SWAPPIE: Ο φινλανδός ηθοποιός του Reconditioned iPhone είναι τώρα ενεργός στο Βέλγιο – Tinynews, Swappie Review | Διαβάστε τις απόψεις του εμπόρου του

Σουκαπί Avis

Έλαβα στο 3 Κάντε κλικ σε ένα ερωτηματολόγιο με την προϋπόθεση του iPhone μου και μια πολύ ικανοποιητική προσφορά τιμών
Η αποστολή είναι προετοιμασμένη και η πληρωμή πολύ γρήγορα χωρίς συζήτηση

Swappie: Ο φινλανδός ηθοποιός ενός επανασχεδιασμένου iPhone δραστηριοποιείται τώρα στο Βέλγιο

Η Swappie, ο φινλανδός πωλητής του Rewritted iPhone, ανοίγει επίσης τις εικονικές πόρτες του webshop του στο Βέλγιο. Με την άφιξη του Swappie, η αγορά και η πώληση ποιότητας iPhone της ποιότητας γίνεται ασφαλέστερη και απλούστερη. Οι καταναλωτές εξοικονομούν τις υψηλές τιμές αγοράς ενός iPhone, ενώ συμβάλλουν στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, επαναχρησιμοποιώντας πολύτιμα υλικά. Χάρη στην πειστική εγγύηση 24 μηνών για όλα τα smartphones και μια προηγούμενη διαδικασία προηγμένων τεχνικών δοκιμών, η Swappie καθιερώθηκε ως ηγέτης αυτής της αγοράς στις σκανδιναβικές χώρες σε λίγα χρόνια.

Η αποστολή του Μεταφορά είναι πολύ απλό: σαρώνει όλες τις δυσκολίες και όλες τις αμφιβολίες που συχνά συνδέονται με την αγορά ενός ανακατασκευασμένου smartphone, χάρη σε μια διαφανή και ορθολογική υπηρεσία όπου οι πελάτες είναι πάντα σίγουροι για υψηλή ποιότητα. Περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι έχουν ήδη αγοράσει ένα iPhone που έχει ανακατασκευαστεί στο Swappie. Η Swappie στοχεύει επί του παρόντος Σκανδιναβία και την υπόλοιπη Ευρώπη με webshops, ειδικά στην Ιταλία, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες και τώρα επίσης στο Βέλγιο.

Αξιοπιστία

Το iPhone του Swappie είναι σε απευθείας σύνδεση, κάθε φορά με μια περιγραφή της κατάστασής τους, που κυμαίνονται από “όπως εννέα έως” αποδεκτά “. Το Swappie δεν πωλεί απλά χρησιμοποιημένα μοντέλα, αλλά επικεντρώνεται στο ξαναγραφεί iPhone, προσεκτικά επιθεωρούμενες χρησιμοποιημένες συσκευές και εάν είναι απαραίτητο. Όλα τα τηλέφωνα υπόκεινται σε λεπτομερή τεχνική δοκιμή σε 52 βήματα πριν πωληθούν. Επομένως, η Swappie είναι σε θέση να εγγυηθεί στους πελάτες ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. “Αν ανακαλύψουμε το παραμικρό ελάττωμα κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής φάσης, κάνουμε όλες τις απαραίτητες επισκευές στο εξειδικευμένο εργοστάσιό μας. Επιπλέον, ο πελάτης έχει εγγύηση 24 μηνών, όπως και σε ένα νέο iPhone “, εξηγεί η Sami Marttinen, Διευθύνων Σύμβουλος της Swappie.

Είναι επίσης δυνατό να πουλήσετε παλιό iPhone στο Swappie. Στην ιστοσελίδα, οι πωλητές παρέχουν μερικά σημαντικά δεδομένα σχετικά με την κατάσταση του τηλεφώνου, λαμβάνουν μια εκτίμηση της αξίας του και λαμβάνουν μια ετικέτα αποστολής. Τα χρήματα μεταφέρονται μόλις οι τεχνικοί της Swappie έχουν ελέγξει την κατάσταση του τηλεφώνου.

Όλα ξεκίνησαν μετά από απάτη

Το 2019, 206,7 εκατομμύρια χρησιμοποιούσαν smartphones που πωλούνται παγκοσμίως. Η δεύτερη αγορά δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για smartphones που χρησιμοποιούνται ήδη. Η αγορά μεταχειρισμένων συσκευών σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα με την προϋπόθεση ότι δεν επιλέξτε ένα νέο μοντέλο κάθε φορά. Η αυξανόμενη ζήτηση για δεύτερα μοντέλα διεγείρει επίσης προσφορές από δόλους ιστότοπους ή την πώληση smartphones στη μαύρη αγορά.

“Ακόμη και αγοράζοντας μια νέα συσκευή από τη γνώση, δεν έχετε την εγγύηση ότι όλα λειτουργούν τέλεια. Η ιδέα του Swappie γεννήθηκε από μια κακή εμπειρία αγοράς των χρησιμοποιημένων online smartphones. Το έζησα προσωπικά. Ήμουν εξαπατημένος και παρατήρησα ότι δεν ήμουν το μόνο θύμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήθελα να δημιουργήσω μια ασφαλέστερη και πιο πρακτική εναλλακτική λύση για την αγορά που χρησιμοποιούνται και ανακατασκευασμένα smartphones online “, λέει ο Sami Marttinen.

Κλιματολογικές ανησυχίες

Σε μόλις πέντε χρόνια, η Swappie κατέκτησε την αγορά iPhone που ανακατασκευάστηκε σε μεγάλες χώρες που υπερασπίζονται την ουδετερότητα του κλίματος όπως η Φινλανδία, η Σουηδία, η Δανία, οι Κάτω Χώρες, η Γερμανία και η Ιταλία. Σήμερα, η Swappie δεν είναι μόνο ηγέτης της αγοράς στη Σκανδιναβία, αλλά η εταιρεία έχει επίσης οριστεί από το FERED ως μία από τις ταχύτερες αυξητικές κλιμακώσεις στην Ευρώπη. Η Swappie ανοίγει τώρα το webshop στη χώρα μας, επειδή το Βέλγιο είναι η καρδιά της Ευρώπης και υποστηρικτής των ευρωπαϊκών κλιματολογικών στόχων.

“Έχουμε επιλέξει το Βέλγιο επειδή οι Βέλγοι ανησυχούν όλο και περισσότερο από το περιβάλλον και την ουδετερότητα του κλίματος. Η αγορά του ανακατασκευασμένου iPhone καθιστά δυνατή την επέκταση της ζωής του προϊόντος, για να αποφευχθεί η ταφή των επικίνδυνων χημικών ουσιών και η εξοικονόμηση πολύτιμων πρώτων υλών. Πρόσφατα στοιχεία αποκαλύπτουν επίσης ότι η ενέργεια που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενός νέου smartphone είναι ισοδύναμη με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ενός smartphone για δέκα χρόνια “, δήλωσε ο Sami Marttinen.

Η Swappie θρέφει επίσης τη φιλοδοξία να κάνει την ανακατασκευασμένη καταναλωτική ηλεκτρονική μια κοινή πρακτική. “Σήμερα, σχεδόν όλοι έχουν ένα smartphone. Εάν όλοι αγοράζουμε ένα νέο τηλέφωνο κάθε δύο ή τρία χρόνια, ο αντίκτυπος στον πλανήτη μας θα είναι πολύ βαρύ. Με την εστίαση περισσότερο στην αγορά και την πώληση ανακατασκευασμένων smartphones, μπορούμε ήδη να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς ένα πιο πράσινο μέλλον “, καταλήγει ο Sami Marttinen.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Μεταφορά.είναι.

Σουκαπί Avis

Μεγάλη εμπειρία. Εκτιμάω το iPhone μου σε διάφορους ιστότοπους (Apple, Rebuy, EasyCash. Ουσία.
Δεν υπήρχε δισταγμός. Η Swappie μου πρόσφερε 200 €. Φυσικά είναι πάντα λίγο εντυπωσιακό να στέλνετε το τηλέφωνό σας στη Lituania lol. Η αποστολή ήταν πολύ γρήγορη σε 1 ημέρα και μισό πακέτο είχε φτάσει (Super Service DHL Express). Θεραπεία της σούπερ γρήγορης συναλλαγής, μεταφορά που ελήφθη σε λιγότερο από 6 ημέρες. Το πακέτο έστειλε την Πέμπτη το πρωί στις 14 Σεπτεμβρίου. Μεταφορά στο λογαριασμό μου την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα. Swappie Bravo !

Ημερομηνία εμπειρίας: 19 Σεπτεμβρίου 2023

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Να είναι σίγουροι

Simul Sunday (€ 800)
Αποθήκη Δευτέρα βράδυ στο σημείο DHL
Διοίκηση DHL Τρίτη
Έλαβε η Swappie την Τετάρτη, λαμβάνω ένα email swappie το οποίο ζητά συγγνώμη εκ των προτέρων για την αναμονή (!Ουσία
Μεταφορά από τη Swappie την Πέμπτη, τα χρήματα έλαβαν την ίδια ημέρα στον τραπεζικό λογαριασμό ! (€ 800)

Είστε στο TrustPilot επειδή η προσφορά είναι πολύ καλή για να είναι αλήθεια ? Η προσφορά είναι όμορφη, είναι αλήθεια. Ήμουν όπως αναρωτιόσασταν αν ήταν συνετό να στείλω το 14 μου στη Λιθουανία. Δεν μετανιώνω. Καλά έπαιξε swappie, το επόμενο έτος θα έκανα το ίδιο πράγμα. ;

(Αδύνατο να βάλω έναν σύνδεσμο, αλλά ψάχνοντας για το ψευδώνυμό μου Boygnetik στο YouTube θα πρέπει να βρείτε το βίντεο που δείχνει την κατάσταση του smartphone μου πριν την αποστολή)

Ημερομηνία εμπειρίας: 21 Σεπτεμβρίου 2023

Τίποτα να πω

Τίποτα δεν λέει, ασφαλισμένη υπηρεσία και πολύ γρήγορη συναλλαγή ! Τέλειος

Ημερομηνία εμπειρίας: 21 Σεπτεμβρίου 2023

Έχω ένα πολύ επαγγελματικό και ειλικρινές ερωτηματολόγιο σε 3 κλικ ..

Έλαβα στο 3 Κάντε κλικ σε ένα ερωτηματολόγιο με την προϋπόθεση του iPhone μου και μια πολύ ικανοποιητική προσφορά τιμών
Η αποστολή είναι προετοιμασμένη και η πληρωμή πολύ γρήγορα χωρίς συζήτηση

Ημερομηνία εμπειρίας: 03 Σεπτεμβρίου 2023

Επάνω κορυφή

Ήμουν αρκετά απρόθυμος να στείλω ένα iPhone σε 1100 € σε μια πλατφόρμα που δεν ήξερα, αλλά δεν λυπάμαι καθόλου ! Πραγματικά έστειλα το τηλέφωνό μου την περασμένη εβδομάδα η εκτιμώμενη τιμή ήταν € 1075 και σήμερα έλαβα € 1075.
Πραγματικά συνιστώ πραγματικά !

Ημερομηνία εμπειρίας: 01 Σεπτεμβρίου 2023

Η νομική απάτη..

Η νομική απάτη. Στέλνω ένα iPhone 12 Pro 128GB μπλε για μια εκτίμηση 475 € μου προσφέρθηκε 175 € λέγοντας κάμερα έτσι μπαταρία και σπασμένη lecran, στέλνω με το κουτί της που πριν δεν είναι ίχνος της μπαταρίας τοίξιμο απλά αντικαταστάθηκε με μια επισκευή. Λωρίδα κλέφτες.

Ημερομηνία εμπειρίας: 22 Σεπτεμβρίου 2023

προτείνω

Έκανα ένα αίτημα τιμής για το iPhone μου, ήμουν ειλικρινής, έστειλα το τηλέφωνό μου μέσω DHL και έλαβα γρήγορα την εκτίμηση των τιμών !

Ημερομηνία εμπειρίας: 07 Σεπτεμβρίου 2023

Παρά τον φόβο αυτής της εμπειρίας

Παρά τον φόβο αυτής της εμπειρίας, ήμουν πολύ ικανοποιημένος με τη διαδικασία, την ταχύτητά του. Το πακέτο έφτασε γρήγορα στο Swappie και η πληρωμή της εκτιμώμενης αξίας που ελήφθη γρήγορα. Χαίρομαι που έχω κάνει αυτό το βήμα. Με 3 λόγια θα έλεγα ταχύτητα, εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.

Ημερομηνία εμπειρίας: 23 Αυγούστου 2023

Είχα ένα βιογραφικό iPhone 8 100…

Είχα πάρει ένα iPhone 8.100 ευρώ.

Το Swappie σας παρέχει ένα κουπόνι DHL με τη δυνατότητα να αφαιρεθεί το πακέτο οπουδήποτε. Λοιπόν 1 ώρα μετά την παραγγελία DHL, είχα το άτομο παράδοσης στο σπίτι.
Την επόμενη μέρα, το πακέτο είχε φτάσει στο Ταλίν στην Εσθονία. Λίγες μέρες αργότερα έλαβα επιβεβαίωση ότι το Τηλ είναι εντάξει και ότι τα 100 ευρώ θα απολυθούν στον λογαριασμό μου. Νομίζω ότι τους λαμβάνω αύριο ή μετά το αύριο.

Πολύ αποτελεσματική, γρήγορη και υψηλότερη τιμή ανάκτησης από ό, τι αλλού (Orange 47 Euros, EasyCach 80 Euros, Backmarket 60, Swappie 100 Euros !Ουσία

Ημερομηνία εμπειρίας: 13 Αυγούστου 2023

Πολύ γρήγορη πληρωμή κάποτε έγινε αλλά..

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη Swappie (Nathalie) για την εμπιστοσύνη μου στην υπηρεσία. Πράγματι, δεν είδα πάρα πολλά ίχνη της αποστολής μου στον ιστότοπο PostNL.
Μετά από λίγες μέρες, επέστρεψε σε μένα, χωρίς να με ξεχάσει να μου πει ότι το πακέτο είναι στο δρόμο.

4 αστέρια επειδή ήταν λίγο μακρύ, παρά την προθεσμία σεβαστή.

Το πακέτο δυστυχώς χρειάστηκε 12 ημέρες για να φτάσει και 6 ημέρες για την επεξεργασία του τηλεφώνου και της πληρωμής.

Συνολικά 18 ημέρες αποστολής μετά την παραλαβή της πληρωμής.

Ήταν ένα νέο τηλέφωνο, που δεν ήταν ποτέ ανοιχτό, εκτιμάται στα € 930.

Ημερομηνία εμπειρίας: 28 Αυγούστου 2023

IPhone 13 μίνι μεταπώληση

Σοβαρή και γρήγορη τοποθεσία, πούλησα το iPhone 13 Mini την Τετάρτη, έλαβα τη μεταφορά την Τρίτη στην τιμή ανάκτησης που μου δόθηκε

Ημερομηνία εμπειρίας: 04 Αυγούστου 2023

Σύμβαση εμπιστοσύνης

Από το a σε z η διαδικασία είναι καλά εξηγείται και είναι απλό να ακολουθήσετε. Ποιοτική εξυπηρέτηση και ειλικρινής αξιολόγηση στο επίπεδο των τιμών που προσφέρεται. Γρήγορο και αποτελεσματικό.

Ημερομηνία εμπειρίας: 19 Αυγούστου 2023

Τέλειος !

Ήταν γρήγορο, φοβόμουν λίγο όταν συμβουλεύτηκα τις απόψεις, στην πραγματικότητα, είμαι πολύ ικανοποιημένος ! Θα ήλπιζα λίγο περισσότερο, αλλά είναι ήδη η υψηλότερη προσφορά τιμών στους ανακαινισμένους τηλεφωνικούς ιστότοπους. Σας προτείνω ��

Ημερομηνία εμπειρίας: 05 Ιουλίου 2023

Η τιμή που προσφέρεται για την επανάληψη του ..

Η τιμή που προσφέρθηκε για την επανάληψη του iPhone μου 12 ήταν η υψηλότερη από όλες τις τοποθεσίες. Οι εξηγήσεις είναι σαφείς. Η αποστολή μέσω DHL έγινε γρήγορα και η πώληση επικυρώθηκε σε λιγότερο από δύο ημέρες μετά την παραλαβή του φορητού υπολογιστή. Η πληρωμή στον τραπεζικό μου λογαριασμό έγινε σε λιγότερο από 4 ημέρες. Συστήνω ανεπιφύλακτα. Εγγυημένη εγγύηση και εμπιστοσύνη.

Ημερομηνία εμπειρίας: 27 Δεκεμβρίου 2022

Μεγάλη εμπειρία

Παραγγείλαμε ένα ανακατασκευασμένο iPhone με, παραδέχομαι, μερικοί φόβοι.
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που έχω κάνει αυτή την αγορά από το Swappie επειδή η συσκευή είναι πραγματικά σαν νέα με μπαταρία 100%. Λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον, έφτασε σε 2 εργάσιμες ημέρες.
Θα ανανεώσω αυτήν την εμπειρία για την επόμενη αγορά μου

Ημερομηνία εμπειρίας: 15 Δεκεμβρίου 2022

Πώληση iPhone 12

1η εμπειρία με το Swappie για την πώληση του iPhone μου 12. Αφαίρεση από DHL και υποδοχή 3 ημέρες αργότερα! Ένα κορυφαίο ρύθμιση ακολουθίας και κανονισμού 1 εβδομάδων μετά την αποστολή στο ποσό που προβλέπεται στον ιστότοπο. Σίγουρα, θα επαναλάβω στο μέλλον για την πώληση των επόμενων τηλεφώνων μου. Συνιστώ αυτήν την εταιρεία χωρίς δισταγμό να αναλάβει τηλέφωνα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 11 Δεκεμβρίου 2022

Σοβαρή υπηρεσία

Επικύρωση της εκτίμησης, έλαβα το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιτρέπει την έναρξη της κατάλληλης προσέγγισης καθώς και μια επανεκκίνηση λίγες μέρες μετά το αρχικό email.
Τέλεια υποστήριξη DHL.
Μικρό μειονέκτημα που συνδέεται με την περίοδο των διακοπών κατά την περίοδο επιβεβαίωσης και θεραπεία του πακέτου που ικανοποιεί το τερματικό, αλλά τίποτα σοβαρό.
Επιβεβαίωση του ελέγχου συμμόρφωσης, η μεταφορά έγινε πολύ γρήγορα με την ανακοινωθείσα τιμή.

Ημερομηνία εμπειρίας: 18 Δεκεμβρίου 2022

Να φύγει για την πώληση.

Έστειλα το iPhone μου 12 64GB μετά από προσφορά στα 360 ευρώ σε απευθείας σύνδεση για πώληση στο σπίτι.

Έλαβα ένα email σήμερα: μου προσφέρουν 5 ευρώ! Το τηλέφωνό μου θα στριμωγμένο, η οθόνη θα ήταν επίσης σπασμένη χρυσό, όλα λειτουργούσαν τέλεια όταν στέλνουν.

FYI Είμαι προσεκτικός με τον εξοπλισμό μου, δεν είχε ελάττωμα από το σπίτι μου και στάλθηκε ακόμη και στο αρχικό του κουτί και σε φάκελο φυσαλίδων.

Σήμερα φοβάμαι το κράτος στο οποίο θα το στείλουμε ενδεχομένως.

Να φύγει για μεταπώληση.

Ημερομηνία εμπειρίας: 18 Σεπτεμβρίου 2023

Σας ευχαριστούμε για την επιστροφή σας από την εμπειρία. Λυπούμαστε που μαθαίνουμε ότι δεν επρόκειτο για τις προσδοκίες σας.

Κάθε τηλέφωνο επιθεωρείται σχολαστικά από τους τεχνικούς μας. Ορισμένα ελαττώματα είναι πιο δύσκολα ή πιο ακριβά για επισκευή από άλλα. Αυτό περιλαμβάνει μη -Original οθόνες ή διπλωμένα τηλέφωνα. Ένα διπλωμένο τηλέφωνο δεν είναι αποκαταστατικό. Για το λόγο αυτό, προσφέρεται το ποσό των € 5 προκειμένου να ανακυκλώσετε τη συσκευή για να χρησιμοποιήσετε τα εξαρτήματα ακόμα σε καλή κατάσταση. Ως επιχείρηση, πρέπει να λάβουμε υπόψη κάθε κόστος και να προσαρμόσουμε ανάλογα την τιμή που προσφέρεται. Αυτή η τιμή μπορεί να απορριφθεί, οπότε το τηλέφωνο σας επέστρεψε δωρεάν, όπως ελήφθη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις συνθήκες ανάκαμψης στις γενικές συνθήκες πώλησης για τους πελάτες.

Είμαστε ό, τι είναι ειλικρινά λυπηρό αν δεν το έχετε διαβάσει πριν στείλετε τη συσκευή σας.