Δοκιμή κόκκινου επιλεξιμότητας: Ποια είναι η επιλεξιμότητά μου?, Επιλεξιμότητα κόκκινων ινών: Πώς να δοκιμάσετε το κόκκινο με επιλεξιμότητα SFR?

Επιλεξιμότητα κόκκινων ινών: Πώς να δοκιμάσετε το κόκκινο με επιλεξιμότητα SFR

Contents

Θέλετε να βγάλετε ένα κόκκινο με προσφορά SFR Internet ?

Τι προσφέρει το Red by SFR είστε επιλέξιμοι ?

Δοκιμή κόκκινου επιλεξιμότητας: Ορισμός και λειτουργία

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, α δοκιμή επιλεξιμότητας Σας επιτρέπει να προσδιορίσετε την επιλεξιμότητά σας για προσφορά Διαδικτύου. Η επιλεξιμότητα σημαίνει ότι η τηλεφωνική σας γραμμή μπορεί να λάβει την τεχνολογία Διαδικτύου που προσφέρεται. Η στέγαση είναι επιλέξιμη ή όχι σύμφωνα με τα φυσικά της χαρακτηριστικά, η απόσταση που την χωρίζει από το κέντρο της τηλεφώνου αλλά και από το Εγκατεστημένος εξοπλισμός μέσα. Είναι πράγματι πιθανό ότι η διαμονή σας είναι επιλέξιμη για ίνες FTTH, αλλά ότι ο κόμβος σύνδεσης που βρίσκεται πλησιέστερος σε εσάς δεν είναι εξοπλισμένος με. Το σπίτι σας μπορεί επίσης να βρίσκεται σε μια περιοχή που δεν καλύπτεται από έναν ή περισσότερους παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Τότε μιλάμε για λευκή ζώνη ή Ζώνη χαμηλής ροής. Η μόνη λύση για να επωφεληθεί από το Διαδίκτυο στο WiFi σε αυτή την περίπτωση είναι να πάρει μια προσφορά 4G που χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ενός φορέα εκμετάλλευσης. Πρέπει να έχετε ένα Κάλυμμα 4G πολύ καλή ποιότητα. Κάνει μια Δοκιμή κόκκινου επιλεξιμότητας Επομένως αξιολογεί την τηλεφωνική σας γραμμή για να αποκτήσετε τη δική σας Μέγιστες θεωρητικές ροές καθώς και τις πραγματικές σας ροές και να ανακαλύψετε τι είναι συμβατές προσφορές με το κατάλυμα σας. Η επιλεξιμότητα αντιστοιχεί με άλλα λόγια με την ικανότητα της γραμμής σας να υποστηρίζει την τεχνολογία του Διαδικτύου, δηλαδή τις ίνες ADSL, VDSL2 ή FTTLA/FTTH. Ανάλογα με αυτά τα αποτελέσματα, θα ξέρετε αν μπορείτε να εγγραφείτε στην προσφορά Κόκκινο κουτί Πολύ υψηλή ταχύτητα ή το Red Box ADSL. Για να ανακαλύψετε όλα Τρέχοντα πακέτα Διαδικτύου, Διατίθεται σε υψηλή ταχύτητα ή με ίνες ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε το online internet comparator μας. Πολύ εύκολο στη χρήση, αυτό Συγκριτής Διαδικτύου σας επιτρέπει να στοχεύσετε τις ανάγκες σας και να ταξινομήσετε τις υπάρχουσες συνδρομές ανάλογα με.

Γιατί είναι χρήσιμη η δοκιμή κόκκινου επιλεξιμότητας ?

Η δημιουργία δοκιμής επιλεξιμότητας ADSL ή ινών είναι χρήσιμη ή ακόμα και απαραίτητη, καθώς σας επιτρέπει να γνωρίζετε τι είναι η τεχνολογία του Διαδικτύου που υποστηρίζεται από τη διαμονή σας. Χρησιμοποιείται κυρίως πριν από την εγγραφή α Προσφορά κόκκινου ινών Δεδομένου ότι είναι αυτός που καθορίζει αν μπορείτε να απευθυνθείτε σε μια συνδρομή ινών ή εάν πρέπει να εγγραφείτε σε μια ευρυζωνική προσφορά. Πράγματι, α Δοκιμή επιλεξιμότητας ινών Το Red αξιολογεί την τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού σας, επιτρέποντάς σας να γνωρίζετε εάν μπορείτε να εγγραφείτε σε μια προσφορά με ίνες και έτσι να επωφεληθείτε από ένα πολύ πιο γρήγορο και ποιοτικό ρυθμό ροής.

Καλό να ξέρω

Εάν το ADSL επιτρέπει μια μέση ροή μεταξύ 1 και 20MBITS/s, η κόκκινη ίνα επιτρέπει μια σύνδεση Έως και 4 φορές πιο γρήγορα, Δεδομένου ότι επιτρέπει μια ροή μέχρι 200MBITS/S. Μια δοκιμή κόκκινου χρεωστικού θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε τις ακριβείς ροές του Διαδικτύου σας και να προσπαθήσετε να βελτιστοποιήσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι διαφορετικοί τρόποι δοκιμής της κόκκινης επιλεξιμότητάς του

Η δοκιμή κόκκινου επιλεξιμότητας μέσω τηλεφώνου

 1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Red by SFR.
 2. Στην αρχική σας σελίδα, θα βρείτε ένα κουτί σε διάφορα μέρη “Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας“”.
 3. Κάντε κλικ σε αυτό για να ανακατευθύνετε στη σελίδα Δοκιμή επιλεξιμότητας κόκκινου SFR.
 4. Η επιλογή “Η σταθερή μου γραμμή“Επιλέγεται από προεπιλογή, απλά εισαγάγετε τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου σας στο πλαίσιο που παρέχεται για το σκοπό αυτό.
 5. Κάντε κλικ στο “Να επικυρώσω“Για να λάβετε τα αποτελέσματά σας.

Η δοκιμή κόκκινου επιλεξιμότητας μέσω του Διαδικτύου

 1. Κάντε κλικ σε ένα από τα πλαίσια “Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας“, Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου του χειριστή.
 2. Επιλέξτε την επιλογή “Η διεύθυνσή μου“”.
 3. Εισαγάγετε τον ταχυδρομικό σας κωδικό και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Να επικυρώσω“”.

Τι επιλογή μετά τη δοκιμή κόκκινου επιλεξιμότητά μου ?

Προσφορές κόκκινων ινών

 • Για 2 €/μήνα, Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε 35 τηλεοπτικά κανάλια, διαθέσιμα στον αποκωδικοποιητή Red Fourni.
 • Για 4 €/μήνα, Επωφεληθείτε από 100 τηλεοπτικά κανάλια, επίσης στο κόκκινο τετρακίνητο αποκωδικοποιητή.
 • ΕΝΑ Πακέτο 2H Αλγερίας σε 7,50 €/μήνα για να επισυνάψετε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην Αλγερία.
 • Ο SFR Safety Pass + Password Multi σε € 5/μήνα συμπεριλαμβανομένου του πρώτου μήνα στα € 1/μήνα. Σας επιτρέπει να προστατεύετε 5 εξοπλισμό με ασφάλεια SFR και έως 10 εξοπλισμό με SFR PASWORD.
 • Σύννεφο SFR σε 3 €/μήνα για να επωφεληθείτε έως και 100GB πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα προσωπικά σας έγγραφα και να το έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε από τις συσκευές σας.
 • Οικογένεια SFR σε € 5/μήνα συμπεριλαμβανομένου του πρώτου μήνα στα € 1/μήνα. Αυτός ο γονικός έλεγχος σάς επιτρέπει να προστατεύετε τα παιδιά σας και να ελέγχετε τη χρήση του Διαδικτύου.

ADSL Red προσφορές

 • Το Διαδίκτυο με υψηλή ταχύτητα (η ροή του Διαδικτύου εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ της διαμονής σας και του κόμβου σύνδεσης που είναι γενικά στο δρόμο σας),
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τις διορθώσεις της Μητροπολιτικής Γαλλίας, DOM και περισσότερων από 100 προορισμών, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, από το κουτί σας,
 • μιας τηλεοπτικής προσφοράς, Προαιρετικό διαθέσιμο σε 2 ή 4 €/μήνα ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο.

Καλό να ξέρω

Με την προσφορά υψηλής ταχύτητας με κόκκινο κουτί, όπως με την προσφορά ινών κόκκινου κουτιού, επωφελείται επίσης από τοΕπιλογή “Red List” δωρεάν, Για να διατηρήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Όλα για το κόκκινο από το SFR

 • Πηγαίνετε από ένα πακέτο SFR στο κόκκινο
 • Κριτικές σε κόκκινα πακέτα κινητής τηλεφωνίας
 • Κριτικές κιβωτίες κόκκινου διαδικτύου
 • Φτηνές πακέτα στο κόκκινο
 • Τερματίστε μια κόκκινη προσφορά

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Επιλεξιμότητα κόκκινων ινών: Πώς να δοκιμάσετε το κόκκινο με επιλεξιμότητα SFR ?

Το Red είναι ένας χειριστής στο Διαδίκτυο που προσφέρει προσφορές κουτιού για μια πολύ προσιτή και μη δεσμευτική τιμή. Ωστόσο, προτού να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό, είναι υποχρεωτικό να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας για αυτές τις προσφορές κουτιού. Ανακαλύψτε τον οδηγό μας για να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα των κόκκινων ινών σας και ADSL !

 • Το ουσιώδες :
 • Είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε το δικό σας Κόκκινη ίνα ή κόκκινη adsl επιλεξιμότητα Πριν έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια προσφορά κόκκινου διαδικτύου.
 • Κόκκινες χρήσεις Ίνες και ADSL Internet Networks του SFR, Η μητρική του εταιρεία.
 • Μπορείς Δοκιμάστε την κόκκινη επιλεξιμότητά σας Μέσω τηλεφώνου, σε απευθείας σύνδεση, επικοινωνώντας με έναν σύμβουλο ή χάρη στα εργαλεία μας.
 • Το Red προσφέρει μια μοναδική προσφορά για κάθε τεχνολογία, αλλά προσαρμόσιμη με αρκετές επιλογές.

Ποιες τεχνολογίες Διαδικτύου χρησιμοποιούνται από το Red ?

Το Red προσφέρει δύο τύπους κουτιών στο διαδίκτυο: το Κόκκινο κουτί και το Red Box Fiber ADSL. Ο καθένας χρησιμοποιεί διαφορετική τεχνολογία Διαδικτύου, με ένα Ξεχωριστό επιλεξιμότητα.

Κόκκινο κουτί

Εάν η οπτική ίνα σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα υψηλότερη ροή Ότι με το ADSL, οι προσφορές είναι συχνά πιο ακριβές και λιγότερα σπίτια μπορούν να εγγραφούν σε αυτό.

Το Red προσφέρει και τις δύο προσφορές Ίνα ftth (Ίνες στο σπίτι) και προσφορές Ίνα fttla (Ίνες στον τελευταίο ενισχυτή), που ονομάζεται επίσης Πολύ υψηλής ταχύτητας κόκκινο κουτί.

Σε αντίθεση με τις προσφορές FTTH Fiber, οι προσφορές FTTLA δεν φέρνουν ίνες στο σπίτι του συνδρομητή, αλλά στον πλησιέστερο οπτικό κόμβο: Το σπίτι συνδέεται στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ομοαξονικό καλώδιο. Τα κόκκινα κουτιά πολύ υψηλής ταχύτητας προσφέρουν μια χαμηλότερη ροή που τα κόκκινα κουτιά ινών, αλλά πάντα πολύ υψηλότερες από τις ροές ADSL.

Θα κατευθυνθείτε σε ένα κόκκινο κουτί ή ένα κόκκινο κουτί πολύ υψηλής ταχύτητας σύμφωνα με το δικό σας Επιλεξιμότητα κόκκινων ινών.

Οι ίνες τείνουν να γίνονται η πιο διαδεδομένη τεχνολογία Διαδικτύου στη Γαλλία: με το σχέδιο πολύ υψηλής ταχύτητας, σχεδόν ολόκληρη η επικράτεια της Μητροπολιτικής Γαλλίας μπορεί επωφεληθείτε από τις ίνες μέχρι το 2025.

Η επιλεξιμότητα σάς ενημερώνει εάν το σπίτι σας είναι σε θέση να συνδεθεί με την επιλεγμένη τεχνολογία. Δοκιμάζοντας την επιλεξιμότητα του κόκκινου SFR είναι επομένως ένα υποχρεωτικό βήμα πριν μπορέσετε να εγγραφείτε στο κόκκινο με προσφορά SFR της επιλογής σας, είτε σε ADSL είτε σε ίνες.

Εάν το σπίτι σας είναι επιλέξιμο τόσο για ίνες όσο και για ADSL, Ο χειριστής θα ευνοεί τις ίνες, Αυτό το δίκτυο Διαδικτύου είναι το πιο σύγχρονο.

το κόκκινο Χρησιμοποιεί την υποδομή του Διαδικτύου της SFR, που ανήκουν στο τελευταίο: Το να είσαι επιλέξιμος για κόκκινο επομένως σημαίνει να είσαι Επιλέξιμο για προσφορές SFR. Επομένως, μπορείτε επίσης να ενδιαφέρεστε για τα πακέτα Διαδικτύου αυτού του χειριστή, τα οποία ωστόσο υπόκεινται σε ένα 12 -Μνθάρια δέσμευση, Σε αντίθεση με το κόκκινο.

Δοκιμάζοντας το κόκκινο του με επιλεξιμότητα ινών SFR

Η Optical Fiber είναι μια τεχνολογία Διαδικτύου που χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά λεπτό νήμα για την κυκλοφορία δεδομένων με πλήρη ταχύτητα, μέσω του φωτός.

Η ίνα κόκκινου κουτιού μπορεί να σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από μια μέγιστη προς τα κάτω ροή μεταξύ 500mbit/s Και 500mbit/s.

Οι ίνες εξακολουθούν να αναπτύσσονται σε γαλλική επικράτεια: πάνω από το 75% των γαλλικών νοικοκυριών μπορούν να επωφεληθούν επί του παρόντος.

Θέλετε να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας με κόκκινες ίνες SFR ?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι Δοκιμάζοντας την επιλεξιμότητα των κόκκινων ινών SFR. Μπορείτε ειδικότερα:

 • Μπορείτε να πάτε στο Ιστοσελίδα του χειριστή Για να εκτελέσετε τη δοκιμή επιλεξιμότητας κόκκινων ινών online.
 • Εάν το Red δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα, μπορείτε ακόμα να έρθετε σε επαφή με έναν σύμβουλο μάρκας μέσω κοινωνικά δίκτυα (ειδικά το Twitter και το Facebook). Το τελευταίο θα σας βοηθήσει να περάσετε μια δοκιμή κόκκινης ίνας.

Σε κάθε περίπτωση, για να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας, απλά πρέπει να υποδείξετε Η ακριβής διεύθυνση από το σπίτι σας.

Το ARCEP (ρυθμιστική αρχή για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, τις θέσεις και τη διανομή του Τύπου) διατέθηκε επίσης στους χρήστες του Διαδικτύου διαδραστική κάρτα, που σας επιτρέπει να ελέγξετε τους χειριστές ινών που διατίθενται στη διεύθυνσή σας:

Για να μάθετε με αυτήν την κάρτα εάν η ίνα SFR (που χρησιμοποιείται από το κόκκινο) είναι διαθέσιμο στο σπίτι, εδώ είναι η μέθοδος που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Κάντε κλικ στις 4 οριζόντιες ράβδους, στην επάνω δεξιά πλευρά της κάρτας.
 2. Επιλέξτε “Ροές για απευθείας“”.
 3. Εισαγάγετε το όνομα της πόλης σας στον τομέα που εμφανίζεται.
 4. Εισαγάγετε την ακριβή σας διεύθυνση στο παρακάτω πεδίο.
 5. Εμφανίζεται ο κατάλογος των χειριστών και των ροών που προσφέρονται στη διεύθυνσή σας: Ελέγξτε εάν SFR υποδεικνύεται.

Σε περίπτωση που η δοκιμή επιλεξιμότητας των ινών SFR είναι αρνητική, έχετε δύο επιλογές:

 • Μπορείς Δοκιμάστε την επιλεξιμότητα των ινών σας σε άλλους χειριστές, Για να προσδιορίσετε τον καλύτερο προμηθευτή Διαδικτύου από τις ίνες στη διεύθυνσή σας.
 • Μπορείς Γυρίστε στο ADSL Red προσφορές, Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται από αυτόν τον χειριστή, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι επωφελείται από μικρότερη ταχύτητα.

Adsl επιλεξιμότητα στο κόκκινο

Επί του παρόντος, Περισσότερο από το 95% των γαλλικών νοικοκυριών είναι ήδη επιλέξιμα για ADSL στο SFR. Είναι επομένως πολύ πιθανό ότι είστε και εγώ και μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα πακέτο Red Box ADSL στο σπίτι σας.

Στο ADSL, η μέγιστη κόκκινη ροή που μπορείτε να διεκδικήσετε είναι 20MB/s. Ωστόσο, η πραγματική ροή θα είναι συχνά χαμηλότερη, ανάλογα με την απόσταση μεταξύ του σπιτιού σας και του πλησιέστερου κόμβου σύνδεσης.

Δοκιμάστε το κόκκινο επιλεξιμότητά σας ADSL με σύμβουλο

Μπορείτε να δοκιμάσετε το δικό σας Red SFR ADSL Επιλεξιμότητα Με τον ίδιο τρόπο όπως για τις οπτικές ίνες: μπορείτε έτσι Φορέστε στον ιστότοπο του χειριστή, επικοινωνήστε με έναν κόκκινο σύμβουλο κοινωνικά δίκτυα, ή απευθείας επισυνάψτε έναν σύμβουλο στο 01 86 65 26 84 που θα σας βοηθήσει στις προσπάθειές σας.

Εκτός από τη διεύθυνσή σας, θα πρέπει επίσης να υποδείξετε το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου του πρώην ενοικιαστή για να μπορέσετε Δοκιμάστε την κόκκινη επιλεξιμότητα ADSL.

Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για ίνες ή ADSL, εξακολουθούν να υπάρχουν τεχνολογίες για πρόσβαση στο Διαδίκτυο, όπως 4G, Satellite ή Wimax. Ωστόσο, αυτές οι λύσεις δεν είναι διαθέσιμες στο Red: άλλοι φορείς εκμετάλλευσης, όπως το Nordnet, έχουν εξειδικευτεί σε αυτές τις λιγότερο διαδεδομένες τεχνολογίες Διαδικτύου.

Red by SFR internet προσφορές

Υπάρχει Δύο πακέτα κόκκινου κουτιού, μια προσφορά ινών και μια προσφορά ADSL, την οποία μπορείτε να εγγραφείτε σύμφωνα με το δικό σας Κόκκινο με επιλεξιμότητα SFR. Αυτές οι δύο συνδρομές προσφέρονται χωρίς υποχρέωση:

Η συνδρομή του πρώτου μήνα στο κόκκινο είναι Ελεύθερος, Αυτό σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την προσφορά και τις ροές που προσφέρονται στο σπίτι σας.

Πολλές επιλογές προσφέρονται από την Red για να ολοκληρώσετε την προσφορά σας στο Διαδίκτυο:

 • Για τηλεόραση, μπορείτε να απολαύσετε 100 κανάλια Αντί για 35 αρχικά συμπεριλαμβανομένου € 3/επιπλέον μήνα. Ένας αποκωδικοποιητής τηλεόρασης είναι διαθέσιμος για αγορά για € 29, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στην τηλεόραση στην οθόνη της τηλεόρασής σας.
 • Για τηλεφωνία, κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία και το DOM Θα επιστρέψετε σε € 5/επιπλέον μήνα. Αυτή η επιλογή προσφέρεται επί του παρόντος από τον χειριστή για οποιαδήποτε νέα συνδρομή.
 • Στο επίπεδο της ροής, μπορείτε να επωφεληθείτε από την ίνα, αλλά και στο ADSL, του Wifi 6 Για 7 €/μήνα. Αυτό το νέο πρότυπο WiFi είναι καλύτερα βελτιστοποιημένο για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή σύνδεση στο διαδίκτυο σε όλο το σπίτι σας. Σε πολύ υψηλή ταχύτητα, η μέγιστη ροή σας θα αυξηθεί μέχρι 2GB/s.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την επιλεξιμότητα των κόκκινων ινών

Πώς να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα των κόκκινων ινών σας ?

Είναι δυνατόν να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας μέσω τηλεφώνου, στον ιστότοπο του χειριστή ή μέσω κοινωνικών δικτύων.

Τι γίνεται αν δεν δικαιούστε κόκκινες ίνες ?

Είναι δυνατόν να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας σε άλλες χειριστές ή να επιλέξετε μια προσφορά Red ADSL.

Ποια είναι η κάλυψη του δικτύου SFR ?

Επί του παρόντος, περισσότερο από το 95% των γαλλικών νοικοκυριών είναι επιλέξιμα για ADSL στο SFR.

Θέλετε να βγάλετε ένα κόκκινο με προσφορά SFR Internet ?

Ενημερώθηκε στις 03/30/2023

Ο Armand φροντίζει κυρίως τη σύνταξη άρθρων και οδηγών στους χειριστές SFR και Bouygues. Απόφοιτος ενός πλοιάρχου στην ανάλυση ψηφιακού μάρκετινγκ και δεδομένων, εντάχθηκε στο Selectra τον Δεκέμβριο του 2020.

Το άνοιγμα γραμμής, η δοκιμή επιλεξιμότητας, η αλλαγή του Διαδικτύου και του φορέα κινητής τηλεφωνίας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ