Swiper στα αριστερά ή δεξιά στο Tinder? 2023 – ψητό, и и и е τροφή Tinder | Ώχ. 2. Βοήθεια.

| И е е е е е и ζί и

Contents

Εάν ζείτε στον πλανήτη Γη το 2022, είναι αδύνατο να μην έχετε ακούσει για τους όρους “Swipe Right” και “Swipe Left”. Αυτοί οι όροι είναι τόσο δημοφιλείς σήμερα που οι άνθρωποι τους χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους γλώσσα.

Swiper στα αριστερά ή δεξιά στο Tinder ? [2023]

Tinder Swipe αριστερά ή δεξιά 2022 έκδοση

Υπάρχει ένα επιστήμη Πίσω από ένα αποτελεσματικό κτύπημα στο Tinder.

Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι γλιστρούν προς τα δεξιά, τόσο περισσότερους αγώνες παίρνουν. Ναι, αυτή η στρατηγική λειτουργεί – αν φιλοδοξείτε να είστε μοναχικός.

Αλλά για να αποκτήσετε αλληλογραφία με τους καλύτερους συνεργάτες, πρέπει να γνωρίζετε τα μυστικά μιας αποτελεσματικής διάρμισης.

Θέλετε να πάρετε περισσότερα παιχνίδια ?

Κάντε αυτό το 2 λεπτό τεστ, βελτιστοποιήστε το προφίλ σας και το matche ������

Λίστες ελέγχου Tinder

256.862 Ικανοποιημένοι χρήστες Εμπιστοσύνη

Περιεχόμενα

Εδώ είναι το σχέδιο του άρθρου, μην διστάσετε να πηδήξετε στο τμήμα που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

 1. Swiper στα αριστερά, σύρετε προς τα δεξιά, τι σημαίνει αυτό ?
 2. Τι συμβαίνει όταν σπρώξετε δεξιά στο Tinder ?
 3. 3 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να σπρώξετε σωστά σε όλους
 4. 2 ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε πριν πάτε στο checkout
 5. Tinder Hacks: Η καλύτερη στρατηγική swiping
 6. Συχνές ερωτήσεις: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το κτύπημα

Η απομάκρυνση αριστερά, τι σημαίνει αυτό

Swiper στα αριστερά, σύρετε προς τα δεξιά, τι σημαίνει αυτό ?

Στις περισσότερες εφαρμογές που χρονολογούνται, η σύρσιμο προς τα δεξιά σημαίνει ότι σας αρέσει ένα άτομο και η ολίσθηση προς τα αριστερά σημαίνει ότι δεν θέλετε να έχετε τίποτα να κάνετε μαζί της.

Η ολίσθηση προς τα δεξιά μπορεί να σας επιτρέψει να έρθετε σε επαφή με ένα κορίτσι – Μόνο αν σας σάρωσε επίσης στα δεξιά.

Εάν ζείτε στον πλανήτη Γη το 2022, είναι αδύνατο να μην έχετε ακούσει για τους όρους “Swipe Right” και “Swipe Left”. Αυτοί οι όροι είναι τόσο δημοφιλείς σήμερα που οι άνθρωποι τους χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους γλώσσα.

Ο όρος “swipe right” σημαίνει τώρα “αποδοχή, εγκρίνοντας και δείχνοντας τον ενθουσιασμό σας για κάτι”.

Το “Swipe left” τώρα σημαίνει απόρριψη ή μείωση κάτι.

Για παράδειγμα, αν σας αρέσει ένα ντόνατς, μπορείτε να πείτε: “Γαμώτο, αυτό το ντόνατ φαίνεται νόστιμο, θα το σπρώξω στα δεξιά πάνω του”.

Λίγο στην άκρη. Γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να κάνετε το προφίλ σας πιο ελκυστικό σε 2 λεπτά και να λαμβάνετε περισσότερα παιχνίδια κάθε μέρα ?

Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη μας που εκπαιδεύτηκε σε περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες που αξιολογούνται από τις γυναίκες, μπορείτε να λάβετε ανατροφοδότηση και εξατομικευμένες συμβουλές για να ενισχύσετε το προφίλ σας για χρονολόγηση για πάντα.

Θα ξέρετε ακριβώς ποιες φωτογραφίες είναι καλές ή όχι, και ειδικά γιατί.

Λοιπόν, τι περιμένετε να αναλάβετε την αγάπη σας ?

Τι συμβαίνει όταν σπρώξετε δεξιά στο Tinder

Τι συμβαίνει όταν σπρώξετε δεξιά στο Tinder ?

Το ψητό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε Γιατί και πώς να το διορθώσω.

Ανασκόπηση προφίλ ψησίματος

Όταν σύρετε ένα άτομο στα δεξιά στο Tinder, τρία πράγματα μπορούν να συμβούν. Είτε

 1. Κάνετε έναν αγώνα με μια γυναίκα.
 2. Δεν κάνεις αγώνα με ένα κορίτσι.
 3. Δεν κάνετε έναν αγώνα με ένα κορίτσι στην αρχή, αλλά κάνετε έναν αγώνα μαζί της αργότερα, όταν swep έξω δεξιά σε σας.

Σε αυτή την περίπτωση, θα λάβετε μια ειδοποίηση “Έχετε έναν νέο αγώνα !”(Εκείνοι που γνωρίζουν αυτό το μήνυμα χωρίς αμφιβολία γνωρίζουν τη γλυκιά ώθηση της ντοπαμίνης που παρέχει …

Μόλις έχετε κάνει έναν αγώνα με μια γυναίκα, μπορείτε στη συνέχεια να συνομιλήσετε μαζί της και να ορίσετε ραντεβού. Και αν έχετε πρόβλημα να πάρετε αγώνες, συμβουλευτείτε τον οδηγό μας για να δημιουργήσετε το τέλειο προφίλ.

Με το τέλειο προφίλ, θα αρχίσετε να παίρνετε περισσότερα παιχνίδια. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να γνωρίζετε αν το προφίλ σας είναι καλό.

Εάν θέλετε τη γνώμη ενός εμπειρογνώμονα για το προφίλ σας, συμβουλευτείτε το ψητό. Εάν το προφίλ σας είναι μηδέν, το Roast θα σας δώσει ένα εξατομικευμένο σχέδιο, έτσι ώστε το προφίλ σας να αξίζει να κάνετε διάκλημα (ειδικά από σέξι γυναίκες).

3 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να σπρώξετε σωστά σε όλους

3 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να σπρώξετε σωστά σε όλους

Οι νεοφερμένοι στο Tinder, ειδικά στους άνδρες, συχνά σπρώχνουν σε όλα όσα έχουν χρωμόσωμα XX. Μοιάζει με κορίτσι ? Είναι αρκετό για μένα !

Δυστυχώς, είναι ακριβώς αυτή η νοοτροπία που τους κάνει να χάσουν επαφή με αυτά τα κορίτσια. Θα θέλατε να μάθετε γιατί ?

Διαβάστε τους παρακάτω λόγους:

1. Απελπιστική συμπεριφορά – όχι ελκυστική.

*Ένα κορίτσι προτιμά να πηδάει από ένα βράχο και να συντρίψει στα βράχια αντί να βγαίνει με έναν απελπισμένο άνθρωπο και να έχει ανάγκη.

Εντάξει, ίσως όχι, αλλά υπάρχει μέρος της αλήθειας σε αυτήν τη δήλωση.

Απελπισμένοι τύποι και σε ανάγκη είναι εκείνοι που δεν έχουν κριτήρια και βγαίνουν με κανέναν. Δυστυχώς, ο Tinder δεν είναι τρυφερός με τους απελπισμένους τύπους.

Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές συνάντησης, ο Tinder ενισχύει τις γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες στην πλατφόρμα της. Για τι ? Γιατί αν η αίτηση δεν είχε γυναίκες, δεν θα υπήρχαν άνδρες. Και αν δεν υπήρχαν άνδρες, δεν μπορούσαν να κερδίσουν χρήματα κάνοντας τους να αγοράσουν το Tinder Gold ή το Tinder Plus.

Γνωρίζοντας ότι τα κορίτσια αγαπούν τους άνδρες που δεν είναι τσίμπημα, Ο Tinder ανταμείβει τους άνδρες που είναι επιλεκτικοί στα swipes τους και τιμωρεί εκείνους που δεν είναι. Ο Tinder έχει μυστική βαθμολογία ελκυστικότητας (παλαιότερα ονομάζεται σύστημα αξιολόγησης ELO) το οποίο ταξινομεί τους άνδρες και τις γυναίκες σύμφωνα με την ελκυστικότητά τους. Όσο πιο ελκυστικό είναι ένα άτομο, τόσο υψηλότερο είναι το σκορ του ELO.

Εάν κάνετε ένα κτύπημα προς τα δεξιά σε όλα τα κορίτσια, ο Tinder πιστεύει ότι είστε απελπισμένοι, δηλαδή ελάχιστα ελκυστικά και μειώνουν τη βαθμολογία σας στην ελκυστικότητα. Μια αδύναμη βαθμολογία σημαίνει ότι θα σας παρουσιαστεί λιγότερες γυναίκες (ή λιγότερο επιθυμητές γυναίκες).

2. Ο αλγόριθμος Tinder θα σας κάνει να συναντήσετε κακούς ανθρώπους.

Ο αλγόριθμος Tinder απέχει πολύ από τον τέλειο. Η εφαρμογή δεν είναι σαν Cupid – δεν μπορεί να τραβήξει ένα βέλος και να σας κάνει να συναντήσετε τον σύντροφο ψυχής.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε γλιστρήσει στα δεξιά σε μερικά κορίτσια που θα σημειώσετε ένα μέτριο “6”. Ο αλγόριθμος Tinder πιστεύει τότε ότι αυτό είναι το είδος του κοριτσιού που προτιμάτε και θα σας δείξει μόνο τα κορίτσια που είναι 6 (ακόμα και αν έχετε επίσης γλιστρήσει δεξιά σε κορίτσια που είναι 8 και περισσότερα).

Ωστόσο, εδώ είναι μια συμβουλή για να είναι ένας καλύτερος swiperΜόνο σβήνετε προς τα δεξιά σε κορίτσια που είναι 8 και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, θα δείτε τις γυναίκες να εμφανίζονται πιο κοντά στα γούστα σας.

3. Συμπεριφορά ρομπότ

Εάν έχετε ένα σωστό κτύπημα σε όλους, ο Tinder θα σκεφτεί ότι είστε ρομπότ. Θα μπορούσε τότε να σκιά ή να μειώσει την ποιότητα των προφίλ που εμφανίζονται στην αίτησή σας.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι φίλοι σας εργάζονται σε εφαρμογές χρονολόγησης, αλλά όχι εσείς ?

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι κάνει ένα ελκυστικό προφίλ χρονολόγησης και ακόμα πιο δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες φωτογραφίες είναι καλές ή όχι.

Με το Ι Ι Ι μας.Έχω. Εισβάλλετε σε περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες που αξιολογούνται από μια ομάδα γυναικών και προπονητές αγάπης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας και να ξεχωρίζετε.

Κάντε πιο ελκυστικό προφίλ χρονολόγησης σε μόλις 2 λεπτά.

2 ερωτήσεις που πρέπει να αναρωτηθείτε πριν από την περιστροφή

2 ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε πριν πάτε στο checkout

Μεταχειρισμένος Ψητό Για να μάθετε αν είστε εξορισμένοι από τη σκιά ή όχι και ενισχύει το elo σας.

Ανασκόπηση προφίλ ψησίματος

Αν τη γνώρισα στο δρόμο, θα ήθελα να βγω μαζί της?

Για έναν παράξενο λόγο, οι άνδρες είναι πιο απελπισμένοι στο Tinder παρά στην πραγματική ζωή. Συμπεριφέρονται σαν να ήταν ο Tinder ήταν ένα κουλοχέρη: αν γλιστρήσουν αρκετά προς τα δεξιά, θα πάρουν ένα δωρεάν μπόνους σεξ.

Εάν είστε ένας άνθρωπος που σκέφτεται έτσι (χωρίς κρίση, είμαστε όλοι εκεί), πρέπει να αλλάξετε την κατάσταση του νου σας. Πρέπει να έχετε ελάχιστες απαιτήσεις.

Σκεφτείτε τον ιδανικό συνεργάτη σας. Σκεφτείτε ένα κορίτσι που θα θέλατε να συναντήσετε και να την γνωρίσετε. Θα πρέπει να πετάξετε μόνο σε τέτοιου είδους κορίτσια και σε οποιοδήποτε άλλο (γιατί, όπως είπα, ο Tinder ανταποκρίνεται στους δύσκολους άνδρες).

** Είμαι λίγο ζεστός ή μου αρέσει πολύ ?

Συχνά οι άνδρες σκέφτονται με το μικρό τους εγκέφαλο κάτω από τη χαμηλή ζώνη (εντάξει, ένας τεράστιος εγκέφαλος, χαρούμενος ?Ουσία. Εάν είναι ενθουσιασμένοι, γλιστρούν στο κορίτσι χωρίς να αναρωτιούνται αν θα ταιριάζει.

Ρωτήστε τον εαυτό σας την ερώτηση

Είναι αυτό το είδος του κοριτσιού που θέλετε να έχετε στη ζωή σας ? Έχει παρόμοια συμφέροντα ? Μου αρέσει η προσωπικότητα που έχει απεικονίσει στην εφαρμογή ? Βλέπετε τον εαυτό σας να περνάει χρόνο μαζί της (χωρίς να θέλετε να φυσήξετε τον εγκέφαλό σας ?)*.

*Ή το θέλω μόνο και μόνο επειδή είναι “σέξι” ?

Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να αλλάξετε γνώμη και να αρχίσετε να ρωτάτε τον εαυτό σας τις προηγούμενες ερωτήσεις περισσότερο.

Ο Tinder hacks η καλύτερη στρατηγική swiping

Tinder Hacks: Η καλύτερη στρατηγική swiping

Για να περάσετε το παιχνίδι Tinder στο επόμενο επίπεδο, εδώ είναι μερικές συμβουλές που θέλετε να εφαρμόσετε το συντομότερο δυνατόν.

Όπως μόνο τα προφίλ που σας αρέσουν πραγματικά.

Δεδομένου του αυστηρού αλγόριθμου του Tinder, θα πρέπει να γλιστρήσετε προς τα δεξιά μόνο στα κορίτσια που πραγματικά σας αρέσουν. Μην εμπιστεύεστε μόνο την εμφάνισή σας: πρέπει επίσης να εξετάσετε τον ελεύθερο χρόνο, την προσωπικότητά του και άλλα χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν.

Αξίζετε να συναντήσετε το κορίτσι των πιο άγριων ονείρων σας. Συνεχίστε λοιπόν και περάστε το καλύτερο!

Πάρτε το χρόνο σας πριν σαν ένα προφίλ.

Ο Tinder ακολουθεί την ώρα που ξοδεύετε σε ένα προφίλ. Εάν μεταβείτε γρήγορα από το ένα προφίλ στο άλλο χωρίς να κοιτάξετε όλες τις φωτογραφίες ή να διαβάσετε το BIOS, ο Tinder θα σας τιμωρήσει.

Ο αλγόριθμος μπορεί να αισθάνεται απελπισία**.**

Το Swiper στα δεξιά χωρίς να αφιερώσετε χρόνο για να αξιολογήσετε τα προφίλ λέει στον Tinder ότι δεν είστε ένας τύπος που προσελκύει με υψηλά κριτήρια.

Συντάξτε σε ένα μικρό αριθμό ανθρώπων, αλλά σπρώξτε συχνά.

Ο Tinder έχει αλλάξει τον αλγόριθμό του αρκετές φορές με τα χρόνια.

Στην πιο πρόσφατη έκδοση, οι πιο ενεργοί και πρόσφατοι χρήστες εμφανίζονται πρώτα, ενώ οι λιγότερο ενεργοί χρήστες εμφανίζονται τελευταία.

Έτσι, εδώ είναι η καλύτερη τακτική: ολίσθηση προς τα δεξιά μόνο στα πρώτα 10 έως 20 προφίλ. Αυτό δίνει στους πιο ενεργούς χρήστες την ευκαιρία να σας σπρώξουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Θυμηθείτε: Δεν θέλετε να σπαταλήσετε swipes σε ένα ανενεργό προφίλ. Εάν η σχέση μεταξύ του αριθμού των swipes και του αριθμού των “μη αντιστοιχιών” είναι πολύ υψηλός, ο Tinder θα μειώσει το ποσοστό ελκυστικότητάς σας. *Και στη γη του Tinder, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί παραμένουν ενιαίοι.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι φίλοι σας εργάζονται σε εφαρμογές χρονολόγησης, αλλά όχι εσείς ?

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι κάνει ένα ελκυστικό προφίλ χρονολόγησης και ακόμα πιο δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες φωτογραφίες είναι καλές ή όχι.

Με το Ι Ι Ι μας.Έχω. Εισβάλλετε σε περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες που αξιολογούνται από μια ομάδα γυναικών και προπονητές αγάπης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας και να ξεχωρίζετε.

Κάντε πιο ελκυστικό προφίλ χρονολόγησης σε μόλις 2 λεπτά.

Συχνές ερωτήσεις το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε για το swiping

Συχνές ερωτήσεις: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το κτύπημα

** Μπορούμε να ακυρώσουμε ένα όπως ? Μπορώ να επιστρέψω μετά από ένα αδέξια αριστερό κτύπημα ?

Σκουπίστε στα αριστερά στην κόρη των ονείρων σας τυχαία ? Έχετε σπαταλήσει ένα σωστό κτύπημα σε ένα κορίτσι που δεν σας αρέσει καθόλου ?

Μην ανησυχείς. Εάν έχετε το Tinder Plus, το Gold και το Platinum, μπορείτε να επιστρέψετε στο προηγούμενο προφίλ και να ακυρώσετε τις ενέργειές σας.

Δυστυχώς, αν δεν τα έχετε, δεν είναι τυχερό.

Μπορείς να ξέρετε πότε κάποιος σας σπρώξει σωστά ?

Η λειτουργία “σας αρέσει” από το Tinder Gold και το Platinum σας επιτρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων που σας έχει γλιστρήσει. Τα προφίλ “σας αρέσουν” είναι θολή χωρίς αυτές τις συνδρομές, αλλά μαζί τους μπορείτε να δείτε το πλήρες προφίλ εκείνων που σας αγαπούσαν.

Πόσες διαθέσιμες διαθέσεις διαθέτετε ανά ημέρα ?

Οι χρήστες Tinder Plus, Gold και Platinum Get Απεριόριστος αριθμός συμπαθειών. Εάν δεν έχετε αυτές τις βελτιώσεις, παίρνετε περίπου 100 αρετές την ημέρα.

Πολλαπλασιάζει τους αγώνες σας κατά 10

Λάβετε δεδομένα που βασίζονται σε δεδομένα και συγκεκριμένες ενέργειες για να βελτιώσετε το προφίλ σας τώρα, να λάβετε περισσότερα παιχνίδια και να βρείτε το ιδανικό άτομο.

Λίστες ελέγχου Tinder

256.862 Ικανοποιημένοι χρήστες Εμπιστοσύνη

συμπέρασμα

Το Swipe είναι μια ουσιαστική χειρονομία για τους χρήστες του Tinder, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τους ειδικούς μάρκετινγκ. Με την κατανόηση των μηχανισμών σάρωσης και τη χρήση αυτών των πληροφοριών προς όφελός σας, μπορείτε να δημιουργήσετε συνεδρίες που είναι πιο πιθανό να πετύχουν.

Δοκιμάστε μερικές από αυτές τις συμβουλές και ενημερώστε μας πώς λειτουργούν για εσάς. Και μην ξεχάσετε να μας πείτε ποιο είναι το ποσοστό “Swipe Right” σας !

Πριν φύγετε, τι θα λέγατε για να μάθετε ποια είναι η δύναμη του προφίλ σας Tinder?

Αυτή η ανάλυση προφίλ θα σας επιτρέψει τελικά να γνωρίζετε πώς να κάνετε το προφίλ σας πιο ελκυστικό, να πάρετε περισσότερους αγώνες και να μεταβείτε σε άτομα που πραγματικά τους αρέσει.

Αποκτήστε το αποτέλεσμα σας σε χρόνο εγγραφής χάρη σε αυτό το τεστ αναπτύχθηκε από την ομάδα συναντήσεων μας σε συναντήσεις και ρομαντικές σχέσεις.

Μπεν ψητό

Μπεν Μπέιλι

Ο Ben είναι ένας από τους καλύτερους εμπειρογνώμονες του Tinder που γνώρισα και ένας από τους λίγους που έσπασε τον αλγόριθμο Tinder. Κάθε εβδομάδα, ο Ben δημοσιεύει νέα άρθρα σχετικά με το ψητό, βοηθώντας περισσότερα από 5 εκατομμύρια ανθρώπους όπως εσείς παίρνετε περισσότερα παιχνίδια, ραντεβού και ίσως ακόμη και ο εκλεγμένος εκπρόσωπος των καρδιών τους !

Τσίμπημα

Tinder White Flame Black

 • Tinder White Flame Ροζ φόντο
 • Tinder Wordmark καταχωρήθηκε
 • Tinder Full Color Watermark
 • Συνεδρίαση
 • Сисо пρά

  Серв© прro rедоoh з и и и и λί и и и и и и и и и и и и ζί

  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. D755.814
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. D779.540
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. D780.775
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. D781.311
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. D781.334
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. D781.882
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. D791.809
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. D798.314
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. D852.809S
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. D854.025S
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 7,613,706
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 7,617,134
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 7.676.466
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8.566.327
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8.010.546
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8.010.556
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8.051.013
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8,117,091
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8,195,668
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8.473.490
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8.559.706
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8.583.563
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8,621,090
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8.862.461
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8.885.012
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 8.996.618
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.094.396
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9,148,333
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9,158,821
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9,185,184
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.245.301
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.251.220
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.350.636
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.413.845
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.418.057
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.495.391
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.536.221
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.537.706
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.560.156
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.672.289
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.679.259
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.715.532
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.733.811
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.824.123
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.830.669
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.836.533
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.870.465
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.959.023
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.547.369
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 9.720.570
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 10,108,968
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 10,149,267
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 10,203,854
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 10.277.710
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 10.333.999
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 10,380,158
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 10,387,795
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 10.523.622
  • U.μικρό. Ελαφρό κτύπημα. Οχι. 10.540.607