Σήμερα, η επαναφόρτιση είναι δωρεάν στους υπερσυμπιεστές Tesla, για όλους!, Tesla: Η επαναφόρτιση στους SuperChargers είναι δωρεάν αυτή την Τρίτη, 29 Αυγούστου!

Tesla: Η επαναφόρτιση στους SuperChargers είναι δωρεάν αυτή την Τρίτη, 29 Αυγούστου

Εάν έχετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla, απλά πρέπει να πάτε Οποιοδήποτε σταθμό υπερσυμπιεστών και ξεκινώντας την επαναφόρτιση πριν από το 00h. Οποιαδήποτε επαναφόρτιση που ξεκίνησε μέχρι τις 11:59 μ.μ. αυτή την Τρίτη, 29 Αυγούστου θα είναι ελεύθερη, ακόμη και αν φτάσετε στην κορυφή μετά το 00H. Σημειώστε ότι αυτή η περιττού δεν περιορίζεται στους κατόχους ενός Tesla.

Σήμερα, η επαναφόρτιση είναι δωρεάν στους υπερσυμπιεστές Tesla, για όλους !

Ο υπερσυμπιεστής V4 βρίσκεται στην ανάπτυξη στην Ευρώπη. Σας επιτρέπει να πληρώνετε απευθείας με τραπεζική κάρτα

Ο Tesla γιορτάζει τη 10η επέτειο των υπερυπολογιστών στην Ευρώπη. Με την ευκαιρία αυτή, οι επαναφορτιζόμενες σε αυτά τα ταχέως τερματικά είναι δωρεάν σήμερα, και όχι μόνο για το Tesla.

Ο Tesla γιορτάζει επί του παρόντος τη 10η επέτειο του δικτύου SuperChargeur στην Ευρώπη. Το εμπορικό σήμα ήταν το μόνο που στοιχηματίζει από την αρχή τόσο στο προϊόν όσο και στην υπηρεσία. Το αυτοκίνητο, αλλά και τη δυνατότητα επαναφόρτισης του εαυτού σας παντού με. Ο πελάτης “αγοράζει” και τα δύο. Με την ευκαιρία των γενεθλίων, ο κατασκευαστής της Καλιφόρνιας ξεκινά μια μεγάλη επιχείρηση “δωρεάν επαναφόρτισης” σε όλη την Ευρώπη. Οι γενικές συνθήκες αυτής της κάπως ξεχωριστής ημέρας δεν είναι επίσης πολύ περιοριστικές: Απλά πρέπει να ξεκινήσετε την επαναφόρτησή σας πριν από τις 11:59 μ.μ. για να δικαιούστε πλήρη “δωρεάν”.

Η μέρα “δωρεάν φορτίο” για όλους

Δωρεάν επαναφόρτιση παντού στην Ευρώπη σε υπερσυμπιεστές και για όλους (μόνο σε σταθμούς ανοιχτές σε όλες τις μάρκες)

Η ιδιαιτερότητα αυτής της λειτουργίας είναι ότι είναι ανοικτή σε όλους: Οι πελάτες της Tesla και άλλοι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων. Ο μόνος περιορισμός είναι να έχετε λογαριασμό chargemap για σύνδεση με τους υπερσυμπιεστές. Ο Tesla δεν δίνει κανένα όριο kWh στις 29 Αυγούστου. Αλλά το εμπορικό σήμα το έπαιξε καλά: το δελτίο τύπου έπεσε σήμερα το πρωί ! Ο χρόνος που ενημερώνεται ο πελάτης και το ευρύ κοινό, ο Tesla δεν πρέπει να έχει βιασύνη στους τερματικούς σταθμούς, ειδικά σε αυτό το τέλος της περιόδου διακοπών, στα μέσα της εβδομάδας. Ένα καλό εγκεφαλικό επεισόδιο μάρκετινγκ, ένα φθηνό και αποτελεσματικό επικεφαλής γόνδολα για την Tesla που θα επωφεληθεί από τη διέλευση ορισμένων πελατών άλλων εμπορικών σημάτων που θα μπορούν να απολαύσουν μια ελεύθερη χρέωση και γιατί να μην μπείτε στον πειρασμό να διασχίσετε την πορεία του A You You You You You You You You You You You You You You You.

Οι χώρες που ενδιαφέρουν την ελεύθερη ημέρα: Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Δανία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Switzerland.

Συγκρίνετε πραγματικές αυτόνομες αυτόνομες ηλεκτρικές αυτοκινήτων σύμφωνα με το πρότυπο των τυποποιημένων μετρήσεων. Χωρητικότητα μπαταρίας, κατανάλωση, αυτονομία, σας λέμε τα πάντα !

Tesla: Η επαναφόρτιση στους SuperChargers είναι δωρεάν αυτή την Τρίτη, 29 Αυγούστου !

Η Tesla NACS επαναφορτίζεται

Οι τακτικοί Tesla θα μπορούσαν να πιστέψουν ένα σφάλμα. Σήμερα, με την αίτησή τους, το KWH στους υπερσυμπιεστές εμφανίζεται 0,00 € ! Δεν είναι σφάλμα. Όπως μπορούσαμε να δούμε με τα μέλη του φόρουμ μας, ο κατασκευαστής αποφάσισε να κάνει ένα ωραίο δώρο, προσφέροντας επαναφόρτιση αυτή την Τρίτη 29 Αυγούστου. Έτσι είναι δωρεάν, από τις 9 π.μ. έως τα μεσάνυχτα (οι συνεδρίες φόρτισης πρέπει να ξεκινήσουν στις 11:59 μ.μ. στις 29 Αυγούστου το αργότερο) το αργότερο).

Ακόμα καλύτερα, είναι επίσης δωρεάν για όσους δεν έχουν τη συνδρομή Tesla. Επομένως, η επαναφόρτιση δεν θα κοστίσει τίποτα ! Για τον Tesla, αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία να τους κάνουν να δοκιμάσουν τους υπερσυμπιεστές.

Ένα δώρο που αναμφισβήτητα θα προκαλέσει εισροή φόρτισης, μπορεί να υπάρχει μια γραμμή, ειδικά στο τέλος της ημέρας ! Για το εμπορικό σήμα, αυτό μπορεί να είναι ένας τρόπος δοκιμής της αντίστασης του δικτύου του σε μια ισχυρή εισροή πελατών.

Πάνω απ ‘όλα, αυτό το δώρο γίνεται για να γιορτάσει τα 10 χρόνια των υπερθέσεων. Στις 29 Αυγούστου 2013, οι πρώτοι έξι σταθμοί άνοιξαν στη Νορβηγία. 10 χρόνια αργότερα, το δίκτυο εκτείνεται σε 36 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με περισσότερους από 1.000 σταθμούς και περισσότερους από 13.000 υπερσυμπιονιστές. 9.200 είναι τώρα ανοιχτά σε όλους.

Δωρεάν χιλιόμετρα, δεν είναι στους σταθμούς εξυπηρέτησης που μπορούμε να το βρούμε ! Σημειώστε ότι ο Tesla είχε ήδη μειώσει τις τιμές της επαναφόρτισης τον Αύγουστο, με ένα KWH να πέσει σε περίπου 30 σεντς.

SuperChargers Tesla: Πώς να επωφεληθείτε από την ελεύθερη επαναφόρτιση για όλες τις Τρίτες 29 Αυγούστου ?

Δεν είναι ικανοποιημένος με την κατάρτιση σημαντικά την τιμή της επαναφόρτισης στους υπερσυμπιεστές τους τελευταίους μήνες, η Tesla ξεκινά τώρα μια δωρεάν λειτουργία φόρτισης για όλους τους κατόχους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, αλλά και εκείνων άλλων εμπορικών σημάτων.

Superchargers Tesla

Αυτή την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023, Οι επαναφορές θα είναι δωρεάν στο Overpass Tesla Παντού στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης στη Γαλλία. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 9 π.μ. σήμερα το πρωί και θα λήξει στις 11:59 μ.μ. Σηματοδοτεί την 10η επέτειο των πρώτων ευρωπαϊκών σταθμών στο Tesla.

Ήταν πράγματι στις 29 Αυγούστου 2013 ότι ο κατασκευαστής ξεκίνησε τους πρώτους έξι σταθμούς της στην Ευρώπη, πιο συγκεκριμένα στη Νορβηγία. Από τότε, το δίκτυο συνέχισε να αναπτύσσεται. Μετά τη διέλευση των 10.000 σταθμών στα τέλη του 2022, ο Tesla έχει πλέον πάνω από 13.000 στην Ευρώπη.

Δωρεάν Supercombes: Πώς να επωφεληθείτε από την επαναφόρτιση στις 0 € 29 Αυγούστου 2023 ?

Εάν έχετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla, απλά πρέπει να πάτε Οποιοδήποτε σταθμό υπερσυμπιεστών και ξεκινώντας την επαναφόρτιση πριν από το 00h. Οποιαδήποτε επαναφόρτιση που ξεκίνησε μέχρι τις 11:59 μ.μ. αυτή την Τρίτη, 29 Αυγούστου θα είναι ελεύθερη, ακόμη και αν φτάσετε στην κορυφή μετά το 00H. Σημειώστε ότι αυτή η περιττού δεν περιορίζεται στους κατόχους ενός Tesla.

Οι υπερυπολογιστές ήταν πρόσφατα ανοιχτοί σε αυτοκίνητα ηλεκτρικής ενέργειας σε ανταγωνισμό. Εάν έχετε ένα μοντέλο άλλης μάρκας, απλά πρέπει να αναζητήσετε ένα συμβατό σταθμό επιλέγοντας “επαναφορτίστε το όχημά σας εκτός από το Tesla” στην εφαρμογή του κατασκευαστή. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 9.200 υπερθέσεις σε 660 σταθμούς είναι προσβάσιμοι σε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη. Αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο ανοιχτό εξαιρετικά γρήγορο δίκτυο επαναπλήρωσης στην παλιά ήπειρο.

Όλοι οι χρήστες υπερσυμπιεστών που δεν έχουν Tesla είναι επομένως επιλέξιμοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν έχουν τη συνδρομή να πληρώσουν μειωμένη τιμή σε kWh.

Μετά από μια ανοδική τάση τα τελευταία δύο χρόνια, η Tesla μείωσε σημαντικά τις τιμές φόρτισης το 2023 και ιδιαίτερα τον Μάιο. Τα καλά νέα συνδέονται επομένως για τους οπαδούς της ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο της εκδήλωσης των τιμών των καυσίμων. Αναμείνετε ισχυρά πλήθη στους σταθμούς Tesla σήμερα, ειδικά στο τέλος της ημέρας.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο