Bouygues Telecom Fiber Επιλεξιμότητα Δοκιμή, ADSL: Προσφορές, Επιλεξιμότητα. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε | Bouygues Telecom

ADSL: προσφορές, επιλεξιμότητα. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

⚙* Μια δοκιμή πρόβλεψης
Σε περίπτωση επιλεξιμότητας μη προβολής, η δοκιμή μας σας επιτρέπει να προσδιορίσετε εάν Η ανάπτυξη ινών παρέχεται στη διεύθυνσή σας και κάτω από ό, τι προσεγγίζουν τις προθεσμίες.

Δοκιμή επιλεξιμότητας οπτικών ινών Bouygues Telecom

Μάθετε εάν δικαιούστε τις ίνες τηλεπικοινωνιών Bouygues δοκιμάζοντας τη διεύθυνσή σας.

Σύμφωνα με 2884 κριτικές πελατών

Bouygues Telecom

Βρείτε την προσφορά ινών Bouygues Telecom με την καλύτερη τιμή στη διεύθυνσή σας.

Προφητικός

Μάθετε τι ώρα το σπίτι σας θα συνδεθεί με τις ίνες τηλεπικοινωνιών Bouygues

��Πώς λειτουργεί η δοκιμή επιλεξιμότητας των ινών μας ?

⚙️ Δοκιμή πολλαπλών λειτουργιών
Η δοκιμή μας είναι Συνδέεται σε πραγματικό χρόνο με τον χειριστή BOUygues telecom Ποιος μας στέλνει την επιλεξιμότητα και τη μέγιστη χρέωση στη δοκιμή της διεύθυνσης.

⚙* Μια δοκιμή πρόβλεψης
Σε περίπτωση επιλεξιμότητας μη προβολής, η δοκιμή μας σας επιτρέπει να προσδιορίσετε εάν Η ανάπτυξη ινών παρέχεται στη διεύθυνσή σας και κάτω από ό, τι προσεγγίζουν τις προθεσμίες.

La fiber bouygues στη Γαλλία

Μάθε περισσότερα

Με Box Ultym

Το 67% της στέγασης Eligibille στις ίνες Bouygues

Η Bouygues προσφέρει ικανοποιητική κάλυψη ινών κοντά σας ? Για να μάθετε αν η ίνα του χειριστή είναι παρούσα στην πόλη σας, μεταβείτε στη σελίδα κάλυψης ινών Bouygues. Πληκτρολογώντας το όνομα της πόλης σας, έχετε πρόσβαση στο δικό μας Κάλυμμα Ποιος θα σας παράσχει την απάντηση. Περισσότερο από την παρουσία ή όχι της ίνας, θα γνωρίζετε ειδικά αν οι Bouygues καλύπτουν την τοποθεσία σας καλά στις ίνες.

Χάρτης του γραφικού στοιχείου της Γαλλίας

Τι είναι η κάλυψη των ινών τηλεπικοινωνιών Bouygues στην πόλη σας ?

351 MBS: Ο μέσος ρυθμός ροής των ινών Bouygues στη Γαλλία

Εάν η δοκιμή επιλεξιμότητας επιβεβαιώσει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ίνες στο σπίτι σας, δεν υποδεικνύει την πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Είναι, στην πραγματικότητα, συνετό να δοκιμάσετε τη γραμμή μόνοι σας. Είναι τώρα εύκολο με την εκτέλεση δοκιμής ροής ινών Bouygues. Σας προετοιμάζουμε επίσης μερικές συμβουλές για την επιτάχυνση της ροής σας.

71.95 MB/S Λήψη κινητού τηλεφώνου
351.27 MB/S Λήψη ινών
Bouygues Telecom Flow στη Γαλλία το 2022
Και εσύ, ποια είναι η ροή σου ? Κάνετε τη δοκιμή ροής τηλεπικοινωνιών Bouygues. Χρέωση

150K: Ο αριθμός των αναφορών Bouygues Fiber Fiber στο 2022

Το Bouygues είναι 2ο όσον αφορά τη σταθερότητα του δικτύου ινών κατά τη διάρκεια του έτους 2022.

8GB/S: Η μέγιστη ροή ινών των προσφορών Internet Fiber Bouygues

Τι ροή ινών είστε επιλέξιμοι στο Bouygues ?

Ακόμη και αν ορισμένες προσφορές ινών από το Bouygues Telecom εμφανίζουν μια μέγιστη θεωρητική ροή από εσάς πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε επιλέξιμοι κάνοντας το δοκιμαστικό πενταπλάσιο Bouygues Fiber

Πίνακας των ποσών και του απογόνου των Boxes Fiber

Ίνα bbox Φθίνουσα ροή ινών Ξεκινήστε τη ροή των ινών Μάθε περισσότερα
FICT FICE BBOX 400 MB/S 400 MB/S Μάθε περισσότερα
Bouygues Special Series Bbox Fiber + TV 180 κανάλια + κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα 1 MB/S 700 MB/s Μάθε περισσότερα
Box Must + Prime και Universal + Fiber + TV 180 κανάλια + κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα 1 GB/S 700 MB/s Μάθε περισσότερα
Bbox Ultym + Prime, Disney + και Universal + Fiber + TV 180 κανάλια + κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα 2 GB/S 900 MB/S Out/Bouygues-Telecom/Internet/Bouygues-Telecom-Box-Nullym-Fibre/TimeOne/Widget/40

Πώς να είστε βέβαιοι ότι επιλέγετε τη σωστή ίνα bbox ?

Ο συνδυασμός των πλεονεκτημάτων της οπτικής ίνας με μια προσφορά Διαδικτύου προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας είναι απαραίτητη είναι απαραίτητη είναι απαραίτητη. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να λάβετε υπόψη έναν ορισμένο αριθμό κριτηρίων που κυμαίνονται από τις τιμές, μέχρι τα μπουκέτα τηλεοπτικών καναλιών μέσω του τύπου δέσμευσης. Ο συγκριτής ινών Bbox βοηθά πιο καθαρά και να κάνει την καλύτερη επιλογή.

ADSL: προσφορές, επιλεξιμότητα. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το ADSL προσφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πώς λειτουργεί το ADSL ? Για ποια ταχύτητα και τι χρησιμοποιεί ? Ποιες είναι οι κύριες προσφορές ADSL ? Ποια είναι η διαφορά με τις οπτικές ίνες ? Εδώ είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε.

Τι είναι το ADSL ?

Για να το συνοψίσουμε απλά, το ADSL είναι η πρώτη γενιά “ευρυζωνικού” Διαδικτύου. Το ADSL που διατίθεται στη Γαλλία από το 1999, η ADSL είναι μια τεχνολογία που βασίζεται στο παραδοσιακό τηλεφωνικό δίκτυο για να προσφέρει στους χρήστες γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Εκτός από το τηλεφωνικό κανάλι, το ADSL συγκεντρώνει δύο άλλα κανάλια, που προορίζονται για την υποδοχή και την αποστολή δεδομένων. Χάρη στη μεγάλη ευκολία εγκατάστασής του, το ADSL αναπτύχθηκε γρήγορα από τη δεκαετία του 2000. Στα μέσα -2010, η Γαλλία είχε πάνω από 22 εκατομμύρια συνδρομές ADSL. Από τώρα και στο εξής, ο αριθμός αυτός μειώνεται κάθε χρόνο προς όφελος των οπτικών ινών. Το 3ο τρίμηνο του 2021, το ARCEP, ο ρυθμιστής τηλεπικοινωνιών, αναγνώρισε λίγο περισσότερο από 13 εκατομμύρια συνδρομές ADSL.

Τι ταχύτητα στο διαδίκτυο χάρη στο ADSL ?

Σε λίγα λεπτά, μια απλή σύνδεση με έναν τηλεφώνημα που κατασκευάζεται από έναν τεχνικό δίνει πρόσβαση σε μια πολύ γρήγορη ταχύτητα στο διαδίκτυο, γενικά μεταξύ 1 και 15 megabits ανά δευτερόλεπτο (MB/S). Αυτή η ταχύτητα σύνδεσης είναι μεταβλητή, ειδικότερα ανάλογα με την απόσταση μεταξύ του πλαισίου και του τηλεφώνου Central, της ποιότητας της τηλεφωνικής γραμμής, του τύπου του χρησιμοποιούμενου πλαισίου και του τύπου σύνδεσης που επιλέχθηκε. Κατά μέσο όρο, ένας χρήστης του Διαδικτύου με πρόσβαση στο Διαδίκτυο χάρη στην τηλεφωνική του γραμμή θα επωφεληθεί από ρυθμό ροής μεγαλύτερος από 11 MB/S. Μια ασυνήθιστη ταχύτητα σύνδεσης με εκείνη που προσφέρει το Modem 56K στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Με μια ροή τώρα πάνω από χίλιες φορές πιο ισχυρή, το ADSL σας επιτρέπει επομένως πάνω απ ‘όλα μια σταθερή πλοήγηση, και πολύ πιο γρήγορα. Εκτός από την πρόσβαση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας, μπορείτε επίσης να έχετε, ως πελάτη ADSL, απεριόριστη τηλεφωνία, ψηφιακή τηλεόραση, βίντεο κατόπιν ζήτησης. Μια άλλη επανάσταση επέτρεψε χάρη στο ADSL: το ασύρματο Internet. Πράγματι, εάν έχουν ενσύρματη σύνδεση χάρη σε ένα καλώδιο Ethernet, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ροή, τα κουτιά προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με Wi-Fi, για μέγιστη ελευθερία.

Που προσφέρει το ADSL να επιλέξει ?

  • Το Dual Play Box: Internet + Landline

Η φόρμουλα “Dual Play” προσφέρει μια διπλή υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο Διαδίκτυο και της σταθερής τηλεφωνίας. Αυτή η προσφορά αντιπροσωπεύει μια οικονομική λύση, ειδικά για τους συνδρομητές που παρακολούθησαν τηλεόραση, ή είναι ικανοποιημένοι με τα κανάλια που ελήφθησαν χάρη στο TNT. Στο Bouygues Telecom, αυτό αντιστοιχεί στην προσφορά Box Fit, συμπεριλαμβανομένου του ADSL Broadband Internet, καθώς και στη σταθερή τηλεφωνική γραμμή με απεριόριστες κλήσεις προς διορθώσεις στη Γαλλία και περισσότερες από 110 χώρες.

  • Το Triple Play Box: Internet + Landline + TV

Σήμερα ευρέως διαδεδομένη, η φόρμουλα “Triple Play” δεν προσφέρει πλέον δύο, αλλά τρεις υπηρεσίες: μια ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο. Μια σταθερή τηλεφωνική γραμμή, συμπεριλαμβανομένων των απεριόριστων κλήσεων προς τη Γαλλία, και μερικές φορές σε κινητά και στο εξωτερικό. και τέλος ένας αποκωδικοποιητής τηλεόρασης για πρόσβαση σε όλα τα κανάλια TNT σε υψηλή ευκρίνεια, καθώς και πολλαπλές θεματικές ή ξένες αλυσίδες. Αυτό το μπουκέτο αντιστοιχεί σε δύο προσφορές ADSL στο Bouygues Telecom: Το Box Must και το Bbox Ultym. Οι δύο τύποι περιλαμβάνουν κλήσεις σε σταθερές και κινητές κλήσεις στη Γαλλία και σε διορθώσεις περισσότερων από 100 χωρών, καθώς και τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή που επιτρέπει πρόσβαση σε περισσότερα από 180 κανάλια.

Πώς να ανοίξετε μια γραμμή Διαδικτύου ADSL ?

Εάν μετακινηθείτε σε καταλύματα που δεν είναι ακόμη επιλέξιμα για οπτικές ίνες, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι μπορείτε να πάρετε μια προσφορά ADSL. Εάν το κατάλυμα σας είναι καινούργιο ή η τηλεφωνική του γραμμή έχει απενεργοποιηθεί, η σύνδεση απαιτεί μια απλή παρέμβαση, που πραγματοποιείται από τους τεχνικούς μας. Για να μάθετε εάν μπορείτε να επιλέξετε μια προσφορά ADSL, μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας ADSL στον ιστότοπό μας χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

ADSL, ADSL 2+, VDSL… Τι διαφορές ?

Το ADSL είναι τώρα διαθέσιμο σε διαφορετικές εκδόσεις, οι οποίες προσφέρουν ροές ακόμη πιο γρήγορα από το κλασικό ADSL: ADSL 2+ και VDSL.

Το ADSL 2+, η τεχνολογία σήμερα η πιο διαδεδομένη στη Γαλλία σύμφωνα με το ARCEP, παρέχει έτσι ταχύτητα μέχρι 25 MB/S. Για να επωφεληθείτε από αυτό, η απόσταση μεταξύ του πλησιέστερου κιβωτίου τηλεφώνου σας πρέπει να είναι μικρότερη από 2,5 χιλιόμετρα μακριά. Πέρα από αυτό, η ταχύτητα σύνδεσης στο ADSL 2+ γίνεται κοντά σε μια κλασική γραμμή ADSL.

Αλλά ποια είναι η διαφορά μεταξύ ADSL και VDSL ? Η τεχνολογία VDSL χρησιμοποιεί υψηλότερες συχνότητες για να παρέχει ακόμη ταχύτερη ταχύτητα σύνδεσης: έως και 50 MB/s σε προς τα κάτω ή ακόμα και 100 MB/s ροή για τις μικρότερες γραμμές. Όπως και με το ADSL2+, η απόδοση είναι πράγματι μέγιστη όταν η γραμμή μεταξύ του κουτιού σας και του τηλεφώνου Central είναι μικρότερη από ένα χιλιόμετρο.

ADSL και οπτικές ίνες: Ποιες διαφορές ?

Η διαφορά μεταξύ ADSL και ινών είναι μεγάλη. Η ίνα δεν χρησιμοποιεί καλώδια χαλκού του παραδοσιακού τηλεφωνικού δικτύου, αλλά ένα γυαλί ή πλαστικό σύρμα με πολύ υψηλότερη απόδοση. Οι ροές μπορούν τώρα να φτάσουν μέχρι 2 GB/s στην απόδειξη δεδομένων και έως και 600 MB/s κοινής χρήσης δεδομένων. Κατεβάστε ένα μεγάλο αρχείο, η εκκίνηση μιας ταινίας ή η αποστολή ενός βίντεο διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

Για να μπορέσει να επωφεληθεί από αυτό, αυτή η νέα τεχνολογία πρέπει να αναπτυχθεί – Commune by Commune, District ανά περιοχή -, τότε κάθε καταλύματα πρέπει να συνδεθεί στη συνέχεια. Το 3ο τρίμηνο του 2021, περισσότερα από 28 εκατομμύρια χώροι θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε ίνες και περισσότερα από 13 εκατομμύρια νοικοκυριά είχαν ήδη εγγραφεί σε αυτό.