Οι υπερσυμπιονιστές Tesla είναι προσβάσιμοι με το σήμα πληρωμής Chargemap Pass – Digital, Tesla Supercharger: Τιμή, Κάρτα και Λειτουργία

Ο πλήρης οδηγός για τον υπερτροφοδότη Tesla

Περιοχή Urvillers (A26)

Οι υπερσυμπιεστές Tesla είναι προσβάσιμοι με το σήμα Passemap Passemap Passemap

Το γαλλικό δίκτυο των υπερσυμπιεστών Tesla, το οποίο έχει επί του παρόντος 1.500 τερματικά, είναι πλέον προσβάσιμο στους κατόχους του Badgemap Pass Chargemap. Δεν λαμβάνεται καμία προμήθεια, αλλά το πέρασμα μέσω της εφαρμογής Mobile Tesla είναι υποχρεωτική.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Από τον Φεβρουάριο του 2022, το δίκτυο Supercharger Tesla στη Γαλλία, το οποίο συγκεντρώνει 1.500 τερματικά, ήταν προσβάσιμο σε ιδιοκτήτες ηλεκτρικού οχήματος διαφορετικά από αυτά της μάρκας. Το συντακτικό προσωπικό του Ψηφιακό το είχε βιώσει με ένα cupra που γεννήθηκε στην τοποθεσία Vélizy-Villacoublay όπου 16 τερματικά V3 (φορτίο μέχρι 250 kW). Απαιτείται πληρωμή (και πάντα απαιτεί) για να περάσει από την εφαρμογή για κινητά Tesla. Μόλις κατεβάσαμε, μας προσκαλέσαμε να συμπληρώσουμε ένα φύλλο πληροφοριών με την ταχυδρομική μας διεύθυνση και το email μας, χωρίς να ξεχνάμε τις πληροφορίες σχετικά με την τραπεζική μας κάρτα.

Από τώρα και στο εξής, θα είναι δυνατή η χρήση του Pass ChargEmap, ενός από τους πρόδρομους στην πληρωμή των επαναφορτιζόμενων στα περισσότερα από τα τερματικά που διατίθενται στη Γαλλία, ανεξάρτητα από το δίκτυο. Chargemap, είναι επίσης ένας χάρτης των ηλεκτρικών δικτύων τερματικών και μιας κοινότητας που προειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο στην κατάσταση των εν λόγω τερματικών. Μέχρι σήμερα, η ChargEmap έχει 1,5 εκατομμύρια συνδρομητές στην Ευρώπη.

Για να χρησιμοποιήσετε το Pass Chargemap από ένα τερματικό Tesla, θα είναι και πάλι υποχρεωτικό να περάσετε από την εφαρμογή Tesla, όπου θα είναι απαραίτητο να αναφερθεί ως το κύριο μέσο πληρωμής το PassMap Pass. Από την άλλη πλευρά, θα είναι πάντα δυνατή η επαλήθευση του ιστορικού του τερματικού Tesla να επαναφορτίζεται από την εφαρμογή Mobile Chargemap.

Ο ChargEmap μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα λάβει προμήθεια από το δίκτυο SuperChareur Tesla: “Προς το παρόν, υιοθετούμε την ίδια δημόσια τιμή με τον Tesla. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να διαιωνίσουμε αυτές τις συνθήκες. Καθώς δεν είμαστε σίγουροι, προτιμούμε να το υποδείξουμε σαφώς στους χρήστες μας.»

Σήμερα, οι τιμές των υπερσυμπιεστών για “μη-Tesla” ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας: 0,55 €/kWh από τα μεσάνυχτα έως τις 4 μ.μ., 0,61 €/kWh από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. και 0,55 €/kWh από τις 8 μ.μ. στα μεσάνυχτα. Η Tesla προσφέρει επίσης συνδρομή σε € 12.99/μήνα στην οποία η τιμή ανά kWh είναι χαμηλότερη.

Σήμερα, η πρόσβαση περιορίζεται μόνο σε τερματικά Tesla που βρίσκονται στη Γαλλία. Συμβατότητα “Σύντομα θα επεκταθεί σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό δίκτυο για τους ιδιοκτήτες ενός Tesla και στους υπερσυμπιεστές ανοιχτές σε όλους στην Ευρώπη για τους ιδιοκτήτες ενός άλλου ηλεκτρικού οχήματος”.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News

Ο πλήρης οδηγός για τον υπερτροφοδότη Tesla

Χρησιμοποιήστε έναν υπερτροφοδότη Tesla: Τι να ξέρετε

Χώροι στάθμευσης με σταθμούς φόρτισης

 • Τιμή υπερσυμπιεστή Tesla
 • Δωρεάν Supercharger Tesla: υπάρχει ?
 • Πού είναι οι υπερσυμπιεστές Tesla ?
 • Κατάλογος υπερκατατημάτων Tesla στη Γαλλία
 • Εγκαταστάθηκαν υπερφόρτητες το 2021
 • Άνοιγμα του υπερτροφοδότη Tesla σε όλα τα αυτοκίνητα
 • Πιλοτικό πρόγραμμα: 16 σταθμοί ανοιχτοί στο “Non Tesla”
 • Τέσλα Γαλλία
 • Τεχνολογία Superchergence V2 και V3
 • Υπερσυμπιεστής Tesla V3
 • Πόσα υπερφόρτητες Tesla υπάρχουν ?
 • Εργοστάσιο υπερσυμπιονόμων στη Σαγκάη

2 ημέρες δωρεάν δοκιμής
Υποστήριξη διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα

Χρησιμοποιήστε έναν υπερτροφοδότη Tesla: Τι να ξέρετε

Σε μια εποχή που γράφεται αυτός ο οδηγός, οι υπερφόρτητες Tesla προορίζονται για τους πελάτες της αμερικανικής μάρκας. Αλλά σε λίγους μόνο μήνες – τον Σεπτέμβριο του 2022 – για να είμαι ακριβής, το δίκτυο των υπερσυμπιεστών θα είναι ανοιχτό σε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μια υποδοχή CCBS. Μια δοκιμή βρίσκεται σε εξέλιξη από τα τέλη Ιανουαρίου σε 16 γαλλικούς σταθμούς. Έτσι σχεδόν ολόκληρος ο ηλεκτροκίνητος στόλος. Επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να πλοηγηθείτε στη ζούγκλα των επιταχυνόμενων σταθμών φόρτισης που βρίσκουμε στην περιαγωγή, στους δρόμους της Γαλλίας, η Yespark έχει δημιουργήσει έναν πλήρη οδηγό που προκαλεί τις τιμές, την κάρτα ή την τεχνολογία αυτών των κοσμημάτων αυτοκινήτων.

Τιμή υπερσυμπιεστή Tesla

Η Tesla τιμολογεί την Ultra -γρήγορη επαναφόρτιση € 0,36/kWh. Ωστόσο, όπως υποδεικνύει ο κατασκευαστής στον ιστότοπό του, “Το κόστος είναι πιθανό να ποικίλει ανάλογα με τη γεωγραφική θέση του οχήματος, τη διαμόρφωσή του, την ηλικία της μπαταρίας του, τις συνήθειες χρήσης του οδηγού και τις κλιματικές και περιβαλλοντικές συνθήκες».

Να δώσετε στον εαυτό σας μια ιδέα μέση τιμή Η επαναφόρτιση περιαγωγής σε έναν υπερσυμπιεστή Tesla, εδώ είναι ένα πλέγμα τιμών από τον επίσημο ιστότοπο.

Μοντέλο Tesla

Τιμή για 100 χλμ. (€)

Τιμή για 500 χλμ. (€)

Τιμή για 1.000 χλμ. (€)

Τιμή για 2.000 χλμ. (€)

Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο

Δωρεάν Supercharger Tesla: υπάρχει ?

Υπερσυμπιεστής Tesla

Μπορεί να έχετε ακούσει για Δωρεάν υπερσυμπιεστές Tesla. Περί τίνος πρόκειται ? Μπορούμε πραγματικά να χρησιμοποιήσουμε αυτό το τερματικό χωρίς να πληρώσουμε ? Στην πραγματικότητα, πρέπει πρώτα να είστε πελάτης Tesla και να σέβεστε ορισμένες προϋποθέσεις. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων Tesla πριν από το 2017 επωφελούνται από την ελεύθερη επαναφόρτιση για τη ζωή ! Αυτό ισχύει στο μοντέλο S και το μοντέλο x.

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη κατάσταση. Πρέπει, επιπλέον, ότι ο πρώτος αγοραστής του οχήματος χρηματοδοτήθηκε από έναν άλλο πελάτη της μάρκας. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει λοιπόν να κρατήσετε το δικό σας Κωδικός παραπομπής. Από τον Σεπτέμβριο του 2018, υπερσυμπιεστές δεν είναι πλέον δωρεάν για τη ζωή, Αλλά μόνο το πρώτο έτος μετά την αγορά. Το ίδιο ισχύει, πρέπει πάντα να χρηματοδοτηθείτε και να έχετε αγοράσει ένα από τα δύο μοντέλα (το μοντέλο 3 δεν επηρεάζεται από αυτό το πλεονέκτημα).

Πού είναι οι υπερσυμπιεστές Tesla ?

Χάρτης υπερσυμπιεστή Tesla

Η επίσημη ιστοσελίδα της Tesla κυκλοφόρησε ένα Χάρτης υπερφόρτωσης Εγκαταστάθηκε στη Γαλλία και στον κόσμο. Είναι επομένως δυνατό να δούμε ακριβώς τον τόπο κάθε τερματικού. Ο ιστότοπος Data-Gouv αναπαράγει επίσης αυτόν τον χάρτη των τερματικών Tesla. Για να σας δώσουμε μια άλλη άποψη, εδώ σας προσφέρουμε μια εξαντλητική και λεπτομερή λίστα υπερ -συνθέσεων (ενημερωμένη στα τέλη του 2021).

Κατάλογος υπερκατατημάτων Tesla στη Γαλλία

Οι υπερυπολογιστές βρίσκονται επί του παρόντος 14 περιοχές αυτοκινητόδρομος και μέσα 81 πόλεις. Ένα σχέδιο ανάπτυξης βρίσκεται σε εξέλιξη, πολλοί άλλοι χώροι θα φιλοξενήσουν την τεχνολογία φόρτισης Tesla τα επόμενα χρόνια, ξεκινώντας από το Παρίσι.

Περιοχή Urvillers (A26)

Περιοχή Cambarette (A8)

Châteauvillain Area (A5)

Περιοχή Manissieux (A43)

Περιοχή Reims-Champagne (A4)

Aire de Saint-Priest (A43)

Vidauban Area (A8)

Somme Bay Area (A16)

Vendée Area (A83)

Abis Area (A43)

Πόρτες των αγγειών

Περιοχή Granier (A43)

Bresse κοτόπουλο (A39)

Le Mans Saint Saturnin

Υπερσυμπιεστής Παρίσι Μασσαλία Λυών

Εγκαταστάθηκαν υπερφόρτητες το 2021

Εκτός από αυτές τις πολυάριθμες τοποθεσίες, οι υπερσυμπιεστές θα αναπτυχθούν επίσης σε άλλες πόλεις στη Γαλλία. Οι δήμοι των Angers, Bordeaux-est, Brest, Montpellier, Perpignan, Savigny-en-Terre-Plaine, Bourg-en-Bresse, Charters, Colmar, Colmar, Λυών, Nevers, Roissy-en-France, Toul, Yvetot, Lille-Nord, Μασσαλία, Παρίσι, Pontoise, Saint-Etienne ή Toulouse-Labèges. Οι εγκαταστάσεις αυτών των υπερ -συνθέσεων θα πρέπει να ολοκληρωθούν το 2022.

Άνοιγμα του υπερτροφοδότη Tesla σε όλα τα αυτοκίνητα

Φορτιστής ανοίγματος Tesla

Επί του παρόντος, ολόκληρο το δίκτυο των υπερσυμπιεστών Tesla είναι αποκλειστικά επιφυλάξεις Tesla Brand Cars. Με ένα πολύ ενδιαφέρον δίκτυο για μεγάλες αποστάσεις, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, αντιπροσωπεύουν μια πραγματική βιτρίνα για τον Αμερικανό κατασκευαστή. Ορισμένοι σταθμοί φόρτισης μετράνε μέχρι 16 τερματικά Tesla Fast Tesla.

Ωστόσο, από Σεπτέμβριος 2022, Τα υπερτροφοδότια θα είναι Άνοιξε σε άλλους κατασκευαστές. Η απόφαση αυτή έφτασε δέκα χρόνια μετά την έναρξη αυτού του δικτύου, το οποίο τώρα έχει 25.000 τερματικά. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό το άνοιγμα: πρόκειται για ολόκληρο το δίκτυο ? Η τιμή των € 0,36/kWh θα είναι υψηλότερη για τους μη-customers της Tesla ? Τέλος πάντων, από την τεχνική πλευρά, αυτό δεν θα προκαλέσει καμία ανησυχία, τα τερματικά που έχουν ένα combo connector CCS.

Πιλοτικό πρόγραμμα: 16 σταθμοί ανοιχτοί στο “Non Tesla”

Από τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, 16 superchargers Tesla έχουν ανοίξει στο ευρύ κοινό, πράγμα που σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα σε άλλες μάρκες μπορούν να επαναφορτιστούν σε αυτά τα εξαιρετικά στρογγυλά τερματικά. Το πιλοτικό πρόγραμμα είναι μια επέκταση της δοκιμής που ξεκίνησε στις Κάτω Χώρες και θα πρέπει να επιτρέψει το ευρύτερο άνοιγμα του δικτύου σε λίγους μήνες, χρόνο για να πληρώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Μόνο οχήματα με σύνθετη υποδοχή μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, τα οποία αποκλείουν το Citroën C-Zéro, το Peugeot Ion και το Nissan Leaf, τα οποία χρησιμοποιούν το πρότυπο Chademo. Προς το παρόν, οι υπερθέσεις θα χρεώνουν 0,57 €/kWh αυτούς τους νέους χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα προτιμησιακά ποσοστά σε περίπτωση συνδρομής.

«Οι υπερυπολογιστές παραδίδουν την ενέργειά τους γρήγορα και αναπαράγω σταδιακά Η ροή τους καθώς η μπαταρία επαναφορτίζεται “

Τεχνολογία Superchergence V2 και V3

Supercherguer V2 Power Technology

Υπερσυμπιεστής Tesla V2

Ο υπερσυμπιεστής V2 έχει δύο καλώδια σε κάθε περίπτερο: α Σύνδεσμος τύπου 2 Τροποποιημένο (για το μοντέλο S και το μοντέλο X) και το α CCCS Combo Connector (Για νέα οχήματα, όπως το μοντέλο 3). Ένας υπερσυμπιεστής V2 έχει ένα ζευγάρι τερματικών, αριθμημένα 1Α/2Α, 2Α/2Β, κλπ. Κάθε ζευγάρι μπορεί να παραδώσει 150 kW Power, πράγμα που σημαίνει ότι ένα όχημα που είναι μόνο υπεύθυνο σε ένα ζευγάρι μπορεί να επωφεληθεί από ολόκληρη την εξουσία.

Εάν δύο άτομα συνδέονται με ένα ζευγάρι τερματικών V2, μοιράζονται τη δύναμη. Έτσι, αν τα δύο αυτοκίνητα μπορούν να λάβουν περισσότερα από 75 kW, αυτό είναι που θα έχουν. Εάν ένας από τους δύο έχει χαμηλότερη χωρητικότητα, τότε η κοινή χρήση θα γίνει ως εξής: 150 kW – Power

Υπερσυμπιεστής Tesla V3

Από το 2020, η Tesla έχει εγκαταστήσει μόνο τους υπερσυμπιεστές V3. Φέρνουν μεγάλη πρόοδο σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Πράγματι, η μέγιστη ισχύς τους είναι 250 kW Και δεν υπάρχει κατανομή ισχύος μεταξύ των τερματικών. Σε αντίθεση με τους υπερσυμπιεστές V2, έχουν Μόνο ένα καλώδιο, Το combo CCS, λεπτότερο από πριν και ψύχεται από το νερό.

Πόσα υπερφόρτητες Tesla υπάρχουν ?

Ο Tesla έχει ένα απίστευτο σύνολο 25.000 υπερθέσεις παγκοσμίως, και 2.500 σταθμούς φόρτισης. Στη Γαλλία, Υπάρχουν λίγο κάτω από 100 ιστότοπους.
Εδώ είναι το ημερολόγιο ανάπτυξης με τον αριθμό των τοποθεσιών υπερσυμπιεστή που ανοίγουν στη χώρα από το 2014:

Αριθμός σταθμών υπερφόρτωσης

Είσαι εδώ

Η Tesla Motors ιδρύθηκε το 2003 στο διάσημο Κοιλάδα πυριτίου Από μια ομάδα μηχανικών, συμπεριλαμβανομένου του επαναστατικού και οραματιστή Elon Musk, που ήθελε να αποδείξει ότι τα ηλεκτρικά οχήματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα από τα αυτοκίνητα βενζίνης, ταχύτητας, απόδοσης, οικολογίας και αποδοτικότητας. Η Tesla έχει ισχυρή παρουσία στην ηλεκτροκίνηση της μεταφοράς και στην ανάπτυξη της υποδομής επαναφόρτισης για τους πελάτες της. Από εκεί, έχουν δημιουργήσει ένα δίκτυο υπερσυμπιεστών, δωρεάν σταθμούς γρήγορης φόρτισης για τους ιδιοκτήτες ενός οχήματος Tesla. Η επαναφόρτιση ενός μοντέλου Tesla ή ενός μοντέλου X διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Το 2016, περισσότεροι από 682 σταθμοί ταχείας φόρτισης (Επίπεδο 3) διανεμήθηκαν στρατηγικά προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η διακοπή κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδρομών. Αυτές οι υπερθέσεις βρίσκονται κοντά σε εστιατόρια, εμπορικά κέντρα και σημεία πρόσβασης στο Διαδίκτυο Wi-Fi. Κάθε σταθμός διαθέτει αρκετούς συνδέσμους – υπάρχουν περισσότεροι από 4.175 συνδετήρες Tesla (2016), οι οποίοι είναι μόνο συμβατοί με τα ηλεκτρικά οχήματα Tesla.

Βρείτε όλους τους σταθμούς φόρτισης επιπέδου 3 (superchargers) χάρη στη διαδραστική κάρτα ChargeHub, διαθέσιμη σε iOS και Android.

Συνδρομή

Δεν απαιτείται συνδρομή για πρόσβαση στους σταθμούς φόρτισης επιπέδου 3 του δικτύου Tesla, αλλά αυτοί οι τερματικοί σταθμοί χρησιμοποιούν τους δικούς τους συνδετήρες. Με άλλα λόγια, οι σταθμοί φόρτισης τους περιορίζονται σε ηλεκτρικά οχήματα Tesla. Εκτός από τις υπερθέσεις που εγκαθίστανται από την Tesla, ένα αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών επιλογής εγκαθιστά σταθμούς φόρτισης επιπέδου 2 συμβατά με τα ηλεκτρικά οχήματα Tesla.

Κόστος επαναφόρτισης

Οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων Tesla έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους υπερυπολογιστές που έχουν εγκατασταθεί σε όλο τον κόσμο. Σε μόλις 30 λεπτά, η επαναφόρτιση μπορεί να παρέχει έως και 270 χιλιόμετρα στο ηλεκτρικό όχημα Tesla Motors.