Κριτικές SOSH: Ποιες είναι οι προσφορές και η εξυπηρέτηση πελατών αξίζει?, Ανακαλύψτε κριτικές πελατών σε πακέτα SOSH

Κριτικές SOSH: Τι είναι οι κριτικές χρηστών για τις προσφορές SOSH

Contents

Σε 10 χρόνια, η Sosh έχει γίνει μια θέση στην αγορά των χειριστών. Η μάρκα D’Orange χαμηλού κόστους προσφέρει τώρα κινητές προσφορές, αλλά και προσφορές στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, οι απόψεις αποκλίνουν για την ποιότητα των υπηρεσιών του χειριστή. Βρείτε σε αυτό το άρθρο μια σύνοψη των κριτικών πελατών SOSH.

Κριτικές SOSH: Ποιες είναι οι προσφορές και η εξυπηρέτηση πελατών αξίζει ?

Για να φεύγουν, η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να είναι προσβάσιμη μόνο από το Διαδίκτυο και ο σύμβουλος πρέπει να απαντήσει σε αρκετούς ανθρώπους ταυτόχρονα, επειδή μπορεί να υπάρξουν 20 έως 30 λεπτά χρόνου στη συνομιλία μεταξύ των ερωτήσεων Chaques που τίθενται. Το πέρασμα των τεχνικών για την εγκατάσταση της ίνας είναι περισσότερο από το. Δεν έρχονται χωρίς Preveni. Η εξυπηρέτηση πελατών σας υπόσχεται ότι πρόκειται να επικοινωνήσετε μαζί σας εντός 48 ωρών κάθε φορά που τους επαναφέρετε, αλλά δεν είναι αλήθεια. Εάν περιηγηθείτε στο φόρουμ SOSH, θα δείτε πολλά αιτήματα για αυτό το πρόβλημα. Έχω περάσει για 3 χρόνια και αυτή η τελευταία απογοήτευση θα με κάνει να αφήσω αυτόν τον χειριστή. Η εξυπηρέτηση πελατών βρίσκεται σε πολύ σαφή υποβάθμιση

4 άτομα βρήκαν χρήσιμη αυτή τη γνώμη

Μέση υπηρεσία, εξυπηρέτηση πελατών με την οποία πρέπει να κάνετε ένα ολόκληρο πρόγραμμα για να έχετε βοήθεια, αδύνατη αν μόνο για να βρείτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ποιον στέλνουν μια σύσταση για να δείτε την εξήγηση, μόνο θετικό σημείο, ελκυστικές τιμές και χωρίς δέσμευση, τα υπόλοιπα είναι πραγματικά περιορισμένα..

1 άτομο βρήκε χρήσιμη αυτή τη γνώμη
Μόνο επαληθευμένοι πελάτες

Οι αριθμοί που υποδεικνύονται είναι ψευδείς: 3979 Στείλτε μας στην έκπτωση C καθώς και 09.70.80.90.50, το 09.69.39.39.00 μπλοκ καταγγελίες και 0800.10.07.40 Στείλτε μας απευθείας στη σελίδα του Διαδικτύου τους ! . Έτσι κανένας συνομιλητής !!

NULL, έχουν περάσει 5 ημέρες από τότε που διαλύσαμε το Διαδίκτυο, δεν μπορούμε να έχουμε σύμβουλο, για να μας παράσχουμε μια υπόθεση για να συνδεθούμε και να έχουμε εξηγήσεις

Γεια σας, θέλω να μοιραστώ την πρόσφατη εμπειρία μου με την εξυπηρέτηση πελατών SOSH/Orange σχετικά με μια προβληματική κατάσταση που συναντήθηκα με τον λογαριασμό μου στο τηλέφωνο. Αντιμετώπισα μια ανεπιθύμητη συνδρομή που προστέθηκε στο λογαριασμό μου, παρά τις διαμαρτυρίες μου.Όταν ήρθα σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών για να επιλύσω αυτό το πρόβλημα, μου δόθηκε από έναν εκπρόσωπο του ονόματος της Carine. Δυστυχώς, η αλληλεπίδραση δεν ήταν μέχρι τις προσδοκίες μου όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών. Παρά τις σαφείς εξηγήσεις μου σχετικά με το γεγονός ότι δεν είχα εγγραφεί ποτέ σε αυτή τη συνδρομή, μου έστειλε πίσω στον επεξεργαστή υπηρεσιών για να λύσω το πρόβλημα, ακόμη και αν ο Orange/Sosh ήταν ο προμηθευτής του τιμολογίου μου.Αυτή η έλλειψη ευθύνης εκ μέρους του προμηθευτή με άφησε αμηχανία. Θα πίστευα ότι μια εταιρεία αυτής της κλίμακας θα λάβει πιο σοβαρά τις ανησυχίες των πελατών της και θα έκανε ό, τι είναι δυνατόν για να διορθώσει μια άδικη κατάσταση. Αντ ‘αυτού, αισθάνθηκα να αποστέλλεται πίσω από τη μια πλευρά στην άλλη, χωρίς μια συγκεκριμένη λύση.Θέλω να διευκρινίσω ότι είμαι πιστός πελάτης για κάποιο χρονικό διάστημα και ότι αυτή η εμπειρία μου άφησε μια πολύ αρνητική εντύπωση. Θα ήθελα την εξυπηρέτηση των πελατών να επιδείξω περισσότερη ενσυναίσθηση και δέσμευση για την επίλυση αυτού του προβλήματος γρήγορα και ικανοποιητικά.Ελπίζω ειλικρινά ότι η SOSH/Orange θα λάβει υπόψη αυτά τα σχόλια για να βελτιώσει τις υπηρεσίες του στο μέλλον. Ως πελάτες, θα πρέπει να αισθανόμαστε ότι ακούν και υποστηρίζονται όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα αυτού του τύπου.Σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να μοιραστώ την εμπειρία μου σε αυτό το φόρουμ. Ελπίζω ότι άλλοι θα μπορούν επίσης να μάθουν από αυτήν την κατάσταση και να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα.

Γεια σας κανονικά στη σύμβαση σήμερα η γραμμή SOCH ξεκινά μέχρι τώρα

Γεια σας, έχω κάνει συνδρομή σε εσάς από τις 3/08/2023 δεν έχω λάβει ακόμη την κάρτα SIM σας ευχαριστώ

Από το 2023 δεν έχω άλλο Διαδίκτυο με το πακέτο SOSH σε ορισμένες περιοχές, ενώ οι συνδρομητές της Orange έχουν λήψη 4G σε όλες τις περιοχές.

Για να δώσετε τη γνώμη σας για το SOSH πρέπει να είστε ή να είστε πελάτης αυτού του προμηθευτή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Προκειμένου να επικυρώσετε τη γνώμη σας, αποστέλλεται ένας σύνδεσμος επιβεβαίωσης στην ακόλουθη διεύθυνση:

Η ψήφος σας έχει ληφθεί υπόψη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Πώς συλλέγονται, επαληθεύονται και ταξινομούνται οι απόψεις ?

Πώς συλλέγονται οι απόψεις ?

Οι πελάτες που έχουν περάσει μέσω της Selectra για να λάβουν τη σύμβασή τους λαμβάνουν, λίγες εβδομάδες μετά τη συνδρομή τους, ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που τους προσφέρει να αφήσουν γνώμη για τον προμηθευτή τους. Επιπλέον, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να υποβάλει γνώμη κάνοντας κλικ στο “Δημοσίευση της γνώμης μου”.
Η υποβολή γνώμης δεν δίνει πρόσβαση σε οποιαδήποτε σκέψη για τον χρήστη.

Πώς επαληθεύονται οι απόψεις ?

Η Selectra προσπαθεί να δημοσιεύσει μόνο αυθεντικές απόψεις.
Ζητάμε από κάθε πελάτη να υποβάλλει γνώμη για να πιστοποιήσει την τιμή ότι ήταν ή είναι πράγματι πελάτης του προμηθευτή στον οποίο δίνει τη γνώμη του και να μας επικοινωνεί με μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Κάθε γνώμη που υποβλήθηκε στη συνέχεια επαναλαμβάνεται από το Selectra δημοσιεύεται μόνο μετά από αυτήν την επαλήθευση. Οποιαδήποτε ειδοποίηση δεν σέβεται τον Χάρτη Μετριοπάθειας ή από μια απίθανη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα δημοσιευθεί.
Όταν ένας πελάτης έχει λάβει συμβόλαιο με προμηθευτή μέσω Selectra και αφήνει γνώμη σχετικά με αυτόν τον προμηθευτή με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αυτή που χρησιμοποιείται για να εγγραφεί στη σύμβαση, η Selectra προσθέτει την ειδοποίηση που ελέγχεται παράλληλα με την ειδοποίηση. Διαφορετικά, καμία αναφορά δεν εμφανίζεται παράλληλα με τη γνώμη, διότι τότε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο πελάτης είναι πράγματι ή ήταν πελάτης του προμηθευτή.
Κανένα από τα δεδομένα που συλλέγονται από την Selectra ως μέρος της δημοσίευσης των αναθεωρήσεων δεν θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς.

Πώς ταξινομούνται οι απόψεις ?

Οι δύο απόψεις που έχουν συλλέξει τις πιο θετικές ψήφους εκ μέρους των χρηστών προβάλλονται. Μεταξύ όλων των απόψεων που έχουν συλλέξει θετικές ψήφους, οι απόψεις των επαληθευμένων πελατών έχουν προτεραιότητα σε άλλες απόψεις.
Οι ακόλουθες απόψεις ταξινομούνται από προεπιλογή από το πιο πρόσφατο έως το παλαιότερο, αλλά είναι δυνατόν να τα ταξινομηθούν κατά σειρά αυξανόμενων ή μείωσης της βαθμολογίας. Όταν ένας προμηθευτής έχει λάβει κριτικές από επαληθευμένους πελάτες, τότε εμφανίζονται μόνο οι επιλεγμένες κριτικές πελατών από προεπιλογή. Είναι δυνατόν να εμφανιστούν όλες οι κριτικές απενεργοποιώντας την επιλογή “μόνο επαληθευμένους πελάτες”.

Πώς υπολογίζεται το σημείωμα ?

Το σημείωμα αντιστοιχεί στον σταθμισμένο μέσο όρο όλων των βαθμών που ελήφθησαν για τον προμηθευτή. Έχουμε επιλέξει να δώσουμε περισσότερο βάρος σε σημειώσεις από επαληθευμένους πελάτες και πρόσφατες σημειώσεις. Κατά συνέπεια, για μια δεδομένη ειδοποίηση, ο συντελεστής στάθμισης Π είναι ίσο με Χ * Y Ή Χ είναι ίσο με 2 εάν η γνώμη προέρχεται από έναν επαληθευμένο πελάτη ή σε 1 εάν η γνώμη προέρχεται από έναν ασυνόδευτο πελάτη. ή Y είναι ίσο με 1 για ειδοποίηση μικρότερη από 2 έτη, 0,75 για γνώμη μεταξύ 2 και 3 ετών, 0,5 για γνώμη μεταξύ 3 και 4 ετών ή 0,25 για γνώμη άνω των 4 ετών.

Σε 10 χρόνια, η Sosh έχει γίνει μια θέση στην αγορά των χειριστών. Η μάρκα D’Orange χαμηλού κόστους προσφέρει τώρα κινητές προσφορές, αλλά και προσφορές στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, οι απόψεις αποκλίνουν για την ποιότητα των υπηρεσιών του χειριστή. Βρείτε σε αυτό το άρθρο μια σύνοψη των κριτικών πελατών SOSH.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στο διαδίκτυο

 • Το ουσιώδες :
 • Οι απόψεις Sosh είναι μικτές, ειδικά για το θέμα του Εξυπηρέτηση πελατών που χωρίζει Σαφώς πελάτες. Πολλοί είχαν ένα κακή εμπειρία Και ενημερώστε το.
 • Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες της SOSH θέλουν να υπερασπιστούν τον χειριστή και να διευκρινίσουν ότι η γάτα Sosh τους βοήθησε.
 • Εκτός από την εξυπηρέτηση πελατών, οι απόψεις για το SOSH είναι, γενικά, θετικές. Οι πελάτες είναι ικανοποιημένος με χαμηλές τιμές και πορτοκαλί δίκτυο.

Ποιες είναι οι απόψεις των πελατών SOSH ?

Το Sosh είναι μια γαλλική μάρκα χαμηλού κόστους που ξεκίνησε το 2011 από το Orange. Ο στόχος του ιστορικού φορέα: προτείνετε Προσφορές χωρίς δέσμευση και σε σπασμένες τιμές Με το πορτοκαλί δίκτυο. Εάν βασιζόμαστε στους μέσους όρους των απόψεων που δόθηκαν από τους πελάτες της SOSH, ο χειριστής δεν είναι πολύ καλά βαθμολογημένος με για παράδειγμα τον μέσο όρο 1.2/5 (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023) στην ιστοσελίδα του TrustPilot Review.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι που είναι ικανοποιημένοι με τον χειριστή τους είναι λιγότερο πιθανό να υποβάλουν γνώμη στο Διαδίκτυο από τους δυσαρεστημένους πελάτες. Είναι επομένως σημαντικόΕξετάστε αυτό το σημείωμα σε αυτό το συγκεκριμένο πλαίσιο. Για να σας βρείτε καλύτερα, βρείτε παρακάτω ένα περίληψη Θετικές και αρνητικές απόψεις που δημοσιεύονται από πελάτες SOSH.

Κουτί και πακέτο: θετικές απόψεις

Από τον ιστότοπο TrustPilot, περίπου το 8% των πελατών SOSH έχουν βρει την εμπειρία τους με το SOSH θετικό (το σχήμα που συλλέχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023). Οι θετικές απόψεις είναι επομένως λίγοι, αλλά πολύ δωρεάν.

Ικανοποιημένοι πελάτες συγχαίροντας ειδικότερα:

 • Ο εξυπηρέτηση πελατών αποτελεσματικό (υπό την προϋπόθεση ότι καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί).
 • Εκεί Ταχύτητα εγκατάσταση και ανάθεση.
 • Ο δίκτυο Πορτοκάλι.
 • Ο τιμές επωφελής.
 • Ο ρέει Κουτιά Internet στο ADSL.

1 έτος που είμαι ινών και είναι χωρίς ..

1 έτος που είμαι ίνα και είναι αναμφισβήτητα ο μόνος αξιόπιστος χειριστής (= πορτοκαλί και sosh), δεν είχα ποτέ περικοπή εκτός από το πρωί (μεταξύ 7 π.μ. και 11 π.μ.), αλλά προειδοποίησα 48 ώρες πριν από την εργασία, Τίποτα δεν έχει να κάνει με το Bouygues, SFR, δωρεάν, σίγουρα είναι φθηνότερα, αλλά τον πληρώνουμε με χαμένο χρόνο μετά από να τρέξει μετά τον χειριστή. Τα αποτελέσματα πηγαίνουν στο Orange ή Sosh εάν δεν θέλετε να χάσετε το χρόνο σας!

Το Trustpilot Review υπέγραψε Adrimix – Φεβρουάριος 2023

Κρατημένες διαφημίσεις

2 πακέτα κινητών τηλεφώνων που έχουν εγγραφεί στο SOSH για 10 χρόνια. Δεν υπάρχει πρόβλημα μέχρι σήμερα (αγγίζουμε το ξύλο). Ωστόσο, αυτός ο γενναίος χειριστής στέλνει τακτικά τις διαφημίσεις των πελατών του να επαιτούν τα νέα του πακέτα . Προορίζεται για νέους πελάτες ! Κύριε / Madame Sosh, σταματήστε να διασκεδάζετε τους πιστούς πελάτες σας !

Το Trustpilot Review υπέγραψε το Kiclo – Μάρτιος 2023

Βέλτιστη ροή

Πέρασα το χαμηλό κόστος των μεγάλων δικτύων. Είναι αναμφισβήτητα το ταχύτερο δίκτυο. Πρέπει να ειπωθεί ότι είναι επίσης ένα από τα λιγότερο γενναιόδωρα με το πακέτο, αλλά παραμένει αρκετά λογικό. Μιλώ για την εμπειρία 4G. Δεν έχω βιώσει ακόμα το 5G τους.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Camilla – Ιούλιος 2023

Σημείωση Σημειώστε ότι ο Sosh έλαβε το Τιμή του πελάτη αριστείας 2020. Αυτό απονέμεται από ανεξάρτητους οργανισμούς που λαμβάνουν υπόψη τα κριτήρια 3 επομένως την ικανοποίηση του πελάτη και τις συστάσεις του τελευταίου.

Sosh Box and Package: Αρνητικές απόψεις

Όπως ορίζεται παραπάνω, οι αρνητικές απόψεις για το SOSH είναι αρκετά πολυάριθμες. Στον ιστότοπο TrustPilot, ο χειριστής χαμηλού κόστους έχει όχι λιγότερο από 90% δυσαρεστημένοι πελάτες (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023).

Όλες αυτές οι αρνητικές απόψεις, ωστόσο, στοχεύουν μόνο μία πτυχή: εξυπηρέτηση πελατών SOSH. Αυτό θα ήταν δύσκολο να προσεγγιστεί και οι σύμβουλοι SOSH δεν θα εκπαιδεύονται αρκετά για να απαντήσουν σε ερωτήσεις πελατών. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απόψεις σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών SOSH, πηγαίνετε κάτω σε αυτό το άρθρο.

Πολύ απογοητευμένος

Πολύ απογοητευμένος και έρχομαι εδώ συνειδητοποιώ ότι έχουμε το ίδιο πρόβλημα με αυτόν τον χειριστή. Internet Internet για 5 ημέρες χωρίς εξήγηση και δεν μπορώ να φτάσω σε οποιονδήποτε σύμβουλο να δικαιούται αυτά τα διάσημα 200 GB για να συνδεθείτε με εμάς μέσω του τηλεφώνου. Όλοι το κάνουν έτσι ώστε να μην συμμετέχουμε στους συμβούλους. Είναι απλώς απαράδεκτο

Το Trustpilot Review υπέγραψε το Ndeye Fall – Ιούλιος 2023

Έχω το Διαδίκτυο που κατά καιρούς

Έχω το Διαδίκτυο ότι κατά καιρούς, γενικά περικοπές που διαρκούν περισσότερο από 3 ώρες που συνεχίζεται από τις 25 Ιουνίου, ένας τεχνικός ήρθε να μου πει γιατί ήρθε στο σπίτι μου, αφού όλα δουλεύουν, ούτε καν 2 ώρες μετά το επόμενο Διαδίκτυο του , Ήρθα σε επαφή τους, ένας άλλος τεχνικός είχε προγραμματιστεί για τις 21 Ιουλίου, περίμενα όλο το απόγευμα, δεν ήρθε ποτέ και δεν σας μιλάω καν για το chatch. Με την αλλαγή του προμηθευτή ελπίζω ότι θα είναι καλύτερο.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Nono – Ιούλιος 2023

Κριτικές Sosh: Τι σκέφτονται οι πελάτες του δικτύου SOSH ?

Ο Sosh δεν είναι φορέας κινητής τηλεφωνίας ή πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο σωστά. Είναι ένα εμπορικό σήμα που ανήκει στο Orange. Ο Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου Χρησιμοποιούνται επομένως αυτά του ιστορικού φορέα εκμετάλλευσης.

Οι πελάτες της SOSH είναι πολύ ικανοποιημένοι Πορτοκαλί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Και δεν είναι μόνοι. Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Orange είναι στην πραγματικότητα ταξινομημένο N ° 1 των γαλλικών δικτύων Στην κατάταξη ARCEP, για πάνω από 10 χρόνια. Οι υψηλές ταχύτητες του 3G/4G με SOSH τιμούνται επίσης σε πολλά σχόλια. Η πλευρά του Διαδικτύου, ο Sosh επωφελείται από το σημαντικό ADSL και κάλυμμα πορτοκαλί ίνες Και ευχαριστεί επίσης.

Συνολικά, το δίκτυο SOSH φαίνεται να είναι ένα από τα περισσότερα μεγάλα δυνατά σημεία της μάρκας χαμηλού κόστους που μπορεί να ευχαριστήσει την Orange για την ποιότητα των υπηρεσιών της σε αυτό το σημείο.

Βέλτιστη ροή

Πέρασα το χαμηλό κόστος των μεγάλων δικτύων. Είναι αναμφισβήτητα το ταχύτερο δίκτυο. Πρέπει να ειπωθεί ότι είναι επίσης ένα από τα λιγότερο γενναιόδωρα με το πακέτο, αλλά παραμένει αρκετά λογικό. Μιλώ για την εμπειρία 4G. Δεν έχω βιώσει ακόμα το 5G τους.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Camilla – Ιούλιος 2023

Πάντα πολύ ικανοποιημένος.

Πάντα πολύ ικανοποιημένος. Έχω αρκετές γραμμές σε καλή τιμή στο SOSH που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από το σωστό πορτοκαλί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (καλύτερα από όλα τα άλλα) και τα μικρά περισσότερα (vowifi, volte, οπτικά μηνύματα). Απελευθερώθηκαν ακόμη και ένα πακέτο 5G στα 20 ευρώ πριν από λίγο καιρό και νομίζω ότι θα το πάρω, είναι η ίδια τιμή με την ελεύθερη, αλλά η ποιότητα είναι εκεί, σε αντίθεση με τα ψευδή 5G (700MHz) που δεν φέρνει τίποτα περισσότερο. Για τις ίνες, έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που έχω δύο κουτιά μαζί τους και η σύνδεση είναι πολύ αξιόπιστη, Ras, χωρίς ανησυχίες. Είναι το ίδιο κιβώτιο με το πορτοκαλί, η υποστήριξη είναι αντιδραστική και σε περίπτωση αμφιβολίας, προσφέρουν 200 GB σε μια γραμμή SOSH ή Orange εάν υπάρχει βλάβη. Στα δύο κουτιά, η σύνδεση είναι αξιόπιστη και ποτέ δεν έχω παρατηρήσει περικοπές. Η ροή είναι πολύ καλή για όλες τις χρήσεις (300 Mbps) και έφτασε. Οι διασυνδέσεις είναι καλές και σας επιτρέπουν να απολαύσετε την καλή ροή των ινών. Είχα απογοητευτεί από δωρεάν ή μερικές φορές έχετε την ίνα, αλλά η ροή προς ορισμένους διακομιστές πλησιάζει το μηδέν. Για το ping, είναι επίσης καλύτερο και στο Haute Savoie, στην καλύτερη περίπτωση έχω ένα ping 3 ms προς ορισμένους διακομιστές.

Αναθεώρηση Trustpilot υπογεγραμμένο Cocox – Ιούνιος 2023

Πάντα καλά πήγα με το Sosh για το μέρος μου

Προσωπικά είναι ο μόνος χειριστής στον οποίο εμπιστεύομαι και με ποιον όλα πήγαιναν πάντα καλά. Ένα καλό δίκτυο, σταθερές και σωστές τιμές, εξοπλισμός που δεν έχει ποτέ λείπει και οι τεχνικοί ήταν πάντα πολύ σωστό και πάντα τιμούσαν τα ραντεβού τους. Σήμερα επέστρεψα μετά από να δοκιμάσω τον διαγωνισμό και νομίζω ότι δεν αλλάζω για λίγο.

Οι τιμές είναι λογικές ενόψει της προσφερόμενης υπηρεσίας. Οι ανταγωνιστές μπορούν να κάνουν κλήσεις με περισσότερα gigas, η ροή τους θα είναι χαμηλότερη από αυτή του SOSH. Ένας πολύ καλός συμβιβασμός. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Elerrina Jenkins – Φεβρουάριος 2023

SOSH Κριτικές πελατών για την εξυπηρέτηση πελατών

Εξυπηρέτηση πελατών SOSH

Προσφορές SOSH πολλές λύσεις Για να βοηθήσει τους συνδρομητές του:

 1. Εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου (το 3976Ουσία.
 2. ΕΝΑ Συχνές ερωτήσεις (Συχνά ερωτήσεις) από την ενότητα “Βοήθεια και επικοινωνία” στον ιστότοπο SOSH.
 3. Ένας χώρος του Γάτα Για να έρθετε σε επαφή με έναν σύμβουλο SOSH (διατίθεται από την ενότητα “Βοήθεια και επαφή” στον ιστότοπο SOSH).
 4. Ένα φόρουμ υποστήριξης από την ενότητα “Κοινότητα“Στην ιστοσελίδα SOSH.
 5. Οι επίσημες σελίδες Sosh Facebook και Twitter Για να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο SOSH με ιδιωτικό μήνυμα.

Εάν υπάρχουν πολλές λύσεις επαφής, η εξυπηρέτηση πελατών SOSH παραμένει το θέμα που διαιρεί τα περισσότερα από τους πελάτες. Πολλές απόψεις στοχεύουν πράγματι τους συμβούλους SOSH και το Mality Διαχείριση εξυπηρέτησης πελατών χειριστής.

Οι περισσότεροι πελάτες της SOSH που έχουν δημοσιεύσει απόψεις τους τελευταίους μήνες είναι σαφώς Δεν είναι ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση πελατών. Σύμφωνα με αυτούς, θα ήταν δύσκολο να φτάσουμε, με κακή διαχείριση των αρχείων και των συμβούλων που δεν έχουν επαρκή για να ακούσουν.

Για να αντισταθμίσετε, ορισμένοι πελάτες, ωστόσο, δημοσιεύτηκαν θετικός Προκειμένου να δηλώσετε ότι είναι πολύ σπάνιο να δώσετε τη γνώμη σας όταν όλα πάνε καλά και για αυτούς, η εξυπηρέτηση πελατών SOSH έχει μεγάλη βοήθεια.

Sav που βελτιώνεται

Μετά από μια αρνητική εμπειρία με την εξυπηρέτηση πελατών, πρέπει να παραδεχτώ ότι έπρεπε να κάνω στον άνθρωπο και να κατανοήσω τους ανθρώπους. Θα βάλω μια σημείωση 4 αστέρων επειδή έκαναν τις πιθανές τους στην κλίμακα τους για να με ικανοποιήσουν.

Αναθεώρηση TrustPilot υπογεγραμμένο Maxime – Δεκέμβριος 2022

Όταν είναι καλό, πρέπει επίσης να ειπωθεί

Δικαίως παραπονέθηκα για ένα λανθασμένο και καταχρηστικό τιμολόγιο. Μετά από πολυάριθμες παρεμβάσεις “μουνί”, βρήκα ένα αποτελεσματικό άτομο και τον μήνα ακολούθησε, επιστράφηκα πάρα πολύ. Θέλω να επισημάνω από συχνά και παραπονιέμαι για δυσλειτουργίες sosh . και άλλες εταιρείες.

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Alain – Ιανουάριος 2023

Sosh Fiber: Η επιστροφή στον πολιτισμό .

Τι χαρά να μπορέσω να τηλεχειριστεί απομακρυσμένα. Πληρώνω πιο ακριβό και ενδεχομένως λιγότερο εύρος ζώνης, αλλά αυτό που έψαχνα ήταν ιδιαίτερα ένα σταθερό εύρος ζώνης και άξιος του επαγγέλματος της διαφημιστικής πίστης. Η άλλη μου ανάγκη, που υποσχέθηκε ο πρώην χειριστής μου, έπειτα παρέχεται μετά την επιμονή, στη συνέχεια αφαιρέθηκε χωρίς προειδοποίηση είναι το “πλήρες στοίβα IPv4” για να μπορέσω να συνδεθώ με την αυτοματοποίηση του σπιτιού μου από το εξωτερικό. Το Orange/Sosh το παρέχει από προεπιλογή (. ) Πάρα πολύ χαρούμενος που βρήκα ένα διαδίκτυο που αξίζει το όνομα, χάρη στο Orange/Sosh ! Όσο διαρκεί, αλλά προς το παρόν, είναι σαφώς 5 αστέρια !

Αναθεώρηση Trustpilot υπογεγραμμένο Linus – Φεβρουάριος 2023

Πακέτο SOSH Πακέτο: Οι προσφορές SOSH είναι οι φθηνότερες ?

Το Sosh είναι ένα εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους που αναπτύχθηκε από την Orange. Οι προσφορές που προσφέρονται είναι επομένως λιγότερο ακριβό ότι εκείνοι που πωλούνται από πορτοκαλί ή από άλλους κύριους γαλλικούς φορείς όπως το Bouygues Telecom ή το SFR.

Τα ποσοστά των κινητών σχεδίων SOSH προέρχονται από € 5,99/μήνα σε € 20,99/μήνα. Από την πλευρά των προσφορών στο Διαδίκτυο, προσφέρει το SOSH Ίνες σε € 20,99/μήνα Για ένα έτος, στη συνέχεια € 30.99/μήνα και ADSL στα € 20.99/μήνα. Όλες οι προσφορές SOSH είναι χωρίς υποχρέωση, είτε κινητά είτε μέσω διαδικτύου.

Οι πελάτες SOSH είναι, γενικά, ικανοποιημένοι τιμές, Αλλά μερικοί εξακολουθούν να επισημαίνουν ότι τα ποσοστά του ανταγωνισμού είναι φθηνότερα, αλλά ότι η ποιότητα του δικτύου είναι καλύτερη. Επομένως, οι τιμές δεν είναι το κύριο κριτήριο για την εγγραφή στο SOSH σύμφωνα με τους περισσότερους πελάτες, ακόμη και αν παραμένουν πολύ προσιτές. Μερικοί πελάτες λυπάται επίσης που ο χειριστής δεν προσφέρει Χωρίς μείωση σύμφωνα με την πίστη.

Απαράδεκτος

Πελάτης για χρόνια στο σπίτι. Σαν να είναι με μαγεία το παρελθόν μου πακέτο 19.99 έως 20.99 χωρίς να με ενημερώνει! Είναι κρίμα γιατί το δίκτυο είναι υπέροχο καθώς είναι πορτοκαλί. Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών πάντα να πέφτουν σε πλατφόρμες με πάντα ανθρώπους που δεν μιλούν απαραιτήτως Γαλλικά καλά καλά. Απαράδεκτος.

Το Trustpilot Review υπέγραψε την ANA – Μάιος 2023

1 έτος που είμαι ίνας και είναι χωρίς .

1 έτος που είμαι ίνα και είναι αναμφισβήτητα ο μόνος αξιόπιστος χειριστής (= πορτοκαλί και sosh), δεν είχα ποτέ περικοπή εκτός από το πρωί (μεταξύ 7 π.μ. και 11 π.μ.), αλλά προειδοποίησα 48 ώρες πριν από την εργασία, Τίποτα δεν έχει να κάνει με το Bouygues, SFR, δωρεάν, σίγουρα είναι φθηνότερα, αλλά τον πληρώνουμε με χαμένο χρόνο μετά από να τρέξει μετά τον χειριστή. Τα αποτελέσματα πηγαίνουν στο Orange ή Sosh εάν δεν θέλετε να χάσετε το χρόνο σας!

Το Trustpilot Review υπέγραψε Adrimix – Φεβρουάριος 2023

Τι είναι οι κριτικές πελατών για τις προσφορές στο Διαδίκτυο και τα πακέτα SOSH ?

SOSH Πελάτες Κριτικές για το κινητό τους σχέδιο

Οι κριτικές πελατών SOSH στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας είναι ως επί το πλείστον θετικές. Όπως είπε προηγουμένως, οι πελάτες SOSH Mobile είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το δίκτυο και τις τιμές Προσφορές SOSH Mobile. Οι υπηρεσίες έφεραν συνολικά.

Ας πούμε όλα τα ίδια που μερικοί πελάτες λυπάται Ένας αριθμός gigas δεν είναι αρκετά υψηλό στα σχέδια SOSH Mobile και την περίπλοκη χρήση των προσφορών SOSH Mobile στο εξωτερικό. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο των πακέτων SOSH, μεταβείτε στο τέλος αυτού του άρθρου.

Βέλτιστη ροή

Πέρασα το χαμηλό κόστος των μεγάλων δικτύων. Είναι αναμφισβήτητα το ταχύτερο δίκτυο. Πρέπει να ειπωθεί ότι είναι επίσης ένα από τα λιγότερο γενναιόδωρα με το πακέτο, αλλά παραμένει αρκετά λογικό. Μιλώ για την εμπειρία 4G. Δεν έχω βιώσει ακόμα το 5G τους.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Camilla – Ιούλιος 2023

Κριτικές πελατών SOSH στην προσφορά τους στο Διαδίκτυο

Η πλειοψηφία των πελατών της SOSH είναι ικανοποιημένοι με την προσφορά τους στο Διαδίκτυο. Τιμές καθώς και την ποιότητα της προσφυγής Orange ADSL και Fiber Network. Ο εξοπλισμός SOSH είναι γρήγορα έστειλε και να δουλέψω σωστά.

Ωστόσο, ορισμένες αρνητικές απόψεις προκαλούν δυσκολίες στην εγκατάσταση του εξοπλισμού και το κράτος του τελευταίου, παρωχημένη σύμφωνα με μερικούς.

Sosh Fiber: Η επιστροφή στον πολιτισμό . μι

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον πολιτισμό: πηγαίνετε στην τεχνολογία χωρίς να έχετε κουνέλι, Internet/TV/τηλέφωνο μετά από 30 λεπτά. Μια συνδρομή που υπόσχεται έως και 300MBS/300MBS και η οποία δίνει πραγματικά 300MBS/300MB ανά πάσα στιγμή (κάνω δοκιμές τακτικά) επειδή οι πρόωρες περικοπές στο διαδίκτυο όταν οι γείτονες παρακολουθούν τηλεόραση, υπήρξαν βαρεθεί στον άλλο χειριστή, ο οποίος παρόλα αυτά υποσχέθηκε Έως 700MBS/1GBS, και ειδικά έδωσε 0bps αρκετές φορές την ημέρα. Τι ήταν η ταλαιπωρία. Τι χαρά να μπορέσω να τηλεχειριστεί απομακρυσμένα..

Αναθεώρηση Trustpilot υπογεγραμμένο Linus – Φεβρουάριος 2023

Η τοποθέτηση του Sosh σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και το πορτοκαλί

Ξεκίνησε το 2011, το SOSH είναι ένα εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους που ανήκει στο Orange. Επομένως, είναι σαφώς τοποθετημένο στο Φτηνές προσφορές αγορά. Οι άμεσοι ανταγωνιστές του δεν είναι οι κύριοι χειριστές όπως το SFR ή το Bouygues, αλλά μάλλον ελεύθεροι και οι άλλες μάρκες χαμηλού κόστους όπως το B & You ή το Red by SFR.

Από την ιστοσελίδα του, ο Sosh υπογραμμίζει διάφορες πτυχές των προσφορών του Ξεχωρίστε από τη μητέρα σας Orange House και ανταγωνισμός.

 1. Ελευθερία : Όλες οι προσφορές SOSH είναι χωρίς υποχρέωση και οι πελάτες SOSH μπορούν να τερματιστούν όταν επιθυμούν χωρίς έξοδα.
 2. Αξιοπιστία : Το Sosh είναι ιδιαίτερα περήφανο που χρησιμοποιεί το Orange Network, που θεωρείται τα καλύτερα δίκτυα στη Γαλλία από την Arcep.
 3. Αυτονομία : Οι πελάτες της SOSH μπορούν να διαχειριστούν και να αναπτύξουν τις προσφορές τους SOSH από την περιοχή του πελάτη τους πολύ απλά.
 4. Ακρόαση : Η Sosh έλαβε την τιμή αριστείας του πελάτη του 2020 που δημιουργήθηκε σε 3 κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων των συστάσεων πελατών και του ποσοστού ικανοποίησης τους.

Συνοπτικός πίνακας για πακέτα και προσφορές διαδικτύου SOSH

SOSH Mobile Packages

Βρείτε μια περίληψη των πακέτων SOSH Mobile στον παρακάτω πίνακα.

Εξαντλητικός κατάλογος των σχεδίων κινητής τηλεφωνίας SOSH που ταξινομούνται κατά τιμή. Η αναφορά αυτών των προσφορών είναι δωρεάν.

Προσφορές SOSH Internet

Βρείτε μια σύνοψη των προσφορών SOSH Internet στον παρακάτω πίνακα.

Εξαντλητικός κατάλογος συνδρομών SOSH Box που ταξινομούνται με τιμή. Η αναφορά αυτών των προσφορών είναι δωρεάν.

Καλό κινητό

10GB 5,99 € Βλέπω

100GB 16,99 € Βλέπω

20GB 5,99 € Βλέπω

Το κάνουμε λοιπόν μαζί ? 1,6 εκατομμύρια Γάλλοι μας έχουν ήδη εμπιστευτεί

Σύμβουλος της υπηρεσίας σας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Κριτικές SOSH: Τι είναι οι κριτικές χρηστών για τις προσφορές SOSH ?

Το Sosh, το χαμηλό κόστος της μάρκας Orange προσφέρει απλές και προσιτές προσφορές: Αλλά τι είναι οι κριτικές πελατών SOSH? Box Internet, με άλλα λόγια το “Sosh Box” ? του κινητού δικτύου που παρέχεται από το Orange ? εξυπηρέτηση πελατών ? Ποια είναι τα ισχυρά και αδύναμα σημεία του, ποιες είναι οι τάσεις ? Πήγαμε γύρω από τις κριτικές Sosh για εσάς: να συμβουλευτείτε επιτακτικά πριν επιλέξετε τον χειριστή σας !

 • Το ουσιώδες
 • Ψαλιδώνω είναι το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους του σταθερού χειριστή – κινητό – ONDERN Orange.
 • Το Sosh χρησιμοποιεί το Orange Mobile Network N ° 1 στη Γαλλία.
 • Το SOSH προσφέρει πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση από 5,99 €/μήνα.
 • Το κουτί SOSH προσφέρεται από 20,99 €/μήνα.

Επωφεληθείτε από τις τελευταίες προσφορές SOSH !

Ποιες είναι οι απόψεις για τα σχέδια SOSH Mobile ?

Το SOSH είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας και ένα κουτί Internet που ανήκει στο Orange, το οποίο προσφέρει προσφορές μη δεσμευτικού. Οι απόψεις SOSH αφορούν τις προσφορές κινητών και διαδικτύου, την ποιότητα των υπηρεσιών After -Sales ή του δικτύου.

Που κατακτάται από την προσφορά για κινητά ? Οι απόψεις Sosh αποκλίνουν.

αντίχειρας

Η μάρκα χαμηλού κόστους του κορυφαίου χειριστή κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία προσφέρει κινητά σχέδια από € 5,99/μήνα, Μια μάλλον ελκυστική τιμή. Συνεπώς, πήγαμε να συμβουλευτούμε τις απόψεις για αυτά τα πακέτα, γνωρίζοντας (αλλά ας το θυμόμαστε τα ίδια !) ότι οι απόψεις που συλλέγονται στο διαδίκτυο αντικατοπτρίζουν μόνο εν μέρει την πραγματικότητα.

Και εκεί, πρώτη έκπληξη: το Γνώμη που αναφέρονται στο Trustpilot είναι πολύ άσχημα, για μια συνολική σημείωση του 1.2/5 (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023). Φυσικά, γνωρίζουμε ότι είναι πάνω απ ‘όλα δυσαρεστημένοι πελάτες που δίνουν τη γνώμη τους, ευτυχισμένους πελάτες που τους έχουν, όχι συχνά να λένε. Έτσι, για παράδειγμα, αυτή η γνώμη που δεν θα καλέσουμε τον χρήστη που το έγραψε: “Το δίκτυο SOSH είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικό από αυτό του πορτοκαλιού. »» Γνωρίζει ότι ο Sosh χρησιμοποιεί το Orange Mobile Network ?

Οι χειριστές συνολικά πολύ βαθμολογημένες

Σημειώνουμε ότι τα ποσοστά αρνητικών γνώσεων συνήθως επηρεάζουν τα συχνά είναι ακόμη χαμηλότερα από αυτά που λαμβάνονται από Γνώμη. Ωστόσο, ο αριθμός του 90% των “κακών” κριτικών για το TrustPilot (τα στοιχεία που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023) εξακολουθεί να είναι εκπληκτικό.

Για να έχουμε μια σύγκριση, έχουμε μελετήσει τις απόψεις που απομένουν στους ανταγωνιστικούς φορείς. Αυτά δεν είναι καλύτερα: Το κόκκινο από το SFR παίρνει ακόμα πιο αρνητικές κριτικές (95%). Οι δωρεάν και οι Bouygues Telecom έχουν επίσης πολύ κακή βαθμολογία.

Κριτικές αντίθετες για τα κινητά τηλέφωνα SOSH

Όταν εισάγετε το περιεχόμενο των μηνυμάτων, βλέπετε γρήγορα ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι ο πρώτος λόγοςδυσαρέσκεια του πελάτη. Και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι οι χρήστες δεν κάνουν δαντέλα.

Βέλτιστη ροή

Πέρασα τα μεγάλα δίκτυα χαμηλού κόστους. Είναι αναμφισβήτητα το ταχύτερο δίκτυο. Πρέπει να ειπωθεί ότι είναι επίσης ένα από τα λιγότερο γενναιόδωρα με το πακέτο, αλλά παραμένει αρκετά λογικό. Μιλώ για την εμπειρία 4G. Δεν έχω βιώσει ακόμα το 5G τους.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Camilla – Ιούλιος 2023

Super Value for Money τιμή.

Πελάτης για μερικούς μήνες τώρα στο SOSH, είμαι πολύ ικανοποιημένος, επέλεξα το φθηνότερο πακέτο για να γνωρίσω το ένα στα € 4,99 το μήνα, είναι ιδανικό για τη βασική μου χρήση, άψογο πορτοκαλί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, καταγράφω παντού ! Η συνομιλία ανταποκρίνεται πολύ εάν είναι απαραίτητο, γρήγορο και αποτελεσματικό. Δεν λυπάμαι που έχω περάσει στο SOSH, μεγάλη αξία για τα χρήματα για μικρούς προϋπολογισμούς.

Το Trustpilot Review υπέγραψε την Elly – Δεκέμβριος 2022

Πάντα καλά πήγα με το Sosh για το μέρος μου

Προσωπικά είναι ο μόνος χειριστής στον οποίο εμπιστεύομαι και με ποιον όλα πήγαιναν πάντα καλά. Ένα καλό δίκτυο, σταθερές και σωστές τιμές, εξοπλισμός που δεν έχει ποτέ λείπει και οι τεχνικοί ήταν πάντα πολύ σωστό και πάντα τιμούσαν τα ραντεβού τους. Σήμερα επέστρεψα μετά από να δοκιμάσω τον διαγωνισμό και νομίζω ότι δεν αλλάζω για λίγο.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Elerrina Jenkins – Φεβρουάριος 2023

Καλές προσφορές.

Καλή προσφορά 5G και ινών σε καλή τιμή. Το livebox 5 λειτουργεί πολύ καλά, η ροή και το wifi είναι καλό. Οι διασυνδέσεις είναι πολύ καλύτερες από τις δωρεάν. Γρήγορο, αποτελεσματικό.

Αναθεώρηση TrustPilot υπογεγραμμένο Cocox – Ιούλιος 2022

Απολύτως καταστροφική

Απολύτως καταστροφική. Πέρυσι 2 μήνες αναμονής να έχει το Διαδίκτυο αυτό το καλοκαίρι μια κατανομή, ο χρόνος επισκευής προγραμματίζεται για 1 μήνα και 1 εβδομάδα. Για να κάνετε τηλεργασία είναι αδύνατο. Ο εργοδότης μου είναι εξαγριωμένος

Το TrustPilot Review υπέγραψε LRICHARD05 – Ιούλιος 2023

Θετικές απόψεις σχετικά με το δίκτυο SOSH

Συνδεδεμένο στο Orange Network, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι αρκετά καλά αξιολογημένη από τους πελάτες της SOSH. Οι απόψεις είναι γενικά θετικές, λόγω της μεγάλης κάλυψης του δικτύου, η Orange είναι ο ιστορικός χειριστής στη Γαλλία.

Τα πλεονεκτήματα της πρόσβασης στο πορτοκαλί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Smartphone με 4G

Πολλοί συνδρομητές είναι από την άλλη πλευρά ικανοποιημένοι από την έκταση της κάλυψης του δικτύου και μην διστάσετε να το πείτε. Σημειώστε ότι αυτό το δίκτυο δεν είναι άλλο από αυτό του κορυφαίου φορέα εκμετάλλευσης στη Γαλλία: Πορτοκάλι. Αναφέρεται τακτικά ως το Το καλύτερο κινητό δίκτυο στη Γαλλία, Και τα 3G και 4G. Δεδομένα που επιβεβαιώνονται από τα στοιχεία Arcep (Ρυθμιστική αρχή για ηλεκτρονικές επικοινωνίες και θέσεις) Αυτό μπορεί να βρεθεί στην ελεύθερη πρόσβαση στον ιστότοπο Monreseaumobile.Fr.

Το 2022 (σύμφωνα με το NPERF), η Orange προσέφερε την καλύτερη απόδοση στην αγορά στο κινητό της δίκτυο. Ακολουθεί μια περίληψη των μέσων ροών που παρατηρήθηκαν για τους 4 μεγάλους χειριστές κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022:

Λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοση των ροών από τον χειριστή το 2022

Διαδίκτυο Κινητό
Πτωχά Ορθιος Πτωχά Ορθιος
Πορτοκάλι 213.84MB/s 169.34MB/s 97.85MB/s 13.19MB/s
Ελεύθερος 264.24MB/s 178.26MB/s 89.35MB/s 10.31mb/s
SFR 186.60MB/s 118.13mbs/s 76.58MB/s 11.20MB/s
Βόμβες 224.80MB/s 154.20MB/s 61.81MB/s 11.72MB/s

Ένα κινητό δίκτυο που συγκέντρωσε πολλές θετικές κριτικές

Οι χρήστες δεν ήταν λάθος: Πράγματι, μπορούσαν να δουν ότι είχαν ένα εκτεταμένο δίκτυο και μια ικανοποιητική ροή.

Υπερβολικά ικανοποιημένος !

Υπερβολικά ικανοποιημένος ! Χαμηλή τιμή, πορτοκαλί ποιότητα, πολύ απλές διατυπώσεις και τακτικές προσφορές !

Το Trustpilot Review υπέγραψε το Syprien B – Ιούλιος 2022

1 έτος που είμαι ίνας και είναι χωρίς .

1 έτος που είμαι ίνα και είναι αναμφισβήτητα ο μόνος αξιόπιστος χειριστής (= πορτοκαλί και sosh), δεν είχα ποτέ περικοπή εκτός από το πρωί (μεταξύ 7 π.μ. και 11 π.μ.), αλλά προειδοποίησα 48 ώρες πριν από την εργασία, Τίποτα δεν έχει να κάνει με το Bouygues, SFR, δωρεάν, σίγουρα είναι φθηνότερα, αλλά τον πληρώνουμε με χαμένο χρόνο μετά από να τρέξει μετά τον χειριστή. Τα αποτελέσματα πηγαίνουν στο Orange ή Sosh εάν δεν θέλετε να χάσετε το χρόνο σας!

Το Trustpilot Review υπέγραψε Adrimix – Φεβρουάριος 2023

Σούπερ αξία για χρήματα.

Πελάτης για μερικούς μήνες τώρα στο SOSH, είμαι πολύ ικανοποιημένος, επέλεξα το φθηνότερο πακέτο για να γνωρίσω το ένα στα € 4,99 το μήνα, είναι ιδανικό για τη βασική μου χρήση, άψογο πορτοκαλί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, καταγράφω παντού ! Η συνομιλία ανταποκρίνεται πολύ εάν είναι απαραίτητο, γρήγορο και αποτελεσματικό. Δεν λυπάμαι που έχω περάσει στο SOSH, μεγάλη αξία για τα χρήματα για μικρούς προϋπολογισμούς.

Το Trustpilot Review υπέγραψε την Elly – Δεκέμβριος 2022

Ενδιαφέρεστε για ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας SOSH ?

Αρνητικές απόψεις σχετικά με το κουτί SOSH

Οι απόψεις SOSH που παρέχονται από πελάτες σχετικά με τις προσφορές στο Διαδίκτυο έχουν συμβληθεί σχετικά με τον εξοπλισμό, την ενεργοποίηση της γραμμής ή την εξυπηρέτηση πελατών.

Το “κουτί” απέτυχε !

Στον χειριστή χαμηλού κόστους του Orange, δεν μιλάμε για κουτιά sosh ή κουτιά sosh αλλά Κουτί. Έτσι μιλάμε για Κριτικές SOSH Box : Αυτό προσφέρει μια συνδρομή ίνας ή ADSL ανάλογα με την επιλεξιμότητα του σπιτιού σας. Η προσφορά είναι αρθρωτή και πάνω απ ‘όλα χωρίς δέσμευση. Διατίθεται από 19,99 ευρώ το μήνα (έπειτα χωρίς αλλαγή για το ADSL, μόνο το πρώτο έτος, τότε 29,99 ευρώ το μήνα για ίνες).

Στον ιστότοπο TrustPilot, ο οποίος συγκεντρώνει επαληθευμένες απόψεις, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά αρνητικά μηνύματα σχετικά με τον χειριστή και πιο συγκεκριμένα τη σταθερή του προσφορά. Βρίσκουμε τις ανησυχίες που έχουν ήδη συναντήσει για την εξυπηρέτηση πελατών.

Έχω το Διαδίκτυο που κατά καιρούς

Έχω το Διαδίκτυο ότι κατά καιρούς, γενικά περικοπές που διαρκούν περισσότερο από 3 ώρες που συνεχίζεται από τις 25 Ιουνίου, ένας τεχνικός ήρθε να μου πει γιατί ήρθε στο σπίτι μου, αφού όλα δουλεύουν, ούτε καν 2 ώρες μετά το επόμενο Διαδίκτυο του , Ήρθα σε επαφή τους, ένας άλλος τεχνικός είχε προγραμματιστεί για τις 21 Ιουλίου, περίμενα όλο το απόγευμα, δεν ήρθε ποτέ και δεν σας μιλάω καν για το chatch. Με την αλλαγή του προμηθευτή ελπίζω ότι θα είναι καλύτερο.

Αναθεώρηση Trustpilot υπογεγραμμένο Loline – Ιούνιος 2023

Μετά από μια κατανομή στο διαδίκτυο για 1 μήνα.

Μετά από μια κατάρρευση στο διαδίκτυο για 1 μήνα, ο Sosh δεν είναι σε θέση να μας βοηθήσει (χωρίς δάνειο Airbox), είναι κρίμα ότι ακόμα δεν βοηθάω και κανείς δεν μας θυμίζει και όταν επικοινωνούμε μαζί τους για να ζητήσουμε εξηγήσεις που μας θέτει σε αναμονή

Το Trustpilot Review υπέγραψε Mikaël Corbé – Ιούλιος 2023

Sosh Box Avis: Προβλήματα που παρέμειναν αναπάντητα

Αρκετές μαρτυρίες επικαλύπτονται στο Δυσκολία λήψη του κουτιού σας και να φέρει έναν τεχνικό σε περίπτωση ανησυχίας. Αυτό του Tejap για παράδειγμα:

3 μήνες για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω ένα κουτί, είναι χειρότερο ότι σε πλήρη έρημο όταν μένω στο όριο του Παρισιού.

Ακριβώς όπως η Katia’s:

Η συνδρομή φαίνεται απλή και γρήγορη, αλλά η ενεργοποίηση της γραμμής είναι καταστροφική: περισσότερο από 2 εβδομάδες χωρίς το Διαδίκτυο και η αποστολή ενός τεχνικού στο χώρο απαιτεί 4 εβδομάδες, δηλαδή πέρα ​​από την περίοδο απόσυρσης. Σημειώστε, το κόστος επιστροφής του livebox που δεν επιστρέφονται.

Ο ίδιος ήχος κουδουνιού σχετικά με τις κινήσεις. Ο Fabrice δεν διστάζει να μιλήσει για καταστροφή:

Έβαλα 1 αστέρι, αλλά αν ήταν δυνατόν, θα σημειώσω μηδέν. Τεχνικό πρόβλημα από το ατύχημα, περισσότερο Διαδίκτυο από τις 04 Ιουνίου 2023. Μας δόθηκε 1η ημερομηνία στις 04 Ιουλίου ή 1 μήνα. Στις 04 Ιουλίου, χωρίς παρέμβαση, τίποτα. Μετά από αυτό μας δόθηκαν διαφορετικές ημερομηνίες για να αναλάβουμε την υπηρεσία, τίποτα δεν σεβαστό. Μας λένε ότι θα μας υπενθυμίσουμε και δεν υπάρχει κλήση.

Ποιοι είναι οι λόγοι για αρνητικές απόψεις στο Sosh?

Τα προηγούμενα εκχυλίσματα δείχνουν ότι είναι ουσιαστικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης που παράγουν Κριτικές SOSH Box αρνητικός. Και επαναλαμβάνουμε, αλλά όταν οι πελάτες μιας μάρκας “χαμηλού κόστους” χωρίς πραγματική εξυπηρέτηση πελατών (δηλαδή χωρίς συνομιλητή εκτός από την online γάτα) έχουν Τεχνικό πρόβλημα, Ό, τι κι αν είναι, η έλλειψη παρακολούθησης του χειριστή μπορεί να είναι μόνο άσχημα έμπειρος.

Όπως γράφει ο Cam:

Εάν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα, οπλίστε τον εαυτό σας με υπομονή προτού να λυθεί.

Θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε σε αυτούς τους πελάτες που επέλεξαν εν γνώσει του Sosh, για να επωφεληθούν πιο οικονομικές τιμές. Σε αυτό, θα αντιταχθεί σωστά ότι ένας φορέας εκμετάλλευσης αξίζει το όνομα, χαμηλό κόστος ή όχι, πρέπει ακόμα να εξασφαλίσει την κατάλληλη λειτουργία των υπηρεσιών του ή των υπηρεσιών του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η πτυχή πρέπει να παίξει Γνώσεις κουτιού Sosh, Τόσο για ADSL όσο και για ίνες.

Box Sosh: Τι λένε οι θετικές απόψεις ?

Η απόδοση Sosh χαιρέτησε

Φυσικά, η μινιμαλιστική εξυπηρέτηση πελατών της SOSH δεν βοηθά τους δυσκολίες σε δυσκολία. Ωστόσο, το χειρότερο δεν είναι πάντα σίγουρο ! Πράγματι, όταν κάνουμε μια έρευνα “SOSH” ή “SOSH Fiber Uperen” για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία ενός ήδη εγκατεστημένου κουτιού SOSH, υπάρχουν πολύ λίγοι δυστυχισμένοι πελάτες. Μερικοί πελάτες είναι αντίθετα ευχαριστημένοι και το γράφουν, όπως η Cecilia:

Μεγάλη, κάλεσα τη Δευτέρα 31 Απριλίου, το κουτί που ελήφθη στις 2 Μαΐου, το Διαδίκτυο ενεργοποιήθηκε στις 2 Μαΐου. Νικέλιο !! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!

Πανομοιότυπος τόνος στο igraal.com, για παράδειγμα Camille:

Επωφελήσαμε από μια διαφημιστική προσφορά στο Διαδίκτυο μέσω ινών για ένα χρόνο. Επιπλέον, είχαμε το δικαίωμα σε μια ενδιαφέρουσα επιστροφή χρημάτων ! Η εγκατάσταση της ίνας ήταν γρήγορη, καλή και χωρίς επιπλέον κόστος. Επιπλέον, ο Sosh έχει αναλάβει το κόστος τερματισμού του παλιού προμηθευτή μας.

Έτσι, σε χρήση, πολλοί πελάτες κερδίζονται από τις υπηρεσίες του κιβωτίου SOSH, όπως ο Nicolas:

Σήμερα, εκμεταλλεύομαι μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και πολύ ταχύτερα σε σύγκριση με τον παλιό μου προμηθευτή.

Ή clément:

Δεν υπάρχουν ανησυχίες σύνδεσης, όλες οι αναμενόμενες ιδιαιτερότητες υπάρχουν. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρέχοντα χειριστή μου και το πρότεινα γύρω μου, επειδή επωφελούμαστε από το Orange Network.

Πρέπει να πιστέψουμε τις κριτικές πελατών του “cashback” ?

Απόψεις που θα μπορούσαν ακόμα να πολλαπλασιαστούν από το συνολικά Το 95% των χρηστών του Igraal συνιστούν το SOSH και περιγράψτε ένα θετική εμπειρία. Αυτό είναι αξιοσημείωτο, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς τους πελάτες προσελκύονταν μόνο στον χειριστή για να επωφεληθούν από μια προσφορά.

Τι είναι το επιστροφή μετρητών (Τι προσφέρει ο Igraal) ? Πολύ απλά ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που προσφέρονται στο διαδίκτυο με τους εμπόρους συνεργατών. Οι εκπτώσεις εφαρμόζονται μετά την αγορά, με επιστροφή χρημάτων απευθείας από τον καταναλωτή, εξ ου και το όνομα “cashback”. Επομένως, οι ερασιτέχνες δεν προσελκύονται ιδιαίτερα από το εμπορικό σήμα: Ωστόσο, για τα πακέτα SOSH, Η γνώμη είναι θετική Τόσο στο κουτί SOSH όσο και στις προσφορές για κινητά.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά SOSH Internet ?

Κριτικές Sosh: Πλεονεκτήματα και αδυναμίες

Τέλος, για να πάρετε μια ιδέα για τις κύριες τάσεις που προκύπτουν από τις πολλές μαρτυρίες και τις απόψεις που απομένουν σε διαφορετικές αναθεωρήσεις στο διαδίκτυο, τις οποίες έχουμε διαβάσει και ξεπεραστεί, εδώ είναι ο συνοπτικός πίνακας των πτυχών που συζητούνται συχνότερα.

Κριτικές Sosh

Θετικός Αρνητική ειδοποίηση Sosh
Πορτοκαλί κινητό δίκτυο ποιότητας Εξυπηρέτηση πελατών
Καλές διαφημιστικές τιμές Τιμές κινητής τηλεφωνίας (μετά το πρώτο έτος)
Ποιότητα σύνδεσης με ίνες Δυσκολία στην εγκατάσταση του πλαισίου

Ενημερώθηκε στις 07/27/2023

Ο Hervé είναι ένας έμπειρος ανεξάρτητος συντάκτης που γράφει σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τηλεπικοινωνίες

SOSH Mobile Review: 4G/5G Network & International Package

Συνδεδεμένο με το Orange Mobile Network, ο Sosh προκαλεί καλές επικρίσεις από τους πελάτες του, οι οποίοι θεωρούν ότι η μάρκα προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες. Θέλετε να πάρετε μια συνδρομή κινητής τηλεφωνίας με τον χειριστή ? Θέλετε να μάθετε σχόλια πελατών SOSH ? Ο Jechange έχει συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε την καλύτερη απόφαση.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα πακέτα SOSH !

 • ⭐ Σημείωση των πελατών του SOSH: 4.5/5 igraal.com
 • Κάλυψη δικτύου : Το SOSH, εκμεταλλευόμενοι την στερεή υποδομή της Orange, προσφέρει εξαιρετική κάλυψη δικτύου, ειδικά όσον αφορά τη διαθεσιμότητα 4G+ και 5G.
 • Ελκυστικά πακέτα : Τα μη δεσμευτικά πακέτα που ξεκινούν από € 5,99/μήνα είναι σημαντικά πλεονεκτήματα που προσελκύουν πολλούς πελάτες.
 • Αντιδραστική εξυπηρέτηση πελατών : Το Sosh επαίνεσε επίσης για την εξυπηρέτηση πελατών του, παρέχοντας λύσεις στους χρήστες σε δυσκολία.

Τι είναι οι κριτικές πελατών για τα πακέτα SOSH Mobile το 2023 ?

Επί του παρόντος, ο Sosh έχει σχεδόν 4 εκατομμύρια συνδρομητές που εκμεταλλεύονται τις χαμηλές τιμές του χειριστή και το εξαιρετικό πορτοκαλί δίκτυο.

Σε γενικές γραμμές, οι κριτικές πελατών SOSH για κινητά σχέδια είναι θετικά και αφθονούν στο Διαδίκτυο. Αυτά αναφέρονται όχι μόνο σε είναι χαμηλές τιμές, αλλά επίσης ποιότητα δικτύου, εικόνα και Εξυπηρέτηση πελατών SOSH.

 • Αξιόπιστο δίκτυο, προσιτή τιμή
 • Γρήγορη εφαρμογή της προσφοράς, εύχρηστη ιστοσελίδα
 • Καλό δίκτυο, γρήγορο 4G
 • Το καλύτερο δίκτυο στη Γαλλία, καλή διαχείριση πελατών στο διαδίκτυο, ελκυστικές προσφορές
 • Εξαιρετικό δίκτυο (πορτοκαλί), προσιτό πακέτο –
 • Καλή αξία για τα χρήματα, εύκολη μετάβαση
 • Αντιδραστική εξυπηρέτηση πελατών
 • Εξαιρετικό δίκτυο 5G
 • Θετική εμπειρία με το cashback
 • Καλή κάλυψη δικτύου στο εξωτερικό
 • Προβλήματα με τη διαχείριση των συνδρομών
 • Τιμολόγηση μη επιτυχημένων κλήσεων, προκαλώντας αντιστάθμιση
 • Αριθμός περιορισμένων πακέτων
 • Φρέσκο ​​για την κάρτα SIM
 • Έλλειψη τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών
 • Αβεβαιότητα σχετικά με την προτεραιότητα που δόθηκε στους πελάτες της Orange σε σύγκριση με εκείνη του SOSH
 • Δυσκολία επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών

Κριτικές Sosh: Θετικά σημεία

 • Η ταχύτητα εξυπηρέτησης πελατών

Οι θετικές απόψεις ομαδοποιούνται γύρω από το ποιότητα και μερικά Ταχύτητα Η εξυπηρέτηση πελατών SOSH, η οποία αντιδρά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι πελάτες εκτιμούν επίσης το φόρουμ υποστήριξης SOSH επειδή μπορούν να βρουν άμεσα απαντήσεις στις ανησυχίες τους χωρίς να περάσουν από σύμβουλο.

“Όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών, η πρώτη μου αλληλεπίδραση μαζί τους ήταν αρκετά θετική. Ο χρόνος απόκρισης ήταν αρκετά γρήγορος, ο οποίος είναι αρκετά παρήγορος, ειδικά σε περίπτωση επείγουσας προβλημάτων. Το φόρουμ είναι επίσης πλούσιος πληροφορίες όπου μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών, η οποία είναι πολύ πρακτική.””

 • Η ποιότητα των κινητών σχεδίων SOSH

Ένα από τα σημεία που εκτιμάται περισσότερο από τους πελάτες της SOSH είναι η ποιότητα των προσφορών κινητής τηλεφωνίας και των ανταγωνιστικών τιμών τους. Οι πελάτες εκτιμούν πακέτα SOSH για λιγότερο από 10 ευρώ και τα πακέτα μπλοκάρουν το SOSH. Μπορούν επίσης μερικές φορές να επωφεληθούν από έναν κωδικό προσφοράς SOSH για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα.

Επιπλέον, οι συνδρομητές της SOSH λένε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους έχουν επιλέξει αυτόν τον χειριστή είναι ότι μπορούν τερματίστε ανά πάσα στιγμή. Πράγματι, τα πακέτα SOSH είναι χωρίς υποχρέωση. Επομένως, ο τερματισμός ενός πακέτου SOSH είναι επομένως πολύ εύκολος και μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Εκτιμώ την ποικιλομορφία των πακέτων που προσφέρει ο Sosh. Ήταν εύκολο να βρω μια προσφορά που αντιστοιχεί στον προϋπολογισμό μου, κάτι που δεν συνέβαινε πάντα με τον παλιό μου χειριστή. Το γεγονός ότι τα πακέτα είναι χωρίς δέσμευση είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα, επειδή δίνει μια ορισμένη ευελιξία και την ελευθερία να αλλάξετε γνώμη εάν είναι απαραίτητο

Alexandre – 05/13/2023

δωρεάν κλήση

Αλλαγή χειριστή και πακέτο σε λίγα λεπτά !

Ψάχνετε για ένα νέο διαδίκτυο ή πακέτο κινητής τηλεφωνίας που αντιστοιχεί τέλεια στον προϋπολογισμό σας ? Μην κοιτάτε πια, ο Jechange είναι εκεί για να σας βοηθήσει ! Οι σύμβουλοι μας είναι στη διαχείρισή σας για να βρείτε την καλύτερη προσφορά δωρεάν και εύκολα αντιστοιχούν στις ανάγκες σας. Συγκρίνετε συνδρομές με έναν εμπειρογνώμονα μέσω του παρακάτω αριθμού:

Κάλυψη δικτύου SOSH

Σχετικά με ποιότητα δικτύου, Οι πελάτες της Sosh λένε ότι είναι Πολύ ικανοποιημένος με την κάλυψη και την ποιότητα των κλήσεων. Οι πελάτες λένε ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα κατά την κλήση από οπουδήποτε. Όσον αφορά το Διαδίκτυο, οι συνδρομητές είναι ικανοποιημένοι με τη λειτουργία και την ταχύτητα του 4G.

Τα σχόλια των πελατών επισημαίνουν τη γενική ικανοποίηση σχετικά με την εθνική κάλυψη του SOSH. Παρόλα αυτά, Μερικοί πελάτες προκαλούν μια ορισμένη διακύμανση στην ποιότητα του δικτύου, Ειδικά όσον αφορά τη ροή του κινητού Διαδικτύου.

Από τη στιγμή που μπήκα στο SOSH, παρατήρησα μια σαφή βελτίωση στην ποιότητα των κλήσεων, είτε ήμουν εν κινήσει είτε στο σπίτι. Η σύνδεση 4G είναι σταθερή, καθιστώντας τη χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας αρκετά ρευστό και γρήγορο. Παρόλο που δεν είχα ακόμη την ευκαιρία να βιώσω 5G, το 4G ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες μου αρκετά καλά.

Μαρία – 05/28/2023

Που επιλέγουν μεταξύ SOSH ή Orange ? Κριτικές πελατών

Όταν πρόκειται για την επιλογή μεταξύ SOSH ή Orange, Οι απόψεις φαίνεται να κάμπτονται υπέρ του SOSH από την άποψη της αξίας για τα χρήματα. Παρόλο που ο Sosh επωφελείται από τη σταθερή υποδομή της Orange, ο προσανατολισμός του προς μια πελατεία που ασχολείται με τον προϋπολογισμό της το καθιστά πιο προσιτό, χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα του δικτύου.

 • Μεγάλη εδαφική κάλυψη (3G, 4G, 4G+ και 5G)
 • Πολύ φθηνότερα και μη δεσμευτικά πακέτα
 • Συνεχείς καινοτομίες και πρόσφατες εξελίξεις
 • Πρόσβαση στο στερεό πορτοκαλί δίκτυο
 • Ορισμένες απόψεις αναφέρουν μια ελαφρώς κυμαινόμενη εμπειρία δικτύου
 • Απουσία 5G σε ορισμένες προσφορές κινητής τηλεφωνίας

Μετά από μια μακρά προβληματισμό σχετικά με την επιλογή μεταξύ SOSH και Orange, η επιλογή μου έπεσε τελικά προς το SOSH, κυρίως λόγω της εξαιρετικής του χρήσης για τα χρήματα. Τα προσβάσιμα και μη εμπλοκή πακέτα είναι σίγουρα ένα σημαντικό αξιοθέατο, επιτρέποντας έτσι μια συγκεκριμένη ευελιξία, την οποία θεωρώ ιδιαίτερα καθησυχαστική.

Άννα – 04/06/2023

Ανακαλύψτε τα καλύτερα πακέτα SOSH !

Αρνητικές απόψεις για κινητά σχέδια SOSH

Αν και οι περισσότερες απόψεις για τα πακέτα κινητών τηλεφώνων του SOSH είναι θετικές, μερικοί επικρίνουν τον χειριστή.

SOSH Κριτικές για την εξυπηρέτηση πελατών

Ένα από τα σημεία όπου το Sosh Mobile συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό αρνητικών απόψεων είναι η δυσκολία των συνδρομητών Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου. Οι καταναλωτές εκτιμούν σε μεγάλο βαθμό την εξυπηρέτηση πελατών και ορισμένοι συνδρομητές SOSH λένε ότι αν επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τον χειριστή τηλεφωνικά, αλλά Μερικές φορές πρέπει να είστε υπομονετικοί.

Είναι πραγματικά απογοητευτικό να συναντήσετε τόσες πολλές δυσκολίες να φτάσετε στο SOSH μέσω τηλεφώνου. Για έναν πελάτη είναι σημαντικό να είναι σε θέση να υπολογίζετε σε μια ανταποκρινόμενη και εύκολα προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών και δυστυχώς, η τρέχουσα εμπειρία στο SOSH φαίνεται να απέχει πολύ από την κάλυψη αυτών των προσδοκιών.

Bryan – 03/22/2023

Διεθνείς απόψεις SOSH

Την ποιότητα της υπηρεσίας του Διεθνής Sosh είναι μια άλλη αρνητική κριτική που επαναλαμβάνεται εάν πιστεύουμε ορισμένες απόψεις πελατών που έχουν βιώσει τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό.

Οι πελάτες μερικές φορές διαμαρτύρονται για μέτρια ποιότητα ήχου, με διασκορπισμένες κλήσεις, καθιστώντας την επικοινωνία λιγότερο ρευστό και ευχάριστο. Επομένως, ο Sosh θα ενημερώνεται για τη βελτίωση του σαφήνεια των κλήσεων στο εξωτερικό Να προσφέρει μια ομοιογενή εμπειρία, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Μια άλλη επικριτική πτυχή αφορά Υπερβολικό κόστος που φαίνεται να συνοδεύει τη χρήση σχεδίων SOSH στο εξωτερικό. Οι πελάτες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους με πρόσθετο κόστος που θεωρούν υπερβολικά υψηλό, ειδικά για Η χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε αρκετά αλμυρά τιμολόγια, τα οποία σίγουρα δεν εκτιμώνται από εκείνους που ταξιδεύουν συχνά ή όσοι ζουν στο εξωτερικό για παρατεταμένες περιόδους.

Οι περικοπές των πακέτων σε περίπτωση υπερβολή του προβλεπόμενου ορίου αποτελούν επίσης αντικείμενο διαφωνίας. Μερικοί χρήστες το έχουν αναφέρει Οι υπηρεσίες τους διακόπηκαν Εάν υπερέβησαν Το όριο του πακέτου τους.

SOSH Mobile Reviews: Η ετυμηγορία Jechange

⭐⭐⭐⭐: ένας χειριστής που διατηρεί τις υποσχέσεις του
Αξιολογώντας τις διάφορες κριτικές πελατών SOSH, είναι προφανές ότι η μάρκα κατάφερε να δημιουργήσει μια σταθερή φήμη. Παρά την κριτική, ένας μεγάλος αριθμός πελατών εκφράζει την ικανοποίησή τους από τις υπηρεσίες της SOSH, γεγονός που δείχνει ότι η μάρκα είναι καλά αντιληπτή. Συνολικά, το SOSH είναι καθιερωμένο ως ένα σταθερό εμπορικό σήμα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ένας ισχυρισμός που επιβεβαιώνεται από μεγάλο αριθμό θετικών απόψεων SOSH που υπογραμμίζουν τα πλεονεκτήματα όπως:

 • ΕΝΑ Ισχυρή κάλυψη δικτύου, Χάρη στην πορτοκαλί υποδομή, προσφέροντας αξιόπιστη συνδεσιμότητα 3G, 4G, 4G+ και 5G.
 • Απο Ανταγωνιστικά και προσιτά πακέτα, προσφέροντας καλή ευελιξία και αξιόλογες επιλογές.

Ο Sosh συνεχίζει να τοποθετεί τον εαυτό του ως Μια σταθερή επιλογή για πελάτες που αναζητούν αξιόπιστες υπηρεσίες και προσιτό. Ωστόσο, υπάρχει ένα περιθώριο βελτίωσης, ιδιαίτερα στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών και των υπηρεσιών στο εξωτερικό για να εξασφαλιστεί μια εντελώς ικανοποιητική εμπειρία χρήστη.

Εάν επιθυμείτε να πάρετε μια συνδρομή κινητής τηλεφωνίας με το SOSH, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν συγκριτή πακέτων κινητής τηλεφωνίας και έτσι να απεικονίσετε όλες τις επιλογές που προσφέρονται από τον χειριστή.

Όλα για τον Sosh

 • Πηγαίνετε από μια πορτοκαλί προσφορά στο SOSH
 • Πακέτα τηλεφώνου SOSH
 • Κριτικές SOSH Mobile Plans
 • Sosh Packages στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
 • Τερματίστε μια προσφορά SOSH

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.