Spotify: Η κοινή χρήση ενός οικογενειακού λογαριασμού θα είναι πιο περίπλοκη, η Spotify αυξάνει τις τιμές της στη Γαλλία: € 1 για την Premium Subscription, € 2 για το οικογενειακό πακέτο | ευσέβεια

Η Spotify αυξάνει τις τιμές της στη Γαλλία: € 1 για την Premium Croscription, € 2 για το οικογενειακό πακέτο

Η Spotify μόλις ανακοίνωσε αύξηση των τιμών του σε όλο τον κόσμο. Η συνδρομή Premium χρεώνεται τώρα € 10,99 το μήνα στη Γαλλία, σε σύγκριση με € 9,99. Το Βέλγιο ανησυχεί επίσης από αυτή την αύξηση, σε αντίθεση με την Ελβετία.

Spotify: Η κοινή χρήση ενός “οικογενειακού” λογαριασμού θα είναι πιο περίπλοκη

Η Spotify έχει αναθεωρήσει τις γενικές συνθήκες χρήσης της για την SPOTIFY Premium Family Subscription. Τώρα, θα πραγματοποιηθεί επαλήθευση ” ωρες ωρες Για να επαληθεύσετε ότι όλα τα μέλη ζουν στον ίδιο τόπο.

Καταγράφει Δ

Όπως και οι ανταγωνιστές της, η Spotify προσφέρει μια οικογενειακή συνδρομή, επιτρέποντας στους έξι διαφορετικούς ανθρώπους να επωφεληθούν από ένα λογαριασμό premium μόνο για 14,99 ευρώ το μήνα ή 2,5 ευρώ ανά χρήστη, έναντι 9,99 ευρώ για προσωπική συνδρομή. Προφανώς, μερικοί εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να εξαπατήσουν, μοιράζοντας αυτόν τον λογαριασμό με φίλους και αυτό δεν φαίνεται να απευθύνεται στο Spotify – σε αντίθεση με τον Netflix στον οποίο αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Η υπηρεσία του ροή Το Musical έχει μόλις ενημερώσει τους όρους χρήσης του. Προηγουμένως, απλώς καθορίστηκε ότι ” Όλοι οι κάτοχοι λογαριασμών πρέπει να διαμένουν στην ίδια διεύθυνση για να είναι επιλέξιμοι για την SPOTIFY FAMILY COMPSICTION », Ενώ τώρα οι συνθήκες είναι πολύ πιο λεπτομερείς:

Έχω. Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από την Premium Family Subscription, ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού και οι κάτοχοι των δευτερευόντων λογαριασμών πρέπει να ανήκουν στην ίδια οικογένεια και να διαμένουν στην ίδια διεύθυνση.

σι. Κατά την ενεργοποίηση ενός δευτερεύοντος λογαριασμού οικογενειακής οικογένειας, θα σας προσκληθεί να ελέγξετε την προσωπική σας διεύθυνση.

Εναντίον. Από καιρό σε καιρό μπορούμε να ζητήσουμε μια νέα επαλήθευση της προσωπικής σας διεύθυνσης για να επιβεβαιώσετε ότι πληροίτε πάντα τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Spotify χορηγεί επομένως το δικαίωμα να ελέγχετε τη διεύθυνσή σας από καιρό σε καιρό για να βεβαιωθείτε ότι ζείτε καλά κάτω από την ίδια οροφή με τον κύριο ιδιοκτήτη του λογαριασμού και ” διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει ή να αναστείλει την πρόσβαση στην υπηρεσία Spotify Premium Family Service »».

Πολλές από τις εξαιρετικές ερωτήσεις

Για να διαχειριστεί αυτό το σύστημα διευθύνσεων, το Spotify διέρχεται από την αναζήτηση διευθύνσεων Google Maps και ότι τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση δεν αποθηκεύονται. Μόνο η διεύθυνση του κύριου λογαριασμού που αναφέρεται κατά τη διάρκεια της εγγραφής διατηρείται για σύγκριση, ποσοτικοποιημένη και δεν μοιράζεται με τρίτους.

Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας παραμένει αμφισβητήσιμη. Πράγματι, οι συνθήκες χρήσης μιλούν καλά για μια διεύθυνση ” Η επιλήπτική κρίση »Και όχι γεωγραφική θέση. Το 2018, ο Spotify επρόκειτο να κυνηγήσει τους χάκερς και προσπάθησε να ελέγξει τη θέση των μελών του ίδιου οικογενειακού λογαριασμού ενεργοποιώντας τα δεδομένα GPS. Μπροστά από το θόρυβο των χρηστών, η υπηρεσία έπεσε γρήγορα μια στάση.

Εάν μπορείτε να υποδείξετε οποιαδήποτε διεύθυνση, δεν θα πρέπει πραγματικά να λύσει το πρόβλημα της απάτης Spotify, ενώ η διεύθυνση πρέπει να είναι ακόμα κοντά στη γεωγραφική θέση, αυτό μπορεί να είναι προβληματικό κατά τη διάρκεια των διακοπών, για παιδιά διαζευγμένων ζευγαριών ή φοιτητών πρακτικής άσκησης για παράδειγμα.

Επιπλέον, στην περίπτωση των παιδιών, το CNET θέτει ότι ο εντοπισμός ανηλίκων είναι ένα νομικό πρόβλημα. Ένα πρόβλημα μεταξύ τόσων άλλων που η Spotify θα πρέπει να εγκατασταθεί για να εφαρμόσει τις νέες συνθήκες χρήσης της, ειδικά αφού η Apple Music, η Deezer και η μουσική του YouTube περιμένουν τη στροφή.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Το Spotify αυξάνει τις τιμές της στη Γαλλία: + € 1 για την Premium Croscription, + € 2 για το οικογενειακό πακέτο

Η Spotify μόλις ανακοίνωσε αύξηση των τιμών του σε όλο τον κόσμο. Η συνδρομή Premium χρεώνεται τώρα € 10,99 το μήνα στη Γαλλία, σε σύγκριση με € 9,99. Το Βέλγιο ανησυχεί επίσης από αυτή την αύξηση, σε αντίθεση με την Ελβετία.

Η τιμή άλλων τύπων αυξάνεται επίσης: η συνδρομή duo πηγαίνει από € 12,99 το μήνα σε € 14,99 το μήνα. Η οικογενειακή φόρμουλα ενισχύεται στα € 17,99 (σε σύγκριση με 15,99 ευρώ πριν), ενώ οι μαθητές θα πρέπει τώρα να πληρώσουν € 5,99 το μήνα ή περισσότερα ευρώ.

Εάν έχουν ήδη εφαρμοστεί αυτές οι νέες τιμές, οι συχνές ερωτήσεις καθορίζουν ότι οι συνδρομητές των ανθρώπων θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αλλαγή της τιμολόγησης και θα ωφεληθούν ” περίοδος χάριτος »Του ενός μήνα πριν από την εφαρμογή της νέας τιμής. Αυτή η τροποποίηση δεν αλλάζει τίποτα για κάρτες δώρων Spotify, διαθέσιμες από μεταπωλητές.

“” Αυτές οι αλλαγές θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία στους οπαδούς και τους καλλιτέχνες στην πλατφόρμα μας. “, Εξηγεί η εταιρεία σε δελτίο τύπου. Η Spotify υπενθυμίζει ότι ο κατάλογος του έχει εμπλουτιστεί σημαντικά τα χρόνια και ότι συνεχίζει να προσπαθεί να ξεχωρίζει χάρη στο σύστημα ανακάλυψης “Tiktok” ή στην άφιξη ήχων βιβλίων. Η αύξηση θα παραμείνει σε όλο το λαιμό ενός μεγάλου αριθμού χρηστών, ορισμένες λειτουργίες όπως το καύσιμο DJ στο AI που παραμένει αποκλειστικά για μια χούφτα χώρες όπου η αύξηση του μαστού.

Αυτή η αύξηση δεν προκαλεί έκπληξη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Η συνδρομή της Apple Music πήγε στις 11 € τον περασμένο Οκτώβριο και η Tidal ακολούθησε στις αρχές του μήνα. Το Deezer Premium έχει επίσης χρεωθεί € 10,99 το μήνα από το 2021.