SOSH Ο φτηνός Διαδίκτυο και ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας, SOSH: πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση με απεριόριστο SMS/MMS

Sosh by Orange Package

Contents

Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει σειρά Sosh Pro. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χρήστης που αναζητά προσφέρει αποκλειστικά για επαγγελματίες και εταιρείες θα πρέπει να περάσει Πορτοκαλί. Πράγματι, ο ιστορικός χειριστής πορτοκαλιού προσφέρει κινητά σχέδια, προσφορές στο διαδίκτυο και διάφορες υπηρεσίες και επιλογές Αφιερωμένο μόνο στους επαγγελματίες συνδρομητές !

Sosh το φτηνό Διαδίκτυο και φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας

Ξεκίνησε η Orange το 2012 για να ανταγωνιστεί τις μάρκες χαμηλού κόστους στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, Ψαλιδώνω είναι αρχικά μια σειρά από πακέτα κόστους 4G χαμηλού κόστους. Πλήρως αποσυμπιεσμένο, το SOSH είναι γνωστό για τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς την υποχρέωση και την προσφορά του SOSH, η οποία παρέχει πρόσβαση σε σταθερή γραμμή και πρόσβαση στο διαδίκτυο από ίνες ή ADSL. Αυτή η σελίδα συγκεντρώνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το SOSH.

Sosh: Τι πρέπει να ξέρετε

Πληροφορίες προμηθευτή διαδικτύου SOSH:

Ονομα
Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών 3976
Το κεντρικό γραφείο Παρίσι
Σύνδεσμος περιοχής πελατών https: // www.ψαλιδώνω.fr/space-client-accuueil
Σειρήνα 380129866
Αριθμός ενδοεπικοινωνίας ΦΠΑ FR89380129866

Η γέννηση της μάρκας SOSH

Το SOSH δημιουργήθηκε το 2011, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Free Mobile, το οποίο γύρισε την αγορά κινητής τηλεφωνίας με τις περισσότερο από ελκυστικές τιμές. Η μάρκα χαμηλού κόστους του προμηθευτή Το πορτοκαλί γεννήθηκε: Ψαλιδώνω. Από τότε, έχει γίνει ένα πορτοκαλί μάρκα που έχει προσφέρει πακέτα 4G χωρίς δέσμευση, Αλλά και πρόσβαση στο Διαδίκτυο χωρίς δέσμευση με προσφορά SOSH: Το κουτί SOSH που προσφέρει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και σταθερή τηλεφωνική γραμμή.

Σήμερα, ο Sosh μπορεί να συνοψιστεί σε 4 θεμελιώδη σημεία: αξιοπιστία , ακούω , ελευθερία , αυτονομία .

Sosh σε λίγα στοιχεία

  • 28 ετών εμπειρογνωμοσύνης μέσω πορτοκαλιού
  • + 4 εκατομμύρια οι πελάτες
  • 93% κάλυψη της επικράτειας μέσω του Orange Mobile Network

Sosh: Ποια είναι η τοποθέτησή του ?

Ο Sosh έχει ισχυριστεί και τοποθετείται σε παραδοσιακούς γαλλικούς φορείς όπως το Bouygues Telecom ή το SFR. Στην καρδιά της στρατηγικής της Orange για προσελκύστε φυσική ψηφιακή και να κερδίσει μερίδιο αγοράς στοεπίπεδο εισόδου, Η Sosh έχει πλέον περισσότερους από 4 εκατομμύρια πελάτες.

Η ανάπτυξη του Sosh είναι στην πραγματικότητα Απάντηση στον νεοεισερχόμενο δωρεάν. Το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους βασίζεται σε σχέδια σε χαμηλές τιμές (από 4,99 €), μια επικοινωνία προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη σε 15-34 χρόνια, Και μια εμφάνιση 100% ψηφιακό. Το Sosh είναι μόνο στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι αυτόΧωρίς κατάστημα SOSH δεν υπάρχει και ότι η παραδοσιακή εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου αντικαθίσταται από Γάτα, φόρουμ και κοινωνικά δίκτυα.

Έτσι, ο Sosh διέθεσε μια εικόνα μάρκας χαμηλό κόστος, χωρίς δέσμευση, και εντελώς αποϋλλακοποιημένος, Όπως και ο ανταγωνιστής χαμηλού κόστους του από το SFR.

Εξυπηρέτηση πελατών SOSH

Πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών SOSH ?

Θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Sosh ? Να εισαι 100% αποσυντικημένο, Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο αρχικά να φτάσει στον προμηθευτή. Ωστόσο, η απουσία εξυπηρέτησης πελατών δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο πελάτης είναι μόνος σε περίπτωση προβλήματος. Η μάρκα χαμηλού κόστους έχει βρει την έλλειψη καταστημάτων και τηλεφωνικών συμβούλων στρέφοντας στο Νέα εργαλεία επικοινωνίας όπως κοινωνικά δίκτυα, e-chat, φόρουμ και τη δημιουργία λεπτομερών ερωτήσεων.

Πώς να επικοινωνήσετε με το SOSH online ?

Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, επικοινωνήστε με το SOSH Online είναι το καλύτερος τρόπος για να λάβετε μια απάντηση. Δύο δυνατότητες είναι διαθέσιμες στον χρήστη: Πηγαίνετε μέσω κοινωνικών δικτύων ή της διαδικτυακής γάτας στον ιστότοπο.

Να επωφεληθούν από έναν τεχνικό βοηθό ή μια επισκευή γρήγορα, τοe-chat είναι προσβάσιμο Από την περιοχή του πελάτη χρήστης ή από την εφαρμογή Το σοςη μου. Ένας σύμβουλος θα ανταποκριθεί άμεσα στα αιτήματα πελατών. Από την άλλη πλευρά, αυτό το κανάλι είναι ένας από τους μοναδικούς τρόπους επικοινωνίας με το SOSH ζητείται έντονα σε καθημερινή βάση. Ως εκ τούτου, μερικές φορές θα είναι απαραίτητο να είστε υπομονετικοί !

Σχετικά με τα κοινωνικά δίκτυα, Κελάδημα είναι αυτό όπου το sosh είναι το πιο παρόν και ανταποκρίνεται. Όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό και να απεικονίσουν τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που υπάρχουν ήδη στο λογαριασμό της μάρκας χαμηλού κόστους (@Sosh_frΟυσία. Η κοινότητα SOSH διευθύνεται από τον Sosh Webconstans, από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Παρ ‘όλα αυτά, αν θέλετε να κάνετε άλλη ερώτηση, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό !

Τέλος, οι συνδρομητές μπορούν επίσης να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους Οι συχνές ερωτήσεις και στο Φόρουμ συμβουλών SOSH.

Πώς να επικοινωνήσετε με το SOSH μέσω τηλεφώνου ?

Παρόλο που ο Sosh είναι προσβάσιμος στο διαδίκτυο, μερικές φορές φαίνεται απαραίτητο και πιο πρακτικό να μιλάμε σε σύμβουλο για να του δώσει το αίτημά του ή το πρόβλημά του. Για να καλέσετε το SOSH, ο χειριστής παρέχει τον ακόλουθο αριθμό: 3976.

Ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών SOSH πρέπει να αποτελείται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Πτήση, απώλεια ή θραύση του κινητού σας
  • Περικοπή στο διαδίκτυο
  • Ανάθεση

Από το εξωτερικό, Ο αριθμός Sosh που πρέπει να προσεγγιστεί είναι ο +33 969 393 900.

Πριν καλέσετε, μπορεί να είναι σοφό να ελέγξετε το Ώρες εξυπηρέτησης πελατών SOSH Για να αποφύγετε πολύ χρόνο αναμονής.

Ποια είναι η ταχυδρομική διεύθυνση του Sosh ?

Ορισμένα αιτήματα όπως καταγγελίες ή τερματισμοί μπορούν να γίνουν με εγγεγραμμένη επιστολή. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να στείλετε το ταχυδρομείο σας στην ακόλουθη εξυπηρέτηση πελατών SOSH:

Εξυπηρέτηση πελατών SOSH
Πορτοκαλί κινητό
Υπηρεσία καταναλωτών
33732 Bordeaux Cedex 9

Τι είναι το Διαδίκτυο και το Mobile Sosh προσφέρει ?

Τι είναι το SOSH Internet Box προσφέρει ?

Το SOSH δεν περιορίζεται στην πώληση κινητών σχεδίων. Με βάση το Orange Network, η SOSH έχει αναπτύξει μια προσφορά Διαδικτύου διαθέσιμη με το ίνα όπως λέμε ADSL :: Το κουτί Sosh από € 19,99 το μήνα.

Αυτή η προσφορά λέγεται Τριπλό παιχνίδι, Δηλαδή, περιλαμβάνει και τα δύο Διαδίκτυο, τηλεόραση και σταθερή τηλεφωνία. Η επιλογή Orange TV είναι διαθέσιμη από όλες τις συσκευές: smartphone, υπολογιστή ή tablet … εκτός από την τηλεόραση ! Παρέχει πρόσβαση σε ζωντανά κανάλια, μια επιλογή από πληρωμένα ανθοδέσμες αλλά και για επανάληψη.

Να σημειωθεί : Η επιλογή Orange TV δεν περιλαμβάνεται από προεπιλογή στην προσφορά. Αυτή είναι μια επιλογή δωρεάν κατόπιν αιτήματος.

Προκειμένου να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικών καναλιών απευθείας στην τηλεόραση, η SOSH προσφέρει στο Διαδίκτυο προσφέρει τοΕπιλογή αποκωδικοποιητή τηλεόρασης + εφαρμογή Orange TV για € 5/μήνα Εκτός από την τιμή της συνδρομής.

Βρείτε την προσφορά SOSH Fiber και ADSL Internet:

Περίληψη των Fiber και ADSL Internet προσφέρει στο εμπόριο από το SOSH (Σεπτέμβριος 2023)

Προσφορά Πτωχά Τηλεφωνία τηλεόραση Τιμή/μήνα
Το κουτί SOSH ADSL 50 MB/S Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά: Χωρίς δέσμευση – Κλήση χωρίς να μετράτε στην ηπειρωτική Γαλλία και DOM, Algeria Option: Μην αφήνετε την απόσταση ξεχωριστή, Ασία Νοτιοανατολική: Μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας στην Ασία, Πακιστάν – Χερσόνησο της Ινδίας: Κρατήστε την επαφή με την Ινδία Πακιστάν και Μπαγκλαντές, Stop Pub: Stop Pub: Αποκλεισμός ανεπιθύμητων κλήσεων στο σταθερό σας τηλέφωνο, Premium Call παραπομπή: Μεταφέρετε τις κλήσεις που λαμβάνονται στο Fixed σας σε άλλους αριθμούς, Παρουσίαση του ονόματος: Προσδιορίστε το όνομα του ανταποκριτή σας, Signal Call: Μην κάνετε χάσετε κάθε σημαντική κλήση όταν είστε ήδη σε απευθείας σύνδεση, πακέτο υπηρεσίες ηρεμία: τρεις επιλογές απορρήτου για το σταθερό σας τηλέφωνο Orange TV: 140 κανάλια που περιλαμβάνουν περισσότερα από 70 σε HD. Στην τηλεόρασή σας και σε κινητά tablet και PC/Mac, Orange TV σε Connected TV: Το καλύτερο της Orange TV στη Samsung Connected TV σας, The TV Key Επιλογή, Αλλαγή για τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης UHD 4K: Επωφεληθείτε από μια εικόνα και περιεχόμενο σε Ultra High Definition 4K, Multi-Screen TV Recordur 100h: Αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία της τηλεόρασής σας από την οθόνη σας Αρχεία από την οθόνη της επιλογής σας, Orange TV μόνο σε εφαρμογή: όλη η τηλεόραση μαζί σας οπουδήποτε 20,99 €
Το κουτί ινών Sosh 300 MB/s Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά: Χωρίς δέσμευση – Κλήση χωρίς να μετράτε στην ηπειρωτική Γαλλία και DOM, Algeria Option: Μην αφήνετε την απόσταση ξεχωριστή, Ασία Νοτιοανατολική: Μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας στην Ασία, Πακιστάν – Χερσόνησο της Ινδίας: Κρατήστε την επαφή με την Ινδία Πακιστάν και Μπαγκλαντές, Stop Pub: Stop Pub: Αποκλεισμός ανεπιθύμητων κλήσεων στο σταθερό σας τηλέφωνο, Premium Call παραπομπή: Μεταφέρετε τις κλήσεις που λαμβάνονται στο Fixed σας σε άλλους αριθμούς, Παρουσίαση του ονόματος: Προσδιορίστε το όνομα του ανταποκριτή σας, Signal Call: Μην κάνετε χάσετε κάθε σημαντική κλήση όταν είστε ήδη σε απευθείας σύνδεση, πακέτο υπηρεσίες ηρεμία: τρεις επιλογές απορρήτου για το σταθερό σας τηλέφωνο Orange TV: 140 κανάλια που περιλαμβάνουν περισσότερα από 70 σε HD. Στην τηλεόρασή σας και σε κινητά tablet και PC/Mac, Orange TV σε Connected TV: Το καλύτερο της Orange TV στη Samsung Connected TV σας, The TV Key Επιλογή, Αλλαγή για τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης UHD 4K: Επωφεληθείτε από μια εικόνα και περιεχόμενο σε Ultra High Definition 4K, Multi-Screen TV Recordur 100h: Αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία της τηλεόρασής σας από την οθόνη σας Αρχεία από την οθόνη της επιλογής σας, Orange TV μόνο σε εφαρμογή: όλη η τηλεόραση μαζί σας οπουδήποτε 20,99 €

Εγγραφείτε στο πιο κατάλληλο κουτί SOSH Internet σε 5 λεπτά με boutique-box-internet.Fr !

Τι είναι τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας του Sosh ?

Για να προσελκύσει πελάτες, ο Sosh επικεντρώνεται στην ελκυστικότητα των τιμών του. Το 4G είναι περιλαμβάνεται Με όλα τα πακέτα SOSH από 4.€ 99 το μήνα και οι όγκοι του Διαδικτύου που περιλαμβάνονται στις προσφορές ποικίλλουν μεταξύ 100 MB και 20 GB ανάλογα με την επιλεγμένη προσφορά. Για την κάλυψη 4G, ο Sosh χρησιμοποιεί το Πορτοκαλί δίκτυο 4G που καλύπτει 99% του γαλλικού πληθυσμού από τον Ιανουάριο του 2019.

SOSH Mobile Packages (Σεπτέμβριος 2023):

Πακέτο Τηλεφωνία Διαδίκτυο Τιμή/μήνα
100mo μπλοκαρίστηκαν 2 ώρες κλήσεων που μπλοκάρουν από τη Γαλλία και την Ευρώπη. Απεριόριστο SMS/MMS 100 MB 5,99 €
20GB Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS από τη Γαλλία και την Ευρώπη. 20 GB 11,99 €
100mo 2 ώρες κλήσεων από τη Γαλλία και την Ευρώπη. Απεριόριστο SMS/MMS 100 MB 5,99 €
1GB Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS από τη Γαλλία και την Ευρώπη. 1 GB 7,99 €
130GB Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS από τη Γαλλία και την Ευρώπη. 130 GB 15,99 €

Εγγραφείτε στο πιο κατάλληλο πακέτο SOSH σε 5 λεπτά με boutique-box-internet.Fr !

Οι τιμές του Sosh

Οι τιμές για τις προσφορές SOSH είναι, από τη φύση χαμηλού κόστους της θυγατρικής, πολύ ελκυστική. Πράγματι, αυτές οι τιμές είναι πιο συμφέρουσες από αυτές του πορτοκαλιού.

Η τιμή των κιβωτίων sosh είναι 19,99 € το μήνα, Ενώ τα κινητά σχέδια αρχίζουν 4,99 €/μήνα Και Μην υπερβαίνετε τα 25 €/μήνα, Τι ικανοποιεί όλους !

Προωθήσεις SOSH

Αν και οι τιμές για τις προσφορές SOSH είναι ήδη ελκυστικές, ο προμηθευτής προσφέρει τακτικά προσφορές. Γενικά, αυτές οι μειώσεις αφορούν smartphones ή πακέτα κινητής τηλεφωνίας και ισχύουν κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων και συνηθισμένων περιόδων: Πίσω στο σχολείο, Χριστούγεννα, Μαύρη Παρασκευή

Μείνετε στην επιφυλακή για να χάσετε τίποτα !

Πώς να διαχειριστείτε τα βήματα με το SOSH ?

Πώς να γνωρίζετε την ταχύτητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο με το SOSH ?

Όποια και αν είναι ο τρόπος Conexion (ADSL, VDSL, οπτική ίνα), είναι πολύ πιθανό να γνωρίζετε την ταχύτητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, απλά φτιάξτε ένα χρεωστική εξέταση, ονομάζεται επίσης speedtest.

Έτσι, ο χρήστης θα λάβει μια αναφορά σχετικά με την απόδοση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο: πτωχά, ροή asdcendant Και πινγκόν.

Επιλεξιμότητα ινών SOSH

Για να μάθετε αν η γραμμή σας είναι επιλέξιμη για οπτικές ίνες, το καλύτερο είναι να φτιάξετε ένα δοκιμή επιλεξιμότητας, Online, από τον ιστότοπο SOSH, στο κατάστημα ή μέσω τηλεφώνου με την τρέχουσα ISP σας.

Πράγματι, το δίκτυο και το κάλυμμα πορτοκαλί ινών επιτρέπουν στο SOSH να προσφέρει συνδρομές στο Διαδίκτυο σε ADSL, VDSL αλλά και σε οπτικές ίνες. Οι συνδέσεις οπτικών ινών επιτρέπουν γενικά υψηλότερες ταχύτητες από εκείνες της οικογένειας DSL. Συνεπώς, περιλαμβάνουν την ύπαρξη εκεί επιλέξιμες.

Πώς να λύσετε ένα πρόβλημα σύνδεσης με το SOSH ?

Εγγραφείτε σε μια προσφορά SOSH

Για να πάρετε μια συνδρομή SOSH, οι επιλογές πρέπει να περάσετε Ο ιστότοπος FAI, Ή μέσω της υπηρεσίας boutique-box-internet (Πληροφορίες/συνδρομή σε 5 λεπτά, χωρίς επιπλέον κόστος) και να επιλέξετε από τα πακέτα που σας ταιριάζει καλύτερα.

Εάν το αίτημά σας αφορά μια προσφορά στο Διαδίκτυο, θα είναι απαραίτητο εκ των προτέρων μια δοκιμή οπτικής επιλεξιμότητας ινών.

Πώς να τερματίσετε την προσφορά σας SOSH ?

Η Sosh προσφέρει μόνο μη δεσμευτικές προσφορές, οι χρήστες μπορούν τερματίστε τη συνδρομή τους όταν το επιθυμούν. Ο χειριστής είναι αποθαρρυμένος, τα βήματα είναι επίσης. Επομένως, θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πελατών ή να μεταβείτε απευθείας στην περιοχή του πελάτη ::

  • Πηγαίνετε στο τμήμα “Προσφορά και επιλογές”
  • Επιλέγω “Τερματίστε την προσφορά σας”
  • Απλά πρέπει να επικυρώσω !

Μόλις ολοκληρωθεί, είναι απαραίτητο να μετρήσετε 10 ημέρες Μετά την επικύρωση του αιτήματός σας, έτσι ώστε ο τερματισμός να τεθεί σε ισχύ.

Μια δεύτερη δυνατότητα είναι διαθέσιμη στους πελάτες για να τερματίσει μια προσφορά: Στείλτε μια επιστολή απευθείας στη μητρική εταιρεία, Orange. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να στείλετε την επιστολή τερματισμού στην ακόλουθη διεύθυνση:

Πορτοκαλί – Κινητή εξυπηρέτηση πελατών
Υπηρεσία τερματισμού
33.734 Bordeaux Cedex 9

Ό, τι προχωράτε, δεν θα έχετε Χωρίς τέλη τερματισμού.

Πάρτε την προσφορά σας και εγγραφείτε σε νέα με boutique-box-internet.Fr

Κριτικές πελατών SOSH

Πριν επιλέξετε τον χειριστή σας, μπορεί να είναι σοφό να συμβουλευτείτε τις διάφορες απόψεις των καταναλωτών για αυτό. Ο Γνώμη σχετικά με τον Sosh, Ο χειριστής χαμηλού κόστους του Orange είναι μέχρι σήμερα πολύ μικτή. Ωστόσο, ο Sosh εκμεταλλεύεται το σημαντικό δίκτυο του O

Οι θετικές απόψεις των πελατών της SOSH

Η γνώμη του Sevcrep:
“” “Υπέροχη εξυπηρέτηση πελατών και δεν αστειεύομαι. Μέχρι στιγμής, μόλις επικοινωνήσω μαζί τους για να αναφέρω ένα πρόβλημα ή να υποβάλω ένα ειδικό αίτημα, είχα πάντα κάποιον, η ηλεκτρονική τους βοήθεια λειτουργεί πολύ καλά. Και ακόμη και αν οι απαντήσεις δεν είναι πάντα θετικές, είναι πολύ ευγενικοί, ευγενικοί και εξηγούν τους λόγους για αρνήσεις ή αποδοχή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχω πάει σπίτι για το κινητό μου σχέδιο, καθώς και για τον αρραβωνιαστικό μου, έχουμε επίσης ίνες στο σπίτι. Αλλάζει από την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues που κάνει σαφώς τη διασκέδαση των πελατών της. Σας προτείνω να πάτε στο Sosh.“(Πηγή: TrustPilot).

Γνώση GM:
“” “Συνδρομή συμβόλαιο τηλεοπτικής ουσίας +, χωρίς ανησυχία για χρήση, σταθερή γραμμή και χωρίς πρόβλημα. 2 κινήσεις με το SOSH, παρά τους κινδύνους για τους οποίους δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι (απώλεια ενός colissimo) χωρίς συνέπειες χάρη σε μια εξυπηρέτηση πελατών μέσω chatbot πολύ αντιδραστικό και πολύ βοηθώντας με ακριβείς και γρήγορες απαντήσεις. Ο καλός τεχνικός έστειλε στο χώρο μόλις 30 λεπτά εγκατάστασης (πρώην κάτοικος στο Bouygues) τίποτα να πει. Πολύ ικανός“(Πηγή: TrustPilot).

Οι αρνητικές απόψεις των πελατών SOSH

Γνώμη του Abdel Mimi:
“” “Καταστροφική εξυπηρέτηση πελατών
Μετά από 1 μήνα και μισό αγώνα, περίπου 25 σύμβουλοι ήρθαν σε επαφή με τη λήψη κάθε φορά μεταξύ 30 λεπτών και 1 ώρας, τίποτα δεν έχει καταβληθεί, η τιμή του πακέτου μου δεν αντιστοιχεί σε αυτό που υπέγραψα, η τηλεφωνία περιελάμβανε κανονικά n ‘να έχει ενεργοποιήθηκε και ο Sosh περνάει σε κύκλους για 45 ημέρες … απαράδεκτο
“(Πηγή: TrustPilot).

Η γνώμη της Leia:
“” “Ποτέ δεν δίνω θετική ή αρνητική ηλεκτρονική αναθεώρηση, αλλά αυτή τη φορά, θα κάνω μια εξαίρεση. Είμαι περισσότερο από δυσαρεστημένος με το χάσιμο του χρόνου και της ενέργειας του να είσαι πελάτης sosh.
Έβαλα ένα αστέρι γιατί είναι το ελάχιστο δυνατό. Η εξυπηρέτηση πελατών σας είναι θλιβερή. Δεν είναι σε θέση να έχει κάποιον στο τηλέφωνο, κάθε αίτημα μέσω τηλεφώνου μας στέλνει πίσω στη γάτα. Πρέπει να εξηγήσετε την κατάστασή σας από το Α έως το Ζ σε κάθε σύμβουλο σε αυτή τη διάσημη γάτα επειδή δεν ολοκληρώθηκε το αρχείο παρακολούθησης ή του πελάτη υποθέτω. Ένας από τους συμβούλους έκλεισε τη συζήτηση χωρίς να με βοηθήσει. Ο πελάτης δεν είναι σαφώς σεβαστός, είμαστε απλώς ένα πορτοφόλι. Προτιμώ να πω πράγματα μπροστά, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δυνατόν, αφού δεν μπορώ να έχω κανέναν τηλέφωνο.
“(Πηγή: TrustPilot).

Προσφέρει Sosh Pro

Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει σειρά Sosh Pro. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χρήστης που αναζητά προσφέρει αποκλειστικά για επαγγελματίες και εταιρείες θα πρέπει να περάσει Πορτοκαλί. Πράγματι, ο ιστορικός χειριστής πορτοκαλιού προσφέρει κινητά σχέδια, προσφορές στο διαδίκτυο και διάφορες υπηρεσίες και επιλογές Αφιερωμένο μόνο στους επαγγελματίες συνδρομητές !

Εγγραφείτε στην προσφορά που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας σε μερικά κλικ !

Sosh by Orange Package

Το SOSH Digital Brand είναι ένας τύπος χαμηλού κόστους από τον ιστορικό πορτοκαλί χειριστή. Με αυτόν τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας, επομένως επωφεληθείτε από την απόδοση του δικτύου Orange. Αυτή η ψηφιακή μάρκα προσφέρει 4 μη δεσμευτικά πακέτα σε χαμηλές τιμές από 4.€ 99 ανά μήνα 2 ωρών κλήσεων για απεριόριστες κλήσεις, από 100MB έως 50GB κινητού διαδικτύου ανά μήνα σε 4G χωρίς να ξεχνάμε το απεριόριστο SMS και MMS.

  • Προωθήσεις: Ένα πακέτο στο Orange Network με 1GB σε μόλις 7.99 € ή 40GB στις 11.99 € + ένα απεριόριστο πακέτο 130GB στις 15.99 € το μήνα. Ο Sosh εγκαινιάζει το πρώτο του πακέτο 5G με 140GB σε μόλις 20.99 € το μήνα.

Λογότυπο Sosh

Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης

Logo Image La Poste Mobile Λογότυπο εικόνας Prixtel Λογότυπο εικόνας B & You Δωρεάν εικόνα λογότυπου κινητού Λογότυπο εικόνας κόκκινο κινητό Εικόνα λογότυπου Εικόνα λογότυπου SFR Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης

Sosh by Orange Package, ένας χειριστής 100% online

Η ψηφιακή μάρκα Ψαλιδώνω προτείνεται από τον ιστορικό χειριστή Πορτοκάλι Μόνο αγορές δωρεάν τύπους χωρίς υποχρέωση, μπορείτε να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή ή να αφήσετε αυτόν τον χειριστή χωρίς κόστος. Ένα άλλο πλεονέκτημα της μάρκας Sosh, επωφελείται από Πορτοκαλί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, Το δίκτυο νούμερο ένα στη Γαλλία. Για πληροφορίες, σήμερα, ο χειριστής Orange καλύπτει σχεδόν το 98% του γαλλικού πληθυσμού σε 4G. Εκλέγεται επίσης το καλύτερο κινητό δίκτυο στη Γαλλία σύμφωνα με την τελευταία έκθεση για το ARCEP.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τον χειριστή SOSH, οι σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι 6 ημέρες την εβδομάδα και 8 π.μ. έως 8 μ.μ. με συνομιλία για επιχειρηματικά θέματα ή από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. για τεχνικές ερωτήσεις. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση στην περιοχή του πελάτη σας 24 ώρες την ημέρα. Το τελευταίο είναι επίσης προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής Mysosh. Μπορείτε επίσης να βρείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας στο φόρουμ υποστήριξης SOSH και αυτό 24/7.

Για να επωφεληθείτε από μια συνδρομή SOSH Mobile, απλά παραγγείλετε μια νέα κάρτα SIM που χρεώνεται στα € 5 κατά την παραγγελία ή επιλέξτε ένα νέο κινητό σε ένα μεγάλο κατάλογο περισσότερων από 90 μοντέλων (νέα ή χρησιμοποιημένα). Για να διευκολύνετε την αγορά σας, το SOSH σας προσφέρει τη δυνατότητα να πληρώσετε το νέο σας τηλέφωνο σε 4, 12 ή 24 φορές δωρεάν ή μετρητά.

SOSH: Μη δεσμευτικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Πακέτο Κλήσεις SMS και MMS Δεδομένα Περιαγωγή Τιμή
100 MB 2 ώρες Απεριόριστος 100 GB 0 GB 11,99 €
40 GB Απεριόριστος Απεριόριστος 50 GB 15 GB 11,99 €
130 GB Απεριόριστος Απεριόριστος 130GB 20 GB 15,99 €

Ο χειριστής SOSH εμπορεύεται μια φόρμουλα στις 5.99 € το μήνα μόνο ! Αυτό το πακέτο χαμηλής τιμής συγκεντρώνει 2 ώρες επικοινωνίας ανά μήνα στην ηπειρωτική Γαλλία και από την Ευρώπη καθώς και απεριόριστα SMS και MMS στη Μητροπολιτική Γαλλία και από την Ευρώπη. Για το Mobile Internet Part, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει 100 MB δεδομένων ανά μήνα σε ολόκληρο το Orange Mobile Network (2G, 3G, 4G/4G+). Το αποκλεισμένο πακέτο χρεώνεται 0,05 €/MB. Αυτή η προσφορά κινητής τηλεφωνίας 2 -hour σε λιγότερο από € 6 το μήνα είναι επίσης διαθέσιμη από αυτόν τον χειριστή σε αποκλεισμένη έκδοση στην ίδια τιμή. Με την μπλοκαρισμένο σχέδιο Sosh, χωρίς κίνδυνο αλληλεπικάλυψης, τις κλήσεις σας πέραν 2 ωρών, συνδέσεις στο διαδίκτυο πέρα ​​από τα 100 MB που περιλαμβάνονται στο πακέτο σας και οι κλήσεις σας προς ή από τη διεθνή. Να είστε βέβαιοι, παραμένετε προσβάσιμοι και συνεχίστε να στέλνετε τα SMS και MMS σας απεριόριστα, μόλις χρησιμοποιηθούν οι 2 ώρες σας.

Το πακέτο SOSH εμφανίζεται στις 7.Ενσωματώνεται 99 € το μήνα Απεριόριστες κλήσεις Στην ηπειρωτική Γαλλία και από την Ευρώπη (από την Ευρώπη, την Ελβετία/Ανδόρα και τις περιοχές DOM σε αυτές τις ίδιες περιοχές και μητροπολιτική Γαλλία), τόσο απεριόριστα SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία και από την Ευρώπη. Για τις χρήσεις σας στο διαδίκτυο, επωφεληθείτε από 1GB δεδομένων κάθε μήνα (εξαιρουμένου του πακέτου που χρεώνεται 0,05 €/MB), αρκετά για να συμβουλευτείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, την ηλεκτρονική σας ημερήσια διάταξη ή τον καιρό.

Το SOSH προσφέρει επίσης ένα πακέτο 40 GB για € 11,99 με απεριόριστες επικοινωνίες και 15 GB από την Ευρώπη.

Πακέτο SOSH σε € 19,99: Διαδίκτυο στο smartphone σας

Το πακέτο SOSH είναι προσβάσιμο σε € 15,99 το μήνα σας επιτρέπει να μείνετε σε επαφή με όλους τους αγαπημένους σας χάρη στις απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία και από την Ευρώπη. Από τις 18 Μαΐου 2017, οι κλήσεις, το SMS, το MMS και τα 130 GB του Διαδικτύου που περιλαμβάνονται στο πακέτο σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς πρόσθετο κόστος κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας και της Ανδόρας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πακέτο SOSH από την Ευρώπη κάτω από τις ίδιες συνθήκες όπως και αν ήσασταν στην ηπειρωτική Γαλλία, για να επικοινωνήσετε με την ηπειρωτική Γαλλία και τις άλλες χώρες (Area Europe, Switzerland / Andorra και Dom). Για τις χρήσεις του κινητού σας στο διαδίκτυο, το SOSH σας παρέχει αυτή την προσφορά ενός φακέλου ιστού 20 GB ανά μήνα στη Γαλλία και την Ευρώπη (μειωμένη χρέωση πέρα ​​από). Την εποχή εκείνη, αν χρειαστείτε το Διαδίκτυο στον υπολογιστή ή το tablet σας εν κινήσει, είχατε την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε δωρεάν Λειτουργία μόντεμ, Σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πολλά gigas αυτού του πακέτου για κοινή χρήση σύνδεσης. Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες του οδηγού μας για να χρησιμοποιήσετε καλά ένα πακέτο SOSH στο εξωτερικό.

Ένα άλλο συνδεδεμένο πακέτο που διατίθεται από αυτόν τον διαχειριστή ιστού 100%, το πακέτο SOSH 5G στα 20.99 € ανά μήνα χωρίς δέσμευση. Αυτό το πακέτο συγκεντρώνει απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία και από την Ευρώπη. Με αυτό το πακέτο SOSH, μπορείτε αφρός κυμάτων Χάρη στον φάκελο δεδομένων 140GB ανά μήνα που ισχύει στη Γαλλία και την Ευρώπη. Θα μπορούσατε επίσης να ενεργοποιήσετε δωρεάν από την περιοχή του πελάτη σας τη λειτουργία μόντεμ σε αυτήν την προσφορά για να μοιραστείτε το φάκελο δεδομένων σας σε όλες τις συσκευές σας (PC, tablet) σε παλιό πακέτο, αλλά σήμερα αυτό το γεγονός με τη σύνδεση της σύνδεσης.

Πηγαίνετε στο Sosh . Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται σε ένα πακέτο ?

Με τον χειριστή SOSH, απολαμβάνετε επίσης πολλές υπηρεσίες χωρίς πρόσθετο κόστος, όπως το Orange After -Sales Service για 24 μήνες, την εγγύηση σε περίπτωση κλοπής, η καταναλωτική προειδοποίηση, η τιμολόγηση στο δεύτερο, το κινητό συνέδριο, ο γονικός έλεγχος , Η Διεθνής Λειτουργία … Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε το πακέτο SOSH με πληρωμένες επιλογές από € 1 το μήνα, όπως η τηλεόραση σε κινητά, Deezer, Netflix … αλλά και επιλογές για διεθνή, surfing ή ασφάλιση ..

Άλλοι χειριστές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν: YouPrice- Red – δωρεάν κινητό – B & You

Οι τελευταίες κριτικές για το EDCOM (βλ. 108 Reviews Edcom)

Έχετε βρει την προσφορά ή τις πληροφορίες που χρειάζεστε? Μην διστάσετε να μας πείτε εάν είστε ικανοποιημένοι με τον ιστότοπό μας ή αν μπορούμε να βελτιώσουμε !