Shadow Power: Η προσφορά παιχνιδιών Cloud που θέλει να κλέψει το τυχερό παιχνίδι PC – Numériques, Σκιά κριτικές: cloud gaming χωρίς.

Κριτικές σκιάς: cloud gaming χωρίς όριο

Contents

Η προσφορά ισχύος είναι η πιο προηγμένη επιλογή στη σκιά. Σας επιτρέπει να έχετε έναν πραγματικό υπολογιστή στο σύννεφο, Με τα Windows 10 και τα εξαρτήματα αφιερωμένα στα βιντεοπαιχνίδια. Η σκιά, ωστόσο, έπρεπε να κάνει παραχωρήσεις, αφού τα εξαρτήματα δεν είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που βρέθηκαν στους εγχώριους υπολογιστές μας. Έτσι, ο επεξεργαστής είναι μοντέλο διακομιστή, το AMD EPIC 7543P με 32 Hypered Cores. Είναι επομένως 4 πυρήνες του επεξεργαστή που είναι αφιερωμένοι σε κάθε εικονικό υπολογιστή μιας συνόδου ισχύος, με 16 GB μνήμης RAM επιπλέον, ένα RTX A4500 (επαγγελματικό μοντέλο RTX 3070) και SSD 256 GB.

Shadow Power: Η προσφορά παιχνιδιού cloud που θέλει να εξαπατήσει το παιχνίδι του υπολογιστή

Η Shadow έχει ενημερώσει τη λύση του υπολογιστή της τυχερό παιχνίδι σε σύννεφο Στα τέλη του 2022. Είναι λοιπόν καιρός να δοκιμάσουμε την απόδοση και την εργονομία αυτού του συστήματος που μπορεί να αμφισβητήσει τη σύνθεση του επόμενου υπολογιστή σας τυχερό παιχνίδι. Ακολουθεί μια επισκόπηση αυτής της υπηρεσίας.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Η προσφορά ισχύος είναι η πιο προηγμένη επιλογή στη σκιά. Σας επιτρέπει να έχετε έναν πραγματικό υπολογιστή στο σύννεφο, Με τα Windows 10 και τα εξαρτήματα αφιερωμένα στα βιντεοπαιχνίδια. Η σκιά, ωστόσο, έπρεπε να κάνει παραχωρήσεις, αφού τα εξαρτήματα δεν είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που βρέθηκαν στους εγχώριους υπολογιστές μας. Έτσι, ο επεξεργαστής είναι μοντέλο διακομιστή, το AMD EPIC 7543P με 32 Hypered Cores. Είναι επομένως 4 πυρήνες του επεξεργαστή που είναι αφιερωμένοι σε κάθε εικονικό υπολογιστή μιας συνόδου ισχύος, με 16 GB μνήμης RAM επιπλέον, ένα RTX A4500 (επαγγελματικό μοντέλο RTX 3070) και SSD 256 GB.

Αυτή η διαμόρφωση είναι σε χαρτί επαρκή για να παίξει την πλειοψηφία των παιχνιδιών σε Full HD, ή ακόμα και σε 4K εάν μειώσουμε την ποσότητα των λεπτομερειών ενώ ενεργοποιούμε το DLSS. Και αυτό για € 44,90/μήνα. Μια τιμή στην αρχή υψηλής, ειδικά αν το συγκρίνουμε με τον άμεσο ανταγωνιστή της, Geforce Now που προσφέρει ένα GeForce RTX 3080 (σύντομα RTX 4080) για € 19.99/μήνα. Ωστόσο, η προσφορά της Shadow διακρίνεται παρέχοντας έναν πλήρη υπολογιστή όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε όλη τη βιβλιοθήκη λογισμικού της, ενώ έχετε πρόσβαση σε πλατφόρμες παιχνιδιών (Epic, Ubisoft, Steam, GOG κ.λπ.Ουσία.

Μισή αυτοπεποίθηση

Για να αξιολογήσουμε την απόδοση της προσφοράς σκιάς Power, το υποβάλαμε στο ίδιο πρωτόκολλο με αυτό των φορητών υπολογιστών τυχερό παιχνίδι ότι δοκιμάζουμε. Ως εκ τούτου, μετρήσαμε την απόδοση του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών που υπόκεινται στον πίνακα παιχνιδιών μας.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ο δείκτης επιδόσεων επεξεργαστή EPIC 7543P με 4 Hyperthredes της συνεδρίας μας είναι 78. Επομένως, βρίσκεται στο επίπεδο ενός επεξεργαστή χαμηλής κατανάλωσης Intel και πολύ μακριά από το Core i7-12700h που υπάρχει στο Lenovo Legion 5 Pro (189 INDEX).

Αναπόφευκτα, με μόνο 4 Hypered Cores, η προσφορά σκιάς ισχύος δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους επεξεργαστές PC που τώρα παρέχονται πολύ περισσότερο στις καρδιές. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να τεθεί η απαραίτητη δύναμη για να στραφεί για να τρέξει σωστά βιντεοπαιχνίδια, αφού είναι η κάρτα γραφικών που εκτελεί τη μεγαλύτερη εργασία.

Από την άποψη της απόδοσης γραφικών, η σκιά ισχύος και η RTX A4500 20 GB λαμβάνουν δείκτη 225, το οποίο αντιστοιχεί περισσότερο ή λιγότερο στην απόδοση της Lenovo Legion 5 Pro με ένα GeForce RTX 4070 Ti (150 W) που λαμβάνει μια ένδειξη 234.
Η προσφορά σκιάς ισχύος είναι επομένως ελαφρώς λιγότερο αποτελεσματική από την Lenovo Legion 5 Pro, η οποία είναι λίγο εκπληκτική αφού το RTX A4500 είναι μια κάρτα σε μορφή γραφείου με θερμικό φάκελο 200 watts και το οποίο υποτίθεται ότι είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το Geforce RTX 3070 από το γραφείο.
Θα θυμηθούμε πάνω απ ‘όλα ότι δεν βοηθάται ιδιαίτερα από τον επεξεργαστή, ο οποίος είναι προφανώς, είναι λίγο περιορισμένος για να εκφράσει τον εαυτό του πλήρως με μόνο 4 hyperthredes, ενώ 6 hyperthredes είναι σήμερα σήμερα το πρότυπο για να παίξει. Επιπλέον, το RTX A4500 είναι επίσης υπεύθυνο για την κωδικοποίηση της ροής βίντεο για να το στείλετε μέσω του σύννεφο Για να το λάβετε στο σπίτι μέσω ινών.

Για να παίξετε σε Full HD

Στην πράξη, η προσφορά σκιάς ενέργειας σας επιτρέπει να παίξετε όλα τα παιχνίδια με τις λεπτομέρειες που έχουν οριστεί στο μέγιστο σε περισσότερα από 60 I/S. Μόνο η ενεργοποίηση της raytracing μειώνει το πλαισιωμένος Κάτω από τα 60 I/S Έξοδος του μετρό Και Cyberpunk 2077. Σε κάθε περίπτωση, στο Full HD, η προσφορά ισχύος αρκεί για να παίξει σε βέλτιστες συνθήκες.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Παίξτε σε 4K με μερικές παραχωρήσεις

Δεδομένου ότι η προσφορά Power της Shadow προτίθεται επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μια τηλεόραση, ωθήσαμε τον ορισμό στο 4K, διατηρώντας ταυτόχρονα τις ίδιες ρυθμίσεις οθόνης ποιότητας.

Στον ορισμό 4K, είναι πολύ πιθανό να παίζεις σε καλές συνθήκες. Ωστόσο, θα αποφύγουμε την ενεργοποίηση των αποτελεσμάτων στο Raytracing. Για όσους επιθυμούν να προσεγγίσουν το σήμα των 60 I/S, θα είναι επίσης απαραίτητο να συμβιβαστεί στις λεπτομέρειες που εμφανίζονται με την αναβίωση των απαιτήσεών του προς τα κάτω και την ενεργοποίηση είτε του DLSS είτε του FSR, σύμφωνα με τους Αγώνες.Για παράδειγμα, Το Creed Valhalla του δολοφόνου Πηγαίνετε από 49 I/S σε 63 I/S με το FSR σε λειτουργία “Ποιότητας” και εξοικονομεί ρευστότητα. Για Cyberpunk 2077, Καταφέραμε να φτάσουμε στα 69 I/S με την προεπιλογή “Steamdeck” και το DLSS ενεργοποιήθηκε σε λειτουργία “Ποιότητας”. Έτσι, αν θέλετε απολύτως να παίξετε σε 4K, θα πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες σχετικά με την ποσότητα των λεπτομερειών και για την Raytracing.

Μια πειστική εμπειρία και μερικές απογοητεύσεις

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην προσφορά σκιάς ενέργειας, πρέπει να εγκαταστήσετε έναν πελάτη στη συσκευή παιχνιδιού. Μια εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS και Android, καθώς και για macOS και Windows. Επομένως, είναι δυνατόν να παίξετε σε ένα MacBook Air και να επωφεληθείτε από τη λειτουργική του σιωπή ή στο tablet σας Android. Η σκιά καλύπτει μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία συσκευών, από τηλεοράσεις που συνδέονται με το Raspberry Pi μέσω του Chromebook.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Μία από τις προϋποθέσεις για να επωφεληθείτε από τη σκιά είναι προφανώς μια καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο, ιδανικά σε ίνες και με ένα στερεό τοπικό δίκτυο (Ethernet ή WiFi 6). Το λογισμικό πελατών εκτελεί μια δοκιμή κατά την πρώτη αρχή για να αξιολογήσει την ταχύτητά σας και προσαρμόζεται ανάλογα.

Και εδώ βρίσκεστε στο γραφείο της συνεδρίας σκιάς σας κάτω από τα Windows 10. Εάν είστε συνηθισμένοι στη χρήση υπηρεσιών όπως το TeamViewer, δεν θα αποπροσανατολίσετε. Ωστόσο, η μεταφορά και η πτώση δεν λειτουργεί και η μεταφορά αρχείων είναι ιδιαίτερα αργή. Θα πρέπει να πάρετε τη συνήθεια να χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία αποθήκευσης στο σύννεφο Για να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ των συσκευών σας και της περιόδου λειτουργίας Shadow Power – η Shadow προσφέρει επίσης μια μονάδα σκιάς.

Σε χρήση, η καθυστέρηση είναι πολύ ελαφρώς αξιοσημείωτη. Απαιτεί έναν ελαφρύ χρόνο προσαρμογής, ειδικά σε νευρικά παιχνίδια. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί για να μην προσθέσετε πάρα πολλά στοιχεία που ενδέχεται να προσθέσετε λανθάνουσα κατάσταση. Έτσι, όταν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή καταχώρησης που συνδέεται με WiFi και συνδέεται σε 4K στην τηλεόρασή μας με ελεγκτή Bluetooth, το αυτοκίνητό μας μέσα Forza 5 ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να ελεγχθεί. Εκτός από αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, η προσφορά σκιάς ισχύος αποδεικνύεται πειστική, εφόσον δεν στοχεύουμε στην κατάταξη ενός FPS. Είναι επίσης ιδιαίτερα αξιοσημείωτο να παίξετε με ένα MacBook Air M1 σε μπαταρία σε μια σιωπή που επιτρέπει στο soundtrack να εκτιμήσει χωρίς να χρειάζεται να υποβληθεί στο βρυχηθμό των οπαδών.

Ωστόσο, όλα δεν είναι τέλεια. Έτσι ήμασταν θύματα μερικών μπλε οθόνων λόγω γραφικών πιλότων και σπάνιων δυσκολιών σύνδεσης. Πρέπει επίσης να φροντίσουμε να αφήσουμε τη σκιά να διαχειριστεί τους πιλότους της κάρτας γραφικών, με κίνδυνο επιδείνωσης της κατάστασης. Μπορεί επίσης να συμβεί ότι ένα παιχνίδι φυτών χωρίς να προκαλέσει μπλε οθόνη. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να επανεκκινήσετε τη συνεδρία μέσω του πελάτη και να περιμένετε την επανεκκίνηση, όπως με έναν κλασικό υπολογιστή.

Σκιά εξουσία ενάντια στο Geforce τώρα

Η προσφορά Shadow Power προσφέρει μια πειστική εμπειρία με μερικά μικρά σφάλματα που ενυπάρχουν στην τεχνολογία. Λυπούμαστε λοιπόν με τη χαμηλή χωρητικότητα αποθήκευσης που απαιτεί juggling με τις εγκαταστάσεις των παιχνιδιών και μερικές απογοητεύσεις που συνδέονται με την αρχή ή με μικρά φυτά της περιόδου σύνδεσης. Η σκιά θα έχει ιδιαίτερα πολλά να αντιμετωπίσει τη Nvidia. Το Geforce προσφέρει τώρα το Green Géant de Santa Clara σίγουρα δεν έχει μεγάλο κατάλογο παιχνιδιών και ευέλικτων χρήσεων εξουσίας, αλλά αποδεικνύεται πολύ πιο ελκυστική από την άποψη της τιμής.

Κριτικές σκιάς: cloud gaming χωρίς όριο

Η σκιά είναι μια υπηρεσία παιχνιδιού σύννεφων που προσφέρει στον παίκτη τη δυνατότητα του Διαχειριστείτε έναν πραγματικό υπολογιστή από απόσταση. Η γενική μας άποψη είναι ότι αυτό είναι ένα Ποιοτικό cloud gaming, ο οποίος καταφέρνει να ικανοποιήσει τις υποσχέσεις του προσφέροντας ένα εμπειρία παιχνιδιού καλής ποιότητας και ελευθερία υψηλότερη από τους περισσότερους ανταγωνιστές της.

Γνώμη σκιάς

Τι είναι το cloud gaming ?

Χωρίς να μπείτε σε λεπτομέρειες (δείτε το άρθρο μας σχετικά με το παιχνίδι cloud για αυτό), το cloud gaming σας επιτρέπει να παίζετε σε οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, smartphone, συνδεδεμένη τηλεόραση, tablet) σε ένα παιχνίδι που πραγματικά εκτελείται από έναν απομακρυσμένο διακομιστή (από το σύννεφο). Αυτή είναι μια ευκαιρία που οφείλουμε ιδιαίτερα στην ποιότητα των συνδέσεων στο Διαδίκτυο που έχουμε σήμερα.

Λεπίδα, σκιά και ovh

Η Blade είναι η γαλλική εταιρεία που ίδρυσε τη σκιά παιχνιδιών Cloud το 2015. Σήμερα που αγοράστηκε από την OVH, ο γαλλικός γίγαντας cloud computing, η Shadow έχει εξελιχθεί και έχει σαφώς στοχεύει να επεκτείνει την προσφορά cloud computing πέρα ​​από το cloud gaming.

Τα τελευταία χρόνια έχουν επιτρέψει στη σκιά να γίνει το γαλλικό cloud gaming και ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του World Cloud.

Cloud gaming με σκιά

Η αρχή της λειτουργίας της σκιάς πηγαίνει λίγο περισσότερο από το cloud gaming. Είναι ζήτημα να προσφέρει στον χρήστη έναν αποσυμπιεσμένο υπολογιστή, στο σύννεφο, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί σύμφωνα με την καλή τους θέληση.

Ένας υπολογιστής στο σύννεφο

Όταν συνδέεστε με τη σκιά από την εφαρμογή Shadow, είναι ένας πλήρης υπολογιστής που παίρνετε στο χέρι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως βλέπετε σχεδόν ή σχεδόν (δείτε παρακάτω για περιορισμούς).

Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες παιχνιδιού cloud όπως το Vortex (βλ. Σύγκριση Shadow vs Vortex).

Η ισχύς αυτού του υπολογιστή στο σύννεφο καθώς και οι τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν από την Blade Shadow είναι αφιερωμένες στην εκτέλεση παιχνιδιών που αναζητούν πόρους. Εξοπλισμένο με ισοδύναμο της κάρτας γραφικών Geforce GTX 1080 και 12 GB μνήμης RAM, είναι η εμπειρία παιχνιδιού που είναι ο κύριος στόχος της σκιάς.

Πράγματι, συνδέοντας με τον λογαριασμό σας σκιάς από μια εφαρμογή, θα αναλάβετε τον έλεγχο ενός πλήρους και ισχυρού υπολογιστή υπολογιστή.

Περισσότερο από το cloud gaming

Όπως είπαμε, η Shadow σας δίνει πρόσβαση σε έναν υπολογιστή στον οποίο εγκαθίστανται τα Windows 10.

Εκτός από το να παίζετε παιχνίδια της επιλογής σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε όλο το λογισμικό που θέλετε και να το χρησιμοποιήσετε ως τον δικό σας υπολογιστή.

Η ισχύς αυτού του αποσυντικημένου μηχανήματος καθιστά δυνατή την εκτέλεση ιδιαίτερα άπληστου λογισμικού. Είναι πολύ χρήσιμο για όσους ασκούν μοντελοποίηση 3D ή κινούμενα σχέδια, επεξεργασία βίντεο, γραφικά κ.λπ.

Το γεγονός ότι αυτό το λογισμικό τρέχει στο σύννεφο μας επιτρέπει να τα χρησιμοποιούμε φυσικά από φορητό υπολογιστή, tablet ή απλά από αρκετό υπολογιστή.

Όσον αφορά τη ροή, η σκιά είναι εξαιρετική: για όσους έχουν αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, η καθυστέρηση είναι πολύ χαμηλή και σας επιτρέπει να παίζετε ή να εργάζεστε στον υπολογιστή σας χωρίς εμπόδιο, ακόμη και ξεχνώντας ότι δεν «ενεργεί όχι Τοπικό μηχάνημα (στην περίπτωσή μας, η δοκιμή πραγματοποιήθηκε από τη νότια Γαλλία, με έναν υπολογιστή σκιάς εγκατεστημένο στο datacenter του Παρισιού).

Περιορισμοί χρήσης

Σύμφωνα με τη Shadow, η χρήση του υπολογιστή σας δεν έχει πολλά όρια.

Συγκεκριμένα, οι μόνες απαγορευμένες χρήσεις είναι εκείνες που πιθανόν να υπονομεύσουν τη λειτουργία της σκιάς ή του εξοπλισμού της:

 • Σταματήστε ή χειριστείτε προγράμματα σκιών λεπίδων που εκτελούνται στο παρασκήνιο για να λειτουργούν ολόκληρη η υπηρεσία παιχνιδιού cloud.
 • Overclocking το σκιώδες υπολογιστή σας ή m το bios de la μηχάνημα.
 • Η εξόρυξη κρυπτοσυχνότητας απαγορεύεται αυστηρά επειδή επιδεινώνει γρήγορα τον εξοπλισμό και οδηγεί σε υπερβολική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Τι γίνεται με τη λήψη ?

Η λήψη (ιδίως από τους torrents) δεν απαγορεύεται στη σκιά. Από την άλλη πλευρά, οι συνθήκες χρήσης της υπηρεσίας παιχνιδιού σύννεφων φυσικά σημαίνει ότι αυτές οι λήψεις πρέπει να σέβονται το γαλλικό δίκαιο.

Παρακολουθεί τη σκιά των χρηστών της ?

Σύμφωνα με τη σκιά, η απάντηση είναι όχι. Η δραστηριότητα Shadow PC δεν παρακολουθείται. Από την άλλη πλευρά, ο εξοπλισμός είναι η ανίχνευση πιθανών ανωμαλιών (υπερθέρμανση, βλάβες κ.λπ.Ουσία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σας στη σκιά ?

Η εφαρμογή Shadow φροντίζει για την επικοινωνία μεταξύ της συσκευής που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση της εφαρμογής σκιάς (επομένως τη συσκευή που έχετε στα χέρια σας) και της απομονωμένης μηχανής στο σύννεφο (Shadow PC).

Αυτή η επικοινωνία διαχειρίζεται να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το δικό σας Συσκευές USB Σε σκιά PC. Για παράδειγμα, όλα χειριστήρια Οι δοκιμασμένες ήταν καλά αναγνωρισμένες και λειτουργικές κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας. Ακόμα και ο σύνδεσμος ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου USB λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο (αλλά τα δεδομένα φυσικά μεταφέρονται από το Διαδίκτυο, ο χρόνος μεταφοράς δεν εξαφανίζεται).

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΚΑΤΙΣΜΟΥ

Η υπηρεσία Shadow ενσωματώνει χώρο αποθήκευσης 256 GB για διαχείριση (για εγκατάσταση παιχνιδιών, λογισμικού, αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας κ.λπ.Ουσία.

Πώς να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε σκιά ?

Φυσικά, προκύπτει το ζήτημα της μεταφοράς δεδομένων σε ή από τη μηχανή σκιάς. Πώς να στείλετε τα δεδομένα σας στον υπολογιστή Shadow ? Και πώς να επαναπατρίσετε τα δεδομένα από τη μηχανή σκιάς σας στον φυσικό σας υπολογιστή ?

Στην πραγματικότητα, η διαδικασία είναι πολύ απλή, μπορείτε να το κάνετε κυρίως με δύο τρόπους:

 • Όπως είπαμε παραπάνω, εάν συνδέσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (ή ένα κλειδί USB) στο φυσικό σας μηχάνημα, τότε θα αναγνωριστεί σαν να το συνδέσατε απευθείας με τον υπολογιστή σας. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε τη μεταφορά πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο.
 • Μια άλλη μερικές φορές πιο πρακτική μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ηλεκτρονικό χώρο αποθήκευσης, όπως το PCLOUD ή το SYNC.com. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε ένα συγχρονισμένο φάκελο μεταξύ του υπολογιστή σας και μιας άλλης συσκευής.

Τι γίνεται με τα δεδομένα μετά τη διακοπή της συνδρομής ?

Μόλις ολοκληρωθεί η συνδρομή σας, έχετε 30 ημέρες για να ανακτήσετε τα δεδομένα σας πριν διαγραφεί οριστικά ο χώρος αποθήκευσης.

Προσοχή : Εάν είστε ακόμα στη δοκιμαστική σας περίοδο (στα € 29,95 για 30 ημέρες) και αποφασίζετε να το διακόψετε, τότε τα δεδομένα σας διαγράφονται αμέσως. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να τις ανακτήσετε για 30 ημέρες όσον αφορά τους “επιβεβαιωμένους” λογαριασμούς.

Παίξτε στο Gaming Cloud της Shadow

Η προσφορά μιας εμπειρίας παιχνιδιού είναι ο κύριος στόχος της Shadow, παρά τις άλλες πιθανές χρήσεις.

Μία από τις σημαντικότερες δυσκολίες για τις υπηρεσίες παιχνιδιού cloud είναι η εμφάνιση της καθυστέρησης. Η Shadow έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη σειρά μεθοδολογιών για να τις μειώσει, δουλεύοντας στην κωδικοποίηση εικόνων παιχνιδιών που αποστέλλονται από διακομιστές σκιών στο τοπικό σας μηχάνημα.

Η εμπειρία παιχνιδιού που λαμβάνεται είναι ως επί το πλείστον πολύ ρευστό. Μερικές φορές, ωστόσο, μπορεί να εμφανιστούν σύντομες διακοπές. Ο αντίκτυπος αυτών φυσικά εξαρτάται από τον τύπο του παιχνιδιού: μια καθυστέρηση θα είναι πιο ενοχλητική σε ένα παιχνίδι με ελέγχους που απαιτούν πολλή ανταπόκριση.

Η σταθερότητα της σύνδεσής σας θα είναι επίσης πολύ σημαντική στην ποιότητα της εμπειρίας. Αν και η Shadow συμβουλεύει μια σύνδεση από 15 MB ανά δευτερόλεπτο (ή 1,8 MB ανά δευτερόλεπτο), η καλύτερη ταχύτητα και η καλύτερη ποιότητα σύνδεσης κάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού πολύ πιο ευχάριστη.

Τι παιχνίδια παιχνιδιού Shadow Cloud ?

Στο Shadow, ο χρήστης θα παίξει τα παιχνίδια που θα θέλει απλά. Δεδομένου ότι είναι ένας πλήρης υπολογιστής που η σκιά βάζει στα χέρια μας, τίποτα δεν εμποδίζει την εγκατάσταση όλων των παιχνιδιών συμβατό με ένα ισχυρό υπολογιστή εξοπλισμένο με Windows 10, δηλαδή σχεδόν όλα τα φανταστικά παιχνίδια.

Μπορείτε για παράδειγμα χωρίς πρόβλημα να εγκαταστήσετε τα παιχνίδια του Steam, Epicgamestore, Libraries Gog ή που έχετε απλά αρχεία εγκατάστασης.

Ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της ελευθερίας που αφήνει η σκιά στη διαχείριση του υπολογιστή από απόσταση, είναι ότι διαχειρίζεστε τα παιχνίδια σας όπως θεωρείτε κατάλληλα. Ενημερώσεις, mods, dlc, plugins, … Η λειτουργία της σκιάς μας επιτρέπει να διαχειρίζουμε όλα αυτά στην τελειότητα και χωρίς όριο.

Ποιες συσκευές θα ξεκινήσουν τη σκιά και το cloud gaming του ?

Η σκιά έχει δει ευρέως με όρους συμβατότητας. Οι εφαρμογές σκιών έχουν αναπτυχθεί για τις κύριες υπάρχουσες πλατφόρμες.

Για υπολογιστές, η σκιά είναι συμβατή με:

 • Παράθυρα,
 • MacOS,
 • Linux (Ubuntu).

Όσον αφορά τις κινητές συσκευές, υπάρχουν εφαρμογές για κινητά για smartphones και tablet (ή για τηλεόραση εξοπλισμένες με Android):

 • Android 5.0 και αργότερα, ή τηλεόραση Android,
 • ios, iPados ή TVOS 11.0 και αργότερα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Από την πλευρά της κάρτας γραφικών, αυτός είναι ο εξοπλισμός Nvidia, ισοδύναμο με μια κάρτα Geforce GTX 1080.
 • Επεξεργαστής Intel Xeon.
 • 12 GB Μνήμη μνήμης.
 • 256 GB αποθηκευτικού χώρου (Είναι δυνατόν να προσθέσετε περισσότερη αποθήκευση, έως και 2 επιπλέον δάχτυλα)
 • Windows 10 (Η Shadow λέει ότι εργάζεται για να εγκαταλείψει τον χρήστη Linux αντί για Windows, αλλά αυτό δεν συμβαίνει ακόμα).

Όσο περισσότερο περάσει ο χρόνος, τόσο περισσότερο αυτή η διαμόρφωση είναι μέρος του μεσαία γραμμή Αντί για υψηλό επίπεδο (για παράδειγμα, θα εκτιμούσαμε να έχουμε κάρτες γραφικών RTX για να επωφεληθούν από τις τελευταίες προόδους γραφικών ή πιο ισχυρούς επεξεργαστές). Ελπίζουμε λοιπόν ότι η σκιά θα ενημερώσει γρήγορα τον εξοπλισμό του. Ωστόσο, η απόδοση εξακολουθεί να είναι πολύ αξιόλογη και τα περισσότερα από τα πρόσφατα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν χωρίς πρόβλημα, με πολύ καλή γραφική ποιότητα.

Κέντρα δεδομένων

Η σκιά διαχειρίζεται 6 κέντρα δεδομένων για την εκτέλεση παιχνιδιών και άλλων λογισμικών. Αυτά τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται στο Ευρώπη (Παρίσι και Άμστερνταμ) και ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ (Σικάγο, Ντάλας, Νέα Υόρκη και Σάντα Κλάρα). Η κατοχή ενός κέντρου δεδομένων στο Παρίσι είναι πολύ καλά νέα για τους Γάλλους παίκτες που θα μπορούν να απολαύσουν αυτήν την εγγύτητα.

Ο χάρτης των δεδομένων Shadow's Datacenters για το Cloud Gaming

Τιμές σκιάς

Η Shadow προσφέρει την υπηρεσία παιχνιδιού cloud με τη μορφή συνδρομής που καταβλήθηκε μηνιαίως, χωρίς δέσμευση.

Από την εξαγορά της OVH, η προσφορά έχει εξελιχθεί και η μηνιαία τιμή έχει αυξηθεί σημαντικά για να φθάσει σε τιμή € 29,99 το μήνα για έναν μόνο τύπο (προηγουμένως, αρκετοί τύποι σε μεταβλητές τιμές συνυπάρχουν).

Οι πρεσβύτεροι που είχαν δικαίωμα σε πολύ χαμηλότερη τιμή το 2020 θα βρουν αναμφισβήτητα την τρέχουσα υπηρεσία αγαπητή. Αλλά για πολλούς, η πρόσβαση σε ένα τόσο ισχυρό μηχάνημα για περίπου τριάντα ευρώ το μήνα παραμένει πολύ προσιτή και λογική. Πράγματι, αυτό θα μπορούσε να αποφύγει την αγορά ενός νέου ακριβού υπολογιστή, εξοπλισμένο για το παιχνίδι.

Τέχνασμα. Η Shadow εφαρμόζει μια αρχή χορηγίας που επιτρέπει στην κοινή χρήση του κωδικού χορηγού σας, για να αποθηκεύσετε το τιμολόγιό σας, με ρυθμό ενός ευρώ λιγότερο από χορηγός χρήστη. Η χορηγία θα έχει μείωση € 5 στο 1ο τιμολόγιο του. Εάν έχετε φίλους έτοιμους να πάρετε τη βύθιση, μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να μειώσετε τον μηνιαίο λογαριασμό, εφόσον η συνδρομή τους παραμένει ενεργή.

Τιμές σκιάς στο l

Πώς να λάβετε τη συνδρομή σκιάς σας

Για να δημιουργήσετε και να αποκτήσετε τον υπολογιστή σας στο Cloud Shadow, η διαδικασία είναι απλούστερη και η σκιά διασφαλίζει σήμερα ότι θα χρειαστούν λιγότερο από 3 ώρες για να αποκτήσετε πρόσβαση. Είναι πολύ γρήγορο σε σύγκριση με τους μεγάλους μήνες που έπρεπε να περιμένουμε πριν από ένα χρόνο.

Ο παρακάτω σύνδεσμος οδηγεί στην εγγραφή (περιέχει έναν κωδικό προσφοράς για εξοικονόμηση € 5 στο 1ο τιμολόγιο).

Η εγγραφή από μόνη της είναι εξαιρετικά απλή: θα είναι ζήτημα να δοθεί συμβατικές πληροφορίες (όνομα, όνομα και στοιχεία επικοινωνίας) στη συνέχεια να επικυρώσει τη δημιουργία του λογαριασμού και της συνδρομής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει από Τραπεζική κάρτα ή ξεχωριστή μεταφορά.

Σκιά υποδοχή

Εγγραφή για τη σκιά

Η γνώμη μας για τη σκιά παιχνιδιών σύννεφων

Η σκιά είναι μια πολύ καλή υπηρεσία παιχνιδιού cloud που θα μπορούσε να ικανοποιήσει τους περισσότερους από εκείνους που έχουν καλές συνθήκες σύνδεσης. Η Fiber δεν είναι απαραίτητη για να απολαύσετε τη σκιά, αλλά μια αξιόπιστη και σταθερή σύνδεση θα είναι προτιμότερη (η Shadow συνιστά μια σύνδεση 15 MBIT ανά δευτερόλεπτο ελάχιστο).

Αν και τα προβλήματα λανθάνουσας κατάστασης εμφανίζονται μερικές φορές στο παιχνίδι, Η παγκόσμια εμπειρία παραμένει πολύ θετική. Η σκιά επιτρέπει στους χρήστες της να παίζουν πρόσφατα και γκουρμέ παιχνίδια, είτε από φορητό υπολογιστή, Mac ή tablet. Ελπίζουμε ότι αυτό θα παραμείνει παρά τους αυξανόμενους πελάτες της σκιάς.

Ας μην ξεχνάμε ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της σκιάς: Ο χρήστης μπορεί να κάνει ό, τι θέλει με τον σκιώδη υπολογιστή του, Όχι μόνο παίξτε. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους χρήστες να εκμεταλλευτούν το σύστημα σκιών για πολλούς άλλους λόγους από το παιχνίδι (γκουρμέ λογισμικό σε γραφικούς πόρους ειδικότερα) !

Από την πλευρά των μειονεκτημάτων, γΟι τύποι παιχνιδιών είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν στα παιχνίδια Cloud Gaming Ειδικά όταν η σύνδεση δεν είναι τέλεια. Είναι τα πιο απαιτητικά παιχνίδια σε αντιδραστικούς ελέγχους (ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για ανταγωνιστικά παιχνίδια) που υποφέρουν από αυτή τη δυσκολία που είναι εγγενής στο παιχνίδι cloud gaming.

Ποιος είναι σκιά για ?

Η τιμή της σκιάς μπορεί να είναι ένα φρένο, εκτός αν θεωρούμε ότι πρόκειται για ενοικίαση ενός ισχυρού και πλήρους υπολογιστή που θα είναι προσβάσιμος ανά πάσα στιγμή και παντού.

Εκείνοι που αναζητούν μια λύση που θα τους επιτρέψει να παίξουν χωρίς όρια (ούτε ο χρόνος, ή τα παιχνίδια, τα mods κ.λπ.) θα εκτιμήσει τι προσφέρει η σκιά τους. Θα το εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο αν ψάχνουν για μια λύση που τους επιτρέπει να μην παίξουν. Υπό αυτές τις συνθήκες, η τιμή της σκιάς γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, δεδομένης της προσφοράς των δυνατοτήτων.

Δοκιμάστε την υπηρεσία Παραμένει ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι συνδέσεις σας σας επιτρέπουν να απολαύσετε το Gaming Cloud της Shadow. Ευτυχώς, το γεγονός ότι η συνδρομή είναι χωρίς υποχρέωση θα σας αφήσει εύκολα να τερματίσετε εάν δεν είναι ικανοποιητική.