Υπολογισμός των διαδρομών: τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, rollerblading. Import/Fuionner A GPX ή KML Trace – Εισαγωγή μιας διαδρομής που τρέχει – Εισαγάγετε μια πεζοπορία ποδηλάτων, εφαρμογές ποδηλάτων GPS: Ακολουθήστε μια διαδρομή GPX στο smartphone

Ακολουθήστε μια διαδρομή GPS στο smartphone σας

Contents

Για να είστε σε θέση να εντοπίσετε τον εαυτό σας σε πραγματικό χρόνο σε σύγκριση με αυτήν τη διαδρομή, φροντίστε να έχετε ενεργοποιήσει το δικό σας Γεωγραφική τοποθέτηση που θα εμφανίσει το δικό σας τοποθεσία στον χάρτη !

Υπολογισμός διαδρομής

Εδώ η κάρτα Google Maps για την εισαγωγή αρχείων GPX ή KML (τζόγκινγκ, τζόκινγκ, τρέξιμο, ποδηλασία, ποδηλασία, rollerb. ), που δημιουργήθηκε από το GPS σας. Λέξεις -κλειδιά: Υπολογισμός διαδρομής, διαδρομή, διαδρομή, διαδρομή, διαδρομή, τρέξιμο, απόσταση, χάρτες Google, τζόκινγκ, αθλητισμός, τριάθλο, σημείο, κάρτα, δορυφόρος, τοπογραφία, ποδηλασία, τρέξιμο, αθλητισμός, εξαγωγή, εισαγωγή, GPX, XML, GPS, ανύψωση, RollerBlading, ταχύτητα, χρόνος, χιλιόμετρο, θερμίδες, vo2max, VMA, πεζοπορία, τριάθλο, μαραθώνιο, ταξίδι, ign, geoportail, τρέξιμο

Διαδρομή ποδηλάτου – Μάθημα ποδηλάτων – Διαδρομή τρέξιμο – Τρέξιμο πορεία – Διαδρομή βάσης – Μάθημα βάσης – Εισαγωγή GPX KML

Η φόρτωση μπορεί να διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα ανάλογα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.
Το JavaScript πρέπει να ενεργοποιηθεί για την εισαγωγή αρχείου GPX ή KML στην αθλητική σας διαδρομή (τζόκινγκ, τζόκινγκ, τρέξιμο, ποδηλασία, ποδηλασία, rollerblading. ), που δημιουργήθηκε από το GPS σας στους Χάρτες Google ή IGN, Geoportail.

Συνολική απόσταση από τη διαδρομή:
Μyd είτε: kmμίλια

Ακολουθήστε μια διαδρομή GPS στο smartphone σας

Πώς να ακολουθήσετε μια διαδρομή ποδηλάτου στο τηλέφωνό σας ?

1) Κατεβάστε μια εφαρμογή ποδηλάτου GPS για να εμφανίσετε μια διαδρομή

Οι εφαρμογές που προσφέρονται εδώ είναι Εφαρμογές ποδηλάτου GPS εξειδικευμένο σε υπαίθρια ταξίδια και που προσφέρουν Χαρτογράφηση εκτός σύνδεσης. Θα σας επιτρέψουν να εμφανίσετε ένα μάθημα που είχε μεταφορτωθεί προηγουμένως από τον ιστότοπό μας ή έναν τρίτο ιστότοπο.

Εφαρμογή GPS για ποδήλατα

Εφαρμογές ποδηλάτων GPS για να ακολουθήσετε διαδρομές στο smartphone σας

Εφαρμογές GPS με χαρτογραφία στο On -board (με λειτουργία εκτός σύνδεσης)

Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν λειτουργία εκτός σύνδεσης, η οποία απαιτεί τη λήψη από χαρτογραφικά κεφάλαια ανάντη. Ορισμένες εφαρμογές προσφέρουν αμειβόμενες υπηρεσίες.

  • Osmand – Android / Apple
  • Χάρτης Locus – Android
  • Map Orux – Android
  • Iphigenia – Android / Apple
  • Visorando – Android / Apple
  • SityTrail – Android / Apple
  • Χάρτες.Εγώ – Android / Apple
  • Komoot – Android / Apple

Κατεβάστε τα κεφάλαια της κάρτας που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία ορισμένων εφαρμογών

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν κεφάλαια καρτών από το OpenAndromaps δωρεάν για να τα προσθέσετε στην αίτησή σας. Δεν θα χρειαστείτε πλέον σύνδεση στο Διαδίκτυο για να “φορτώσετε” την κάρτα σας: θα είναι παρόν στο τηλέφωνό σας ως αρχείο, ακόμη και σε λειτουργία αεροπλάνου ή σε δίκτυο χωρίς δίκτυο !

2) Κατεβάστε τη διάταξη GPX του μαθήματος σας

Όταν συμβουλευτείτε τα βήματα ποδηλάτου στο χώρο τουρισμού της Γαλλίας Vélo, μπορείτε να κατεβάσετε τη διάταξη κάθε βήματος ή διαδρομής Σε μορφή .GPX

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον αριθμομηχανή διαδρομής ποδηλάτων μας για να Βρείτε την ιδανική σας διαδρομή από το σημείο Α στο σημείο Β Στη συνέχεια, κατεβάστε τη διαδρομή.

Ο .Το GPX είναι μια τυπική μορφή αρχείου που επιτρέπει την ανταλλαγή συντεταγμένων GPS. Αυτή η μορφή καθιστά δυνατή την περιγραφή μιας συλλογής σημείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη μορφή διαδρομών, ίχνους ή διαδρομής.

Θα βρείτε τα περισσότερα GPS ίχνη μεγάλων διαδρομών Ποδήλατα για λήψη εδώ.

Η ληφθείσα διάταξη καταγράφεται στο smartphone σας, τις περισσότερες φορές στο Ο φάκελος “Λήψη” του smartphone σας

Κατεβάστε τη διαδρομή GPX στη Γαλλία Vélo Tourisme

3) Εμφάνιση της διαδρομής που έχει ληφθεί στην επιλεγμένη εφαρμογή

Η λήψη διάταξης είναι στο Φάκελος “Λήψη” του smartphone σας.

Κάντε κλικ στο “Open With” και επιλέξτε την ειδική εφαρμογή.

4) Η διάταξη εμφανίζεται στην επιλεγμένη εφαρμογή GPS καθώς και στη θέση σας: Είστε έτοιμοι για αναχώρηση !

Για να είστε σε θέση να εντοπίσετε τον εαυτό σας σε πραγματικό χρόνο σε σύγκριση με αυτήν τη διαδρομή, φροντίστε να έχετε ενεργοποιήσει το δικό σας Γεωγραφική τοποθέτηση που θα εμφανίσει το δικό σας τοποθεσία στον χάρτη !

Συμβουλές: Για να περιορίσετε τη χρήση της μπαταρίας σας μπορείτε να μεταβείτε στη λειτουργία αεροπλάνου, τη λειτουργία “Θέση“Από το τηλέφωνό σας είναι αρκετό για να σας εντοπίσει.

Υποστηρίζει για να διορθώσετε το smartphone σας στο ποδήλατο

Για να ακολουθήσετε το δρομολόγιό του κατά την πεντάλ, υπάρχουν διαφορετικές υποστηρίξεις για να διορθώσετε το smartphone σας και να το κρατήσετε πριν από τον περίπατό σας. Αυτά τα εργαλεία μπορούν μερικές φορές να προστατεύσουν το τηλέφωνο από βροχή με αδιάβροχα καλύμματα ή περιπτώσεις.

Υποστήριξη που διορθώθηκε απευθείας στο τιμόνι

Επισυνάπτεται απευθείας στο τιμόνι, αυτή η υποστήριξη σας επιτρέπει να διορθώσετε την ηλεκτρονική σας συσκευή διατηρώντας παράλληλα εντός της εμβέλειας, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε χάρη στο GPS.

��: Απλότητα προσκόλλησης και πρόσβασης στη συσκευή.
��: Δεν είναι αδιάβροχο, σχετικά ευαίσθητο στις οδικές διαταραχές.

Τσάντα τιμής

Η τσάντα στο τιμόνι, το smartphone στην τσάντα, το GPS στο smartphone: η επαρκής λύση για να διορθώσετε το smartphone και να το προστατεύσετε από πιθανές ντους.

��: Στεγανοποίηση, προστασία τηλεφώνου.
��: Λιγότερο ευαίσθητο απτικό με την υπόθεση.

Το smartphone στο πλαίσιο

Η πρακτική πτυχή αυτής της υποστήριξης καθιστά την ιδανική λύση για σύντομες περιπάτους ποδηλάτων: επιτρέπει σε ένα χώρο για την αποθήκευση των εργαλείων ή των σνακ προσφέροντας μια αδιάβροχη θήκη στην κορυφή.

��: διπλός σκοπός.
��: Περιορισμένη, λιγότερο ευαίσθητη απτική.