Πώς να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε ένα νέο smartphone Android? Ψηφιακό, πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα από το ένα τηλέφωνο στο άλλο?

Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα από το ένα τηλέφωνο στο άλλο

Contents

Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, το Google Drive θα είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχός σας. Θα χρειαστείτε πράγματι, από το iPhone σας, επομένως κατεβάστε την εφαρμογή Google Drive για iOS. Μόλις συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Google, θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Αποθήκευση” (όλο ή μέρος του περιεχομένου σας). ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Imeage και οι κλήσεις Facetime δεν θα λειτουργούν πλέον στο Android ! Έτσι χρειάζεστε, πριν πάτε στο νέο σας smartphone, απενεργοποιήστε τα. Μπορείτε να ανακτήσετε τις φωτογραφίες, τις επαφές και την ατζέντα σας.

Πώς να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε ένα νέο smartphone Android ?

Η αλλαγή του smartphone Android δεν σημαίνει να ξεκινάτε από το μηδέν. Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας, από μηνύματα σε εφαρμογές μέσω των φωτογραφιών. Πώς να το κάνουμε ? Θα σας εξηγήσουμε τα πάντα.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Μόλις αποκτήσατε ένα νέο smartphone Android ? Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε να το χρησιμοποιήσετε, είναι καλύτερο να αφιερώσετε χρόνο για να ξεκινήσετε πλήρως την εκκίνηση: Αυτά τα λίγα λεπτά που δαπανώνται μεταφέροντας τα δεδομένα σας από το παλιό σας κινητό θα απλοποιήσετε τη ζωή σας. Θα επικεντρωθούμε εδώ στο πέρασμα από έναν τερματικό Android στο άλλο.

Η Google έχει προσφέρει από καιρό ένα σύστημα που ονομάζεται Tap & Go, χρησιμοποιώντας το NFC, το οποίο έχει εξαφανιστεί τώρα από τα smartphones. Ωστόσο, η αμερικανική εταιρεία δεν έχει εγκαταλείψει εκείνους που επιθυμούν να βρουν τις εφαρμογές, τις φωτογραφίες και τα μηνύματά τους σε μια νέα συσκευή. Από το Android 10, δηλαδή την έκδοση του λειτουργικού συστήματος που διατίθεται από το 2019, είναι στην πραγματικότητα αρκετή για να συνδεθεί με ένα δίκτυο WiFi για να βρει τα δεδομένα του. Αυτά καταγράφονται σε διακομιστές Google, απλώς επαναπατρίζονται στη νέα συσκευή της επιλογής σας.

Μια επιλογή Android είναι κρυμμένη στις ρυθμίσεις του παλιού (και του νέου σας) smartphone, επιτρέποντας την αποθήκευση του περιεχομένου (εφαρμογές, ιστορικό κλήσεων, επαφές, ρυθμίσεις, φωτογραφίες, βίντεο, SMS/MMS) στο Google Drive. Μπορεί ακόμη και να ενεργοποιηθεί χωρίς να το γνωρίζετε !
Οι ρυθμίσεις Android μενού μερικές φορές ποικίλλουν ελαφρώς ανάλογα με τους κατασκευαστές, αλλά θα πρέπει να βρείτε την επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, που θα ενεργοποιηθεί στο μέλλον πρώην Telephone, στα παρακάτω μενού:

 • Samsung : Παράμετροι, σύννεφο και λογαριασμούς, αντίγραφα ασφαλείας και τροφοδοσίας
 • Χουάουι : Παράμετροι, σύστημα, αντίγραφα ασφαλείας και τροφοδοσίας
 • Xiaomi : Παράμετροι, πρόσθετες παράμετροι, αποθήκευση και επαναφορά
 • Google : Παράμετροι, σύστημα, προηγμένες παράμετροι, αντίγραφα ασφαλείας
 • Μονόπλευρτος: Παράμετροι, σύστημα, αντίγραφο ασφαλείας
 • Νάρκια : Παράμετροι, σύστημα, αντίγραφο ασφαλείας
 • Σόνι : Παράμετροι, σύστημα, αντίγραφο ασφαλείας

Ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα smartphone, η αρχή είναι πάντα η ίδια: πρέπει να ενεργοποιήσετε το αντίγραφο ασφαλείας στο Google Drive και να επιλέξετε “Αποθήκευση τώρα” ή “συγχρονίστε τώρα”.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Όταν ξεκινάτε το νέο σας κινητό, θα σας προσφερθεί να “αντιγράψετε τις εφαρμογές σας και τα δεδομένα σας”. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθοδηγήσετε, διατηρώντας το παλιό σας κινητό στο χέρι ή με τον λογαριασμό σας στο Gmail και τον κωδικό πρόσβασής σας. Η λειτουργία διαρκεί το πολύ λίγα λεπτά.

Και από ένα iPhone ?

Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, το Google Drive θα είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχός σας. Θα χρειαστείτε πράγματι, από το iPhone σας, επομένως κατεβάστε την εφαρμογή Google Drive για iOS. Μόλις συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Google, θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Αποθήκευση” (όλο ή μέρος του περιεχομένου σας). ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Imeage και οι κλήσεις Facetime δεν θα λειτουργούν πλέον στο Android ! Έτσι χρειάζεστε, πριν πάτε στο νέο σας smartphone, απενεργοποιήστε τα. Μπορείτε να ανακτήσετε τις φωτογραφίες, τις επαφές και την ατζέντα σας.

Μεταφορά δεδομένων από την εφαρμογή του κατασκευαστή του smartphone σας

Εάν το παλιό τηλέφωνο και το νέο είναι της ίδιας μάρκας, η μεταφορά διευκολύνεται συχνά από την επίσημη εφαρμογή του κατασκευαστή. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο Google Drive, τα δύο τηλέφωνα θα δημιουργήσουν ένα άμεσο ασύρματο δίκτυο για τη μετάδοση επαφών, φωτογραφιών, βίντεο, εφαρμογών και άλλων ρυθμίσεων.

Κάθε κατασκευαστής έχει τη δική του εφαρμογή. Βρίσκουμε έτσι τους ακόλουθους τίτλους:

 • Samsung: Smart Switch Mobile
 • Huawei: κλώνος τηλεφώνου
 • Xiaomi: MI Mover
 • OnePlus: κλώνος τηλεφώνου
 • Sony: Xperia Mobile Transfer
 • Oppo: κλώνος τηλεφώνου

Οι εφαρμογές αυτών των κατασκευαστών είναι γενικά πολύ φιλικές προς το χρήστη και διαισθητικά. Σας επιτρέπουν να μεταφέρετε εύκολα όλα τα δεδομένα και να προσφέρετε την καλύτερη εμπειρία για να αισθανθείτε άνετα αμέσως με το νέο σας τηλέφωνο. Είναι όλα παρόμοια. Θα περιγράψουμε εδώ τη διαδικασία στην εφαρμογή OnePlus Switch, αλλά είναι πανομοιότυπο με τις εφαρμογές άλλων κατασκευαστών.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Στην περίπτωση της εφαρμογής OnePlus Switch, μετονομάστηκε πρόσφατα στο OnePlus Clone Phone, απλά επιλέξτε εάν το τηλέφωνο που χρησιμοποιείται είναι το παλιό ή το νέο. Εάν επιλέξετε “Είμαι παλιό τηλέφωνο”, το παλιό σας κινητό σας προσφέρει να σαρώσετε τον κωδικό QR που εμφανίζεται από τη νέα σας συσκευή (στην οποία θα έχετε επιλέξει “Είμαι ένα νέο τηλέφωνο”).

Χάρη στην ανάγνωση αυτού του κώδικα, τα δύο smartphones δημιουργούν ένα προστατευμένο δίκτυο Wi-Fi, το οποίο σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τη μεταφορά δεδομένων. Όλα μπορούν να μεταφερθούν ασύρματα (επαφές, ρυθμίσεις, φωτογραφίες, βίντεο, εφαρμογές, ταπετσαρία, ήχος κλήσης κ.λπ.).

Σημειώστε ότι στην αρχή, οι εφαρμογές μεταφοράς δεδομένων των κατασκευαστών απαιτούν εξουσιοδοτήσεις σε όλες τις τηλεφωνικές περιοχές (επαφές, αρχεία καταγραφής κλήσεων, SMS, αποθήκευση κ.λπ.). Είναι επιτακτική ανάγκη να τα δεχτούμε για να διασφαλίσουν όλα τα δεδομένα από το ένα τηλέφωνο στο άλλο. Και φυσικά, οι κατασκευαστές έχουν προγραμματίσει την άφιξή σας αν είχατε ποτέ ένα iPhone: απλά πρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν της Apple ως πηγή και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί.

Συγχρονισμός δεδομένων από εφαρμογές τρίτου μέρους

Οι εφαρμογές τρίτου μέρους για συγχρονισμό των δεδομένων σας ήταν, πριν από δύο χρόνια, ακόμα Λεγεώνα. Υπήρχαν τίτλοι όπως το ήλιο, τώρα μη διαθέσιμοι στο κατάστημα παιχνιδιού ή στο τιτάνιο. Αυτή η τελευταία εφαρμογή δεν έχει επωφεληθεί από την υποστήριξη λογισμικού από το 2019 και δεν λειτουργεί πλέον στο Android 11. Αρκεί να πούμε ότι δεν μπορούμε πλέον να σας συμβουλεύουμε τη χρήση του. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το κατάστημα παιχνιδιού είναι γεμάτο εφαρμογές που προσφέρονται από διάφορους εκδότες, η λειτουργία των οποίων είναι τουλάχιστον τυχαία και που συχνά αφθονούν στις διαφημίσεις που παρεμποδίζουν τη χρήση τους. Υπό αυτές τις συνθήκες, φαίνεται πιο σχετικό να σας συμβουλεύουμε να παραμείνετε σε αναγνωρισμένα εργαλεία.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ωστόσο, παραμένει ένα must για την αποκατάσταση του SMS και του MMS τοπικά: SMS Backup & Restore. Η εφαρμογή έχει μια κάπως χρονολογημένη διεπαφή, αλλά παραμένει εύκολο στη χρήση, και πάνω απ ‘όλα λειτουργική. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας μηνυμάτων μορφής XML στο παλιό smartphone. Απλά αντιγράψτε και επικολλήστε το αρχείο σε έναν υπολογιστή, στη συνέχεια στο νέο smartphone στο οποίο θα έχει ληφθεί η ίδια εφαρμογή εκ των προτέρων. Πιο απλά, το αρχείο μπορεί να αποθηκευτεί σε μια κάρτα microSD που θα μετακινηθεί από ένα smartphone σε άλλο. Εάν αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς, είναι πολύ πιθανό να αποθηκεύσετε αυτό το αρχείο XML στο Google Drive, το οποίο σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από το βήμα του υπολογιστή.

Να θυμηθω

Αρκετές λύσεις είναι διαθέσιμες στους χρήστες για να μεταφέρουν τα δεδομένα τους από ένα παλιό σε ένα νέο smartphone Android. Το απλούστερο είναι αναμφισβήτητα η μέθοδος που προτείνεται από την Google, η οποία λειτουργεί πολύ καλά. Ωστόσο, απαιτεί ηλεκτρονικά ιδιωτικά δεδομένα. Οι εφαρμογές μεταφοράς δεδομένων, είτε επεξεργάζονται από κατασκευαστές είτε ανεξάρτητες, σας επιτρέπουν να επιλέξετε με ακρίβεια ποια στοιχεία αποκαθιστούν στο νέο τηλέφωνο, χωρίς να χρειάζεται να αποθηκεύσετε δεδομένα σε εξωτερικούς διακομιστές.

Ας προσθέσουμε ότι είναι ακόμα δυνατό να χρησιμοποιήσετε έναν απλό υπολογιστή για τη μεταφορά εικόνων, βίντεο και άλλων εγγράφων από ένα smartphone Android σε άλλο. Αρκεί να συνδέσετε το παλιό και το νέο smartphone στον ίδιο υπολογιστή, επιλέγοντας σε κάθε λειτουργία “μεταφοράς δεδομένων”: Θα εμφανιστούν ως συσκευές αποθήκευσης. Για παράδειγμα, απλά πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τα αρχεία του φακέλου “κάμερας” ή “DCIM” από το ένα στο άλλο για να βρείτε τις εικόνες σας στο νέο σας τηλέφωνο.

Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα από το ένα τηλέφωνο στο άλλο ?

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του κινητού τηλεφώνου, είναι πολύ συνηθισμένο να θέλουμε να μεταφέρουμε όλα τα προσωπικά του δεδομένα, δηλαδή τις επαφές του φυσικά, αλλά και τα μηνύματά του, τις φωτογραφίες του, τις εφαρμογές του ή τις σημειώσεις του στο νέο του smartphone. Αναρωτιέστε πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα από το ένα τηλέφωνο στο άλλο ? Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεταφορά δεδομένων, είτε πρόκειται για μεταφορά Android στο iPhone, μεταφορά iPhone στο Android είτε σε περίπτωση μετανάστευσης σε ένα smartphone του ίδιου λειτουργικού συστήματος.

Ψάχνετε για μια προσφορά για κινητά για το νέο σας τηλέφωνο ?

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA

 • Το ουσιώδες
 • ΕΝΑ Μεταφορά δεδομένων Android μπορεί να γίνει μέσω του Google Drive ή μέσω της ειδικής εφαρμογής του κατασκευαστή.
 • Η μεταφορά μεταξύ δύο smartphones της Apple πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά, ιδιαίτερα χάρη Γρήγορη εκίνηση.
 • Είναι επίσης δυνατό να εκτελέσετε ένα Μεταφορά μεταξύ δύο διαφορετικών οστών, Χάρη σε εφαρμογές όπως η μετανάστευση σε iOS ή Anydroid.

Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα από το ένα τηλέφωνο σε άλλο τηλέφωνο Android ?

Μεταφορά Android σε Android: Ενεργοποιήστε τον συγχρονισμό του Google Drive Drive

Δύο νέα smartphones

Μόλις αγοράσατε ένα Smartphone Android Και επιθυμείτε να μεταφέρετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές σας, να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας ή στις σημειώσεις σας και να συμβουλευτείτε τα φύλλα επαφών σας ?

Για να φτιάξετε ένα Μεταφορά δεδομένων Android, Απλώς ενεργοποιήστε μια παράμετρο στα δύο σας τηλέφωνα (το παλιό σας smartphone καθώς και το νέο σας) και αποθηκεύστε όλα τα δεδομένα σας στον διακομιστή Google Drive Drive .

Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ακολουθήστε αυτά τα λίγα βήματα:

 1. μεταβείτε στο Ρυθμίσεις του smartphone σας.
 2. Κάντε κλικ στο Σύστημα.
 3. Επιλέξτε την ενότητα Αντίγραφα ασφαλείας και τροφοδοσίας.

Τα περισσότερα τηλέφωνα Android προσφέρουν αυτά τα τμήματα, αλλά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το εμπορικό σήμα του smartphone σας, ειδικά για ένα Μεταφορά δεδομένων Samsung ή Xiaomi.

Για ένα Μεταφορά δεδομένων Samsung, Κάντε ως εξής:

 1. Πηγαίνετε στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου Samsung Galaxy.
 2. Επιλέξτε στην ενότητα Σύννεφο και λογαριασμούς.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τροφοδοσίας.

Τέλος, εάν έχετε ένα smartphone Xiaomi ή Google, ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία:

 1. Συναντώ Ρυθμίσεις.
 2. Επιλέξτε στην ενότητα Πρόσθετες παραμέτρους Ή προηγμένες ρυθμίσεις.
 3. Κάντε κλικ στο Αποθήκευση και αποκατάσταση.

Αντιγράψτε τα δεδομένα σας στο νέο σας smartphone

Για να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα σας στο νέο σας τηλέφωνο, απλά πρέπει να:

 1. Για να ενεργοποιήσετε το νέο σας smartphone.
 2. Για να κάνετε κλικ στο Αντιγράψτε τις εφαρμογές και τα δεδομένα σας.
 3. Επέλεξε Διαμορφώστε τη συσκευή μου.

Πρέπει, κατά τη διάρκεια αυτών των βημάτων, να έχετε το δικό σας Διεύθυνση gmail, Ο κωδικός πρόσβασης και το παλιό σας τηλέφωνο. Θα χρησιμοποιηθεί για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά σας και να επικυρώσει τη μεταφορά.

Για να ανακτήσετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία σας, έχετε επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης των δύο συσκευών σας Android στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια επιλέξτε Μεταφορά δεδομένων. Τα smartphones σας θα θεωρηθούν σε συσκευές αποθήκευσης. Απλά πρέπει αντιγραφή επικόλληση Όλα τα δεδομένα στο νέο σας τηλέφωνο. Για να μεταφέρετε δεδομένα Android στο Android, μπορείτε επίσης απλά Τοποθετήστε την κάρτα SD Από το παλιό σας τηλέφωνο στο νέο σας. Αυτή η λύση είναι διαθέσιμη μόνο για ένα smartphone Android με τοποθεσία κάρτας SD .

Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα από ένα τηλέφωνο σε άλλο τηλέφωνο Apple ?

Μεταφέρετε τα δεδομένα της Apple μέσω γρήγορης εκκίνησης

Τηλέφωνο και λογότυπο της Apple

Ο Υπηρεσία γρήγορης εκκίνησης Επιτρέπει τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων από το ένα iPhone στο άλλο, απλώς προσεγγίζοντας το νέο σας iPhone από το παλιό.

Δείτε πώς να το κάνετε:

 1. Ενεργοποιήστε το νέο σας iPhone.
 2. Τοποθετήστε το κοντά στο παλιό σας τηλέφωνο.
 3. Συνδέστε το smartphone σας στο δίκτυο WiFi.
 4. Εκκινήστε τη διαμόρφωση αναγνωριστικού προσώπου ή αφής το αναγνωριστικό σύμφωνα με το μοντέλο iPhone που έχετε.
 5. Επιλέξτε ποιο είδος μεταφοράς θέλετε να κάνετε, σε αυτή την περίπτωση μέσω του Γρήγορη εκίνηση.

Η διάρκεια της μεταφοράς μπορεί να ποικίλει, ιδιαίτερα ανάλογα με το Αριθμός προσωπικών δεδομένων Ποιος είναι στο παλιό σας τηλέφωνο και θέλετε να μεταφέρετε.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του διάρκεια μεταφοράς, Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας, ούτε το νέο, ούτε το παλιό. Θυμηθείτε λοιπόν να πραγματοποιήσετε αυτή τη μεταφορά δεδομένων σε μια εποχή που δεν θα το χρειαστείτε.

Μεταφέρετε τα δεδομένα της Apple από το iTunes ή το iCloud

Για να μεταφέρετε τα προσωπικά δεδομένα του παλιού iPhone σας σε ένα νέο smartphone της Apple, πρέπει πρώτα να αποθηκεύσετε τα παλιά σας κινητά δεδομένα στον υπολογιστή σας, μέσω του λογισμικού iTunes Ή μέσω online iCloud.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα λίγα βήματα:

 1. Συνδέστε το νέο σας iPhone στον υπολογιστή σας ή το Mac και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το.
 2. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί μέχρι τη σκηνή Εφαρμογές και δεδομένα.
 3. Κάντε κλικ στο Επαναφορά μέσω Mac ή PC.
 4. Ανοίξτε την εφαρμογή iTunes ή μεταβείτε στον ιστότοπο iCloud από τον υπολογιστή σας.
 5. Επιλέξτε την επιλογή Αντιγράφων ασφαλείας.

Μόλις ξεκινήσει η αποκατάσταση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε λίγα λεπτά, ανάλογα με τον όγκο της μεταφοράς που πρόκειται να γίνει, προτού αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας, στη μουσική σας και σε όλες τις εφαρμογές που έχετε αποθηκεύσει στο iTunes ή το iCloud.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα πακέτα για κινητά για το νέο σας smartphone !

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA

Πώς να κάνετε μεταφορά δεδομένων Android στο iPhone και αντίστροφα ?

Μεταφορά Android στο iPhone: Πώς να το κάνετε ?

Θέλετε να μεταναστεύσετε το Android στο iOS ? Για να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα από το smartphone Android και να τα μεταφέρετε στο νέο σας iPhone, χρησιμοποιήστε απλώς τοΕφαρμογή εφαρμογής στο Apple iOS.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, απλά πρέπει να έχετε στην κατοχή σας τις δύο συσκευές σας.

Στη συνέχεια, κάντε ως εξής:

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή Μεταναστεύστε το Android στο iOS Στο smartphone Android και στη συνέχεια ξεκινήστε το.
 2. Ενεργοποιήστε το νέο σας iPhone.
 3. Κατά τη διαμόρφωση του iPhone σας, στη σκηνή Εφαρμογές και δεδομένα, Κάντε κλικ στην επιλογή Μεταναστεύστε τα δεδομένα από το Android.
 4. Εισαγάγω το κωδικοποιημένος που εμφανίζεται στην οθόνη του smartphone Android σας.
 5. Περιμένετε λίγα λεπτά μέχρι το τέλος της διαδικασίας Μεταφορά Android στο iPhone.

Θα μεταφερθούν στο νέο σας τηλέφωνο να μεταφερθούν όλες οι επαφές, οι φωτογραφίες, οι φωτογραφίες, τα βίντεο, οι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ημερολόγιο ή οι εφαρμογές.

Μεταφορά iPhone στο Android: Ποια είναι η διαδικασία ?

Για να μεταφέρετε τα δεδομένα iOS σε ένα smartphone Android, έχετε δύο δυνατότητες. Το πρώτο είναι να χρησιμοποιήσετε το δικό σας λογαριασμός iCloud. Πρέπει πρώτα να αποθηκεύσετε όλα τα δεδομένα σας στον λογαριασμό σας στο iCloud και να βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας.

Τότε πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα iCloud.com, στο οποίο θα βρείτε όλα τα αντίγραφα ασφαλείας σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το νέο σας smartphone Android στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να εισαγάγετε τα δεδομένα σας.

Για να μεταφέρετε τα δεδομένα σας στο δικό σας Λογαριασμός Gmail Και στη συνέχεια να ανακτήσετε τα πάντα στο τηλέφωνό σας Android, εδώ είναι πώς να προχωρήσετε:

 1. Στο iPhone σας, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις.
 2. Κάντε κλικ στην ενότητα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
 3. Επιλέξτε την καρτέλα Λογαριασμοί.
 4. Κάντε κλικ στο Γμελός.
 5. Ενεργοποιήστε τις επιλογές που θέλετε να μεταφέρετε (επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις κ.λπ.Ουσία.

Εάν το νέο σας smartphone Android έχει μια τοποθεσία για κάρτα μικρο-SD, Μπορείτε να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα σας από τον υπολογιστή σας και να εισαγάγετε την κάρτα Micro-SD στο τηλέφωνό σας Android.

Χρησιμοποιώντας το iCloud, μπορείτε να αποθηκεύσετε μόνο 5 GB με την δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, υπάρχουν πληρωμένες εκδόσεις εάν έχετε πολύ περισσότερα δεδομένα για μεταφορά. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη λύση: Anydroid.

Αυτή η εφαρμογή, που αναπτύχθηκε από το Εταιρεία ιμοβίας, Σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα δεδομένα του iPhone σας σε ένα smartphone Android, αυτόματα για πλήρη μεταφορά ή χειροκίνητα, για μεταφορά αρχείων ανά αρχείο ανά αρχείο.

Εδώ είναι πώς να χρησιμοποιήσετε τοAnydroid Application ::

 1. Συνδέστε τις δύο συσκευές σας στον υπολογιστή σας.
 2. Λήψη και εκκίνηση της εφαρμογής Anydroid.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Πηγαίνετε στο Android.
 4. Επιλέξτε την επιλογή iOS στο Android. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Android στο Android.
 5. Ελέγξτε όλα τα δεδομένα που θέλετε να μεταφέρετε.

Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία, περιμένετε μέχρι το τέλος της μεταφοράς.

Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα από ένα τηλέφωνο σε ένα άλλο της ίδιας μάρκας ?

Για να μεταφέρετε εύκολα όλα τα προσωπικά σας δεδομένα στο νέο σας τηλέφωνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές που προσφέρεται από τον κατασκευαστή του smartphone σας.

Ξεκινούν Κατά τη διαμόρφωση Από το smartphone σας και σας επιτρέπουν να ανακτήσετε τις επαφές σας, τις φωτογραφίες σας, τα βίντεό σας, το ημερολόγιό σας, τα αρχεία σας και μερικές φορές ακόμη και τα μηνύματά σας (όλα εξαρτώνται από την εφαρμογή και τον κατασκευαστή). Αυτή η λύση λειτουργεί μόνο αν είναι το παλιό σας τηλέφωνο, καθώς και η νέα, είναι ίδια μάρκα.

εδώ είναι τα ειδικές εφαρμογές Ανάλογα με το εμπορικό σήμα του κινητού σας.

 • Απελευθέρωση το 2015
 • Δωρεάν εφαρμογή
 • Ασύρματη μεταφορά ή μεταφορά USB
 • Λειτουργίες αποκατάστασης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
 • Μεταφορά επικοινωνίας, ημερολόγιο, φωτογραφίες, έγγραφα, βίντεο, μουσική, σημειώσεις, δίκτυα WiFi, εφαρμογές, συναγερμοί κ.λπ.
 • Έκδοση Android 4.0 ή ανώτερο
 • Απελευθέρωση το 2016
 • Δωρεάν εφαρμογή
 • Μεταφορά ασύρματου
 • Σάρωση με κωδικό QR
 • Μεταφορά επικοινωνίας, SMS, αρχεία καταγραφής κλήσεων, σημειώσεις, εγγραφές, ημερολόγιο, φωτογραφίες, μουσική, βίντεο, έγγραφα, εφαρμογές κ.λπ.
 • Έκδοση Android 4.4 ή ανώτερο
 • Απελευθερώστε το 2020
 • Δωρεάν εφαρμογή
 • Μεταφορά ασύρματου
 • Σάρωση με κωδικό QR
 • Μεταφορά φωτογραφιών, βίντεο, μουσικής, εγγράφων, μηνυμάτων, επαφών, ιστορικού κλήσεων, εκδηλώσεων ημερολογίου, σημειώσεων, συναγερμών, εφαρμογών κ.λπ.
 • Έκδοση Android 5.0 ή ανώτερο
 • Απελευθέρωση το 2017
 • Δωρεάν εφαρμογή
 • Μεταφορά WiFi
 • Σάρωση με κωδικό QR
 • Μεταφορά επαφών, SMS και MMS, ιστορικό κλήσης, φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία ήχου, εφαρμογές, δεδομένα κ.λπ.
 • Έκδοση Android 4.4 ή ανώτερο
 • Απελευθερώστε το 2020
 • Δωρεάν εφαρμογή
 • Μεταφορά μέσω καλωδίου ή υπολογιστή
 • Το Android και το iOS είναι συμβατοί
 • Μεταφορά φωτογραφιών, βίντεο, μουσικής, εγγράφων, επαφών, ιστορικού κλήσεων, μηνυμάτων (SMS και MMS), ημερολόγιο, ρυθμίσεις κ.λπ.
 • Android Έκδοση 6.0 ή ανώτερο
 • Απελευθερώστε το 2020
 • Δωρεάν εφαρμογή
 • Μεταφορά ασύρματου
 • Σάρωση με κωδικό QR
 • Μεταφορά επαφών, μηνυμάτων, ιστορικού κλήσεων, φωτογραφιών, βίντεο, ήχων, εφαρμογών, δεδομένων κ.λπ.
 • Έκδοση Android 5.0 ή ανώτερο

Πληροφορίες με ημερομηνία 11/10/2022.

Το πλεονέκτημα της χρήσης της εφαρμογής του κατασκευαστή δεν είναι να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στο Google Drive. Πράγματι, τα δύο τηλέφωνα συνδέονται μέσω ενός απευθείας δίκτυο, Αυτό τους επιτρέπει να μεταφέρουν εύκολα όλες τις επαφές, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τις εφαρμογές και πολλά άλλα δεδομένα.

Θέλετε να βρείτε το ιδανικό πακέτο για το νέο σας κινητό ?

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA
Ενημερώθηκε στις 10/26/2022

Ο Emmanuelle είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία ειδήσεων και οδηγών για το Echosdunet. Ασχολείται με πολλές τηλεπικοινωνίες και σελίδες αφιερωμένες στους χειριστές.