Μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι XLR8 |, Luma Pro Series | Κάρτες γραφικών Quad | Βίντεο Matrox

Matrox Luma Pro Series

Contents

Δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας για το προϊόν με εκτεταμένη εγγύηση και τεχνολογική υποστήριξη με βάση τις ΗΠΑ για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Rtx. Του.

Αποκτήστε την απόλυτη εμπειρία Phantom Liberty με τη σειρά GeForce RTX 40

Αναβάθμιση προς τα γρήγορα

Geforce RTX 40 και DLSS 3 Μάθετε περισσότερα

Όλα τα νέα λογισμικά για τη σειρά VERTO ™ RTX ® 40

Επιταχύνετε το παιχνίδι σας

Πάρτε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο όπου είναι ένας ενθουσιώδης ή casual παιχνίδια gamer. Μαζί ας σπρώξουμε τα όρια και να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα. Μάθε περισσότερα

Γιατί
XLR8
Τυχερό παιχνίδι

DDR5: Η επόμενη εξέλιξη στη μνήμη

Εξαιρετική απόδοση που παραδόθηκε για μεγαλύτερη αποθήκευση και καλύτερα τυχερά παιχνίδια. Μάθε περισσότερα

Κάρτες γραφικών Nvidia Geforce

Κάρτες γραφικών Nvidia Geforce

Μονάδες στερεάς κατάστασης

Μονάδες στερεάς κατάστασης

Μνήμη υπολογιστή

Μνήμη υπολογιστή

microSD

microSD

Τυχερό παιχνίδι

Ως άπληστοι παίκτες, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αγοράσετε την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού συνδυάζοντας το πάθος σας για το παιχνίδι με τα βασικά στοιχεία του XLR8. Συμπληρώστε με τους φίλους σας, ξεφύγετε από την πραγματικότητα και παρακολουθήστε τις δεξιότητές σας να εξελίσσονται. Πάρτε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο όπου είναι ένας ενθουσιώδης ή casual παιχνίδια gamer. Μαζί ας σπρώξουμε τα όρια και να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα.

Ποιότητα compprossing

Το προϊόν μας δοκιμάζεται αυστηρά και κατασκευάζεται για να προσφέρει υψηλές επιδόσεις στο πιο απαιτητικό περιβάλλον.

Αξιόπιστη αξιοπιστία

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, έχουμε δημιουργήσει ένα ιστορικό της Rafiability μεταξύ της σειράς υλικού μας.

Απαράμιλλη υπηρεσία

Δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας για το προϊόν με εκτεταμένη εγγύηση και τεχνολογική υποστήριξη με βάση τις ΗΠΑ για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Ροή

XLR8 GEFORCE RTX ™ 30 Κάρτες γραφικών σειράς παραδίδουν την απόδοση που οι παίκτες επιθυμούν, που τροφοδοτείται από την αρχιτεκτονική Nvidia Ampere. Είναι χτισμένο με ενισχυμένους πυρήνες RT και πυρήνες τανυστή, νέους πολλαπλούς επεξεργαστές ροής και υπερ -γρήγορη μνήμη για μια εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού και σας δίνει τη δύναμη που χρειάζεστε για να σπάσετε τα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει την ετικέτα βίντεο.

Series Geforce RTX 40

Πέρα από το γρήγορο

Το NVIDIA ® GEFORCE RTX ® 40 Series GPU είναι πέρα ​​από τα γρήγορα για τους παίκτες και τους δημιουργούς. Τροφοδοτούσαν από την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA ADA Lovelace, η οποία προσφέρει ένα κβαντικό άλμα τόσο σε απόδοση όσο και σε γραφικά AI-POWRED. Εμπειρία ζωντανών εικονικών κόσμων με ανίχνευση ακτίνων και εξαιρετικά υψηλού παιχνιδιού FPS με τη χαμηλότερη λανθάνουσα κατάσταση. Ανακαλύψτε επαναστατικούς νέους τρόπους για τη δημιουργία και την πρωτοφανή επιτάχυνση της ροής εργασίας.

XLR8 GeForce Graphics Cards

XLR8 Gaming NVIDIA ® GEFORCE RTX Οι κάρτες γραφικών τροφοδοτούνται από την αρχιτεκτονική NVIDIA AMPERE και την πλατφόρμα All-ANT RTX. Αυτό σας δίνει έως και 6 × την απόδοση των καρτών γραφικών προηγούμενης γενιάς και φέρνει τη δύναμη της ανίχνευσης ακτίνων σε πραγματικό χρόνο και AI στα παιχνίδια. Το XLR8 Gaming Geforce RTX Cards Graphics είναι έτη φωτός μπροστά από άλλες κάρτες, παρέχοντας πραγματικά μοναδικές τεχνολογίες παρακολούθησης ακτινοβολίας σε πραγματικό χρόνο για αιχμηρά, υπερηρατικά γραφικά.

XLR8 Στερεά κατάσταση δίσκου

Το PNY XLR8 SSD είναι εξαιρετική επιλογή για αναβάθμιση ενός υπολογιστή ή Mac ή φορητό υπολογιστή Computomputter εξοπλισμένο με HDDs για να συμβάλει στην πραγματοποίηση ταχύτερων χρόνων εκκίνησης, ταχύτερων εκτοξεύσεων εφαρμογών και καλύτερης συνολικής απόδοσης.

Xlr8 μνήμη pc

Οι μονάδες Premium XLR8 της PNY συνδυάζουν τα κορυφαία εξαρτήματα και επιλέξτε ICS για επιθετική ταχύτητα, χαμηλή letency, αναπνοή από την απόσυρση Bult και τις ακραίες κάλτσες overclocking που οι σοβαροί παίκτες. Το overclocking γίνεται ευκολότερο με τη συμβατότητα Intel® XMP.

XLR8 MicroSD τυχερών παιχνιδιών

Η νέα γραμμή παιχνιδιών New XLR8 των καρτών μνήμης flash είναι η απόλυτη λύση τυχερών παιχνιδιών για κινητά και φορητά παιχνίδια κονσόλας σε smartphones, tablet και φορητές κονσόλες παιχνιδιών όπως οι συσκευές Nintendo Switch ®.

Χαρούμενη δημιουργία

Πάρτε τα δημιουργικά σας έργα σε ένα νέο επίπεδο με το NVIDIA ® RTX ™ Series GPU. AI-επιταχυνόμενες κορυφαίες δημιουργικές εφαρμογές, υποστηριζόμενες από την πλατφόρμα στούντιο Nvidia, και κατασκευάστηκε για να εκτελέσει γρήγορα. Είτε απόδοση, επεξεργασία έως και 8K βίντεο, είτε ζωντανή ροή με την καλύτερη ποιότητα εικόνας, το NVIDIA RTX GPU σας δίνει την απόδοση για να δημιουργήσετε το καλύτερό σας.

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει την ετικέτα βίντεο.

Μεθόδους

Επιδιώκουμε εκείνους που βλέπουν το κτίριο PC ως έργο τέχνης. Είτε κάνετε μια προσαρμοσμένη εργασία βαφής, κοπή και τροποποίηση, είτε μια πλήρη κατασκευή γρατσουνιών, θέλουμε να τα δούμε! Μοιραστείτε την ιδέα της κατασκευής σας με την ομάδα XLR8 για την ευκαιρία να συνεργαστείτε και να πάρετε το mod σας στο επόμενο επίπεδο.

Matrox Luma Pro Series

Η τροφοδοσία ανώτερων ψηφιακών σήμανσης και βίντεο τοίχων με βάση το IP, οι κάρτες γραφικών Matrox Luma Pro Series μπορούν να οδηγήσουν δύο οθόνες 8K-ή δύο οθόνες 5KP120-ή μέχρι τους συγχρονισμένους φούρνου υψηλής ανάλυσης ή προβολείς από έναν πίνακα.

Οικογένεια σειράς Matrox Luma Pro Series

Ανώτερες ψηφιακές πινακίδες με βάση το IP και βίντεο τοίχους

Κάρτα γραφικών LUMA A310FP

LUMA A310FP

Η κάρτα γραφικών Quad-Output με χαμηλού προφίλ PCIE® Gen4 X16 (X8 Electrical) παρέχει αυξημένη ευελιξία μέσω του σχεδιασμού της τόσο για τους μικρούς συντελεστές μορφής όσο και για τα πρότυπα συστήματα ύψους.

Γραφική κάρτα Luma A380P

LUMA A380P

Τυπικό ύψος Single Slot PCIE Gen4X 16 (X8 Electrical) Quad-Output Card Graphics παρέχει την καλύτερη πυκνότητα, ανάλυση και απόδοση για την αποκατάσταση εφαρμογών πολλαπλών οθονών.

Εφαρμογή Muracontrol Pad

Λογισμικό Matrox Muracontrol

Λογισμικό διαχείρισης τοίχων βίντεο για τοίχους βίντεο που βασίζονται σε matrox.

Εργαλεία προγραμματιστή Mura

Εργαλεία προγραμματιστή Mura

Δημιουργήστε νέες εφαρμογές διαχείρισης τοίχων βίντεο, προσθέστε έλεγχο τοίχου βίντεο σε υπάρχουσες εφαρμογές ή ενσωματώστε το σε δημοφιλή συστήματα ελέγχου.

Επικυρωμένες πλατφόρμες

Τα προϊόντα Video Wall Matrox υποστηρίζονται σε πολυάριθμες μη επικυρωμένες, COTS Maternboards and Systems, αλλά μερικές από αυτές τις λύσεις έχουν δοκιμαστεί, επαληθεύονται και επικυρωθούν με το Matrox Video. Επιλέγοντας έναν επικυρωμένο εγγυητή πλατφόρμας σε λύση υψηλής ποιότητας για την οδήγηση του συστήματος τοίχου της οθόνης σας.