Κατεβάστε το Tiktok 31.3 APK για το Android Free, Tiktok για Android – Κατεβάστε το APK από το Uptodown

Apk tiktok

Αλλά όχι τίποτα: Σύντομα βίντεο 15 δευτερολέπτων μέγιστου όπου οι χρήστες γυρίζουν για χορό, παίζοντας αναπαραγωγή ή ηλίθιο με ένα τραγούδι. Και ναι, όπως φαντάζεστε, αυτή η πλατφόρμα κάνει ένα χαρτόνι στο Android και επίσης στο iPhone.

Android Tiktok

Δημιουργήστε σύντομα βίντεο με μουσική και μοιραστείτε τα

Οι κινητές συσκευές πυροδότησαν μια έκρηξη εφαρμογών για να αγγίξουν φωτογραφίες και βίντεο, κάθε είδους και κατάσταση. Επιπλέον, πολλοί έχουν χαρακτηριστικά που τα μετατρέπουν σε κοινωνικά δίκτυα, όπως το Instagram για παράδειγμα, για να μοιραστούν τις δημιουργίες μας στο διαδίκτυο. Και Τικ Τοκ – μιούζικαλ.Παρουσιάζει τον εαυτό του σε αυτό το σημείο.

Τι είναι Τικ Τοκ – μιούζικαλ.διαταράκομαι?

Σε αυτήν την κατηγορία Εφαρμογές ρετουσάρου βίντεο με κοινωνικές λειτουργίες, Αυτό είναι ένα από τα κύρια. Διαθέτει εκδόσεις για συσκευές Android και iPhone και σας επιτρέπει να δημιουργείτε όλα τα είδη βίντεο με τη μουσική που θέλουμε να τα μοιραστούμε στη συνέχεια στην ίδια εφαρμογή ή σε κοινωνικά δίκτυα και εφαρμογές γάτας όπως το WhatsApp.

Αλλά όχι τίποτα: Σύντομα βίντεο 15 δευτερολέπτων μέγιστου όπου οι χρήστες γυρίζουν για χορό, παίζοντας αναπαραγωγή ή ηλίθιο με ένα τραγούδι. Και ναι, όπως φαντάζεστε, αυτή η πλατφόρμα κάνει ένα χαρτόνι στο Android και επίσης στο iPhone.

Ένα κοινωνικό δίκτυο που πίνει από την ίδια πηγή έμπνευσης με το Snapchat.

Και πώς λειτουργεί?

Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε την εφαρμογή APK αρχείου, μπορείτε να προχωρήσετε σε διαφορετικά τμήματα:

 • Την περιοχή όπου να ανακαλύψετε ποιος θα ακολουθήσει και τι είναι μοντέρνο.
 • Μια περιοχή αναζήτησης χρήστη, που περιέχεται από κατηγορίες, χασάτσας, Κατάταξη με τα καλύτερα αποτελέσματα.
 • Ζώνη ειδοποίησης.
 • Περιοχή προφίλ χρήστη Πού να κάνετε τα άγγιγμα στα βίντεο.

Και προφανώς, α κουμπί για να αποθηκεύσετε τα δικά σας βίντεο και να τα μοιραστείτε. Αυτός προεδρεύει τη διεπαφή και αρκεί να το αγγίξετε για να μπορέσετε να επιλέξετε περιεχόμενο για τρεις πηγές: τη μουσική βιβλιοθήκη, τη γκαλερί ή την κάμερα αν θέλετε να το αποθηκεύσετε ακριβώς εκείνη τη στιγμή.

Τα τραγούδια που μπορείτε να τα επιλέξετε στη γκαλερί σας ή Χρησιμοποιήστε αποσπάσματα από διάσημα και μοντέρνα τραγούδια. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αργό, επιταχυνόμενο βίντεο, μιμώντας ένα χρονοδιάγραμμα … και το βίντεο καταγράφεται ενώ αφήνετε το κουμπί πατημένο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα, εφέ ή μάσκες και τελικά να το δημοσιεύσετε, με έναν τίτλο και αναφέρει στις επαφές σας ή να το αποθηκεύσετε ως ιδιωτικό βίντεο.

Θα βρείτε επίσης πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά, όπως το να κάνετε το ιδιωτικό σας προφίλ, να ανταλλάξετε απευθείας μηνύματα με χρήστες ή να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν οι χρήστες ακολουθούμε τη δημοσίευση νέου περιεχομένου.

Νέα από την τελευταία έκδοση

 • Νέα εφέ και φίλτρα για βίντεο.

Πρόσθετες προϋποθέσεις και πληροφορίες:

 • Απαιτείται ελάχιστο λειτουργικό σύστημα: Android 5.0.
 • Ενσωματωμένες αγορές εντός εφαρμογής.

Elies Guzmán

Αποφοίτησε στην ιστορία και, αργότερα, στην τεκμηρίωση, έχω πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στις εφαρμογές δοκιμών και γραφής: κριτική, οδηγοί, άρθρα, νέα, συμβουλές. Υπήρξαν αμέτρητα, ειδικά στο Android, a.

Τικ Τοκ

Προσθέστε μουσική και εφέ στα βίντεό σας και μοιραστείτε τα!

Τελευταία έκδοση

Βίντεο για το DetikTok1

Το Tiktok είναι η επίσημη αίτηση για το σούπερ δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε βίντεο διασκέδασης με όλους τους φίλους σας και τους ανθρώπους που σας ακολουθούν. Προκειμένου να επωφεληθείτε από όλα όσα έχει να προσφέρει το Tiktok, ξεκινήστε με τη διαμόρφωση ενός λογαριασμού χρήστη – θα χρειαστείτε μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

Το Tiktok σας παρέχει τόνους διαφορετικών επιλογών για τη δημιουργία νέου περιεχομένου. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το βίντεό σας απευθείας στην εφαρμογή ή να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες και ακολουθίες από τη γκαλερί σας. Από εκεί, προσθέστε ένα από τα εκατομμύρια διαφορετικών τραγουδιών από τον κατάλογο Tiktok και συγχρονίστε το με το βίντεό σας. Διαφορετικά, η επιλογή ενός τραγουδιού που είναι αποθηκευμένο στο τηλέφωνό σας είναι επίσης μια επιλογή.

Ο μεγάλος αριθμός χαρακτηριστικών που προσφέρει η Tiktok καθιστά τη διαδικασία δημοσίευσης γρήγορης και χωρίς δυσκολία. Επιλέξτε μεταξύ των αποτελεσμάτων όλων των ειδών: φίλτρα, ταχύτητα ελέγχου, χρονοδιακόπτες, μειώσεις και άλλα εφέ “Machine Machine Time”.

Το Tiktok είναι ένα κοινωνικό δίκτυο το οποίο, σε αντίθεση με πολλούς άλλους, είναι πάντα ευχάριστο να συμμετάσχει. Μπορείτε να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα βίντεο ανά πάσα στιγμή και, το καλύτερο από όλα, μπορείτε να μοιραστείτε τις καλύτερες δημιουργίες σας με την κοινότητα των εφαρμογών.

Αναθεώρηση από τον Nelson de Benito που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

 • Απαιτεί το Android 5.0 ή περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κατεβάσετε την εφαρμογή WatchtikTobsans ?

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από ένα πρόγραμμα περιήγησης όπως το Chrome ή το Firefox. Ανοίξτε οποιονδήποτε σύνδεσμο βίντεο για να δείτε το περιεχόμενο, αμέσως, χωρίς την ανάγκη για την εφαρμογή.

Τι σημαίνει tiktok ?

Tiktokinifi “Shake Music” στα κινέζικα. Η εφαρμογή ονομάστηκε Douyin και περιστρέφεται κυρίως γύρω από την παραγωγή μουσικών βίντεο.

Πώς μπορώ να κάνω untiktokgratucture ?

Το να κάνεις untiktokgratuity είναι εύκολο με την εφαρμογή Android. Με τη λήψη του APK από το Uptodown, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο επεξεργαστή βίντεο για να παράγετε πιασάρικα περιεχόμενο.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω videostiktok ?

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το VideostikTok από την κύρια εφαρμογή της εφαρμογής. Απλά σύρετε το δάχτυλό σας κατακόρυφα στην οθόνη του smartphone σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια άπειρη ροή περιεχομένου.

Περισσότερες πληροφορίες

Ονομα πακέτου com.ZhiliaoApp.μουσικά
Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Android
Κατηγορία βίντεο
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Tik Tok APK για Android

τικ Τοκ

Tik Tok, μια δωρεάν εφαρμογή μουσικής και βίντεο

Η εφαρμογή Tik Tok (γνωστή προηγουμένως ως μουσικό.) είναι ένα πραγματικό φαινόμενο. Είναι το πιο κατεβάσετε στον κόσμο και σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη.

Tik Tok, η εφαρμογή που κάνει το buzz

Το Tik Tok είναι μια δωρεάν εφαρμογή για την επεξεργασία βίντεο με τη μουσική και τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Οι δημιουργίες μπορούν να λάβουν “αρέσει”. Είναι ζήτημα χρήσης της λειτουργίας “Lip Sync Live”, μιμώντας στίχους τραγουδιών ή χειρονομίες σε μια σειρά 15 δευτερολέπτων. Όλα επιτρέπονται μέσω των πολλών φίλτρων και ειδικών εφέ. Συνδέοντας με την εφαρμογή, μπορείτε να δείτε τα βίντεο άλλων μελών. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε προκλήσεις χρησιμοποιώντας πολλαπλά εφέ για να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών, ρίξτε το χιόνι. Το βίντεο μπορεί να μοιραστεί σε δημόσια ή ιδιωτική λειτουργία. Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή “Ψηφιακή ευημερία” που περιορίζει τη χρήση του Tik Tok σε δύο ώρες την ημέρα.

Ανακαλύψτε Lemon8: Το επόμενο μεγάλο αίσθημα κοινωνικών δικτύων

Ψάχνετε για ένα Νέα εμπειρία στα κοινωνικά δίκτυα ? Ανακαλύπτω Λεμόνι8, η εφαρμογή ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ το πιο μοντέρνο που δονείται Τικ Τοκ ! Προτεινόμενο απο Απόρριψη, οι δημιουργοί του Τικ Τοκ, Το Lemon8 προσφέρει μια μοναδική σύντηξη τουΊνσταγκραμ και του Pinterest, προσφέροντας εκπληκτικό οπτικό περιεχόμενο επικεντρωμένο στο φαγητό, ομορφιά, ευεξία και ταξίδια.

Βυθίζω Επιλεγμένες συστάσεις, Μοντέρνες συμβουλές και έμπνευση προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να υιοθετήσετε νωρίς αυτήν την ακμάζουσα πλατφόρμα – Κατεβάστε το Lemon8 τώρα και να εξερευνήσετε έναν νέο κόσμο δονητικά κοινωνικά δίκτυα !

Tik Tok, μια διασκεδαστική εφαρμογή

Με το Tik Tok, κινηματογραφούμε πολύ σύντομες συνεδρίες, προσθέτουμε εφέ βίντεο, μουσική και μοιραζόμαστε αυτό το “κλιπ”. Είναι διασκεδαστικό και μερικά αποτελέσματα είναι πραγματικά πολύ καλά.

 • Μια δωρεάν εφαρμογή
 • Ευκολία στη χρήση
 • Πολλά εφέ
 • Ιδιωτική ή δημόσια μόδα