Google Maps Tutorial για να δημιουργήσετε το δρομολόγιό σας στις ΗΠΑ, πώς να φτιάξετε ένα μάθημα στο Google Map?

Πώς να φτιάξετε ένα μάθημα στο χάρτη Google

Contents

Ένα κλικ σε αυτό το κουμπί εναλλακτικά μεταβιβάζει το κάτω μέρος της κάρτας της λειτουργίας “Plan” στη λειτουργία “Δορυφορικής φωτογραφίας”.
Η λειτουργία “Plan” είναι η προεπιλεγμένη λειτουργία. Από αυτή την άποψη, εμφανίζονται οι δρόμοι, τα πάρκα, τα δάση, τα σύνορα, οι περιοχές νερού.
Η λειτουργία “δορυφόρου” είναι η συναρμολόγηση φωτογραφιών που λαμβάνονται με αεροπλάνο και δορυφόρο. Ορισμένες περιοχές, όπως οι μεγάλες πόλεις, έχουν πολύ υψηλό επίπεδο ορισμού (από τον μετρητή).

Google Maps Tutorial

Η Google έχει αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους οργανώνουν το ταξίδι τους στις ΗΠΑ: Χάρτες Google.

Αυτό το εργαλείο, εύκολο στη χρήση, σας επιτρέπει να:

Υπολογίστε την απόσταση και το χρόνο ταξιδιού μεταξύ 2 ή περισσότερων σημείων,
Λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες πλοήγησης από μια διαδρομή,
Δείτε μια περιοχή σε λειτουργία κάρτας, προβολή ή ανακούφιση από τον ουρανό,
Και πολλά άλλα.

Ο ιστότοπος ανταποκρίνεται απόλυτα και χρησιμοποιείται πολύ καλά σε ένα κινητό. Ομοίως, υπάρχει μια εφαρμογή Google Maps για smartphone (Andoid και iOS). Παρ ‘όλα αυτά, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή για να δημιουργήσετε τις διαδρομές και τις κάρτες σας: θα έχετε περισσότερες επιλογές στη διάθεσή σας και η χρήση ενός ποντικιού και μιας μεγάλης οθόνης καθιστά την εργασία πολύ ευκολότερη.

Μια παραλλαγή των Χαρτών Google, που ονομάζεται Google My Maps, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολύ πλήρεις κάρτες, με διαδρομές και σημεία ενδιαφέροντος. Αυτό είναι το ιδανικό εργαλείο για να σχεδιάσετε μια κάρτα του μαθήματος σας για να εισαγάγετε στο δρόμο σας !

Google Maps Tutorial

Χάρτες Google

Παρουσίαση από τους χάρτες Google

Οι χάρτες Google είναι διαθέσιμοι στη διεύθυνση Google.FR/χάρτες.
Οι Χάρτες Google είναι μια δωρεάν υπηρεσία που παρέχεται από την Google.

Μόλις ανοίξει η σελίδα Google Maps, εμφανίζεται μια κάρτα πλήρους οθόνης. Από προεπιλογή, η κάρτα επικεντρώνεται στην τοποθεσία σύνδεσής σας (ανιχνεύεται μέσω του διαδικτύου ή του προγράμματος περιήγησης IP).

Αναζήτηση για ένα μέρος

Στο επάνω αριστερό μέρος του χάρτη, ένα πεδίο σας επιτρέπει να αναζητήσετε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο: μια πόλη, μια περιοχή, ένα κράτος, αλλά και μια πλήρη διεύθυνση, ένα ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο, μια επιχείρηση. Οι δυνατότητες είναι μεγάλες. Μπορείτε ακόμη να εισαγάγετε συντεταγμένες (δεκαδική μορφή).

Τοποθετήστε το δρομέα σας στο πεδίο αναζήτησης, εισαγάγετε την αναζήτηση πληκτρολογίου και πληκτρολογήστε Είσοδος ή κάντε κλικ στο μεγεθυντικό φακό.
Στη συνέχεια, η κάρτα επαναπροσδιορίζεται στο αποτέλεσμα αναζήτησης και τοποθετείται ένας δείκτης στην κάρτα.
Ένας πίνακας είναι επίσης ανοιχτός προς τα αριστερά, δίνοντάς σας περισσότερες πληροφορίες και επιλογές στο αποτέλεσμα της αναζήτησής σας.

Αναζήτηση για ένα μέρος

Πλοήγηση καρτών

Μεγέθυνση στην κάρτα : Υπάρχουν 2 κύριες μέθοδοι για τη ρύθμιση της κάρτας ζουμ.

 • Χρησιμοποιήστε τη ρουλέτα του ποντικιού: Μια βολή μπροστά στο μπροστινό Zoome μπροστά, μια πίσω διαδρομή με κυλίνδρους ζουμ πίσω.
 • Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά Zoom που βρίσκονται στο κάτω δεξί μέρος της κάρτας: το κουμπί “+” Zoome μπροστά, το κουμπί “-” Zoome Button.

Όσο περισσότερο μεγεθύνετε, τόσο περισσότερο εμφανίζονται οι λεπτομέρειες της κάρτας (πόλεις, δρόμοι, κτίρια. Ουσία.

Πηγαίνετε στην κάρτα : Υπάρχουν 2 κύριες μέθοδοι για να μετακινηθείτε στην κάρτα.

 • Χρησιμοποιήστε τα βέλη κατεύθυνσης στο πληκτρολόγιο: ↑ για να μετακινηθείτε βόρεια, † για να μετακινηθείτε νότια, → για να μετακινήσετε ανατολικά, ← για να μετακινήσετε δυτικά.
 • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι: Απλώς “πιάστε” την κάρτα κρατώντας το αριστερό κουμπί του ποντικιού, μετακινήστε το ποντίκι και, στη συνέχεια, απελευθερώστε το αριστερό κουμπί του ποντικιού.

Αλλάξτε το κάτω μέρος της κάρτας

Το κάτω αριστερό μέρος της κάρτας, ένα μεγάλο κουμπί “στρώματα” σάς επιτρέπει να αλλάξετε το κάτω μέρος της κάρτας.

Ένα κλικ σε αυτό το κουμπί εναλλακτικά μεταβιβάζει το κάτω μέρος της κάρτας της λειτουργίας “Plan” στη λειτουργία “Δορυφορικής φωτογραφίας”.
Η λειτουργία “Plan” είναι η προεπιλεγμένη λειτουργία. Από αυτή την άποψη, εμφανίζονται οι δρόμοι, τα πάρκα, τα δάση, τα σύνορα, οι περιοχές νερού.
Η λειτουργία “δορυφόρου” είναι η συναρμολόγηση φωτογραφιών που λαμβάνονται με αεροπλάνο και δορυφόρο. Ορισμένες περιοχές, όπως οι μεγάλες πόλεις, έχουν πολύ υψηλό επίπεδο ορισμού (από τον μετρητή).

Κατώτατης κάρτας

Άλλες επιλογές είναι διαθέσιμες όταν αλλάζετε την προβολή σας:

 • Οι “δημόσιες συγκοινωνίες” σάς επιτρέπουν να εμφανίζετε γραμμές και σταθμούς μετρό στις πόλεις που τις έχουν.
 • Η “κυκλοφορία” σάς επιτρέπει να εμφανίζετε συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, με κωδικό πράσινου/πορτοκαλιού/κόκκινου χρώματος.
 • Το “By Bike” σας επιτρέπει να εμφανίζετε τις διαδρομές κύκλου.
 • Το “Relief” σάς επιτρέπει να αλλάξετε το κάτω μέρος της κάρτας εμφανίζοντας την ανακούφιση και τις καμπύλες επιπέδων (υψόμετρο στα πόδια).
 • Το “Street View” σας επιτρέπει να εμφανίζετε περιοχές όπου είναι δυνατόν να μεταβείτε σε λειτουργία “εμβάπτισης”. Κάντε κλικ σε μια μπλε περιοχή και θα έχετε μια φωτογραφία 360 ° του τόπου.

Υπολογίστε μια διαδρομή

Για να υπολογίσετε μια διαδρομή μεταξύ 2 σημείων, κάντε κλικ στο κουμπί διαδρομής που βρίσκεται στο επάνω αριστερό μέρος, δίπλα στο πεδίο αναζήτησης.

Ένα πάνελ ανοίγει στα αριστερά. Εισαγάγετε το μέρος αναχώρησης στο πρώτο πεδίο χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο ή κάνοντας κλικ στο χάρτη.

Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον τόπο άφιξης στο δεύτερο πεδίο χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο ή κάνοντας κλικ στο χάρτη.

Το σύστημα στη συνέχεια υπολογίζει αυτόματα τη συντομότερη διαδρομή μεταξύ των δύο επιλεγμένων σημείων. Αυτό εμφανίζεται με μπλε χρώμα στον χάρτη. Μερικές φορές προσφέρονται άλλες εναλλακτικές διαδρομές (σε γκρι).

Υπολογισμός μιας διαδρομής

Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να μετακινήσετε τα σημεία εκκίνησης και άφιξης “πιάνοντας τα με το ποντίκι σας.

Στο αριστερό πλαίσιο εμφανίζονται οι ακόλουθες πληροφορίες:

 • Η συνολική απόσταση της διαδρομής (σε μίλια),
 • Συνολικό ταξίδι με αυτοκίνητο με αυτοκίνητο,
 • κάνοντας κλικ στο Λεπτομέριες, Ενδείξεις διαχείρισης για την επίτευξη του τόπου άφιξης από τον τόπο αναχώρησης.

Εάν θέλετε να επεκτείνετε τη διαδρομή σας (για να σχεδιάσετε πλήρως το κύκλωμα για παράδειγμα), τοποθετήστε το ποντίκι σας στο επόμενο βήμα, δεξιά -κάντε κλικ και κάντε κλικ στο Προσθήκη προορισμού.
Επαναλάβετε τη λειτουργία για όλα τα βήματα σας.
Σημειώστε ότι ο αριθμός των βημάτων περιορίζεται σε 10 (αλλά υπάρχει μια συμβουλή για να αυξηθεί αυτό το όριο λίγο).

Προσθήκη προορισμού

Σε μια υπολογιζόμενη διαδρομή, είναι δυνατόν να αναγκαστεί το σύστημα να περάσει από ένα συγκεκριμένο σημείο ή δρόμο.
Για να το κάνετε αυτό, στο χάρτη, τοποθετήστε το ποντίκι σας στη μπλε διαδρομή της διαδρομής, “πιάστε” αυτό με αριστερό κλικ και ρίξτε το λευκό σημείο όπου θέλετε τη διαδρομή να περάσει.
Μπορείτε να προσθέσετε 7 ενδιάμεσα βήματα στη διάταξή σας.

Συνδυάζοντας την προσθήκη προορισμών και την προσθήκη ενδιάμεσων βημάτων, μπορούμε επομένως να σχεδιάσουμε ένα κύκλωμα που περιλαμβάνει 17 βήματα.

Αναγκάστε ένα ενδιάμεσο βήμα

Το αριστερό πλαίσιο προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές:

Διαδρομή με ενδιάμεσους προορισμούς και βήματα

 • Κατά τη διάρκεια ενός απλού ταξιδιού στο Β, είναι δυνατόν να αντιστραφεί οι θέσεις αναχώρησης και άφιξης κάνοντας κλικ στο διπλό βέλος.
 • Τα κουμπιά στην κορυφή σας επιτρέπουν να επιλέξετε τα μέσα μεταφοράς (αυτοκίνητο, δημόσια συγκοινωνία, περπάτημα, ποδηλασία, αεροπλάνο. Ουσία.
 • Το κουμπί Επιλογές Σας επιτρέπει να ορίσετε τις προτιμήσεις σας: Αποφύγετε τους αυτοκινητόδρομους, τα διόδια ή τα πορθμεία, την εμφάνιση αποστάσεων σε μίλια ή χιλιόμετρα.
 • Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τουλάχιστον ένα βήμα, είναι δυνατόν να τροποποιηθεί η σειρά των βημάτων “πιάνοντας” ένα από αυτά και μετακινώντας το κάθετα.

Διαδρομή

Για να εκτυπώσετε το δρομολόγιό σας, κάντε κλικ στο κουμπί Μενού επάνω αριστερά και κάντε κλικ στο Για εκτύπωση.
Ρυθμίστε το επίπεδο ζουμ και κεντράρετε την κάρτα χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στο επάνω δεξιά και κάντε κλικ στο Τυπώνω.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τη διαδρομή σας ανακτώντας το σύνδεσμο της κάρτας σας: κάντε κλικ στο Μοιραστείτε ή ενσωματώστε την κάρτα και αντιγράψτε τον σύνδεσμο.

Εάν θέλετε να ενσωματώσετε μια κάρτα στο ηλεκτρονικό σας roadbook (ένα έγγραφο Microsoft Word ή Google Doc για παράδειγμα), απλώς κάντε ένα στιγμιότυπο οθόνης με το εργαλείο που προσφέρει το λειτουργικό σας σύστημα. Θυμηθείτε να μεταβείτε στη λειτουργία πλήρους οθόνης (F11) και να αποκρύψετε τον πλευρικό πίνακα για να πάρετε τη μεγαλύτερη δυνατή κάρτα, με μέγιστες λεπτομέρειες.

Google Οι χάρτες μου

Παρουσίαση του Google Οι χάρτες μου

Το Google My Maps είναι μια τροποποιημένη έκδοση των Χαρτών Google, ειδικά σχεδιασμένο για τη δημιουργία εξατομικευμένων καρτών.
Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν και εύκολο εργαλείο χρήσης για να δημιουργήσετε μια παγκόσμια κάρτα της διαδρομής για το οδικό ταξίδι σας, με δείκτες και γραμμές για κάθε βήμα, το Google οι χάρτες μου θα πρέπει να σας ικανοποιήσουν.

Google Οι χάρτες μου είναι προσβάσιμοι στη διεύθυνση MyMaps.Google.com.

Πριν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Google, αν δεν έχετε ήδη.

Μόλις συνδεθεί, θα βρείτε στην αρχική σελίδα των χαρτών μου όλες τις κάρτες που δημιουργήσατε.

Για να δημιουργήσετε μια νέα κάρτα, κάντε κλικ στο κουμπί + Δημιουργήστε μια κάρτα στην επάνω γωνία αριστερά.

Google Οι χάρτες μου

Η διασύνδεση των χαρτών μου μοιάζει αρκετά με αυτή των Χαρτών Google.

 • ένα πεδίο έρευνας για να βρείτε μια διεύθυνση ή ένα μέρος.
 • κουμπιά μεγέθυνσης, κάτω δεξιά.

Ο αριστερός πίνακας θα απαριθμήσει όλα τα ταξίδια, τους δείκτες και τα ίχνη που θα προσθέσετε στην κάρτα.
Στην κορυφή, κάντε κλικ στο όνομα της κάρτας (“Μονάδα” Κάρτα “από προεπιλογή) για να τροποποιήσετε αυτό.
Στο κάτω μέρος αυτού του πίνακα, κάντε κλικ στο κουμπί Βασική κάρτα Για να αλλάξετε το κάτω μέρος της κάρτας (σχέδιο, ανακούφιση, δορυφόρος. Ουσία.

Η κάρτα σας αποθηκεύεται αυτόματα σε κάθε τροποποίηση. Μπορείτε να ακυρώσετε ή να επαναφέρετε μια ενέργεια κάνοντας κλικ στα εικονίδια Ματαίωση Και Επαναφέρω Βρίσκεται κάτω από τον τομέα της έρευνας.

Προσθέστε έναν δείκτη

Για να προσθέσετε έναν δείκτη στην κάρτα, κάντε κλικ στο εικονίδιο Προσθέστε ένα σημείο αναφοράς Βρίσκεται κάτω από τον τομέα της έρευνας.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην κάρτα, στην επιθυμητή τοποθεσία. Στη συνέχεια, μπορείτε να δώσετε στον δείκτη σας ένα όνομα (και ενδεχομένως να προσθέσετε μια περιγραφή και φωτογραφίες).
Κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε Για να επιβεβαιώσετε τη δημιουργία του δείκτη.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα και το εικονίδιο χρωματισμού. Κάντε κλικ στον δείκτη και κάντε κλικ στο εικονίδιο Στυλ. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του δείκτη και να τροποποιήσετε το εικονίδιο.

Για να μετακινήσετε έναν δείκτη, κάντε κλικ σε αυτό και “πιάστε” για να το μετακινήσετε.

Για να διαγράψετε έναν δείκτη, κάντε κλικ και κάντε κλικ στο εικονίδιο Διαγράψτε το στοιχείο.

Προσθέστε έναν δείκτη

Προσθέστε μια διαδρομή

Για να προσθέσετε μια διάταξη στην κάρτα, κάντε κλικ στο εικονίδιο Γραμμή Βρίσκεται κάτω από το πεδίο αναζήτησης και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθέστε μια γραμμή ή ένα σχήμα.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην κάρτα, στην επιθυμητή τοποθεσία ως σημείο εκκίνησης. Μετακινήστε το ρυθμιστικό σας στο παρακάτω μέρος (ενδιάμεσο βήμα) και κάντε κλικ για να σχεδιάσετε μια ευθεία γραμμή.
Επαναλάβετε για όλα τα ενδιάμεσα βήματα.
Για να προσθέσετε το τελικό βήμα, κάντε διπλό κλικ.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δώσετε ένα όνομα στη διάταξή σας (και ενδεχομένως να προσθέσετε μια περιγραφή και φωτογραφίες).
Κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε Για να επιβεβαιώσετε τη δημιουργία της διάταξης.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα και το πάχος της γραμμής. Κάντε κλικ στη διαδρομή και κάντε κλικ στο εικονίδιο Στυλ. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της διάταξης και το πάχος του.

Μπορείτε να μετακινήσετε τα τελικά και ενδιάμεσα βήματα μιας διαδρομής με “πιάνοντας” τις λευκές κουκίδες.
Ομοίως, μπορείτε να προσθέσετε ενδιάμεσα βήματα, αρπάζοντας και μετακινώντας το λευκό σημείο μεταξύ 2 βημάτων.

Για να διαγράψετε ένα ενδιάμεσο βήμα, κάντε δεξί κλικ σε αυτό και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγράψτε το σημείο.

Για να διαγράψετε μια διαδρομή, κάντε κλικ και κάντε κλικ στο εικονίδιο Διαγράψτε το στοιχείο.

Προσθέστε μια διαδρομή

Προσθέστε μια διαδρομή

Για να προσθέσετε μια διαδρομή στην κάρτα, κάντε κλικ στο εικονίδιο Γραμμή Βρίσκεται κάτω από το πεδίο αναζήτησης και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθέστε μια διαδρομή αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην κάρτα, στην επιθυμητή τοποθεσία ως σημείο εκκίνησης. Μετακινήστε τον δρομέα σας στην ακόλουθη τοποθεσία (ενδιάμεσο βήμα) και κάντε κλικ για να σχεδιάσετε τη διαδρομή.
Επαναλάβετε για όλα τα ενδιάμεσα βήματα.
Για να προσθέσετε το τελικό βήμα, κάντε διπλό κλικ.

Μπορείτε να μετακινήσετε τα τελικά και ενδιάμεσα στάδια ενός δρομολογίου με “πιάνοντας” τα λευκά σημεία.
Ομοίως, μπορείτε να προσθέσετε ενδιάμεσα βήματα κάνοντας κλικ στη διαδρομή και να πιάσετε το λευκό σημείο που βρίσκεται μεταξύ 2 βημάτων.

Για να καταργήσετε ένα ενδιάμεσο βήμα, κάντε κλικ σε αυτό.

Για να διαγράψετε μια διαδρομή, κάντε δεξί κλικ στο στάδιο έναρξης ή άφιξης και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγράψτε τη διαδρομή.

Κάρτα

Για να εκτυπώσετε την κάρτα σας, κάντε κλικ στα 3 κατακόρυφα σημεία που βρίσκονται στο επάνω δεξιά του πλαϊνό πίνακα και κάντε κλικ στο κουμπί Εκτυπώστε την κάρτα.
Ρυθμίστε τη μορφή σελίδας, τον προσανατολισμό και τη μορφή εξόδου και κάντε κλικ στο Τυπώνω.

Εάν θέλετε να ενσωματώσετε μια κάρτα στο ηλεκτρονικό σας roadbook (ένα έγγραφο Microsoft Word ή Google Doc για παράδειγμα), απλώς κάντε ένα στιγμιότυπο οθόνης με το εργαλείο που προσφέρει το λειτουργικό σας σύστημα. Θυμηθείτε να μεταβείτε στη λειτουργία πλήρους οθόνης (F11) για να πάρετε τη μεγαλύτερη δυνατή κάρτα, με μέγιστες λεπτομέρειες.

Από το DOMMM063
Ενημερώθηκε στις 05 Ιουνίου 2023

Πώς να φτιάξετε ένα μάθημα στο χάρτη Google ?

Πώς να φτιάξετε ένα μάθημα στο Google Map;

Μετακινηθείτε στον ιστότοπο προς τα αριστερά ή δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε την τρέχουσα θέση σας. Κάτω από “Είσαι τώρα ?”, Πατήστε ΝΑΙ. Πατήστε εμφάνιση στο ιστορικό του διαδρομές Για βλέπω τα μέρη που επισκεφθήκατε και τον χρόνο που ήσασταν εκεί.

Πώς να εντοπίσετε έναν κύκλο στους χάρτες ?

Ξεκινήστε είτε αναζητώντας διεύθυνση είτε χρησιμοποιώντας εντολές κάρτας για να περιηγηθείτε στη θέση της επιλογής σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ σε μια θέση στην κάρτα και σύρετε το δρομέα σας για να σχεδιάσετε το κύκλος.

Πώς να μετρήσετε μια διαδρομή σε μια κάρτα ?

 1. Ανοίξτε τους Χάρτες Google στον υπολογιστή σας.
 2. Κάντε δεξί κλικ στο σημείο εκκίνησης.
 3. Επιλέγω Μετρήσει μια απόσταση.
 4. Για να δημιουργήσετε ένα ταξίδι στο Μετρήστε, Κάντε κλικ οπουδήποτε στο χάρτης. .
 5. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κλείσιμο.

Γιατί οι χάρτες δεν καταγράφουν πλέον τα ταξίδια μου ?

Σε κάθε περίπτωση, η λύση είναι απλή, απλά αδειάστε την προσωρινή μνήμη εφαρμογής. Απλά συναντήστε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Χάρτες > Αδειάστε την προσωρινή μνήμη.

Γιατί δεν βλέπω πλέον τα ταξίδια μου στους χάρτες ?

Για να το κάνετε αυτό: πηγαίνετε στις ρυθμίσεις τότε Google τότε Google Account. Στην κορυφή, πατήστε δεδομένα και εξατομίκευση. Κάτω από τις “εντολές δραστηριότητας”, πατήστε το ιστορικό θέσεων, στην κορυφή, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις ιστορικές θέσεις.

Πώς να φτιάξετε έναν κύκλο 20 χλμ. Στους χάρτες Google ?

Απλά πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας: “Διεύθυνση”, η ακτίνα: ” 20 χλμ », Το χρώμα της άκρης και το κάτω μέρος του κύκλος : “Border” και “Circle” και αν το επιθυμείτε, να δείτε μόνο την άκρη: “Μόνο δείξτε τα σύνορα” για να ελέγξετε.

Πώς να εντοπίσετε έναν κύκλο 10 χλμ. Σε χάρτες ?

Google Χάρτες Εισαγάγετε τη διεύθυνση αναχώρησης, τοποθετήστε τον εαυτό σας στο κόκκινο εικονογράφημα και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο Μέτρο Α απόσταση. Αριστερά κλικ στη διεύθυνση προορισμού, Google Χάρτες θα εντοπίσει μια γραμμή με το χιλιόμετρο στην “πτήση πουλιών” μεταξύ των δύο διευθύνσεών σας.

Πώς να μετρήσετε το ταξίδι σας ?

 1. Αναζητήστε το σημείο εκκίνησης με τη μηχανή αναζήτησης.
 2. Εντοπίστε ακριβώς το σημείο εκκίνησης. .
 3. Κάντε δεξί κλικ στο σημείο εκκίνησης και κάντε κλικ στο κουμπί Μετρήσει μια απόσταση.

Πώς να γνωρίζετε την απόσταση που ταξίδεψε ?

Χρειάζεστε δύο τιμές, ταχύτητα και χρόνο ταξιδιού. Δύο πληροφορίες είναι απαραίτητες εάν θέλετε να υπολογίσετε το απόσταση (ρε) Ταξίδεψε Με ένα κινούμενο αντικείμενο: Η ταχύτητά του (v) και ο χρόνος ταξιδιού (t). Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ακόλουθο τύπο: D = V × T.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες Google στον υπολογιστή σας?

 • Ανοίξτε τους Χάρτες Google στον υπολογιστή σας. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό Google που χρησιμοποιείτε στην κινητή συσκευή σας. Κάντε κλικ στο μενού στο επάνω αριστερό μέρος. Κάντε κλικ στα ταξίδια σας . Για να δείτε άλλη ημερομηνία, επιλέξτε μια μέρα, ένα μήνα και ένα χρόνο στην κορυφή.

Πώς να δείτε τα ταξίδια σας στους χάρτες Google?

 • Εάν η επιλογή ενεργοποιηθεί στο κινητό σας, η Google είναι σε θέση να καταγράψει ένα ιστορικό όλων των ταξιδιών σας. Εάν αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, η απεικόνιση όλων των ταξιδιών του σε μια κάρτα μπορεί επίσης να είναι τρομακτικό. Για να συμβουλευτείτε το ταξιδιωτικό σας ιστορικό, ανοίξτε το κύριο μενού Χάρτες Google και πατήστε τα ταξίδια σας.

Πώς να αναζητήσετε μια διαδρομή στους χάρτες Google?

 • Από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού γραφείου, οι χάρτες Google σας επιτρέπουν να αναζητήσετε γρήγορα μια διαδρομή χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε μια διεύθυνση. Απλώς κάντε δεξί κλικ στο σημείο εκκίνησης και επιλέξτε το δρομολόγιο από αυτό το μέρος. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο σημείο άφιξης και επιλέξτε τη διαδρομή προς αυτό το μέρος. 16.

Πώς να περιηγηθείτε στους χάρτες Google?

 • Από προεπιλογή, κάνοντας κλικ στο κουμπί “Διαδρομή”, ο Google Maps σας δίνει την προκαταρκτική διαδρομή (αυτοκίνητο, λεωφορείο, με τα πόδια, με ποδήλατο ή ακόμα και με αεροπλάνο – ανάλογα με την επιλογή σας, αν είναι διαθέσιμη) στον τελικό προορισμό σας και αυτό από την τρέχουσα τοποθεσία σας (εάν έχετε ενεργοποιήσει τη γεωγραφική θέση στη συσκευή σας).

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες Google ως προγραμματισμό περιηγήσεων

Το 2020, οι Χάρτες Google χρησιμοποιήθηκαν από ένα δισεκατομμύριο χρήστες το μήνα. Είναι ο ελεύθερος προγραμματιστής διαδρομής και το εργαλείο χαρτογράφησης διαδρομής όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό προσωπικών ταξιδιών, μετρώντας την απόσταση μεταξύ δύο θέσεων και για την ανακάλυψη νέων συναρπαστικών σημείων αναφοράς στο περιβάλλον του. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο σχεδιασμού περιηγήσεων για αρκετές στάσεις για προσωπική χρήση.

Παρόλο που έχει πολλά πλεονεκτήματα τόσο για τους μεμονωμένους χρήστες όσο και για τα μικρά καταστήματα Maman-ET-Pop, υπάρχει ένα πράγμα που οι Χάρτες Google δεν μπορούν να κάνουν την εξειδίκευση των διαδρομών για εμπορική δρομολόγηση. Και οι εταιρείες με υψηλή ένταση εφοδιαστικής χρειάζονται βελτιστοποίηση των διαδρομών για τη μείωση του κόστους, την εξοικονόμηση περισσότερων χρημάτων και την εξοικονόμηση χρόνου.

Περιεχόμενα

Πότε να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google ως προγραμματιστής διαδρομής

Το Google Maps Planner έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει μεμονωμένους χρήστες:

 • Πηγαίνετε από το σημείο έως το σημείο Β
 • Ανακαλύψτε νέα μέρη
  Βρείτε τοπικές επιχειρήσεις
 • Χαρτογράφημα ένα ποδήλατο, τζόκινγκ ή διαδρομή με τα πόδια
 • Προσωπικός προγραμματισμός ταξιδιού

Πώς να βελτιστοποιήσω το δρομολόγιό μου χρησιμοποιώντας τους χάρτες Google

Οι Χάρτες Google μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε είδος δρομολογίου, εφόσον δεν απαιτεί βελτιστοποίηση δρομολογίου: Δεν υπάρχει βελτιστοποίηση και εργαλείο σχεδιασμού για το Google Tours. Όταν προσθέτετε περισσότερες από 2 στάσεις σε μια διαδρομή Google Maps, πρέπει να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο την ακολουθία διακοπής για να βεβαιωθείτε ότι το συντομότερο και ταχύτερο δρομολόγιο.

Όταν δεν χρησιμοποιείτε τους Χάρτες Google ως προγραμματισμό εμπορικών περιηγήσεων

Το Google Maps Planner ενδέχεται να μην είναι αυτό που ψάχνετε εάν εκτελείτε μια εταιρεία παράδοσης, υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, λειτουργία πεδίου ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία με υψηλή εφοδιαστική. Επιπλέον, εάν χρειάζεστε έναν πολλαπλό προγραμματιστή πώματος ικανό να δρομολογήσει περισσότερες από 10 διευθύνσεις, η λύση δρομολόγησης Google δεν είναι.

Όταν πρέπει να σχεδιάσετε διαδρομές ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και τους περιορισμούς βελτιστοποίησης, οι Χάρτες Google δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

Πρέπει να μεταβείτε από το Planner Route Planner σε πολλαπλό λογισμικό δρομολόγησης διαδρομής, λογισμικό βελτιστοποίησης διαδρομής ή σχεδιαστή διαδρομής όταν θέλετε:

 • Σχεδιάστε διαδρομές με εκατοντάδες χιλιάδες διευθύνσεις σε λίγα δευτερόλεπτα
 • Βελτιστοποιήστε τις εκδρομές σας σύμφωνα με τον τύπο του στόλου, τις μεταβλητές πελατών και τους επιχειρηματικούς κανόνες
 • Earl περισσότερα χρήματα επισκέπτοντας περισσότερους πελάτες σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερους πόρους
 • Περάστε λιγότερα σε βενζίνη και μισθοδοσία
  Αναλύστε τα δεδομένα δρομολόγησης και δημιουργήστε σχέσεις με τους KPIs logistics
 • Επιτρέψτε την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ ομάδων παράδοσης

Για μια πιο λεπτομερή σύγκριση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτήματα, σας συνιστούμε να συγκρίνετε τους Χάρτες Google με λύσεις λογισμικού αφιερωμένες στον προγραμματισμό των διαδρομών. Για παράδειγμα, οι χάρτες Route4me vs Google ή οι διαδρομές του Google vs MapQuest κ.λπ.

Πώς να σχεδιάσετε μια διαδρομή πολλαπλής στάσης στους χάρτες Google

Παρόλο που αυτό απαιτεί τον προγραμματισμό της ακολουθίας στάσης σας εκ των προτέρων, μπορείτε να σχεδιάσετε μια διαδρομή με αρκετές στάσεις στους χάρτες Google. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 10 στάσεις σε ένα δρομολόγιο Google Maps. Το μειονέκτημα για τον προγραμματισμό πολλαπλών περιηγήσεων σύλληψης στους Χάρτες Google είναι ότι δεν μπορείτε να το βελτιστοποιήσετε. Με άλλα λόγια, για να σχεδιάσετε ένα κερδοφόρο δρομολόγιο Google Maps, πρέπει να ακολουθήσετε τις στάσεις σας με μη αυτόματο τρόπο.

Εδώ είναι πώς να σχεδιάσετε μια διαδρομή πολλαπλής στάσης σε 6 εύκολα βήματα:

1. Ανοίξτε τον ιστότοπο Google Maps και κάντε κλικ στο εικονίδιο Οδηγιών

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και μεταβείτε στους Χάρτες Google, πληκτρολογώντας τη διεύθυνση ιστού στη γραμμή διευθύνσεων (https: // www.Google.com/maps/) ή απλά αναζητώντας “χάρτες google” στο google.
Αφού ανοίξετε τον ιστότοπο Google Maps, κάντε κλικ στο μπλε βέλος στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης.

Αποκτήστε μια διαδρομή στο πολλαπλό προγραμματιστή διαδρομής πολλαπλών χαρτών

Λήψη οδηγιών στο Google Χάρτες πολλαπλών διαδρομών διαδρομής

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση αναχώρησης

Το Google Maps Web Route Planner σας επιτρέπει να εισαγάγετε μια διεύθυνση, να χρησιμοποιήσετε την τρέχουσα θέση σας ή να επιλέξετε ένα σημείο στην κάρτα ως σημείο εκκίνησης για το δρομολόγιο πολλαπλών στάσεων σας. Για να επιλέξετε μια διεύθυνση αναχώρησης απευθείας στην κάρτα, πρέπει να κάνετε δεξιά -κάντε κλικ στην κάρτα και επιλέξτε την επιλογή Οδηγίες από το ICΕγώ.

Τοποθετήστε ένα pin στο χάρτη για να προσθέσετε μια διεύθυνση στο Google Maps Planner Planner

Πτώση ενός πείρου στο χάρτη για να προσθέσετε μια διεύθυνση στο Google Maps Route Planner

Εναλλακτικά, μπορείτε να εισαγάγετε τις διευθύνσεις εντελώς ή εν μέρει και να επιλέξετε μία από τις προτεινόμενες επιλογές.

Εισαγωγή διευθύνσεων στο Google Maps Planner Planner

Διευθύνσεις πληκτρολόγησης στον προγραμματιστή διαδρομών Google Maps

3. Προσθέστε τη διεύθυνση προορισμού

Αφού ολοκληρώσετε το βήμα 4, κάντε κλικ στο κουμπί που περιβάλλεται περισσότερο για να ξεκινήσετε να προσθέτετε τις πολλαπλές στάσεις σας. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία έως ότου καταφέρατε να προσθέσετε όλες τις 10 διευθύνσεις παράδοσης σας.

Εισαγωγή της διεύθυνσης προορισμού για μια διαδρομή πολλαπλών διακοπών στο Google Maps Route Planner

4. Προσθέστε αρκετές στάσεις στους χάρτες Google

Αφού ολοκληρώσετε το βήμα 4, κάντε κλικ στο κουμπί που περιβάλλεται περισσότερο για να ξεκινήσετε να προσθέτετε τις πολλαπλές στάσεις σας. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία έως ότου καταφέρατε να προσθέσετε όλες τις 10 διευθύνσεις παράδοσης σας.

Οδικός προγραμματισμός με πολλούς προορισμούς στο Google Multi Stops Planner

Μετακινήστε τις προστιθέμενες στάσεις για να τροποποιήσετε την ακολουθία και να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο την παραγγελία καλύτερων διευθύνσεων για τη διαδρομή σας. Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά παραγγελιών στη διαδρομή σας κάνοντας κλικ σε μια διεύθυνση, σύρετε και τοποθετώντας την στη σωστή θέση στη λίστα.

Αναδιάταξη στάσεων που έχουμε προγραμματιστεί διαδρομή πολλαπλών διακοπών στο Google Maps Route Planner

5. Στείλτε το δρομολόγιο Google Maps στο κινητό – στείλτε τη διαδρομή στο κινητό

Το τελευταίο στάδιο της δημιουργίας ενός πολλαπλού δρομολογίου με το Google Maps Planner είναι να μοιραστείτε τη διαδρομή με τους οδηγούς σας. Για να στείλετε τις πολλαπλές στάσεις του Google Maps, κάντε κλικ στο Κουμπί αποστολής στο τηλέφωνό σας στην κορυφή της οθόνης.

Αποστολή ενός δρόμου πολλαπλών διακοπών στο τηλέφωνό σας στο Google Maps Route Planner

6. Πλοηγηθείτε στο δρομολόγιο Google Maps on Mobile

Αφού προγραμματίσετε τη διαδρομή σας με πολλαπλές στάσεις στους Χάρτες Google και την έστειλε στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να ταξιδέψετε στη διαδρομή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Maps Route Planning σε μια συσκευή iOS ή Android.

Πλοήγηση ενός Google Multi Stop Roads στην εφαρμογή χάρτη

Σχεδιασμός διαδρομής εναντίον Google Χάρτες Διαδρομής Web Route Planner

Όταν σχεδιάζετε ένα πολλαπλό δρομολόγιο στάσης σε ένα λογισμικό διαδρομής ή λογισμικό δρομολόγησης, θα έχετε αποτελέσματα πολύ καλύτερα από ό, τι με τους χάρτες Google. Η απόσταση και η διάρκεια της διαδρομής θα είναι σημαντικά μικρότερες σε μια προγραμματισμένη διαδρομή σε ένα πολλαπλό προγραμματιστή δρομολογίων στάσης παρά στους Χάρτες Google.

Δεδομένου ότι πρέπει να βελτιστοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο τις διαδρομές πολλαπλών ρυθμίσεων του προγραμματιστή δρομολογίων Google Maps, η τελική διαδρομή της διαδρομής μπορεί να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Ενώ σταματάτε τις διαδρομές σε μια προγραμματισμένη και βελτιστοποιημένη διαδρομή στο δρόμο 4ME Route Planner θα γίνει αυτόματα αλληλουχία με τον πιο κερδοφόρο και κερδοφόρο τρόπο.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα Route4me σε σύγκριση με τις διαδρομές Google Maps για τα ίδια μέρη της κάρτας. Επιπλέον, μπορείτε να προσπαθήσετε να συγκρίνετε τους χάρτες Google και τις διαδρομές MapQuest ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό σχεδιασμού ή διαδρομής.

Προγραμματισμένη διαδρομή πολλαπλών διακοπών στο Google Maps Web Routner Vs Planned Road On Software Routing

Αποκτήστε την δωρεάν δοκιμή απεριόριστων στάσεων από τη διαδρομή Routner Route4me σήμερα και κερδίστε το τελευταίο χιλιόμετρο !

Όλα τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν τη σελίδα είναι μόνο για σκοπούς αναγνώρισης. Δεν υποστηρίζουμε αυτά τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα. Όλα τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Εάν κάποιο από τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι η ιδιοκτησία σας ή η ιδιοκτησία της εταιρείας σας και θα θέλατε να τα αφαιρέσετε από τον ιστότοπό μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [Email Protected] για να υποβάλετε το αίτημά σας.

Nogging στον “Οδηγό Σχεδιασμού Δρομολόγησης”

 • Route4me Route Planning Software Reviews
 • Επιλέξτε την καλύτερη εφαρμογή βαρέων βαρών GPS για εμπορικά οχήματα.
 • Πώς να σχεδιάσετε μια διαδρομή παράδοσης στο Google Maps Planner Planner ?

Σχετικά με τη διαδρομή4me

Το Route4me έχει περισσότερους από 35.000 πελάτες σε σχεδόν όλες τις ηπείρους. Το Android και το iPhone -route4me Mobile και το iPhone Applications έχουν μεταφορτωθεί περισσότερο από 2 εκατομμύρια φορές από το 2009. Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, οι εφαρμογές συγχρονίζουν τις διαδρομές, επιτρέπουν την επικοινωνία με τους οδηγούς, προσφέρουν λεπτομερείς οδηγίες, επιβεβαίωση παράδοσης κ.λπ. Πίσω από τις σκηνές, η πλατφόρμα βελτιστοποίησης της οδικής λειτουργίας συνδυάζει αλγόριθμους υψηλής απόδοσης με την επιστήμη των δεδομένων, την αυτόματη μάθηση και τα μεγάλα δεδομένα για το σχεδιασμό, τη βελτιστοποίηση και την ανάλυση των διαδρομών σχεδόν όλων των μεγεθών σε πραγματικό χρόνο.

Κατηγορίες

 • Συχνές ερωτήσεις
  • Γλωσσάριο σχεδιασμού δρομολογίου
  • Οδηγός προγραμματισμού διαδρομής
   • Route4me Route Planning Software Reviews
   • Επιλέξτε την καλύτερη εφαρμογή βαρέων βαρών GPS για εμπορικά οχήματα.
   • Πώς να σχεδιάσετε μια διαδρομή παράδοσης στο Google Maps Planner Planner ?
   • Πώς να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες Google ως προγραμματισμό περιηγήσεων