Πώς να μεταφέρετε το ιστορικό σας WhatsApp από ένα Android σε ένα iPhone?, Πώς να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας WhatsApp από ένα τηλέφωνο Android σε ένα iPhone? Zdnet

Πώς να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας WhatsApp από ένα τηλέφωνο Android σε ένα iPhone

Contents

Από τον Jason Cipriani | Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Πώς να μεταφέρετε το ιστορικό σας WhatsApp από ένα Android σε ένα iPhone ?

Θέλετε να μεταφέρετε τις συνομιλίες σας, το ιστορικό σας, το Android WhatsApp Media σε ένα iPhone ? Εδώ είναι πώς να προχωρήσετε.

Μόλις αλλάξατε το smartphone Android για ένα iPhone ή το αντίστροφο και ήρθε η ώρα να μεταφέρετε τα δεδομένα σας WhatsApp στη νέα σας συσκευή, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε ? Βρίσκεστε στο σωστό μέρος ! Σε αυτό το άρθρο, μάθετε πώς να μεταφέρετε το ιστορικό σας WhatsApp στο iPhone σας.

Μεταφέρετε τις συνομιλίες WhatsApp Android στο iPhone

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι τα λειτουργικά συστήματα Android και Apple δεν αγαπούν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον όταν πρόκειται για συμβατότητα. Για να σας αποφύγετε να τραβήξετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια αυτού του κουραστικού χειρισμού, θα σας καθοδηγήσουμε με αυτό το άρθρο, μοιράζοντάς σας λύσεις για εύκολα και γρήγορα μεταφέρετε τις φωτογραφίες, τις φωτογραφίες και τα βίντεο του WhatsApp χωρίς τον κίνδυνο να ξεκινήσετε από το μηδέν.

Γρήγορη πρόσβαση (Περίληψη):

2 Μέθοδοι για να μεταφέρετε το ιστορικό σας WhatsApp στο iPhone σας

1. Μεταφέρετε δωρεάν το Android στο iPhone WhatsApp Media

Πρώτα απ ‘όλα, για να μεταφέρετε τα δεδομένα σας δωρεάν, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι δύο συσκευές σας (iPhone και Android) είναι καλά συνδεδεμένες με το WhatsApp σας. Ως προφύλαξη, μπορείτε επομένως να ξεκινήσετε με την αποθήκευση των δεδομένων σας δωρεάν. Για να γινει αυτο :

 • Μεταβείτε στον λογαριασμό σας WhatsApp από το παλιό σας smartphone
 • Μεταβείτε σε περισσότερες επιλογές> Ρυθμίσεις> Συζητήσεις> Συζητήσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
 • Επιλέξτε Αποθήκευση

Μεταφορά δεδομένων WhatsApp

 • Όταν ολοκληρωθεί το αντίγραφο ασφαλείας, κατεβάστε την εφαρμογή WhatsApp στη νέα σας συσκευή. Όταν η σύνδεση, η εφαρμογή θα σας προσφέρει για να επαναφέρετε τα δεδομένα σας: Κάντε κλικ σε αυτήν για να ολοκληρώσετε το αντίγραφο ασφαλείας.

Τώρα, το προφίλ και οι επαφές σας αποθηκεύονται στο iPhone σας, αλλά οι συνομιλίες και τα συνημμένα σας δεν μεταφέρονται.

Για να διατηρήσετε το ιστορικό των συζητήσεων και των σχετικών μέσων, είναι απαραίτητο να συνεχίσετε μια ειδική εφαρμογή όπως το ICAREFONE.

2. Μεταφέρετε το WhatsApp Android σε iPhone χρησιμοποιώντας το ICAREFONE (Tutorial)

Είτε πρόκειται να μεταφέρετε τις συνομιλίες Android και τα μέσα σας στο iPhone είτε αντίστροφα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό ICAREFONE για μεταφορά WhatsApp. Αυτό το λογισμικό αφιερωμένο στις μεταφορές δεδομένων είναι εύκολο στη χρήση με μια πιο διαισθητική διεπαφή και χειρισμό χωρίς συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η εφαρμογή έχει πολλά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσει επίσης:

 • Αποκατάσταση ενός αντιγράφου ασφαλείας WhatsApp σε μια συσκευή iOS ή Android
 • Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης των συνομιλιών σας Kik / Line / Viber / WeChat στο Mac

Είναι συμβατό με όλες τις μάρκες smartphone χρησιμοποιώντας το λειτουργικό σύστημα Android (Samsung, Huawei, Xiaomi …) και επίσης με το τελευταίο iPhone με iOS (12, 12 Pro, 11 Pro Max …).

Το ICAREFONE είναι διαθέσιμο δωρεάν χωρίς τη δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων σας Και σε μια πληρωμένη έκδοση που σας επιτρέπει να έχετε περισσότερες λειτουργίες στην εμβέλειά σας (με την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση, δεν θα είναι δυνατό να μεταφέρετε τα δεδομένα).

Για να ξεκινήσετε τη μεταφορά, απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Ανοίξτε το λογισμικό ICAREFONE, συνδέστε τις δύο συσκευές στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο “Μεταφορά”

Δεδομένα μεταφοράς ICAREFONE WhatsApp Android iPhone

 • Αποθηκεύστε όλα τα δεδομένα σας πραγματοποιώντας τις ακόλουθες οδηγίες:

ICAREFONE DATA Transfer WhatsApp

 • Ο εφεδρικός λογαριασμός ελέγχεται στη συνέχεια για ασφάλεια

Δεδομένα μεταφοράς ICAREFONE WhatsApp: Επαλήθευση

 • Ελέγξτε ότι η συσκευή προορισμού (iPhone) είναι καλά συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας WhatsApp και πατήστε “Συνδεδεμένο”

Δεδομένα μεταφοράς ICAREFONE WhatsApp: WhatsApp Connection

 • Εάν έχουν ακολουθήσει όλα τα βήματα, η μεταφορά γίνεται με επιτυχία ! Στη συνέχεια, μπορείτε να αποσυνδέσετε τις δύο συσκευές σας και να επωφεληθείτε από το νέο σας iPhone !

ICAREFONE DATA Transfer WhatsApp: Η μεταφορά ολοκληρώθηκε

Ωστόσο, το iCarefone δεν σταματά και προχωράει περαιτέρω ! Πράγματι, το λογισμικό σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από iPhone σε Android και iPhone σε iPhone.

Πώς να μεταφέρετε συνομιλίες WhatsApp σε άλλο τηλέφωνο ?

Με αυτό το σεμινάριο και αυτό το εργαλείο, θα μπορείτε να μεταφέρετε από οποιοδήποτε smartphone τις συνομιλίες που είχατε προηγουμένως στο παλιό σας smartphone στο νέο που θέλετε να διαμορφώσετε.

Μερικά απλά βήματα πρέπει να ακολουθούνται βήμα προς βήμα για να εξασφαλιστεί μια επιτυχημένη μεταφορά σε λίγα λεπτά ανάλογα με τον αριθμό των συνομιλιών που θέλετε να μεταφέρετε.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ Android και iPhone

Το αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων είναι αυτόματη όταν πηγαίνετε από ένα Android σε ένα iPhone ? Και αντίστροφα ?

Το αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων δεν είναι όχι αυτόματος Όταν πηγαίνετε από ένα Android σε ένα iPhone και αντίστροφα. Τα δύο λειτουργικά συστήματα, Android και iOS, χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες αντιγράφων ασφαλείας.

Όταν αλλάζετε το τηλέφωνό σας, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στην παλιά σας συσκευή και, στη συνέχεια, επαναφέρετε αυτά τα δεδομένα στο νέο σας τηλέφωνο.

Στο Android, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στο Google Drive και στο iPhone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iCloud για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας.

Τι λειτουργεί το WhatsApp με τον ίδιο τρόπο στο Android και το iOS ?

Το Whatsapp λειτουργεί ομοίως στο Android και το iOS, αλλά μπορεί να υπάρχει Μερικές μικρές διαφορές Όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη και τις λειτουργίες ειδικά για κάθε πλατφόρμα.

Τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά (αποστολή μηνυμάτων, φωνητικές και βιντεοκλήσεις, κοινή χρήση αρχείων κ.λπ.), είναι διαθέσιμα στις δύο πλατφόρμες.

Ανάκτηση της συνομιλίας WhatsApp αφαιρέθηκε στο Android

Μεταφορά δεδομένων (εφαρμογές, συζητήσεις, φωτογραφίες, μηνύματα κ.λπ.) από το τηλέφωνό σας σε άλλο, είναι δωρεάν ?

Μεταφορά δεδομένων από το ένα τηλέφωνο στο άλλο μπορεί να είναι δωρεάν ή πληρωμένη, Ανάλογα με τη μέθοδο που χρησιμοποιείτε.

Ορισμένες μεθόδους μεταφοράς δεδομένων, όπως η χρήση υπηρεσιών cloud ή τοπικών αντιγράφων ασφαλείας, μπορεί να είναι δωρεάν. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε το Google Drive για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα Android και να επαναφέρετε αυτά τα δεδομένα σε μια άλλη συσκευή Android, αυτό μπορεί να είναι δωρεάν.

Ωστόσο, ορισμένες μεθόδους μεταφοράς δεδομένων, όπως η χρήση εργαλείων τρίτου μέρους ή επαγγελματικών υπηρεσιών μετανάστευσης, ενδέχεται να περιλαμβάνουν πρόσθετο κόστος.

Πώς να επαναφέρετε τις συνομιλίες του WhatsApp από το Google Drive στη Samsung ?

Για να επαναφέρετε τις συνομιλίες σας από το Google Drive σε τηλέφωνο Samsung, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας WhatsApp στο Google Drive από το παλιό σας τηλέφωνο.
 • Στο νέο σας τηλέφωνο Samsung, εγκαταστήστε την εφαρμογή WhatsApp από το Google Play Store.
 • Όταν ανοίγετε το WhatsApp για πρώτη φορά, θα πρέπει να είστε προσκεκλημένοι να ελέγξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να το κάνετε.
 • Μόλις ολοκληρωθεί η επαλήθευση, το WhatsApp θα εντοπίσει αυτόματα το αντίγραφο ασφαλείας στο Google Drive και θα σας προσφέρει για να το επαναφέρετε. Κάντε κλικ στην επιλογή “Επαναφορά” για να ανακτήσετε τις συνομιλίες, τις φωτογραφίες και άλλα δεδομένα σας.

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου με αυτόν που χρησιμοποιείται κατά την αποθήκευση δεδομένων Στο Google Drive για να μπορέσετε να επαναφέρετε με επιτυχία συνομιλίες.

Συμπερασματικά

Όταν αλλάζετε το smartphone σας και πιο συγκεκριμένα ένα λειτουργικό σύστημα (Android ή iOS), η μετανάστευση των μέσων WhatsApp δεν είναι το πιο εύκολο.

Επιλέγοντας το ICAREFONE, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα και χωρίς πονοκεφάλους, όλες τις συζητήσεις και τα συνημμένα από το smartphone Android στο iPhone σας ή αντίστροφα και χωρίς απώλεια δεδομένων δεδομένων.

Αυτό το άρθρο γράφτηκε ως μέρος μιας εταιρικής σχέσης με το Tenorshare

Πριν φύγεις ..

Εάν αυτό το άρθρο σχετικά με Η μεταφορά των συνομιλιών σας από το Android σε ένα iPhone Σας άρεσε, μην διστάσετε να το μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα και να Εγγραφείτε στο ψηφιακό ενημερωτικό δελτίο μας Για να λάβουμε τα επόμενα άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα καλύτερα στοιχεία μας μέσω της ροής RSS: https: // www.λεπιδιγκιτάλης.FR/tag/newsletter-digital/feed/(απλά πρέπει να το εισαγάγετε στον αγαπημένο σας Reader RSS Feed (Ex: Feedly)))))).

Είμαστε επίσης ενεργοί στο LinkedIn, το Twitter, το Facebook και το YouTube.

Για κάθε ερώτηση που σχετίζεται με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την ενότητα “σχόλια” για να μας ενημερώσετε την παρατήρησή σας, θα σας απαντήσουμε (με ευχαρίστηση) το συντομότερο δυνατό.

Πώς να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας WhatsApp από ένα τηλέφωνο Android σε ένα iPhone ?

Τεχνολογία: Ο μεταναστευτής στην εφαρμογή Apple iOS σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα το λογαριασμό σας στο WhatsApp στο νέο σας iPhone. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε.

Από τον Jason Cipriani | Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Πώς να μεταφέρετε το whatsapp σας

Το WhatsApp ανέπτυξε πρόσφατα μια ενημέρωση για τη μεταφορά του λογαριασμού σας και σχεδόν όλο το ιστορικό συνομιλίας σας, από ένα smartphone Android σε ένα iPhone.

Η Apple και η WhatsApp δούλεψαν χέρι -χέρι για να αναπτύξουν αυτή τη λειτουργικότητα στο Migre to iOS Application.

Η μετανάστευση στο iOS είναι μια εφαρμογή για το Android, που αναπτύχθηκε από την Apple και θα επιτρέψει στους χρήστες του Android smartphone να μεταναστεύσουν εύκολα σε ένα iPhone εάν το επιθυμούν.

 • Λήψεις: 19
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 09/18/2023
 • Συγγραφέας : Apple Inc.
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Χρησιμότητα
 • Λειτουργικό σύστημα : Android

Εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για τη μεταφορά του λογαριασμού σας, καθώς και μερικές πρόσθετες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη μετάβαση από μια συσκευή Android σε ένα iPhone.

Προϋποθέσεις και περιορισμοί

Πριν μεταφέρετε τον λογαριασμό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Η λειτουργία απαιτεί:

 • Ένα τηλέφωνο Android τουλάχιστον στο Android 5.0. ;
 • Το νέο iPhone είναι εξοπλισμένο με iOS 15.5 ή ανώτερη?
 • Το νέο iPhone πριν από την αρχική του διαμόρφωση – πρέπει να εμφανίζει “γεια” σε όλες τις γλώσσες όταν το ενεργοποιείτε
 • Ο μεταναστευτής στην εφαρμογή iOS εγκατεστημένη στο τηλέφωνο Android
 • Η τελευταία έκδοση του WhatsApp εγκατεστημένη στο τηλέφωνο Android.

Τέλος, τα δύο τηλέφωνα πρέπει να μοιράζονται τον ίδιο αριθμό (και επομένως την ίδια κάρτα SIM). Αυτή η προστασία εφαρμόζεται για να διασφαλιστεί ότι τα κρυπτογραφημένα δεδομένα μπορούν να είναι προσβάσιμα. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ίδιο αναγνωριστικό (τον αριθμό τηλεφώνου σας) και στις δύο συσκευές.

Πώς να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας Android WhatsApp στο iOS ?

Κατά τη μεταφορά λογαριασμών, ο μεταναστευτής στην εφαρμογή iOS μεταφέρει επίσης τις υπόλοιπες πληροφορίες στις οποίες κρατάτε. Δηλαδή τις συνομιλίες σας, τις φωτογραφίες σας και τα βίντεό σας. Θα τοποθετήσει ακόμη και ένα εικονίδιο WhatsApp στην αρχική οθόνη του iPhone σας. Επομένως, απλά πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτό για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, χωρίς καν να χρειαστεί να ανοίξετε το App Store.

Και, φυσικά, η εφαρμογή μεταφέρει επίσης πληροφορίες από τον λογαριασμό σας WhatsApp: Η φωτογραφία του προφίλ σας, οι συζητήσεις ομάδων, το ιστορικό συνομιλίας και οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις.

Ωστόσο, δεν θα μεταφέρει το ιστορικό των κλήσεων σας ή το όνομα που έχετε επιλέξει να εμφανιστεί στο WhatsApp.

1. Εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση του WhatsApp και μεταναστεύστε στο iOS

Πάνω απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει καλά, στο Android Mobile σας, την τελευταία έκδοση του WhatsApp καθώς και τον μεταναστευτή στην εφαρμογή iOS.

2. Συνδέστε τις δύο συσκευές σε φορτιστή και στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi

Εικόνα: Jason Cipriani/zdnet.

Συνδέστε το τηλέφωνο Android και το iPhone στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi και τα δύο συνδέστε τα στον τομέα. Αυτό θα διευκολύνει τη μεταφορά πληροφοριών μεταξύ συσκευών και θα εγγυηθεί ότι καμία από τις δύο συσκευές δεν θα είναι μικρότερη από τη μπαταρία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς.

3. Εκκίνηση της διαδικασίας μεταφοράς

Εικόνα: Apple.

Ανοίξτε το Migrer στην εφαρμογή iOS στο τηλέφωνό σας Android και ακολουθήστε τις οδηγίες μέχρι να φτάσετε σε μια οθόνη ζητώντας σας έναν κωδικό πρόσβασης. Στο iPhone σας, περάστε τις αρχικές οθόνες διαμόρφωσης επιλέγοντας τη γλώσσα και τη χώρα σας. Όταν φτάσετε στην οθόνη γρήγορης εκκίνησης, επιλέξτε Διαμορφώστε με μη αυτόματο τρόπο. Συνδέστε το iPhone στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με το τηλέφωνό σας Android. Συνεχίστε να ακολουθείτε τις οδηγίες στην οθόνη, διαμορφώνοντας σε συγκεκριμένα αναγνωριστικό προσώπου και δημιουργώντας έναν κωδικό πρόσβασης όταν σας ζητηθεί.

Όταν φτάσετε στην οθόνη Εφαρμογές και δεδομένα, επιλέγω Μεταναστεύστε τα δεδομένα από το Android. Και πάλι, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Θα λάβετε έναν κωδικό χρήσης. Εισαγάγετε αυτόν τον αριθμό στο τηλέφωνό σας Android και στη συνέχεια επικυρώστε τη σύνδεση.

Στη σελίδα Μεταφορά δεδομένων, Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τις πληροφορίες που θέλετε να μεταφέρετε στο iPhone σας. Το WhatsApp πρέπει να αναφέρεται ως μία από τις επιλογές. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε επιλέξει.

Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη διαδικασία μεταφοράς, πατήστε το κουμπί Για να ξεκινήσετε. Η μεταφορά μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως μία ώρα. Όλα εξαρτώνται από το ποσό των δεδομένων που χρειάζεστε για μεταφορά.

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, ο λογαριασμός σας WhatsApp και οι υπόλοιπες πληροφορίες που έχετε επιλέξει θα είναι στο iPhone σας. Εάν πουλάτε ή ανταλλάξετε το παλιό σας τηλέφωνο Android, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαναφέρει καλά, αφού ελέγξετε ότι όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα σας βρίσκονται τώρα στο iPhone σας.

Το τελευταίο smartwatch της Apple προορίζεται για δρομείς, εξερευνητές και ακόμη και δύτες. Πώς υπερασπίζεται τον εαυτό της.

Ακολουθήστε όλα τα νέα του ZDNET ειδήσεις Google.

Από τον Jason Cipriani | Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Περιεχόμενο με εταίρο
Χορηγία περιεχομένων
Αντιδρά στο άρθρο
Συνδέω-συωδεομαι Ή Ρεκόρ Για να συμμετάσχετε στη συζήτηση

Η πρώτη προϋπόθεση είναι να έχετε τα μέσα για να πληρώσετε ένα μήλο!
Είναι φυσιολογικό να πληρώνετε 1.100 ευρώ για ένα τηλέφωνο?
Κανονικά, όπως η πληρωμή 1 ευρώ για 500 ml νερού!

@Yveslegault: Όταν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα iPhone σε περισσότερα από 1100 €, ίσως πρέπει να πληρώσετε ένα smartphone της Samsung . Επίσης σε περισσότερα από 1100 € !? Έτσι, δεν χρειάζεται να διορθώσετε το μήλο, κατηγορώντας το συστηματικά για όλα τα κακά. Αλλού, το γρασίδι δεν είναι προφανώς πιο πράσινο.

Επιπλέον, η υψηλή τιμή αυτών των κινητών τερματικών δεν είναι ένα κακό, οικολογικά και δημοκρατικά μιλώντας. Δεδομένου του αντίκτυπού τους στον πλανήτη και στην ιδιωτική ζωή και την ψυχική υγεία των χρηστών, θα ήταν δημόσιο συμφέρον να μειωθεί η παραγωγή τους, η ανανέωσή τους και η χρήση τους. Πιστεύω λοιπόν ότι δεν είναι ακόμη αρκετά ακριβό.

Τέλος, όταν πρέπει να καλέσετε, δεν χρειάζεστε ένα smartphone, αλλά ένα τηλέφωνο, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί μόνο για λίγα δεκάδες ευρώ και διατηρείται για πολλά χρόνια.