Καλύτερο smartphone φωτογραφίας: Τι φωτοτόφωνο για αγορά το 2023?, Τα κορυφαία 5 καλύτερα φωτοφώτρα μας για το καλοκαίρι του 2023

Τα κορυφαία 5 καλύτερα φωτοφώτρα μας για το καλοκαίρι του 2023

Contents

Με τους πολλαπλούς αισθητήρες τους και τη δύναμη των αλγορίθμων τους, τα smartphones έχουν γίνει πραγματικά φωτοφώτρα, πάντα έτοιμα να τραβήξουν την παραμικρή ευκαιρία. Εάν θέλετε να αλλάξετε, εδώ είναι η επιλογή μας από τα καλύτερα smartphones φωτογραφιών.

Καλύτερο smartphone φωτογραφίας: Τι φωτοτόφωνο για αγορά το 2023 ?

Με τους πολλαπλούς αισθητήρες τους και τη δύναμη των αλγορίθμων τους, τα smartphones έχουν γίνει πραγματικά φωτοφώτρα, πάντα έτοιμα να τραβήξουν την παραμικρή ευκαιρία. Εάν θέλετε να αλλάξετε, εδώ είναι η επιλογή μας από τα καλύτερα smartphones φωτογραφιών.

 • Τα κορυφαία 3 καλύτερα smartphones μας
 • Xiaomi 13 Pro, η ποιότητα των φωτογραφιών πάντα στο ραντεβού
 • iPhone 14 Pro, το iPhone πάντα στην κορυφαία φωτογραφία
 • Samsung Galaxy S23 Ultra, ο πρωταθλητής της ευελιξίας φωτογραφιών
 • Google Pixel 7 Pro, το καλύτερο στο Android Photo
 • Το Google Pixel 6A, το καλύτερο smartphone φωτογραφιών εντός 400 ευρώ
 • Vivo x80 Pro, το τέλειο smartphone Vivo για φωτογραφία
 • Sony Xperia Pro-i, το καλύτερο από το φωτοτόφωνο
 • Huawei P50 Pro, το φωτοτόφωνο που δεν φοβάται τη νύχτα
 • �� Ποιοι είναι οι κατασκευαστές που προσφέρουν τα καλύτερα smartphones φωτογραφιών ?
 • �� Ποια τιμή για ένα καλό smartphone φωτογραφίας ?
 • �� Τι smartphone για νυχτερινές φωτογραφίες ?
 • �� Τι διαφορά σε μια μεγάλη γωνία, εξαιρετικά μεγάλη γωνία, τηλεφακός ?
 • �� Ποια είναι η σημασία των megapixel ?
 • �� Οι άλλοι οδηγοί μας στα καλύτερα smartphones:

Τα κορυφαία 3 καλύτερα smartphones μας

Εικόνα 1: Καλύτερο smartphone φωτογραφίας: Ποιο φωτοτόφωνο θα αγοράσει το 2023;

Google Pixel 7 Pro, το καλύτερο στο Android Photo

Εικόνα 2: Καλύτερο smartphone φωτογραφίας: Ποιο φωτοτόφωνο θα αγοράσει το 2023;

iPhone 14 Pro, το iPhone πάντα στην κορυφαία φωτογραφία

Εικόνα 3: Καλύτερο smartphone φωτογραφιών: Ποιο φωτοτόφωνο θα αγοράσει το 2023;

Samsung Galaxy S23 Ultra, ο πρωταθλητής της ευελιξίας φωτογραφιών

Κατά την επιλογή του smartphone σας, Η φωτογραφία έχει γίνει ένα βασικό κριτήριο Για μεγάλο αριθμό χρηστών. Η κολοσσιαία πρόοδος έχει σημειωθεί από πολλά εμπορικά σήματα τα τελευταία χρόνια και δεν έχουν επικεντρωθεί μόνο σε μοντέλα υψηλής ποιότητας. Στη φωτογραφία ημέρας, τα περισσότερα κινητά είναι ικανά για αρκετά εκπληκτική ανδρεία, συμπεριλαμβανομένων μερικές φορές μοντέλα κάτω των 300 ευρώ. Αυτή η πρόοδος ευνοείται από όλο και ισχυρότερους επεξεργαστές που συμβάλλουν στη συμβολή τους Όσον αφορά την επεξεργασία εικόνας και την τεχνητή νοημοσύνη. Αυτά τα μοντέλα έχουν πολλά για να ζηλεύουν ψηφιακά συμπαγή, ακόμη και από υλική άποψη. Ανακαλύψτε εδώ τη σύγκριση των καλύτερων smartphones φωτογραφιών. Διαβάστε επίσης: Μπορείτε να βρείτε εδώ τον οδηγό μας για τα καλύτερα smartphones του 2023

Xiaomi 13 Pro, η ποιότητα των φωτογραφιών πάντα στο ραντεβού

Εικόνα 4: Καλύτερο smartphone φωτογραφιών: Ποιο φωτοτόφωνο θα αγοράσει το 2023;

Xiaomi 13 Pro Xiaomi πάντα στο ραντεβού

Το Xiaomi 13 Pro είναι η πραγματική ναυαρχίδα της κινεζικής μάρκας. Και όπως συχνά με το Xiaomi, η απόδοση φωτογραφιών είναι εκεί. Βρίσκουμε σε αυτό το μοντέλο 3 αισθητήρες φωτογραφιών από τη συνεργασία με τη γερμανική μάρκα Leica : μια εξαιρετικά γωνία, μια μεγάλη γωνία και ένας τηλεφακός. Και όλοι έχουν ανάλυση 50 mpx. Το τμήμα selfie μπορεί, βασίζεται σε ένα μπροστινός αισθητήρας 32 mpx.

Αυτό το smartphone είναι σε θέση να πάρει πολύ όμορφες μέρες των ημερών με εξαιρετικές αντιθέσεις. Αλλά το μεγάλο ισχυρό του σημείο είναι η νυχτερινή φωτογραφία, Η απόδοση είναι πραγματικά εξαιρετική σε αυτό το μέρος. Είναι ένα πολύ σπάνιο πράγμα ακόμη και με συσκευές High -End. Το τμήμα βίντεο δεν διαθέτει επίσης τίποτα χάρη στον οπτικό σταθεροποιητή του.

Για τα υπόλοιπα, έχει ένα υπέροχο 6.7 -inch AMOLED SCREEN με ρυθμό προσαρμοστική ανανέωση 120 Hz. Τότε του Μπαταρία 4820 mAh Εύκολα περισσότερο από μια μέρα αυτοτομίας. Επιπλέον, η λειτουργία του 120W “υπερφόρτωση” Μπορεί να επαναφορτίσει το τηλέφωνο 100% σε λιγότερο από 30 λεπτά. Τελευταίο σημείο, είναι εξοπλισμένο με τον εξαιρετικό επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 σε συνδυασμό με 12 GB μνήμης RAM.

iPhone 14 Pro, το iPhone πάντα στην κορυφαία φωτογραφία

iPhone 14 Pro

Το iPhone πάντα στην κορυφή στη φωτογραφία

Το vintage του iPhone 2022 δεν φέρει επανάσταση στο είδος, αλλά βελτιώνεται χάρη σε έναν όλο και πιο ισχυρό επεξεργαστή και μικρές πινελιές βελτιώσεις φωτογραφιών. Σε αυτό το μοντέλο, υπάρχουν οι τρεις στόχοι του iPhone 13 Pro, αλλά με Μια μεγάλη γωνία που συνδέεται τώρα με έναν αισθητήρα 48 megapixel και την τεχνολογία binning pixel (4 εικονοστοιχεία στο 1 για να συλλάβουν περισσότερο φως).

Η ευελιξία που φέρεται από αυτό το τρίο είναι αξιοσημείωτη και το κέρδος των κλισέ στην ακρίβεια Χάρη στον αισθητήρα 48 megapixel, με μια δικαιοσύνη χρωμάτων πάντα τόσο καταπληκτική. Διαφορετικά, βρίσκουμε έναν επεξεργαστή Apple A16 Bionic που υποστηρίζεται από 6 GB μνήμης RAM. Το τελευταίο είναι σε θέση να εκτελέσει οποιαδήποτε εφαρμογή. Αυτήν Μπαταρία 3200 mAh δεν φαίνεται, αλλά προσφέρει πολύ καλή αυτονομία. Μόνο μειονέκτημα, το γρήγορο φορτίο δεν είναι πολύ αποτελεσματικό.

Τέλος, έχει ένα 6,1 ίντσες OLED πλάκαμε ρυθμό Προσαρμοστικό αναψυκτικό έως και 120 Hz. Όπως πάντα με την Apple, η ποιότητα της οθόνης είναι εξαιρετική. Για τα υπόλοιπα, λυπούμαστε για την τιμή του Frank. Διατίθεται με διαφορετικές ικανότητες αποθήκευσης: 128 GB, 256 GB, 512 GB και 1 έως. Φυσικά, όσο περισσότερο η χωρητικότητα αυξάνεται τόσο περισσότερο η τιμή αυξάνεται επίσης.

Για όσους θέλουν μια πιο επιβλητική διαγώνιο οθόνης, Είναι δυνατόν να επιστρέψετε στο iPhone 14 Pro Max και στην οθόνη 6.7 -inch. Αλλά προσέξτε, η τιμή εκκίνησης είναι 1479 €.

Samsung Galaxy S23 Ultra, ο πρωταθλητής της ευελιξίας φωτογραφιών

Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra

Ο πρωταθλητής της ευελιξίας φωτογραφιών

Μόλις ξεκίνησε, Η νέα ναυαρχίδα της Samsung ήδη εκτιμάται πολύ για την ευελιξία των φωτογραφιών ακόμη πιο εξαιρετική από ό, τι πέρυσι. Με τον νέο επεξεργαστή Qualcomm στο The Maneuver, The Edperi Snapdragon 8 Gen 2 (υποστηριζόμενη από 8 ή 12 GB μνήμης RAM), Το Galaxy S23 Ultra οφέλη από την ενισχυμένη επεξεργασία εικόνας.

Ειδικά επειδή αυτό το SOC έχει βελτιωθεί περαιτέρω για S23s χρησιμοποιώντας ομάδες Samsung. Για να επωφεληθείτε από το Μικρές λεπτομέρειες αόρατες στο γυμνό μάτι, ο φακός της γωνίας συνδέεται τώρα με τον νέο αισθητήρα 200 MP της κορεατικής μάρκας που επιτρέπει την καλλιέργεια στην εικόνα. Και βρίσκουμε, φυσικά, Ultra Grand Angle (12 mpx) και το Δύο τηλεφυσίες (10 mpx και για τα δύο) Πάντα τόσο εκτιμητό για το οπτικό ζουμ έως το 10x. Τέλος, είναι σε θέση να πάρει Βίντεο σε 8k έως 30 ips.

Από την άλλη πλευρά, έχει ένα 6.8 -inch AMOLED SCREEN με ρυθμό προσαρμοστική ανανέωση 120 Hz. Εν ολίγοις, η ποιότητα της οθόνης είναι εξαιρετική. Τελευταίο σημείο, αυτή η συσκευή έχειΜια μπαταρία 5000 mAh Προσφέροντας σωστή αυτονομία. Τελικά, Το γρήγορο φορτίο των 45W Χρειάζεται λίγο πάνω από μία ώρα για να επαναφορτίσετε το smartphone εντελώς. Είναι σωστό, αλλά βρίσκουμε καλύτερα σε ορισμένους ανταγωνιστές.

Google Pixel 7 Pro, το καλύτερο στο Android Photo

Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 Pro

Η καλύτερη φωτογραφία Android

Όπως αναμενόταν, Το Pixel Pro 7 είναι ένας δολοφόνος φωτογραφίας. Βεβαίως, δεν παρουσιάζει σημαντική αλλαγή σε σύγκριση με το 6 Pro, συμπεριλαμβανομένης της άποψης του σχεδιασμού, αλλά τουλάχιστον η τιμή του δεν αυξάνεται. Εκτιμούμε την ισορροπημένη απόδοση του smartphone, με αλγόριθμους και βελτιστοποίηση της σάλτσας Google που απλοποιεί το έργο των χρηστών.

Αλλά είναι ιδιαίτερα στη φωτογραφία ότι το Pixel 7 Pro αποκαλύπτει όλο το ταλέντο του, μέρα και νύχτα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπερβαίνετε το ζουμ 8x στην τελευταία περίπτωση. Παρά κάποιες ατέλειες, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα Android στη φωτογραφία – διαφορετικά το καλύτερο. Πιο συγκεκριμένα, έχει Μια γωνία 50 MP, μια εξαιρετικά ευρεία γωνία 12 mpx και ένας τηλεφακός 48 mpx (5x οπτικό ζουμ). Όπως είπε προηγουμένως, η απόδοση φωτογραφιών διευκολύνεται από τη δύναμη του Επεξεργαστής Google Tensor G2. Το τελευταίο συνδέεται με 8 ή 12 GB μνήμης RAM Ανάλογα με την έκδοση.

Τελευταίο σημείο, του 6.7 -inch AMOLED SCREEN έχει ποσοστό αναψυχής 120 Hz (HDR10+συμβατό). Μόνο λύπη, δεν υπάρχει πραγματική εξέλιξη στο πλάι της αυτονομίας. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό το Google Pixel 7 Pro έχει Πάρα πολύ αξία για τα χρήματα για ένα φωτοτόφωνο.

Το Google Pixel 6A, το καλύτερο smartphone φωτογραφιών εντός 400 ευρώ

Google Pixel 6A

Google Pixel 6A

Το smartphone φωτογραφίας στην καλύτερη τιμή

Το Google Pixel 6A είναι ένα καλά -ισορροπημένο smartphone ικανό να απολαύσει το πιο απαιτητικό. Η διπλή μονάδα φωτογραφίας του περιορίζεται σε μεγάλη γωνία και σε εξαιρετικά μεγάλη γωνία, και οι δύο συνδέονται με αισθητήρες 12 megapixel, αλλά Η ποιότητα είναι εκεί τόσο υψηλή όσο στα χαμηλά φώτα. Η συσκευή βοηθάται από την αξιοσημείωτη επεξεργασία εικόνας του επεξεργαστή Tensor.

Η δύναμη των αλγορίθμων Google κάνει σαφώς την αντοχή, Ειδικά σε αυτό το επίπεδο τιμών. Η οθόνη OLED 6,1 ιντσών προσφέρει αρκετά καλή ποιότητα. Ωστόσο, Το ποσοστό αναψυχής δεν υπερβαίνει τα 60 Hz. Εκεί 4410 μπαταρία MAH λέει άνετη χρήση. Τελευταίο σημείο, είναι διαθέσιμο σε μία μόνο έκδοση του 128 GB χωρητικότητας αποθήκευσης. Ομοίως, υπάρχουν μόνο 6 GB μνήμης RAM.

Συνοπτικά, είναι δύσκολο να βρεθεί ένα φωτοτόφωνο σε καλύτερη τιμή. Ωστόσο, είναι δυνατόν να στραφείτε στον διάδοχό σας, Το Google Pixel 7A, το οποίο έχει επίσης ένα πολύ πειστικό τεχνικό φύλλο.

Vivo x80 Pro, το τέλειο smartphone Vivo για φωτογραφία

Το Vivo Smartphone βελτιστοποιήθηκε για τη φωτογραφία

Το Vivo μπορεί να μην είναι η πιο γνωστή μάρκα smartphone αυτού του οδηγού και παρόλα αυτά προσφέρει εξαιρετικά μοντέλα με πολύ καλή απόδοση φωτογραφιών. Το παρατηρούμε με την πρώτη ματιά, το μπλοκ φωτογραφιών του είναι ιδιαίτερα επιβλητικό. Πράγματι, έχει 4 αισθητήρες φωτογραφιών: Ένα 50 mpxes, ένα σούπερ γωνίας 48 mpx, ένας τηλεφακός 12 MP και μια πεπεισκοπική λειτουργία 8 MP. Εν ολίγοις, αυτό το smartphone θα γεμίσει όλους τους οπαδούς της φωτογραφίας.

Δεν είναι η πιο πρόσφατη συσκευή αυτής της επιλογής, αλλά είναι πάντα ένα από τα καλύτερα στον τομέα της φωτογραφίας. Και επιπλέον, για όσους θέλουν επίσης να παίξουν, έχουν εξαιρετική απόδοση σε αυτόν τον τομέα με το δικό του Snapdradon 8 Gen 1 συνοδεύεται από 12 GB μνήμης RAM. Επιπλέον, έχει ένα πολύ όμορφο 6.78 -inch AMOLED SLAB. Το τελευταίο έχει ποσοστό προσαρμοστική ανανέωση 120 Hz.

Ωστόσο, με τέτοιες παραστάσεις, δεν μπορεί να προσφέρει την καλύτερη αυτονομία. Πράγματι, Είναι μπαταρία 4700 mAh Σας επιτρέπει να κρατάτε μια μέρα μακριά από ένα αλίευμα, Αλλά δύσκολο να του ρωτήσω περισσότερα. Αυτό το σημείο έχει πιαστεί από εσάςΓρήγορο φορτίο 80W ικανό να επαναφορτίσει τη συσκευή 100% σε λιγότερο από 45 λεπτά. Μόνο μειονέκτημα, γίνεται δύσκολο να βρεθεί στους διάφορους μεταπωλητές.

Sony Xperia Pro-i, το καλύτερο από το φωτοτόφωνο

Sony Xperia Pro-i

Sony Xperia Pro-i

Το καλύτερο του φωτοτόφωνο

Με Το Sony Xperia Pro-i, Είμαστε σε ένα μοντέλο που είναι πιο κοντά σε μια πραγματική κάμερα από ένα smartphone. Προορίζεται για τους εμπειρογνώμονες των ανθρώπων στη φωτογραφία. Η έμφαση δίνεται στο τμήμα της φωτογραφίας περισσότερο από ό, τι στη συνολική απόδοση της συσκευής.

Ο κύριος αισθητήρας του είναι Ένα Sonyexymor RS εμπνευσμένο από επαγγελματικές κάμερες. Εχει ένα Ανάλυση “Μόνο” 12 mpx, Αλλά αυτό δεν είναι ότι η ιδιαιτερότητά του βρίσκεται. Πράγματι, Ο κύριος αισθητήρας του έχει μέγεθος 1 ίντσας. Χωρίς να μπείτε σε λεπτομέρειες, σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες με καλύτερη φωτεινότητα και η επίδραση της θολότητας στο παρασκήνιο θα είναι καλύτερη. Το τελευταίο συνοδεύεται από μια εξαιρετικά γωνία, μια ευρεία γωνία και ένας τηλεφακός, όλα τα 12 mpx.

Βρίσκουμε ακόμη Η εφαρμογή “photopro” Για να προωθήσει την προσαρμογή όσο το δυνατόν περισσότερο. Και φυσικά, είναι σε θέση να πάρει 4K βίντεο στα 120 ips. Αυτό τον καθιστά επίσης ένα μοναδικό προϊόν στην αγορά smartphone. Τελευταίο σημείο, του 12 mpx αισθητήρα selfie Με ένα εστιακό μήκος ισοδύναμο με φακό 24 mm είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό. Για τα υπόλοιπα, ξεκινάει ένα Το Snapdragon 888 συνοδεύεται από 12 GB μνήμης RAM. Βρίσκουμε καλύτερα, αλλά η απόδοση παραμένει σωστή.

Διαφορετικά, έχει ένα 6,7 ιντσών οθόνη OLEDS με συχνότητα ανανέωσης 120 Hz. Τελικά, Η μπαταρία των 4500 mAh προσφέρει σωστή αυτονομία, Αλλά θα μπορούσαμε να ελπίζαμε για αυτό το μέρος με την όραση της τιμής του.

Huawei P50 Pro, το φωτοτόφωνο που δεν φοβάται τη νύχτα

Το φωτοτόφωνο που δεν φοβάται τη νύχτα

Σε άξιο κληρονόμο της διάσημης σειράς P του Huawei, The P50 Pro είναι εξοπλισμένο με τέσσερις αισθητήρες που του παρέχουν μεγάλη ευελιξία. Η ευρεία γωνία (50 mpx) συνοδεύεται από εξαιρετικά γωνιοκτόνα (13 mpx) και τηλεφακό (64 mpx) Για ισοδύναμο οπτικού ζουμ δύο επιπέδων: 3.5x και 10x. Ο τέταρτος αισθητήρας, μονόχρωμος και 40 mpx, λειτουργεί στην ενίσχυση του κύριου αισθητήρα για φωτεινότερα πλάνα.

Γενικός τρόπος, Οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι πραγματικά επιτυχείς, Χωρίς να χρειάζεται να καλέσετε τη νυχτερινή λειτουργία. Το μόνο πρόβλημα αυτού του smartphone, το οποίο μπορούμε να βρούμε σήμερα για να βρούμε σε ελκυστικές τιμές, είναι αυτόΣτερείται υπηρεσιών Google και 5G. Για τα υπόλοιπα, έχει ένα 6.57 -inch οθόνη OLED με ποσοστό αναψυχής 120 Hz. Από την πλευρά της απόδοσης, έχει επεξεργαστή Snapdragon 888 σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM. Αυτό δεν είναι το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα, αλλά εκτελεί εύκολα οποιαδήποτε εφαρμογή.

Για το τμήμα αυτονομίας, δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι Μπαταρία 4360 mAh εξασφαλίζει τα βασικά. Τέλος, είναι 40W Fast Load Μπορεί να φορτώσει πλήρως τη συσκευή σε 45 λεπτά.

�� Ποιοι είναι οι κατασκευαστές που προσφέρουν τα καλύτερα smartphones φωτογραφιών ?

Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές smartphones προσφέρουν μοντέλα με εξαιρετική απόδοση φωτογραφιών. Αλλά γενικά Αυτές είναι οι υψηλές εκδόσεις που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες. Η Samsung βρίσκεται σε αυτό το σημείο ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα. Λογισμικό σε αισθητήρες, Ο κορεατικός γίγαντας προσφέρει πολύ καλά φωτοφώτρα. Αλλά οι άλλες μάρκες δεν είναι ξεπερασμένες ειδικότερα την Apple. Το iPhone είναι το καλύτερο όταν πρόκειται για τη λήψη των κινήσεων των πραγμάτων.

Στη συνέχεια, η Google, η Xiaomi ή η Huawei έχουν επίσης πολύ καλές επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα. Και εμείς θα σημειώσει επίσης την άφιξη του vivo, Η κινεζική μάρκα προσφέρει προϊόντα σε υψηλές τιμές, αλλά η ποιότητα είναι πάντα εκεί.

�� Ποια τιμή για ένα καλό smartphone φωτογραφίας ?

Όπως πρέπει να έχετε δει σε αυτόν τον οδηγό, δεν δίνονται ποιοτικά smartphones φωτογραφιών. Πράγματι, εn κάτω από 800 ευρώ, θα είναι δύσκολο να βρεθεί ένα πολύ αποτελεσματικό μοντέλο. Γενικά, αν θέλετε να πάρετε ένα πολύ καλό φωτοφών, θα πρέπει να πληρώσουμε τουλάχιστον 1000 ευρώ. Ωστόσο, μερικά smartphones mid -range παράγουν τις καρφίτσες τους από το παιχνίδι ως Το Samsung A54 που μπορεί να είναι σε τιμή περίπου 500 ευρώ.

�� Τι smartphone για νυχτερινές φωτογραφίες ?

Εάν είστε εφιάλτης, σίγουρα θα θέλετε ένα smartphone ικανό να τραβήξει καλές φωτογραφίες τη νύχτα. Εάν όλες οι μάρκες σήμερα προσφέρουν μοντέλα που κάνουν πολύ καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, Η ποιότητα της νύχτας δεν είναι πάντα το ισχυρό σημείο τους. Σε αυτό το σημείο το Samsung Galaxy S23 και ακόμη και το S22, έχουν πολύ καλούς αισθητήρες για τη λήψη νύχτας φωτογραφίας. Η Xiaomi και η 13 Pro της ξεχωρίζουν επίσης στην ερώτηση.

Αλλά ως γενικός κανόνας, όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα φωτοτόφωνο, τοτα μοντέλα που παίρνουν εξαιρετικές νυχτερινές φωτογραφίες, θα εκτελέσουν επίσης την ημέρα. Αλλά το αντίστροφο είναι σπάνια αλήθεια. Θα μπορούσατε ακόμη και να πείτε ότι η διαφορά μεταξύ δύο εξαιρετικών smartphones φωτογραφιών είναι στην ποιότητα της νύχτας.

�� Τι διαφορά σε μια μεγάλη γωνία, εξαιρετικά μεγάλη γωνία, τηλεφακός ?

Όπως φαίνεται κατά τη διάρκεια αυτού του οδηγού, όλα Τα φωτοφώτρα έχουν αρκετούς αισθητήρες φωτογραφιών. Γενικά υπάρχουν 3 από αυτά, αλλά μερικοί έχουν περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση, Βρίσκουμε πάντα, μια υπέροχη γωνία, μια εξαιρετικά γωνία και ένα τηλεφακό φακό. Θα προσπαθήσουμε να τα περιγράψουμε όσο το δυνατόν απλούστερα.

 • Μεγάλη γωνία: Σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη γωνία πεδίου για να φωτογραφίσετε εκτεταμένες σκηνές. Εδώ, η λήψη ενός πανοραμικού θα διατηρήσει τις αναλογίες του θέματος. Θα επιτύχει να περιλαμβάνει μέγιστη λεπτομέρεια. Το εστιακό του μήκος είναι 24 έως 38mm.
 • Ultra Grand Angle: Προσφέρει μια γωνία όρασης ακόμη και ευρύτερη από την ευρεία γωνία. Είναι ιδανικό για τη λήψη μεγάλων σχεδίων, αλλά η απόδοση μπορεί να υποφέρει από πρόβλημα στρεβλώσεων. Οι γραμμές και τα θέματα μπορούν να παραμορφωθούν. Το εστιακό του μήκος είναι 13 έως 20 mm.
 • Τηλεφωτογραφικός: Επίσης ονομάζεται Long Focal Lens, σας επιτρέπει να συλλάβετε πλάνα μακρινών θεμάτων. Χρησιμοποιεί ένα οπτικό ζουμ για να μεγεθύνει την εικόνα και έτσι να φτάσει σε θέματα που θα ήταν μακριά. Το εστιακό του μήκος είναι μεγαλύτερο από 50mm.

�� Ποια είναι η σημασία των megapixel ?

Έχουμε την τάση να ξεκινάμε πάντα από την αρχή ότι όσο περισσότερο megapixel η μεγαλύτερη ποιότητα θα είναι σημαντική. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Ο ορισμός μιας εικόνας δεν μπορεί να συνοψιστεί μόνο στα megapixels. Είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το μέγεθος και το μοντέλο του αισθητήρα. Το μέγεθος είναι ένας βασικός παράγοντας, Όσο μεγαλύτερος είναι ο αισθητήρας, τόσο περισσότερο θα συλλάβει τα φωτογραφικά προϊόντα (δηλαδή το μέγιστο φως). Το λογισμικό ενσωματωμένο στο τηλέφωνο λαμβάνει επίσης υπόψη.

Γενικά 12 mpx είναι επαρκής για τις περισσότερες πιθανές χρήσεις με ένα smartphone φωτογραφίας. εκτός Ορισμένες συσκευές εξοπλισμένες με περισσότερες από 12 mpx παίρνουν φωτογραφίες 12MP και χρησιμοποιήστε το pixel binning για να δημιουργήσετε μεγαλύτερα εικονοστοιχεία. Για παράδειγμα, μπορούμε να προκαλέσουμε το Sony Xperia Pro-I που έχει 12 αισθητήρες MP και είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας της. Πράγματι, ο κύριος αισθητήρας του έχει μέγεθος 1 ίντσας, το οποίο του επιτρέπει να τραβάει φωτογραφίες πολύ υψηλών ιδιοτήτων.

�� Οι άλλοι οδηγοί μας στα καλύτερα smartphones:

 • Τα καλύτερα smartphones Xiaomi
 • Τα καλύτερα smartphones oppo
 • Καλύτερα smartphones Samsung Galaxy
 • Τα καλύτερα smartphones Google Pixel
 • Καλύτερα smartphones τιμής
 • Τα καλύτερα smartphones Realme
 • Τα καλύτερα smartphones xperia
 • Το καλύτερο iPhone της Apple
 • Καλύτερα smartphones gaming
 • Τα καλύτερα πτυσσόμενα smartphones
 • Τα καλύτερα smartphones 5g
 • Τα καλύτερα smartphones για μαθητές
 • Smartphone με την καλύτερη αυτονομία

�� Χρησιμοποιείτε το Google News ? Προσθέστε τον οδηγό Tom στο Google News να μην χάσετε σημαντικά νέα από τον ιστότοπό μας.

Τα κορυφαία 5 καλύτερα φωτοτόφωνα για το καλοκαίρι του 2023

Το καλοκαίρι είναι εκεί, και μαζί του, οι αξέχαστες στιγμές του με την οικογένεια και τους φίλους του. Για να αποθανατοποιήσετε αυτές τις πολύτιμες στιγμές, η κατοχή ενός smartphone που προσφέρει εξαιρετική απόδοση στη φωτογραφία και το βίντεο είναι απαραίτητη. Έτσι έχουμε επιλέξει για εσάς τα 5 καλύτερα φωτοφώτρα για το καλοκαίρι του 2023. Εδώ είναι η κατάταξή μας.

Οδηγός φωτοφών το καλοκαίρι 2023

Xiaomi 13 Ultra: Ο πλοίαρχος της κινητής φωτογραφίας

Το Xiaomi 13 Ultra είναι ένα ασυμβίβαστο φωτοθέτονο που προσφέρει εξαιρετική φωτογραφική απόδοση. Ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, αυτό το φωτοτόφωνο απεικονίζεται με την τετραπλή ενότητα πίσω φωτογραφίας με εξαιρετικές επιδόσεις και προχωρημένες λειτουργίες. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον κατασκευαστή της Leica Optics, συνδέει 4 αισθητήρες 50 megapixel το καθένα: μια μεγάλη γωνία με οπτική σταθεροποίηση, ένα άνοιγμα εξαιρετικά ευρείας γωνίας στους 122 °, ένα κλασικό τηλεφακό και ένα άλλο super teleObjective.

Πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά προσφέρονται για μια πολύ υψηλής ποιότητας απόδοση που δεν έχει τίποτα να ζηλεύσει σε αυτό που παρέχεται από επαγγελματικές κάμερες. Ως μπόνους, αυτό το smartphone Xiaomi σας επιτρέπει επίσης να κινηματογραφήσετε σε 8K έως 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τι αθανατίσει τις αναμνήσεις σας σε βέλτιστη ποιότητα !

Για τους εαυτούς και το FaceTime, η Xiaomi έχει εξοπλίσει αυτό το μοντέλο με έναν μπροστινό αισθητήρα 32 megapixel ο οποίος είναι ικανός να γυρίζει σε HD.

Εκτός από αυτές τις επιδόσεις φωτογραφιών, το Xiaomi 13 Ultra υπογραμμίζει επίσης πολύ συμπαγή γενικά χαρακτηριστικά. Έχει μια οθόνη LTPO 6,73 -ιντσών με ανάλυση WQHD (3200 x 1440 εικονοστοιχεία), ιδανικό για την απεικόνιση των φωτογραφιών σας σε υψηλό ορισμό. Κάτω από την κουκούλα, υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, συνοδευόμενος από 12 GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 512 GB.

Κατάταξη smartphones

Οι βαθμολογίες στις παρακάτω βαθμολογίες αντικατοπτρίζουν την απόδοση κάθε προϊόντος και την ποιότητα της εμπειρίας του χρήστη. Αυτές οι βαθμολογίες, γνωστές στη βιομηχανία, υποστηρίζονται από εξαντλητικά πρωτόκολλα που συγκεντρώνουν εκατοντάδες μέτρα που εκτελούνται στα εργαστήρια Dxomark Laboratories.

Μόνο πτυσσόμενα smartphones
Μόνο κλασικά smartphones
Πνευματικά δικαιώματα © 2008-2023 Dxomark. All Rights Reserved – Γενικές προϋποθέσεις

 • Η κατάταξή μας
  • Smartphones
  • Κάμερας
  • Φακοί φωτογραφιών
  • Ασύρματος
  • ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
 • Προϊόντα δοκιμασμένα
  • Smartphones
  • Κάμερας
  • Φακοί φωτογραφιών
  • Ασύρματος
 • Αντικείμενα
  • Δοκιμή αποτελεσμάτων
  • Τα καλύτερα
  • Τεχνολογικά άρθρα
 • Ποιοι είμαστε ?
  • Η κοινωνια μας
  • Οι ετικέτες μας
  • Οι συνεργάτες μας
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • γαλλική γλώσσα
  • Αγγλικά
  • 中文
  • γαλλική γλώσσα
 • Χρησιμοποιούμε παρόμοια cookies και τεχνολογίες για να σας προσφέρουμε μια ποιοτική εμπειρία χρήστη και να μετρήσουμε το κοινό. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies και πώς να τα απενεργοποιήσετε, δείτε τη χρήση cookies. Κάνοντας κλικ στο “I Accound” σε αυτό το banner ή συνεχίζοντας τη πλοήγηση σας, αποδέχεστε την κατάθεση των cookies, εκτός αν τα έχετε απενεργοποιήσει. Δέχομαι κοντά