Συνθήκες της προσφοράς Premium – Spotify, Spotify & Ikea – Ikea

Το καλύτερο της μουσικής με τις προσφορές Premium Spotify

Contents

Επωφεληθείτε από 3 μήνες που προσφέρονται για όλα τα μέλη της οικογένειας IKEA ή 4 μήνες που προσφέρονται με το Spotify Premium για οποιαδήποτε αγορά ομιλητή Symfonisk ή Vappeby.*
*Μη-λογιστικές προσφορές, δείτε τις παρακάτω συνθήκες.

Όροι της προσφοράς Spotify Premium Premium

Καλώς ήλθατε υπό τις συνθήκες της προσφοράς Spotify Premium Premium. Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε και μπορείτε να συμβουλευτείτε τους γενικούς όρους που ισχύουν για την προσφορά προώθησης στην οποία έχετε εγγραφεί.

Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις μεθόδους και στο σύνολό τους. Περιέχουν συνθήκες και περιορισμούς στη διαθεσιμότητα των προωθητικών προσφορών Spotify Premium, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την προσφορά διαφημιστικής προσφοράς Spotify Premium μόλις φτάσει στο τέλος της.

Κάθε διαφημιστική προσφορά προσφέρεται από κοινού με συνδρομή πληροφορικής (όπως ορίζεται στις γενικές συνθήκες χρήσης του Spotify), όπως το Spotify Premium Premium, το Spotify Premium Student, το Spotify Premium Family ή το Spotify Premium Duo, Ανακοινώθηκε (κάθε μία από τις συνδρομές της είναι μια υπηρεσία Premium Spotify >>).

Σύμφωνα με την υπηρεσία Spotify Premium, καθώς ανακοινώνεται σε μια προσφορά προώθησης, αυτές οι γενικές συνθήκες (οι συνθήκες της διαφημιστικής προσφοράς >>) Συμπληρώστε και ενσωματώστε τις γενικές προϋποθέσεις που αφορούν αυτήν την υπηρεσία Spotify Premium σε αναφορά, όπως αναφέρεται παρακάτω:

Για οποιαδήποτε προωθητική προσφορά, σε περίπτωση ασυμβατότητας μεταξύ αυτών των συνθηκών της προωθητικής προσφοράς και των σχετικών γενικών όρων που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα, αυτές οι συνθήκες της προωθητικής προσφοράς επικρατούν.

Κάθε διαφημιστική προσφορά παρέχει πρόσβαση στην ανακοινωθείσα υπηρεσία Spotify Premium:

Έχω. στην ανακοινωθείσα τιμή (εάν ισχύει). Και

σι. Για μια πρώτη περίοδο ανακάλυψης που περιγράφηκε λεπτομερέστερα στην ενότητα 5 των προϋποθέσεων αυτών, από τη στιγμή που επιβεβαιώνετε την αποδοχή της προσφοράς προώθησης που ανακοινώθηκε υποβάλλοντας έγκυρες τραπεζικές πληροφορίες που έγιναν αποδεκτές από την Spotify (η περίοδος προώθησης >>).

Με την επικοινωνία των τραπεζικών σας πληροφοριών, εσείς (i) επιβεβαιώστε την αποδοχή της προσφοράς προώθησης που ανακοινώθηκε. (ii) να αποδεχθεί αυτές τις προϋποθέσεις της προσφοράς προώθησης, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών γενικών προϋποθέσεων που αντιστοιχούν στην ανακοινωθείσα υπηρεσία Premium (όπως περιγράφεται παραπάνω) · και (iii) αναγνωρίζουν και αποδέχονται τις [γενικές συνθήκες χρήσης του Spotify]
(https: // www.σημείωμα.com/legal/end-ugrement/)..) Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από την Spotify ως μέρος μιας προσφοράς προώθησης, ό, τι κι αν είναι, θα επεξεργαστούν και θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, οι διαφημιστικές προσφορές δεν επιτρέπουν ή διευκολύνουν την πρόσβαση σε αγαθά ή αγαθά τρίτων.

Προκειμένου να επωφεληθεί από μια προσφορά προώθησης (και έτσι να είναι κατάλληλος ως επιλέξιμος χρήστης >>), οι χρήστες πρέπει να πληρούν όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Έχω. Αν δεν εγγραφείτε σε μια προσφορά προώθησης που ανακοινώθηκε ρητά ως διαθέσιμη για τους πρώην δικαιούχους μιας υπηρεσίας Premium Spotify, πρέπει να είστε νέος συνδρομητής σε όλες τις μορφές spotify premium ή απεριόριστη υπηρεσία (όπως ορίζονται στις γενικές συνθήκες χρήσης του Spotify) και δεν έχετε εγγραφεί, ή δοκιμάστηκε στο πλαίσιο μιας δωρεάν αξιολόγησης, της υπηρεσίας Spotify Premium ή της απεριόριστης υπηρεσίας.
σι. Εάν εγγραφείτε σε μια προσφορά προώθησης που ανακοινώθηκε ως αποκλειστικά διαθέσιμη στους πρώην δικαιούχους μιας υπηρεσίας Premium Spotify, πρέπει να είστε κάτοχος της σχετικής υπηρεσίας Spotify Premium (όπως ανακοινώθηκε) και η συνδρομή αυτής της υπηρεσίας πρέπει να έχει λήξει πριν από την ημερομηνία που ανακοινώθηκε.

Εναντίον. Όσον αφορά τις προωθητικές προσφορές σχετικά με το Spotify Premium Student, το Spotify Premium Family και το Spotify Premium Duo: Τα άλλα κριτήρια επιλεξιμότητας παρατίθενται
Οι γενικές συνθήκες που ισχύουν για τις αντίστοιχες συνδρομές.

ρε. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, πρέπει να παρέχετε στο Spotify μια έγκυρη μέθοδο πληρωμής και εγκρίθηκε από το Spotify (οι προπληρωμένες κάρτες και οι κάρτες Spotify δεν αποτελούν έγκυρες μεθόδους πληρωμής).

μι. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, πρέπει να παράσχετε τον παραπάνω τρόπο πληρωμής απευθείας στο Spotify και όχι μέσω τρίτου (για παράδειγμα, μέσω ενός τελεφερίκ, ενός τηλεπικοινωνιακού φορέα εκμετάλλευσης ή οποιουδήποτε άλλου διανομέα))).

φά. Πρόσθετες συνθήκες επιλεξιμότητας (εάν ισχύει), όπως περιγράφεται από καιρό σε καιρό.

Οι επιλέξιμοι χρήστες μπορούν να αποδεχθούν μόνο μια διαφημιστική προσφορά μία φορά: οι υπάρχοντες χρήστες δεν μπορούν να την ενεργοποιήσουν ξανά.

Μια προσφορά προώθησης πρέπει να γίνει αποδεκτή πριν από την ισχύουσα ημερομηνία λήξης, εάν ισχύει. Εκτός αν η νομική απαγόρευση, η Spotify διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να αναστείλει ή να τερματίσει μια διαφημιστική προσφορά ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο. Σε αυτή τη δυνατότητα, δεν θα τιμήσουμε τις επόμενες επιγραφές στις προσφορές διαφημίσεων.

Σε περίπτωση προώθησης, η αντίστοιχη προώθηση θα παραμείνει έγκυρη κατά τη διάρκεια της ανακοινωμένης περιόδου, σύμφωνα με το άρθρο 4 παραπάνω.

Εκτός αν ακυρώσετε το μερίδιό σας μιας προσφοράς προώθησης πριν από το τέλος της προώθησης, θα γίνετε αυτόματα επαναλαμβανόμενος συνδρομητής στον τύπο της υπηρεσίας Spotify Premium που επιλέξατε στο πλαίσιο της διαφημιστικής προσφοράς, ως αποτέλεσμα της οποίας η τιμή μηνιαίως τότε τότε σε ισχύ θα σας τιμολογηθεί αυτόματα μέσω της μεθόδου πληρωμής που έχετε παράσχει. Οποιοδήποτε χαρακτηριστικό οριοθετημένο σε χρόνο της αντίστοιχης υπηρεσίας Spotify Premium θα μειωθεί σύμφωνα με τη διάρκεια της περιόδου διαφημίσεων.

Εάν ακυρώσετε μια προσφορά διαφημίσεων κατά τη διάρκεια της προώθησης, θα χάσετε την πρόσβασή σας στην υπηρεσία Spotify Premium και το Spotify σας θα μεταβεί σε έναν δωρεάν λογαριασμό Spotify στο τέλος της περιόδου προώθησης. Για να κάνετε την ακύρωση, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Spotify και να ακολουθήσετε τις ενδείξεις της σελίδας του λογαριασμού σας ή να κάνετε κλικ εδώ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Το καλύτερο της μουσικής με τις προσφορές Premium Spotify

Προσφορές-ikea-et-potify

Με την οικογένεια Ikea και το Spotify Premium, ακούστε τη μουσική και τα podcast που σας αρέσουν στο σπίτι !

Επωφεληθείτε από 3 μήνες που προσφέρονται για όλα τα μέλη της οικογένειας IKEA ή 4 μήνες που προσφέρονται με το Spotify Premium για οποιαδήποτε αγορά ομιλητή Symfonisk ή Vappeby.*
*Μη-λογιστικές προσφορές, δείτε τις παρακάτω συνθήκες.

Η προσφορά δοκιμής αφορά το άτομο συνδρομής Premium. 10,99 ευρώ/μήνα μετά τη δοκιμή. Χωρίς δέσμευση. Υπόκειται στις γενικές συνθήκες χρήσης.

Λογότυπο -Spotify -premium

προσφορά-spotify-premium-3-mois

Spotify Premium που προσφέρεται για 3 μήνες

Επωφεληθείτε από 3 μήνες συνδρομής στο Spotify Premium* δωρεάν.
Για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά, πρέπει:

 • Όντας μέλος της οικογένειας IKEA
 • Δεν έχετε ήδη πάρει μια συνδρομή Spotify Premium

*Προσωπική προσφορά και έγκυρη μία φορά. Δεν συνδυάζεται με την προσφορά 4 μηνών.

Premium Spotify που προσφέρεται για 4 μήνες

Επωφεληθείτε από 4 μήνες Spotify Premium για οποιαδήποτε αγορά ομιλητή Symfonisk ή Vappeby.*
Για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά, πρέπει:

 • Γίνετε μέλος της οικογένειας IKEA και σας εντοπίζει κατά τη διάρκεια της αγοράς σας (με τη φυσική ή αποσυντικημένη κάρτα σας).
 • Ενεργοποιήστε την εξουσιοδότηση για να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο προφίλ σας (μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εξουσιοδότηση έως και 6 ημέρες μετά την αγορά σας)
 • Δεν έχετε ήδη εγγραφεί σε μια συνδρομή Spotify Premium

*Προσωπική προσφορά και έγκυρη μία φορά. Δεν συνδυάζεται με την προσφορά 3 μηνών.

-Spotify-Premium-4-Mois

Τα οφέλη του Spotify Premium

Με την προσφορά Premium Version, ακούστε τη μουσική που σας αρέσει χωρίς διαφήμιση και offline και ανακαλύψτε επίσης πολλά podcasts.

 • Κατεβάστε τη μουσική σας. Απολαύστε ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο. ​
 • Χωρίς περικοπές διαφήμισης. Επωφεληθείτε από τους τίτλους σας χωρίς διακοπή. ​
 • Καλύτερη ποιότητα ήχου. Ακούστε τη μουσική σας, καθώς θα πρέπει να επωφεληθεί από την εξαιρετική ποιότητα του ήχου. ​
 • Εξατομίκευση: Το Spotify συνθέτει πολλές λίστες αναπαραγωγής με βάση τις συνήθειες ακρόασης σας.

Spotify-Premium

Κάθε κομμάτι είναι η λίστα αναπαραγωγής Spotify

Το Ikea σας κάνει να χορέψετε για midsommar

Ανακαλύψτε το Midsomomar και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να γιορτάσετε το θερινό ηλιοστάσιο ακούγοντας τη λίστα αναπαραγωγής μας !

Φτηνές Spotify Premium: Πληρώνω 1,94 €/μήνα (χωρίς VPN)

Φτηνές Premium Spotify

Ψάχνετε για ένα καλό σχέδιο για να έχετε το δικό σας Φτηνές συνδρομές Spotify Premium ? Μην ψάχνετε πια ! Το Radin Clever είναι εκεί για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας εξηγήσω πώς θα κάνω για να πληρώσω μόνο τη συνδρομή μου στο Spotify € 1,94 το μήνα και χωρίς διαφημίσεις. Ναι, διαβάζετε σωστά ! Κανονικά είναι € 9.99/μήνα, αλλά με το τέχνασμα μου, είναι 5 φορές φθηνότερα . Μουσική ροή χωρίς να εκραγεί τον προϋπολογισμό σας ��

Ας πάμε λοιπόν, σας δείχνω πώς να έχετε φθηνό Spotify ���� ��

Φτηνές συνδρομή Spotify Premium: Πληρώνω 1,94 €/μήνα

Όταν ψάχνετε για ένα Φτηνές συνδρομές Spotify, Υπάρχουν συχνά αρκετές επιλογές, όπως:

 • Απο Κωδικοί προώθησης Spotify Εκτός από το ότι όταν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο ιστότοπου, δεν λειτουργεί ο κωδικός (είναι απογοητευτικό)
 • Σεμινάρια που σας εξηγούν πώς Πληρώστε φθηνότερα Spotify χρησιμοποιώντας ένα VPN Και με την εγγραφή από μια ξένη χώρα σε τιμή χαμηλότερη από ό, τι στη Γαλλία: Βραζιλία, Ινδία, Τουρκία, Βολιβία, Ταϊλάνδη ή Αργεντινή για παράδειγμα. Λειτουργεί, αλλά ένα VPN (όπως το CyberGhost ή το NordVPN) κοστίζει περίπου € 10/μήνα και απαιτεί κάποιες τεχνικές γνώσεις καθώς και κίνητρα. Το FYI, ένα VPN είναι λογισμικό που σας κάνει να πιστεύετε στον ιστότοπο που επισκέπτεστε ότι βρίσκεστε σε άλλη χώρα (για να θολώσετε τα κομμάτια). Και οι τιμές αλλάζουν σύμφωνα με τη χώρα από όπου εσείς Δημιουργώ ο λογαριασμός σας (αλλά όχι η χώρα από όπου εσείς χρήση ο λογαριασμός τότε).
 • Παίρνω την προσφορά Student Spotify σε € 4.99/μήνα. Εντάξει, αλλά αν δεν είστε μαθητές, δεν λειτουργεί. Και με το τέχνασμα μου, η τιμή είναι ακόμα 3 φορές χαμηλότερη από αυτή.
 • Πάρτε το δίδυμο Spotify ή την οικογενειακή προσφορά και μοιραστείτε το μεταξύ πολλών χρηστών (ζευγάρι, φίλοι, οικογένεια, συναδέλφους κ.λπ.): Ακόμη και στις καλύτερες περιπτώσεις (μοιράζοντας ένα οικογενειακό πακέτο στις 6), έρχεται πίσω σε εσάς ούτως ή άλλως (2 , 67 €/μήνα). Για να μην αναφέρουμε την πολυπλοκότητα του οργανισμού (κάντε μεταφορές στον κάτοχο του λογαριασμού, διαχειριστείτε τις καταχωρήσεις και τις εξόδους κ.λπ.). Και πρέπει να ενοχλείτε να βρείτε ενδιαφερόμενους ανθρώπους.
 • Μοιραστείτε τη συνδρομή σας με άλλους χρήστες στο Spliiit: Είναι λίγο καλύτερο (μιλάω για αυτό παρακάτω), αλλά πάντα 2 φορές πιο ακριβό από την τεχνική μου.

Εν ολίγοις, θα καταλάβετε, υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για να πληρώσετε για τη φθηνότερη συνδρομή Spotify. Και δεδομένου ότι βρίσκεστε σε ένα έξυπνο radin, Η τεχνική μου είναι η φθηνότερη, Και είναι πολύ εύκολο για τη δημιουργία.

Η λύση μου: Περάστε από έναν κοινόχρηστο χώρο συνδρομής (αλλά όχι spliiit)

Η συμβουλή μου είναι απλή: είναι ζήτημα να περάσετε από έναν ιστότοπο κοινής χρήσης (Spotify, Netflix, Deezer …). Αυτά τα είδη τοποθεσιών είναι όλο και πιο δημοφιλείς, διότι επιτρέπει τη διανομή του κόστους μιας ενιαίας συνδρομής μεταξύ πολλών ανθρώπων. Και αν επιπλέον η βασική συνδρομή δεν είναι δαπανηρή, διότι διαπραγματεύεται για εσάς, φτάνουμε στη συνέχεια Τιμολόγια που αψηφούν οποιονδήποτε διαγωνισμό ��

Ο ιστότοπος ονομάζεται Gamsgo και είναι το φθηνότερο από όλα. Αυτός είναι 2 φορές φθηνότερα από το spliiit (Το αποδεικνύω παρακάτω) και εξίσου εύκολο στη χρήση. Καταφέρνουν να διαπραγματευτούν τις τιμές με τις οποίες η Spliiit δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. Λειτουργεί σε όλο τον κόσμο: Γαλλία, Βέλγιο, Καναδάς, Ελβετία, Μαρόκο … παντού ! Και τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια. Χωρίς αλλαγή για εσάς !

Σημείωση: Εάν λάβετε συνδρομή 12 μηνών, με τον κώδικα Radin, θα πληρώσετε € 23,29 ή € 1,94/μήνα.

Εάν παίρνετε μόνο 3 μήνες, η συνδρομή θα κοστίσει € 3,26 (λιγότερο ελκυστική, αλλά πάντα καλύτερη από την επίσημη τιμή)

⚠* Πολύ σημαντικό : Φτάνοντας στον ιστότοπο, δεν θα δείτε το Spotify να εμφανίζεται στη λίστα. Είναι φυσιολογικό. Πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό (ακόμη και χωρίς να πληρώσετε), και στη συνέχεια θα δείτε το Spotify. Ξέρω ότι είναι περίεργο, αλλά είναι έτσι.

Πως δουλεύει ?

Η αρχή υπενθυμίζει λίγο αυτό του Carpooling, αλλά για Spotify. Το Gamsgo είναι υπεύθυνο για την πληρωμή των οικογενειακών λογαριασμών Spotify Premium σε πολύ χαμηλές τιμές (είναι δυνατόν ιδίως με την εγγραφή μέσω ενός VPN, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες σε αυτό το άρθρο) και στη συνέχεια να προσφέρω θέσεις πώλησης για να πουλήσουν ενότητα.

Έτσι καταλήγετε σε ένα μέρος σε έναν λογαριασμό Spotify που μοιράζεται με πολλά άλλα άτομα.

Εδώ είναι η συμβουλή που εξηγείται στο βίντεο:

Πώς να εγγραφείτε και να λάβετε μια συνδρομή Spotify στα € 1,94/μήνα ?

Για να εγγραφείτε, μεταβείτε στο Gamsgo τότε Δημιουργήστε πρώτα τον λογαριασμό σας δωρεάν Κάνοντας κλικ στον μικρό τύπο στη συνέχεια στο “Connection”. Διότι αν δεν έχετε λογαριασμό, το Spotify δεν εμφανίζεται στη λίστα.

Σύνδεση gamsgo

Ασφαλίστε με τον κωδικό πρόσβασής σας

Επίπεδο ασφάλειας και σύνδεσης, μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση στο προφίλ σας στον λογαριασμό Spotify προστατεύοντάς τον με κωδικό πρόσβασης. Τέλος πάντων, άλλοι χρήστες δεν ενδιαφέρονται να πάνε στο προφίλ σας, αλλά ως προφύλαξη, γνωρίζουν ότι είναι δυνατόν.

Προφίλ Gamsgo Spotify Password

Σε περίπτωση τεχνικής ανησυχίας, η εξυπηρέτηση πελατών σας δίνει μια απάντηση εντός 24 ωρών μέγιστου.

Έχετε ήδη ένα spotify comtpe ? Εισαγάγετε τις λίστες αναπαραγωγής και τα αγαπημένα σας !

Μετακινώντας από τον πολύ ακριβό λογαριασμό μου spotify premium σε ένα φτηνό λογαριασμό gamsgo, ήμουν σε θέση Κρατήστε όλη μου την ιστορία ακρόασης καθώς και τις λίστες αναπαραγωγής μου Και τα podcast μου.

Γι ‘αυτό, πρέπει να βάλετε τις λίστες αναπαραγωγής σας “ακροατήριο“Τότε απλά τα αναζητήστε στο Spotify καθώς ψάχνετε για οποιοδήποτε κομμάτι μουσικής. Στη συνέχεια, διαβάστε τα για να τα προσθέσετε στο νέο σας προφίλ. Αυτό είναι όλο.

Μια άλλη λύση είναι να επικοινωνήσετε με το Spotify για να μετακινήσετε όλους σας “κατάλληλα”. Δεν είναι υποχρεωτικό. Προσωπικά, δεν ήθελα να αναλάβω το προβάδισμα. Απλά επαναλαμβάνω τις λίστες αναπαραγωγής μου και είναι καλό.

Τι διαφορά με το spliiit ?

Μπορεί να χρησιμοποιήσετε ήδη μια υπηρεσία όπως το Spliiit για το Spotify ? Λοιπόν, είναι περισσότερο ή λιγότερο η ίδια λειτουργία με το Gamsgo, εκτός από το ότι το spliiit είναι πιο ακριβό.

Κοιτάξτε μάλλον: στο Spliiit, οι μηνιαίες συνδρομές Premium είναι πράγματι φθηνότερες από τους “αξιωματούχους”, αλλά είναι ακόμα 1,5 φορές πιο ακριβό από το Gamsgo.

Spliiit Spotify

Λοιπόν, στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά: δεν μπορείτε να διαθέσετε τα δικα σου οικογενειακή συνδρομή. Είστε αναγκασμένοι να πάρετε μια θέση σε μια υπάρχουσα συνδρομή (εκτός από το Netflix). Αυτή η λεπτότητα είναι ακριβώς που επιτρέπει στο Gamsgo να προσφέρει τέτοιες χαμηλές τιμές: Αγοράζουν μεγάλους λογαριασμούς σε πολύ πλεονεκτικές τιμές, Ενώ σε spliiit ή άλλες πλατφόρμες του ίδιου είδους, μοιράζεστε το λογαριασμό σας, αλλά είναι ένας γαλλικός λογαριασμός και επομένως αυτό είναι ακριβό.

Εκεί, το Gamsgo παίρνει (μέσω ενός VPN που διαχειρίζονται τον εαυτό τους) έναν λογαριασμό σε μια χώρα σε τιμή 3 φορές χαμηλότερη από έναν γαλλικό λογαριασμό (Τουρκία, Ινδία …) και να το μοιραστεί για να διαιρέσει την τιμή κατά 4.

Είναι τσίμπημα-γευστικό στο άκρο, και δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθώ για αυτό !

Μην ξεχνάτε: “Radin” κωδικός προσφοράς

Χρησιμοποιησετο Κώδικας ραντίνης να πάρω Έκπτωση 2% στο Spotify καθώς και σε όλους τους λογαριασμούς premium που πωλούνται στην πλατφόρμα Gamsgo. Απλά πρέπει να το εισαγάγετε τη στιγμή της πληρωμής, μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας και η μείωση εμφανίζεται:

Gamsgo Radin Promo Code

Έκπτωση 40% εάν λαμβάνετε συνδρομή έτους !

Όσο περισσότερο παίρνετε μια μακρά συνδρομή, και τόσο λιγότερο θα σας κοστίσει ακριβά.

Για παράδειγμα, εάν έχετε μόνο την ελάχιστη διάρκεια των 3 μηνών, η συνδρομή θα σας κοστίσει 7,83 € ή ​​2,61 ευρώ το μήνα. Ενώ αν πάρετε 1 έτος απευθείας, θα πληρώσετε 19,08 €, ή 1,59 € το μήνα και έτσι -40% Σε σύγκριση με τη βασική τιμή (και -84% σε σύγκριση με τη συνδρομή Spotify Premium “Normal” στην εφαρμογή Spotify …).

Φτηνές Spotify Premium Gamsgo Radin

Πώς να πληρώσετε μόνο € 1,94/μήνα

Είναι απλό: συνδυάζοντας μια συνδρομή 1 έτους με τον κωδικό προώθησης Radin, φτάνετε Η χαμηλότερη δυνατή τιμή: € 23,29 για 12 μήνες, είτε 1,94 € το μήνα.

Επιστρέφει 2 φορές φθηνότερα από το δίδυμο ή τους μαθητές. Ιερή εξοικονόμηση !

Μπορούμε εύκολα να διαγραφούν ?

Ναι, αν θέλετε να τερματίσετε, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας από την εξυπηρέτηση πελατών. Όσον αφορά τη συνδρομή Spotify, αν δεν το ανανεώσετε, σταματάει. Ένα μήνυμα εμφανίζεται λίγες μέρες πριν το τέλος για να σας προειδοποιήσει αν θέλετε να το ανανεώσετε (και έτσι να μην χάσετε την ιστορία σας, θα ήταν ανόητο).

⚠् ειδοποίηση καλής σχεδίου: Κάντε κλικ εδώ για να έχετε 5 € Cades στο Poulpeo Pool Pool, ο ιστότοπος που σας επιστρέφει μέρος όλων των αγορών σας !

Λειτουργεί επίσης για το Netflix, το Premium YouTube, το Disney +, το Deezer, κλπ.

Όπως είπα παραπάνω, το Gamsgo λειτουργεί σίγουρα για να έχει τη φθηνότερη συνδρομή Spotify, αλλά το τέχνασμα συνεργάζεται επίσης Πολλές άλλες υπηρεσίες μουσικής ή βίντεο ροής με συνδρομή: Amazon Prime Video, Netflix, HBO+, Disney+, Deezer ή Premium YouTube.

Μπορείτε να έχετε όλες αυτές τις υπηρεσίες για μια τιμή 5 φορές χαμηλότερη (κατά μέσο όρο) από ό, τι πληρώνοντάς τους στις αντίστοιχες πλατφόρμες τους και έτσι Εξοικονομήστε 200 € ετησίως πανεύκολα. Όλα εξαρτώνται φυσικά από την κατανάλωσή σας και τις χρήσεις σας, αλλά έχετε καταλάβει την αρχή.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και είναι πιο ενδιαφέρον από μια προσφορά φοιτητών ή χρησιμοποιώντας τον εαυτό σας VPN.

Συνδρομές Gamsgo

Αιγίδα

Ας ολοκληρώσουμε αυτό το σούπερ καλό σχέδιο με το πρόγραμμα χορηγίας. Εσείς και κάθε άτομο που χορηγείτε κερδίζετε 10 ημέρες συνδρομής το καθένα. Τι να πληρώσετε ακόμη και φθηνότερα !

Gamsgo apraiage

Μια λέξη στο Spotify υποτίθεται ότι προσφέρεται με Bouygues

Πριν ολοκληρώσω αυτό το άρθρο, ήθελα να διευκρινίσω ότι αν μερικές φορές ορισμένοι φορείς κινητής τηλεφωνίας και το Διαδίκτυο προσφέρουν Spotify, Deezer, Netflix ή άλλες συνδρομές, Συχνά δεν είναι πολύ ενδιαφέρον, επειδή :

 • Είτε ο χειριστής σας προσφέρει 3 ή 4 μήνες δωρεάν Spotify με το πακέτο, και στη συνέχεια πληρώνετε πλήρη κατσαρόλα?
 • Είτε ο χειριστής σας προσφέρει spotify χωρίς όριο διάρκειας, αλλά το πακέτο κοστίζει ένα χέρι (hem * πορτοκαλί * hem hem)

Εδώ, για παράδειγμα, οι Bouygues που προσφέρουν μερικούς μήνες Spotify για να δολώματα η φορτηγίδα, τότε μετά από 3-4 μήνες, η μεταφορά γίνεται κολοκύθα ξανά �� και πληρώνετε € 9,99/μήνα (συχνά χωρίς να το συνειδητοποιήσετε και σίγουρα είναι ο στόχος τους) :

SPOTIFY Premium Bouygues Package

Στο SOSH και το Orange, ακόμη και κάποιο entouroupe, αλλά με τον Deezer σε € 1/μήνα για τους πρώτους 3 μήνες τότε € 10.99. Προσωπικά, προτιμώ τη διεπαφή Spotify, αλλά είναι μόνο θέμα γεύσης.

Deezer Premium SOSH Package

Γεγονός διασκέδασης : Ο Deezer προσφέρει περίπου 90 εκατομμύρια τίτλους, ενώ ο κατάλογος Spotify έχει “μόνο” “80 εκατομμύρια τραγούδια. Αλλά δεν έχει σημασία αν επιλέγετε το ένα ή το άλλο: είναι και οι δύο διαθέσιμοι στο Gamsgo.

Συμπέρασμα: Φτηνές Premium Spotify

Από την εμπειρία μου ως χρήστης, αυτή η συμβουλή είναι ο καλύτερος (νόμιμος) τρόπος να έχουμε Φτηνές Premium Spotify και να επωφεληθείτε από εκατομμύρια τίτλους χωρίς διαφήμιση και σχεδόν δωρεάν. Καλύτερα από αυτό, είναι δωρεάν (ή είναι η γιαγιά σας που σας πληρώνει:-P).

Ελπίζω να απολαύσατε την τεχνική μου. Με αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να έχετε όλες τις συνδρομές που θέλετε στην τιμή ενός και έτσι να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα στον μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Εκτός αυτού, σκεφτήκατε να χρησιμοποιήσετε το διοικητικό συμβούλιο του οικογενειακού προϋπολογισμού μου (διαθέσιμο δωρεάν) ? Θα σας επιτρέψει να προσδιορίσετε τις πηγές δαπανών που ζυγίζουν τα οικονομικά σας.

Εάν γνωρίζετε άλλες συμβουλές του ίδιου στυλ για να εξοικονομήσετε χρήματα, μοιραστείτε τα στα παρακάτω σχόλια !

Μάζα

Σας άρεσε αυτό το άρθρο ?

Μέση σημείωση 4.1/5. Αριθμός ψήφων: 21

Καμία ψήφος. Γίνετε οι πρώτοι που θα δώσετε τη γνώμη σας !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Εάν σας αρέσει το blog.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε κοινωνικά δίκτυα !