Πορτοκαλί φτηνό πακέτο | Πώς να επωφεληθείτε από το δίκτυο Orange, Orange Package: 4G/5G Mobile Προσφορές από € 2,99

Πακέτο Orange Mobile: Τιμή προσφορών 4G/5G, απεριόριστες και διεθνείς συνδρομές

Contents

Τα πλεονεκτήματα ενός πακέτου smartphone στο Orange

Φτηνές κινητό πακέτο πορτοκαλί δίκτυο: Οι καλύτερες προσφορές και προσφορές της στιγμής

Το Orange είναι ο ιστορικός χειριστής της κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία. Πρώην Γαλλία Telecom, η Orange έχει μεγάλο μέρος του δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην επικράτεια και διακρίνεται από την ποιότητα του δικτύου του. Επιπλέον, προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά, η Orange δημιούργησε το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους, το οποίο είναι πλέον μεταξύ των Φτηνές πακέτα κινητής τηλεφωνίας. Πώς να επωφεληθείτε από το Orange Network, το οποίο προσφέρουν να επιλέξουν, σας καθοδηγούμε !

16.99 € / μήνα 31.99 € / μήνα

22.99 € / μήνα 34.99 € / μήνα

15.99 € / μήνα 18.99 € / μήνα

Περιγραφή φθηνών προσφορών στο Orange

Το κινητό δίκτυο Πορτοκάλι είναι άμεσα προσβάσιμο στον ιστορικό χειριστή, αλλά και από αυτόν Θυγατρική SOSH χαμηλού κόστους. Εδώ είναι οι καλύτερες προσφορές και προσφορές της στιγμής.

Τα πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας βρίσκονται σε προώθηση και για όλα τα γούστα και τις χρήσεις.

 • Κλήση 2 ωρών με 100MB του Διαδικτύου + Απεριόριστο SMS και MMS: € 2,99/μήνα για 12 μήνες Επειτα 7,99 €/μήνα ή 0 €/μήνα για ανοικτούς πελάτες και στη συνέχεια € 4.99/μήνα. 12 -Μνθάρια δέσμευση
 • Πακέτο κλήσεων 2H με 5GB του Διαδικτύου + 3 Απεριόριστοι αριθμοί + απεριόριστα SMS και MMS: 11,99 €/μήναγια 12 μήνες Επειτα € 16.99/μήνα. 12 -Μνθάρια δέσμευση

: Ο Orange Open πελάτες Επωφεληθείτε από μια μειωμένη τιμή στα παραπάνω πακέτα.

Φτηνές πακέτα κινητής τηλεφωνίας στο SOSH

Οι πελάτες ανοίγουν ένα Γραμμή Επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα του Orange Network και ιδιαίτερα την εξαιρετική κάλυψη του δικτύου 4G. Πράγματι, μεταξύ όλων των γαλλικών χειριστών, το Orange Network προσφέρει την καλύτερη κάλυψη 4G και επομένως μια βέλτιστη ροή σε όλη την επικράτεια.

Εδώ είναι τα πακέτα SOSH στην προώθηση:

 • SOSH Package Limited Series 100GB Με 100GB του Διαδικτύου από τη Γαλλία και 15GB από την Ευρώπη, απεριόριστες κλήσεις και απεριόριστα SMS/MMS από τη Γαλλία και την Ευρώπη: € 16.99/μήνα για ζωή. Χωρίς δέσμευση.
 • SOSH Package Limited Series 60GB Με 60GB του Διαδικτύου από τη Γαλλία και 8GB από την Ευρώπη, απεριόριστες κλήσεις και απεριόριστα SMS/MMS από τη Γαλλία και την Ευρώπη: € 13,99/μήνα για τη ζωή. Χωρίς δέσμευση.

Και εδώ είναι οι προσφορές που δεν βρίσκονται σε προώθηση επί του παρόντος:

 • Sosh 100mo Με 2 ώρες κλήσεων από τη Γαλλία και την Ευρώπη + απεριόριστα SMS/MMS: 4,99 €/μήνα. Πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση.
 • Sosh 100moμπλοκαρισμένος Με 2 ώρες κλήσεων από τη Γαλλία και την Ευρώπη + απεριόριστα SMS/MMS: 4,99 €/μήνα. Πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση.

Αυτά τα τελευταία δύο πακέτα είναι για ένα άλλο φάσμα χρηστών, τα οποία σερφάρετε λίγο στο Διαδίκτυο και χρειάζονται μόνο λίγες ώρες κλήσης στο κινητό τους.

Τα φτηνά πακέτα εναλλακτικών χειριστών που χρησιμοποιούν το πορτοκαλί δίκτυο

Άλλοι χειριστές χρησιμοποιούν το Orange Network αποκλειστικά ή όχι.

Εναλλακτικοί χειριστές χρησιμοποιούν μόνο το πορτοκαλί δίκτυο

Εκτός από το SOSH και το Orange που χρησιμοποιούν μόνο το Orange Network, υπάρχουν και άλλοι χειριστές που προσφέρουν προσφορές κινητής τηλεφωνίας με κάλυψη πορτοκαλί 4G: YouPrice, η Lebara είναι οι μόνοι δύο φορείς εκμετάλλευσης που προσφέρουν κινητές προσφορές στο Orange Network.

Πακέτα YouPrice, The Orange Network από 4,99 €

Το YouPrice είναι ένας νέος χειριστής που έφτασε στη Γαλλία στα μέσα του 2022 και που προσφέρει δύο δίκτυα στις προσφορές του. Το δίκτυο Orange και το δίκτυο SFR. Η προσφορά κλήσης είναι 4,99 €/μήνα με το Mini Package για 500MB δεδομένα και κλήσεις/SMS/MMS Unlimited. Έτσι μπορεί να είναι ενδιαφέρον αν θέλετε απλώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοκαλί δίκτυο για να καλέσετε.

Στη συνέχεια, έχουν άλλες προσφορές εάν χρειάζεστε δεδομένα για παράδειγμα το ένα πακέτο με 20GB δεδομένων σε € 8,99/μήνα και μια τιμή που δεν κινείται μετά από ένα χρόνο, μέχρι το πακέτο 140GB μόνο € 12,99/μήνα που είναι μάλλον ενδιαφέρον.

7.99 € / μήνα 9.99 € / μήνα

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες Απόκρυψη Λεπτομέρειες

 • ΓΕΝΙΚΟΣ
  • μη προσφορά δέσμευσης
  • Απεριόριστες κλήσεις SMS και MMS
  • 44GB στη Γαλλία της οποίας 10GB Χρησιμοποιήσιμο στην ΕΕ/DOM
  • SFR ή πορτοκαλί δίκτυο της επιλογής σας
  • ESIM διαθέσιμο στο Orange Network
  • Οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο για το iPhone
  • Ρυθμιζόμενο πακέτο

  Πακέτα Lebara από € 3/μήνα

  Το Lebara Mobile είναι σαν το YouPrice να φτάσει το 2022 στη Γαλλία και προσφέρει μια μάλλον ελκυστική γκάμα πακέτων με πρώτη τιμή χωρίς δεδομένα σε 3 €/μήνα για 2 ώρες επικοινωνίας. Αλλά το πακέτο ναυαρχίδας είναι 80GB στα € 9.99/μήνα, ακόμα στο πορτοκαλί δίκτυο με απεριόριστες κλήσεις και SMS.

  Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες Απόκρυψη Λεπτομέρειες

  • Γενικός
   • χωρίς δέσμευση
   • Απεριόριστες κλήσεις και SMS
   • 20GB στη Γαλλία της οποίας 5GB Χρησιμοποιήσιμο στην ΕΕ/DOM
   • Πορτοκαλί δίκτυο
   • Πρόσθετο 1GB που προσφέρεται τον 1ο μήνα
   • Δωρεάν κάρτα SIM

   Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες Απόκρυψη Λεπτομέρειες

   • Γενικός
    • χωρίς δέσμευση
    • Απεριόριστες κλήσεις και SMS
    • 40GB στη Γαλλία της οποίας 5GB Χρησιμοποιήσιμο στην ΕΕ/DOM
    • Πορτοκαλί δίκτυο
    • Πρόσθετο 1GB που προσφέρεται τον 1ο μήνα
    • Δωρεάν κάρτα SIM

    Εναλλακτικοί χειριστές κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας δίκτυα πορτοκαλί, SFR ή Bouygues

    Κινητό NRJ, Κινητό cdiscount ή Auchan κινητό είναι χειριστές που προσφέρουν όμορφες πολύ ανταγωνιστικές προσφορές. Ωστόσο, αυτά τα πακέτα δεν χρησιμοποιούν το δικό τους δίκτυο, αλλά πορτοκαλί, SFR ή Bouygues. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνδρομής η επιλογή του δικτύου γίνεται τυχαία από τον χειριστή. Τώρα, είτε Κινητό NRJ, Κινητό cdiscount Ή Auchan κινητό, Είναι a priori δεν είναι δυνατό για τον πελάτη να προτιμήσει το δίκτυο πορτοκαλί σε άλλους. Οι τελευταίοι αγοράστηκαν πρόσφατα από την SFR που διανέμεται έτσι μόνο το δίκτυό του σε αυτές τις προσφορές.

    Γι ‘αυτό προσέξτε αν στραφείτε σε αυτούς τους φορείς εκμετάλλευσης για το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας, ελπίζοντας να επωφεληθείτε από το δίκτυο Orange. Δεν φαίνεται αυτόματο ακόμη και όταν ο πελάτης κάνει το αίτημα ρητά.

    Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει !

    1 απάντηση στο “Φτηνό πακέτο κινητής συσκευασίας Orange Network: Οι καλύτερες προσφορές και προωθήσεις της στιγμής”

    Γεια σας πορτοκαλί, γεια σου Sosh,
    Ζω στην Πορτογαλία, αλλά θα ήθελα ένα δεύτερο κινητό με 10 γαλλικό αριθμό 10, για τις λίγες κλήσεις και τα κείμενα μου προς και από τη Γαλλία και όταν είμαι στη Γαλλία. Εδώ, βέβαια βρίσκω κινητές συσκευές πρώτου βραβείου (όπως το Alcatel) αλλά με ένα πορτογαλικό τσιπ και αριθμό. Μπορείτε να με πουλήσετε και να μου στείλετε ένα τσιπ στην Πορτογαλία, με γαλλικό αριθμό, έτοιμο για χρήση, το πρώτο σας πακέτο τιμών ? χαιρετισμούς.

    Πακέτο Orange Mobile: Τιμή προσφορών 4G/5G, απεριόριστες και διεθνείς συνδρομές

    Η Orange, ένας από τους κύριους γαλλικούς τηλεπικοινωνιακούς φορείς, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κινητών σχεδίων, πακέτα με δέσμευση που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια συμφέρουσα τιμή σε ένα νέο κινητό σε συνδρομές χωρίς δέσμευση με περισσότερα από ενδιαφέροντα φακέλους δεδομένων, περνώντας από το φτηνό πορτοκαλί πακέτα, είναι βέβαιο ότι υπάρχει ένα πορτοκαλί πακέτο που σας ταιριάζει. Ο Jechange αναλύει για εσάς την προσφορά για κινητά του ιστορικού φορέα εκμετάλλευσης.

    Πορτοκαλί λογότυπο

    Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές για κινητά πορτοκαλί !

    • Το ουσιώδες
    • Φτηνές πορτοκαλί πακέτα : Για όσους αναζητούν προσιτές λύσεις, η Orange προσφέρει πακέτα από € 2,99/μήνα .
    • Απεριόριστα πορτοκαλί πακέτα : Για εντατικούς χρήστες, η Orange προσφέρει απεριόριστα πακέτα, επιτρέποντας απεριόριστες κλήσεις και SMS. Τα δεδομένα Διαδικτύου ποικίλλουν από 40 GB έχω 240 GB.
    • Κουτί και συνδυασμοί κινητής τηλεφωνίας : Οι συνδρομητές με ένα πλαίσιο Internet στο Orange μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις έως 25% μηνιαίες αποταμιεύσεις στα πακέτα κινητής τηλεφωνίας χάρη στα ανοιχτά πακέτα.

    Πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση

    Η Orange έχει επεκτείνει πραγματικά το φάσμα των πακέτων για να σας προσφέρει μια επιλογή από ένα απλό φάκελο δεδομένων 100 MB σε εντυπωσιακό Orange 5G προσφορά 170 GB. Διαχωρισμένο σε 4 μη δεσμευτικές συνδρομές, η πορτοκαλί ευνοεί την ποιότητα αυτών των προσφορών και όχι την ποσότητα.

    Αυτό δεν είναι όλα, αυτά τα πακέτα είναι διακοσμημένα με δελεαστικές εκπτώσεις στους πρώτους 12 μήνες. Επιπλέον, με την άνοδο του 5G, η Orange περιλάμβανε επίσης αυτή την καινοτόμο τεχνολογία στις προσφορές της από 16.99 €/μήνα.

    �� Καλό σχέδιο για τους λάτρεις της ταχύτητας με πορτοκαλί, μπορείτε επίσης Συνδυάζοντας το σχέδιο κινητής τηλεφωνίας των 5G 100GB με προσφορά LiveBox Fiber LiveBox μόνο για 36,98 €/μήνα . Μια σημαντική οικονομία σε σύγκριση με τη συνήθη τιμή του 69,98 €/μήνα. Βιαστείτε επειδή η προσφορά είναι περιορισμένη στο χρόνο !

    Πορτοκαλί λογότυπο

    Αποθηκεύστε στον λογαριασμό σας με τον καθορισμό ενός πακέτου πορτοκαλιού κινητού + Internet

    Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

    Πορτοκαλί λογότυπο

    Αποθηκεύστε στον λογαριασμό σας με τον καθορισμό ενός πακέτου πορτοκαλιού κινητού + Internet

    Πορτοκαλί λογότυπο

    Αποθηκεύστε στον λογαριασμό σας με τον καθορισμό ενός πακέτου πορτοκαλιού κινητού + Internet

    Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

    Πορτοκαλί λογότυπο

    Αποθηκεύστε στον λογαριασμό σας με τον καθορισμό ενός πακέτου πορτοκαλιού κινητού + Internet

    Πακέτο πορτοκαλιού 4G χωρίς υποχρέωση

    Το πορτοκαλί είναι για άλλη μια φορά με Πακέτα 4G Χωρίς λίγη δέσμευση. Η εταιρεία φαίνεται να έχει εξαγοράσει την επιθυμία για ανεξαρτησία των καταναλωτών σήμερα. Με πορτοκαλί, βρείτε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας 4G χωρίς υποχρέωση από 2,99 €/μήνα για ελάχιστη κατανάλωση και € 16.99/μήνα Για παρατεταμένη πλοήγηση !

    Τύπος Πακέτου Κανονικός ρυθμός Ποσοστό συνδρομητή livebox Κλήσεις και sms/mms Διαδίκτυο
    Πακέτο 2H 100MO 2.99 €/μήνα (Πρώτοι 12 μήνες) τότε 8.99 €/μήνα 0 €/μήνα (πρώτοι 12 μήνες) τότε 5.99 €/μήνα 2H κλήσεις, απεριόριστο SMS/MMS 100mo
    Πακέτο 2H 20GB 16.99 €/μήνα (Πρώτος 12 μήνες) τότε 19.99 €/μήνα 11.99 €/μήνα (πρώτοι 12 μήνες) τότε 14.99 €/μήνα 2 ώρες κλήσεων, 3 απεριόριστος αριθμός, απεριόριστο SMS/MMS 20GB

    Πακέτο πορτοκαλιού 5G χωρίς υποχρέωση

    Ένα από τα πακέτα καλύτερων πωλητών της μάρκας είναι το Πορτοκαλί πακέτο 100GB 5G χωρίς υποχρέωση. Με αυτό, μπορείτε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο με μια ενοχλητική ταχύτητα στο καλύτερο κινητό δίκτυο στη Γαλλία (διάκριση που δίνεται από τοArcepΟυσία. Επίσης, ένα άλλο πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G χωρίς μεγαλύτερα δεδομένα σε δεδομένα είναι επίσης διαθέσιμο από 22,99 €/μήνα .

    Τύπος Πακέτου Κανονικός ρυθμός Ποσοστό συνδρομητή livebox Κλήσεις και sms/mms Διαδίκτυο
    Πακέτο 100GB 5G 16.99 €/μήνα (Πρώτες 12 μήνες) τότε 31.99 €/μήνα 11.99 €/μήνα (πρώτοι 12 μήνες) τότε 26.99 €/μήνα Απεριόριστες κλήσεις, απεριόριστα sms/mms 100GB σε 5g
    Πακέτο 170GB 5G 22.99 €/μήνα (Πρώτοι 12 μήνες) τότε 34.99 €/μήνα 16.99 €/μήνα (πρώτοι 12 μήνες) και 28.99 €/μήνα Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS 170GB σε 5g

    �� Χαίρομαι που γνωρίζετε αν αναζητούσατε το πακέτο πορτοκαλί 70 GB, αντικαταστάθηκε από το πακέτο 5G 100 GB στο € 16.99/μήνα . Μια ελκυστική νέα ευκαιρία να βουτήξετε στον κόσμο των 5G !

    Φτηνές πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας

    Για να καταστήσει τις προσφορές του πιο προσιτές, η Orange προσφέρει μια σειρά από πακέτα ειδικά σχεδιασμένα για όσους αναζητούν απλότητα και οικονομικά. Αυτά τα Φτηνές πορτοκαλί πακέτα είναι ένας τέλειος συνδυασμός μεταξύ προσιτών τιμών και αξιοπιστίας του Πορτοκαλί δίκτυο. Από 2,99 €/μήνα , Αυτές οι προσφορές αντιπροσωπεύουν ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου στο σύμπαν του χειριστή.

    Λεπτομέριες Πακέτο 2H 100MO Πακέτο 2H 20GB
    Πρότυπη τιμή 2.99 €/μήνα τους πρώτους 12 μήνες τότε 8.99 €/μήνα 16.99 €/μήνα Τους πρώτους 12 μήνες τότε 19.99 €/μήνα
    Τιμή για τους συνδρομητές LiveBox ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τους πρώτους 12 μήνες τότε 8.99 €/μήνα 11.99 €/μήνα Τους πρώτους 12 μήνες τότε 14.99 €/μήνα
    Κλήσεις 2 ώρες κλήσεων 2 ώρες κλήσεων που περιλαμβάνουν 3 απεριόριστο αριθμό
    Δεδομένα 100 MB 20 GB
    Μπλοκαρισμένη επιλογή Ναί
    SMS/MMS Απεριόριστο SMS/MMS
    Δέσμευση Χωρίς δέσμευση

    Πορτοκαλί λογότυπο

    Ανακαλύψτε όλα τα φτηνά πακέτα κινητής τηλεφωνίας πορτοκαλί !

    �� Χαίρομαι που γνωρίζω ότι το πακέτο πορτοκαλί 2H 5GB έχει αντικατασταθεί από το Νέο πακέτο πορτοκαλί 2H 20GO. Επωφεληθείτε από ένα ευρύτερο πακέτο δεδομένων για να πλεύσετε το ήσυχο μυαλό !

    Orange Unlimited Packages

    Το πορτοκαλί επανεμφανίζεται απεριόριστο με πλήρες φάσμα. Ο Πακέτο πορτοκαλιού 100GB 5G [εσωτερική άγκυρα], Η προσφορά μιας ευρυζωνικής εμπειρίας σε ελκυστική τιμή για τους συνδρομητές LiveBox, είναι η τέλεια καταχώρηση για όσους αναζητούν ευελιξία και ταχύτητα. Για τα πιο γκουρμέ δεδομένα, το Πακέτο 240GB 5G [εσωτερική άγκυρα] Υποσχόμαστε την πλοήγηση σε υγρά με μπόνους όπως το δάνειο ενός τηλεφώνου υψηλού επιπέδου.

    Και για αυτούς στριμωγμένος, Ακόμα και χωρίς αφοσιωμένο πακέτο, προσφορές πορτοκαλιού Προσαρμοσμένες επιλογές [εσωτερική άγκυρα] Για να παραμείνετε συνδεδεμένοι παντού. Με μια λέξη, το πορτοκαλί συνδυάζει την ταχύτητα, την ευελιξία και την παγκόσμια θέση σε προσφορές για κάθε χρήστη.

    Πορτοκαλί πακέτα χωρίς δέσμευση με απεριόριστη κλήση

    Το πακέτο 100GB 5G Το Orange, ένας πραγματικός καλύτερος πωλητής του χειριστή, προσφορά για € 16.99/μήνα Οι πρώτοι 12 μήνες (31,99 €/μήνα τότε) μια απαράμιλλη εμπειρία 5G. Για τους συνδρομητές του LiveBox, η τιμή είναι ακόμα πιο συμφέρουσα 11,99 €/μήνα για 1 χρόνο τότε 26,99 €/μήνα. Αυτό το μη δεσμευτικό πακέτο όχι μόνο εξασφαλίζει 100 GB μέσω κινητού διαδικτύου στη Γαλλία και την Ευρώπη, DOM, Switzerland/Andorra περιοχές, αλλά επίσης Απεριόριστες κλήσεις, SMS/MMS Σε αυτές τις ίδιες ζώνες.

    Τα απεριόριστα πακέτα μέσω διαδικτύου του Orange’s Internet’s Mobile

    Το πακέτο 240GB 5G Το Orange είναι η πιο πλήρης προσφορά για τους απαιτητικούς χρήστες, με πλεονεκτική τιμή για τη συνδρομή και κάθε δύο χρόνια για ένα νέο κινητό. Έχω 64,99 €/μήνα (49,99 €/μήνα Για τους συνδρομητές του LiveBox) Με δέσμευση 24 μηνών, αυτό το πακέτο παρέχει απεριόριστη πλοήγηση στο Διαδίκτυο έως 240GB στη Γαλλία και 140GB στην Ευρώπη, DOM, SWITZERLAND και ANDORRA περιοχές. Ως μπόνους, σε περίπτωση συμβάντος με το τηλέφωνό σας, Το Orange παρέχει ένα δάνειο υψηλής ποιότητας για ένα μήνα.

    Διεθνή απεριόριστα πορτοκαλί πακέτα

    Το Orange δεν προσφέρει επί του παρόντος απεριόριστο διεθνές πακέτο. Ωστόσο, για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών που εκδίδουν κλήσεις στο εξωτερικό, ο χειριστής προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να προσθέσετε στο υπάρχον πακέτο σας.

    Αυτές οι επιλογές, προσαρμοσμένες σε διάφορες περιοχές και χρήσεις, περιγράφονται λεπτομερώς στον παραπάνω πίνακα, επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να μετατρέψει την προσφορά του σε ένα πορτοκαλί πακέτο διεθνώς.

    Επιλογή Περιγραφή
    Διεθνές 20 ώρες κλήσεων προς την Ευρώπη και τις ΗΠΑ/Καναδάς. Από το κινητό σας στη Γαλλία.
    Επιλογή 1 ώρας στον κόσμο Από τη Γαλλία, καλέστε όλες τις χώρες του κόσμου (έξω από την Τυνησία και τη Μαδαγασκάρη).
    Καλό σχέδιο 5h + 3 μ.μ. προς τα κινητά τηλέφωνα Orange Africa. +3 μ.μ. /μηνος από τη Γαλλία της ηπειρωτικής Γαλλίας έως τις 01/31/24.
    5 -ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ Ασία, Türkiye και Russia 5 ώρες κλήσεων προς την Ασία, το Türkiye και τη Ρωσία.
    Κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα πορτοκαλί Τυνησία Ώρες κλήσεων σε κινητά τηλέφωνα πορτοκαλί Τυνησία.
    Επιλογή Μαρόκου Κλήσεις από τη Μητροπολιτική Γαλλία σε κινητά και σταθερά στο Μαρόκο.
    Παγκόσμιο πέρασμα Περάστε Monde με επιλογές 50mb, 15 λεπτά, 30 λεπτά ή 1 ώρα κλήσεων από τις 4 γωνίες του κόσμου.
    ΗΠΑ/Καναδά Περάστε για κλήσεις ΗΠΑ/Καναδά.
    Pass Evasion 1 10GB διαδικτύου ή 2 ώρες κλήσεων από + 60 χώρες (Τυνησία, Κίνα, Μαρόκο κ.λπ.).
    Pass Evasion 2 5GB του Διαδικτύου ή 2 ώρες κλήσεων από 16 χώρες: Κολομβία, Γαλλική Πολυνησία.
    Pass Evasion 3 1GB διαδικτύου ή 2 ώρες κλήσεων από 13 χώρες (Καμπότζη, Φιλιππίνες, Τόγκο).
    Μειωμένα πακέτα Διαδικτύου Προσθήκη πρόσθετων μεταβείτε στο πακέτο σας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη Γαλλία όπως στην Ευρώπη.
    Περισσότερα GBS για μπλοκαρισμένα πακέτα Διαδικτύου Αύξηση του όγκου του κινητού διαδικτύου με περισσότερα GOS, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη Γαλλία όπως στην Ευρώπη.

    Πορτοκαλί πακέτα με τηλέφωνο

    Η Orange εισήγαγε την έννοια του “Περισσότερα από πακέτα“”. Αυτές οι προσφορές υπερβαίνουν το απλό πακέτο για κινητά, προσφέρουν μια παγκόσμια εμπειρία που περιλαμβάνει ένα κινητό τηλέφωνο, αφοσιωμένη υποστήριξη και πολύ ενδιαφέρουσες αποκλειστικές εκπτώσεις αν θέλετε να έχετε Smartphone + Orange Package.

    Τα πλεονεκτήματα ενός πακέτου smartphone στο Orange

    Πακέτο+τηλεφωνικό-πορτοκαλί

    • Ποιοτική σύνδεση : Τα πακέτα με smartphone που προσφέρονται προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα δεδομένων, μέχρι 240 GB στο κινητό δίκτυο 1 στη Γαλλία, επιτρέποντας να παραμείνει συνδεδεμένη στη Γαλλία και στην Ευρώπη.
    • Πλεονεκτήματα για κινητά : Κατά τη συνδρομή ενός από αυτά τα πακέτα, το κινητό της επιλογής σας είναι διαθέσιμο σε μειωμένη τιμή και αυτή η προσφορά είναι ανανεώσιμη κάθε 2 χρόνια.

    Δείτε τα διαθέσιμα τηλέφωνα

    • Τεχνική υποστήριξη : Εάν αγοράσετε ένα νέο smartphone, ένας σύμβουλος καταστήματος θα σας βοηθήσει να το διαμορφώσετε, ιδίως για να εισαγάγετε την κάρτα SIM, να μεταφέρετε επαφές και να διαμορφώσετε έναν λογαριασμό στο Google Play ή στο AppStore.
    • Εγγυημένο μπόνους ανάκτησης € 50 € : Φέρνοντας ένα παλιό κινητό, είναι δυνατόν να λάβετε μια πορτοκαλί προώθηση τουλάχιστον 50 €, η οποία προστίθεται στην τιμή ανάκτησης του τηλεφώνου. Αυτό το μπόνους δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ανάκτησης.
    • Ηλεκτρονική αξιολόγηση : Πριν πάτε στο κατάστημα, οι πελάτες μπορούν να εκτιμήσουν την αξία του τηλεφώνου τους online σε λίγα λεπτά.
    • Όροι επιλεξιμότητας : Αυτά τα πλεονεκτήματα προορίζονται για πελάτες που επιλέγουν ένα πακέτο πορτοκαλιού με δέσμευση 24 μηνών. Τα αναφερόμενα πακέτα περιλαμβάνουν τη σειρά 40GB, 200GB 5G και 240GB 5G.

    �� Χαίρομαι που γνωρίζετε όταν αγοράζετε ένα smartphone από πορτοκαλί, προσφέρονται δύο επιλογές πληρωμής: το Πληρωμή με μετρητά, να εγκατασταθεί με ένα πάτημα, και το πληρωμή κατά δόσεις, που επιτρέπει τη διάδοση του κόστους σε αρκετούς μήνες, συχνά δωρεάν, προσφέροντας μια ευέλικτη λύση για συσκευές υψηλής ποιότητας χωρίς να ζυγίζει τον προϋπολογισμό σας

    Πορτοκαλί κουτί και πακέτα για κινητά

    Ο χειριστής προσφέρει μια προσφορά ομάδας, ονομάστηκε Ανοιχτό πακέτο, που συνδυάζει το Διαδίκτυο (ίνες ή ADSL) και τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε ένα μόνο τιμολόγιο.

    Αυτή η προσφορά επιτρέπειΕξοικονομήστε έως και 25% Στα μηνιαία τιμολόγια τους. Με την ομαδοποίηση των υπηρεσιών, οι πελάτες επωφελούνται επίσης από Οι τιμές που είναι αποθηκευμένες για πακέτα για κινητά μέλη της οικογένειας, αποκλειστικές υπηρεσίες όπως Κινητό δάνειο σε περίπτωση προβλήματος, Πρόσβαση στο νούμερο ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία και απλοποιημένη διαχείριση με ένα μόνο τιμολόγιο.

    Ανοιχτό πορτοκαλί πακέτο: Πλήρης συνδεσιμότητα

    Ο Κουτί + πορτοκαλί πακέτο κινητής τηλεφωνίας είναι μια πλήρης προσφορά που συνδυάζει τόσο την πρόσβαση στο διαδίκτυο στο σπίτι μέσω του πορτοκαλιού και ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας της επιλογής σας. Αυτά τα “ανοιχτά πακέτα” είναι μια καλή ευκαιρία για να εξοικονομήσετε τα τιμολόγια τηλεπικοινωνιών σας με κινητά σχέδια σε πλεονεκτικές τιμές !

    Box + 2 Orange Mobile Package: Για οικογένειες

    Αναγνωρίζοντας τη σημασία της συνδεσιμότητας για κάθε μέλος της οικογένειας, η Orange εισήγαγε το Κουτί + 2 πακέτο κινητού τηλεφώνου. Αυτή είναι μια προσφορά που επιτρέπει στις οικογένειες να έχουν τόσο πρόσβαση στο διαδίκτυο στο σπίτι όσο και δύο ξεχωριστές κινητές γραμμές. Μια τέλεια λύση για οικογένειες όπου οι ανάγκες επικοινωνίας είναι διαφοροποιημένες και απαραίτητες.

    Πορτοκαλί λογότυπο

    Αποκτήστε δωρεάν το πακέτο 100MB 100MB με ανοιχτό πορτοκαλί πακέτο

    Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

    Πορτοκαλί λογότυπο

    Αποκτήστε δωρεάν το πακέτο 100MB 100MB με ανοιχτό πορτοκαλί πακέτο

    Πορτοκαλί λογότυπο

    Αποκτήστε δωρεάν το πακέτο 100MB 100MB με ανοιχτό πορτοκαλί πακέτο

    Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

    Πορτοκαλί λογότυπο

    Αποκτήστε δωρεάν το πακέτο 100MB 100MB με ανοιχτό πορτοκαλί πακέτο

    Γιατί να επιλέξετε ένα κινητό σχέδιο στο Orange ?

    Χάρη στην ποιότητα των υπηρεσιών και του κινητού δικτύου του, τοΦορέας εκμετάλλευσης πορτοκαλιού συνεχίζει να αποπλανούν νέους συνδρομητές. Για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, ο τελευταίος προσπαθεί να κυκλοφορήσει σε ποιοτικές συνδρομές κινητής τηλεφωνίας που είναι προσαρμοσμένες σε όλους τους Γάλλους:

    • Οφέλη από την κάλυψη του δικτύου πορτοκαλιού

    Το πορτοκαλί διακρίνεται από την κάλυψη του δικτύου πανταχού παρούσα στη γαλλική επικράτεια, Εξασφαλίζοντας υψηλή συνδεσιμότητα, είτε είστε αστικοί είτε αγροτικοί. Φημισμένο για την αξιοπιστία του, οι διακοπές είναι σχεδόν ανύπαρκτο, Εξασφάλιση της εμπειρίας των χρηστών χωρίς εμπόδιο. Επιπλέον, ο φορέας εκμετάλλευσης συνεχείς επενδύσεις Να ενισχύσει το δίκτυό του και να αγκαλιάσει τις καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένων 5G.

    Η Arcep, η ρυθμιστική αρχή για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και τις θέσεις, διακεκριμένο πορτοκαλί για το Ποιότητα δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η επίσημη αναγνώριση βασίζεται σε αυστηρά κριτήρια, καθιστώντας την Orange μια επιλογή προτίμησης για όσους αναζητούν άψογη συνδεσιμότητα.

    Στο Orange, εξατομικεύστε το πρόγραμμα του κινητού σας χάρη σε ένα Ποικιλία επιλογών χωρίς δέσμευση. Για τις εθνικές επικοινωνίες, εμπλουτίστε την εμπειρία σας με υπηρεσίες όπως το φωνητικό ταχυδρομείο από το SMS, αναφορά πίστωσης ή πολλαπλών SIM μόνο για λίγα ευρώ το μήνα.

    Εδώ είναι μια μη εξαντλητική λίστα Orange Options:

    Επιλογή Περιγραφή
    Δελτίο Πρόσβαση σε όλη τη μουσική σας χωρίς διαφήμιση. Χωρίς δέσμευση.
    Πολλαπλός Επεκτείνετε το σχέδιο του κινητού σας σε άλλη συσκευή.
    Πηγαίνετε στο Διαδίκτυο επέκταση Ενισχύστε το πακέτο σας με επιπλέον GOS, έγκυρο στη Γαλλία και την Ευρώπη.
    Αποκλειστική ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας Web Προστατέψτε το τηλέφωνό σας με προσφορά ενός μηνύματος.
    Σουίτα ασφαλείας πορτοκαλιού Διατηρήστε τα δεδομένα σας και επωφεληθείτε από ένα μήνα που προσφέρεται.
    Κινητό γονικό έλεγχο Προσφέρετε ασφάλεια κινητής τηλεφωνίας στον έφηβο σας. Δωρεάν και χωρίς δέσμευση.

    Πορτοκάλι

    Τα πάντα για το Orange

    • Παρακολουθήστε τηλεόραση με πορτοκαλί πακέτα
    • Εξυπηρέτηση πελατών πορτοκαλιού
    • Κουτιά στο Διαδίκτυο χωρίς υποχρέωση πορτοκαλί
    • Πορτοκαλί πακέτα στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
    • Επανατοποθετήστε μια προσφορά πορτοκαλί κινητό

    Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
    Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.