογιστή σας.

Είναι το Tiktok Live Studio Secure ?

Ναι, το Tiktok Live Studio είναι σίγουρο, υπό την προϋπόθεση ότι θα κατεβάσετε και θα εγκαταστήσετε το Tiktok Live Studio από τον επίσημο ιστότοπο. Θα αποφύγετε αυτό το κακόβουλο λογισμικό ή οι ιοί δεν εισβάλλετε στον υπολογιστή σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Tiktok Live Studio και του Obs Studio ?

Το Tiktok Live Studio και το OBS είναι γενικά παρόμοιοι, εκτός από το ότι το Obs Studio υπήρχε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι πιο ανεπτυγμένο, με πλήρεις λειτουργίες από το Tiktok Live Studio. Το Tiktok Live Studio αναπτύσσεται από την Tiktok.

 • ⭐ Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε δωρεάν το Tiktok Live Studio στον υπολογιστή σας
 • ⭐ Επισκόπηση του Tiktok Live Studio
 • ⭐ Δωρεάν εναλλακτικές λύσεις στο Tiktok Live Studio
 • ⭐ Συχνές ερωτήσεις

9.7 Μέγεθος αρχείου: 313MB Αριθμός λήψεων: 867,834 Όνομα προγραμματιστή: Tiktok Pte. Ε.Π.Ε. Κατεβάστε

Το Wizcase είναι ένας ανεξάρτητος ιστότοπος εμπειρογνωμοσύνης και αξιολόγησης. Υποστηρίζουμε τους αναγνώστες μας, μπορούμε επομένως να λάβουμε μια προμήθεια όταν πραγματοποιείτε μια αγορά μέσω των συνδέσμων που προσφέρουμε στον ιστότοπό μας. Δεν πληρώνετε κανένα συμπλήρωμα για τις αγορές σας στον ιστότοπό μας – η επιτροπή μας προέρχεται απευθείας από τον ιδιοκτήτη του προϊόντος.
Βοήθεια Wizcase εγγυάται ειλικρινείς και αμερόληπτες συμβουλές και διαβουλεύσεις. Μοιραστείτε τον ιστότοπό μας για να μας υποστηρίξετε !

Η αποστολή μας :

Σας βοηθούν να κάνετε ενημερωμένες επιλογές όσον αφορά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ώστε να παραμένετε ασφαλείς (και τα δεδομένα σας). Για να επιτευχθεί αυτό, παρέχουμε ειλικρινά, ακριβή και πρακτικά δεδομένα που βασίζονται σε δοκιμές.

 • Τελευταίες αναρτήσεις ιστολογίου
 • Καλύτερο VPN
 • Το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς
 • Καλύτερο πρόγραμμα ελέγχου γονέων
 • Οι καλύτεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης
 • Η καλύτερη δωρεάν λήψη
 • ExpressVPN γνώμη
 • Cyberghost VPN Avis
 • Ιδιωτικές αναθεωρήσεις πρόσβασης στο Διαδίκτυο
 • Κριτικές για το Antivirus Norton
 • Συνολική γνώμη
 • Questio Avis
 • Γνώμη 1Password
 • Σχετικά με εμάς
 • Μεθοδολογία δοκιμής
 • Πληροφορικός
 • Πολιτική απορρήτου
 • Οροι και Προϋποθέσεις
 • Πολιτική DMCA

Ο Wizcase δεν προσφέρει νομικές συμβουλές. Συμβουλευτείτε την τοπική νομοθεσία σας για να διασφαλίσετε ότι η χρήση του VPN συμμορφώνεται με τους κανονισμούς που ισχύουν.

© 2023 Wizcase | Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται

POV: Tiktok Live Studio

Αυτή την εβδομάδα η Tiktok άρχισε να δοκιμάζει μια πλατφόρμα streaming desktop που ονομάζεται Tiktok Live Studio.

Λεπτομέρειες και επιπτώσεις:

Το πρόγραμμα των Windows μπορεί να μεταφορτωθεί στην επιφάνεια εργασίας και επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με τα στοιχεία του λογαριασμού Tiktok και να μεταδίδονται απευθείας στο Tiktok Live από υπολογιστές, τηλέφωνα ή κονσόλες τυχερών παιχνιδιών. Έχει χαρακτηριστικό γάτας, ώστε οι streamers να μπορούν να επικοινωνούν με τους θεατές. Το περιεχόμενο μπορεί να μεταδοθεί τόσο σε πορτρέτο όσο και σε τοπίο και υπάρχουν βασικές λειτουργίες όπως η δυνατότητα προσθήκης κειμένου. Οι άνθρωποι θα μπορούν επίσης να δεχτούν ζωντανά δώρα όπως σε άλλες ζωντανές λειτουργίες στην πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα δοκιμάζεται επί του παρόντος με επιλεγμένους χρήστες και δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πότε ή εάν θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες. Έχει προηγουμένως γίνει δυνατή η ζωντανή ροή στο Tiktok από μια συσκευή επιφάνειας εργασίας, αλλά μόνο μέσω λογισμικού τρίτου μέρους και έχει προσκλήσει μόνο.

Το Tiktok Live Studio μπορεί να παρακινήσει τους δημιουργούς περιεχομένου να παραμείνουν στο οικοσύστημα Tiktok και όχι να υποβάλουν σε άλλες πλατφόρμες streaming όπως το Twitch του Amazon, το οποίο δίνει στους ανθρώπους την ικανότητα ροής παιχνιδιών και άλλου περιεχομένου. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα για τους δημιουργούς περιεχομένου που έχουν βρει τα επόμενα στο Tiktok στην πρώτη θέση. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι νέο λογισμικό, δεν διαθέτει χαρακτηριστικά που άλλα λογισμικά streaming έχει, για παράδειγμα.

Η Tiktok έκανε πρόσφατα ενημερώσεις στη ζωντανή του λειτουργία, εισαγωγικές εκδηλώσεις ζωντανών αγορών και περισσότερες ευκαιρίες για τους δημιουργούς να κερδίζουν χρήματα με τον δημιουργό της Next Function. Με τον ρυθμό ανάπτυξης σε αυτό το χώρο ταχεία, η Tiktok έχει επενδύσει χρόνο και χρήμα για να προσελκύσει ότι διατηρεί το ρυθμό Pace. Αυτή η τελευταία κίνηση μπορεί να θεωρηθεί ως το πρώτο βήμα προς ένα οικοσύστημα για το Tiktok που ζει πέρα ​​από την εφαρμογή, ακολουθώντας τα βήματα του Meta και του Amazon που έχουν μια σειρά από πλατφόρμες μέσα στα οικοσυστήματα τους, επιτρέποντάς τους να αναπτύξουν τα και πιο συνδεδεμένα δεδομένα τους οι συμπεριφορές τους.

Περίληψη:

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει μετά από δοκιμές, αλλά αν αυτό συμβαίνει αυτό παρέχει την ευκαιρία για την Tiktok να κατασκευάσει το οικοσύστημα και την υπηρεσία ροής παιχνιδιών, η οποία με το χρόνο και με το ακροατήριο του Tiktok, Potentialy Twitch, YouTube Gaming και Facebook Gaming και το παιχνίδι Facebook και το Facebook. Αυτή η πρώτη εισβολή πέρα ​​από την εφαρμογή και στον κόσμο των οικοσυστημάτων της πλατφόρμας, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως σημαντική.

Περαιτέρω ανάγνωση:

Mindshare Ελβετία (Γαλλικά)